eitaa logo
🌾گنـــــــدم زار🌾
170 دنبال‌کننده
829 عکس
840 ویدیو
0 فایل
کجای شهر قدم میزنی... میخواهم کاملا اتفاقی از آنجا ردشوم...🌱💞 #گنـــــــدم_زار🌾🌾 • آیدی تبادل،نظرات،پیشنهادات،انتقادات @artin1395 @SSS313S
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بدون فر🎂 سلام عشقا با یه کیک خوشمزه وبدون‌فر خدمتتون رسیدم🤗 . . بیسکويیت پتی بور ۲بسته و نیم کره ۱۲۵گرم آب شده شیر یک لیوان پودر کاکائو ۴ق غ خ موز دوعدد ارده یک سوم لیوان(اختیاری) شکلات چیپسی یک سوم لیوان موادلازم برای ۸۰گرم شکلات آب شده ۸۰گرم خامه (یک سوم‌لیوان) خامه رو به صورت بنماری آب کنید و‌شکلات رو اضافه کنید و مخلوط کنید... ———————— درست کردنش هم خیلی راحته،فیلم رو ببینیند،فقط کافیه مواد رو توی کاسه ی بزرگی‌بریزید‌و‌با هم مخلوط کنید و بعد توی قالب مورد نظر بریزید و انقدری فشار بدید تا منسجم بشه و گاناش رو روش بریزید و تزیینش کنید.... بعد اینکه تو قالب ریختید،چند ساعتی تو یخچال استراحت بدید و از قالب در بیاریدو‌سرو‌کنید.... 🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت چرخ شده و تخم مرغ با خمیر نون🥪 2 عدد پیاز 3 عدد سیب زمینی 4 حبه سیر تازه نمک و فلفل ب میزان لازم رب گوجه فرنگی تند 3 ق غ خ دو عدد تخم مرغ ادویه کاری و پودر میخک.... خمیر آماده و نازک ورق شده 🍇
🍝🍷 ژله در طعم دلخواه به ميزان لازم بنا به سليقه خودتون براى هر طعم ژله نصف ليوان شير براى هر طعم ژله يك ليوان آب جوش . . . 🍜براى درست كردنش هر رنگ ژله رو با يك ليوان آب جوش مخلوط ميكنيم وقتى سرد شد نصف ليوان شير بهش اضافه ميكنيم اینجاست که عملیات شروع میشه و بايد تو يه ظرف لیوان رو كج بزاريد و کمی از ژله رو بریزید و منتظر بشید تا لايه اول بگيره و بعدم كه هرسرى براى رنگ جديد جهت رو عوض كنيد تا آماده بشه. 🍇
🥗 😋 ▫️سیب زمینی پخته 4 عدد ▫️مغزکرفس 2 عدد ▫️گردوخردشده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری ▫️کالباس 100گرم ▫️برنج پخته شده 4 تا 5 قاشق غذا خوری(حتما سرد شده باشه) ▫️خیارشور 200 گرم ▫️سس مایونز ٥ قاشق غذاخوري ▫️سرکه وابلیمو ونمک وفلفل به میزان لازم 🔸کرفس و خياشور رو خرد كنين ، سیب زمینی و کالباس رو نگینی كنين و با هم تركيب كنين، و در آخر گردو و برنج را به مواد اضافه كنين برای سس سالاد نمک ، فلفل ،آبلیمو و سرکه را باسس مایونز مخلوط کنين و هم بزنين تا یکدست بشه، بعد به مواد اضافه کنين و كاملا مخلوط كنين، توي قالب بريزين و يه شب تا صبح بذارين تو يخچال تا مزه ها به خورد هم بره و آماده سرو بشه 🍇
مواد لازم👇 شکر: 800 گرم انجیر: یک کیلو‌ آبلیمو: یک قاشق غذا‌خوری گلاب: 2 قاشق غذا‌خوری آب: یک لیوان (پودرهل در صورت تمایل کمی)من نریختم چطوری درست کنم: ابتدا انجیر‌ها را شسته و روی انجیر‌ها با چنگال یا با خلال دندان چند سوراخ ایجاد کنید. شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیر‌ها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید. در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیر‌ها نفوذ کند و مربا آماده شود. برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیر‌های ریز و سبز استفاده کنید. 🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام. ژامبون خونگی خیییلی ساده اس دیگه باخیال راحت کالباس بخورید به خونواده بدید🌹👌 🍇
💢 تزیین سالاد 🍇
نودل سبزیجات و ران مرغ دوستان ران مرغ را به تکه‌های ریز خرد کنید با سویا سس و پودر سیر و فلفل سیاه چند ساعت مزه دار کنید سبزیجات رو به صورت خلالی آماده کنید هویج پیاز کدو سبز فلفل دلمه سیر سبزیجات رو با دو قاشق روغن کنجد یا زیتون حرارت بالا تو ماهیتابه بزرگ به مدت چهار تا پنج دقیقه تفت بدید و از ماهیتابه خارج کنید حالا مرغ را با همون حرارت تفت بدید و بعد از چهار دقیقه یک استکان سویا سس آرومات ٫فلفل چیلی پودر سیر ٫گرانوم فلفل سیاه اضافه کنید وقتی سویا سس غلیظ شد سبزیجات تفت داده شده رو به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید دو بسته نودل رو با چهار لیوان آب به مدت ۳دقیقه بجوشونید مرغ و سبزیجات رو به نودل اضافه کنید و یک دقیقه در جهت عقربه های ساعت به آرومی زیرورو کنید حالا سرو کنید نوش جان (میتونید یک تیکه کوچیک جلبک سوشی روش بزارید خیلی خوش عطر و بو میشه) 🍇
✅حلوای شیر عسلی 😋‌ ✍مواد لازم: یک بسته شیرعسلی(میتونین خودتون درست کنین) یک قاشق غذا خوری کره چهار قاشق بزرگ شیر خشک ‌ 🍜طرز تهیه: همه مواد را مخلوط کرده و روی حرارت مداوم هم می زنیم . حرارت را کم کرده و سریعتر هم میزنیم تا ته نگیرد. این کار را ادامه میدهیم تا حلوای ما به رنگی کمرنگ تر از فندق برسد . مواد را داخل یک ظرف مستطیلی شکل که از قبل داخل آن را کاغذ روغنی چرب شده قرار دادیم میریزیم سپس ظرف را داخل یخچال قرار میدهیم تا ببندد . سپس حلوا را به قطعات مربعی شکل به اندازه یک سانتی متر برش می زنیم . برای نگهداری از آن ها یک نایلون روی آنها کشیده و داخل یخچال می گذارید 🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱ بسته بیسکوییت پتی بور ۲ بسته پودر پودینگ نسکافه ای به اندازه ی ۴ پیمانه شیر ۱ قاشق غذا خوری کره خامه ی قنادی، به اندازه ی نیاز برای تزئین طرز تهیه: ۲ بسته پودر پودینگ نسکافه رو طبق دستور با ۴ لیوان آب روی حرارت ملایم درست کرده و آخر سر یک قاشق غذا خوری کره را به آن اضافه میکنیم سپس‌قالب مربوطه را آماده کرده ، و طبق فیلم یک لایه بیسکوییت و یک لایه پودینگ رو میریزم ، و آخر سر خامه را روی مواد ریخته و به دلخواه تزئین میکنید 🍇
سالاد آلمانی 💢سیب زمینی پخته ۵۰۰ گرم خیارشور ۳۰۰ گرم شوید ساطوری شده یک چهارم پیمانه خامه نصف پیمانه تخم‌مرغ آب‌پز چهار عدد آبلیموچهار قاشق سوپخوری نمک و فلفل به میزان لازم 💢سیب‌زمینی، خیارشورها و دو عدد از تخم‌مرغ‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد می‌‌کنیم. دو عدد تخم‌مرغ باقی‌مانده را نیز را رنده می‌‌کنیم. نمک، فلفل، آبلیمو و خامه را نیز مخلوط کرده و خوب هم می‌‌زنیم. در ظرف سالاد ابتدا یک ردیف سیب‌زمینی، سپس روی آن یک ردیف تخم‌مرغ و بعد خیارشور چیده و سس خامه را می‌‌ریزیم و شوید ساطوری شده را روی آنها می‌پاشیم 🍇
❤️ آلو یا هر میوه ای که دوست دارید یک نوع یا مخلوط میشورید و تو قابلمه میریزید و به اندازه ای که رویه میوه تونو اب بگیره اب میریزید و میزارید رو گاز تا بپزه وقتی با قاشق فشار میدید هسته از گوشت میوه جدا بشه خاموش میکنید یعد اینکه سرد شد داخل یه ابکش میریزید و با کمک دست به اصلاح صاف میکنید تا فقط پوست و تخم میوه بمونه همین فقط دو نکته بگم باید در اخر مواد لواشک مثل فرنی تقریبا سفت باشه نباید خیلی ابکی باشه اگر اب اون زیاد بود بزارید رو گاز یکم جوش بخوره و غلیظ بشه اگر اندازه بود که هیچ( اینو بخاطر این میگم ممکنه بعضی از دوستان از اول اب زیاد بریزن یا میوه اشون خیلی اب پس بده. دوم اینکه من همیشه یکم نمک هم میزنم اخر کار بعد صاف کردن اگر از الو خالی یا میوه هاایی که ترش مزه باشن استفاده کنم شکر هم میزنم تا ملس بشه. بعد کف سینیمو با پلاستیک فریزر میپوشونم و موادو پخش میکنم میزارم تو افتاب تا خشک بشه. یکبار هم برای اینکه حوصله نداشتم صاف کنم همون اول قبل اینکه بزارم میوه ها بپزن تخمشون رو جدا کردم و وقتی پختن تو میکسر با همون پوستش میکس کردم که اینم خیلی خوب 🍃🥀
سبز☘️☘️☘️ کاهو،کلم سفید ، برگهای ریز اسفناج ، ذرت ، گردو ، زیتون سیاه یا سبز و کدو سبز بلانچ شده و نخود سبز و خیار. برای هم میتونید از ماست و آبلیمو و روغن زیتون و نمک و فلفل استفاده کنید یا مثل من فقط با سرکه بالزامیک و روغن زیتون میل کنید 🍇
🍡 🔸یک بسته پودر ژله ی شاتوت رو با یک و نیم لیوان آب جوش خوووب حل کردم و گذاشتم سرد شد و بعد گذاشتم یخچال تا کاملا ببنده.یک بسته پودر ژله ی انگور رو هم با یک لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم سرد بشه .وقتی ژله ی انگور سرد شد بهش دو تا بستنی لیوانی اضافه کردم و خوب هم زدم بعد ژله ی شاتوت رو رنده کردم و بهش اضافه کردم و کاملا هم زدم و ریختم تو قالب و گذاشتم ببنده. 🍇
با پنیر و اسفناج 🍗 سینه مرغ 4 عدد روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به ميزان دلخواه پودر سیر و پیاز به میزان دلخواه پنیر خامه ای نرم شده 100 گرم پنیر پارمزان رنده شده 1/4 پیمانه سس مایونز 2 قاشق غذاخوری اسفناج خرد شده 1 ونیم پیمانه سیر ریز خرد شده 1 قاشق چایخوری ● ابتدا فر رو روشن کرده و روی دمای 190 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم بشه. مرغ ها رو به روغن زیتون آغشته میکنیم. تو یه ظرف دیگه نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز رو مخلوط کرده و سینه های مرغ رو توی ادویه ها میغلطونیم. ● در ظرفی پنیر خامه ای، پارمزان، سس مایونز، اسفناج، سیر و کمی نمک رو خوب مخلوط ميكنيم. حالا کنار سینه ها رو برش میزنیم و داخل سینه ها رو با مواد پنیری اسفناجی پر میکنیم. سینه ها رو توی ظرف مناسب چیده و حدود نیم ساعت توی فر گرم شده میپزیم 🍇
سیب زمینی و بادمجان رو به صورت ورقه ای برش بزنید سرخ کنید. مواد میانی : پیاز نگینی کاراملی فراوان، فلفل دلمه ای نگینی رو به پیاز اضافه کنید، گوشت چرخ کرده رو هم اضافه کنید و ادویه جات بزنید، قارج اسلایس شده رو هم به مخلوط اضافه کنید و نمک بزنید و یک قاشق غذاخوری رب گوجه بذارید سس به روغن بیفته. ‌‌ سس بشامل : آرد رو داخل شیر سرد حل کنید بذارید روی حرارت نمک و فلفل سیاه بزنید و مدام هم بزنید و در آخر کره اضافه کنید. کف ظرف مورد نظر، لایه اول سیب زمینی سرخ شده، کمی پنیر پیتزا، لایه دوم سس گوشت و قارچ، لایه سوم بادمجان سرخ شده، لایه چهارم سس گوشت و قارچ، لایه پنجم سس بشامل، لایه ششم پنیر پیتزا لایه هفتم فلفل دلمه ای رنگی و گوجه نگینی روی پنیر، در آخر هم داخل فر از قبل گرم شده درجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه، نوش جان❤ ‌‌‌ ✔ نکات ۱. نیازی نیست روی ظرف فویل بکشید ۲. چون بادمجون و سیب زمینی روغن رو به خودشون میکشن نیازی به چرب کردن کف ظرف نیست ۳. میتونید سیب زمینی رو حذف کنید 🍇