فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_ساندویچ_مرغ_با_نون_لواش
✍ کامل با تمام نکات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#میانوعده_اندونزی #مولن_موز 🍌
آرد: 270 گرم + نشاسته ذرت: 30 گرم
شیرخشک: 1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: 1/4 قاشق چایخوری
وانیل: 1/3 قاشق چایخوری
مارگارین: 60 گرم
روغن: 2 قاشق غذاخوری
شکر: 4 قاشق غذاخوری
آب : 100 تا 120 گرم (بمقدار لازم)
کمی نمک
🍌موز: تعدادی موز را به اندازه کافی و بر اساس سلیقه خود برش دهید. میتوانید سر و ته آن را بصورت مایل برش دهید.
آرد، شیر خشک، وانیل، شکر، بیکینگ پودر و نمک را خوب هم بزنید. کنار بگذارید. مارگارین و روغن را گرم کنیدتا ذوب شود. آن را داخل مخلوط آرد ریخته، هم بزنید.کم کم آب بریزید تا زمانی که لازم است،کمی ورز دهید تا مخلوط شود. فقط کافی است تا خمیر به طور یکنواخت مخلوط شود وبه دست نچسبد. اگر کافی است آب را اضافه نکنید.روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید.سپس به خمیر 30 دقیقه استراحت دهید.
به اندازه کافی ازخمیر برداشته،آن را با وردنه نازک پهن کنید و به طول 2 تا 3 سانتیمتر برش دهید،آن را روی یک موز برش خورده حلقه کنیداین کار را تا زمانی که خمیر تمام شود انجام دهید. در روغن داغ باحرارت ملایم سرخ کنید تا کمی قهوهای طلایی شود
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جگر_گوشت_مرغ
⏺️موادلازم
جگر گوشت مرغ یک کیلوگرم
سیر 2 حبه
پیاز 1 عدد
گوجه 1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
فلفل دلمه ای سبز
نمک 1 ق م
روغن 1.4 پیمانه
جگر هارو تمیز کنید و بشورید آبکش کنید در قابلمه جگر و پیاز خرد شده و فلفل و سیر رنده شده و گوجه ریز خرد شده و نمک و روغن رو بریزید درش رو ببندید روی حرارت بالا بذارید و وقتی به جوش اومد حرارت رو کم کنید گاهی هم بزنید و همین طور تا جایی که ازش کمی آب باقی بماند بپزید بعدش داغ داغ سرو کنید .
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از
مداحی_آنلاین_باورش_آقا_برام_سخته.mp3
8.22M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_خورش_کدوحلوایی
✍ کامل با تمام نکات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_چیزکیک_انگور
✍ کامل با تمام نکات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#جبنیه (لقمه های پنیری سرخ شده)
ارد سفید 2 لیوان و 2 ق غ
تخم مرغ 1عدد
اب ولرم نصف لیوان
خمیر مایه 2 ق چ
شیرخشک 3 ق غ
پنیر خامه ای 3 ق غ
شکر 1 ق غ
طرز تهیه:
همه مواد و خوب با دست مخلوط میکنیم ورط میدیم تا به دست نچسبه
خمیر رو روی میز کار با وردنه باز میکنیم به قطر 2 تا 3 میل قالب میزنیم روی یک پارچه تمیز خمیر قالب زده شده رو میچینیم و روشو میپوشونیم به مدت نیم ساعت سپس داخل روغن شناور سرخ میکنیم
میتونید عسل بریزید یا هم داخل شربت ولرم برای چند دقیقه بریزید و بیرون بیارید من عسل ریختم
من نصف خمیر رو قالب دونات زدم و نصف دیگه با چاقو مکعبی برش زدم.
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_کباب_مشهدی
✍ کامل با تمام نکات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سس_مارینارا (ایتالیایی)
گوجه فرنگی: 8 عدد، سیر: 4 حبه، پیاز: 1 عدد، روغن زیتون: 4 قاشق سوپخوری، رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری، آویشن: 1 قاشق غذا خوری، جعفری خرد شده: 1 قاشق غذا خوری، ریحان خرد شده: 1 قاشق غذا خوری، کره: 1 قاشق سوپخوری، آب لیموی تازه: 2 قاشق غذا خوری، نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
پیاز و سیر را رنده ریز می کنیم. در کره و روغن زیتون به مدت 7-8 دقیقه تف می دهیم تا کمی طلایی شود سپس رب را اضافه کرده تف می دهیم تا خامی رب گرفته شود. بعد پوره گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل و آویشن اضافه کرده با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا آب گوجه فرنگی کشیده شود و سس به غلظت برسد.
سپس آب لیمو تازه، جعفری، ریحان خرد شده را اضافه می کنیم و 10 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماندتا سس کاملا طعم دار شود.
این سس هم گرم ، سرد کنار غذاهایی مانند ناگت، کوکو، کتلت، پیتزا، پاستا سرو کرد. میتوانید انواع چاشنی و طعم با ذائقه دلخواه اضافه کنیم.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#تهچین_بادمجان 🍆 😋
🔸اول از همه بادمجان هامون رو حلقه ای کرده روشون نمک پاشیده تا تلخیشون بره بعد نیم ساعت با یه دستمال خشکشون کرده در روغن داغ سرخشون میکنیم
مرغمون رو (ترجیحا ماهیچه) پخته و از استخوان جداشون میکنیم
برای تهچین ابتدا یک لیوان ماست سفت(ترجیحا سون) دو عدد زده تخم مرغ یک ق غ روغن مایع سه ق غ گلاب
غلیظ و دو ق غ زعفرا ن غلیظ و نوک انگشت نمک رو خوب هم میزنیم.من چهار پیمانه برنج رو ابکش کردم و در مایعی که درست کردیم خوب مخلوط کردم.ته ظرفمون روغن ریخته و دیواره هاش رو هم چرب میکنیم.
نصف برنجمون رو ریخته و مرغ ریش ریش شدمون رو که با زعفران خوب اغشته کردیم و بادمجانهای حلقه ای سرخ شده رو وسط برنجمون میدیم و باقی برنج رو ریخته با پشت قاشق کمی فشار میدیم روغن حیوانی چند قاشق روش میدیم و حدود یک ساعت میذاریم خوب دم بکشه.توی ظرف سرو برگردونده و به دلخواه تزئین میکنیم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#حلوای_هویج 🍮 😋
🔸نیم کیلو هویج رو شسته و میپزیم با آب کم بعد با گوشتکوب برقی یا میکسر له و پوره میکنیم یک و نیم لیوان آرد و تفت میدی در حدی که بوی خامی گرفته بشه و نه تغییر رنگ بعد به ترتیب یه لیوان روغن و سه لیوان شکر من یک و نیم لیوان ریختم و یک لیوان گلاب رو با کمی زعفران به آرد اضافه کرده به همراه پوره هویج بعد مدام هم میزنیم تا حلوا از ظرف جدا بشه کمی که از داغی افتاد تو ظرف میریزیم و بعد هم تزیین بسیار راحت و خوشمزه و خوش قلق حتی برا تجربه اولیا. در مورد شکر به نظرم نهایت دو لیوان بریزید مگر اینکه واقعا بخوایید خیلی دلو بزنه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_کوفته_مرغ_کم_کالری
✍ کامل با تمام نکات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_ماهی_سنگسر_شکمپر
✍ کامل با تمام نکات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_بدون_گوشت
#خوراك_لوبيا_با_قارچ 4 الي 5 نفر
لوبيا چيتي 2 ليوان، آب 6 ليوان، پياز 1 عدد، قارچ 3عدد، رب 1 ق غ سر پر، نمك 2 ق چ، فلفل سياه 1 ق چ، زرد چوبه 1 ق چ، دارچين نصف ق چ، آويشن 1 ق چ
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کباب_ ماهیتابه 🥙 😋
🔸گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، آرد نخود چی و فلفل قرمز را باهم مخلوط میکنیم. خوب ورز میدیم و تو روغن داغ سرخش میکنیم. اون سس هم، گوجه رنده شده و فلفل و نمک هستش
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#فرنی_با_نشاسته 🫕 😋
▫️شیر 4 لیوان
▫️شکر 8 قاشق غذاخوری
▫️نشاسته پودری 4 قاشق غذاخوری پر
▫️گلاب 4 قاشق غذاخوری
▫️خامه صبحانه 4 قاشق غذاخوری تخم مرغ 1 عدد
▫️زعفران دم شده غليظ مقداری
🔸ابتدا نشاسته وشکر رو در قابلمه مناسبی مخلوط کرده شیر رو آرام آرام اضافه و با همزن دستی بزنید تا مخلوط بشه و گلوله نداشته باشه تخم مرغ رو با چنگال بزنید تا از حالت لختگی در بیاد وبه مخلوط شیر اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست بشه خامه وگلابم افزوده وروی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا بپزه وغليظ بشه جوش که آمد و یکی دوقل زد حرارتو خاموش کنید مواد رو نصف کنید و به نیمی زعفران اضافه و مخلوط کنید حالا از فرنی سفید به تساوی در ظرفهای سرو بریزید وچند دقیقه بزارید تا خودشو بگیره در این فاصله هرچند بار بخش زعفرانی رو هم بزنید تا رویه نبنده وکمی خنک بشه بعد فرنی زعفرانی رو به تساوی روی قسمت سفید بریزید و با هر چه دلخواهتون هست تزیین کنید دوستان با این مقدار مواد شش ظرف مثل تصویر بدست میاد
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سوپ_دال_عدس 🫕 😋
▫️1 لیوان دال عدس (عدس قرمز)
▫️2 قاشق غذاخوری برنج
▫️2 قاشق غذاخوری بلغور گندم
▫️1 پیاز خرد شده
▫️1_2 حبه سیر خرد شده
▫️1/2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
▫️1/2 قاشق غذاخوری رب فلفل(اختیاری)
▫️2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
▫️1 قاشق غذاخوری کره
▫️2 قاشق غذاخوری نعناع خشک
▫️8.5_9 لیوان آب
▫️نمک،فلفل سیاه، فلفل چیلی و ادویه دلخواه
🔸دال عدس ، برنج و بلغور را جداگانه شسته و آبکش کنید،روغن زیتون و کره را در قابلمه بریزید و گرم کنید، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید به مدت 1 دقیقه،سپس سیر و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت دهید،بعد برنج و بلغور را در قابلمه بریزید و تفت دهید، عدس را نیز در قابلمه بریزید و خیلی کوتاه تفت دهید(ترجمه از پیج آشپزی_خلاق) سپس آب داغ را اضافه کنید هم بزنید و اجازه دهید با حرارت متوسط بپزند تا مواد سوپ نرم شوند. فراموش نکنید که هرازگاهی سوپ را هم بزنید ،وقتی نرم شد ، ادویه ها و نمک را اضافه کنید و در صورت تمایل با گوشت کوب برقی سوپ را له و یکدست کنید،و گرم سرو کنید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از
🧔🏻 ” خـــــــر نشو، الاغ ”
اوج نصحیت پسرا
👱🏻♀حالا نصیحت دخترا👅😹😻
وای ترکیدم از خنده 😆😆♥️👇
😂 😂 😂 😂
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
😁 😁😁😁😁😁😁
😆😆😆😆😆😆😆
😅😅 😅 😅😅
😂 😂 😂
🤣
بزن روش تا ببینی تهههه خندس😅🤣☝️
#ترشى_هفت_بيجار 😋
سرکه انگور قرمز جوشیده و سرد شده
گوجه فرنگی نارس(کال) یک کیلوگرم
بادمجان قلمی بدون تخم یک کیلو
سیر دو بوته
فلفل درشت تند آتشین سبز و قرمز 10 عدد
نمک ب م ل
نعناع خشک
🔸تمام مواد را خوب بشویید و خشک کنید و هر کدام را جداگانه نگینی ریز خرد کنید و باهم مخلوط کنید سپس روی پارچه تمیز پهن کنید یه شب تا صبح بگذارید خشک شود بعد داخل کاسه ی بزرگ بریزید و رویش نعناع و نمک بریزید باز حسابی هم بزنید تا مخلوط شود در آخر در شیشه های تمیز و خشک بریزید و سرکه هم اضافه کنید و درب شیشه ها را محکم ببندید و مدت یک ربع شیشه ها را برعکس بگذارید تا هوای اضافی آن گرفته شود .این ترشی بعد از یک هفته تا ده روز در هوای خنک جا میوفتد و میتوانید میل کنید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از
چقدر تأیید صلاحیت احمدی نژاد برای شما مهم است⁉️
در صورت تایید صلاحیت نشدن احمدی نژاد شما به کدام گزینه رای می دهید ⁉️
1⃣هرگز رأی نمیدهم
2⃣ لاریجانی رأی می دهم
3⃣ به رئیسی رأی می دهم
4⃣ به قالیباف رأی می دهم
5⃣ به سعید محمد رأی می دهم
6⃣ به سعیدی جلیلی رأی می دهم
7⃣ به اصلاح طلبان رأی می دهم
#دلمه_گوجه_فرنگی 🍅 😋
🔸 یک پیمانه برنج نیم پز برای ده این اندازه گوجه بس هست .حالا به نسبت برجتون لپه ی پخته شده و گوشت و پیاز تف خورده رو بریزید .
سبزی دلمه هم سبزی های معطر هستن که که اصلی های آن مرزه و ترخون ،گشنیز ، جعفری ، شوید می باشد.
🔸ادویه هاش هم کمی زعفران آبکرده زبره سیاه کوبیده زردچوبه و فلفل کمی پودر گل سرخ هستش ـ
ابتدا گوجه های گوشتی و بزرگ رو از قسمت بالا برش می دهیم و با یک قاشق کوچیک به آرومی توش رو خالی می کنیم .مواظب باشید پاره نشن.
گوجه های در آورده رو هم پوره می کنیم و دو سه قاشقش رو با برنج و بقیه ی مواد قاطی می کنیم (خیلی خوشمزه ش می کنه ).بعد داخل گوجه ها رو با مواد پر می کنیم .
🔸توی یک قابلمه یک قاشق رب رو تف می دهیم و نصف لیوان آب می ریزیم توش و وقتی جوش اومد گوجه ها رو می زاریم حتما توجه کنید که گوجه زود می پزه نهایتا نیم ساعت تا جهل و پنج دقیقه کافیه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کیک_لبو_با_روکش_کرم_لبو
تخم مرغ 4عدد
شکر 1پیمانه
روغن یا کره نصف پیمانه
آرد 3پیمانه
شیر نصف پیمانه
بکینگ پودر 3 ق م
لبوی خام رنده شده نصف پیمانه
وانیل بمقدار لازم
تخم مرغها رو خوب با همزن میزنیم بعد وانیل و شکر رو اضافه میکنیم تا کرم رنگ و کش دار شود بعد شیر و روغن رو اضافه میکنیم ارد رو که دو بار با بکینگ پودر الک کردم رو آرام آرام به مواد اضافه کردم و با لیسک در یک جهت مخلوط میکنیم سپس لبوی رنده شده رو اضافه میکنیم مواد رو داخل قالب چرب و ارد پاشی شده میریزیم در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بمدت 45 دقیقه میزاریم.
کرم_لبو
نصف لیوان شکر و 3ق.غ نشاسته ذرت را درنصف لیوان اب لبو حل کرده میزاریم روی اجاق و مرتب هم میزنیم تا مواد غلظت فرنی داشته باشد بعد از سرد شدن روی کیک را باان پوشش میدهیم
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از
CQACAgQAAx0CVBp6RAACEyxgg85sG6CLfP_Cu8CoAAEVngsrgMQAAk0FAAJcnAABUsRf2LXPjAgvHwQ.mp3
5.22M
⏯ #شور احساسی
🍃این که از غم تو پیرم
🍃این که دورم و دلگیرم
🎤 #سید_مجید_بنی_فاطمه
👌بسیار دلنشین
🔴گلچین بهترین #مداحی های روز
🎤 @zakerin0 🔉
💚 @yaran0 💚
#سوتلاچ در فر(مشابه شیربرنج)♥️
🍭1لیترشیر
🍭1.5 استکان برنج
🍭3لیوان آب
🍭1لیوان شکر
🍭1پاکت خامه(200میلی لیتر)
🍭1پاکت وانیل شکری
🍭2.5 قاشق غذاخوری نشاسته گندم
🍭فندق خردشده/پودر پسته
⏬طرزتهیه:
برنج را شسته در قابلمه ریخته،آب ریخته وروی شعله گازقرارداده و بپزید،مدام هم بزنید ، شیر را بریزید و روی حرارت خامه و شکر و وانیل را نیز اضافه کنید،نشاسته را با نصف استکان آب حل کنید وآرام به آن اضافه کنید وقتی غلیظ شد در قالبهای مورد نظر بریزید.
در سینی فر 3-4لیوان آب ریخته،قالبها را رویش بچینید.
در فر 220 درجه که شعله بالا و پایینش روشن باشد،تا وقتی سرخ شود،بپزید.
وقتی سرخ شد از فر خارج کرده و رویشان را با پودر پسته و فندق خردشده تزئین کنید.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯