eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.3هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
💖‌💖‌ فال و طلسم 💖‌💖‌ 💥‌تخفیف ویژه هر هفته انواع فال و طلسمات💥‌ 💖‌💖‌ متولدين هرماه با لمس ماه تولد فال خودتون رو به صورت دقيق بخونید 💖‌💖‌ 🧿‌ حالا نيت كن و 3 صلوات بفرست💫‌ ا💖‌ا فـــرورديـــن |💖‌I ارديـبـهـشـت ا💖‌ا خـــرداد I💖‌I تـيـر ا💖‌ا مـــرداد I💖‌I شـهـريـور ا💖‌ا مـهـر I💖‌I آبـان ا💖‌ا آذر I💖‌I دي ا💖‌ا بـهـمـن I💖‌I اسـفـنـد اینجا فالتو تو ایتا میگیریم‌😍‌😵‌ فالتو بگیر ...آیندتو ببین😍‌🔮‌👇‌S https://eitaa.com/joinchat/870514729C198c342cc1
پیاز 1عدد متوسط_كاهو پيچ1عدد_ هویج1 عدد_ كدو سبز 1عدد متوسط_ گوجه1عدد درشت_ قارچ 2 عدد درشت_ فلفل دلمه اى رنگى 1 عدد_روغن زیتون، آویشن، پنیر پارمسان، نمک، فلفل سیاه، كنجد بوداده به مقدار لازم ✍پیاز رو حلقه‌ای خرد کنين، كاهو رو خرد كنين، كدو، هویج ، فلفل دلمه اى و قارچ رو كمى توى روغن زيتون توى تابه تفت بدين و بعد از خنك شدن به كاهو ها اضافه كنين، گوجه خرد شده رو هم اضافه كنين، روغن زیتون، آویشن و نمک و فلفل رو اضافه كنين، بعد پنیر پارمسان و كنجد رو روی سالاد بريزين و سرو كنين. 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
4 نفر روغن زیتون 2 ق س، پیاز (خرد کرده) 1 عدد کوچک، سیر له کرده 1 حبه، فلفل دلمه قرمز (ریز خرد کرده) 1 عدد، برنج 150 گرم، آب مرغ 400 میلی‌لیتر، کره 50 گرم، قارچ خرد کرده 175 گرم، نمک و فلفل، پنیر پارمسان 4 ق س، تخم‌مرغ 4 عدد 🔴روغن و پیاز را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا سبک و طلایی شود. سیر و فلفل دلمه‌ای را افزوده و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.برنج را به همراه آب مرغ و کره بپزید و 20 دقیقه دم کنید. قارچ را کمی تفت دهید و در ظرف مناسبی مواد را با نمک، فلفل، پنیر و تخم‌مرغ مخلوط کنید.هر بار قدری از مواد فراهم کرده را برداشته و در دست فرم دهید و در روغن داغ سرخ کنید 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
براي درست كردنش،كافيه چند بسته ژله با طعم هاي مختلف داشته باشيد و هر بسته رو با يك ليوان (سرخالي )ابجوش حل كنيد،بعد از خنك شدن،با يك ليوان (سرخالي )بستني مخلوط كنيد . و توي ظرفي بريزيد كه قد يا ارتفاع ژله بستني تون كم باشه.(مثلا ظرفهاي پيركس) ، بذاريد يخچال تا ببنده.بعد با قالب هاي مورد نظرتون قالب بزنيد و بذاريد كنار. يك بسته ژله آلوورا رو طبق دستور روي بسته،درست كنيد داخل قالب مورد نظرتون بريزيد و بذاريد نيم بند بشه، اونوقت ژله بستني هاي قالب زده شده رو طبق عكس،يا سليقه ي خودتون با دقت توي قالب بچينيد.اگر نياز بود،بعدا يك بسته ژله الووراي ديگه رو هم درست كنيد و روي دسر بريزيد. 🌹 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🔸3 ليوان كلم سفيد باريك خرد شده، 1 ليوان كلم بنفش،2 تا هويج رنده شده،1/3 ليوان كشمش رو مخلوط كنيد 🔸براي سس :1/4ليوان مايونز، 1/4 ليوان ماست خامه اي، 2ق غ سركه سيب،1 ق غ سر خالي شكر،1 ق م پياز رنده شده، نمك و فلفل سياه رو با هم مخلوط كنيد و به سالاد اضافه كنيد و بذاريد يك ساعت داخل يخچال بمونه بعد سرو كنيد 🔴 می تونین نصف ليوان ذرت كنسروي و 1/3 ليوان گردوي خرد شده هم اصافه کنید. 🔴 به جای پياز می تونین نصف ق غ شويد خشك بريزيد. 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
گوشت قیمه ای کاملا ریز شده ۳۰۰ گرم، قارچ ۲۰۰ گرم، پیاز خردشده ۱ عدد، سیر رنده شده ۱ عدد، پنیر پیتزا ۲ پیمانه، کنجد، فلفل، نمک، زردچوبه و رب گوجه فرنگی مقداری، کنسرو ذرت یا نخود فرنگی ۱ پیمانه، نان باگت ۱ عدد بزرگ یا چند عدد نان تست 🔴 پیاز نگینی شده رو تفت بدید تا طلایی بشه زردچوبه و گوشت رو اضافه و تفت بدید تا آب گوشت کشیده بشه. سیر و رب رو اضافه و تفت بدید.1 استکان آب بریزید تا گوشت پخته و آبش تبخیر بشه. قارچ خرد شده، نمک و فلفل رو اضافه کنید و کمی بعد از روی حرارت بردارید. نان باگت رو از طول نصف کنید. داخلشو خالی و از مایه گوشتی داخلش بریزید. ذرت یا نخود فرنگی و پنیر پیتزا رو، روش پخش کنید. نصف دیگه نان رو بذارید روش و فشار بدید.روی نان پنیر پیتزا بریزید و کنجد بپاشید. ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار بدید. ۳ دقیقه آخر گریل رو روشن کنید. و بعد از پخت، سردشدن مثلثی برش بزنید. اگه فر ندارین توی تابه فویل بندازین و نان را داخلش بذارین درشو بذارین ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
سينه مرغ 250 گرم_سس سويا1 ق س_ سس خردل1 ق س_روغن زيتون1 ق س _نمک،فلفل سياه 1/2 ق چ_پودر رزماري 1 ق چ ✍سينه مرغ را به نمک، فلفل سياه و رزماري آغشته کنيد در ظرفي سس سويا ، سس خردل و روغن زيتون را مخلوط کنيد و سينه مرغ را به مدت 5 دقيقه در اين مواد قرار دهيد بعد در تابه چدني همراه با روغن زيتون حدود 8 دقيقه سرخ کنيد. 🟠مواد نشاسته ذرت 1ق س_روغن زيتون1 ق س_کره 1 ق س_پياز1 عدد کوچک_آب مرغ 1/2 پيمانه_ آب انار1/2 پيمانه_ شکر 1ق چ_آب ليمو ترش 2 ق س_دانه انار1 پيمانه_ نمک و فلفل سياه ✅در ظرفي پياز، روغن زيتون و کره را تفت دهيد.نشاسته ذرت،آب مرغ، آب انار، شکر و آب ليمو ترش، نمک و فلفل و دانه انار را به اين مخلوط اضافه کنيد و روي حرارت مرتب هم بزنيد تا سس غليظي به دست آيد. 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
2-4 نفر فیله ماهی هامور خرد کرده 1 کیلو، نمک و فلفل سیاه، فلفل ترش1ق س، سس سویا 1 ق س، زعفران حلکرده 2ق س، روغن زیتون 3 ق س، پودر سیر 1/2ق چ، فلفل دلمه‌ای (سبز، قرمز) خرد کرده از هر کدام 1 عدد، لیموترش ورقه‌ای خرد کرده 2 عدد 🔴فیله ماهی، نمک، فلفل، فلفل ترش، سس سویا، زعفران، روغن زیتون و پودر سیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. رویش را بپوشانید و 3 ساعت در یخچال استراحت دهید. فیله ماهی، فلفل‌ها و برش‌های لیمو را در سیخ‌های مخصوص فرو کنید و روی منقل، صفحۀ گریل یا فر آن را کباب کنید. 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
👆 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍮 😋 ▫️شکر ۱ کیلو گرم ▫️سفیده تخم مرغ ۳ عدد ▫️جوهر لیمو ۱/۸ ق چ 🔸آب به مقدار یک بند انگشت از شکر بالاتر شکر را در ظرف مورد نظر ريخته و آب را که بايد به مقدار يک بند انگشت بالاتر از شکر باشد اضافه مي‌کنيم و در صورت دلخواه كمي زعفران و بر شعله گاز قرار مي‌دهيم. بعد از اين که شربت قوام آمد، جوهر ليمو را داخل آن مي‌ريزيم. 🔸بعد از کمي حرارت دادن، مقداري از شربت را بين دو انگشت قرار مي‌دهيم، اگر به صورت کش‌دار شد، شعله را خاموش و صبر مي‌کنيم تا خنک شود در حدي که اگر سفيده را به آن اضافه کنيم پخته نشود. در اين زمان سفيده‌ها را به ميزاني که پف کند هم مي‌زنيم.و آن را به شربت اضافه و آنقدر هم مي‌زنيم تا مواد کاملاً سفيد و يکدست و کش‌دار شود. حالا انگشت پيچ ما آماده است، ما مي‌توانيم براي عطر و طعم آن به شربت گلاب هم اضافه کنيم. و در آخر با دارچين و خلال پسته و بادام در صورت تمايل آن را تزئين کنيم. اين سوغات شيرين همدان که طرفداران زيادي هم دارد 🌹 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
با_پایه_ی_بیسکویت مواد لازم ؛ برای پایه؛ -3 قاشق غذاخوری کره (ذوب شده) -2 بسته بیسکویت جو دوسر (یا هر بیسکوییت دیگه ای که دارین) -4 قاشق غذاخوری پودر فندق یا یادام مواد لازم برای محلبی؛ 1 لیتر شیر -1 پیمانه شکر -1 پیمانه آرد سمولینا (همون ایرمیک) -1 پیمانه پودر نارگیل -1 بسته وانیل (5گرم) مواد لازم برای تزیین؛ -پودر پسته گیلاس و یا آلبالو ‌ ‌ ‌ طرز تهیه؛ بیسکوییتا رو با دست خرد میکنیم کره ذوب شده و پودر فندق رو اضافه و مخلوط میکنیم. مواد رو داخل قابب میریزیم و با ته استکان شیشه ای روش فشار میاریم تا منسجم و صاف بشه بعد 40 دقیقه میزاریمش داخل یخچال تا استراحت کنه. برای تهیه ی محلبی ، همه ی مواد بجز وانیل رو میریزیم توی یه قابلمه و میزاریمش روی حرارت ملایم و مدام هم میزنیم تا غلظتش مثل فرنی بشه بعد وانیل را به محلبی اضافه می کنیم و برای آخرین بار مخلوط می کنیم ، سپس از روی حرارت برش میداریم. بعد محلبی رو روی پایه ی بیسکوییتیمون میریزیم و 3 ساعت میزاریمش توی یخچال تا استراحت کنه ، سپس با پسته و گیلاس تزیینش میکنیم. 🌹 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
این بستنی رژیمی از شاتوت، ماست، شکر و کمی وانیل درست شده است.درست کردن این بستنی بسیار سریع و راحت بوده به شرطی که شاتوتها را از قبل فریز کرده باشید.همچنین اگر شما رژیم نداشته باشید می توانید از تکه های انواع شکلات ( شکلات تلخ، شکلات سفید و ... ) استفاده کنید. مواد لازم : تمشک تازه یخ زده 3 فنجان (مراقب باشید تمشک ها له نشده باشند) ماست ساده کم چرب 2 فنجان شکر 1/3 فنجان وانیل 1 و 1/2 قاشق چایخوری تکه های شکلات1/2 فنجان (ترجیحا ریز باشند) طرز تهیه شاتوت، ماست کم چرب، شکر و وانیل را در مخلوط کن ریخته و آنقدر هم بزنید تا مایع صاف و یکدستی به شما بدهد. سپس تمام این مواد را داخل دستگاه بستنی ساز ریخته و تا درست شدن بستنی صبر کنید. سپس تکه های شکلات را به این بستنی اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه داخل فریزر بگذارید. در این لحظه بستنی شما آماده شده است. کافی است آن را به ظرف های مخصوص سرو منتقل کرده و از میهمانان تان پذیرایی کنید. نکته اگر دستگاه مخصوص بستنی ساز در منزل ندارید از روش زیر استفاده کنید : مخلوط آماده شده را در ظرفی به قطر 23 و ارتفاع 33 سانتی متر منتقل کنید و داخل فریزر بگذارید. سپس این مخلوط را هر یک ساعت یک بار هم بزنید تا زمانی که مخلوط سفت در لبه های ظرف و مخلوط نیمه سفت در مرکز ظرف باشد. شاتوت ها را برای منجمد کردن بین 2 تا 6 ساعت درون فریزر قرار دهید. سپس شاتوتها را به بستنی اضافه کرده و آن را به مخلوط کن منتقل کرده و هم بزنید تا مخلوط کاملا یکدست و سفتی درست شود. سپس تکه های شکلات را به بستنی اضافه کرده و آن را درون کیسه های پلاستیکی کاملا بسته بگذارید و تا زمان سرو داخل فریزر نگهداری کنید نوش جان 💖 🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
سینه ی مرغ برای هر نفر1عدد، ژامبون ۱ یا ٢ورق برای هر سینه، پنیر گودا ۱ یا ٢ ورق برای هر سینه، تخم مرغ، آرد، پودر سوخاری، پیاز، پودر موسیر، پودرزنجبیل، پودر تخم گشنیز، جوز هندی رنده شده، فلفل سیاه، نمک 🔴 سینه ها رواز وسط باز کنید و با بیفتک کوب پهن کنید. به مخلوط ادویه آغشته کنید. کف ظرفی پیاز خلال شده بریزید، 1 سینه بزارید پیازخلالی بریزید ادامه بدید تامرغها تموم بشه. در ظرفو ببندید 3 تا12 ساعت در یخچال بذارید. روی سطح صاف سلفون پهن کنید روش یه سینه بزارید1 ورق ژامبون و1 ورق پنیر بزارید باسلفون سینه رو رول کنید و چند دور با سلفون شکلات پیچش کنید دو سرشو گره بزنید و نیم ساعت در فریزر بذارید. از سلفون در بیارید به ترتیب در آرد، مخلوط تخم مرغ و شیر و پودر سوخاري بزنید. در روغن داغ و فراوان با حرارت ملایم سرخ کنید. روی دستمال بزارید.کمی که خنک شدن حلقه حلقه کنید و درظرف بچینید. ✅هر چهار رول،1تخم مرغ رقیق شده با دو سه قاشق شیر می خواد. 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
👆 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
✍گوشت را با پياز نگيني خرد كرده در روغن تفت ميديم. زردچوبه و ادويه كاري و كمي پودر فلفل قرمز و 2 تا 3 ق غ رب گوجه اضافه ميكنيم و تفت ميديم و2 تا 3 ليوان آب ميريزيم روي گوشت وقتی جوش اومد زعفران می زنیم و میذاریم گوشت بپزه بعد نمك رو اضافه ميكنيم. در ماهیتابه کمی روغن ریخته و روی سطح کدوها نمک میپاشیم کدوهارو در ماهیتابه میذاریم و حرارت رو ملایم می کنیم و در ماهیتابه رو هم میبندیم تا مغز پخت بشن. در همون ماهيتابه مقداري از آب گوشت و كدو و دو سه تا گوجه قاچ شده و غوره ميذارم ( ميتونيد به جاي غوره از آب غوره استفاده كنيد) تا پخته بشن و موقع سرو كدو و گوجه و غوره رو يك سمت ظرف سرو ميذاريد گوشت رو هم در سمت ديگر . 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
سیب زمینی ۶ عدد متوسط_لوبیا چیتی 1 پیمانه_نخود فرنگی نصف پیمانه_ کنسرو سبزیجات1 عدد(یا هویج پخته + ذرت هرکدوم1/2 پیمانه)_خیارشور 10 عدد_ پیازچه به دلخواه_آب لیمو ترش 1 ق غ_ ماست ۴ق غ_سس مایونز۲ق غ_ شوید تازه یا خشک ۲ ق غ_فلفل سفید یاسیاه، نمک 🔴سیب زمینی هارو نگینی خرد کنید و بشورید و با مقداری آب و نمک بزارین بپزه.حدودا20 دقیقه کافیه. لوبیا چیتی و نخود فرنگی پخته وآبکش شده وخیار شور نگینی خرد شده را همراه با بقیه ی مواد اضافه و مخلوط کنید. سلفون بکشید و توي يخچال بذارین تا مواد به خورد هم بره. ✅شوید تازه طعمش خیلی بهتره. ✅ تمام مواد پخته بشه ولی در حدی که له نشه. ✅میتونید ماست کمتری بزنید و سس بیشتری جایگزین کنید. ✅ میتونین مرغ پخته و تکه شده هم اضافه کنید 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
۱لیوان شیر، ۱لیوان شکر، ۲لیوان آرد، ۲عددتخم مرغ، 1 ق غ بکینگ پودر، 1ق م وانیل 🔴 همه مواد را باهم مخلوط میکنیم وهمانندکتلت باقاشق در روغن داغ و فراوان باحرارت ملایم سرخ میکنیم. آرد سفید 4 ق غ، شکر 1/2 پیمانه، شیر 2 پیمانه، وانیل 1/4 ق چ 🔴همه مواد مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا غلیظ بشه بعد داخل این کیکهای قاشقی میریزیم. 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🎋سلامی به زیبایی عشق 🌸به طراوت لبخند 🎋به روشنایی خورشید 🌸به سبزی غزل 🎋به شما دوستان گلم صبحتون سرشار از مهربانی ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌
۵۰۰ گرم گوشت گوساله یا مرغ ریز خرد شده، ۲۰۰گرم نخود فرنگی اب پز شده، هویج ۱۰۰ گرم، ۱۰۰ گرم سیب زمینی، ۱۵۰گرم گوجه فرنگی، ۱ عدد پیاز، ۱ ق م سس فلفل، ۲ ق غ روغن ، نمک، ۱ لیوان آب گوشت 🔴 گوشت را با 1 پیازو۳ لیوان آب و کمی زردچوبه میذاریم بپزه پیاز و هویج خرد شده را با روغن تفت میدهیم و سپس سیب زمینی خورد شده و نخودفرنگی را اضافه میکنیم وهم میزنیم.گوشت را همراه با سس اضافه میکنیم ویک تفت کوچیک داده گوجه خورد شده را اضافه میکنیم نمک را میریزیم و میزاریم تاخوب پخته شوند وجابیفتد . 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🌸 🌸 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
قارچ 300گرم، لپه نیم پیمانه، پیاز داغ2ق س، لیمو عمانی4عدد یا پودر لیمو عمانی 1 ق س، سیب زمینی 500 گرم، آب لیمو1ق غ، رب گوجه، روغن، نمک و فلفل 🔴 لپه را بشورید و کمی در روغن تفت دهید. سپس آن را بپزیید، قارچ ها را پس از شستشو ورقه کنید، و در پیاز داغ آماده 5دقیقه تفت دهید. به آن آب نمک و یک قاشق آبلیمو اضافه نمایید. لپه پخته شده و لیمو عمانی یا پودر لیمو و رب گوجه رقیق شده را به قارچ اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت بپزد. سیب زمینی را خلال و در روغن سرخ نمایید، خورشت قیمه جا افتاده را در ظرف بکشید و با سیب زمینی سرخ شده تزیین نمایید. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
1.5 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی، 1 لیتر شیر، 3 ق غ پودر نشاسته (گندم)، 4 ق غ آرد، از 1 لیوان 2 بند انگشت کمتر شکر، 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)، 1 ق غ کره سس شکلاتی 👈1پاکت خامه صبحانه (200 میلی), 1 پاکت شکلات شیری (70 گرمی) 👆 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍆😍 گوشت چرخ كرده ۳۰۰ گرم _بادمجان ۳ عددمتوسط _پیاز ۱عدد_فلفل دلمه ۱عدد _ رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سرپر_زرشک نصف پیمانه برای داخل ته چین_برنج ۳پیمانه_تخم مرغ ۲عدد_ماست 1/5 پیمانه _زعفران، ادویه ونمک وفلفل 🔴 پیاز داغ درست کرده و گوشت را داخل ان تفت داده و سپس قارچ خورد شده همراه فلفل دلمه ای وزرشک ورب را یکی یکی مخلوط کرده و تفت میدهیم. نمک وفلفل وادویه اضافه شود. در قابلمه ای برنج را زنده (دون) ابکش کرده وسپس با تخم مرغ وماست وزعفران مخلوط کرده وکف قابلمه را روغن ریخته ونصفی از برنج را کف ان صاف کرده ومایع گوشتی را روی ان ریخته وسپس باقی برنج را اضافه میکنیم .وبه مدت یکساعت در فر میگذارید(برای تزیین میتوانید از زرشک تفت داده شده با شکر همراه مغز بادام وپسته استفاده کنید) 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🔴 یدونه موز کوچیک که خردش کردید و گذاشتید کامل یخ زده+یدونه هلو بزرگ که خرد کردید و فقط نیم ساعت داخل فریزر گذاشتید(به یک لیوان هلو خرد شده نیاز داریم)+نصف لیوان ماست شیرین+نصف لیوان شیر(شیر و ماست حتما خنک باشه)+نوک ق مرباخوری وانیل+یک سوم ق مرباخوری دارچین+یک تا دو ق غ سر صاف عسل+دو ق غ بادام خام خرد شده رو داخل مخلوط کن بریزید تا خوب مخلوط بشه 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🔴 میگوهای شسته شده رو باید مزه دارکنیم.تو ی ظرف در دار میگوهارو میریزم نمک فلفل دارچین زردچوبه پاپریکا زعفرون کمی آب لیمو اضافه میکنیم و درشو میذاریم تا مزه دار بشه و بوی میگو هم کاملا گرفته میشه.تو ی تابه کره میریزیم پیازای خلالی خرد شده رو اضافه میکنیم یکم زردچوبه و ادویه میزنیم پیازا که عسلی شد میگوهارو اضافه میکنیم و تفت میدیم.از قبل کشمش و زرشک هم ک با گلاب خیس کردیم رو اضافه میکنیم ی تفت میدیم و ۲ق زعفرون غلیظ میریزم و زیرشو خاموش میکنیم.برنج رو آبکش می کنیم ته دیگ میندازیم و بعدنصف برنج میریزیم میگوهارو میریزیم و بقیه برنج.روش زعفرون دم کرده و ۲ ق کره میریزم و درشو میذاریم تا دم بکشه. میتونین سیب زمینی نگینی خرد شده و سرخ شده هم بهش اضافه کنین.زعفرون هم حسابی بریزین👌 🏵 ༅✾࿐༅•❥🍃🌺🍃❥•༅࿐✾༅ ❤️ 💚 🧡 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯