eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.2هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
▫️سبزی کوکو : 1 پیمانه ▫️مغز گردوی آسیاب شده : 2 پیمانه ▫️سیب زمینی متوسط : 2 عدد ▫️پیاز متوسط : 1 عدد ▫️تخم مرغ : 3 عدد ▫️نمک : به مقدار لازم ▫️فلفل : به مقدار لازم ▫️زردچوبه : به مقدار لازم ▫️روغن : به مقدار لازم 🔴ابتدا سیب زمینی و پیاز را پوست می کنیم. سپس آنها را رنده می کنیم.(رنده درشت بهتر است اما باز هم سلیقه ایست).سپس تخم مرغ ، سبزی کوکو ، مغز گردو و ادویه های گفته شده را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.در نهایت آن را در ماهیتابه ریخته به صورت کوکو سرخ می کنیم 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
برای لزج نشدن بامیه ها داخل خورشت، قسمت دم بامیه رو از ته نبرید، و اینکه زیاد داخل روغن تفت ندید که به حالت چروک و سفت میشه. برای چاشنی هم از تمرهندی ، یا آبلیمو و آبغوره میشه استفاده کرد. من غوره رو جایگزین کردم. برای خوشمزه تر شدن و اینکه خورشت خیلی آبکی نباشه ، پوره گوجه اضافه کنید. 🔴دو تا پیاز متوسط رو نگینی خرد کرده و داخل روغن تفت میدیم ، یک قاشق چایخوری سیر رنده شده اضافه کرده و باز کمی تفت میدیم ، 250گرم گوشت تکه ایی به همراه زردچوبه و فلفل سیاه اضافه و تفت میدیم . حالا یک قاشق رب گوجه+4عدد گوجه رنده شده اضافه و حدود 15 دقیقه تفت میدیم . دو لیوان آب جوش به همراه یک تکه دارچین اضافه کرده و زمان میدیم تا گوشت بپزه . بامیه ها و غوره ها رو داخل کمی روغن حدود 5تا7 دقیقه تفت میدیم (میتونید کمی گوجه گیلاسی هم اضافه کنید) بعد پخت گوشت نمکش رو اندازه میکنیم، و20 دقیقه آخر مقداری زعفرون آبشده به همراه بامیه و غوره به خورشت اضافه میکنیم در نهایت یه خورشت بامیه فوق العاده خوش طعم و جاافتاده دارید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
شِپِردزپای 🔹️مواد میانی: مرغ ۲ عدد سینه، قارچ ۴۰۰ گرم، فلفل دلمه ای ۲ عدد، سس مایونز ۳ ق غ، پنیر پیتزا ۵۰۰ گرم، پودر سوخاری 🔹️مواد پوره: سیب زمینی آب پز ۴ عدد، شیر ۲/۳ لیوان، کره ۱۰۰ گرم، خامه ۱۰۰ گرم، نمک و فلفل 🔴مرغ پخته را ریش ریش کنید، سس بزنید و کف ظرف فر بریزید. قارچ و فلفل دلمه ای را نگینی خورد کنید و مقداری با ادویه و نمک و فلفل تفت دهید. روی لایه مرغ پنیر پیتزا بریزید، مواد تفت داده شده و دوباره پنیر پیتزا بریزید. درون یک تابه سیب زمینی رنده شده، شیر، نمک و فلفل و کره تفت بدهید و بعد از خاموش کردن خامه را اضافه کنید.سیب زمینی ها را روی لایه قبلی در ظرف ریخته و در نهایت پودر سوخاری بریزید. 🔹️ابتدا ظرف را در فر به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ بگذارید و سپس ۱۰ دقیقه گریل کنید. ▫️در تابه هم میتوانید انجام دهید ولی قسمت رویی آن گریل نمیشود. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛
سویا دانه ریز خیس خورده ۲ پیمانه، جعفری‌تازه خرد شده ۴ ق غ، (من برگ کرفس ریختم)، پیاز متوسط۲ عدد، آرد سوخاری۳ ق غ، تخم مرغ ۳-۲ عدد، 1عدد سیب زمینی متوسط،نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آویشن، پودر سیر، زیره ۱- سویا رو که قبلا با آب گرم خیس دادین از آب دربیارین و آبش رو بگیرین. پیاز وسیب زمینی رو رنده کرده آبش رو گرفته به سویا اضافه کنین. ۲- جعفری خرد شده، تخم مرغ و آرد و ادویه ها رو اضافه کنین و خوب هم بزنین. ۳- روغن رو در تابه داغ کرده از مایه با قاشق برداشته توی روغن داغ بریزین و دو طرفش رو سرخ کنین. ۴- بعد هم روی دستمال پهن کنین تا روغن اضافیش کشیده بشه.. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥕 برنج ۴ پیمانه/هویج ۵۰۰ گرم/زرشک ۱/۳ پیمانه/پیاز ۲عدد/سینه مرغ ۳۰۰ گرم/خلال بادام ۱/۲ پیمانه/زعفران ۱/۴ قاشق چایخوری/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: ابتدا خلال بادام‌ها را در آب بریزید و اجازه دهید خیس بخورند. هویج‌ها را روی قسمت درشت رنده کنید. مرغ را به همراه با آب و پیاز روی حرارت قرار دهید تا مرغ کاملا پخته شود. تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. پیاز را در تابه حدود ۲ الی ۳ دقیقه بپزید تا نرم شوند. پس از این که مرغ پخته شد، آن را ریش ریش کرده و به تابه اضافه کنید. هویج ها را به صورت جدا در تابه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب هویج کاملا گرفته شود. کمی زعفران، زرشک و خلال بادام‌ها را اضافه کنید. ترکیب مرغ و پیاز را اضافه کنید و همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید. قابلمه‌ای را روی حرارت قرار داده و چند لیوان آب داخل آن بریزید.برنج را اضافه و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد. برنج را باید زمانی که دانه‌های آن نرم و مغز آن کمی سفت است، آبکشی کنید. یک لایه برنج بریزید و لایه بعد از مواد هویج پلو. درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید به مدت ۴۵ دقیقه پخته شود
اسفناج، تخم مرغ، سیب زمینی آبپز، نمک، فلفل قرمز، زردچوبه پودر سیر، فلفل سیاه، روغن، زعفران دم شده، پیاز، هویج به دلخواه 🔴 پیاز رو رنده میکنیم. سیب زمینی پخته کاملا سرد شده رو پوست گرفته رنده میکنیم، تخم مرغ را در یک ظرف با زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، زعفران دم کرده و اسفناج خرد شده، همه رو با هم مخلوط میکنیم هم میزنیم تا یکدست شود.روغن را دریک تابه روی حرارت متوسط داغ میکنیم. از مایع به اندازه ۱ قاشق غذاخوری برداشته و داخل روغن سرخ میکنیم. اگه دوست داشتین داخل قالب هم میتونید بریزید. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری خرد شده 2 عدد فلفل قرمز ریز خرد شده 1 عدد سیر 1 حبه ریز شده گشنیز 1 دسته کوچک همراه با ساقه و برگ خرد شده گوجه فرنگی 4 عدد ریز خرد شده(می توان از گوجه فرنگی گیلاسی هم استفاده کرد) شکر 1 قاشق چایخوری تخم مرغ 4عدد نمک و فلفل به میزان دلخواه 🔴 روغن را در یک تابه در دار گرم کرده و پیاز ،سیر وگشنیز را با مدت 5دقیقه تفت می دهیم تا نرم شود.سپس گوجه های مخلوط شده با شکر را اضافه می کنیم،نمک و فلفل را اضافه و می گذاریم 8 تا 10 دقیقه بماند.تخم مرغ ها را یکی یکی روی سس انداخته بدون اینکه هم بزنیم و در تابه را می گذاریم تا 6 الی 8 دقیقه.برای سرو کمی گشنیز هم رویش می پاشیم. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
8-10 نفر 1پیازخرد شده، سیر 4حبه ریز شده، 1 عدد سیب زمینی مکعبی خرد شده، 3 ساقه کرفس ورقه شده، 2 تا هویج ورقه شده، 2تا فلفل دلمه ای قرمز خرد شده، 2 ق غ پودر چیلی،1ق چ پاپریکا، 1ق چ زیره، 1/2ق چ دارچین، 1ق چ نمک و فلفل، 790 گرم گوجه خرد شده، آب1 پیمانه، رب گوجه1/4پیمانه، 115گرم فلفل تند،1ق غ سرکه بالزامیک، 1 ق غ سس سویا، 390 گرم لوبیا قرمز پخته شده، 390گرم لوبیا چیتی پخته شده، 1 پیمانه ذرت ، آب1لیمو ترش، 1ق غ سس فلفل، 2 پیمانه بیبی اسفناج تقریباً خرد شده، 1/2لیوان گشنیزخرد شده،1پیمانه گوجه گیلاسی نصف شده 🔴1ق غ روغن زیتون یا آب را روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه و تفت دهید. سیب زمینی، هویج و کرفس را اضافه و 5 دقیقه تفت دهید. فلفل دلمه ای را اضافه و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.ادویه را اضافه و 30 ثانیه تفت دهید در صورت نیاز روغن یا آب اضافه کنید. گوجه، آب، رب گوجه، سرکه بالزامیک و سس سویا را اضافه و مخلوط کنید. لوبیا را اضافه و 15 دقیقه بجوشانید. بقیه مواد را اضافه و مخلوط کنید 5 دقیقه بجوشانید تا ذرت بپزد، گوجه نرم و اسفناج پژمرده شود. نمک، فلفل و آبلیمو اضافه کنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🔴 سیب زمینی متوسط ابپز وله شده چهار عدد، گوشت مرغ پخته وریز شده یه کاسه متوسط، پودر سوخاری ادویه دار پنج قاشق غذاخوری، تخم مرغ دو عدد، شوید تازه خرد شده دو سه قاشق نمک وکمی زردچوبه 🔴 همه مواد رو خوب مخلوط کرده دستتون رو خیس کرده وکمی از مواد رو شکل داده وسرخ کنین این کو کو برعکس کوکوی سیب زمینی اصلا روغن جذب نمیکنه وخوش طعم هست 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🔸️نان فرانسوی (ضخامت هر تکه 2 سانتیمتر) ۲۴ تکه 🔸️گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد 🔸️پنیر چدار (رنده شده) ۲/۳ فنجان 🔸️سس مایونز ۱/۳ فنجان 🔸️پنیر پارمسان (رنده شده) ۱/۴ فنجان 🔸️پونه (خشک شده) ۱ قاشق چای خوری 🔸️فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری 🔸️ژامبون سالامی دلخواه 🔴 تکه های نان (نان باگت هم میتوانید استفاده کنید) را روی سینی فر قرار دهید و آن ها را به مدت 5 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا تست شوند. 🔹️ داخل یک کاسه کوچک، گوجه فرنگی، پنیر چدار، سس مایونز، پنیر پارمسان، پونه، ریحان و فلفل سیاه و ژامبون تکه تکه شده را مخلوط کنید و روی نان های تست شده بریزید 🔹️ به مدت 8 دقیقه داخل فر قرار دهید و گرم سرو کنید. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم پیاز خردشده: یک عدد کوچک فلفل دلمه‌ای: 3برش ادویه کاری: یک قاشق چای‌خوری سیر یا پودرسیر: یک قاشق مرباخوری سیب‌زمینی استانبولی خردشده: 3 عدد کوچک دانه ذرت: 2 قاشق غذاخوری 🔴 گوشت چرخ‌کرده را داخل ماهیتابه می‌ریزیم و پیاز را به آن اضافه می‌کنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویه‌جات را به آن اضافه می‌کنیم. و خوب تفت می‌دهیم. سیب‌زمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌ای رنگی را به همراه ذرت به گوشت چرخ‌کرده خود اضافه می‌کنیم. اینک ما یک خوراک گوشت داریم که بسیار دلچسب است و از اینجای کار به بعد انتخاب با شماست که آن را با چه نانی بخورید یا با چه سسی؟ 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم پیاز خردشده: یک عدد کوچک فلفل دلمه‌ای: 3برش ادویه کاری: یک قاشق چای‌خوری سیر یا پودرسیر: یک قاشق مرباخوری سیب‌زمینی استانبولی خردشده: 3 عدد کوچک دانه ذرت: 2 قاشق غذاخوری 🔴 گوشت چرخ‌کرده را داخل ماهیتابه می‌ریزیم و پیاز را به آن اضافه می‌کنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویه‌جات را به آن اضافه می‌کنیم. و خوب تفت می‌دهیم. سیب‌زمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌ای رنگی را به همراه ذرت به گوشت چرخ‌کرده خود اضافه می‌کنیم. اینک ما یک خوراک گوشت داریم که بسیار دلچسب است و از اینجای کار به بعد انتخاب با شماست که آن را با چه نانی بخورید یا با چه سسی؟ 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
👌👌 اگر دوست دارید یه سوپ‌متفاوت و درعین حال بسیارخوشمزه رو امتحان‌کنید پیشنهاد من‌به شما که مطمئنم خوشتون میاد یک لیوان جوی پرک‌رو با آب مرغ بپزیدمن کمی بلغور گندم‌هم‌بهش اضافه کردم‌که لعاب بیشتری داشته باشه مقداری آب و عصاره مرغ هم‌میتونید بهش اضافه کنید.کل آب این سوپ درحدود هفت تا هشت لیوان‌باید باشه.حالا یک و نیم پیمانه ماست رو با دوقاشق غذاخوری آرد و کمی نمک مخلوط کنید.از سوپ‌داغ به تدریج به ماست اضافه کنید ومجددا به ظرف سوپ برگردونید.اگر ماست سرد رو یکدفعه به سوپ اضافه کنید بریده بریده میشه سوپتون.بعداز این‌مرحله دولیوان اسفناج خردکرده رو به سوپ اضافه کنید و بزارید ده دقیقه بجوشه تا پخته شه 🔴 پودرآویشن خوشمزگی این سوپ رو دوبرابر میکنه🤗 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
چه ماهی به دنیا اومدی فداتشم؟؟؟ 😻🤔🍇🎡 میخای بدونی عشقت چن درصد دوستت داره؟😻🍁💃 فروردین🌙: @RAVAN_SHENASSHO اردیبهشت: @RAVAN_SHENASSHO خرداد😍: @RAVAN_SHENASSHO تیر😌🤩: @RAVAN_SHENASSHO مرداد❣: @RAVAN_SHENASSHO شهریور👑: @RAVAN_SHENASSHO مهر💖🧤: @RAVAN_SHENASSHO آبان🦋🐥: @RAVAN_SHENASSHO آذر🐌🦀: @RAVAN_SHENASSHO دی🔥: @RAVAN_SHENASSHO بهمن☃: @RAVAN_SHENASSHO اسفند🌝: @RAVAN_SHENASSHO بزن رو ماه تولدت ببین چخبره😍☝️🏾☝️🏾
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
😐بردگی جنسی و حبس دختران فراری در تهران😳 بیا ببین چقدر اذیت شدن 😢 👇 https://eitaa.com/joinchat/2692677646C6bea16ca46
🔴 سینه مرغ رو با بیفتک کوب یکم نازک کردم (حواستون باشه نباید خیلی نازک بشه) بعد با نمک و فلفل و پودر پیاز و پاپریکا ،ادویه همه کاره،سیر رنده شده ،روغن زیتون ،مزه دار کردم گذاشتم داخل یخچال چندساعت موند که خوب مزه دار بشه. بعد داخل تابه با همون روغنی که اولش روش ریختم برای مزه دار شدنش ،هردوطرفش رو خوب سرخ کردم و کامل گذاشتم تا بپزه. برای سس قارچ من قارچ های خرد شده رو با کمی آب لیموی تازه و کره گذاشتم تا بپزه .نمک و فلفل و کمی سیر له شده اضافه میشه.بعد اسفناج خرد شده رو اضافه کردم و تفت دادم و بعدم نصف بسته خامه اضافه کردم و در اخر هم پودر پنیر پارمسان و در نهایت حاضر میشه. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
‍ زیباترین صبح آدینه 🌸 دنیاراهمراه با لحظه هایی پرازشادی براتون آرزومیکنم🙏 ان شاءالله مهـرشادی💕 ولبخندشـــــیرین😊 همنشین دائمی تون باشد🌸🍃 آدینه خوبی داشته باشید 🌸🍃🌸
100 گرم کره نرم در دمای اتاق حدود 1/4 پیمانه روغن مایع حدود 1/2 پیمانه پودر شکر حدود 1/2 پیمانه نشاسته ذرت 1 تخم مرغ 5 گرم وانیل شکری(شکر دار) نصف قاشق چایخوری نمک 2ونیم الی 3 لیوان آرد 3-4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو - برای داخل شیرینی شکلات سارله دورنگ (هر شکلات کرمی که دورنگه) همه موادو بجز آرد مخلوط کنین، بعد آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه.خمیر رو باز کنین و با کاتر ببرین و روی کاغذ روغنی بچینین.در فر گرم شده 180 درجه 15-20 دقیقه بپزین.بعد از سرد شدن شیرینی ها،داخلشون شکلات دورنگ با قیف بزنین.به کناره های قلب پودر شکر الک کنین نوش جان 💖 🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
18.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🧀 پنیر سفید۱ پیمانه_پنیر پیتزا ۱پیمانه_ روغن زیتون ۱/۲ پیمانه_آرد ۲ پیمانه_ بکینگ پودر ۳ق چ_جعفری ساطوری شده ۱پیمانه_تخم مرغ ۳عدد_شیر کم چرب ۱ پیمانه_نمک و فلفل 🔴 فر رو روی ۱۹۰درجه گرم میکنیم در یک ظرف پنیر سفید و پنیر پیتزا رو با هم مخلوط می‌کنیم، تخم مرغ ها رو افزوده مخلوط می کنیم تا پف کند، روغن و شیر به همراه نمک و فلفل رو اضافه کرده خوب هم می زنیم، آرد و بکینگ پودر الک شده رو کم‌کم اضافه و مخلوط می‌کنیم در پايان جعفری خرد شده رو افزوده به کمک لیسک هم می زنیم و در قالب چرب شده می گذاریم و در فر قرار می دهیم تا روی کیک کاملا طلایی شود 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
تخم مرغ ۳عدد_شکر ۱ پیمانه سرخالی_ ماست نصف پیمانه _روغن مایع نصف پیمانه _آرد ۱ و ۳/۴پیمانه _وانیل ۱/۲ ق چ_بکینگ پودر ۱ق م‌ سرخالی_کشمش نصف پیمانه 🔴 تخم مرغها و وانیل و شکر رو خوووب میزنیم تا حجیم و کشدار شه بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم ( در حد مخلوط شدن) سپس مخلوط آرد و ب پ که الک کرده بودیم رو کم کم به مواد اضافه میکنیم ودر آخر کشمش رو که با دو ق آرد آغشته کردیم به مایه ی کیک اضافه میکنیم ودر قالب چرب شده ریخته ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ قرار میدیم . این کیک رو میتونید داخل کپسولهای کاغذی بریزید و کاپ کیک کشمشی درست کنید . 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مرغ متوسط1عدد، زنجبیل، زردچوبه، نمک، کره، محلول زعفران به میزان لازم، آبلیمو 4تا 5 ق غ، پیاز 1عدد، فلفل دلمه ای1 عدد، پودر سیر2 ق م، سیب زمینی، پوره گوجه فرنگی نصف لیوان، برنج 4 پیمانه، عصاره مرغ2 عدد، ماست نصف پیمانه، رب گوجه 2 ق غ 🔴 برنج را خیس کنید، بپزید ودم کنید کره را درظرف نچسبی آب کنید پیازهای خلالی خرد شده را5 دقیقه در کره تفت بدهید تا طلایی شوند. تکه های مرغ را در پیاز تفت دهید تا رنگش عوض شود. زنجبیل، زردچوبه و سایر ادویه ها را1 دقیقه با مرغ و پیاز حرارت دهید. عصاره مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، ماست، آبلیمو و رب گوجه را روی مرغ ها بریزید1/4 قاشق مرباخوری نمک و بادام هندی به این ترکیب اضافه کنید و 10 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید. شعله را خاموش و2 ق غ زعفران در تابه مرغ بریزید و مخلوط کنید. 3 ق غ برنج دم کشیده را داخل بقیه زعفران دم کرده بریزید و کمی برنج زعفرانی برای تزئین غذای خود آماده کنیدبرنج را در ظرفی کشیده و برنج زعفرانی را روی آن و لابه لای آن بریزید. مرغ پخته شده را در وسط برنج قرار دهید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
2 نفر بادمجان ١ عدد درشت، پنير لبنه۵ق س، سبزى(نعنا، ترخون، ريحان)١ ق س، پنير پارمسان ١ ق س، گوشت چرخکرده ١٠٠ گرم، پیاز رنده شده ١ عدد، فلفل دلمه‌ای ريزخرد کرده١ق س، آرد سوخارى ١ ق س، تخم مرغ ١ عدد، گوجه، نمك، فلفل،پودركارى، روغن 🔴 بادمجان حلقه‌اى شده را در روغن سرخ کنید و كنار بگذاريد. پنير، سبزى و پنیر پارمسان را مخلوط كنيد.گوشت، پیاز، فلفل دلمه‌ای، آرد سوخاری، تخم‌مرغ، نمك، فلفل و پودر کاری را مخلوط كرده و به شکل کوفته قلقلی درآورید و در روغن سرخ كنيد. داخل ظرف سرو يك حلقه بادمجان‌، مخلوط پنیر و سبزی، يك عدد كوفته و یک برش گوجه قرار دهید و با خلال دندان آن را محكم كنيد. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
با ۴ روش تهیه توت خشک در منزل آشنا شوید انواع روش تهیه توت خشک در منزل موضوعی است که در این مطلب از سایت رنگ وارنگ می خواهیم بیشتر به آن بپردازیم. همانطور که می دانید توت سفید یکی از مفید‌ترین میوه‌ها برای حفظ سلامتی بدن است . توت سفید را می‌توان هم به صورت تازه و هم به صورت خشک شده مصرف کرد. خشك كردن توت رواج زیادی دارد و از قديمي ترين روش هاي نگهداری از این میوه اين است. توت خشک dried mulberry باید متناسب با نوع بافت و سرعت روند خشک کردن، تهیه گردد تا میزان خشکی و نرمی آن مناسب باشد. توت خشک شده بسته به این که چه نوعی داشته باشد و دارای چه میزانی از قند باشد، به شکلی از توت خشک تبدیل می گردد. توت خشک خشکباری در ایران معروف است که گونه های مختلفی دارد . اگر می خواهید توت خشک سالم و بهداشتی و عاری از هر گونه آلودگی داشته باشید بهتر است خودتان نسبت به خشک کردن این میوه خوشمزه و پر خاصیت اقدام کنید. از چندین روش برای تهیه توت خشک می توانید استفاده کنید . پیشنهاد می کنیم چنانچه می خواهید با انواع روش تهیه توت خشک در منزل آشنا شوید ؛ مطالعه این مطلب را از دست ندهید. روش های خشک کردن توت در منزل روش اول) معمول ترین و ابتدایی ترین روش خشک کردن توت در منزل روش سنتی یعنی خشک کردن با آفتاب است. در این روش، توتها را بعد از تمیز کردن و شستن روی پارچه ای تمیز با فاصله و بدون آنکه کمترین رطوبتی به آنها برسد پهن کرده و به مدت ۳-۴ روز در معرض حرارت مستقیم خورشید قرار دهید و بعد از این که به صورت نیمه خشک تبدیل شد، توت ها را به سایه منتقل کنید. خشک کردن توت ها به صورت کامل را در سایه ادامه دهید ، تا در مجموع یک هفته سپری شود. کیفیت ، رنگ و بسیاری از ویژگی های توت خشک بستگی به روش خشک کردن آن خواهد داشت. می توانید برای جلوگیری از نشستن حشرات بر روی توت ها یک پارچه توری روی توت ها پهن کنید. توجه داشته باشید جایی که برای خشک کردن توت در نظر گرفتید نزدیک لانه مورچه ها نباشد چون در این صورت توت ها پر از مورچه می شوند. نکته مهمی که لازم است آن را در نظر داشته باشید این است که توت اگر فقط در سایه و یا فقط در آفتاب خشک شود ، سیاه می شود. بهترین روش برای خشک کردت توت در آفتاب به همان صورتی است که در توضیحات به آن اشاره کردم. برای خشک کردن توت در آفتاب لازم است چند روز متوالی هوا آفتابی و صاف بدون وزش باد باشد. همچنین رطوبت هوا هم مهم است . رطوبت هوا باید پایین تر از %۶۰ باشد. در غیر این صورت فرآیند خشک شدن توت طولانی تر شده و ممکن است عواملی همچون گرد و غبار ، حشرات و پرندگان شما را به زحمت بیندازد و در نهایت هم کیفیت توت های خشک شده پایین بیاید. اگر این شرایط فراهم نیست می توانید از سایر روشهای خشک کردن توت استفاده کنید. روش تهیه توت خشک در خانه روش دوم ) تهیه توت خشک در فر یکی دیگر از روش های خانگی خشک کردن توت محسوب می شود. برای این کار بهتر است کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید تا توت ها بعد از خشک شدن به کف سینی نچسبند. توت ها را طوری در سینی بریزید که روی هم قرار نگیرند و کمی از هم فاصله داشته باشند. خشک کردن توت به این روش در حدود ۱-۳ ساعت انجام می شود. روش سوم ) استفاده از مایکروویو،‏ یک روش سریع دیگری برای خشک کردن توت می باشد. با ماکروویو در مدت ۳ دقیقه می توانید توت خشک تهیه نمایید. روش چهارم ) از دستگاه های میوه خشک کن هم می توان برای خشک کردن توت استفاده کرد. این دستگاه آب میوه را به صورت خیلی آرام، آهسته و با حرارت خیلی کم تبخیر می کند و میوه را خشک می کند. دستگاه را بر روی خشک کردن میوه تنظیم کنید و یا روی حرارت ۵۷ درجه سانتیگراد قرار دهید. حدود ۱۴- ۱۸ ساعت برای خشک شدن توت با دستگاه میوه خشک کن زمان لازم است. نکات و توصیه هایی درباره توت خشک ۱. بهترین شیوه و شرایط برای نگهداری توت خشک ، این ماده خوراکی خوش طعم، قرار دادن در ظروف مناسب و نگهداری در یخچال یا فریزر برای مصارف بعدی می باشد. ۲. توت خشک یک ماده غذایی واقعا سالم است ، اما نباید در خوردن آن زیاده روی کرد. ۳. توت های سفید در اوج رسیده بودن برای خشک کردن مناسب هستند. نوش جان 💖 🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزی آش خرد شده نیم کیلو لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه برنج نصف تا ۱ پیمانه پیاز داغ فراوون نعنا داغ ۳ تا ۴ قاشق غ آبغوره کمی بیشتر از نصف پیمانه پوره ی گوجه فرنگی ۵ تا ۶ پیمانه نمک وفلفل سیاه نوش جان 💖 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
😱😰🔞 ❌صحنه ای عجیب و بینهایت وسوسه انگیز🔞 که میکند کلیپ منتشر شده از داستان این دختر😱🔞🔞 در دست تغیییر برای تماشای کلیپ کلیک کن👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a تا برنداشتم از سنجاق کلیک کن