#سوپ_بروکلی_و_خامه 🌺
مواد لازم :
یک کاسه بروکلی خرد شده
هویج یک عدد
پیاز یک عدد
سیر دو حبه
کره یک قاشق غذاخوری
آرد یک قاشق غذاخوری
استاک مرغ یا گوشت 3 لیوان اگر نداشتین از قرص مرغ استفاده کنید
خامه به اندازه دلخواه
طرز تهیه :
ابتدا کره و پیاز خرد و سیر له شده را کمی تفت می دهیم وقتی نرم شد هویج رنده شده را اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم سپس آرد را ریخته و تفت می دهیم سپس بروکلی ها را ریز ریز کرده و به مواد اضافه می کنیم و آب مرغ یا آب قلممون رو ریخته درشو می بندیم با شعله متوسط حدود نیم ساعت بپزند سپس هنگام سرو خامه را داخل ظرف سرو ریخته اول یک ملاقه از سوپ را اضافه می کنیم هم می زنیم سپس بقیه سوپ را مخلوط کرده در صورت دلخواه کمی هم زعفران دم کرده اضافه می کنیم.و اگه دوست داشتین سوپ را پوره کنید.
نوش جان
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
😂🍑 داستان #حموم شب اول عروسی😹
🧖♀میکس خفن با موزیک🙊😝
👅دختره رو ببین بعد از حموم چه شکلی شد🤣
🤮پسره اشکش در اومد وقتی قیافشو دید
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/1413480493C32616bbbe4
🤪🤪 پارگی روده تضمینی😂😂
😁از گروه عمه های مستقل اوردمش🔥
#سوپ_کشک_و_پاستا
حدودا 150_100گرم گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز رنده شده و نمک و فلفل سیاه ترکیب کردم و قلقلی های ریز درست کردم و به کمی آرد آغشته کردم ... قلقلی ها و با کمی کره سرخ کردم و از قابلمه درآوردم و یه پیاز درشت نگینی شده رو اضافه کردم وتفت دادم کمی که طلایی شد 6_5 سیر رنده شده و برگ سیر خرد شده رو اضافه کردم و تفت دادم و دو سه لیوان آب اضافه کردم تا بجوشه.یه لیوان هم هویج نگینی شده اضافه کردم و در قابلمه رو گذاشتم تا هویج و قلقلی ها کاملا بپزن ... یه قاشق پودر نعنا و کمی فلفل سیاه ویه لیوان پاستای فرمی اضافه کردم و دوباره دو لیوان آب اضافه کردم و منتظر شدم تا پاستا هم بپزه (بهتره از پاستاهای طرح ریزتر استفاده کنین) ونهایتا دولیوان کشک اضافه کردم و سوپ و هم زدم تا کمی بجوشه .. در این موقع غلظت سوپ و چک کنین و اگه غلیظ بودآب اضافه کنین و همچنین نمکشو ...دو سه دقیقه که با کشک بجوشه آماده ست...تاوقتی پاستازیاد نرم نشده اجاق و خاموش کنین چون دمای سوپ کمی دیگه پاستا رو میپزه و نرم میکنه...با نعنا داغ تزینش کنین و نوش جان💜
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🔞خرید #زن_و_دختر در بازار سوریه😱
❌#خرید زن و دختران سوری توسط افراد داعشی 😰
🎥جهت مشاهده این #کلیپ_هولناک کلیک کن 👇
https://eitaa.com/joinchat/1754595330C0a9f3ffc4c
🖇#سنجاق_شده در کانال بالا👆
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
#طلاق_ناگهانی!
زنی در دادگاه با اصرار از شوهرش میخواهد که #طلاقش_دهد,
شوهرش می گوید ما زندگی خوبی داریم. از زن اصرار و از شوهر انکار
در نهایت شوهر برای.مانع شدن طلاق شرط بخشش۱۳۶۴ سکه مهریه را میگذارد زن با کمال میل میپذیرد. بعداز طلاق مرد مات و مبهوت
خواهش میکند که دلیل جدایی اش را بگوید زن بالبخندی #شیطنت_آمیز
جواب داد:طاقتش رو داری؟؟ سپس زن توضیح میدهد که ...
ادامه داستان 👇
http://eitaa.com/joinchat/906493966Cd2582ceabf
#قورمه_به
به: 1 عدد بزرگ_گوشت گوسفندی: 300 گرم_شکر:2 قاشق غذاخوری_پیاز: 1 عدد_لپه خام: 2/1 لیوان_زعفران دم کرده: 2 قاشق چایخوری_آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
لپه ها را از چند ساعت قبل خیس کرده و برای جلوگیری از ایجاد نفخ آب آن را چند بار عوض کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن داغ شده سرخ کنید. بعد از طلایی شدن پیاز، گوشت را اضافه کرده و اجازه میدهیم تا رنگش عوض شده و کاملاٌ تفت بخورد. سپس، زردچوبه، نمک و فلفل را همراه با 4 لیوان آب به مخلوط پیاز و گوشت افزوده و اجازه دهید تا گوشت با حرارت کم بپزد. بعد از به نیمه رسیدن آب گوشت، لپههای خیس خورده را به همراه به خرد شده و شکر و زعفران به غذا اضافه میکنیم. سپس، کمی مواد را هم میزنیم و با شعله ملایم اجازه میدهیم تا خورشت خوب پخته و به اصطلاح جا بیفتد. ده دقیقه آخر پخت غذا، آبلیمو را افزوده و بعد خورشت را در ظرفی کشیده و همراه با برنج سرو کنید.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#بال_تنوری_مخصوص
مواد لازم
پیاز درشت یک عدد
دو حبه سیر رنده شده
سس مایونز دو قاشق غ خ
سس کچاب دو قاشق غ خ
زعفران یا زردچوبه به مقدار لازم
آبلیمو یک قاشق غ خ
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
همه این مواد رو با هم مخلوط میکنم و از شب قبل بالها رو تو این مواد میخوابونم.
برای پخت، بالها رو داخل سینی فر میچینم و به مدت 40 دقیقه داخل آون توستر با دمای 250 درجه با المنت بالا پایین روشن درست میکنم. خیلی خوشمزه میشه پیشنهاد میدم حتما همراه با سیب زمینی تنوری مخصوص دنجولی امتحان کنین. .
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_رولت_سوخاری
✍ کامل با تمام نکات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_کوکو_اسفناج_و_اسفناج_پلو
✍ کامل با تمام نکات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#فینگرفود_کوکو_سیب_زمینی:
پنج تا سیب زمینی متوسط رو بعد از پخته وخنک شدن رنده کنین، با سه تا تخم مرغ،یک عدد پیاز رنده شده(در صورت تمایل)،دو حبه سیر رنده شده،آویشن،زیره سیاه،فلفل قرمز،پودر سوخاری حدود دو قاشق (ولی چک کنین هم خیلی سنگین نشه هم چسبنده نشه در حدی که وقتی دستتون رو به آب سرد میزنین و از مایع برمیدارین به دست نچسبه پودر سوخاری زیاد باشه ترد و پف دار نمیشه) ،نمک
مخلوط کنید،اندازه ی گردو از مواد بردارین و تو روغن زیاد سرخ کنید ،خیلی روغن داغ نباشه سردم نباشه...
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غورمسما
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#حلواسنتی
اردگندم1پیمانه
شکر1پیمانه
اب1پیمانه
روغن مایع 1استکان
روغن جامد1قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
(مجموع روغنهاوکره نصف پیمانه )
گلاب نصف پیمانه
زعفران به میزان دلخواه
پودرهل 1قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
ابتداشکرواب وزعفران وپودرهل را مخلوط کنید روی حرارت ملایم قراردهید تاشکر حل شود.
ااردرادرتابه الک کنید روی حرارت ملایم باروغن سرخ کنیدوقتی به رنگ دلخواهتون رسید شیره حلوا رادرچندمرحله مخلوط کنید دراین مرحله گلاب رااضافه کنید هم بزنیدتاحلوا جمع شود.
اگردوست دارید حلواشیرینتروکشدارترباشه میتونیدشکررا1/5پیمانه بریزید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🧔🏻 ” خـــــــر نشو، الاغ ”
اوج نصحیت پسرا
👱🏻♀حالا نصیحت دخترا👅😹😻
وای ترکیدم از خنده 😆😆♥️👇
😂 😂 😂 😂
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
😁 😁😁😁😁😁😁
😆😆😆😆😆😆😆
😅😅 😅 😅😅
😂 😂 😂
🤣
بزن روش تا ببینی تهههه خندس😅🤣☝️
برای درست کردن #ماقوت_زعفرانی نصف لیوان نشاسته گل رو در سه لیوان آب سرد حل میکنیم کاملا هم زده روی شعله خیلی ملایم میزاریم و هم میزنیم وقتی که جوشید زعفرون و شکر رو اضافه میکنیم .اندازه شکر به خودتون بستگی داره ولی من حدود سه چهارم لیوان ریختم اگه شیرین دوست دارین تا یک لیوان هم جا داره که شکر بزنین.انقدر هم میزنیم که غلظتش مثل فرنی بشه بعد خلال بادام رو که از قبل داخل گلاب خیس کرده بودم اضافه کردم و یک ق چ هل.در نهایت بیست و پنج گرم کره و گلاب رو اضافه کنید .هر چی بیشتر هم میخوره شفاف تر و شیشه ای تر میشه.حتما با شعله ملایم مدام هم بزنید تا هم بوی خامی نشاسته گرفته بشه و هم کاملا پخته بشه.بعد که کمی از داغی افتاد همون طور گرم گرم داخل ظرف سروتون بکشید..دو سه ساعت داخل یخچال بزارید بعد خنک میل کنید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_ساندویچ_مرغ_با_نون_لواش
✍ کامل با تمام نکات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#میانوعده_اندونزی #مولن_موز 🍌
آرد: 270 گرم + نشاسته ذرت: 30 گرم
شیرخشک: 1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: 1/4 قاشق چایخوری
وانیل: 1/3 قاشق چایخوری
مارگارین: 60 گرم
روغن: 2 قاشق غذاخوری
شکر: 4 قاشق غذاخوری
آب : 100 تا 120 گرم (بمقدار لازم)
کمی نمک
🍌موز: تعدادی موز را به اندازه کافی و بر اساس سلیقه خود برش دهید. میتوانید سر و ته آن را بصورت مایل برش دهید.
آرد، شیر خشک، وانیل، شکر، بیکینگ پودر و نمک را خوب هم بزنید. کنار بگذارید. مارگارین و روغن را گرم کنیدتا ذوب شود. آن را داخل مخلوط آرد ریخته، هم بزنید.کم کم آب بریزید تا زمانی که لازم است،کمی ورز دهید تا مخلوط شود. فقط کافی است تا خمیر به طور یکنواخت مخلوط شود وبه دست نچسبد. اگر کافی است آب را اضافه نکنید.روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید.سپس به خمیر 30 دقیقه استراحت دهید.
به اندازه کافی ازخمیر برداشته،آن را با وردنه نازک پهن کنید و به طول 2 تا 3 سانتیمتر برش دهید،آن را روی یک موز برش خورده حلقه کنیداین کار را تا زمانی که خمیر تمام شود انجام دهید. در روغن داغ باحرارت ملایم سرخ کنید تا کمی قهوهای طلایی شود
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جگر_گوشت_مرغ
⏺️موادلازم
جگر گوشت مرغ یک کیلوگرم
سیر 2 حبه
پیاز 1 عدد
گوجه 1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
فلفل دلمه ای سبز
نمک 1 ق م
روغن 1.4 پیمانه
جگر هارو تمیز کنید و بشورید آبکش کنید در قابلمه جگر و پیاز خرد شده و فلفل و سیر رنده شده و گوجه ریز خرد شده و نمک و روغن رو بریزید درش رو ببندید روی حرارت بالا بذارید و وقتی به جوش اومد حرارت رو کم کنید گاهی هم بزنید و همین طور تا جایی که ازش کمی آب باقی بماند بپزید بعدش داغ داغ سرو کنید .
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از
مداحی_آنلاین_باورش_آقا_برام_سخته.mp3
8.22M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_خورش_کدوحلوایی
✍ کامل با تمام نکات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_چیزکیک_انگور
✍ کامل با تمام نکات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#جبنیه (لقمه های پنیری سرخ شده)
ارد سفید 2 لیوان و 2 ق غ
تخم مرغ 1عدد
اب ولرم نصف لیوان
خمیر مایه 2 ق چ
شیرخشک 3 ق غ
پنیر خامه ای 3 ق غ
شکر 1 ق غ
طرز تهیه:
همه مواد و خوب با دست مخلوط میکنیم ورط میدیم تا به دست نچسبه
خمیر رو روی میز کار با وردنه باز میکنیم به قطر 2 تا 3 میل قالب میزنیم روی یک پارچه تمیز خمیر قالب زده شده رو میچینیم و روشو میپوشونیم به مدت نیم ساعت سپس داخل روغن شناور سرخ میکنیم
میتونید عسل بریزید یا هم داخل شربت ولرم برای چند دقیقه بریزید و بیرون بیارید من عسل ریختم
من نصف خمیر رو قالب دونات زدم و نصف دیگه با چاقو مکعبی برش زدم.
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_کباب_مشهدی
✍ کامل با تمام نکات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سس_مارینارا (ایتالیایی)
گوجه فرنگی: 8 عدد، سیر: 4 حبه، پیاز: 1 عدد، روغن زیتون: 4 قاشق سوپخوری، رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری، آویشن: 1 قاشق غذا خوری، جعفری خرد شده: 1 قاشق غذا خوری، ریحان خرد شده: 1 قاشق غذا خوری، کره: 1 قاشق سوپخوری، آب لیموی تازه: 2 قاشق غذا خوری، نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
پیاز و سیر را رنده ریز می کنیم. در کره و روغن زیتون به مدت 7-8 دقیقه تف می دهیم تا کمی طلایی شود سپس رب را اضافه کرده تف می دهیم تا خامی رب گرفته شود. بعد پوره گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل و آویشن اضافه کرده با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا آب گوجه فرنگی کشیده شود و سس به غلظت برسد.
سپس آب لیمو تازه، جعفری، ریحان خرد شده را اضافه می کنیم و 10 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماندتا سس کاملا طعم دار شود.
این سس هم گرم ، سرد کنار غذاهایی مانند ناگت، کوکو، کتلت، پیتزا، پاستا سرو کرد. میتوانید انواع چاشنی و طعم با ذائقه دلخواه اضافه کنیم.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#تهچین_بادمجان 🍆 😋
🔸اول از همه بادمجان هامون رو حلقه ای کرده روشون نمک پاشیده تا تلخیشون بره بعد نیم ساعت با یه دستمال خشکشون کرده در روغن داغ سرخشون میکنیم
مرغمون رو (ترجیحا ماهیچه) پخته و از استخوان جداشون میکنیم
برای تهچین ابتدا یک لیوان ماست سفت(ترجیحا سون) دو عدد زده تخم مرغ یک ق غ روغن مایع سه ق غ گلاب
غلیظ و دو ق غ زعفرا ن غلیظ و نوک انگشت نمک رو خوب هم میزنیم.من چهار پیمانه برنج رو ابکش کردم و در مایعی که درست کردیم خوب مخلوط کردم.ته ظرفمون روغن ریخته و دیواره هاش رو هم چرب میکنیم.
نصف برنجمون رو ریخته و مرغ ریش ریش شدمون رو که با زعفران خوب اغشته کردیم و بادمجانهای حلقه ای سرخ شده رو وسط برنجمون میدیم و باقی برنج رو ریخته با پشت قاشق کمی فشار میدیم روغن حیوانی چند قاشق روش میدیم و حدود یک ساعت میذاریم خوب دم بکشه.توی ظرف سرو برگردونده و به دلخواه تزئین میکنیم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#حلوای_هویج 🍮 😋
🔸نیم کیلو هویج رو شسته و میپزیم با آب کم بعد با گوشتکوب برقی یا میکسر له و پوره میکنیم یک و نیم لیوان آرد و تفت میدی در حدی که بوی خامی گرفته بشه و نه تغییر رنگ بعد به ترتیب یه لیوان روغن و سه لیوان شکر من یک و نیم لیوان ریختم و یک لیوان گلاب رو با کمی زعفران به آرد اضافه کرده به همراه پوره هویج بعد مدام هم میزنیم تا حلوا از ظرف جدا بشه کمی که از داغی افتاد تو ظرف میریزیم و بعد هم تزیین بسیار راحت و خوشمزه و خوش قلق حتی برا تجربه اولیا. در مورد شکر به نظرم نهایت دو لیوان بریزید مگر اینکه واقعا بخوایید خیلی دلو بزنه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯