eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب حسینی🤑 💖💖 آرشیو آشپزخونه پریا ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
هدایت شده از ذاکرین
با لک های پوستی برای همیشه خداحافظی کن! 🔰اگه لک پوستی و جای جوش داری و از هیچ راهی به نتیجه نرسیدی حتما سری به این کانال تخصصی بزن و با استفاده از  محصولات تخصصی و تضمینیشون مشکلت رو برطرف کن. ✅️ضمانت برگشت کالا در صورت عدم رضایت ✅️امکان پرداخت درب منزل ✅️در کانال رضایت مشتری هاشون موجوده ✅️ارسال به سراسر کشور ✈️ https://eitaa.com/joinchat/3790798877C758df81c27
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بادمجان 1 و نیم کیلو، فلفل دلمه قرمز یا فلفل کاپیا نیم کیلو، فلفل سبز ۲۵۰ گرم، گوجه یک کیلو، نمک، شکر یک ق غ، روغن زیتون و یا مایع یک لیوان، سرکه سیب یا انگور نصف لیوان، سیر ۶ الی ده حبه، جعفری خرد شده سر شیشه ها را یک بند انگشت خالی بمونه حتما، در شیشه ها هم حتما بدون زنگ باشه. شیشه ها را برعکس کنید و ۲۴ ساعت به همون صورت بمونه و بعد بیرون از یخچال نگه دارید. ترشیها سه الی چهار روز بعد قابل مصرفه. بعد از باز کردن شیشه ها ، باید در یخچال نگه داری بشه. 💖💖 آرشیو آشپزخونه پریا ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
🍡بستنی چوبی توت فرنگی ، مخصوص این روزهای گرم از سال 🍓مواد لازم:     ۲ پیمانه توت فرنگی خرد شده    ۴۰۰ گرم شیرعسلی (شیر بسیار شیرین و غلیظ)    ۱٫۵ پیمانه خامه چرب    آب یک عدد لیموترش    چوب بستنی    یک پیمانه آب توت فرنگی 🍧طرز تهیه: 1. در مخلوط کن، یک پیمانه توت فرنگی، شیرعسلی، خامه و آب لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. 2. توت فرنگی ها را افزوده و هم بزنید. 3. مخلوط به دست آمده را درون لیوان یک بار مصرف ریخته و به مدت ۴ ساعت در فریزر بگذارید.  4. لیوان ها را بیرون آورده، چوب بستنی داخل آن ها قرار دهید. سپس آب توت فرنگی روی آن ها ریخته و دوباره به مدت ۲ ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا سفت شود. 5. بستنی چوبی توت فرنگی آماده سرو است.
مواد لازم ۳/۴ لیوان طالبی میکس (می توانید از مخلوط کن استفاده کنید) شیر ۲ لیوان نشاسته ذرت ۴ قاشق غذا خوری گلاب ۲ قاشق سوپ خوری شکر ۶ تا ۷ قاشق سر پر (البته بستگی به شیرینی طالبی دارد محلبی را بچشید و شیرینی آن را با ذائقه خود تنظیم کنید.) خامه ۱۵۰ گرم ژلاتین یک قاشق و نصفی غذاخوری (ژلاتین را در صورتی استفاده کنید که میخواهید محلبی را در قالب بریزید اگر تمایل دارید در ظرف یا جام سرو کنید نیازی به ژلاتین ندارید.) چند قطره اسانس طالبی (درصورت تمایل)
▫️گوشت چرخکده 200گرم ▫️قارچ ورقه شده 150گرم ▫️پیاز سرخ شده 1عدد ▫️تمبرهندی 1بسته ▫️نمک و فلفل و ادویه ▫️نان لواش به تعداد لازم 🔸اول پیازداغ و گوشت رو خوب تفت میدیم و قارچ رواضافه کرده وقتی اب قارچ جمع شد ادویه و تمبرهندی که تواب جوش ازقبل صاف کردیم روبهش اضافه و میزارم ابش کشیده بشه و لای نان لواش میپیچیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🔶مواد لازم: ▫️تخم مرغ یک عدد ▫️ماست نصف لیوان ▫️بکینگ پودردوق چ ▫️وانیل و پودر هل کمی 🔶طرز تهیه: آرد تاجایی که خمیر به دست نچسبه. همه مواد رو با هم قاطی میکنیم خمیر رو روی سطحی که آردپاشی کردیم پهن میکنیم و قالب میزنیم و توی روغن شناور سرخ میکنیم بعد خاگینه رو همینطور که داغه توی شیره که سرد شده میریزیم یه کم بمونه و شیره به خوردش بره 🔸مواد شیره: دو لیوان شکر یک لیوان آب و کمی زعفران رو میزاریم تا غلیظ بشه. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍉🍉🍉 🤩🍉🍉 ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍉🍉🍉 🤩🍉🍉 ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
طرز تهیه: کوکو سیب زمینی را با سیب زمینی خام درست می کنیم.سه تا سیب زمینی متوسط را با رنده ریز ، رنده میکنیم، یک پیاز متوسط هم رنده کرده و همهٔ آبشونو باهم میگریم. یه مشت پیازچه و جعفری خرد شده(البته پیازچه بیشتر باشه) هم اضافه میکنیم، سپس سه تا تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر آویشن هم اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم. مایه اش کمی شل میشه. بعد یک قاشق، یک قاشق،میریزیم توی روغنی که از قبل داغ شده. موقع سرخ شدن شعله متوسط باشه تا داخلش هم بپزه و سیب زمینی خام نمونه. توجه داشته باشین که هر چی کوچیکتر باشه بهتر سرخ میشه یه غذای راحت و فوری و خوشمزه که باید داغِ داغ و برشته خورد. نوش جان❤️❤️ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
نیازے‌به‌آرزوڪردن‌نیست توهمان‌همیشگےترین خواسته‌ےمن‌ازڪتاب‌عشقے! ۰📚۰
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آدمهای خوب مثل عطرهایِ خوب می ماننـد به قدری خوب هستند ڪه همیشه یادشون به آدم حسِ خوبی می دهـد حتی اگر از این آدمها دور باشی "زندگیتون پر از آدمای خوب" ‌‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌
یک بسته ژله ی لیمو نعنا رو با یک لیوان و نیم آب بن ماری کردم تا کاملا شفاف شد ...گذاشتم کنار و وقتی از دما افتاد سه قاشق غذاخوری بستنی وانیلی بهش اضافه کردم و با گوشت کوب برقی چند ثانیه زدم تا کاملا مخلوط شد.(کف روی ژله رو گرفتم و دور ریختم) داخل ظرف ریختم و گذاشتم یخچال سه ساعت. بعد برگردوندم و قسمت تو خالی رو با ژله ی آناناس که به همین روش درست کردم و پر کردم. نوش جان❤️❤️ ✔️نکته:کمی رنگ خوراکی مارک ویلتون هم اضافه کردم. ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از خانومانه ⭐
هدایت شده از خانومانه ⭐
تبديل نشيد به آدمی که از خودش و علايقش و اعتقاداتش ميگذره تا يه سری آدما كنارش بمونن آدما ميرن و ميان ولی ميرسی به جايی که ميری جلو آينه و خودتو كلا نميشناسی!!! ‌@reyhaan22
هدایت شده از خانومانه ⭐
گرون‌ قیمت‌ ترین رایگان‌های دنیا، زمان هست و عشق و شادی ؛ تو خوشبخت‌ ترین انسان روی زمینی وقتی هر سه اینها رو با هم داشته باشی : ) •👧🏻🍁• ‌「.⤳@reyhaan22
چوب شور و شکلات قلبی ویژه ❤️😍😋 شکر و تخم مرغ را روی چوب شوری کوچک ذوب کنید. همچنان که شکر و تخم مرغ می‌پزند آب نباتی قلبی روی آن قرار دهید ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
: آرد ۲۰۰ گرم کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری کشمش ۱۰۰ گرم کره حتما به دمای محیط برسه و نرم بشه ، به جای کره میتونید از روغن جامد هم استفاده کنید، کره و پودر قند رو باهم میزنیم تا رنگش روشن بشه ‌، تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و هر کدوم رو سی ثانیه میزنیم ، با تخم مرغ آخر وانیل هم اضافه کنید، آرد رو الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم، کشمش هارو تمیز شسته و خشک میکنیم و با یک قاشق آرد مخلوط میکنیم ، به مواد اضافه کرده و خوب هم میزنیم، سینی فر رو کاغذ روغنی میندازیم ، مواد رو داخل قیف بدون ماسوره ریخته با کمی فاصله از هم روی سینی قرار میدیم ،‌ خیلی پهن نزارین چون بعد پخت پهن تر میشه، با قاشق هم میتونید این کارو بکنید ، با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ( زمان ممکنه متغیر باشه چک کنید خودتون ) رنگ شیرینی تغییر نکنه تا بعد از پخت نرم بمونه ، میتونید برای ترک دار شدن روی شیرینی قبل از اینکه بره تو فر روش کمی پودر قند الک کنید نوش جان❤️❤️ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
😋 ▫️۳تا تخم مرغ ▫️۲پیمانه آرد ▫️ی لیوان آب جوش ▫️ی بسته ژله انار ▫️ی ق چ بکینگ پودر ▫️کمی وانیل ▫️یک پیمانه شکر ▫️یک سوم پیمانه روغن 🔸اول ازهمه ژله تو آب جوش حل کنید بذارید خنک شه تخم مرغارو با وانیل و شکر حدود ۵دیقه میزنیم تا کرم و کش دارشه بعد روغن رو اضافه میکنیم و بعد ژله ک دمای محیط رسیده و حدود ی دیقه میزنیم.حالا ارد و بکینگ پودر ک ۳بار الک شدن رو تو ۳مرحله ب مواد اضافه میکنیم و درحد مخلوط شدن هم میزنیم.حدود دو سوم از کپسول هارو پر میکنیم و میذاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ برای ۲۰ دیقه.میتونین کل مایه رو بریزین تو ی قالب بزرگ و بصورت کیک بپزین. .برای روش هم من از خامه قنادی استفاده کردم روشم شکلات چیپسی و دونه انار ریختم برای نگهداری کاپ کیک ها فقط کافیه اونارو بچینین تو ی ظرف دربسته و تو یخچال بذارین ک برای چند روزی تازه میمونه نوش جان❤️❤️ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
موادلازم: شیر 1 لیتر پودر کاسترد 4 قاشق غذاخوری پودر کرم کارامل 1 بسته شکر 1 پیمانه سرخالی کره 50 گرم طرز تهيه: ابتدا شکر را در قابلمه ای ریخته و روی شعله کم میگذاریم تا کم کم کاراملی شود شیرو پودرکارامل و پودرکاسترد رو باهمزن دستی کاملا مخلوط کرده سپس به شکرکاراملی شده میفزاییم کره را نیز اضافه کرده مرتب بهم میزنیم تا غلیظ شود(هنگام اضافه کردن شیر شکر سفت میشود که مشکلی نیست با هم زدن دوباره مخلوط میشود اگه تا غلیظ نشده احساس کردید که شکر سفتی داخل مایه باقیمانده ،مخلوط رو از صافی رد کنید بعد بگذارید روی حرارت و مرتب بهم بزنید تا زمانی که غلیظ شود بعد از روی حرارت برداشته و میزاریم تا از داغی بیوفتد و بعد در قالب ریخته وبه مدت 4 ساعت در یخچال میگذاریم تا کامل ببندد. نوش جان❤️❤️ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم: برای 6 نفر سیب 2 تا 3 عدد متوسط آرد ۲۵۰ گرم بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری تخم مرغ 1 عدد باترمیلک 50 میلی لیتر شیر 80 میلی لیتر شکر ۵۰ گرم دارچین 1 قاشق چایخوری جوز هندی 1/2 قاشق چایخوری روغن برای سرخ کردن 🍩روش تهیه: سیب ها را بشویید و با استفاده از دستگاه مخصوص یا یک چاقوی تیز  وسط سیب را دربیاورید. سپس سیب را حلقه حلقه کنید. پوست گرفتن سیب ها اختیاری است. در کاسه ای آرد ، شکر، بکینگ پودر، دارچین، جوز هندی و نمک را بریزید و با قاشق خوب با هم ترکیب کنید. سپس یک عدد تخم  مرغ را که کمی هم زده اید به ترکیب آردی اضافه کنید. باترمیلک را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر سفتی حاصل شود. اکنون شیر را کم کم به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نسبتا شل و روانی بدست بیاید. در ماهیتابه گودی به مقدار لازم روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. حلقه های سیب را یکی یکی داخل مایه خمیری فرو کنید تا خمیر دو طرف سیب را بپوشاند. سپس بلافاصله داخل روغن قرار دهید تا سرخ شود. به همین ترتیب تمام حلقه های سیب را در روغن سرخ کنید. دونات سیب سرخ شده  را از روغن خارج کنید و روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود. سپس کمی پودر قند روی آن بپاشید و بصورت گرم نوش جان کنید. ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
یک ژله با آب انار طبیعی درست کردنش خیلی راحته و خیلی هم خوشمزه است . مزه اش هم همین طور با پودر ژله کاملا فرق می کنه و خیلی برای آدم این طعم طبیعی بودنش خوشاینده جای انار هم از هر نوع میوه و اب میوه می تونین استفاده کنین آب انار ۱.۵ لیوان پودر ژلاتین ۲۰ گرم ( ۲ ق غ) شکر ۱ تا ۲ ق غ آب سرد نصف لیوان بستنی ۲ تا ۳ ق غ برای تهیه آب انار می تونین از آب میوه گیری و یا هر ابزاری استفاده کنین . من دونه های انار رو داخل غذاساز می اندازم و بعد از صافی رد می کنم . طوری که هیچ ذره ای داخلش نبلشه و صاف و یکدست بشه . این که انارتون ترش یا شیرین باشه بستگی به خودتون داره و میزان شکر هم کاملا مربوط به همین قضیه است. روی آب سرد پودر ژلاتین رو ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش حل بشه و بعد گذاشتم که از دما بیفته . آب انار رو با یکی دو قاشق شکر مخلوط کردم و ژلاتین حل شده خنک رو اضافه کردم . از هر ظرف و جام و لیوانی می تونین استفاده کنین . من برای اینکه کج بزارم از قالب مافین کمک گرفتم و کج قرار دادم و از ژله داخلش ریختم و به همین شکل کج توی یخچال گذاشتم تا بسته بشه حواستون باشه خیلی زمان نمونه همین که از نیم بند یه کم سفت شد کافیه که لایه بعدی رو بریزین و الا دو لایه به هم نمی چسبه . مابقی رو هم دو سه قاشق بستنی نرم داخلش ریختم و اضافه کردم . به دلخواه هم روش دونه انار ریختم و گذاشتم یخچال تا بسته بشه. نوش جان❤️❤️ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
برنج نیم دانه و خرد شده 2 لیوان شکر 4 پیمانه آب 12 لیوان کره گیاهی 50 گرم زعفران  گلاب 1 استکان روغن مایع 1 ق غذاخوری پودر دارچین برای تزیین خلال بادام به اندازه یک مشت خلال رو با گلاب میزاریم خیس بخوره برنج رو از قبل شسته و خیس کرده و داخل قابلمه با اب و نصف ق چ نمک میزاریم تا بجوشه و بعد از جوشیدن حرارت رو کم میکنیم تا جایی که برنج به اصطلاح شفته شده و کاملا وا بره کره و روغن و شکر رو اضافه کرده و مرتب هم میزنیمو ده مین انتهایی خلال بادوم و زعفرون و گلاب رو هم اضافه میکنییم نوش جان❤️❤️ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
▫️گوشت گوسفندی سیصد تاچهارصد گرم ▫️هویج سه تا چهار عدد ▫️برنج سه پیمانه ▫️کشمش سه چهارم پیمانه ▫️پیاز پنج عدد ▫️کمی زعفرون و نمک و فلفل 🔸ابتدا پیازها رو خلالی و سرخ میکنیم ،کمی که از سرخ شدن گذشت ،یک سوم لیوان آب داخل پیازها ریخته و درب قابلمه رو میذاریم ،دو دقیقه بعد تکه های گوشت رو داخلش میریزیم و کمی زعفرون اب شده روش میدیم و میذاریم آب بندازه ،وقتی آبش رو تقریبا کشید آب میریزیم و میزاریم بپزه تا حدی که در پایان حدود چهار پیمانه آب داشته باشه،نمکش رو میزون میکنیم ،در تابه دیگه هویج های خلالی شده رو سرخ میکنیم و در پایان کشمش ها رو هم اضافه میکنیم و دو سه دقیقه باهم تفت میدیم. برنج شسته شده رو همراه آب گوشت میپزیم وقتی که کمی از آبش مونده هویج و کشمش رو هم اضافه میکنیم و بعد میذاریم واسه دم کشیدن. نوش جان❤️❤️ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍉 لبو رو بدون اینکه پوست بگیرید با 5-6 لیوان آب روی حرارت ملایم بزارید به مدت 3-4 ساعت بپزه بعد از قابلمه خارج کرده پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید حدود 5-6 ق غ شکر تو قابلمه لبو ریخته و لبوهای حلقه شده رو مجدد بزارید به همراه شکر با حرارت کم به مدت یکساعت بپزه. نوش جان❤️❤️ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
یک لیتر شیر یک پیمانه خامه قنادی یا یک پاکت خامه صبحانه ۶ تا ۸ قاشق غذا خوری شکر دو سوم پیمانه آب سرد سه قاشق غذا خوری پودر ژلاتین پودر زعفران ب میزان دخواه پودر ژلاتین رو روی دو سوم پیمانه آب سرد میپاشیم و میزاریم حالت اسفنجی بشه بعد میزاریم رویه بخار کتری تا ب روش بن ماری ژلاتین داخل آب باز بشه. یک لیتر شیر رو داخل ظرف میریزیم خامه و شکر رو اضافه میکنیم و میزاریم تا ب جوش بیاد وقتی جوش اومد ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم از رویه حرارت برمیداریم. مایع دسر رو ب دو قسمت تقسیم میکنیم و به یه قسمتش پودر زعفرون و یک قاشق گلاب اضافه میکنیم. قالب پلاستیکی رو چرب میکنیم و لایه لایه دسرو اضافه میکنیم و میزاریم یخچال حدود ۵ ساعت بمونه تا کامل دسر خودشو بگیره. (نکته برای اضافه کردن هر لایه باید حتما ب دمای محیط رسید باشه اگر داغ باشه لایع قبلو باز میکنه و شکل دسر بهم میریزه) نوش جان❤️❤️ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾