eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.3هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍗 يا همون مرغ سوخارى خودمون با پودر پانكو:😋 🍃مواد لازم:🍃 يه عدد تخم مرغ + دوق.غ ماست+ يك پيمانه شير+ نمك و فلفل و پودر سير و پاپريكا و هر ادويه اى كه دوست داشتيد+آرد به مقدارى كه به غلظت ماست برسه. 🍣طرزتهیه: اينها رو باهم مخلوط ميكنيم،فيله مرغ رو كمى نمك ميزنيم و داخل اين مايه دو تا سه ساعت ميذاريم تا طعم دار شود. بعد داخل پودر پانكو بزنيد و توى قابلمه روغن سرخ كنيد، البته داخل فر هم ميتونيد برشته اش كنيد تا روغن كمترى ببره البته من خودم تا حالا انجام ندادم فقط ديدم كه ميگم از اتاق فرمان اشاره كردن توى هواپز هم خوب ميشه. پ.ن:پودر پانكوى ايرانى مارك تردك توى سوپرمارکتها هست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 گوشت رو معکبی کنین ۲عدد سینه و۲عددمغز ران دوتا پیاز رو خلالی کنین وروی گوشت بریزین زعفران غلیظ ۱قاشق غ ماست چکیده پرچرب ۱لیوان نمک ۲قاشق چ فلفل پاپریکا۲قاشق چ فلفل تند۱قاشق چ پودرگل محمدی یه غنچه تخم گشنیز۱قاشق چ بادستتون بشکنین وبعد اضافه کنین لیموترش تازه ۲عدد روغن زیتون یا مایع یه فنجان (من حذف کردم) ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
بازم کیک برای عزیزانی که میانه‌ی خوبی با خامه ندارن. پیشنهاد میکنم این کیک رو امتحان کنید عالیه مواد لازم: تخم مرغ سه عدد آرد دو لیوان شکر دوسوم لیوان روغن مایع دوسوم لیوان پودر کاکائو دو ق‌غ وانیل کمی بکینگ پودر یک ق‌غ طرز تهیه: پودر کاکائو را با روغن مخلوط میکنیم تا حسابی رنگ باز کند. تخم مرغ و شکر و وانیل را با دور تند همزن به مدت پنج دقیقه میزنیم، اول شیر و بعد مخلوط روغن و پودر کاکائو را اضافه میکنیم. بکینگ پودر و آرد را مخلوط میکنیم و به بقیه مواد اضافه میکنیم. در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم. وقتی کیک را از فر بیرون آرودیم میگذاریم سرد شود.برای سس انار یک لیوان آب انار، یک لیوان شیر، دو قاشق نشاسته و چهار قاشق شکر را مخلوط و بعد از سرد شدن روی کیک میریزیم. برای گاناش صد گرم خامه را روی حرارت قرار داده تا گرم شود ولی نجوشد، بعد صدگرم شکلات را افزوده و بعد از مخلوط کردن روی سس میریزیم. نوش جان❤️❤️ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ذاکرین
🚨 فورییییییییییی 🔞گشت ارشاد تعطیل شد🔞 ⚠️گشت‌ارشاد ربطی به‌قوه قضایه ندارد ⚠️ ❌جریان کامل تعطیل شدن‌گشت‌ارشاد😱👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/824836129C12d0958b76 💢رئیس‌کل‌دادستان‌کشور در این باره‌گفت👆🏻
یه کانال آوردن که شوهرمو تشنه✊💦 من کرده 😍 خدا خیرشون بده کارشون حرف نداره 😊 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3995467780Cb20f64abb1
😱😰🔞 ❌صحنه ای عجیب و بینهایت وسوسه انگیز🔞 که میکند کلیپ منتشر شده از داستان این دختر😱🔞🔞 در دست تغیییر برای تماشای کلیپ کلیک کن👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a تا برنداشتم از سنجاق کلیک کن
اگه میخواید ژله شب یلداتون به شکل انار باشه کافیه فقط ژله قرمز رنگ رو داخل یک ظرف گرد درست کنید و بعد از اینکه خودشو گرفت از قالب جدا و روش کلاهک انار بزارید میشه دورش هم دونه های انار ریخت 👌❤️ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
✍🏻مواد لازم: 🔘یک بسته ژله انار یا آلبالو 🔘یک بسته ژله آلورا که بیر نگ هست 🔘چهار پنج ق چ خامه ( بچه ها هر جا توی دستورها نوشتم خامه صورتی منظورم همون خامه ی صبحانه است که سفید رنگه با بسته های صورتی رنگ) 🔘و سه تا کاسه با سایزهای مختلف 🔻طرز تهیه: خب حالا ژله انار را با یک و نیم لیوان آب جوش خوب حل میکنم . ژله انار رو روی بخار کتری میزاریم تا خوب حل و شفاف بشه . ژله آلورا را با فقط یک لیوان آب جوش حل کنید . . بعد کف کاسه یا قالب را کمی چرب کردم بعدش چند تا قاشق ژله قرمز کفش میرزیم میزاریم یخچال نیم بند بشه . حالا از یخچال دراورده مابقی ژله قرمز را توی کاسه میریزیم و حالا یه کاسه یخ میزاریم توش وسطش که تکون نخوره. دوباره بره توی یخچال تا ببنده ( شل نباشه و خیلی سفت هم نشه چون موقع برش لایه ها جدا میشن دست میزنی نچسبه به دستت ) توی تصویر مشخصه خامه رو هم میزنیم یکدست که شد اول کمی پودر آلورا باهاش رقیق میکنیم . بعد کل خامه رو میریزیم توی ژله آلورا تا یکدست بشه فقط حتما خنک باشه.( میتونید به جای خامه از بستنی وانیلی و یا شیر استفاده کنید اما با خامه خوشمزه تره). خب حالا ژله قرمز رنگ رو از یخچال دربیارین و یخها را از توی کاسه خارج کرده و به جاش آب جوش بریزین و و کمی کاسه رو تکون بدین و آروم دربیارین . اگر کمی زیرش آبکی شده بود دوباره سه دقیقه بزارین بخچال ببنده. خب حالا چند تا قاشق ژله سفید را توی گودی کاسه زله قرمز رنگ بریزین چند دقیقه بزارین یخچال خودش رو بگیره وقتی بست مابقی رو بریزین . و دوباره کاسه یخ وسطش بزارین . فقط به اندازه ای ژله سفید بریزین که بالای ژله قرمز نیاد .بزارین تویخچال وقتی دراودرین به جای یخ اب جوش بریزین که کاسه دربیاد. و با دونه های انار و مابقی ژله پر کرده و توی یخچال یه پنج ساعتی بمونه بهتره بعدش ده ثانیه توی اب گرم بزارید.و بعدش دورش با چاقو آزاد کنید . کناره ها رو بادست تکون بدین هوا بره کف بشقاب رو کمی خیس کرده و ژله رو برگردونید و تزیین کنید. اگر دوس دارین سرعت کارتون بالا باشه میتونید بزارین فریزر فقط حواستون باشه یخ نزنه و خیلی سفت نشه نوش جان❤️❤️ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍲 😋 🔸ابتدا قسمت ساقه کرفس رو از برگش جدا کردم و قسمت برگش رو کاملا ریز کردم و ساقه ها رو هم اندازه بند انگشت خرد کردم و نوارهای باریک روی ساقه رو ازش جدا کردم. بعد داخل روغن سرخش کردم و بعد برگهای ریز شده کرفس رو هم بهش اضافه کردم و خوب سرخ کردم. سپس یدونه پیاز بزرگ خرد کرده و سرخ کردم وکمی زردچوبه زدم و بعد گوشت خورشتی اضافه کردم و خوب تفت دادم و کمی فلفل سیاه و پودر سیر اضافه کردم بعد سبزی سرخ شده کرفس رو با کمی سبزی قورمه اضافه کردم و یک دقیقه با هم تفتشون دادم و بعد کمی اب داخلش ریختم و گذاشتم جا بیفته .نیم ساعت آخر یه قاشق نعنا خشک رو تو روغن تفت داده و بهش اضافه کردم ,عطر خیلی خوبی به خورشتمون میده ,بعد از پخت گوشت کمی نمک اضافه کردم.برای چاشنیش هم از ابغوره استفاده کردم. 💥خورشت کرفس هر چقدر تند و ترش باشه خوشمزه تره. 💥بجای سبزی قورمه میتونید از مقداری نعنا و جعفری خرد شده و تفت داده شده هم استفاده کنید .ولی من سبزی قورمه رو ترجیح دادم خیلی خوش طعم تر میشه. ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
بازم کیک برای عزیزانی که میانه‌ی خوبی با خامه ندارن. پیشنهاد میکنم این کیک رو امتحان کنید عالیه مواد لازم: تخم مرغ سه عدد آرد دو لیوان شکر دوسوم لیوان روغن مایع دوسوم لیوان پودر کاکائو دو ق‌غ وانیل کمی بکینگ پودر یک ق‌غ طرز تهیه: پودر کاکائو را با روغن مخلوط میکنیم تا حسابی رنگ باز کند. تخم مرغ و شکر و وانیل را با دور تند همزن به مدت پنج دقیقه میزنیم، اول شیر و بعد مخلوط روغن و پودر کاکائو را اضافه میکنیم. بکینگ پودر و آرد را مخلوط میکنیم و به بقیه مواد اضافه میکنیم. در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم. وقتی کیک را از فر بیرون آرودیم میگذاریم سرد شود.برای سس انار یک لیوان آب انار، یک لیوان شیر، دو قاشق نشاسته و چهار قاشق شکر را مخلوط و بعد از سرد شدن روی کیک میریزیم. برای گاناش صد گرم خامه را روی حرارت قرار داده تا گرم شود ولی نجوشد، بعد صدگرم شکلات را افزوده و بعد از مخلوط کردن روی سس میریزیم. نوش جان❤️❤️ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
ابتدا شکلات تلخ یا شیرین رو به روش حرارت غیر مستقیم (بنماری), روی بخارکتری ذوب کنید، سپس شکلات آب شده رو روی بیسکوییت های ساقه طلایی یا پتی بور یا هر بیسکوییتی که دوست داشتید بریزید و با انار و خلال پسته یا هر نوع ترایفلی که در دسترس داشتید تزیینشون کنید. نوش جان❤️❤️ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍲 😋 🔸ابتدا قسمت ساقه کرفس رو از برگش جدا کردم و قسمت برگش رو کاملا ریز کردم و ساقه ها رو هم اندازه بند انگشت خرد کردم و نوارهای باریک روی ساقه رو ازش جدا کردم. بعد داخل روغن سرخش کردم و بعد برگهای ریز شده کرفس رو هم بهش اضافه کردم و خوب سرخ کردم. سپس یدونه پیاز بزرگ خرد کرده و سرخ کردم وکمی زردچوبه زدم و بعد گوشت خورشتی اضافه کردم و خوب تفت دادم و کمی فلفل سیاه و پودر سیر اضافه کردم بعد سبزی سرخ شده کرفس رو با کمی سبزی قورمه اضافه کردم و یک دقیقه با هم تفتشون دادم و بعد کمی اب داخلش ریختم و گذاشتم جا بیفته .نیم ساعت آخر یه قاشق نعنا خشک رو تو روغن تفت داده و بهش اضافه کردم ,عطر خیلی خوبی به خورشتمون میده ,بعد از پخت گوشت کمی نمک اضافه کردم.برای چاشنیش هم از ابغوره استفاده کردم. 💥خورشت کرفس هر چقدر تند و ترش باشه خوشمزه تره. 💥بجای سبزی قورمه میتونید از مقداری نعنا و جعفری خرد شده و تفت داده شده هم استفاده کنید .ولی من سبزی قورمه رو ترجیح دادم خیلی خوش طعم تر میشه. ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 گوشت رو معکبی کنین ۲عدد سینه و۲عددمغز ران دوتا پیاز رو خلالی کنین وروی گوشت بریزین زعفران غلیظ ۱قاشق غ ماست چکیده پرچرب ۱لیوان نمک ۲قاشق چ فلفل پاپریکا۲قاشق چ فلفل تند۱قاشق چ پودرگل محمدی یه غنچه تخم گشنیز۱قاشق چ بادستتون بشکنین وبعد اضافه کنین لیموترش تازه ۲عدد روغن زیتون یا مایع یه فنجان (من حذف کردم) ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
✍🏻مواد لازم: 🔘یک بسته ژله انار یا آلبالو 🔘یک بسته ژله آلورا که بیر نگ هست 🔘چهار پنج ق چ خامه ( بچه ها هر جا توی دستورها نوشتم خامه صورتی منظورم همون خامه ی صبحانه است که سفید رنگه با بسته های صورتی رنگ) 🔘و سه تا کاسه با سایزهای مختلف 🔻طرز تهیه: خب حالا ژله انار را با یک و نیم لیوان آب جوش خوب حل میکنم . ژله انار رو روی بخار کتری میزاریم تا خوب حل و شفاف بشه . ژله آلورا را با فقط یک لیوان آب جوش حل کنید . . بعد کف کاسه یا قالب را کمی چرب کردم بعدش چند تا قاشق ژله قرمز کفش میرزیم میزاریم یخچال نیم بند بشه . حالا از یخچال دراورده مابقی ژله قرمز را توی کاسه میریزیم و حالا یه کاسه یخ میزاریم توش وسطش که تکون نخوره. دوباره بره توی یخچال تا ببنده ( شل نباشه و خیلی سفت هم نشه چون موقع برش لایه ها جدا میشن دست میزنی نچسبه به دستت ) توی تصویر مشخصه خامه رو هم میزنیم یکدست که شد اول کمی پودر آلورا باهاش رقیق میکنیم . بعد کل خامه رو میریزیم توی ژله آلورا تا یکدست بشه فقط حتما خنک باشه.( میتونید به جای خامه از بستنی وانیلی و یا شیر استفاده کنید اما با خامه خوشمزه تره). خب حالا ژله قرمز رنگ رو از یخچال دربیارین و یخها را از توی کاسه خارج کرده و به جاش آب جوش بریزین و و کمی کاسه رو تکون بدین و آروم دربیارین . اگر کمی زیرش آبکی شده بود دوباره سه دقیقه بزارین بخچال ببنده. خب حالا چند تا قاشق ژله سفید را توی گودی کاسه زله قرمز رنگ بریزین چند دقیقه بزارین یخچال خودش رو بگیره وقتی بست مابقی رو بریزین . و دوباره کاسه یخ وسطش بزارین . فقط به اندازه ای ژله سفید بریزین که بالای ژله قرمز نیاد .بزارین تویخچال وقتی دراودرین به جای یخ اب جوش بریزین که کاسه دربیاد. و با دونه های انار و مابقی ژله پر کرده و توی یخچال یه پنج ساعتی بمونه بهتره بعدش ده ثانیه توی اب گرم بزارید.و بعدش دورش با چاقو آزاد کنید . کناره ها رو بادست تکون بدین هوا بره کف بشقاب رو کمی خیس کرده و ژله رو برگردونید و تزیین کنید. اگر دوس دارین سرعت کارتون بالا باشه میتونید بزارین فریزر فقط حواستون باشه یخ نزنه و خیلی سفت نشه نوش جان❤️❤️ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍪 ⁉️ بیسکوییت پتی‌بور: ۱۰۰ گرم تخم‌مرغ: یک عدد گردوی خردشده: ۲۰ گرم شکر: یک‌دوم پیمانه پورکاکائو: دو قاشق طرز تهیه شیرینی شکلاتی آلمانی 💯کره و پودر کاکائو را روی حرات بگذارید، آن‌قدر که کره آب شود. تخم‌مرغ و شکر را اضافه کنید و به‌سرعت هم بزنید که شکر حل شود. نباید اجازه دهید سفیده تخم‌مرغ ببندد و پخته شود. بیسکوییت‌ها را خرد کنید: به‌صورتی‌که پودر شود. ☢مواد را از روی شعله بردارید و پودر بیسکوییت و گردو را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد را داخل ظرف مناسب دهید و روی آن را با پودر کاکائو و گردو کنید. برای دو ساعت آن را داخل فریزر قرار دهید. بعد از دو ساعت دسر آماده است و می‌توانید آن را برش بزنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🌸 ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.180g کره را با همزن کمی بزنید تا یکدست شود. سپس 80gپودر قند را اضافه کرده و هم بزنید تا کرمی و سبک شود.1عدد زرده تخم مرغ را به همراه1/8ق.چ وانیل اضافه کرده و 30 ثانیه هم بزنید. 1ق.چ زعفران غلیظ را نیز به همراه35g پودر بادام افزوده و با لیسک مخلوط کنید. در انتها نمک و1ق.چ بیکینگ پودر را با300g آرد الک کرده و کم کم به مایه اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست و کاسه نچسبد. 3. بدون این که به خمیر استراحت دهید، داخل قالب های مینی تارتلت را کمی چرب کرده و خمیر را در هر قالب پرس کرده و در هر طبقه وسط فر به مدت حدود 20-18 دقیقه قرار دهید تا بپزد. 4. پس از سرد شدن شیرینی ها، آنها را از قالب خارج کرده با شکلات و پسته نگینی تزیین کنید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
یک کیلو سیب زمینی،شیر،جعفری خرد شده یک پیمانه،پیازچه یک پیمانه،فلفل دلمه نصف یک عدد،تخم مرغ یک عدد،پنیر پیتزا،سس بشامل نمک ، فلفل ، پودر سیر سیب زمینی ها و خرد کردم و گذاشتم با شیر و ادویه ها کاملا بپزه و شیر تبخیر بشه.مقدار شیر به اندازه ای باشه که روی سیب ها بگیره.فلفل دلمه رو توی کره تفت دادم وقتی خنک شد با تخم مرغ و پیازچه و جعفری مخلوطش کردم. وقتی سیب زمینی ها پخت با گوشت کوب لهش کردم و مخلوط سبزیجات و تخم مرغ رو بهش اضافه کردم.ظرف مناسب فر انتخاب کردم .نصف پوره رو کف ظرف پهن کردم و روش رو با سس سفید پوشوندم و نصف دیگه ی پوره رو روش ریختم و دوباره پهن کردم.با سس سفید و پنیر پیتزا کاور مردم و توی فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه گذاشتم و تمااااام بچه ها جامبوها واسه تزیین هست و اختیاریه. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️چند روش طعم دار کردن مرغ و فریزکردن برا اونایی ک وقت کافی ندارن ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🔹برای تهیه کردن موسلی به عنوان صبحانه شما می‌توانید از شب قبل ½ پیمانه موسلی، یک پیمانه ماست شیرین یا شیر (شیر سویا، شیر نارگیل، شیر بادام) و یا ترکیبی از هر دو را با یکدیگر مخلوط کنید و در نهایت با تاپینگ میوه‌های فصل اسلایس شده دلخواه (سیب، توت فرنگی، موز، هلو، شلیل، انبه و…) و دارچین سرو و نوش جان کنید. (تاپینگ‌ها تمام آن چیزی هستند که شما با انتخاب خود روی دسر خواهید گذاشت!) در صورت تمایل شما می‌توانید از عسل، شیره خرما یا انگور نیز به عنوان طعم دهنده و شیرین کننده طبیعی استفاده کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾