۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹
۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹
۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹
#خورش_دال_عدس
مواد لازم
1 پيمانه عدس قرمز
1 عدد هويج و سيب زميني متوسط
1 عدد پياز و سير
نمك، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم
1 عدد گوجه فرنگي
1-2 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي
يك ليوان عدس قرمز را شسته با يك عدد هويج متوسط نگيني شده و سيب زميني متوسط نگيني شده و مقداري آب روي شعله ملايم ميذاريم بپزه
كمي كه جوشيد كف هاي رو اون رو با قاش78ق دور ميريزيم
يك عدد پياز متوسط و يك عدد سير رو خرد و سرخ ميكنيم زردچوبه، فلفل، رب گوجه فرنگي ميزنيم و به خورش اضافه ميكنيم
يك عدد گوجه فرنگي رنده شده هم ميريزيم و ميذاريم كمي جا بيوفته در آخر نمك و آب ليمو ترش ميريزيم
غذا رو با نون يا برنج سرو میکنیم
#هنر_آشپزی👩🍳
۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه قنبرپلو شیرازی
#هنر_آشپزی👩🍳
۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رانی_هلو_خونگی
هلو:۱ کیلو
آب:۴ لیوان
شکر:۱ لیوان (البته من کمتر ریختم،بستگی به شیرین بودن هلوتون داره)
آب ۱ عدد لیموترش تازه
طرز تهیه:
پوست و هسته هلوها رو بگیرید.
هلوهارو خرد کنید.
آب و شکر و قاطی کنید و بزارید رو حرارت تا بجوش بیاد.
هلوهای خرد شده رو بریزید داخل آب جوش و ۱۰ دقیقه بهش اجازه بدید تا بجوشه و نرم بشه.
بعد از ۱۰ دقیقه از رو حرارت بردارید و آب یدونه لیموی تازه رو بریزید داخلش.
یه مقدار از هلوها رو بردارید و ریزش کنید تا آخرسر بهش اضافه کنید.
بعد از خنک شدن هلوهارو با آب بریزید داخل میکسر یا مخلوط کن و خوب میکسش کنید.
حالا هلوهایی که جدا کرده بودید و ریزش کرده بودید و بهش اضافه کنید و هم بزنید تا باهاش قاطی بشه..
اجازه بدید داخل فریزر یا یخچال کاملا خنک بشه و بعد بریزید داخل لیوان و نوش جان
#هنر_آشپزی👩🍳
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی 🍳
❣💛 فینگر فود 💛❣
فينگرفود مرغ با طعم بادوم درختي واقعا دلچسب و خوشمزست ،شما ميتونيد از نان تست هم استفاده كنيد❤️
مواد لازم ( ٥ نفر)
مرغ پخته >> ٥٠٠ گرم
خيار شور>> ١٥٠ گرم
شويد خرد شده >> ٢ قاشق غ خ
نمك >> نصف قاشق چ خ
فلفل سياه >> نصف قاشق چ خ
سفيده تخم مرغ پخته >> ٤ عدد
سس مايونز >> ٤ قاشق غ خ
ليمو تازه>> ١ عدد
بادوم درختي>> ٢ قاشق غ خ
نان باگت >> ٥ عدد
گوجه گيلاسي و زيتون به مقدار لازم
#هنر_آشپزی👩🍳
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹