eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋🥐 (پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی) این مقدار مواد تقریبا ۲۰ عدد نان خامه ای متوسط میده آب ۲۵۰ ( یک پیمانه + یک چهارم پیمانه) کره ۴۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد ( ریز نباشه) آرد 125 گرم ( یک پیمانه) وانیل 1ق.چ شکر یک ق مرباخوری نمک یک پنس( یک هشتم ق چ) ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥮 😋 ▫️ 4 عدد تخم مرغ ▫️ 1 لیوان شکر ▫️ 1 لیوان روغن مایع ▫️ 1 لیوان شیر ▫️ 1 بسته وانیل5گرمی ترک یا (کمی وانیل ایرانی) ▫️ 1 بسته بکینگ پودر10گرمی ترک (یا 1قاشق مرباخوری پر) ▫️ 2ونیم لیوان آرد سفید قنادی ▫️ 1 لیوان کشمش 🔸 ابتدا تخم مرغ ها با شکر ووانیل با همزن بزنید تا حجم مواد دو برابر وکرمرنگ شود . روغن وشیر را به نوبه اضافه کنید ودر حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد ، بیکینگ پودر الک شده را به مایه مخلوط اضافه و با همزن دستی و یا لیسک هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود .. بیش از نیمی از کیک را در قالب چرب شده ریخته ، کشمش های شسته و خشک شده را آغشته به آرد کرده و بریزید و مابقی مایه کیک را ریخته و وقالب را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 35 ~ 40 دقیقه تا بپزید. با خلال چوبی تست کنید وبعد 10 دقیقه کیک را از قالب جدا کنید. وبه دلخواه با پودر قند تزئین کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با خمير یوفکا یا لواش گوشت و پیاز و ادویه سرخ شده و پنیر پیتزا فر 180 🌮🧀🌮🧀🌮🧀 . ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکری مواد لازم : آرد ۲ صفر یا ارد نان فانتزی ۵۰۰ گرم شیر ولرم ۲۰۰ میلی لیتر یا ۱ لیوان فرانسوی مخمر ۱ ق‌.چ شکر ۵۰گرم یا ۲ ق.غ و ۱ ق.چ نمک مقداری تخم مرغ ۲ عدد متوسط کره دمای محیط ۴۰ گرم روغن سرخ کردنی به مقدار لازم شکر برای روکش روی پیراشکی ابتدا ¼ از شیر ولرم با ۱ ق.چ مخمر و ۱ ق.چ شکر را مخلوط و ۱۵ دقیقه بگذارید تا مایع خمیر ترش آماده بشه . بعد تخم مرغ ، شیر ، شکر ، ارد را اضافه میکنیم و ورز میدهیم یا با همزن با تیغه خمیر گیر هم میزنیم . ۴ دقیقه بعد کره را اضافه میکنیم و تا زمانی که به دست نچسبه ورز میدهیم . با دستگاه تقریبا ۸ دقیقه . خمیر را داخل کاسه ای بزرگ قرار میدهیم تا دوبرابر بشود . در محیط اشپزخانه که گرم باشد . بعد سطح کار را ارد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید به ضخامت ۱.۵ سانت . و بعد با رینگ یا هر وسیله گردی برش بدهید . اندازه تقریبا ۱۰ سانت . خمیر برش خرده را روی کاغذ روغنی قرار بدهید و روش و بپوشانید تا دو برابر شود . و بعد داخل روغن داغ ۱۶۰ درجه هرطرف و ۲۰ ثانیه سرخ کنید . کمی از دما افتاد داخل شکر بغلطانید ‌ . برای برش ومیل کردن حتما کاملا سرد شود تا داخلش خمیر نباشد . ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رومانف تمام نکات در کلیپ گفته شده😋 ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
مواد لازم: ▫️گوشت گوسفندی با استخوان چند تکه ▫️پیاز یک عدد ▫️نمک و زردچوبه ▫️نخود خیس خورده نصف لیوان ▫️بادمجان دو سه عدد ریز ▫️سیب زمینی چند عدد ▫️سبزی:تره،جعفری،مقداری نعنا،پیازچه،برگ چغندر ▫️آبغوره نصف لیوان ▫️غوره تازه دو قاشق غذاخوری ▫️نعناداغ مقداری طرز تهیه: 🔸گوشت و پیاز خرد شده و نخود رو میذاریم بپزه،بهش نمک و زردچوبه و سبزی رو اضافه میکنیم .نیم ساعت آخر سیب زمینی ها و غوره رو بهش اضافه میکنیم تا بپزه.بعد بادمجونا رو بهش اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا غذامون جا بیفته.در آخر آبغوره رو کم کم اضافه میکنیم و ترشی غذا رو طبق ذائقه خودمون تنظیم میکنیم(که البته ترشش خیلی خوشمزه تره). 🔸وقتی حرارت رو خاموش کردیم یه مقدار نعنا داغ درست میکنیم و میریزم تو آبگوشت این غذا مثل آبگوشت خورده میشه آبش رو تلیت میکنیم و گوشت و نخود و سیب زمینی رو میکوبیم و با بادمجون میل میکنیم. در صورت دلخواه بادمجون رو میتونین حذف کنید. ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
مواد لازم برای6 نفر پنیر خامه ای به دمای اتاق رسیده 225 گرم کره به دمای اتاق رسیده 6 قاشق غذا خوری پودر شکر به مقدار لازم وانیل‏ 1 قاشق چای خوری پودر شکر سفید 1 فنجان موادلازم توی رولت : 0 گردو ریز خرد شده، در صورت دلخواه 1 فنجان بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری پودر دارچین 1/2 قاشق چای خوری پودر میخک 1/2 قاشق چای خوری نمک 1/4 قاشق چای خوری پوره کدو حلوایی 2/3 فنجان آرد همه منظوره 3/4 فنجان شکر 1 فنجان تخم مرغ 3 عدد طرز تهیه 1- فررا با حرارت 375 درجه فارنهایت. سینی به سایز 15x10x1 اینچ کف سینی را کاغذ پوستی پهن کنید وروی آن را کمی آرد بپاشید وروی یک حوله تمیز آشپزخونه کمی شکر بپاشید. 2- آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین،دارچین،پودرمیخک و نمک را با هم ترکیب و الک کنید،کناربگذارید. 3- تخم مرغ و شکر را درکاسه با همزن زده تا مخلوط شود.پوره کدو را هم اضافه و هم بزنیدتا مخلوط شود.بعد ترکیب آرد را اضافه کنید و هم زده تا صاف و یکدست شود.خمیررا توی سینی بریزید و سطح آنرا صاف کنید. 4- سپس گردوی ریزو یا پودر شده را هم روی خمیر بپاشید و در فربه مدت 13 تا 15 دقیقه قراردهید.تا پخته شود .سپس از فر خارج کرده و روی حوله قراردهید وبا حوله رول کنید. 5- پنیرخامه ای،1 فنجان پودرشکر،کره نرم شده و وانیل را درکاسه ای کوچک بریزیدو هم بزنید تا صاف و یکدست شود. 6- سپس کیک سرد شده لای حوله را بازکنیدو حوله را کنار گذاشته وتمام سطح رولت را با ترکیب پنیر خامه ای بپوشانیدو دوباره کیک را رول کرده و در یخچال به مدت 1 ساعت قرار دهید. سپس با پودر شکر سطح رولت را تزیین کنید. ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🍅 🍾 😋 سه ق رب دوتا سه عدد ليموي تازه مقداري نمك و فلفل قرمز يك ق زعفران حل شده 🔺همه را مخلوط ميكنيم ودر دو قاشق روغن كنجد يا مايع تفت ميديم. تا مواد جوش ايد ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
هویسین اساساً نوع چینی سس باربیکیو است. همچون سس تریاکی ژاپنی از سس سویا غلیظ‌تر بوده و از طعم‌های شیرین، شور و ترش ترکیب یافته است. این سس بیشتر برای غذاهای سرخ کردنی و سوپ و ماهی وگوشت استفاده میشود. مواد لازم: 1/4 فنجان سس سویا 2 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی نرم 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای 2 قاشق چایخوری سرکه برنج 2 قاشق چایخوری روغن کنجد 1 قاشق چایخوری سس تند 1 حبه سیر رنده شده 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه طرز تهیه: سس سویا، کره بادام زمینی، شکر قهوه‌ای، سرکه برنج، روغن کنجد، سس تند، سیر و فلفل سیاه را در کاسه‌ای بزرگ هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
هاوايى 🔹گوشت چرخ كرده ٥٠٠گرم 🔹نمك ١ ق چ 🔹پودر زنجبيل،سير،فلفل سياه هر كدوم ١/٢ ق چ 🔹تخم مرغ ١عدد 🔹پيازچه ساطورى ٢ق غ 🔹پودر سوخارى ١/٢پ 🔹اب ١/٤پ 🔹سس سويا ١/٤پ 🔹شكر قهوه اى ١/٤پ 🔹روغن كنجد ٢ق غ 🔹سير رنده شده ٢حبه 🔹زنجبيل رنده شده ١و ١/٢ ق غ 🔹پوره اناناس ١پ 🔹نشاسته ذرت ١ق غ 🔹اب ٢ق غ 🔹كنجد و گشنيز واسه تزيين 🔹گوشت چرخ كرده را همراه ادويجات،تخم مرغ و پيازچه خوب مخلوط ميكنيم و ورز ميديم و اخرش پودر سوخارى اضافه ميكنيم،اندازه يك گردو قلقلياى كوچك درست ميكنيم و داخل يك ماهى تابه با كمى روغن زيتون سرخ ميكنيم و يك ١٠ دقيقه رو شلعه متوسط تا كم در بسته ميزاريم مغز پخت بشه. بعد از پختن كوفته ها رو درمياريم و در همون ماهى تابه اب ،سس سويا،شكر قهوه اى،روغن كنجد،سير ،زنجبيل و پوره اناناس مريزيم و ميزاريم بپزه تا ١٠ دقيقه،نشاسته ذرت با اب حل ميكنيم و به سس اضافه ميكنيم كه غليظ بشه،كوفته هاى سرخ شده را هم اضافه ميكنيم و چند دقيقه ميزاريم با سس بجوشه و خوش طعم بشه و با كنجد و گشنيز تزيين ميكنيم نوش جان😋 ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک پیتز ای متفاوت و البته خیلی خوشمزه 😋😋😋 ابتدا گوشت ران گوساله را همراه با سس کچاپ و سس خردل و پیازسفید و پیازقرمز و سیر و ترکیب چهار ادویه ( میخک و جوزهندی و فلفل قرمز و زنجبیل ) و نمک و روغن زیتون و آب برای چهار ساعت با دمای ۱۷۰‌ درجه داخل فر بپزید نان تست را برش داده و به شکل قیف درآورید و داخل آن را با ژیگو پخته شده بالا پیاز و گوجه فرنگی و جعفری پر کنید و توی ظرف بچینید و بین آنها را با پنیرموزارلا رنده شده پر کنید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه ۱۰ دقیقه بپزید برای سس هم از ترکیب ماست_یونانی خیار و آبلیموترش و سرکه و نمک و نعناع و شوید و جعفری و پودرسیر و روغن زیتون استفاده کنید ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ایده برای درست کردن شکلات ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
لیموترش 1 کیلو نمک 2 قاشق سوپ‌خوری دانه ی خردل سیاه 3 قاشق سوپ‌خوری زردچوبه 1 قاشق سوپ‌خوری شکر قهوه‌ای 200 گرم آبلیمو 250 میلی لیتر سرکه 60 میلی لیتر در مرحله اول لیمو را به همراه مقداری نمک درون قابلمه‌ی آب جوش بریزید و به مدت 20 دقیقه بجوشانید. لیمو‌ها را پس از جوشانده شدن درون یک صافی ریخته تا آب آن کاملا گرفته شود. برای اینکه رطوبت لیمو‌ها گرفته شود، بهتر است آن‌ها را روی یک دستمال تمیز پهن کنید. سپس در این مرحله، لیمو‌‌ها را برش داده و درون برش‌ها را با مخلوطی از دانه خردل، زردچوبه، شکر قهوه‌ای و نمک پر کنید و در ظرف شیشه‌ای قرار دهید. بعد از گذشت یک هفته ترشی لیموترش شما آماده مصرف است. نکته: برای این که ترشی شما حالت نرم و فرورفتگی نداشته باشد، حتما از نمک دریا به جای نمک خانگی استفاده نمایید. ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده زیبا برای تزیین شیرینی برای کودکان ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده زیبا برای جشن تولدها _آموزشی ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍞🍫🥚🍶 وعوو😍😋ساده,شیک,خوشمزه این نون تست های دارچینی هم فکر کنم برای عصرونه یا فینگر فود خیلی شیک و خوشمزه باشند😍 ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
رولت کدو تنبل ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج ۱ عدد پیازچه ۶ عدد فلفل کاپی۲ عدد آرد سفید گندم ۹۰۰ گرم (۶ پیمانه) شیر گرم ۲ پیمانه آب گرم یک و نیم پیمانه نمک یک و نیم ق چ مخمر (خمیر مایه ) ۲ ق غ روغن زیتون نصف پیمانه روغن ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
سرخ کردن بادمجان با جذب روغن کم😘 . 👈روش اول به این صورت که سفیده رو از زرده جدا میکنیم و با چنگال میزنیم تا کف کنه بعد با قلمو اون رو روی بادمجان میزنیم و سرخ میکنیم‌. به هیچ وجه روغن جذب نمیکنه 😋 👈 روش دوم بادمجان ها رو پوست بگیرید و حسابی نمک پاشی کنید و دو تا سه ساعت اجازه بدید که تلخی بادمجان گرفته شه و زردابه بادمجان خارج بشه .بعد از اینکه زردابه خارج شد بادمجان ها رو با اب سرد بشورید و اجازه بدین که خشک بشه و داخل روغن سرخشون کنید.😘 👈 روش سوم یک عدد گوجه فرنگی را از وسط نصف کنید و روی بادمجان بکشید و بعد سرخ کنید👌 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
دختر داری و هر روز موهاش 😢 جاریم هر سری میدید مسخرم میکرد میگف حیف خدا به من دختر نداد مگرنه هر روز موهاش یه مدل میبستم 😐 منم که اهل این نبودم تا اینکه دوستم گف برو تو این کانال ببین چه خبره 😍 .http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101 http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101 حالا هر سری موهاش یه مدل میبندم و جاریم حسرت به دل مونده میگه کاش خدا به منم دخمل بده😁