eitaa logo
غذاپز (آموزش آشپزی حرفه ای)
149.5هزار دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
7هزار ویدیو
2 فایل
آموزش انواع غذاهای۳سوته، کیک و دسرها تبلیغات پربازده مجموعه کانالهای اشپزی https://eitaa.com/joinchat/2187526519C1fdef3f1cb ❌ارسال مطالب با لینک مجاز است ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾
🍱این سس برای سالادهای سبزیجات است و ماندگاری آن هم چند هفته می‌باشد. مواد لازم : 🥄 ۴/۱ فنجان روغن زیتون فوق بکر 🥄 ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک 🥄 نصف تا ۱ قاشق چایخوری نمک 🥄 ۱ تا ۲ حبه سیر متوسط و خرد شده طرز تهیه : ۱. همه‌ی مواد را در یک ظرف شیشه‌ای مخلوط کنید درب آن را محکم ببندید و خوب تکان دهید. ۲. در مواقع لازم، آن را روی سالادتان بریزید ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾
موادلازم 🍴آرد ٢ پیمانه 🍴آب ٢پیمانه 🍴تخم مرغ ٢ عدد 🍴کره ٢قاشق غذاخوری 🍴نمک 1قاشق چایخوری 🍴بیکینگ پودر ١ قاشق چایخوری 🍴پودر سير ١قاشق مربا خوری 🍴فلفل ١قاشق مربا خوری 🍴سیب زمینی ٤عددطرز تهیه: طرزتهیه: 🥢 ابتدا سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم آب و کره رو روی حرارت ملایم میزاریم تا جوش بیان .بعد همه آرد رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه و مرتب هم میزنیم بعد آب اضافه ميكنيم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد.میزاریم خمیر کمی خنک شه. 🥢خمیر رو داخل ظرفی میریزیم و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره. 🥢بعد بیکینگ پودر ،فلفل ،پودر سير ،نمک و سیب زمینی رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم .مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار یا ماسوره بامیه میریزیم و از مواد به اندازه 3.4 سانت با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.این غذای بسیار خوشمزه رو میتونیم بعنوان میان وعده سرو کنیم و همچنین از این سیب زمینی بامیه ای یا دوسش میتوانیم برای تزیین کنار غذا نیز استفاده کنیم. ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾
غذاپز (آموزش آشپزی حرفه ای)
#قلیه_ماهی_و_للک (گمنه) للک lalak از بلغور ریز گندم ضمنا للک رو قبل از استفاده الک کنید تا آردش
امروز میخواهم همه فوت و فن های این غذای خوب جنوبی رو براتون بزارم این غذا که به جای برنج 🍚 خورده میشه طبعش خیلی گرمه و خیلی هم خوشمزه
16.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهیه یا للک غذای محلی و خوشمزه😋😋 ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾
گمنه؛ غذای محلی گناوه گمنه گمنه یا للک، غذایی است که از بلغور ریز گندم تهیه می‌شود و مردم محلی گناوه آن را به عنوان جایگزینی برای برنج طبخ می‌کنند. این غذا را معمولا همراه خورش یا قلیه ماهی، مرغ، بادمجان سرخ‌کرده یا تخم مرغ آب‌‌پز سرو می‌کنند. مردم محلی گناوه، گمنه را به عنوان وعده افطاری در ماه مبارک رمضان نیز در نظر می‌گیرند. این غذا به خاطر استفاده از بلغور در تهیه آن، خواص زیادی از جمله: کاهش کلسترول، تقویت سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از بیماری‌های قلبی و دیابت دارد. ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾
10.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
للک يا گمنه همون بلغور گندم خرد شده ست که هر شهر به يه اسم ميشناسنش و با شيوه هاي متفاوتي طبخ ميشه. شما چه سيش ميگين؟ و خوشحال ميشيم با شيوه طبخ اين غذا تو شهر شما آشنا بشيم ساده ترين روش پخت للک اينه که يه پياز داغ بگيريم و زردچوبه و يک قاشق مرباخوري رب گوجه اضافه کنيم و به ازاي هر پيمانه للک بو داده يک و نيم تا دو پيمانهدفعه ي اول به ازاي هر پيمانه للک يک پيمانه آب مرغ اضافه ميکنيم و شعله اجاق گاز رو خاموش ميکنيم و در مرحله دوم به ازاي هر پيمانه للکي که پختيم اگر دونه هاي للک درشت باشه نصف پيمانه آب مرغ و اگر دونه هاي للک ريز هست ربع پيمانه آب مرغ اضافه ميکنيم. و بعد از پانزده دقيقه استراحت ، للک رو دم ميديم. کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾
اینم تجربه دوست خوب خوزستانیمون😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥦🥒🥕🫑 مواد لازم: ✨گل کلم ۲ عدد متوسط ✨هویچ ۵۰۰ گرم ✨کرفس یک عدد متوسط ✨خیار به دلخواه ✨نخود و فلفل تند، سیر تازه، شوید ✨سرکه یک لیوان، آب جوش ۱۴لیوان، ✨نمک یا سنگ نمک ۸ قاشق یا نصف لیوان درست کردنش خیلی آسون و سادس😊اگه این نکته هارو رعایت کنی به هیچ وجه کپک نمی زنه👌 مواد اولیتون باید بعد شتسشو کاملا خشک باشه همینطور شیشه باید خشک و تمیز باشه بعد از آماده شدن شور حتما در جای خنک مثل یخچال یا تراس نگهداریش کنید و موقع برداشتن هم از قاشق تمیز و خشک استفاده کنید 🔴سه ترفند خفن برای ترد شدن کلم شور: ۱. حتما از نخود استفاده کنید✅️ ۲. از آب جوشیده استفاده کنید✅️ ۳. قبل بستن در شیشه از یه مشمبا فریزر استفاده کنید که هوا وارد ظرف نشه✅️ امیدوارم یه شور فوق العاده خوشمزه و ترد درست کنید و از خوردنش لذت ببرید🥰 من که خودم عاشق شورم حالا شما بگید شورو بیشتر دوست دارید یا ترشی؟ ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم👇 🔸ماکارانی فرمی 🔸گوشت چرخکرده یا مرغ خورد شده 🔸پیاز 🔸عصاره قلم 🔸آب کافی 🔸رب 🌱همه توضیحات داخل ویدیو هست فقط نکتش اینه که آب تا روی ماکارانی رو بگیره بیشتر نریزین که خمیر نشه... هروقت کوچولوتون تونست همچین بافتی رو بخوره براش درست کنین نوش جان کنه☺️♥️ ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾
غذاپز (آموزش آشپزی حرفه ای)
#ماکارونی_کته_ای #مناسب_وزن_گیری موادلازم👇 🔸ماکارانی فرمی 🔸گوشت چرخکرده یا مرغ خورد شده 🔸پیاز 🔸عصا
. بهتون قول میدم این مدل ماکارانی رو امتحان کنین بچه هاتون عاشقش میشن..😍نیاز به آبکش کردن نداره اصلا هم خمیر نمیشه یه غذای انگشتی عالی برای بچه هاست‌👼.‌ نرم و خوش خوراکه😋