#خوراک_کلم_بروکلی
این خوراک برای کودکان بالای 1 سال و تمام خانواده مناسب است.
🔹 ۲ پیمانه برنج نیم پز
🔹 ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون(و یا کره)
🔹 ۱/۲ پیمانه پیاز ریز شده
🔹 ۱/۲ پیمانه فلفل دلمه ای ریز شده
🔹 ۱/۲ پیمانه کرفس ریز شده
🔹 ۲ پیمانه پنیرچدار
🔹 ۵۰۰ گرم بروکلی شسته و ریز شده
🔹 ۱ پیمانه ماست
🔹 ۱ پیمانه عصاره مرغ(ترجیحا خانگی)
🔹 ادویه دلخواه
1️⃣ فر را روشن نموده و آنرا روی ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید.
2️⃣ پیاز، فلفل دلمه ای و کرفس را در روغن زیتون یا کره و با حرارت کم تفت دهید تا نرم شوند.
3️⃣سپس برنج، بروکلی، سبزیجات تفت داده شده، ماست و عصاره مرغ را به همراه ۱ پیمانه از پنیر چدار و ادویه های دلخواه را مخلوط نموده و آنرا در ظرفی که میخواهید در فر بگذارید و از قبل آنرا چرب نموده اید بریزید.
4️⃣ روی ظرف را بپوشانید و آنرا برای ۳۰ دقیقه در فر بگذارید.
5️⃣ سپس آنرا خارج نموده و باقیمانده پنیر را روی آن بریزید و مجددا به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آب شده و روی آن قهوه ای شود.
✏️✏️✏️یادداشت
بهتر است بروکلی را پس از شستن ۲ دقیقه در آب و نمک در حال جوش بیاندازید.
منظور از برنچ نیم پز برنچی است که کاملا نرم نشده. مثلا اگر به طور معمول برنج را 45 دقیقه می پزید، برای این غذا آنرا 30 دقیقه .
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طرز_تهيه_معجون تابستونه 😍😋
حتما دست به کار شید و لذت ببرید
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده های جالب
تخم مرغ💯😉
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک عمر نعنا رو اشتباه پاک می کردید😄
#هنر_آشپزی👩🍳
#خورش_دال_عدس
مواد لازم
1 پيمانه عدس قرمز
1 عدد هويج و سيب زميني متوسط
1 عدد پياز و سير
نمك، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم
1 عدد گوجه فرنگي
1-2 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي
يك ليوان عدس قرمز را شسته با يك عدد هويج متوسط نگيني شده و سيب زميني متوسط نگيني شده و مقداري آب روي شعله ملايم ميذاريم بپزه
كمي كه جوشيد كف هاي رو اون رو با قاش78ق دور ميريزيم
يك عدد پياز متوسط و يك عدد سير رو خرد و سرخ ميكنيم زردچوبه، فلفل، رب گوجه فرنگي ميزنيم و به خورش اضافه ميكنيم
يك عدد گوجه فرنگي رنده شده هم ميريزيم و ميذاريم كمي جا بيوفته در آخر نمك و آب ليمو ترش ميريزيم
غذا رو با نون يا برنج سرو میکنیم
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه قنبرپلو شیرازی
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رانی_هلو_خونگی
هلو:۱ کیلو
آب:۴ لیوان
شکر:۱ لیوان (البته من کمتر ریختم،بستگی به شیرین بودن هلوتون داره)
آب ۱ عدد لیموترش تازه
طرز تهیه:
پوست و هسته هلوها رو بگیرید.
هلوهارو خرد کنید.
آب و شکر و قاطی کنید و بزارید رو حرارت تا بجوش بیاد.
هلوهای خرد شده رو بریزید داخل آب جوش و ۱۰ دقیقه بهش اجازه بدید تا بجوشه و نرم بشه.
بعد از ۱۰ دقیقه از رو حرارت بردارید و آب یدونه لیموی تازه رو بریزید داخلش.
یه مقدار از هلوها رو بردارید و ریزش کنید تا آخرسر بهش اضافه کنید.
بعد از خنک شدن هلوهارو با آب بریزید داخل میکسر یا مخلوط کن و خوب میکسش کنید.
حالا هلوهایی که جدا کرده بودید و ریزش کرده بودید و بهش اضافه کنید و هم بزنید تا باهاش قاطی بشه..
اجازه بدید داخل فریزر یا یخچال کاملا خنک بشه و بعد بریزید داخل لیوان و نوش جان
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی 🍳
❣💛 فینگر فود 💛❣
فينگرفود مرغ با طعم بادوم درختي واقعا دلچسب و خوشمزست ،شما ميتونيد از نان تست هم استفاده كنيد❤️
مواد لازم ( ٥ نفر)
مرغ پخته >> ٥٠٠ گرم
خيار شور>> ١٥٠ گرم
شويد خرد شده >> ٢ قاشق غ خ
نمك >> نصف قاشق چ خ
فلفل سياه >> نصف قاشق چ خ
سفيده تخم مرغ پخته >> ٤ عدد
سس مايونز >> ٤ قاشق غ خ
ليمو تازه>> ١ عدد
بادوم درختي>> ٢ قاشق غ خ
نان باگت >> ٥ عدد
گوجه گيلاسي و زيتون به مقدار لازم
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه کباب تابه ای
مرغ کبابی تیکه شده ب مقدار لازم
پیاز ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای مکعبی شده ۱ عدد
ماست خامه ای ۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری (برای اینکه مرغ خشک نشه. اگر میخواید رژیمی باشه میتونید حذف کنید)
نمک ۱ قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو نصف فنجان
تمام مواد رو ترکیب میکنیم و مرغ رو ترجیحا ۱ شب توی مواد میخوابونیم. اگر زمان نداشتید ۱ ساعت هم کافیه.
بعد ب سیخ میکشید و با مقدار خیلی کم روغن توی تابه ک حرارتش خیلی خیلی کم هست سرخ میکنیم
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانيا سيب زمينى
سيب زميني:3-4عدد
گوشت چرخ كرده:250-300گرم
پياز:1-2عدد
فلفل سبز:1عدد
فلفل قرمز:1عدد
گوجه فرنگي:1-2عدد
رب گوجه فرنگي:1 ق غ
رب فلفل:1 ق چ
سير:1-2حبه
نمك،پودرفلفل سياه و پودر فلفل قرمز:به مقدار لازم
طرز تهيه
ابتدا پياز و فلفل ها را خرد كرده و با مقداري روغن آنهارا تفت ميدهيم، سپس گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كنيد و خوب تفت دهيد و گوجه فرنگي هايي كه قبلاً خُرد كرده بوديد را همراه با رب گوجه فرنگي،رب فلفل و ادويه هارا به مواد اضافه كنيد و دوباره مواد را تفت دهيد سپس آن را از روي اجاق گاز برداريد.
سيب زميني هارا پوست كنده و نازك برش دهيد و به صورت 4 لايه سيب زميني در داخل ظرف شيشه اي مربع شكل قرار دهيد(بين هر لايه از سيب زميني پاشيدن نمك و فلفل و مقداري پنير پيتزا فراموش نشود)مخلوط گوشت و مواد را بطور يكسان روي سيب زميني ها بريزيد و روي آن پنير پيتزا اضافه كنيد، و دوباره 4 لايه سيب زميني بر روي آن اضافه كنيد.
و در آخر لازانياي سيب زميني را كه آماده كرديد در داخل فري كه از قبل180c-190c گرم شده است قرار دهيد(كمي قبل از پختن كامل لازانيا روي آن مقداري پنير پيتزا اضافه کنید
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده برای یک دسر و عصرانه خوشمزه 😍
#هنر_آشپزی👩🍳