eitaa logo
ارگانیک بخوریم👩‍🍳
1.6هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
715 ویدیو
2 فایل
⁦❣️⁩ارتباط با تیم استاد حاج بابا👇 @timhajbaba 🔮 امام صادق ع👈 غذای تو پیش از غذابودن، دوای توست🎯
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاهو خشک نحوه‌ی درست کردن آن:👇 برگ های کاهو رو از دمبرگش جدا می‌کنیم خوب میشوییم و میذاریم آبش خشک بشه روی پارچه تمیز پهن می‌کنیم یا در دستگاه میوه خشک کن میذاریم تا خوب ترد و خشک شه بعد از خشک شدن لای دستمون پودر میکنیم. 🥬کاهو و ماست هر دو سرد و تر هستند و خنک کننده بدن. برای امزاج و طبایع گرم بخصوص در فصل گرم بسیار مناسب است. 🥬اما طبایع و امزاج سرد مخصوصا در فصل سرد مصرف نکنند. مثلا اگر دچار درد مفاصل، استخوان و عضله در اثر بالارفتن سردی بدن باشند، اون رو تشدید می کنه. @gazaaa🍎
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادلازم:🍱 گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم🥓 پیاز رنده شده ۳ ق‌غ🧅 جعفری ساطوری ۳ ق‌غ پودر سیر ۱ ق‌غ🧄 پودر تخم‌گشنیز ۱ ق‌غ پودر زیره سبز ۱ ق‌چ پودر دارچین نصف ق‌چ پودر زنجبیل نصف ق‌چ فلفل سیاه نصف ق‌چ فلفل قرمز یک‌چهارم ق‌چ طرز تهیه:👩‍🍳 همه مواد را باید باهم مخلوط و خوب ورز دهید... از مایه توپ‌های متوسط برداشته و به سیخ میکشیم... بااین مواد ۱۵ عدد کوفته درست میشود... فراموش نکنید که سیخ‌های چوبی را حداقل نیم ساعت در آب بگذارید خیس بخورد... کوفته ها را که به سیخ کشیدیم در یخچال میگذاریم تا سرد شود و خودش را بگیرد... روغن را در ظرف مناسبی داغ میکنیم و کوفته هارا در آن سرخ میکنیم... اگر فقط یه‌بار این کوفته‌های گوشتی رو امتحان کنید بدون شک مشتری دائمیش میشید... ویژگی‌های این کوفته یکیش استفاده از شش نوع ادویه متفاوته و دیگری روش سروشه، که میتونه برای افطار یا سحری انتخاب بشه... میتونید کوفته رو تنها با نان یا در کنار کمی برنج سرو کنید و از خوردن اون لذت ببرید دوستان اگه باحرارت خیلی ملایم کوفته ها رو سرخ کنید داخلش خام نمیمونه کافیه روغن رو داغ کنید و حرارت رو کم کنید تا کوفته ها کاملا مغز پخت بشن. طبع: 💚 🍎از جعفری خشک استفاده کنید، سبزی وقتی می پزد( با هر نوع طبخی) فاسد می شود. 🍏از روغن کنجد برای سرخ کردن استفاده کنید. @gazaaa🍎
ماهی هوور یا ماهی گوشتی نمک زده و کنار بگذارید تا بوی نامطبوع ماهی کمتر بشه و ماهی نمک بگیره (میتونید ماهی رو بعد از نمک زدن و نگه داشتن و شستن، چند ساعت ماهی رو تو پیاز و نمک ابلیمو هم بذارید طعم دار بشه بعد شروع به پخت کنید ) سپس ماهی رو بشورید. 1
در ظرفی که گنجایش تعداد ماهی ها رو داره مقداری روغن بریزید و ادویه بریزید کمی تفت بدید و اب بریزید بهتره سایز ظرف اندازه حجم ماهی باشه نه بیشتر 2
ادویه رو که در روغن تفت دادید ماهیا رو بذارید و اب اضافه کنید 3
من ۱ و نیم استکان اب ریختم تو ظرف و زمان دادم با حرارت بسیار کم پخته بشه میتونید با روغن زیتون بپزید و‌کمی رازیانه نیم کوب هم به ادویه اضافه کنید البته ادویه محلی ما رازیانه داره (تفاوتی نداره ابتدا اب بریزید یا ماهی بذارید چون هردو همزمان انجام میشه) 4
ماهی پخته شده اماده سرو هست🐟🐠🐟🐠 این نوع طبخ ماهی بهتر از طعم ماهی که در روغن سرخ شده باشه با ذائقه ما جوره و روغن کمتری مصرف میشه🐟🐠🐟 میتونید ابتدا پیاز سرخ کنید بعد ادویه سرخ کنید اب اضافه کنید و ماهی بذارید بپزه مقدار اب هم میشه بیشتر کنید 5 ارسالی از خانم پاییزان عزیز اعضای گروه اشپز باشیم🥰👏
ماهی زیره سبز ۲۸ گرم فلفل سیاه ۵۰ گرم گل محمدی. ۷ گرم تخم گشنیز ۲۰ گرم زنجبیل ۱۴ گرم چوب دارچین ۲۵ گرم میخک ۳۰ عدد جوز هندی ۱ عدد هل ۲ گرم باز ما مقداری ادویه اضافه میکنیم بعد اسیاب میکنیم 👇 قرص کمر نر و ماده هر کدام. ۱ عدد جوز ۱ عدد بادیان ستاره ای ۷ گرم هل ۳ گرم که مجموع وزن هل میشه ۵ گرم
سیب طرزتهیه خورشت سیب برای ۳نفر من از۲ تکه گوشت استخوانی استفاده کردم باهرگوشتی میشه جزماهی۲ تاسیب متوسط آلونفری۵ عدد چاشنی زعفرون هل ودارچین ویک ق گلاب اول گوشت رومثل چلوگوشتی بپزیدبعد۱ ساعت پخت آلو روبایک قاشق رب سرتفتی بدیدبریزید داخل گوشتها آلوکه پخته شدله نشده باشه سیب هاروپوست کنده وبه ۶ قسمت برش بزنیدوسرخ کنیدبریزیدداخل خورشت نیم ساعت زمان بدهیدتاسیب ها پخته بشه چاشنی هارواضافه کنیدبعدباسیب زمینی سرخ شده تزئین کنید نوش جونتون ارسالی از نرگس سادات شهر اعضای گروه اشپز باشیم 🥰👏
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سس مایونز ☘️مواد لازم:🍱 شیر نصف لیوان(۱۰۰میلی)🥛 روغن مایع یک لیوان(۲۰۰میلی) سس خردل دو قاشق غذاخوری آبلیمو دو قاشق غذاخوری نمک نصف قاشق چایخوری یا کمتر🧂 شکر نصف قاشق چایخوری 🍚 ☘️طرز تهیه: شیر و روغن رو داخل ظرفی ریخته و با گوشت کوب برقی میزنیم تا غلیظ بشه اگر گوشتکوب ندارید از مخلوط کن استفاده کنید سس خردل نمک شکر آبلیمو رو اضافه کرده و دوباره چند ثانیه میزنیم. سس آماده شد😋 ☘️نمک رو با احتیاط اضافه کنید که شور نشه ☘️یک هفته ده روز در یخچال قابل نگهداریه😊
18.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پلو مخلوط خوشمزه 😉🌱 مواد لازم🍱 برنج ۲ پیمانه🍚 گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم🥓 پیاز ۱ عدد🧅 کرفس ۵۰۰ گرم سبزی جعفری خرد شده ۳ پیمانه سبزی نعناع خرد شده ۱/۲ پیمانه نمک و فلفل سیاه ۱ ق چ خ🧂 پود تخم کرفس ۱ ق چ خ پودر سیر و پاپریکا ۱ ق چ خ پودر غوره ۲ ق چ خ سیب زمینی ۱ عدد برای ته دیگ🥔 کره ۲۵ گرم🧈 زعفران دم کرده 💚 🍎از سبزی خشک استفاده بشه. 🍏زعفران رو موقع سرو اضافه کنید. 🍎به جای پاپریکا از پولبیبر استفاده کنید. @gazaaa🍎
🔰دمنوش های مناسب فصل پاییز با شروع پاییز 🍁، حساسیت‌های فصلی، آبریزش بینی 🤧 و چشم 👁️ خیلی‌ها رو درگیر می‌کنه. دمنوش‌های گرم و مناسب طبع پاییزی می‌تونن به کاهش این علائم کمک کنن: 🫔۱. دمنوش دارچین و زنجبیل: طبع گرم و خشک داره، سیستم ایمنی رو تقویت می‌کنه و به کاهش علائم حساسیت کمک می‌کنه. یه تکه دارچین و زنجبیل رو ۱۰ دقیقه در آب جوش دم کنید ☕️. 🍎۲. دمنوش سیب و به: با طبع معتدل، باعث کاهش التهابات و حساسیت می‌شه. سیب و به رو با کمی دارچین دم کنید . 🌸۳. دمنوش گل گاوزبان و لیموعمانی: این دمنوش با طبع معتدل، به کاهش آبریزش بینی و آرامش سیستم تنفسی کمک می‌کنه . چند گل گاوزبان با یک لیموعمانی دم کنید. 🍃۴. دمنوش نعناع و چای ترش: ترکیبی برای کاهش التهابات و تقویت سیستم تنفسی 🫁. دو قاشق چای ترش رو با چند برگ نعناع تازه دم کنید. 🪴۵. دمنوش آویشن و بابونه: این ترکیب طبع گرم داره و خاصیت ضد حساسیت و ضد التهابی داره . یک قاشق آویشن و بابونه رو در آب جوش دم کنید. این دمنوش‌ها به کاهش حساسیت و تقویت سیستم ایمنی در فصل پاییز کمک می‌کنن! 🍂 @gazaaa🍎