#دال_عدس_جنوبى
موادلازم📝
دال عدس(عدس نارنجی)
سیب زمینی یک عدد
پیاز یک عدد
سیر چند حبه
رب گوجه یک قاشق غ خوری
لیموعمانی دو عدد
نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل
طرزتهيه📝
اول سیب زمینی رو با عدس گذاشتم بپزه و خوب نرم شه بعد که پخت سیب زمینی رو له کردم داخلش
پیاز رو سرخ کردم تا طلایی شه بعد سیر رو اضافه کردم و کمی تفت دادم بعد ادویه ها ورب رو بهش اضافه کردم مجدد تفت دادم تا رب رنگ باز کنه
در اخر به عدس اضافه کردم وگذاشتم خوب به خورد هم برن و جا بیافتن
نكات📝
برای چاشنی تمر هندی میتونید اضافه کنید نداشتین هم میتونید از لیمو عمانی و آب لیمو استفاده کنید .
تمرهندی وبخیسونید و از صافی رد کنید وبه دال عدس اضافه کنید .
اگه تمر هندی اضافه کردین حواستون به اضافه کردن نمک باشه.
سیر وزنجبیل اجزای اصلی هستند .
اصل این غذا تنده هرچی این خوراک تندتر باشه خوشمزه تره
این خوراک خوشمزه روهم میتونید با پلو سرو کنید هم با نون
#خورش_به_و_آلو_با_رب_انار
🟤 طرز تهیه خورش به و آلو با رب انار
🔶موادلازم
🔸گوشت : گوشت گوسفندی با دنبه و یا گوشت پرندگان : 300 الی 400 گرم
🔸به : یک عدد بزرگ
🔸پیاز : یک عدد
🔸سیر : 2حبه(اختیاری )
🔸نمک ، زردچوبه ، دارچین ، فلفل
🔸آلو : به ازای هر نفر 3 عدد
🔸زعفران
🔸روغن
🔸رب انار
1⃣ ابتدا پیاز را با روغن دنبه و یا هر روغن طبیعی که دارید تفت دهید تا سبک شود سپس سیر و گوشت را اضافه و تفت دهید ، ادویه ها را اضافه و تفت دهید ، رب انار و آب هم بریزید و اجازه دهید تا گوشت بپزد
2⃣ به ها را به قطعات دلخواه خرد کنید (نیازی به گرفتن پوست به نیست )و با روغن دو طرف آن را کاملا سرخ کنید تا رنگش قهوه ای شود
آلو ها را هم بشویید و خیس کنید .
3⃣ وقتی گوشت کمی پخت ، نمک را همراه به های سرخ شده و آلو اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیوفتد
📌 میزان رب انار بستگی به ترشی آن و ذائقه شما دارد .
📌 خورش به و آلو را میتوانید بدون رب انار هم طبخ کنید .
#قیمه_به
🟡طرز تهیه قیمه به
🔶موادلازم
🔸گوشت : گوشت گوسفندی با دنبه و یا گوشت پرندگان : 300 الی 400 گرم
🔸به : یک عدد بزرگ
🔸پیاز : یک عدد
🔸سیر : 2حبه(اختیاری )
🔸لپه : به ازای هر نفر 2 قاشق غذاخوری
🔸نمک ، زردچوبه ، دارچین ، فلفل
🔸لیمو عمانی / آبلیمو /یا آلو : 2 یا 3 عدد(اختیاری) / یک قاشق غذاخوری/ به ازای هرنفر 3 عدد
🔸زعفران
🔸روغن
1⃣ لپه ها را بشویید و چند ساعت خیس کنید و بعد بگذارید تا پخته شوند
2⃣ پیاز را با روغن دنبه و یا هر روغن طبیعی که دارید تفت دهید تا سبک شود سپس سیر و گوشت را اضافه و تفت دهید ، ادویه ها را هم به دلخواه اضافه کنید و آب بریزید تا گوشت بپزد وقتی گوشت نیم پز شد نمک و لپه ها را اضافه کنید
3⃣ لیمو عمانی ها را با چنگال یا چاقو سوراخ کنید و در آبجوش قرار دهید تا کمی نرم شوند سپس به قابلمه گوشت اضافه کنید ، بعد از اینکه لیمو ها پخته شدند آنهارا خارج کنید و پوست و هسته آنها را جدا و گوشت قهوه ای رنگ لیمو ها را دوباره به خورش اضافه کنید( استفاده از لیمو عمانی اختیاری است و میتوانید از آبلیمو یا آلو هم استفاده کنید)
3⃣به ها را به قطعات دلخواه خرد کنید (نیازی به گرفتن پوست به نیست )و با روغن دو طرف آن را کاملا سرخ کنید تا رنگش قهوه ای شود سپس به قیمه اضافه کنید
3⃣ اواخر پخت زعفران غلیظ دم کرده را اضافه کنید و کمی بعد زیر قیمه را خاموش کنید و درب آن را ببندید تا روغن آن بالا بیاید
📌میتوانید برای رنگدهی از پوره کدو حلوایی هم استفاده کنید در این صورت رنگ قیمه شما نارنجی خوشرنگ میشود و مصرف زعفران هم کمتر میشود
11.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آشپزی_اسلامی
#ماهی_قزل_شکم_پر🐟
ماهی
سیر ۴حبه بزرگ 🧄
گشنیز،جعفری،نعنا خرد شده ۲لیوان 🍀☘️
رب انار ۶ ق غ
لیمو ترش ۲ عدد 🍋
گردو خرد شده ۳ ق غ
زرشک ۲ ق غ
نمک طبیعی ،فلفل سیاه ۱ ق چ
زنجبیل،زیره،زردچوبه نصف ق چ سرخالی
نوش جان💕
#آشپزی_اسلامی
🧋اسموتی کدو حلوایی🧋
شیر ۴ پیمانه
پودر دارچین یک دوم ق چ
پودر هل یک چهارم ق چ
پودر زنجبیل یک دوم ق چ
عسل یک چهارم پیمانه
شکر قهوهای یک چهارم پیمانه
پوره کدوحلوایی یک چهارم پیمانه
خامه طبیعی فرم گرفته برای تزئین
پودر دارچین برای تزیین
برای طرز تهیه پوره کدو حلوایی ابتدا کدو حلوایی را به صورت تکههای ۳ـ۲ سانتی خرد کنید، سپس داخل یک قابلمه مناسب بچینید. مقدار کمی آب هم داخل آن بریزید.
حالا آن را روی حرارت قرار دهید تا کدوها کاملا بپزند. بعد از آنکه کدوها پختند، پوست آنها را بگیرید و با پشت چنگال خوب له کنید. پوره شما آماده است.
در یک قابلمه یا شیرجوش، شیر، دارچین، زنجبیل، عسل و شکر قهوهای را بریزید و خوب باهم مخلوط کنید.
قابلمه را روی حرارت قرار داده و به آرامی هم بزنید تا شیر خوب داغ شود. حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و پوره کدوحلوایی را داخل آن بریزید و بهآرامی هم بزنید تا پوره کاملا به خورد مخلوط شیر برود.
حالا باید همه مواد برای تهیه اسموتی را داخل مخلوطکن بریزید و دستگاه را روشن کنید. صبر کنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند و اسموتی یکدست شود، سپس آن را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود.
نوشیدنی را داخل لیوانهایی که آماده کردهاید بریزید و با خامه فرم گرفته تزیین کنید. در انتها روی خامه مقداری پودر دارچین بریزید. حالا میتوانید اسموتی کدو حلوایی را سرو کنید
نوش جان💕
#آشپزی_اسلامی
غذای سفارش شده توسط امام صادق
علیه السلام در فصل زمستان🍲😍
نوش جان💕
10.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شوید واویشکاه🌱
مواد لازم:🍱
۴ عدد تخم مرغ 🥚
۸۰۰ گرم سینه مرغ 🐥
سه قاشق غذا خوری شوید
یک قاشق یا ۵ حبه سیر 🧄
نمک🧂 فلفل، زردچوبه
و نیم لیتر آب 💧
طبع:
#گرم_و_تر
#نکات_سلامتی💚
🍎اگر کنار غذا از سبزیجات تازه و سالادهای ساده( کاهو، سبزیجات خشک، جوانه گندم، روغن زیتون، نمک و نارنج) با سس خانگی مانند سس نخود، استفاده بشه، سالمتر و بهتر است.
🍏مصرف ماست همراه گوشت متاسفانه ایجاد فساد می کنه