eitaa logo
ارگانیک بخوریم👩‍🍳
1.6هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
715 ویدیو
2 فایل
⁦❣️⁩ارتباط با تیم استاد حاج بابا👇 @timhajbaba 🔮 امام صادق ع👈 غذای تو پیش از غذابودن، دوای توست🎯
مشاهده در ایتا
دانلود
عصاره گوشت یا گوشت تو شیشه این غذا برای بیماران و کسانی که ضعف دارند بسیار مفید است، تمام خواص گوشت حفظ می‌شود. مواد لازم مقداری گوشت گوسفندی (مقدار گوشت را در دستور توضیح میدهم) ۱ عدد پیاز کوچک ۱ تا ۲ ق غ آبلیمو مراحل ۳ تا ۴ ساعت مقدار ی گوشت گوسفندی حدودا دو برابر مقداری که برای خورش همان نفرات در نظر دارید. پیاز را خلالی یا رنده درشت بزنید و با نمک و آبلیمو و گوشت در شیشه قرار دهید. شیشه را محکم کنید و در قابلمه آب قرار دهید. (آب قابلمه داغ نباشد، شیشه میشکند) در حین پخت درصورت کم شدن آب قابلمه، آب جوش اضافه کنید، در غیر این صورت شیشه ترک میخورد.
مواد لازم:ارد مرغوب ۱۵۰گرم( که باید از حریر رد شده باشه) روغن مایع :۷۰گرم کره:۵۰گرم مواد لازم برای شربت: اب ۴۸۰گرم گلاب ۱۰۰گرم زعفران دم شده غلیظ ۲ق غ خ هل نصف ق م خ ابتدا شربت را اماده کرده به این صورت که اب باید ترجیحا جوش باشد شکر را دراب ریخته وروی شعله میزاریم تا شکر دراب حل شود وبه جوش بیاید.بعد هل وزعفران وگلاب را اضاف میکنیم ومیزاریم تا یک دقیقه بحوشد.از روی حرارت برمیداریم ومیزاریم کنار نکته شربت را باید داغ داغ به حلوا اضاف کرد طرز تهیه:ابتدا ارد را درون تابه ریخته وبه مدت ۴۵ دقیقه باشعله ملایم تفت میدهیم.بعداز گذشت این زمان ارد را یه بار درون تابه الک کرده روغن وکره را اضافه میکنیم وبه مدت ۲۰دقیقه باشعله ملایم تفت میدهیم تا طلایی شود .بعداز این زمان شربت را داغ داغ به مواد اضاف میکنیم شعله رو زیاد میکنیم وتند تند هم میزنیم تا حلوا وسط ظرف جمه شود وخودش را بگیرد.وقتیکه شربت به خورد مواد رفت نباید زیاد حلوا زیاد روی حرارت بماند.حلوای ما اماده هست.برای اینکه تزیین زیبایی از حلوا داشته باشیم خود حلوا قابلیت قالب پذیری خیلی خوبی دارد حتی میشه با ماسوره هم باهاش کار کرد.ولی اگر حلوای شما کمی سفت بود ونشد با ماسوره باهاش کتر کنید میتوانید مقداری از حلوارا درون ظرفی بریزید مقداری اب جوش وکمی روغن اضاف کنید وروی شعله بزارید وهم بزنید تا روان بشه وقابلیت ماسوره خوردن پیدا کند.***دوستان اگر میخواهید که حلوای شیک وخوشمزه وخوشپختی داشته باشید باید صبور باشید در پختش واینکه دوتا زمان یاد شده برای تفت دادن حلوا بدون روغن وبا روغن حتماااااا زمان گفته شده رعایت شود.....نووووووش جانتون.
‎طرز تهیه یک غذای رژیمی فوق العاده خوشمزه برای افراد چاق . طرز تهیه کوکوی کدوسبز رژیمی ، بدون روغن و کاملا رژیمی برای افرادی که غذاهای رژیمی میل میکنند. ‎✏️مواد لازم: ‎کدو سبز متوسط= 4 عدد ‎پیاز= 1 عدد ‎آرد= 1/2 لیوان ‎تخم مرغ= 1 عدد ‎نمک و فلفل= به مقدار لازم ‎طرز تهیه: ‎ابتدا کدوها و پیاز را پوست گرفته و رنده کنید و داخل پارچه ای بریزید و بفشارید تا آب اضافی مواد گرفته شود . سپس ، آرد ، تخم مرغ ، نمک و فلفل را به مواد بیافزایید و داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. ‎ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و با قاشق روی سینی از مایه کوکو بریزید و داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد ، پس از پخت قسمت بالای فر را چند دقیقه روشن کنید تا روی کوکوها نیز طلایی و برشته شود .
موادلازم📝 دال عدس(عدس نارنجی) سیب زمینی یک عدد پیاز یک عدد سیر چند حبه رب گوجه یک قاشق غ خوری لیموعمانی دو عدد نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل طرزتهيه📝 اول سیب زمینی رو با عدس گذاشتم بپزه و خوب نرم شه بعد که پخت سیب زمینی رو له کردم داخلش پیاز رو سرخ کردم تا طلایی شه بعد سیر رو اضافه کردم و کمی تفت دادم بعد ادویه ها و‌رب رو بهش اضافه کردم مجدد تفت دادم تا رب رنگ باز کنه در اخر به عدس اضافه کردم و‌گذاشتم خوب به خورد هم برن و جا بیافتن نكات📝 برای چاشنی تمر هندی میتونید اضافه کنید نداشتین هم میتونید از لیمو عمانی و آب لیمو استفاده کنید . تمرهندی و‌بخیسونید و از صافی رد کنید و‌به دال عدس اضافه کنید . اگه تمر هندی اضافه کردین حواستون به اضافه کردن نمک باشه. سیر و‌زنجبیل اجزای اصلی هستند . اصل این غذا تنده هرچی این خوراک تندتر باشه خوشمزه تره این خوراک خوشمزه رو‌هم میتونید با پلو سرو کنید هم با نون
🟤 طرز تهیه خورش به و آلو با رب انار 🔶موادلازم 🔸گوشت : گوشت گوسفندی با دنبه و یا گوشت پرندگان : 300 الی 400 گرم 🔸به : یک عدد بزرگ 🔸پیاز : یک عدد 🔸سیر : 2حبه(اختیاری ) 🔸نمک ، زردچوبه ، دارچین ، فلفل 🔸آلو : به ازای هر نفر 3 عدد 🔸زعفران 🔸روغن 🔸رب انار 1⃣ ابتدا پیاز را با روغن دنبه و یا هر روغن طبیعی که دارید تفت دهید تا سبک شود سپس سیر و گوشت را اضافه و تفت دهید ، ادویه ها را اضافه و تفت دهید ، رب انار و آب هم بریزید و اجازه دهید تا گوشت بپزد 2⃣ به ها را به قطعات دلخواه خرد کنید (نیازی به گرفتن پوست به نیست )و با روغن دو طرف آن را کاملا سرخ کنید تا رنگش قهوه ای شود آلو ها را هم بشویید و خیس کنید . 3⃣ وقتی گوشت کمی پخت ، نمک را همراه به های سرخ شده و آلو اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیوفتد 📌 میزان رب انار بستگی به ترشی آن و ذائقه شما دارد . 📌 خورش به و آلو را میتوانید بدون رب انار هم طبخ کنید .
🟡طرز تهیه قیمه به 🔶موادلازم 🔸گوشت : گوشت گوسفندی با دنبه و یا گوشت پرندگان : 300 الی 400 گرم 🔸به : یک عدد بزرگ 🔸پیاز : یک عدد 🔸سیر : 2حبه(اختیاری ) 🔸لپه : به ازای هر نفر 2 قاشق غذاخوری 🔸نمک ، زردچوبه ، دارچین ، فلفل 🔸لیمو عمانی / آبلیمو /یا آلو : 2 یا 3 عدد(اختیاری) / یک قاشق غذاخوری/ به ازای هرنفر 3 عدد 🔸زعفران 🔸روغن 1⃣ لپه ها را بشویید و چند ساعت خیس کنید و بعد بگذارید تا پخته شوند 2⃣ پیاز را با روغن دنبه و یا هر روغن طبیعی که دارید تفت دهید تا سبک شود سپس سیر و گوشت را اضافه و تفت دهید ، ادویه ها را هم به دلخواه اضافه کنید و آب بریزید تا گوشت بپزد وقتی گوشت نیم پز شد نمک و لپه ها را اضافه کنید 3⃣ لیمو عمانی ها را با چنگال یا چاقو سوراخ کنید و در آبجوش قرار دهید تا کمی نرم شوند سپس به قابلمه گوشت اضافه کنید ، بعد از اینکه لیمو ها پخته شدند آنهارا خارج کنید و پوست و هسته آنها را جدا و گوشت قهوه ای رنگ لیمو ها را دوباره به خورش اضافه کنید( استفاده از لیمو عمانی اختیاری است و میتوانید از آبلیمو یا آلو هم استفاده کنید) 3⃣به ها را به قطعات دلخواه خرد کنید (نیازی به گرفتن پوست به نیست )و با روغن دو طرف آن را کاملا سرخ کنید تا رنگش قهوه ای شود سپس به قیمه اضافه کنید 3⃣ اواخر پخت زعفران غلیظ دم کرده را اضافه کنید و کمی بعد زیر قیمه را خاموش کنید و درب آن را ببندید تا روغن آن بالا بیاید 📌میتوانید برای رنگدهی از پوره کدو حلوایی هم استفاده کنید در این صورت رنگ قیمه شما نارنجی خوشرنگ میشود و مصرف زعفران هم کمتر میشود