فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشي_قرمه_اردبيل قسمت دوم
مواد لازم به ازاي 4 نفر :
1. لوبيا چشم بلبلي به ازاي هر نفر يك قاشق غذاخوري
2.گوشت گوسفندي به ازاي هر نفر 60 گرم 3 تكه
3. رب 3 قاشق غذاخوري
4.پياز 4 عدد متوسط
5.ادويه ، زعفران ، آلو خورشتي ، آبغوره ، به ميزان لازم
برنج 4 پيمانه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#مرغ_ذغالي
ب تیکه های مرغ نمک فلفل زردچوبه پاپریکا کمی زنجبی اویشن و روغن زیتون میزنم و میذارم چن ساعتی مزه دار بشه.بعد سرخشون میکنم.2تا پیاز خلالی شده روبا کره و روغن تفت میدم پیاز ک سبک شد فلفل زردچوبه و نمک میزنم تیکه های مرغ میچینم روش بعد 2تا ق سس مایونز رو با 2لیوان آب گرم مخلوط میکنم ب همراه زعفرون دم کرده میریزیم روی مرغا(تعداد مرغا اگ بیشتر بود آب اضافه کنید).میتونین آب خالی هم بریزین ولی اینجوری خیلی خوشمزه تره👌👌👌درشو بذارین تامرغا بپزه.یک ربع اخر چنتا ق از روغن مرغ بردارین 2تا ذغال رو بذارین رو شعله ک سرخ شه سر ی پیاله فویل بکشن بذارین وسط تابه ذغال بذارین روش و حالا آب مرغ بریزین رو ذغالا و سریع درشو بذارین تا دود کنه و مرغ طعم دود بگیره😋😋😋
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ارشیو غذا سه سوته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی کیم فقط با سه ماده😋
مواد تشکیل دهنده (برای 3 عدد):
✅ 150 گرم شکلات
✅ 200 گرم خامه قنادی
✅ 65 میلی لیتر شیر عسلی
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاحالا لوبیا پلو با مرغ خوردین؟🤗
خیلی خوشمزه میشه😍
مواد لازم:☺️
لوبیا سبز 500 گرم🎋
سینه مرغ 1 عدد🐓
هویج 2 عدد🥕
زنجبیل 1 ق.غ🥄
رب گوجه 3 ق.غ🥫
پیاز داغ 3 ق.غ🥣
نمک و فلفل به میزان لازم👌🏻
زردچوبه 1 ق.چ💛
دارچین نصف ق.چ👌🏻
چوب دارچین 1 عدد🎍
برنج 4 لیوان🍚
برای آب روغن 2 قاشق غذا خوری روغن،2 قاشق زعفران و 1 لیوان آب رو با هم مخلوط میکنیم.🍵
این لوبیا پلو هم اقتصادی تره هم خیلی خیلی خوشمزه است.😍
کنار این لوبیا پلو علاوه بر سالاد شیرازی و ماست،نوشابه هم خیلی میچسبه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کیک_زبرا
🦓#کیک_زبرا
(ورق بزنید)
مواد لازم :👇
تخم مرغ : 4 عدد
آرد قنادی : 2 پیمانه
شکر : 1 پیمانه
روغن : 1/2 پیمانه
شیر : 1/2 پیمانه
پودر کاکائو : 2 قغ
بکینگ پودر : 2 قچ
وانیل : 1/2 قچ
.
نکات :👇
🔸برای اینکه مقدار موادتون دقیق تر باشه میتونید نصف مواد رو وانیلی درست کنید و نصف دیگه رو شکلاتی فقط موقع اضافه کردن آرد به مواد شکلاتی 2 قغ از آرد رو بردارید به جاش 2 قغ پودر کاکائو اضافه و الک کنید (مجموع آرد و پودر کاکائو باید 130 گرم بشه).
🔸برای اینکه سطح روی کیکتون صاف در بیاد و ترک نخوره فرتون به مدت 7 دقیقه قبل ازینکه قالب رو داخل فر بزارید روشن کنید.
🔸برای فر های کوچک و برقی دمای 170 درجه به مدت 1 ساعت بزارید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهيه رولت گوشت و مرغ😋
مواد لازم براي 6 نفر:
گوشت چرخ: 500 گرم
پياز رنده شده: 2 عدد متوسط
نمك: به ميزان لازم
فلفل: يك قاشق چاي خوري سر خالي
سينه مرغ ميكس شده داخل ميكسر: 400 گرم
پياز رنده شده: 1عدد متوسط
نمك: به ميزان لازم
فلفل: نصف قاشق چاي خوري
هويج تفت داده شده: 3 قاشق غذا خوري
ساقه پيازچه كاردي شده: 3 عدد
ريحان: 1قاشق غذا خوري
نعناع: نصف قاشق غذا خوري
فلفل دلمه نگيني شده : 1/5 قاشق غذا خوري
كره آب شده براي روي رولت
توجه:ابتدا به مدت 1 ساعت رو دماي 190 درجه سانتي گراد پخته شود و بعد از بيرون آوردن و باز كردن فويل دوباره هر طرف به مدت 10 دقيقه گريل شود❤️
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حالا دمپخت مرغ درست کردی ؟
موادلازم
مرغ - 600 گرم
پیاز - 1 عدد
هویج - 1 عدد
برنج - دوم
آب - سوم
لوبیا - 1 قوطی
روغن سرخ کردنی
ادویه نمک را به مزه میل کنید
بنابراین
ابتدا آب جوش را روی برنج بریزید و آن را اینگونه بگذارید
پیازها را سرخ کرده ، سپس مرغ و هویج را با نمک و ادویه بریزید
بعد ، برنج را با آب پر کنید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح ها
کمی مهربانتر باش!
حواست را با ساعتِ دلت کوک کن
شاید یک نفر،
تمام ِدیشبش را به هوای صبح بخیرِ تو بیدار مانده باشد...💫🌸💕
روز نو مبارک 💛❣🍃
❤️
#دسر خوشمزه و #مقوی #انجیر و #گردو😍😍
مواد لازم:
500 گرم #انجیر_خشک
4/5 فنجان آب
3 فنجان شکر
1/2 آب یک عدد لیمو
1 فنجان گردو
ابتدا داخل قابلمه آب و شکر را می ریزیم و آن را کمی مخلوط می کنیم ( آب گرم استفاده کنید) و آنرا روی اجاق گاز میگذاریم لیمو ترش روی آن میریزیم و 15 دقیقه می جوشانیم. بعد از مدتی کاملاً تیره شد -انجیرهای خرد شده را اضافه کرده و یکربع بگذارید روی حرارت رنگ آن تیره شود سپس گردوها را اضافه کنید.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#تَندوري_چيكن 🍢 😋
🔸ابتدا سينه ي مرغ بدون استخوان رو بصورت مكعبي برش ميديم و در ظرفي ريخته سپس يك عدد پياز و كمي فلفل دلمه اي و دو تا سه قاشق روغن مايع و كمي نمك و زردچوبه و دو تا سه قاشق غذاخوري أدويه تندوري بهش اضافه ميكنيم و مخلوط كرده و به مدت يك تا دو ساعت در يخچال قرار ميديم تا مزه دار بشه
(اين أدويه نارنجي رنگ و تند رو ميتونيد از عطاري ها تهيه كنيد و ديگه نيازي به اضافه كردن فلفل نيست)
سپس مرغ هارو در سيخ چوبي بزنيد در تابه با كمي روغن و حرارت ملايم تفت بديد كه هم مغز پخت بشن و هم كمي حالت سرخ شده پيدا كنند شما ميتونيد روي آتش هم كباب كنيد
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥ترفند تمیزکردن گاز لعابی
🌺 @khano_mane 🌺
🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
#کماج_تابه_نگین
آرد سفید؛یک پیمانه
آرد برنج؛یک پیمانه
شیر یا آب؛یک دوم پیمانه
گلاب؛دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ؛دو عدد
شکر؛یک چهارم پیمانه
روغن مایع؛یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر؛یک قاشق مرباخوری پر
وانیل؛نوک چاقو
عرق هل در صورت تمایل ؛یک ق چ
زعفران دم کرده به مقدار لازم
تخم مرغ وشکر ووانیل رو با مفتول دستی یا همزن برقی هر کدوم که در دسترستون هست هم بزنید تا پفکی بشه روغن مایع وشیر(یا اب که من اب وگلاب وهل وزعفرون رو مخلوط کردم)به ترتیب اضافه کنید ومخلوط اردها وبکینگ پودر الک شده رو هم اضافه ومخلوط کنید غلظت مواد مثل غلظت ماست هست من مایه رو داخل تابه دوطرفه که چرب وکاغذ روغنی انداختم ریختم واشر دور تابه رو در اوردم وروی شعله پخش کن داغ شده وشعله ملایم به مدت حدود سی دقیقه قرار دادم وبعد پخت پشت ورو کردم اون طرفش هم برشته بشه میتونید مثل پنکیک داخل تابه گرد کوچیک هم درست کنید کم شیرین وخوشمزه😍
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ويفر_خونگی
مواد لازم:
آرد : يك پيمانه
پودر قند : يك پيمانه
روغن : يك پيمانه
اسانس دلخواه چند قطره
نون ميكادو 4/5 ورق
طرز تهيه:
اول آرد الك شده رو تو تابه تفت بدين تا بوي خامي اون گرفته شه
بعد پودر قند الك شده رو اضافه كنيد و دوباره تفت بدين سپس روغن
وقتي مواد كامل باهم مخلوط شدن زير گاز رو خاموش كنيد و چند قطره (3/4 قطره) اسانس اضافه كنيد من اسانس موز زدم چون خيلي ويفر موزي دوست داريم😁
همانطور كه تو عكسا ميبينيد از مواد روي نون ميكادو ميريزم و لايه لايه ادامه ميديم (موادتون نبايد خنك شه چون روي نون ها موج دار ميشه، داغ هم نبايد باشه چون نون رو خمير ميكنه)
براي من 4لايه نون شد
بعد يه جسم سنگين روش بزارين و نيم الي يك ساعت داخل يخچال بزارين سپس به سايز هاي مختلف برش بدين😍
اگر خواستين ويفر شكلاتي درست كنين دو قاشق غذاخوري از آرد رو كم كنيد جاش 2قاشق پودر كاكائو بزنيد.
،
اين ويفر رو در ظرف در بسته نگهداري كنيد راحت تا يك هفته تازه ميمونه.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
حلوا کفگیری تبریز
آرد نیم کیلو
کره 250 گرم
روغن مایع 50 گرم
پودر قند 300 گرم
پودر هل 2 ق غ
پودر بادام 250 گرم
زعفران دم کرده غلیظ2 ق غ
آرد را روی حرارت گذاشته و در حدی تفت دهید که فقط خامی آن گرفته شود و رنگ آن تغییر نکند. سپس کره و روغن را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت برداشته صبر می کنید تا خنک شود سپس پودر قند و هل را اضافه کرده مخلوط کنید در آخر پودر بادام را نیز اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد را در گوشه ظرف جمع کرده و فشار دهید. سپس با یک کفگیر از حلوا برداشته و در ظرف مورد نظر برگردانید. می توانید به نیمی از مواد زعفران دم کرده زده و حلوا را در دو رنگ تهیه کنید.
قبل از اضافه کردن پودر قند بهتر است حتما حلوا کاملا سرد شود تا حلوا سفت نشود.
بجای پودر بادام می توان از گردوی آسیاب شده هم استفاده کرد حتی ترکیب این دو با هم نیز تست خوبی خواهد داشت.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابهای👌👌
تقدیم به همه شما
#رنگوببین »»گوشت:
گوشت چرخ کرده: 600 گرم (سردست گوساله)
نمک: 1/5 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
سماق: نصف قاشق چایخوری
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
پیاز: 1 عدد
سیر: 4 حبه
گوشت رو بعد از ورز دادن 20 دقیقه درون یخچال بذارید.
از این گوشت میتونید برای کباب کوبیده هم استفاده کنید.
»»سس گوجه:
گوجه: 4 عدد
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
این سس 20 دقیقهای آماده میشه
بادمجان، گوجه و فلفل سبز، برای دورچین بشقاب
امیدوارم که لذتشو ببرید.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کوکو_بادمجان 🍆 😋
🔸ابتدا برای هر نفر سه عدد بادمجان متوسط را شسته پوست کنده درشت رنده زده داخل یه صافی بریزید سپس نمک بزنید پس از حدود بیست دقیقه با قاشق رویرنده بادمجانها فشار بدید تا آب اضافیشون خارج بشه و کم حجم بشن و کاملا بی آب بشن.
سپس یک عدد پیاز متوسط را رنده کرده آب پیاز را بگیرید سه عدد تخم مرغ اضافه کنید و به همراه بادمجانها و دو قاشق غذاخوردی پودر جو دوسر(یا دو قاشق غذاخوری آرد سوخاری یا آرد نخودچی) ٬ دو قاشق جعفری یا پیازچه ی خرد شده ٬ دو قاشق مرباخوری کنجد(در صورت تمایل) ٬ نمک ٬ فلفل سیاه ٬ زردچوبه ، پودر پاپریکا خوب مخلوط کنید.
در ماهی تابه ای مقداری روغن بریزید و اجازه بدید تا روغن خوب داغ بشه سپس قاشق قاشق از مواد کوکو داخل تابه بریزید و سرخ کنید.نوش جان
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرم_وانیلی
👈 موادلازم:
2عدد زرده تخم مرغ
50گرم شکر ( 3ق غ )
یک بسته وانیل شکری
دو ونیم ق غ پودر نشاسته ( 30 الی 40 گرم )
نیم لیتر شیر
کمی توت فرنگییا میوه دیگربرای تزیین
زرده های تخم مرغ و شکر رو در ظرفی بریزید و تا حدی بزنید که بصورت مایه یکدست و کرم رنگ دربیاد
وانیل رو با 100میلی لیتراز شیر سرد و نشاسته مخلوط کنید و به تخم مرغ و شکر زده شده اضافه کنید و هم بزنید
400 میلی لیتر مابقی شیر رو روی حرارت بذارید و مرتب هم بزنید تا رویه نبنده و داغ شه 👈 یکی دو حباب که زد و خواست شروع به جوشیدن کنه از روی حرارت بردارید و به مخلوط ( تخم مرغ و شکر و نشاسته و شیر و وانیلی که آماده کرده اید ) اضافه کنید و هم بزنید
موادتون رو دوباره داخل قابلمه برگردونید و روی حرارت ملایم بذارید و با همزن دستی مثل فرنی مرتب هم بزنید تا سفت شه و قبل از اینکه بخواد بجوشه از روی حرارت برداررد و خوب هم بزنید تا رویه نبنده و کمی خنک شه
بعد در ظروف بریزید و ویک لایه کیک شکلاتی بذارید ویکم قهوه ی فوری روشون بریزید ودوباره کرم روشون بریزید
میتونید از توت انبه هر میوه ومغز واسه دیزاین استفاده کنید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#حلوای_کرمدار 🧇 😋
🔸هر حلوایی دوست دارید درست کنید. بعد نصف مواد رو کف ظرف مورد نظر پخش کنید و تا دیواره ها هم ببرید یعنی دیواره های ظرف هم حلوا باشه، بعد تمام سطح حلوا رو با موز حلقه شده بپوشانید... و بعد کرمی که درست کردید رو روی موزها بریزید، اجازه دهید کمی کرم بماند و خنکتر شود سپس مابقی حلوا رو تکه تکه در دست صاف کرده و روی سطح کار قرار دهید تا کامل پرشود. بعد داخل یخچال چند ساعت قرار دهید و بعد داخل ظرف سرو برگردانید و تزئین کنید.
تهیه کرم: نصف لیوان آرد را در یک لیوان شیر سرد مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته جوش که آمد یک لیوان شکر و کمی کره انداخته و گلاب یا وانیل زده تا به غلظ برسه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیرامیسو ترکیه ای
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#تیرامیسو_ترکیه_ای
مواد لازم :
یک پاکت بیسکوئیت لیدی فینگر.لوازم قنادیا دارن( 16 عدد)
مواد لازم برای خیساندن :
کمی کمتر از 1.5 لیوان آب ولرم
1 الی 1.5 قاشق غذاخوری پودر قهوه آماده
1 الی 1.5 قاشق غذاخوری شکر مواد لازم برای کرم:
3 لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری آرد(سر پر )
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2 عدد زرده تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری شکر
200 گرم پنیر متسکارپونه یاخامه ای
طرز تهیه:
در ابتدا تمام مواد کرم بجز پنیر را داخل قابلمه ریخته و خوب هم میزنیم. و بعد روی اجاق تا زمانی که شروع به جوشیدن کرد هم میزنیم.( دقت کنید حتی اگر برای 10 ثانیه هم زدن را متوقف کنید ، کرم تان وا می رود ) بعد از اینکه کرم اماده شد، داخل ظرف دیگه ای ریخته و هر از گاهی هم میزنیم تا ولرم شود.
بعد از ولرم شدن ، پنیر را هم افزوده و با میکسر حدود 10-15 دقیقه مخلوط میکنیم. بعد از اینکه کرم مان آماده شد، داخل یک ظرف دیگر ، آب، قهوه و شکر را مخلوط میکنیم. بیسکوئیت ها را در این محلول خیس میکنیم ، داخل یک قالب مستطیلی در دو ردیف میچینیم.
البته بعد از اینکه لایه اول بیسکوئیت ها را چیدیم، رویش کرم مالیده و ردیف دوم را میچینیم. باقی مانده کرم را هم روی ردیف آخر مالیده و اجازه میدهیم خنک شود.
اجازه میدهیم چندساعت در داخل یخچال بماند تا خودش را بگیرد.
و در نهایت رویش کاکائو الک کرده و سرو میکنیم. نوش جان😍😋
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم
#پیراشکی_کرم_دار (6 عدد)
مخمر فوری: 1/2 ق غ
شکر : 1 + 1 ق غ
آب ولرم 1/2 لیوان
کره : 35 گرم
نمک 1/8 ق چ
وانیل 1/8 ق چ
تخم مرغ 1 عدد
آرد قنادی 2 الی 2/5 پیمانه
#کرم_پیراشکی
نشاسته ذرت : 1/4 پیمانه
شیر 1 و 1/4 پیمانه
شکر 1/3 پیمانه
وانیل 1/8 ق چ
👈حتما همه ی مواد هم دمای محیط باشن یعنی یک ساعت قبل بزارید بیرون از یخچال.
👈وقتی آرد رو اضافه میکنید کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید بیشتر سعی کنید چسبندگی خمیر رو با ورز دادن کم کنید یا به صورت مویی آرد اضافه کنید وگرنه خمیر سنگین میشه و پیراشکی هاتون سفت میشه.
👈استراحت مرحله اول و دوم جای گرم باشد و حتما روی خمیر را بپوشانید
👈روغنتون حسابی داغ باشه اما بعد از داغ شدن حرارت را روی متوسط قرار بدید.
👈توی فر 180 درجه هم میتونید به مدت 20 الی 30 دقیقه قرار بدید تا پف کنه و طلایی بشه اما اصلا توقع نداشته باشید که به تردیه پیراشکیه سرخ شده باشه.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
اشکنه 🥰
پیاز ریزخردشده 1/2
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
آرد 1 قاشق غذاخوری
سیب زمینی درشت خردشده 1 عدد
تخم مرغ 3 عدد
نمک،فلفل سیاه به میزان لازم
شنبلیله خشک 1 تا 2 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی بزرگ 1 عدد خردشده
آب 6پیمانه
داخل قابلمه روغن بریزید،پیاز رو اضافه کنید و تفت بدید تا طلایی شه.زردچوبه،نمک،فلفل و آرد رو هم اضافه کنید و بعد از کمی تفت آب رو اضافه کنید.حالاسیب زمینی و گوجه فرنگی و سبزی رو اضافه کنیدو حرارت رو کم کنیدتا سیب زمینیها بپزه. شنبلیله عطر خیلی خوبی داره و من بیشتراین سبزی رو استفاده میکنم ولی میتونید کمی تره خرد شده هم بریزید توش.در صورت لزوم آب جوش اضافه کنید.اگر دوست داشتید یه مقدار ترش باشه میتونید 1 پیمانه گوجه سبز یا آلبالوی بدون هسته و یا 1/2 پیمانه آلوبخارا استفاده کنید.در آخر هم تخم مرغهارو در اشکنه بشکنید و هم بزنید تا تخم مرغها ببنده.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پيراشكي_روسي 🥯 😋
500گرم آرد نان و 1ق چ نمك را در كاسهء مناسبي الك كرده ميان آن را گود كنيد و 1/3پيمانه روغن ذرت يا آفتابگردان،1عدد زرده تخم مرغ،1/2پيمانه آب گرم ،1/2پيمانه شير گرم و 1/2و1 ق چ مايه
🔸خمير خشك فوري را افزوده هم بزنيد تا خمير شود سپس به آرامي ورز دهيد تا خمير نرم و يكدستي حاصل شود.
چنانچه خمير كمي به دست مي چسبيد آرد اضافه نكنيد!خمير را در كاسه اي چرب شده قرار داده رويش را پوشانده در محل گرمي گذاشته تا حجم آن دو برابر شود.مواد مياني: پياز را خرد كرده با كمي روغن ذرت تفت دهيد ،سيب زميني پخته و پوره شده را به همراه 2ق س برنج پختهء نرم ، گشنيز خرد شده ،فلفل قرمز تند ،نمك و فلفل سياه اضافه كرده با هم مخلوط كرده و صبر كنيد تا خنك شود.
بعد از استراحت خمير كمي آن را ورز داده سپس به 12 قسمت مساوي تقسيم كنيد.هر قسمت را به شكل بيضي كمي باز كنيد و از مواد مياني به اندازه 1ق س وسط خمير گذاشته و خمير را ببنديد كمي سطح آن را فشار داده و به شكل بيضي در آورديد و در سيني چرب شده قرار داده رويشان را پوشانده تا حجم آنها دو برابر شود.سپس در روغن سرخ كنيد تا بپزند و طلايي شوند
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری فوری 🍗🍗🍗
ایده های بامزه ای برای درست کردن غذاهای تکراری وجود داره. مرغ سوخاری فوری یا یچیزی تو مایه های جوجه چینی؛ میتونه اسم این غذا باشه.
که احتمالا به شدت باب طبع فست فود خورها و بچه هاست.
من هم دارم طبق همین فیلم اماده ش میکنم. یه دونه رون مرغ داشتم و گذاشتم تا بپزه ... و بجای استخوان ساق، میخوام از برشهای بلند و باریک سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنم.
یعنی مایه رو دور یه سیب زمینی سرخ کرده باریک و دراز، فرم بدم. یه کم هم کوچیکتر درست ش میکنم که منسجم تر باقی بمونه.
برای هفت هشت تا ساق مرغ، سه تا چهارتا سیب زمینی متوسط استفاده کنید. اگه پنیر ندارید، تو مایه اصلی از تخم مرغ استفاده کنید. اما در نهایت اون سه مرحله آغشته کردن به آرد و تخم مرغ و پودر سوخاری (پانکو) رو رعایت کنید. چون باعث میشه وا نره.
واضحه که این مایه رو به شکل کوکو یا شامی هم میشه سرخ کرد.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سالاد ذرت
يك ليوان كلم بنفش+يك ليوان كلم سفيد+يك ليوان ذرت كنسروي+نصف ليوان گوجه گيلاسي نصف شده+نصف ليوان خيار كبريتي خرد شده+دو تا ساقه پيازچه خرد شده+يك چهارم ليوان مايونز كم چرب+دو ق آبليموي تازه +يك ق مرباخوري شكر+نمك و فلفل و كمي پودر سير و آويشن
اينا مواد سالاد و سس هست.
نوش جان💋
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#نان_لقمه_ای 🍞 😋
🔸این نون خیلی پوک و عالی میشه وسطشو میتونید با انواع شکلات صبحانه و گاناش و حلوا و ... پر کنید جذب روغنشم پایینه
یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هرماستی میشه)
با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و.. بزنید بعد توی روغن سرخش کنید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
1 لیوان نشاسته
4 لیوان آرد
یک و یک سوم لیوان شیر
1 ق غ مایه خمیر
2 عدد تخم مرغ
1 ق چ بکینگ پودر
نوک ق چ وانیل
1 ق چ نمک
یک سوم لیوان شکر
20 گرم کره ( یک ق غ )
4 ق غ روغن مایع
طرز تهیه: به غیر از شیر و کره همه ی مواد را در یک ظرف مناسب بریزید و مخلوط کنید سپس کم کم شیر را اضافه کنید و 10 دقیقه ورز دهید. کره هم دمای محیط را اضافه کنید و باز 10 دقیقه ی دیگر ورز دهید. وقتی که یک خمیر صاف و یک دست ایجاد شد ، دستتان را با روغنی کمی چرب کنید و روی خمیر بمالید سپس روی خمیر را با سلفون بپوشانید و روی آن یک پارچه ی تمیز بگذارید و 1 ساعت استراحت دهید. بعد از این مدت خمیر را دو سه بار ورز دهید بعد از خمیر تکه هایی به بزرگی گردو جدا کنید. روی سینی 10 دقیقه استراحت دهید. سپس هر چونه را به پهنای بند انگشت لوله کنید (مثل طناب ) و با هم تاب دهید. به همه چونه ها شکل دهید و روی دستمال تمیز بچینید و 1 ساعت استراحت دهید. سپس روغن را در قابلمه ی مناسب بریزید روی شعله ملایم قرار دهید و وقتی که روغن خوب داغ شد خمیر هایی که به هم تاب دادید را طوری که کاملا همه جای آن سرخ شود بپزید سپس روی دستمال حوله ای بگذارید وقتی کمی روغن اضافی آن گرفته شد به پودر شکر آغشه کنید و گرم یا سرد سرو کنید. بهتره که در طول سه ساعت اول که پختید ، تازه میل بشه . نوش جان 🌸
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯