eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.3هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
😋 ▫️آرد سوخاري 200 گرم ▫️تخم مرغ يك عدد ▫️آب يك ليوان ▫️بكينگ پودر يك قاشق غذاخوري ▫️پودر سير يك قاشق غذاخوري ▫️نمك نصف قاشق غذاخوري ▫️فلفل قرمز يك قاشق چايخوري 🔸آرد سوخاري و دوباره با اسيب پودر ميكنيم اب و تخم مرغ و بقيه ادويه ها و بكينگ رو اضافه كرده مخلوط كرده خميري حاصل ه قارچ هاي ريز را درون خمير غلطانده و در روغن داغ غوطه ور سرخ میکنیم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
چقدر تأیید صلاحیت احمدی نژاد برای شما مهم است⁉️ در صورت تایید صلاحیت نشدن احمدی نژاد شما به کدام گزینه رای می دهید ⁉️ 1⃣هرگز رأی نمیدهم 2⃣ به رئیسی رأی می دهم 3⃣ به قالیباف رأی می دهم 4⃣ به سعید محمد رأی می دهم 5⃣ به سعیدی جلیلی رأی می دهم 6⃣ به اصلاح طلبان رأی می دهم ظاهرا مشارکت امسال خیلی پایینه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم: 180 گرم شکلات تلخ 56٪ 60 گرم شکلات سفید 35 گرم کره کاکائو 300 گرم شکر 320 گرم گلوکز 43٪ 200 گرم خامه 33٪ طرز تهیه : توی یه قابلمه ، شکلات و کره کاکائو رو با هم مخلوط کنید و کنار بذارید. توی یه قابلمه ی دیگه شکر، خامه و گلوکز رو با هم ترکیب کنید. مخلوط رو روی حرارت بزارید تا به جوش بیاد ، گاهی اوقات هم بزنید ، تا به دمای 120 درجه برسه. دقت کنید !!! مخلوط حتما باید قل بزنه و حباب بندازه! به محض رسیدن مخلوط به دمای مورد نظر ، قابلمه رو از روی حرارت بردارید و اجازه بدید حباب ها از بین برن و مواد جا بیفته. بعد مخلوط رو روی شکلات ها بریزید ، سریع اما محکم مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد بریزیدش توی یه قالب سیلیکونی (اندازه قالب من 24 × 11 سانتی متر است). بذارید 10-12 ساعت توی یه مکان خنک بمونه اگه جای خنک سراغ ندارید توی یه ظرف در دار یخ بکنید و قالب رو روی ظرف بزارید. (توی یخچال نزاریدش). بعد از این مدت تافیا رو مستطیلی برش بدید و روش قهوه یا پودر کاکائو بپاشید. نکته:داخل ظرف شیشه ای در یخچال نگهداری شود. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
👈مواد لازم: 100 گرم شکلات 60٪ 25 گرم کره بدون نمک 1 عدد تخم مرغ (50 گرم) 70 گرم شکر قهوه ای 55 گرم آرد 2 گرم جوش شیرین نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل کمی نمک که اختیاری است 👈دستور تهیه: 1. به روش بن ماری شکلات و کره را ذوب کنید. 2. تخم مرغ و شکر را به مدت 2 دقیقه بزنید. 3. شکلات ذوب شده را درون تخم مرغ زده شده قرار دهید ... با یک لیسک هم بزنید تا مخلوط شود. 4. مواد خشک الک شده را اضافه کنید. با استفاده از لیسک خوب مخلوط کنید. خمیر براق صافی بدست می آید. 5. 15 دقیقه مواد را داخل یخچال بگذارید. 6. دمای فر را با 180 درجه تنظیم کنید. 7. خمیر را با استفاده از یک اسکپ بستنی بردارید و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، بگذارید. فاصله بین آنها را رعایت کنید به مدت 10 دقیقه بپزید. 8. سپس آن را از روی حرارت برداشته و روی صفحه سیمی بگذارید تا خنک شود. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
یک عددپیاز رو رنده کردم و تو ماهیتابه بادوق غ روغن سرخ کردم نمک و خیییلی کم زردچوبه زدم تا رنگ پیاز خوشرنگتر بشه یک عدد سینه مرغ تکه شده را به پیاز سرخ شده اضافه کردم و سرخ کردم و زعفران دم کرده اضافه کردم یک لیوان گردوی چرخ شده رو داخل قابلمه با حرارت کم تفت دادم (مواظب باشید چون گردو زود میسوزه و خورش تلخ میشه) و 4_5ق غ رب انار اضافه کردم 3 تا 4 لیوان آب ریختم و هم زدم تا گردو و رب داخل آب کاملا باز بشه و مواد یکدست بشه و گذاشتم نیم ساعت بجوشه مرغهارو اضافه کردم و درب قابلمه رو گذاشتم و حرارت رو کم کردم و سه ساعت اجازه دادم تا خورش بجوشه و جا بیفته و روغن پس بده نیم ساعت آخر پخت میتونید چند تکه یخ به خورش اضافه کنید تا زودتر به روغن بیفته نمک و ترشی و شیرینی خورش رو اندازه کردم اگه ترش بود کمی شکر و اگه شیرین بود کمی سرکه اضافه کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
⚠️ دانشجو شجاع در کنار رهبر به کیفیت 😨 این به تنهایی را زیر سوال و جو سالن را به هم ریخت ‼️ ✅🎥 کلیک کن👇 http://eitaa.com/joinchat/824836129C12d0958b76
ابتدا چند تا ران مرغ رو با نمک و فلفل و زعفرون، یک عدد پیاز خلالی و دو ق غ آبلیمو مرینیت کنید،چند ساعت داخل یخچال قرار بدید،سپس مرغها رو داخل ظرف با روغن و یک ق غ زعفران،کمی سرخ کنید و یک ربع هم بذارید با شعله کم بپزه،سپس توی ی قابلمه رو خوب با روغن چرب کنید و برنج آبکش شده تون رو با زعفرون مخلوط،و توی قابلمه ریخته و خوب با دست فشار میدیم و یکدست میکنیم،کمی کره آب شده روی برنج میریزیم،و دم کنی میذاریم (شعله پخش کن فراموش نشه)و حدود چهل و پنج الی یکساعت زمان میدیم تا بپزه،سپس با زرشک و خلال پسته و بادوم تزئین میکنیم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥓 😋 ▫️دوعدد تخم مرغ ▫️دونيم ليوان شير ▫️يك ونيم ليوان آرد ▫️يه قاشق چاي خوري نمك ▫️يك چهارم ليوان هم روغن مايع كافيه تخم مرغ روباهمزن بزنيد يكدست وكمي روشن بشه بعد روغن ،شير رواضافه كنيد وبعد آرد رو كم كم اضافه كنيدبه همراه نمك وتا كاملا يكدست بشه مخلوط كنيدوبعد دونه دونه سرخش كنيد براي مواد داخلي هم ازپياز داغ وگوشت وفلفل دلمه استفاده كردم شما ازهرچيز ديگه اي مي تونيد استفاده كنيد بعدرول كردن كرپها كنارهم بچينيد روش پنير بريزيد وچند دقيقه توفربزاريد كه پنيرها آب بشن وبعدهم نوش جان ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
😍 مواد لازم : آرد گندم : 2 لیوان آرد نخودچی : 1 لیوان شکر : 2 لیوان روغن : 2 لیوان آب : 2/5 لیوان زعفران : 1 قاشق چای خوری پودر هل : به اندازه دلخواه طرزتهیه : شکر و آب را ترکیب میکنیم و روی حرارت ملایم میزاریم تا به جوش بیاد زعفران و پودر هل را اضافه میکنیم . آرد نخودچی و آرد گندم را الک میکنیم و روی حرارت متوسط تفت میدیم تا بوی خامی آرد از بین بره و به رنگ دلخواه برسه . روغن رو‌ به ارد اضافه میکنیم و تند هم میزنیم وقتی ترکیب یکدست شد کم کم مخلوط شکر و آب رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا حلوا سفت شه و به تابه نچسبه. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
اب یک و یک چهارم پیمانه حدود 310 میلی لیتر کره 30 گرم ارد یک پیمانه125 گرم شکر یک چهارم پیمانه 50 گرم تخم مرغ یک عدد60 گرم شکر و اب و کره رو بزارید رو اجاق تا شکر حل بشه و هر وقت دیدید میخواد جوش بزنه ارد و اضافه کنید و هم بزنید تا جمع بشه و خمیر لطیفی بدست بیاد بعد بزارید خنک بشه تخم مرغ و بزنید داخلش و هم بزنید تا خمیر چسبنده ای بدست بیاد داخل قیف بریزید تو روغن 250 درجه سرخشون کنید شکر و دارچین و مخلوط کنید و چورز( چورس) ها رو تو شکر و دارچین بزنید و نوش جان کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 . قسمت یک ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 . قسمت دو ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
⚠️ دانشجو شجاع در کنار رهبر به کیفیت 😨 این به تنهایی را زیر سوال و جو سالن را به هم ریخت ‼️ ✅🎥 کلیک کن👇 http://eitaa.com/joinchat/824836129C12d0958b76
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
چقدر تأیید صلاحیت احمدی نژاد برای شما مهم است⁉️ در صورت تایید صلاحیت نشدن احمدی نژاد شما به کدام گزینه رای می دهید ⁉️ 1⃣هرگز رأی نمیدهم 2⃣ لاریجانی رأی می دهم 3⃣ به رئیسی رأی می دهم 4⃣ به قالیباف رأی می دهم 5⃣ به سعید محمد رأی می دهم 6⃣ به سعیدی جلیلی رأی می دهم 7⃣ به اصلاح طلبان رأی می دهم تعصب روی احمدی نژاد بسیار جالبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
13.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🔞خرید در بازار سوریه😱 ❌ زن و دختران سوری توسط افراد داعشی 😰 🎥جهت مشاهده این کلیک کن 👇 https://eitaa.com/joinchat/1754595330C0a9f3ffc4c 🖇 در کانال بالا👆
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🧔🏻 ” خـــــــر نشو، الاغ ” اوج نصحیت پسرا 👱🏻‍♀حالا نصیحت دخترا👅😹😻 وای ترکیدم از خنده 😆😆♥️👇 😂 😂 😂 😂 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 😁 😁😁😁😁😁😁 😆😆😆😆😆😆😆 😅😅 😅 😅😅 😂 😂 😂 🤣 بزن روش تا ببینی تهههه خندس😅🤣☝️
( با سس سیر) ‌ مواد لازم: 6 عدد سینه چرخ شده برای مزه دار کردن: 2 قاشق غذاخوری روغن 1/4 پیمانه جعفری خرد شده 1 قاشق چایخوری پودر هل 1 قاشق چایخوری گشنیز خشک 1 قاشق چایخوری دارچین 1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 1 عدد فلفل قرمز تند و پیاز خرد شده 2 حبه سیر 1 عدد فلفل سبز تند(اگه نداشتین بجاش قرمز استفاده کنین) ‌ همه موادو با هم مخلوط میکنیم میزاریم مزه دار شه بعد به شکل کوفته یا کباب چوبی توی ماهیتابه ی نچسب سرخ میکنیم زیرشو کم میکنیم تا مغز پخت شه. ‌ ‌ برای سس سیر : 1/2 فنجان ماست 1/2 فنجان سس مایونز 4 حبه سیر 1 قاشق غذاخوری آب لیمو 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک 1 قاشق ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
ارد 400 گرم اردنخودچی 100 گرم پودرقند 250 گرم کره 130 گرم روغن مایع 100 گرم هل 1 قاشق غ زنجبیل 1 ق غ زعفران 2 ق غ گلاب 2 ق غ ارد رو الک کردم و با حرارت کم 45 دقیقه تفت دادم یا بوی خامیش گرفته بشه ولی نباید تغییر رنگ بده ارد نخودچی رو اضافه کردم و 15 دقیقه دیگه هم زدم روغن و کره رو اضافه کردم و خوب مخلوط کردم و از روی حرارت برداشتم یه کم که از داغی افتاد پودرقند رو ریختم و خوب مخلوط کردم مواد رو دو قسمت کردم به یکی زنجبیل و هل زدم و توی سینی صاف کردم و برش زدم و گداشتم یخچال به قسمت دوم هم زعفران و گلاب زدم میتونین توی قالبهای سیلیکونی شکلات هم بریزین قشنگ میشه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فیله های مرغ و به دوقسمت تقسیم کردم بعد گذاشتم تو شیر یک ساعت داخل یخچال بمونه .بعد داخل ماهیتابه روغن ریختم فیله ها رو رول کردم کنار هم چیدم تو ماهیتابه بهش نمک و فلفل و پودر پیاز زدم و بعدم زعفرون دم کرده رو با قاشق روی فیله ها ریختم زرشک و کشمش رو خیس کردم بعد با کره تفت دادم ،به زرشک یه قاشق شکر هم اضافه کردم خلال پوست پرتقال رو با اب گذاشتم رو حرارت 5دقیقه جوشید بعد با اب سرد ابکش کردم ،این کار رو سه بار انجام دادم تا تلخیش گرفته بشه بعد با کره و شکر تفت دادم تا شیشه ای شدن هویج رو رشته ای کردم بعد با کره و شکر تفت دادم خلال پسته و بادوم رو هم 20 دقیقه گذاشتم تو گلاب خیس خورد در حد 30ثانیه با کره تفت دادم برنج رو هم ابکش که کردم و گذاشتم دم کشید مقداریشو با زعفرون دم کرده مخلوط کردم برای سرو روی برنج😊 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم : چغندر ، سیب زمینی شیرین ، سیب زمینی بنفش ، به ، زردک یا گزر ، هویج فرنگی و پیاز بنفش از هر کدام یک‌عدد شما سخت نگیرین و هر کدوم رو نداشتین حذف کنین. گوشت یا مرغ پخته شده (من از ماهیچه استفاده کردم) ادویه ها: بادیان ستاره ای ، جوز هندی، زیره سیاه، پودر گل سرخ کدوحلوایی در صورت تمایل برای ته دیگ آلو برقانی چند عدد برنج زعفران دم کرده همه مواد رو رشته ای خرد کرده و جدا جدا تفت دادم ، پیاز رو هم با یه ذره شکر کاراملی کردم، آلو رو هم تفت دادم ، مواد رو با هم مخلوط کردم . ادویه ها رو آسیاب کردم ، ماهیچه رو جدا با ادویه های دلخواهم و پاپریکای سبز و قرمز خشک گذاشتم پخت . ته دیگ‌ کدو حلوایی رو گذاشتم ، کمی برنج آبکش شده، مخلوط سبزیجاتی که تفت دادم ، ماهیچه پخته شده ، ادویه جات و پیاز داغ و آلوی تفت داده ، و بهمین صورت تا قابلمه پر شد ،کمی زعفرون دم کشیده هم روی برنج ریختم وگذاشتم دم بکشه . شما رو به این جشن رنگ ها و طعم ها دعوت میکنم ، نگم دیگه ترکیبش با اون ماهیچه ی پنبه ای طور که تو دهن آب میشه چقدر بینظیر بود 😍🤩 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم شیر 150 میلی لیتر (0.6 لیوان) (دمای اتاق) آب 150 میلی لیتر (0.6 لیوان) روغن 4 قاشق غذاخوری شکر 2 قاشق غذاخوری مخمر فوری 7 گرم نمک 1 قاشق چایخوری آرد 600 گرم (4.8 لیوان) روغن برای سرخ کردن برای تزئین: پودر قند خامه فندقی طرز تهیه: ابتدا شیر و شکر و مخمر فوری را درون ظرفی مخلوط کنید پنج دقیقه استراحت بدید سپس باقی مواد را به جز آرد اضافه کنید آرد را به تدریج و کم کم اضافه کرده و ورز بدید تا خمیر نرم و یکدست حاصل شه روی آن را با یک پارچه بپوشانید و در دمای اتاق به مدت یک ساعت استراحت بدید تا مخمر عمل کنه و خمیر حجمش دو برابر شه. قسمتی از خمیر را برداشته و در دست گرد کنید دوباره روی آن پارچه انداخته و 20 دقیقه دیگه استراحت بدید. هر تکه خمیر را در دست شکل بدید و قسمت داخلی آن را گود کنید مانند یک کاسه. درون روغن داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن روی حوله کاغذی بذارید تا روغن اضافی آن گرفته شه. در پودر قند بغلتونید و قسمت میانی آن را با خامه شکلاتی تزئین کنید. نوشجان ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯