شربت ومربا توت سیاه 🍹🍷
بسی خوشمزه😋😍 شربت توت: یک کیلو توت سیاه رو شسته با سه لیوان آب میذاریم یه ربع بپزه بعد تو صافی له میکنیم واز الک رد میکنیم سه لیوان شکر بهش اضافه کرده میذاریم با حرارت ملایم جوش بخوره و غلیظ بشه و آخر بهش دو قاشق آبلیمو ودوقاشق گلاب اضافه میکنیم
😋😋😋😋
مربا توت سیاه
یه کاسه توت سیاه
یه کاسه شکر
یک ونیم کاسه آب
آب وشکر رو میذاریم رو حرارت تا قوام بیاد بعد توت هایی رو که تمیز کردیم و ساقه هاشو جدا کردیم رو به شربت اضافه میکنیم و میذاریم با حرارت ملایم شربت به خورد توت ها بره .مربا خوشرنگ و خوشمزه شما آماده ست .
نوش جان 🌹
#هنر_آشپزی🍇
ژله زیبا 😍😍
ژله آلوئه ورا رو با بستنی یا شیر قاطی کنید و میوه های مختلف رو خرد کنید و با ژله قاطی کنید تخم های طالبی رو خارج کنید و ژله رو داخلش بریزید و بذارید یخچال تا ببنده بعد به شکل دلخواه برش بزنید .
#ژله_بستنی
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_فیله_مرغ_سوخاری #فینگرفود
#ساندویچ_مرغ_قیفی
یک ایده جالب واسه یک عصرونه دورهمی وجشنها ومهمانیهاکه خیلی هم واسشون جالبه
مواد لازم :
سینه مرغ تکه شده ونمک زده
پنیر پیتزا
نان لواش یا پیتا
گوجه فرنگی وکاهو
سیب زمینی خلال سرخ شده آرد_ تخم مرغ و پودر سوخاری
اول فیله مرغ شسته شده رانمک زده ودرآرد غلطانده وبعد درتخم مرغ زده شده ودرآخر در پودرسوخاری (مزه دارشده ) وفیله ها رادر روغن داغ شناور سرخ کرده. روی نان را پنیر پیتزا ریخته ودر تابه گذاشته یافر تاکمی پنیر آب شده وبعد طبق فیلم برش زده وبه شکل قیف درآورده واز مواد که سیب زمینی سرخ شده و کاهو وفیله مرغ سرخ شده گذاشته وکمی هم سس کچاب ریخته وبعداستفاده کنید
#هنر_آشپزی🍇
#شامی_پوک
یک پیاز رنده ریز کمی آب گرفته
یک پیمانه گوشت پخته ریش ریش
یک پیمانه لپه پخته شده
با گوشت کوب برقی خوب پوره کنید
یک حبه سیر رنده شده
دو عدد تخم مرغ
نمک فلفل زردچوبه ادویه کاری
به دلخواه کمی پودر زیره سبز البته زعفرون تو ویدیو یادم رفت بگم حتما اضافه کنید
اگرمواد شل بود یک قاشق مربا خوری پودر سوخاری
خوب مخلوط کنید
به اندازه گردو بردارید گرد کنید کمی در آرد سوخاری بزنید و پهن کنید و با انگشت یک سوراخ در وسط ایجاد کنید.
بعد خوب سرخ کنید و نوش جان کنید.😍
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کیک خوشمزه داریم امشب که خیلی راحت و درعین حال خوشمزس
کیک سبزیجات و پنیر🌹
مواد لازم👇👇
• 2عدد سیب زمینی
• 2 عددگوجه فرنگی
• 3 عددفلفل فلفل قرمز
• 2 عدد پیازچه
• 4 عددتخم مرغ
• 1 قاشق غذاخوری نمک
• پنیر فتا یا پنیر لیقوان👈 100 گرم / 2/3 فنجان
• روغن 👈100ml / 3،5
• شیر 👈150ml / 5،3
•ارد👈 400 گرم / 2،5 فنجان
• پودر بیکینگ 20 گرم
• پنیر پیتزا
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بدون فر🎂
سلام عشقا
با یه کیک خوشمزه وبدونفر
خدمتتون رسیدم🤗
.
.
بیسکويیت پتی بور ۲بسته و نیم
کره ۱۲۵گرم آب شده
شیر یک لیوان
پودر کاکائو ۴ق غ خ
موز دوعدد
ارده یک سوم لیوان(اختیاری)
شکلات چیپسی یک سوم لیوان
موادلازم برای #گاناش
۸۰گرم شکلات آب شده
۸۰گرم خامه (یک سوملیوان)
خامه رو به صورت بنماری آب کنید وشکلات رو اضافه کنید و مخلوط کنید...
————————
درست کردنش هم خیلی راحته،فیلم رو ببینیند،فقط کافیه مواد رو توی کاسه ی بزرگیبریزیدوبا هم مخلوط کنید و بعد توی قالب مورد نظر بریزید و انقدری فشار بدید تا منسجم بشه و گاناش رو روش بریزید و تزیینش کنید....
بعد اینکه تو قالب ریختید،چند ساعتی تو یخچال استراحت بدید و از قالب در بیاریدوسروکنید....
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت چرخ شده و تخم مرغ با خمیر نون🥪
2 عدد پیاز
3 عدد سیب زمینی
4 حبه سیر تازه
نمک و فلفل ب میزان لازم
رب گوجه فرنگی تند 3 ق غ خ
دو عدد تخم مرغ
ادویه کاری و پودر میخک....
خمیر آماده و نازک ورق شده
#هنر_آشپزی🍇
#ژله_مورب🍝🍷
ژله در طعم دلخواه به ميزان لازم بنا به سليقه خودتون
براى هر طعم ژله نصف ليوان شير
براى هر طعم ژله يك ليوان آب جوش . . .
🍜براى درست كردنش هر رنگ ژله رو با يك ليوان آب جوش مخلوط ميكنيم وقتى سرد شد نصف ليوان شير بهش اضافه ميكنيم اینجاست که عملیات شروع میشه و بايد تو يه ظرف لیوان رو كج بزاريد و کمی از ژله رو بریزید و منتظر بشید تا لايه اول بگيره و بعدم كه هرسرى براى رنگ جديد جهت رو عوض كنيد تا آماده بشه.
#هنر_آشپزی🍇
#سالاد_كاردينال 🥗 😋
▫️سیب زمینی پخته 4 عدد
▫️مغزکرفس 2 عدد
▫️گردوخردشده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
▫️کالباس 100گرم
▫️برنج پخته شده 4 تا 5 قاشق غذا خوری(حتما سرد شده باشه)
▫️خیارشور 200 گرم
▫️سس مایونز ٥ قاشق غذاخوري
▫️سرکه وابلیمو ونمک وفلفل به میزان لازم
🔸کرفس و خياشور رو خرد كنين ، سیب زمینی و کالباس رو نگینی كنين و با هم تركيب كنين، و در آخر گردو و برنج را به مواد اضافه كنين
برای سس سالاد نمک ، فلفل ،آبلیمو و سرکه را باسس مایونز مخلوط کنين و هم بزنين تا یکدست بشه، بعد به مواد اضافه کنين و كاملا مخلوط كنين، توي قالب بريزين و يه شب تا صبح بذارين تو يخچال تا مزه ها به خورد هم بره و آماده سرو بشه
#هنر_آشپزی🍇
#مربای_انجیر
مواد لازم👇
شکر: 800 گرم
انجیر: یک کیلو
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
گلاب: 2 قاشق غذاخوری
آب: یک لیوان
(پودرهل در صورت تمایل کمی)من نریختم
چطوری درست کنم:
ابتدا انجیرها را شسته و روی انجیرها با چنگال یا با خلال دندان چند سوراخ ایجاد کنید.
شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.
بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیرها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید.
در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیرها نفوذ کند و مربا آماده شود.
برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیرهای ریز و سبز استفاده کنید.
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام. ژامبون خونگی خیییلی ساده اس دیگه باخیال راحت کالباس بخورید به خونواده بدید🌹👌
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد پاستا با کاهو و مرغ
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
ژله میوه ای فوق العاده خوشمزه 🍇🍒🍓
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستیل با میوه تابستونی 😋😋
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش جدا کردن ژله از قالب
#هنر_آشپزی🍇
نودل سبزیجات و ران مرغ
دوستان ران مرغ را به تکههای ریز خرد کنید با سویا سس و پودر سیر و فلفل سیاه چند ساعت مزه دار کنید
سبزیجات رو به صورت خلالی آماده کنید هویج
پیاز
کدو سبز
فلفل دلمه
سیر
سبزیجات رو با دو قاشق روغن کنجد یا زیتون حرارت بالا تو ماهیتابه بزرگ به مدت چهار تا پنج دقیقه تفت بدید و از ماهیتابه خارج کنید
حالا مرغ را با همون حرارت تفت بدید و بعد از چهار دقیقه یک استکان سویا سس آرومات ٫فلفل چیلی پودر سیر ٫گرانوم فلفل سیاه اضافه کنید وقتی سویا سس غلیظ شد سبزیجات تفت داده شده رو به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید
دو بسته نودل رو با چهار لیوان آب به مدت ۳دقیقه بجوشونید
مرغ و سبزیجات رو به نودل اضافه کنید و یک دقیقه در جهت عقربه های ساعت به آرومی زیرورو کنید
حالا سرو کنید نوش جان
(میتونید یک تیکه کوچیک جلبک سوشی روش بزارید خیلی خوش عطر و بو میشه)
#هنر_آشپزی🍇
✅حلوای شیر عسلی 😋
✍مواد لازم:
یک بسته شیرعسلی(میتونین خودتون درست کنین)
یک قاشق غذا خوری کره
چهار قاشق بزرگ شیر خشک
🍜طرز تهیه:
همه مواد را مخلوط کرده و روی حرارت مداوم هم می زنیم . حرارت را کم کرده و سریعتر هم میزنیم تا ته نگیرد.
این کار را ادامه میدهیم تا حلوای ما به رنگی کمرنگ تر از فندق برسد .
مواد را داخل یک ظرف مستطیلی شکل که از قبل داخل آن را کاغذ روغنی چرب شده قرار دادیم میریزیم سپس ظرف را داخل یخچال قرار میدهیم تا ببندد .
سپس حلوا را به قطعات مربعی شکل به اندازه یک سانتی متر برش می زنیم . برای نگهداری از آن ها یک نایلون روی آنها کشیده و داخل یخچال می گذارید
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱ بسته بیسکوییت پتی بور
۲ بسته پودر پودینگ نسکافه ای
به اندازه ی ۴ پیمانه شیر
۱ قاشق غذا خوری کره
خامه ی قنادی، به اندازه ی نیاز برای تزئین
طرز تهیه:
۲ بسته پودر پودینگ نسکافه رو طبق دستور با ۴ لیوان آب روی حرارت ملایم درست کرده و آخر سر یک قاشق غذا خوری کره را به آن اضافه میکنیم
سپسقالب مربوطه را آماده کرده ، و طبق فیلم یک لایه بیسکوییت و یک لایه پودینگ رو میریزم ، و آخر سر خامه را روی مواد ریخته و به دلخواه تزئین میکنید
#هنر_آشپزی🍇
سالاد آلمانی
#مواد_لازم
💢سیب زمینی پخته ۵۰۰ گرم
خیارشور ۳۰۰ گرم
شوید ساطوری شده یک چهارم پیمانه
خامه نصف پیمانه
تخممرغ آبپز چهار عدد
آبلیموچهار قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
#طرز_تهیه_سالاد_آلمانی
💢سیبزمینی، خیارشورها و دو عدد از تخممرغها را به صورت حلقهای خرد میکنیم. دو عدد تخممرغ باقیمانده را نیز را رنده میکنیم. نمک، فلفل، آبلیمو و خامه را نیز مخلوط کرده و خوب هم میزنیم. در ظرف سالاد ابتدا یک ردیف سیبزمینی، سپس روی آن یک ردیف تخممرغ و بعد خیارشور چیده و سس خامه را میریزیم و شوید ساطوری شده را روی آنها میپاشیم
#هنر_آشپزی🍇