eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ذاکرین
😍تنوع بی نظیری از وارداتی ها برای کوچولوهاتون😍 ❌آیا میخوای بدون واسطه خرید کنی؟❌ 😍 نگران نباشین تا ۱۵ سال لباس داریم 💃کلی کاپشن و لباس های زمستونی رسیده💃 لینک کانالشون👇👇 🆔 https://eitaa.com/joinchat/333906149C61ad1431cd زود عضو شو تا پاک نشده👆🏻🏃🏻‍♀️
اول به تیکه های مرغ رو، نمک و زردچوبه زدم و حدود بیست دقیقه توی روغن با شعله متوسط سرخ کردم. بعد گذاشتم کنار. یک پیاز متوسط رو رنده درشت کردم(میتونید خیلییی ریز هم خرد کنید)، بعد ریختم تو همون روغنی که مرغ سرخ شده و گذاشتم خوووب تفت بگیره و طلایی بشه. 👈این نکته مهمه ها وگرنه بوی پیاز توی خورشت می مونه. پیاز که خوب سرخ شد، دو قاشق رب انار غلیظ و دو قاشق رب گوجه بهش زدم. یه قاشق شکر هم زدم تا کمی ملس بشه خیلی ترش نشه، البته این شکر اختیاریه ولی باشه خوشمزه تر میشه. بعد کمی نمک و فلفل و زردچوبه هم زدم. (البته نمک رو کمتر بزنید چون مرغ خودش نمک داشته) دو تا سه لیوان آب توی سس ریختم و کاملا هم زدم و تیکه های مرغ رو گذاشتم توش و شعله رو کم کردم تا کم کم مزه سس توی مرغ بره، تا وقتی که آبش کشیده و سس غلیظ بشه. . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
. برنج......سه پیمانه رشته پلویی......یک و نیم پیمانه گوشت چرخ کرده.....200 گرم پیاز رنده شده.....یک عدد آرد نخودچی.....1 قاشق غذاخوری کشمش......100 گرم پیاز تفت داده شده.......دو قاشق سوپخوری نک و فلفل و زردچوبه خرما هسته گرفته شده......در صورت تمایل طرز تهیه: برنج را از قبل خیس می کنیم، سپس آب آن را خالی کرده و داخل آب جوش می ریزیم. چند دقیقه که جوشید، رشته را هم به آن افزوده و بلافاصله پس از نرم شدن رشته آبکش می کنیم. کف قابلمه روغن ریخته، ته دیگ دلخواه را گذاشته، سپس رشته پلو را در قابلمه با حرارت ملایم می گذاریم تا دم بکشه .من لابه لای برنج کشمش سرخ شده رو ریختم.پیاز رنده کرده.حتما آبشو بگیرید.باگوشت چرخکرده مخلوط کنید.آرد نخودچی و نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه کنید.خوب ورز بدید و بعد قلقلی کنید. وبا حرارت ملایم میزاریم بپره کنار می گذاریم در صورت تمایل . کشمش و خرما را هم با روغن کم تفت کوتاهی داده و کنار می گذاریم. کره را روی آن ریخته و با گوشت قلقلی ها، خرما، کشمش، پیاز داغ تزیین می کنیم. . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
هدایت شده از ⭐️تاج تون⭐️
کسی که بلغمی بشه😬😬😬 اول دچار مشکلات گوارشی میشه بعد شکمش بزرگ میشه و هیکلش بهم میخوره ، روز به روز بی انرژی‌تر میشه و دائما خسته است😴😴😴😴 همچنین دچار مشکلات جنسی و یبوست خلط پشت حلق و کبد چرب و مشکلات خواب و اعصاب میشه عزیزانی که این مشکلات رو دارن یا میخوان بدونن مزاج بدنشون چیه روی لینک زیر بزنن فرم مشاوره مزاج شناسی رو پر کنید و مشاوره رایگان دریافت کنید👇‌👇‌👇‌ https://formafzar.com/form/o7rdj https://formafzar.com/form/o7rdj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محلی برای دانلود فیلمها هزینه و وقت گذاشته شده لطفا با تگ و اسم کانال فوروارد کنید🙏❤️ . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
سيب زميني 3 عدد هويچ 1 عدد نمك 1 ق م آبليمو 2 ق غ روغن زيتون 3 ق غ فلفل 1 ق چ شويد خرد شده 2 ق غ پيازچه خرد شده 2 ق غ جعفري خرد شده 2 ق غ ماست،ذرت براي تزيين سيب زميني را شسته ابپز ميكنيم پوست سيب زميني را گرفته با چنگال له ميكنيم نمك،فلفل،روغن زيتون ،آبليمو و هويچ (رنده شده و كمي تفت داده شده )را هم اضافه كرده خوب باهم قاطي ميكنيم بعد پيازچه،شويد،جعفري خرد شده را اضافه ميكنيم خوب مخلوط كرده قالب مورد نظر را چرب كرده از مواد لاخل قالب ريخته بمدت 1 ساعت داخل يخچال قرار داده بعد داخل ظرف برگردونده روشو با ماست چكيده و ذرت تزيين ميكنيم. . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده جالب آبپز کردن تخم مرغ . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فيله مرغ را نواري برش مي زنيم، و با نمك فلفل پودر سير و پاپريكا كمي روغن زيتون مزه دار مي كنيم بسته نودل را به همراه چاشنيش به مدت ٤-٣ دقيقه داخل آبجش قرار ميديم و بعد آبكش مي كنيم، بعد فيله هاي مزه دار شده را دو آرد معمولي مي غلطونيم، و در آخر يك رشته چنتايي از نودل ها دور فيله ها مي پيچيم و كم با دست فشار ميديم كه بهم بچسبند، و در روغن غوطه ور به حدي كه برشته بشن سرخ مي كنيم( حدود پنج دقيقه) يكبار هم اين دستور رو با فر امتحان مي كنم و نتيجه رو بهتون اعلام مي كنم. و اینکه چرا چند رنگن، یک سری اول را در روغن خالی سرخ کردم، بعد کمی زردچوبه زدم به روغن آخرین سری را هم به روغن پاپریکا اضافه کردم اين غذا به صورت سرد هم خوشمزه س يعني مي تونين از قبل آماده كنين و بعدا سرو كنين اضافه شده: بچه ها فيله مرغ بافت خيلييييييي نازكي داره و در روغن غوطه ور مي پزه، مثل جوجه چيني مثل فيله سوخاري، واينكه نودل ها اصلا خشك به طوري كه نشه خورد نميشن، يه حالتي مثل پفك هندي پيدا مي كنن . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╚══════════════╝
اینم یه نوع دیگه بعد از تمیز کردن میگو اونارو با زعفران دم شده و سیر له شده مزه دار کردم توی ماهیتابه کره گذاشتم و میگوهارو بهش اضافه کردم و یه تفت چند دقیقه ای دادم دوستان میگو رو نباید زیاد تفت داد اولا آب میندازه و سفت میشه درضمن کوچیک میشه.سبزی گشنیز و کمی شنبلیله رو خرد کردم و سرخشون کردم و سه چهار حبه سیر رو رنده ریز کردم و تفت دادم بهش تمر هندی اضافه کردم تا آب تمر کشیده بشه و به میگوها اضافه کردم و چند دقیقه دیگه تفت دادم و کنار برنج سفید سرو کنید.من زرشک پلو داشتم کنارش گذاشتم. میتونید همین مواد میگو رو لابلای برنج بزارید و دم کنید اونم عالی میشه.(پلو میگو). . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر تا حالا امتحان نکردید حتما یکبار درست کنید واقعا خوشمزه است حتما هم با همین دستور من باشه 😉 گوشت...... من سیصد گرم گوشت را با یه پیاز رنده شده ونمک وفلفل وزردچوبه وگرد لیمو عمانی وپودرزیره وپودر دارچین ودوقاشق ارد نخودچی خوب ورز دادم وبه اندازه یه گردو کوفته ها را درست کردم سایزش دست خودتان است وتوی روغن سرخ کردم لپه...... لپه را با یه دونه برگ بو وچوب دارچین نیم پز کردم چون بقیه پخت را توی خورشت انجام میده ادامه کار...... یه پیاز را توی روغن تفت دادم سبک که شد پوره دوحبه سیر را اضافه وتفت دادم بعد دوقاشق رب واونم تفت دادم تا رنگ باز کنه بعد یه گوجه متوسط را ریز خرد کردم واضافه کردم بعدزردچوبه وفلفل وادویه خورشتی زدم واب گوجه که در امد نخود را اضافه کوفته و سیب زمینی خام من سرخ نکردم وابجوش ریختم زیاد اب نریزید که خورشت خیلی ابکی بشه وحرارت را ملایم کردم تا مواد پخته وکاملا جا بیفته با برنج زعفرانی اونم محلی میل کنید ویه سر به بهشت برنید 😋👌 لطفا فیلم را بدون ذکر منبع کپی نکنید ممنون می شم 🚫 . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╚══════════════╝
سلام روزتون بخیر 😍✋ من عاشق پلو های رنگی و مخلوط و با طعم و ادویه های قوی ام شما چطور یکی از گزینه هام همیشه این غذاست نخود پلو با دوپیازه گوشت اساسا جنوبی ها به هر مخلوطی با پیاز میگن دوپیازه مثل دو پیازه میگو و... این غذا تقریبا مثل مچبوس عربی هست . برای این غذا گوشت رو با مقداری پیاز و ادویه دلخواه تفت میدم و به اندازه کافی اب میریزم و میذارم گوشت به خوبی پخته گوشت رو از ابش جدا میکنم پیاز رو خلالی میکنم و میذارم به خوبی سرخ بشه بعد مقداری زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز میزنم و گوشت رو اضافه میکنم مقداری پودر هل هم میپاشم روی گوشت همچنین کمی زعفرون اب کرده و گلاب چند تا دونه الو و کشمش رو خیس میکنم و به گوشتمون اضافه میکنم نمکش رو اندازه میکنم کمی گرد لیمو میپاشم و یه تفت میدم اگر دوست دارید آبدار تر باشه مقداری از اب گوشت هم بهش اضافه کنید و همچنین خلال بادوم یا پسته . برای پلو مقداری نخود به اب گوشت اضافه کنید و بذارید پخته بشه بعد هم دو عدد هل درسته بندازید توی اب گوشت و همچنین نمکش رو اندازه کنید برنج بشورید و به اب گوشت اضافه کنید . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╚══════════════╝
هستش كه قبلاهم توکانال گذاشتم ولي همچنان سوالاتي راجع بهش پرسيده ميشه،آلو مسماكه يه غذاي اصيل شمالي هستش و عطر و طعم بي نظيري داره و اما طرز تهيه: يك كيلو پياز رو خلالي و بلندو البته نازك برش ميديم تو روغنو زرچوبه خوب سرخش ميكنيم وقتي خوب طلايي شد حرارت رو كم ميكنيم تا سرخ بشه رنگش تيره ميشه ولي نميسوزه (با حوصله سرخ بشه لطفا😉)سينه مرغ با آلو خورشتي و قيصي (به مقدار دلخواه)به پياز اضافه و خوب تفت ميديم ويك ق غ سر پُر رب گوجه و مقداري زعفرون دم شده و كمي نمك اضافه رو حرارت ملايم تفت ميديم و بعد آب رو به اندازه چهار ليوان اضافه ميكنيم خورشت كه به جوش اومد حرارت رو كم ميكنيم و هر از گاه به هم ميزنيم تا ته نگيره خورشت با يد خوب جا بيفته و بيشتر آب خورشت رو حرارت ملايم كشيده بشه در آخر به اندازه يك ق غ بسته به ذايقه شكر اضافه ويك ق چ گلاب مخلوط و در انتها حرارت رو خاموش ميكنيم اين خورش بايد با صبر و حوصله پخته بشه و در اينصورت يه خورش مجلسي و عالي دارين،اين خورش معركه ست و غذاي محبوب خونه ماست. . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╚══════════════╝
پنیر سفید یک پیمانه پنیر پیتزا یک پیمانه روغن زیتون یک دوم پیمانه آرد دو پیمانه بیکینگ پودر سه قاشق چایخوری جعفری ساطوری شده یک پیمانه تخم مرغ سه عدد شیرکم چرب یک پیمانه نمک و فلفل کمی ابتدا فر رو روی درجه 180 درجه گرم میکنیم جعفری ها رو ساطوری کرده و در یک ظرف پنیر سفید و پنیر پیتزا رو با هم مخلوط می‌کنیم، تخم مرغ ها رو افزوده مخلوط می کنیم تا پف کند روغن وشیر به همراه نمک و فلفل رواضافه کرده خوب هم می زنیم،سپس‌ آرد و بیکینگ پودر الک شده روکم‌کم اضافه و مخلوط می‌کنیم درپايان جعفری خرد شده رو افزوده به کمک لیسک هم می زنیم ودرقالب چرب شده، فر 180درجه به مدت 35 دقیقه قرار می دهیم تاروی کیک کاملاطلایی شود. . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╚══════════════╝
1. بادمجان را5دقيق داخل آب جوش قراردهيد بعدروي دستمال خشك كنيد وبعد سرخ كنيد. 2. به دو طرف بادمجان های حلقه شده یا برش طولی خورده، به کمک قلم موی آشپزخانه ماست مالیده ، درون ظرف درب دار چیده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. روغن را در تابه داغ کرده، اضافی ماست را از روی بادمجان ها، با دستمال آشپزخانه ی بدون پرز گرفته ( برای این است که روغن به بیرون از تابه پاشیده نشود )، سپس سرخ کنید . با این روش هم روغن بسیار کمی مصرف می شود و هم بادمجان ها خوشرنگ سرخ می شوند. 3. سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کف کند. سپس روی بادمجان بمالید و سرخ کنید. با این کار بادمجان های شما دیگر روغن زیادی جذب نمیکند . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2 عدد تخم مرغ 1/5لیوان شیر 1/5لیوان آرد 1 ق غ کره کمی نمک 5 ق غ شکر البته میتونید اگر پنکیک شیرین دوست ندارید شکرو حذف کنید و روی پن کیکتون بعد از پخت مربا یا عسل بریزید. ابتدا شکر و آرد و نمک رو مخلوط کرده و میزاریم کنار, شیر رو گرم میکنیم و کره رو میندازیم توش تا با گرمای شیر ذوب بشه. تخم مرغ رو با همزن بزنید تا صاف بشه و از لختگی در بیاد. حالا شیر و تخم مرغ رو به مخلوط آرد اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط صاف و یکدستی بشه اگر صاف نبود از الک رد میکنیم . داخل تابه تفلون رو با پنبه روغنی چرب کنید و با ملاقه از مواد بریزید توی تابه با حرارت کم تا یک طرف پنکیک بپزه برمیگردونید تا طرف دیگه هم بپزه به همین شکل تمام موادتونو بپزید. . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╚══════════════╝
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
👉🏻-‌.•👈🏻 - آقاجون ، سخت ترین کار دنیا چیه ؟ راه رفتن روی آب ؟
پرواز کردن بدون بال ؟
نامرئی شدن ؟ آقاجون خندید ! + مگه کتاب داستان میخونی دختر ؟ سخت ترین کار ، انسان بودن توی این دنیاست باباجان ! اینکه روی کره‌ی زمین راه بریم و تنها ردی ك از ما باقی میمونه آدمیت باشه ! ك خشك نكنيم گل سرخ شازده کوچولو رو ، ك رنگ سفید مهربونی رو بپاشیم روی این دنیایِ سیاه :)!🎼'🦋✨
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌧🪴Reminder: ⸤‏
لطفا هیچوقت خودتو به آدمی که داره فراموشت میکنه یادآوری نکن
⸣ 🤍
هدایت شده از خانومانه ⭐
راستش من به یک خونه قدیمی تعلق دارم.... به یک خونه آجر نمای قدیمی با پنجره های چوبی هفت و هشتی .... به یک حیاط بزرگ پر از درخت های میوه و چنار که وسطش یه حوض فیروزه با چند  تا ماهی قرمزو  یه آب نمای شش ضلعی داره .... به جایی که هر صبح با قلقلک  نور خورشید چشمامو باز می کنم و عصرا با دوستان روی تخت قدیمی گوشه حیاط میشینیم و دور هم نون و پنیر و هندوانه میخوریم.... و با عطر چای لاهیجان که تو قوری گل قرمزی داره دم میکشه مست میشیم و صدای خنده ها و خاطره هامون لابلای آواز گنجشک ها گم میشه...🍃🍃
هدایت شده از خانومانه ⭐
طبیبانم چھ دانند که دردم درد تنهاییست تو نبضم را بگیری بی‌گمان آرام میگیرم(:
میگوها رو با ادویه،زردچوبه،کمی پودرلیموعمانی،دوحبه سیر له شده و کمی زعفران آبزده مزه دار میکنیم و میزاریم نیم ساعتی بمونه.بعد دوتا پیاز متوسط رو خلالی خرد و سرخ میکنیم؛بعد سیب زمینی نگینی خرد شده رو هم سرخ میکنیم.حالا توی یه تابه کمی روغن میریزیم و میگوهارو بهش اضافه میکنیم سریع یه تفت کوچولو میدیم و پیاز و سیب زمینی رو بهش اضافه میکنیم و نمک،فلفل و آب نصف نارنج میزنیم و تفت میدیم و سریع خاموشش میکنیم(میگو نباید زیاد تفت بخوره چون سفت میشه)و این مواد رو لابه لای برنج میریزیم و میزاریم دم بیاد. برای رشته پلو؛ قبل از آبکش کردن برنج رشته رو همراه با کمی زردچوبه اضافه میکنیم و آبکشش میکنیم. . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╚══════════════╝
با ماست سیردار (رژیمی) لوبیا چیتی پخته نصف پیمانه سیب زمینی پخته نگینی نصف پیمانه زیتون خورد شده 1/3 پیمانه خیارشور نگینی 1/3 پیمانه ماست چکیده نصف پیمانه سیر یک حبه روغن زیتون 1 قاشق غ نمک ، فلفل، آبلیمو به میزان لازم شیویت 1 قاشق غذاخوری زرشک (دلخواه) به میزان لازم مواد اولیه را. باهم مخلوط کنید و روغن زیتون بریزید سیر را له کنید و به ماست اضافه کنید آبلیمو نمک و فلفل و شیویت را به ماست اضافه کنید ماست سیر دار را به سالاد اضافه کنید و در ظرف سرو بریزید . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╚══════════════╝
اول سه چهارتا پیاز رو نگینی خرد کردم و بعد همراه کمی روغن تفت دادم تا رنگ پیاز طلایی بشه،۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی رو هم به پیاز اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه زدم و ۳ لیوان آب هم روی گوشت ریختم و گذاشتم خورشتم نیم پز بشه.‌‌ ۴۰۰ گرم سبزی از ترکیب جعفری و نعنا(نسبت جعفری باید دوبرابر نعنا باشه)و به همراه برگهای کرفس با کمی روغن سرخ کردم. ۷۰۰ گرم کرفس خرد شده رو هم سرخ کردم و کنار گذاشتم.‌ حالا می رم سراغ گوشت نیم پز شده و سبزی و کرفس خرد شده رو به گوشت اضافه می کنم و فرصت می دم تا خورش جا بیافته و ۵ دقیقه قبل از سرو خورش نصف فنجان ابغوره رو هم ریختم.‌‌ خورش امادست . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╚══════════════╝