eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
ای چاره هر کار یا باب الحوائج کار دلم شد زار یا باب الحوائج با کوله بار حاجتم رو بر تو کردم غم از دلم بردار یا باب الحوائج 🥀 (ع)🖤 🥀 @sedzaker
😋 ▫️آرد قنادی یک پیمانه ▫️نشاسته گل نصف پیمانه ▫️تخم مرغ سه عدد ▫️گلاب یک سوم پیمانه ▫️شیر دوسوم پیمانه ▫️وانیل یک چهارم قاشق چایخوری 🔸ابتدا نشاسته وگلاب وشیروخوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه بعد وانیل ویکی یکی تخم مرغهارو اضافه میکنیم حالا آرد وکم کم اضافه ومخلوط میکنیم وسپس ازصافی رد میکنیم بک ظرف ومیزاریم روی حرارت وروغن میریزیم واجازه میدیم گرم بشه سپس قالب ومیزاریم داخل روغن تاگرم بشه وبعد داخل مایه شیرینی میزنیم ودر روغن سرخ میکنیم وسپس روی دستمال گذاشته تاروغنش کشیده بشه بعدازخنک شدن روی اونها پودرقند الک میکنیم سعی کنید ظرفتون کوچیک باشه تادرمصرف روغن صرفه جویی کنید قالب نباید زیاد داغ بشه چون مواد به قالب نمیچسبه شیرباید سردباشه تانشاسته کاملاحل میشه. 😍😍😍😍 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 اختراع شگفت انگیز جوان ایرانی🔥 دفع دائمی حشرات و حیوانات موذی با ضمانت 💯 درصد(سوسک ، ساس ،موش ،مگس و....) برای همیشه از دفع حشرات و حیوانات خلاص شوید. برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان عدد 5 را به 50009510 ارسال کنید📲. هدیه ویژه برای 100 نفر اولی که عدد 5 رو به 50009510 پیامک کنند🎁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان تست ۴ عدد ژامبون ۸۰ گرم (میتونید به جای ژامبون از بیکن یا مرغ پخته شده استفاده کنید) پیازچه ۳ عدد پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم نمک، فلفل و پودرسیر به میزان لازم شیر ۱/۳ لیوان طرز تهیه نان تست رو به شکل مکعبی خرد کنید، داخل کاسه بریزید و بهش ژامبون، پنیر پیتزا و پیازچه رو اضافه کرده و مخلوط کنید، تخم مرغها رو با نمک و فلفل و پودرسیر و شیر هم بزنید تا یکدست بشه و به مواد قبلی اضافه کنید و به آرومی با هم مخلوط کنید. در ظرف رو بزارید یک ربع تا نیم ساعت اجازه بدید داخل یخچال استراحت کنه. قالب مافین رو با کره ذوب شده حسابی چرب کنید و ازمواد داخلش بریزید. در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت بزارید بپزه. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این همون سالاد که فردای مهمونی میگی خدا کنه یکم ازش مونده باشه تا دوباره بخورمش 😉😄😋 پس اصلا این سالاد جذاب رو از دستش نده که با اولین قاشق نمی تونی دیگه ازش دل بکنی به به 😊 به نظر من سالاد اندونزی نه تنها یه سالاد خوشمزه و خوش خوراک بلکه یه غذای کامله و اگه برم مهمونی و یه سالاد با همچین کیفیتی بزارن جلوم اصلا شاید غذا نخورم 😋😋😋 مواد لازم کلم سفید۲ پیمانه کلم قرمز۱ پیمانه ذرت آپز نصف پیمانه نخود فرنگی آپز نصف پیمانه کالباس۱ پیمانه هویج خرد شده آپز نصف پیمانه خیار شور خرد شده نصف پیمانه سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری ماست ۳ قاشق غذاخوری سس خردل یک قاشق غذاخوری به دلخواه نمک فلفل سیاه پودر سیر آویشن همه توضیحات رو گفتم😊 🌺 درستش کنید و لذت ببرید 😍 نوش جونتون 🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ ماکارانی مواد لازم: 6 تکه ساق پای مرغ بدون استخوان فلفل سبز ، قرمز و زرد هر کدام 2 عدد 1 قاشق غذاخوری کره 1 پاکت خامه مایع(200 میلی _خامه معمولی هم میشه) 1 لیوان بادام هندی نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده و اگه دارید پودر سیر برای کرپ: 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شیر از 1 لیوان یک بند انگشت کمتر آب 2 لیوان آرد طرز تهیه: مرغ را باریک خرد کنید داخل ماهیتابه تفلون گود بریزید و روی اجاق تفت بدید تا آبش گرفته شود.کره را اضافه کنید و کمی تفت بدید. ادویه ها را اضافه کنید و فلفل های خرد شده را اضافه کنید.و تا وقتی که فلفل ها کمی نرم شوند در حالی که هم میزنید بپزید. سپس خامه را اضافه کنید و حدود 3_2 دقیقه بپزید و در آخر بادام هندی را اضافه کنید کمی هم بزنید و از روی اجاق بردارید. مواد کرپ را با هم مخلوط کنید(مقدار آرد را خودتان کنترل کنید نه خیلی آبکی و نه خیلی سفت باشد) داخل ماهیتابه که کمی چرب شده بریزید و کرپ ها را یکی یکی بپزید و مثل فیلم کرپ ها را برش بزنید و به مخلوط مرغ اضافه کنید و هم بزنید.نوش جان ᯾❁ @fast_food ❁᯾
‌‌‌ تحمـل کـن ؛ مــوفق کـه شـدی یـه داسـتان فـوق العـاده بـرای گـفتن داری :)
دسر آب هویج بستنی 🌸 ▫️آب هویج 2 لیوان ▫️بستنی وانیلی 2 لیوان ▫️پودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری سر پر ▫️آب سرد نصف لیوان ▫️وانیل نوک قاشق چایخوری 🔸دو لیوان آب هویج رو میگیریم و از صافی رد می کنیم بستنی را در دمای محیط قرار دهید تا آب شود.سپس پودر ژلاتین را در آب سردحل کنید و بن ماری کنید و خوب مخلوط کنید تا ذرات ژلاتین کاملا حل شود و بعد دو لیوان بستنی که در دمای محیط آب شده را به مخلوط آب هویج و ژلاتین اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کف بستنی از بین برود(درصورت تمایل می توانید چند قطره رنگ خوراکی نارنجی اضافه کنید تا خوشرنگ تر شود) من رنگ نارنجی نداشتم و از رنگ زرد و قرمز استفاده کردم سپس مواد را در قالب مورد نظر بریزید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد ۱۲ ساعت صبر کنید و در ظرف مورد نظر برگردانید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بخاطر فوت یه دختر روسریاشونو در آوردن ولی بخاطر سیصد هزار شهید حاضر نشدن یک سانت روسریاشونو جلو بکشـن .... ᯾❁ @fast_food ❁᯾
‌ زندگی خیلی کوتاه .... تو زندگی بقیہ زندگی نکن ✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀گندم پوست کنده یا بلغور گندم ۵۰۰ گرم 🌀گوشت بوقلمون یا گوسفندی حداقل ۵۰۰ گرم 🌀چوب دارچین؛برگ بو؛پیاز؛نمک 🌀کره ۱۰۰ گرم 🌀برای تزئین دارچین؛کنجد؛کره.... 🌈بلغور گندم یا گندم را حتما از چند ساعت قبل خيس کنید.اگر از گندم به جای بلغور استفاده کردید مدت زمان خیساندن و پختن بیشتر می‌شود. 🌈حتما از آب گوشت داخل حلیم بریزید. 🌈یک لیوان شیر در آخر کار طعم فوق‌العاده ای به حلیم میده. 🌈نمک را حذف نکنید وگرنه حلیم شما بی مزه میشه. 🌈حتما بعد از دوساعت که از پخت بلغور گندم گذشت با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن حسابی له کنید.و اگر دوست داشتید یک دور از صافی رد کنید. 🌈برای کش دار شدن حلیم تکه های گوشت را کوچیک نگیرید.حتما بعد از ریش ریش کردن گوشت با کمی از حلیم آن را بکوبید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍓☕️🍓☕️🍓☕️🍓 یک نصیحت برای یک عمر آرامش درونت را اولویت هر کسی و هر کاری قرار بده... 🤍
پاندکیک این رسپی مناسب قالب ۱۶ سانت لوف هست. مواد لازم برای پاندکیک: ۲۰۰گ تخم مرغ دمای محیط ۵۵گ عسل ۸۵ گ شکر ۸۵ گ آرد ۵ گ بیکینگ پودر ۱۷ گ پودر کاکائو شیرین نشده ۸۵ گ خامه صبحانه گرم ۴۰ گ شکلات دارک ذوب شده ۶۵ گ کره ذوب شده دمای فر از قبل گرم شده: ۱۶۰‌درجه سانتی گراد مدت پخت: ۳۵~۴۰ دقیقه بسته به فر خودتون. مواد لازم برای پوشش شکلاتی🍫: ۶۰گ بادوم خرد شده ی رست شده ۲۰۰ گ شکلات دارک ۵۵٪ ۵۰ گ روغن هسته انگور 🟠 شکلات رو روی بن ماری ذوب کرده، روغن رو اضافه کنید و بعد بادوم. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
👇👇 مواد لازم 👇👇 گوشت فیله مرغ: چهارتا پنج عدد فلفل دلمه: یک عدد قارچ: 300گرم نمک و فلفل: به میزان لازم گوشت فیله گوساله: دو تکه پیاز: یک عدد بزرگ روغن: به میزان لازم سیر: دو تا سه عدد سیب زمینی: دوعدد متوسط 👇👇 طرز تهیه 👇👇 1- برای شروع در یک ماهیتابه به مقدار لازم روغن می ریزیم و پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ می کنیم. 2- سیر خرد خرد شده را به آن اضافه می کنیم. 3- گوشت گوساله و گوشت مرغ را به ورقه های نازک برش زده و با حرارت زیاد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ می کنیم. 4- فلفل دلمه ای و قارچ را خرد می کنیم و به گوشت های ورقه ای و سرخ شده اضافه می کنیم (قبل از سرخ کردن قارج ها، یک قاشق آبلیمو به آن اضافه می کنیم تا رنگ آن تیره نشود) 5- در این مرحله همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل به آنها می زنیم. در ظرف را بسته و آن را از روی حرارت برمی داریم تا مواد نرم و طعمدار شوند. 6- سیب زمینی را خلال کرده، کمی آب پز می کنیم، سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک اضافه کرده و سرخ می کنیم. ------------🌸-------------- . ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هیچی به اندازه‌ی یه لیوان چای نمیتونه حالِ آدمو خوب کنه...☕️ مخصوصا از اونایی که عطر دارن! مزه‌ی قدیما رو میدن؛ مزه‌ی چایی‌های مادر بزرگا...🌱 هیچی به اندازه‌ی یه لیوان چای ترجیحا با نبات، نمیتونه دل دردِ خاطره‌هارو خوب کنه ...✨ [ مطمئنم کاشفِ چای، یه آدمی بوده که یه خاطره‌هایی بد بازی میکردن با روحش...🌿✨]
👇 چند تا نکته راجع به سالاد الویه 👇 اگه با مرغ درست میکنید یه مقدار از آب مرغ در حد نصف لیوان نگه دارین که بعدا بریزید روی سیب زمینی های رنده شده باعث میشه کمتر سس بکشه و خوشمزه تر میشه ، به جای نمک از خیار شور رنده شده استفاده کنید 🤤 ------------🌸-------------- ᯾❁ @fast_food ❁᯾
زمانی که گلویتان درد می‌گیرد، زیر زبانتان هل بگذارید ! زمانی که گلویتان درد می‌گیرد و یا سینه‌تان خشک می‌شود، زیر زبانتان هل بگذارید. دمنوش این ادویه به همراه کمی عسل برای رفع گلودرد فوق‌العاده‌ است. -------------------🌸------------------- J᯾❁ @fast_food ❁᯾
👇👇 مواد لازم 👇👇 ۲ عدد سینه ی مرغ ۴ الی ۵ ق.غ آردسوخاری یک عدد پیاز یک عدد تخم مرغ یک حبه سیر نصف ق.چ فلفل سیاه نصف ق.چ کاری یک ق.چ پول بیبر یک ق.چ نمک یک ق.غ جعفری خرد شده روغن برای سرخ کردن 👇 برای کنار غذا 👇 ۱) سیب زمینی سرخ شده ۲) کچاپ ۳) مایونز 👇👇 طرز تهیه 👇👇 سینه ی مرغ رو ابتدا به قطعات کوچکتر تقسیم کنید چرخ کنید پیاز و سیر رو هم بهش اضافه کنید و با هم میکس کنید مواد رو داخل ظرفی بریزید آردسوخاری ، جعفری خردشده ، تخم مرغ ، پول بیبر ، فلفل سیاه ، کاری ، نمک رو بریزید خوب با هم ورز بدید از مواد گوله هایی به بزرگی گردو بردارید با دست بهش شکل بدید ۲۷ کوفته با این مواد درست میشه داخل تابه ی نچسبی روغن بریزید روی شعله بزارید تا داغ بشه پشت و رو کوفته ها رو داخل روغن سرخ کنید . ------------🌸-------------- .
بهترين زمان برای نوشيدن قهوه بين ساعت ٩:٣٠ تا ١١:٣٠ صبح می‌باشد . 👇👇👇👇👇 سطح كورتيزول يا هورمون استرس در اين بازه زماني ، پايين بوده و باعث ميشود نوشيدن قهوه تاثير مثبتی داشته باشد . . ----------------🌸------------- .
👇👇👇 مواد لازم 👇👇👇 - سینه مرغ بدون استخوان :1 عدد متوسط - سیر : 3 حبه - زرده تخم مرغ : 1 عدد - آرد ذرت :1 قاشق غذاخوری - فلفل سیاه :1 قاشق مرباخوری سر خالی - نمک : 1 قاشق چایخوری پر - زنجبیل یک پنجم قاشق مرباخوری رنده شده یا پودر - هل ساییده نصف قاشق مرباخوری - روغن مایع 1 قاشق غذاخوری - هویج کوچک پخته و ریز شده مکعبی 1 عدد - قارچ پخته و ریز شده مکعبی 2 عدد متوسط 👇👇👇طرز تهیه 👇👇👇 سینه مرغ رو همراه با سیر 2 بار چرخ می کنیم. آرد ذرت رو الک کرده و مواد خشک رو بهش اضافه میکنیم. بعد مرغ رو با مواد خشک کمی ورز میدیم. زرده تخم مرغ و روغن مایع رو اضافه کرده و بقدری ورز می دیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم. قارچ و هویج رو اضافه کرده و به اندازه ای که به طور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط می کنیم. یک کیسه فریزر رو شکافته مواد رو به صورت استوانه ای با قطر نهایتا 10 سانت روی اون گذاشته و شکلات پیچ میکنیم. سپس به مدت 80 دقیقه بخار پز میکنیم. بعد از اتمام پخت کیسه رو درمیاریم و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال می گذاریم تا کاملا سرد بشه. و در نهایت به اندازه دلخواه برش می‌دهیم و سرو میکنیم 🤤. . -----------------🌸---------------- .
👇👇 مواد لازم 👇👇 کره 100 گرم پودر شکر 1/3 پیمانه تخم مرغ 1 عدد آرد 1 پیمانه گردو خرد شده 1 پیمانه شکلات خرد شده 1 پیمانه وانیل 1/4 ق چ پودر کاکائو 1 ق س نمک 1 سر قاشق 👇👇 طرز تهیه 👇👇 کره ی به دمای محیط رسیده را با پودر شکر مخلوط کرده با همزن 3_4 دقیقه میزنیم. تخم‌مرغ و وانیل اضافه کرده یک دقیقه همزن میزنیم. آرد، پودر کاکائو و نمک را الک کرده با لیسک هم میزنیم. در پایان شکلات و گردو را هم مخلوط میکنیم و با اسکوپ بستنی کوچک و یا به کمک دو قاشق مربا خوری در سینی کاغذ روغنی انداخته با کمی فاصله قرار میدهیم و در فر از قبل گرم شده میگذاریم. دمای 180 درجه به مدت 10_ 12 دقیقه میذاریم شیرینی پخته بشه. ------------🌸--------------
نکته خشک کردن میوه روی بخاری : اگه میخواید از بخاری یا شوفاژ برای خشک کردن استفاده کنید، پیشنهاد میکنم از یه تکه آلومینیوم به جای سینی استفاده کنید تا روند کار زودتر طی بشه ------------🌸-------------- .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 این یه دستور کامل و جامع اس که حتی برای تزئین میتونه کمک تون کنه 🤤 ------------🌸-------------- .
📌 درمان با لیمو ترش یک لیوان آب که درآن عصاره یک لیموترش تازه وجوددارد می تواند بهترین دارو برای پیشگیری ازابتلا به کبد چرب و مناسب برای کاهش وزن باشد. ------------🌸-------------- .
مواد لازم آرد دو پیمانه(۳۰۰گرم) پودرشکر یک‌ پیمانه(۱۵۰گرم) تخم‌مرغ‌ ۴ عدد کره وروغن با هم ۱۰۰گرم پنیرخامه ای ۲۰۰ گرم گردو خرد شده ۶۰ گرم نمک یک پینس وانیل ۱/۳قاشق چایخوری بکینگ‌پودر یک قاشق مرباخوری سر پُر رنده پوست لیمو یک قاشق مرباخوری طرز تهیه: فر رو با دمای ۱۸۰‌ درجه روشن کنید‌ تا گرم بشه . کره به دمای محیط رسیده و نرم شده را داخل کاسه کمی بزنید بعد پودر شکر رو بهش اضافه کنید و با هم بزنید تا سفید و کش دار بشه. بعد پنیر رو اضافه کنید ، کمی بزنید و بعد تخم مرغ هارا دونه دونه اضافه کنید و بعد از اضافه کردن ‌هر تخم مرغ یک دقیقه‌ هم بزنید و وقتی تخم مرغ ها تموم شدن وانیل و رنده‌ پوست لیمو رو اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر و نمک رو روی این مواد الک کنید و کمی هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن . و در آخر گردوی خرد شده رو اضافه کنید. بعد توقالب بریزید وتوی فر بذارید به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه تازمانی که تستر‌ از کیک تمیز بیرون بیاد. هم میتونید از قالب‌ لوف استفاده کنید (قالب رو کمی چرب کنید و دیواره و کف قالب رو کاغذ روغنی بزارید) و هم میتونید تو قالب میان تُهی‌ که چرب و آرد پاشی کردید بریزید . سایز قالب لوف حدودا (۱۱×۳۰) سایز قالب میان تُهی حدودا قطر ۲۰ تا ۲۲ کیک هایی که داخلش کره داره رو هیچ وقت‌ درون یخچال‌ نگهداری نکنید چون بافتش خیلی سفت میشه. اگر میخواید عطر گردو بیشتر باشه ، توی تابه کمی گرمش کنید تا جایی که بوی گردو بلند شه و بعد از خنک شدن استفاده کنید . ------------🌸-------------- .