زیباترین صبح آدینه 🌸
دنیاراهمراه با
لحظه هایی پرازشادی
براتون آرزومیکنم🙏
ان شاءالله مهـرشادی💕
ولبخندشـــــیرین😊
همنشین دائمی تون باشد🌸🍃
آدینه خوبی داشته باشید
#صبح_آدینهتون_بخیر🌸🍃🌸
#شیرینی_کاکائویی_قلبی
100 گرم کره نرم در دمای اتاق
حدود 1/4 پیمانه روغن مایع
حدود 1/2 پیمانه پودر شکر
حدود 1/2 پیمانه نشاسته ذرت
1 تخم مرغ
5 گرم وانیل شکری(شکر دار)
نصف قاشق چایخوری نمک
2ونیم الی 3 لیوان آرد
3-4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
-
برای داخل شیرینی
شکلات سارله دورنگ (هر شکلات کرمی که دورنگه)
همه موادو بجز آرد مخلوط کنین، بعد آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه.خمیر رو باز کنین و با کاتر ببرین و روی کاغذ روغنی بچینین.در فر گرم شده 180 درجه 15-20 دقیقه بپزین.بعد از سرد شدن شیرینی ها،داخلشون شکلات دورنگ با قیف بزنین.به کناره های قلب پودر شکر الک کنین
نوش جان 💖
🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#صبحانه
#میان_وعده
#کیک_پنیر_و_جعفری 🧀
پنیر سفید۱ پیمانه_پنیر پیتزا ۱پیمانه_ روغن زیتون ۱/۲ پیمانه_آرد ۲ پیمانه_ بکینگ پودر ۳ق چ_جعفری ساطوری شده ۱پیمانه_تخم مرغ ۳عدد_شیر کم چرب ۱ پیمانه_نمک و فلفل
🔴 فر رو روی ۱۹۰درجه گرم میکنیم در یک ظرف پنیر سفید و پنیر پیتزا رو با هم مخلوط میکنیم، تخم مرغ ها رو افزوده مخلوط می کنیم تا پف کند، روغن و شیر به همراه نمک و فلفل رو اضافه کرده خوب هم می زنیم، آرد و بکینگ پودر الک شده رو کمکم اضافه و مخلوط میکنیم در پايان جعفری خرد شده رو افزوده به کمک لیسک هم می زنیم و در قالب چرب شده می گذاریم و در فر قرار می دهیم تا روی کیک کاملا طلایی شود
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
🆔
❤️
💛
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کیک_ماست_کشمشی
تخم مرغ ۳عدد_شکر ۱ پیمانه سرخالی_ ماست نصف پیمانه _روغن مایع نصف پیمانه _آرد ۱ و ۳/۴پیمانه _وانیل ۱/۲ ق چ_بکینگ پودر ۱ق م سرخالی_کشمش نصف پیمانه
🔴 تخم مرغها و وانیل و شکر رو خوووب میزنیم تا حجیم و کشدار شه بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم ( در حد مخلوط شدن) سپس مخلوط آرد و ب پ که الک کرده بودیم رو کم کم به مواد اضافه میکنیم ودر آخر کشمش رو که با دو ق آرد آغشته کردیم به مایه ی کیک اضافه میکنیم ودر قالب چرب شده ریخته ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ قرار میدیم .
این کیک رو میتونید داخل کپسولهای کاغذی بریزید و کاپ کیک کشمشی درست کنید .
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
🆔
❤️
💛
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#غذا_با_مرغ
#پلو
#بریانی_مرغ_کویتی
مرغ متوسط1عدد، زنجبیل، زردچوبه، نمک، کره، محلول زعفران به میزان لازم، آبلیمو 4تا 5 ق غ، پیاز 1عدد، فلفل دلمه ای1 عدد، پودر سیر2 ق م، سیب زمینی، پوره گوجه فرنگی نصف لیوان، برنج 4 پیمانه، عصاره مرغ2 عدد، ماست نصف پیمانه، رب گوجه 2 ق غ
🔴 برنج را خیس کنید، بپزید ودم کنید
کره را درظرف نچسبی آب کنید پیازهای خلالی خرد شده را5 دقیقه در کره تفت بدهید تا طلایی شوند.
تکه های مرغ را در پیاز تفت دهید تا رنگش عوض شود. زنجبیل، زردچوبه و سایر ادویه ها را1 دقیقه با مرغ و پیاز حرارت دهید.
عصاره مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، ماست، آبلیمو و رب گوجه را روی مرغ ها بریزید1/4 قاشق مرباخوری نمک و بادام هندی به این ترکیب اضافه کنید و 10 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید. شعله را خاموش و2 ق غ زعفران در تابه مرغ بریزید و مخلوط کنید.
3 ق غ برنج دم کشیده را داخل بقیه زعفران دم کرده بریزید و کمی برنج زعفرانی برای تزئین غذای خود آماده کنیدبرنج را در ظرفی کشیده و برنج زعفرانی را روی آن و لابه لای آن بریزید. مرغ پخته شده را در وسط برنج قرار دهید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#غذا_با_گوشت_چرخکرده
#فینگرفود
#پامپاتینو 2 نفر
بادمجان ١ عدد درشت، پنير لبنه۵ق س، سبزى(نعنا، ترخون، ريحان)١ ق س، پنير پارمسان ١ ق س، گوشت چرخکرده ١٠٠ گرم، پیاز رنده شده ١ عدد، فلفل دلمهای ريزخرد کرده١ق س، آرد سوخارى ١ ق س، تخم مرغ ١ عدد، گوجه، نمك، فلفل،پودركارى، روغن
🔴 بادمجان حلقهاى شده را در روغن سرخ کنید و كنار بگذاريد.
پنير، سبزى و پنیر پارمسان را مخلوط كنيد.گوشت، پیاز، فلفل دلمهای، آرد سوخاری، تخممرغ، نمك، فلفل و پودر کاری را مخلوط كرده و به شکل کوفته قلقلی درآورید و در روغن سرخ كنيد.
داخل ظرف سرو يك حلقه بادمجان، مخلوط پنیر و سبزی، يك عدد كوفته و یک برش گوجه قرار دهید و با خلال دندان آن را محكم كنيد.
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
🆔
❤️
💛
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#روش_تهیه_توت_خشک
با ۴ روش تهیه توت خشک در منزل آشنا شوید
انواع روش تهیه توت خشک در منزل موضوعی است که در این مطلب از سایت رنگ وارنگ می خواهیم بیشتر به آن بپردازیم. همانطور که می دانید توت سفید یکی از مفیدترین میوهها برای حفظ سلامتی بدن است . توت سفید را میتوان هم به صورت تازه و هم به صورت خشک شده مصرف کرد. خشك كردن توت رواج زیادی دارد و از قديمي ترين روش هاي نگهداری از این میوه اين است.
توت خشک dried mulberry باید متناسب با نوع بافت و سرعت روند خشک کردن، تهیه گردد تا میزان خشکی و نرمی آن مناسب باشد. توت خشک شده بسته به این که چه نوعی داشته باشد و دارای چه میزانی از قند باشد، به شکلی از توت خشک تبدیل می گردد. توت خشک خشکباری در ایران معروف است که گونه های مختلفی دارد .
اگر می خواهید توت خشک سالم و بهداشتی و عاری از هر گونه آلودگی داشته باشید بهتر است خودتان نسبت به خشک کردن این میوه خوشمزه و پر خاصیت اقدام کنید. از چندین روش برای تهیه توت خشک می توانید استفاده کنید . پیشنهاد می کنیم چنانچه می خواهید با انواع روش تهیه توت خشک در منزل آشنا شوید ؛ مطالعه این مطلب را از دست ندهید.
روش های خشک کردن توت در منزل
روش اول) معمول ترین و ابتدایی ترین روش خشک کردن توت در منزل روش سنتی یعنی خشک کردن با آفتاب است. در این روش، توتها را بعد از تمیز کردن و شستن روی پارچه ای تمیز با فاصله و بدون آنکه کمترین رطوبتی به آنها برسد پهن کرده و به مدت ۳-۴ روز در معرض حرارت مستقیم خورشید قرار دهید و بعد از این که به صورت نیمه خشک تبدیل شد، توت ها را به سایه منتقل کنید. خشک کردن توت ها به صورت کامل را در سایه ادامه دهید ، تا در مجموع یک هفته سپری شود. کیفیت ، رنگ و بسیاری از ویژگی های توت خشک بستگی به روش خشک کردن آن خواهد داشت.
می توانید برای جلوگیری از نشستن حشرات بر روی توت ها یک پارچه توری روی توت ها پهن کنید. توجه داشته باشید جایی که برای خشک کردن توت در نظر گرفتید نزدیک لانه مورچه ها نباشد چون در این صورت توت ها پر از مورچه می شوند.
نکته مهمی که لازم است آن را در نظر داشته باشید این است که توت اگر فقط در سایه و یا فقط در آفتاب خشک شود ، سیاه می شود. بهترین روش برای خشک کردت توت در آفتاب به همان صورتی است که در توضیحات به آن اشاره کردم.
برای خشک کردن توت در آفتاب لازم است چند روز متوالی هوا آفتابی و صاف بدون وزش باد باشد. همچنین رطوبت هوا هم مهم است . رطوبت هوا باید پایین تر از %۶۰ باشد. در غیر این صورت فرآیند خشک شدن توت طولانی تر شده و ممکن است عواملی همچون گرد و غبار ، حشرات و پرندگان شما را به زحمت بیندازد و در نهایت هم کیفیت توت های خشک شده پایین بیاید. اگر این شرایط فراهم نیست می توانید از سایر روشهای خشک کردن توت استفاده کنید.
روش تهیه توت خشک در خانه
روش دوم ) تهیه توت خشک در فر یکی دیگر از روش های خانگی خشک کردن توت محسوب می شود. برای این کار بهتر است کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید تا توت ها بعد از خشک شدن به کف سینی نچسبند. توت ها را طوری در سینی بریزید که روی هم قرار نگیرند و کمی از هم فاصله داشته باشند. خشک کردن توت به این روش در حدود ۱-۳ ساعت انجام می شود.
روش سوم ) استفاده از مایکروویو، یک روش سریع دیگری برای خشک کردن توت می باشد. با ماکروویو در مدت ۳ دقیقه می توانید توت خشک تهیه نمایید.
روش چهارم ) از دستگاه های میوه خشک کن هم می توان برای خشک کردن توت استفاده کرد. این دستگاه آب میوه را به صورت خیلی آرام، آهسته و با حرارت خیلی کم تبخیر می کند و میوه را خشک می کند. دستگاه را بر روی خشک کردن میوه تنظیم کنید و یا روی حرارت ۵۷ درجه سانتیگراد قرار دهید. حدود ۱۴- ۱۸ ساعت برای خشک شدن توت با دستگاه میوه خشک کن زمان لازم است.
نکات و توصیه هایی درباره توت خشک
۱. بهترین شیوه و شرایط برای نگهداری توت خشک ، این ماده خوراکی خوش طعم، قرار دادن در ظروف مناسب و نگهداری در یخچال یا فریزر برای مصارف بعدی می باشد.
۲. توت خشک یک ماده غذایی واقعا سالم است ، اما نباید در خوردن آن زیاده روی کرد.
۳. توت های سفید در اوج رسیده بودن برای خشک کردن مناسب هستند.
نوش جان 💖
🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_گوجه
سبزی آش خرد شده نیم کیلو
لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه
برنج نصف تا ۱ پیمانه
پیاز داغ فراوون
نعنا داغ ۳ تا ۴ قاشق غ
آبغوره کمی بیشتر از نصف پیمانه
پوره ی گوجه فرنگی ۵ تا ۶ پیمانه
نمک وفلفل سیاه
نوش جان 💖
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#کاملا_واقعی😱😰🔞
❌صحنه ای عجیب و بینهایت وسوسه انگیز🔞
#سرنوشت #دختری که #تن_فروشی میکند
کلیپ منتشر شده از داستان این دختر😱🔞🔞
#جامعه در دست تغیییر
برای تماشای کلیپ کلیک کن👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a
تا برنداشتم از سنجاق کلیک کن
💖💖 فال و طلسم 💖💖
💥تخفیف ویژه هر هفته انواع فال و طلسمات💥
💖💖 متولدين هرماه با لمس ماه تولد فال خودتون رو به صورت دقيق بخونید 💖💖
🧿 حالا نيت كن و 3 صلوات بفرست💫
ا💖ا فـــرورديـــن
|💖I ارديـبـهـشـت
ا💖ا خـــرداد
I💖I تـيـر
ا💖ا مـــرداد
I💖I شـهـريـور
ا💖ا مـهـر
I💖I آبـان
ا💖ا آذر
I💖I دي
ا💖ا بـهـمـن
I💖I اسـفـنـد
اینجا فالتو تو ایتا میگیریم😍😵
فالتو بگیر ...آیندتو ببین😍🔮👇S
https://eitaa.com/joinchat/870514729C198c342cc1
#دمی_باقالی
1ـ برنج به تعداد نفرات
2ـ لپه باقالی زرد به میزان دلخواه (کم وزیادیش بستگی به ذائقه تون داره) من برای 2/5 پیمانه برنج برای 3 نفر ،1 پیمانه لپه باقالی میریزم
3ـ پیازمتوسط 1 عدد
4ـ نمک وفلفل وزردچوبه وروغن به میزان لازم
طرزتهیه:
برنج رو میشوییم و با کمی نمک و آب لازم میذاریم تا خیس بخوره،لپه باقالی رو میشوییم و با آب گرم خیس میکنیم،پیاز رو خرد کرده با مقداری روغن سرخ میکنیم و مقدار بیشتری زرد چوبه میزنیم ،(از زعفران دم کرده هم میشه استفاده کرد) و بعد آب باقالی رو خالی میکنیم و باقالی رو به پیاز سرخ شده اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم و حدود 2 لیوان آب میریزیم تا بپزه (مراقب باشید آبش تا قبل از پخت خشک نشه) وقتی که باقالی پخت نباید آب داشته باشه بعد برنج خیس خورده رو همراه آبش به باقالی اضافه میکنیم و کمی از آبش بچشید تا نمکش اندازه باشه و میگذاریم تا بپزه و بعد کمی روغن میزنیم و دم کنی میذاریم و شعله رو کم میکنیم تا برنج دم بکشه (فلفل به دلخواه)
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🔞این عکس متعلق به پنجاه سال پیش است و یک عکاس... از یک پدر و دختر روستایی گرفته است.
⚠️کمی فقط دقت کنید تا موهایتان سیخ شود، زمانی که نه تکنیک فوتوشاپ بود و نه ادیتهای فیک!!!
اگر متوجه نشدهاید اروم اروم اینجا بیاین👇❌
https://eitaa.com/joinchat/3300720654Cfab7522860
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
کلیپ عاشقانه دو اسمی رسید 🌸❤️😍
بزن رو اسم کسی که دوسش داری،سورپرایزش کن👇
❤️مادرم❤️پدرم❤️خواهرم❤️عشقم
👧🏻لیلا 👨🏻امیر 👧🏻زهرا 👨🏻محمد
👧🏻مریم 👨🏻مهدی👧🏻هستی👨🏻میلاد
❤️اسمش نبود اینجا کلیک کن❤️👇
http://eitaa.com/joinchat/933298234Cc0abd30bb1
اسم خودت و عشقت رایگان بردار 💞☝️🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خمیر_عالی
1ق غ پودر خمیر مایه
1ق غ شکر. نصف لیوان آب گرم2لیوان آرد نان فانتزی یا شیرینی یا گندم فرقی نداره2ق غ روغن مایع یا زیتون. کمی نمک. ابتدا آب گرم خمیر مایه و شکر رو ترکیب میکنیم روش رو میپوشونیم یک ربع بعد به عمل میاد.2لیوان آرد رو الک میکنیم و خمیر مایه به عمل اومده رو بهش اضافه میکنیم. نمک و روغنم میزنیم من روغن زیتون بدون بو استفاده کردم بعد ورز میدیم داخل همون ظرف هم میشه ورز داد چون ورز زیادی نمیخواد اگر خمیر خشک بود کم کم بهش آب گرم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد اگرم چسبنده بود بهش آرد بزنید بیش از حد هم آرد نزنید خمیر رو که ورز دادیم داخل یک ظرف چرب شده میذاریم و روش رو میپوشونیم1 ساعت استراحت کنه و بعد پف خمیر رو میگیریم
نوش جان 💖
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#شیرینی_یاقوتی
كره هم محيط 125گرم (من 60گرم کره پاستوریزه و65گرم روغن اصیل استفاده کردم)
اردسفيد : 150 گرم
اردبرنج :50 گرم
نشاسته ذرت :30 گرم
پودرقند 60گرم (میتونید تا30گرم اضافه کنید این شیرینی کم شیرینه)
زرده تخم مرغ : 1 عدد
پودرزنجبيل : 1ق چ
اردهاروباهم مخلوط والک كنين .
كره وياروغن هم دمای محيط روباپودرقندياشكرخوب بزنين تا پفكی وسفيدبشه ،پودرزنجبيل وزرده تخم مرغ رواضافه كنين ومخلوط كنين ،سپس اردهارو كم كم به مخلوط كره وپودرقنداضافه كنين ومخلوط كنين ودراخريك دورباهمزن بزنين تا همه موادمخلوط بشن . خميرروبادست جمع كنين وداخل نايلون بذارين ويك ساعت داخل يخچال استراحت بدين .
فر رو با دمای 180درجه روشن کنید تا به مدت یک ربع گرم بشه
خميرروبين دونايلون یا دو تکه کاغذ روغنی بازكنين ،خميرپودريه وفقط بايدبين دونايلون یا کاغذ روغنی بازبشه ،به قطر ١ سانت باهركاتری كه دوست دارين ،كاتر بزنیدوداخل سينی با کمی فاصله قرار بدید
سينی روداخل فربذارين به مدت ١٥ دقيقه .شيرينی بايدسفيدباشه،بعدازپخت سينی روازفرخارج كنين وتاخنك شدن كامل دست نزنين
نوش جان 💖
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
#شیرینی_نارگیلی_شکلاتی
مواد لازم: (برای 25 عدد)
کره یا مارگارین: یک چهارم پیمانه
پودر قند: یک سوم پیمانه
شیر عسل: 1 پیمانه
پودر نارگیل: 2 پیمانه
شکلات تخته ای: 35 گرم
روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
روش تهیه:
کره، پودر قند و شیر عسل را در کاسه ای ریخته، با همزن به خوبی با هم مخلوط کنید. پودر نارگیل را افزوده هم بزنید تا مواد به صورت خمیر در بیایند. 1 قاشق چایخوری از مایه را برداشته، گرد کرده و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. شکلات و روغن مایع را در کاسه ای ریخته، روی بخار آب جوش قرار داده، هم بزنید تا شکلات نرم بشود. آن را از روی حرارت برداشته، توپ ها را با کمک خلال دندان برداشته و در مایه شکلات بغلتانید و روی سینی که از قبل در یخچال قرار داده بودید، بچینید. یک ساعت دیگر در یخچال قرار داده و سپس سرو نمایید
نوش جان 💖
🌰🌰🌰🌰🌰🌰🌰
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
میخوای رنگ چشماتو آبی کنی؟ 🤤😍😈
مژه هاتو بلند کنی؟ 🤔🤭
موهاتو تا کمرت برسونی؟ 👩🏻😂
دوستام تعجب کردن چجوری . . .😳👇🏻
💕👁•| @DOKHTAR0NEH |•👁💕
💕👁•| @DOKHTAR0NEH |•👁💕
💕👁•| @DOKHTAR0NEH |•👁💕
فقط دخترای 17 ساله 😍😍☝️
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
یه لب گیری و قربون صدقه شد عشوه دادن ؟
اسم خودتم میزاری زن نمونه😑
منم همین بودم والا، اما الان اینقد شر و شیطون شدم که آقامون کَف بُر شده 💦😁 ایده های این کانال تمومی نداره هر روز یه رنگ و مدل میگردم شوهرم مثه موم تو دستم اومده 😅
آقامون خبر نداره خانمش ازینجا خط میگیره😉👇
https://eitaa.com/joinchat/1644167294Cf621d0fe8d
#شيريني_صدفي
١٧٠گرم كره را با ٨٠گرم پودر قند با همزن كامل زده،تا سبك و نرم شود،يك عدد تخم مرغ اضاف كرده،و كمي وانيل،همزده،در آخر ٢٥٠گرم آرد الك شده اضافه كرده،
مواد را داخل قيف ريخته،در سيني فر،شكوفه زده با خلال پسته تزيين كرده،براي ٢٥الي بيست دقيقه داخل فر با دماي ١٧٠درجه ميگذاريم.
بعد از اماده شدن و سرد شدن شيريني ها،روي يكي از انها كمي نوتلا(شكلات صبحانه)ميماليم،سپس يك شيريني ديگر روي ان قرار ميدهيم
برای طعم نسکافه ای هم کافیه موادو در انتهای کار دو قسمت کنید،یک ق چ نسکافه رو با یک ق غ ابجوش مخلوط کنید و به مواد شیرینی اضافه کنید میتونید میزان بیشتری نسکافه اضافه کنید
نوش جان 💖
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیایش صبحگاهی 🌺 🍃
✨خدایا...
🌺اولین روز هفته را با نام
🌿زیبایت آغازمیکنیم
🌺الهی بهترینها
🌿را نصیب دوستانم کن
🌺تا تقدیرشان انگونه که
🌿تو میپسندی مهیا شود
✨خدایا...
🌺با دستان مهربانت
🌿مشکلات ما را حل
🌺وگره کارفرو بسته مارا بگشا
🌿و شروع هفته پُر برکت را
🌺به همه دوستانم
🌿عطا فرمـا
🌺آمیـن...🙏
27.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی
#اسلایس_نارگیل #بدون_فر
برای خمیر زیر اسلایس 👈ویفر 3 بسته، نصف لیوان آب، 3/4لیوان شکر، 1ق غ پودر کاکائو
برای روی اسلایس👈1 لیوان شیر، 3/4 لیوان شکر، نصف ق چ وانیل، 1لیوان پودر نارگیل، 2ق غ پودر ژلاتین
🔴 ویفر ها رو پودر کنید. توی یک تابه نصف لیوان آب، 3/4لیوان شکر و 1ق غ پودر کاکائو بریزید و هم بزنید3 دقیقه بجوشه، ویفر پودر شده رو اضافه کنید
توی تابه دیگه شیر و شکر رو بریزید و وانیل اضافه کنید حالا دو قاشق غذا خوری پودر ژلاتین رو به روش بن ماری حل کنید و اضافه کنید. پودر نارگیل رو بریزید و بزارید کمی بجوشه. در ظرف رو بزارید توی یک ظرف پلاستیک فریزری بندازید و از خمیر که با ویفر درست کردیم بریزید صاف کنید از مواد نارگیلی بریزید و 1شب داخل یخچال قرار بدید و بعد از یخچال بیرون بیارید و برش بدید
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
🆔
❤️
💛
38.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فلافل
#غذای_نونی
#غذای_بدون_گوشت
🌻نخود خام یک و نیم پیمانه
پیمانه من لیوان فرانسوی
🌻یک عدد پیاز متوسط
🌻۵ حبه سیر
🌻یک عدد گوجه رنده شده
🌻نمک فلفل زردچوبه پودر انبه
🌻کمی بکینگ پودر
🌻نخود رو از یک یا دو روز قبل خیس کرده و چند بار آبش رو عوض میکنیم
🌻داخل میکسر ریخته و با پیاز سیر ادویه ها و گوجه میکس میکنیم و تمام
🌻و بعد فلافل ها رو در روغن داغ و شناور قالب زده و سرخ میکنیم
🌻شعله ملایم باشه تا مغز پخت بشه
نوش جونتون 😘
نکات:
✅حتما از ادویه فلافل استفاده بشه
✅غلظت مایه فلافل مناسب باشه نه سفت باشه نه شل
✅حرارت ملایم
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
🆔
❤️
💛
35.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر
#شیرینی_تر
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۱ و ۱/۲ پیمانه
روغن ۱ و ۱/۲ پیمانه
آرد ۳ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ ق م
پودر کاکائو ۳/۴ پیمانه
خامه فرم گرفته و موز برا بین لایه ها
ژل بریلو:
نشاسته ذرت ۱ ق غ
شکر ۲ ق غ
آب ۲/۳ لیوان
آبلیمو ۱ ق چ
✅۴۵ دقیقا توی فر با دمای ۱۷۰ درجه
با سیخ چوبی تست کنید کامل پخته باشه.
از قبل فر رو گرم کنید.
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
🆔
❤️
💛
33.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_توت_فرنگی
مواد لازم #کرم
آرد ۴ ق غ سرپر، نشاسته ذرت ۳ ق غ سر پر، شیر ۳ لیوان، زرده تخم مرغ ۲ عدد، شکر ۳/۴ لیوان، وانیل نوک ق چ، کره۲ ق غ
مواد کیک:
تخم مرغ ۳ عدد، شکر ۱/۴ لیوان، بکینگ پودر 1ق چ، وانیل نصف ق چ، پودر کاکائو۲ ق غ، آرد نصف لیوان
سس توت فرنگی
خامه قنادی: ۲۰۰ گرم
▶️ ابتدا کرم آماده میکنیم آرد و نشاسته ذرت با شیر مخلوط و زرده تخم مرغ و شکر و شیر کاملا مخلوط میکنیم
▶️ روی حرارت متوسط قرار میدیم تا به قوام و غلظت برسه
▶️ وقتی به غلظت رسید حرارت رو خاموش و وانیل و کره کاملا ترکیب میکنیم کرم ما آماده است
▶️ برای کیک تخم مرغ و شکر با همزن برقی میزنیم تا کش دار و کرم رنگ بشه
▶️ مواد خشک شامل آرد و پودر کاکائو و وانیل و بکینگ پودر ترکیب میکنیم
▶️ کف قالب پیرکس چرب و مایع کیک میریزیم
▶️ دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد تا وقتی که خلال داخل کیک میزاریم به راحتی بیرون بیاد چک میکنیم تا کیکمون بپزه
▶️ با استفاده کاتر یا لیوان قالب میزنیم
▶️ ایتدا کیک و بعد مواد کرمی دوباره کیک سس توت فرنگی میریزیم
▶️ خامه قنادی که با دور تند همزن فرم گرفته روی کیک قرار میدیم
17.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_گوشت
#آش_شله_قلمکار
یک پیمانه بلغور گندم و یک پیمانه برنج خیس خورده رو داخل آب درحال جوش بریزین اصلا هم نزنین تا برنج خودش شکفته بشه کف روی برنج رو جمع کنین
حبوبات خیس داده و پخته شده شامل، یک پیمانه نخود و یک پیمانه لوبیا چیتی یک پیمانه لوبیا قرمز و یک پیمانه چشم بلبلی. یک دوم پیمانه عدس و یک دوم پیمانه ماش. نصف هرکدوم رو داخل کاسه بریزین کمی از آب گوشت اضافه کنین با گوشتکوب برقی خوب میکس کنین به برنج شکفته شده اضافه و یکدست کنین بقیه حبوبات رو هم بریزین
پیاز داغ و سیر داغ فراوان درست کنین
کمی نمک، فلفل و زرد چوبه اضافه کنین
تفت بدین و کنار بذارین وقتی مواد بجوش اومد سبزی آش بریزین و هم بزنین بعد پیاز و سیر داغ اضافه کنین، آب گوشت رو به آش اضافه کنین، یک کیلو گوشت گردن ریش شده بریزین و هم بزنین، در آخر کمی دارچین اضافه کنین و یک ربع هم بزنین
برای تزئین و سرو آش از گوشت و پیاز داغ استفاده کنین
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
🆔
❤️
💛