💠 حدیث روز 💠
❓روزی چند آیه قرآن بخوانیم؟
🔻امـام صـادق عليه السلام فرمودند:
اَلقُرْآنُ عَهْدُاللّه ِ اِلى خَلْقِهِ، فَقَدْ يَنْبَغى لِلْمَرْءِ المُسْلِمِ اَنْ يَنْظُرَ فى عَهْدِهِ، وَ اَنْ يَقْرَأ مِنْهُ فى كُلِّ يَوْمٍ خَمْسينَ آيةً
❇️ قـرآن، عـهدنامه خدا به بنـدگان اوست، پس شايسته است مســلمان در عـهدنـامـه اش بـنگرد و روزى پنـجـاه آيـه از آن بخـواند.
📚وسائل الشیعه، ج ۴، ص ۸۴۹
@ghoranvasonat💐🌷💐
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
حضرت امیرالمؤمنین علیهالسلام و نیز هرکدام از ائمه اطهار علیهمالسلام نسبت به قاصدین و مجاورین و زائرین مانند پدر مهربان نسبت به اولادش میباشد.
📚 درمحضربهجت، ج۱، ص۳۳۰
#داستانهای_آموزنده
#نکته_های_ناب
🔸استاد آیت الله تحریری:
شخصی میگفت: خدمت #آیت_الله_بهجت (رضوان الله علیه) رفته بودم و از ایشان دستور میخواستم.
ایشان فرمودند: #استغفار کن. بعضی از چیزها هست که آدم میگوید: خود ما هم میدانستیم. مشکل همین است که ما تصوّر میکنیم میدانیم! ما در #جهل مرکّب، غوطهور هستیم. کسانی که میدانند میگویند: نمیدانیم. ما که نمیدانیم، میگوییم: میدانیم.
آن شخص میگفت: ما با سستی با این فرمایش برخورد کردیم. شب خواب دیدم که در یک قلّه قرار گرفتهام و در حال پرت شدن هستم. گفتم از این فرمایش استفاده کنم. در خواب استغفارکردم، یک مرتبه من را گرفتند و روی زمین گذاشتند.
صبح خدمت ایشان آمدم و وقتی خواب را به ایشان گفتم، ایشان لبخند زدند که چنین تأثیراتی دارد و ما از آن غافل هستیم.
▪️کانال نشر بیانات استاد تحریری:
@seratemostaghim_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊سخنرانی کوتاه
🔰سلام به امام حسین(ع)قبل از اقامه نماز
#استاد_عالی
┄┅═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧═┅┄
✅کانال استاد عالے
🆔 @ostad_aali110
barkat-telavat-quran.ali_.mp3
1.98M
🔊فایل صوتی #کوتاه
🔰 برکات تلاوت قران🔰
#استاد_عالی
┄┅═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧═┅┄
✅کانال استاد عالے
🆔 @ostad_aali110
barkat-telavat-quran.ali_.mp3
1.98M
🔊فایل صوتی #کوتاه
🌿 بسیار زیبا🌿
🔰 برکات تلاوت قران🔰
💐مدیریت فضای مجازی💐
🌷راهکار برکت و دوری شیاطین🌷
#استاد_عالی
┄┅═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧═┅┄
@ghoranvasonat💐🌿💐🌿💐🌿💐🌿💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رصد
♦️ ایران ۱۵ همسایه با حدود ۶۰۰ میلیون جمعیت دارد که در آن ۲۰۰۰ میلیارد دلار تجارت صورت میگیرد و سهم صادرات ایران تنها ۳۶ میلیارد دلار یعنی کمتر از ۲ درصد است.اگر ایران تنها ۵ درصد از صادرات همسایگان را تامین کند، می توان حداقل ۵.۷ میلیون شغل ایجاد کرد.
@rafiei110.mp3
1.11M
🔊فایل صوتی #کوتاه
🔰چشم برزخی در قبرستان..⁉️🔰
#استاد_مسعود_عالی
🌷حداقل برای یک نفر ارسال کنید
┄┅═✧🌺یازهرا🌺✧═┅┄
✅ صدای عالے و رفیعے
✅ @rafiei110
#ارزش_چادر_خواهران
رگ هایش پاره شده بود و خونریزی شدیدی داشت. وقتی دکتر #مجروح را دید به من گفت: بیارش داخل اتاق عمل ..
بعد هم به من اشاره کرد که چادرم را در بیاورم تا راحت تر بتوانم مجروح را جا به جا کنم ، مجروح که فهمیده بود ، به سختی گوشه چادرم را گرفت و بریده بریده گفت :
من دارم می روم تا تو #چادر خودت رو در نیاوری ؛ ما برای این چادر داریم می رویم ، چادرم داخل مشتش بود که شهید شد
راوی: خانم موسوی از پرستاران زمان جنگ . کتاب #خانم ها حتما بخوانند ، صفحه بیست و چهار
🏴 نکته های ناب کـوتاه
@noktehayenabekotah
#ﻟﺎ_ﺗَﺤْﺰَﻥْ_ﺇِﻥ_ﺍﻟﻠﻪَ_ﻣَﻌَﻨﺎ
بعضی ﻭقتها ﺣﻖ ﺁﺩﻣﻮ ﻧﺎﺣﻖ ﻣﯽکنند، ﺍﺫﻳﺖ ﻣﯽ کنند ، ﺍﻟﮑﯽ ﺗﻬﻤﺖ ﻣﯽ ﺯنند ، ﺑﺮﺍﺕ ﭘﺎﭘﻮﺵ ﺩﺭﺳﺖ می کنند ، ﻣﺪﺭﮎ ﺳﺎﺯﯼ می کنند ﻭ ﺗﻮ ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻧﻤﯽ ﺗﻮاﻧﯽ ﺍﺯ ﺣﻘﺖ #ﺩﻓﺎﻉ ﮐﻨﯽ ، ﻧﻤﯽ ﺗﻮاﻧﯽ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﻨﯽ ﺣﻘﺖ ﺿﺎﻳﻊ ﺷﺪﻩ
ﺍﻳﻦ مواقع ﻳﻪ ﺁﻳﻪ رو به یاد بیار، ﺍﮔﻪ ﺍﺯ ﺗﻪ ﺩﻝ ﺑﺨﻮﻧﻴﺶ، ﻧﺠﺎﺗﺖ ﻣﯽ ﺩﻩ، ﺩﻳﺮ ﻳﺎ ﺯﻭﺩ ﺩﺍﺭﻩ ﻭﻟﯽ ﺳﻮﺧﺖ ﻭ #ﺳﻮﺯ ﻧﺪﺍﺭﻩ.
ﻟﺎ ﺗَﺤْﺰَﻥْ ﺇِﻥ ﺍﻟﻠﻪَ ﻣَﻌَﻨﺎ ، ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﻧﺒﺎﺵ، ﺧﺪﺍ ﺑﺎ ﻣﺎﺳﺖ. ﺁﻳﻪ ۴۰ سوره ﺗﻮﺑﻪ
🏴 نکته های ناب کـوتاه
@noktehayenabekotah
🗓 سهشنبه ٣٠ مهر ماه ١٣٩٨
#اینگونه_بود ...
🔻 خاطراتی کوتاه از سیره و سبک زندگی آیتالله بهجت قدسسره:
فکر میکردم سالخوردهتر که شود، از عبادتش کم میشود. مقداری استراحت خواهد کرد. ٩٠ ساله شد، اما عبادتش کم نشد که هیچ، انگار عاشقتر هم شده بود. اگر کار روزمرهای پیش میآمد، محال بود از عبادتش بهخاطر آن کار بکاهد. از خوردن و خوابیدن میزد تا به عبادتش برسد. یکیدو ساعت پیش از فجر بیدار بود و به مناجات و استغفار مشغول میشد.
تا صبحانه، بهاختلاف فصل حدود ۵ یا ۶ ساعت، عبادت میکرد. نماز ظهر و عصر با تعقیباتش دو ساعت و نیم طول میکشید. سه ساعت و نیم هم وقتش صرف نماز مغرب و عشا، دعاها و نافله میشد. بعد از رحلتشان، حساب کردم دیدم یازده ـ دوازده ساعت در روز بهعبادت مشغول بود.
به مطالعهاش، به تدریسش، بهکارهای خانواده هم میرسید و از هیچکدام باز نمیماند. خوب که فکر میکردم، میدیدم بیراه نبود وقتی میگفت: «در طول شبانهروز وقت کم دارم.»
بر اساس خاطرۀ حجتالاسلام و المسلمین علی بهجت
📚 این بهشت، آن بهشت، ص۶١
🔻مناسبتها:
🔹 درگذشت آیتالله شیخ محمدباقر آقانجفی اصفهانی؛ ١٣١٠ق.
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت #آیت_الله_بهجت قدسسره
✅ @bahjat_ir🌿💐🌿💐🌿
@ghoranvasonat🌿💐🌿💐
✅خالصانه و متعهدانه کار کنیم....
🌺وَ مَن يَتَّقِ اللَّهَ يجَْعَل لَّهُ مخَرَجًا
🌺وَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحتَسِب
هر كس تقواى الهى پيشه كند، #خداوند راه نجاتى براى او فراهم مى كند، و او را از جايى كه #گمان ندارد روزى مى دهد.
🔰[ الطارق آيه 2 و 3 ]
🌷 #داستان_کوتاه :
بین اهل ایمان معروف است که یکی از علمای اهل سنت، که در بعضی از فنون علمی، استاد علامه حلی است کتابی در رّد مذهب #شیعه امامیه نوشت و در مجالس و محافل آن را برای مردم میخواند و آنان را به شيعه بدبين مي كرد، و از ترس آن که مبادا کسی از علمای شیعه #کتاب او را ردّ نماید، آن را به کسی نمیداد که نسخهای بردارد.
🌸علامه حلی همیشه به دنبال راهی بود که کتاب را به دست آورد و ردّ کند.
👌ناگزیر رابطه استاد و شاگردی را وسیله قرار داد و از عالم سنی درخواست نمود که کتاب را به او #امانت دهد.
آن شخص چون نمیخواست که دست ردّ به سینه علامه حلی بزند، گفت:
👌« #سوگند یاد کردهام که این کتاب را بیشتر از یک شب پیش کسی نگذارم.»
مرحوم علامه همان مدت را نیز غنیمت شمرد.
کتاب را از او گرفت و به خانه برد که در آن #شب تا جایی که میتواند از آن نسخه بردارد.
🌷مشغول نوشتن بود كه درب خانه به صدا در آمد و هنگامي كه علامه حلي در را باز كرد شخصي گفت :
🌺مي خواهم امشب #مهمان شما باشم
علامه حلی گفت :
👌بفرماييد ؛ اما امشب نمي توانم پذيرايي كنم و انشاء الله فردا در خدمتم.
💟آن شخص را به اتاقي راهنمايي كرد و خود مشغول نوشتن شد، شب به نیمه آن رسید، #خواب بر ایشان غلبه نمود.
👌وقتی از خواب بیدار شد، كتاب را كاملا نوشته شده ديد كه آخر آن نوشته شده بود:
کَتَبَه بخط الحجه [این نسخه را حجت نوشته است.]
🔰منبع :نجم الثاقب ؛ باب هفتم ؛ حكايت 15 ؛ صفحه 452 [با تصرف و استفاده از متون ديگر]
🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
هدایت شده از ره توشه مبلغین
ویژگی های امام حسن مجتبی(علیه السلام)
عبادت
امام صادق(ع) در بیان حال معنوی امام حسن(ع) می فرمود: امام مجتبی(ع) عابدترین مردم زمان خود بود. بسیار حج به صورت پیاده و گاه با پای برهنه بجای می آورد. همیشه او را در حال گفتن ذکر می دیدند و هر گاه آیه یا أَیهَا الَّذینَ آمَنُوا را می شنید، پاسخ می گفت: لَبَّیک اللَّهُمَّ لَبَّیک (خداوند! گوش به فرمان توام.)[1]
آن امام همواره در قنوت نمازش، بسیار دعا می کرد و خدا را این گونه می خواند:....بارخدایا! تو خود می دانی که من از تلاش خود فروگذار نکرده ام تا هنگامی که برش تیغم از میان رفت و تنها شدم. در آن وقت از گذشتگان خودم پیروی کردم (صبر کردم) تا جلوی این دشمن سرکش و ریختن خون شیعیان را بگیرم تا اینکه حفظ کردم آنچه را اولیای من حفظ کردند. خشم خود را فرو بردم و به خواسته آنها تن در دادم. به راهی رفتم که می خواستند و هیچ نگفتم تا یاری تو فرا برسد که تو تنها یاور حق و بهترین پشتیبان آن هستی؛ گرچه این یاری تأخیر افتد و نابود شدن دشمن اندکی به درازا کشد.[2]
ترس از خدا
هرگاه امام مجتبی(ع) وضو می گرفت، تمام بدنش از ترس خدا می لرزید و رنگ چهره اش زرد می شد. وقتی از او در این باره می پرسیدند، می فرمود: بنده خدا باید وقتی برای بندگی به درگاه او، آماده می شود، از ترس او رنگش تغییر کند و اعضایش بلرزد.»[3]
هرگاه برای نماز به مسجد می رفت، کنار در می ایستاد و این گونه زمزمه می کرد: إِلَهِی ضَیفُک بِبَابِک یا مُحْسِنُ قَدْ أَتَاک الْمُسِی ءُ فَتَجَاوَزْ عَنْ قَبِیحِ مَا عِنْدِی بِجَمِیلِ مَا عِنْدَک یا کرِیم؛[4]خدایا! مهمانت به درگاهت آمده است. ای نیکوکردار! بدکار به نزد تو آمده است. پس از زشتی و گناهی که نزد من است به زیبایی آنچه نزد توست، درگذر؛ ای بخشاینده!»
امام صادق(ع) فرمود: وقتی (امام حسن(ع)) به یاد مرگ می افتاد می گریست. هرگاه به یاد قبر می افتاد، گریه می کرد. وقتی به یاد قیامت می افتاد، ناله می کرد، هرگاه به یاد گذشتن از [پل] صراط می افتاد، می گریست. هرگاه به یاد عرضه اعمال بر خداوند می افتاد، ناله ای می کرد و از هوش می رفت. وقتی به نماز می ایستاد، بدنش در مقابل پروردگارش می لرزید. هرگاه بهشت و دوزخ را به یاد می آورد، مانند مارگزیده، مضطرب می شد و از خدا بهشت را می خواست و از آتش جهنم به او پناه می برد.[5]
هنگامی که آثار مرگ در چهره اش آشکار شد، او را دیدند که می گرید. پرسیدند: چرا می گریید؛ در پاسخ می فرمود: إِنَّمَا أَبْکی لِخَصْلَتَینِ: لِهَوْلِ الْمُطَّلَعِ وَ فِرَاقِ الْأَحِبَّهْ[6] دو دلیل می گریم: از ترس روز قیامت و از دوری دوستانم.»
همنشینی با قرآن
آن بزرگوار، صوتی زیبا در قرائت قرآن داشت و علوم قرآن را از کودکی به نیکی می دانست. همواره پیش از خوابیدن، سوره کهف را تلاوت می کرد و سپس می خوابید. گفته اند در دوران زندگانی پیامبر اکرم(ص) شخصی وارد مسجد شد و از کسی درباره تفسیر شاهد و مشهود[7] پرسید؛ آن مرد پاسخ داد: شاهد، روز جمعه است و مشهود، روز عرفه. از مرد دیگری پرسید؛ ولی او گفت: شاهد روز جمعه و مشهود روز عید قربان است.
سپس نزد کودکی رفت که گوشه مسجد نشسته بود. او پاسخ داد: شاهد محمد (ص) رسول خدا و مشهود روز قیامت است؛ مگر نخوانده ای که خداوند [درباره رسولش] می فرماید: ای پیامبر! ما تو را گواه و بشارتگر و هشدار دهنده فرستادیم.[8] و نیز درباره قیامت می فرماید: ذلِک یوْمٌ مَجْمُوعٌ لَهُ النَّاسُ وَ ذلِک یوْمٌ مَشْهُود»؛[9]آن روز، روزی است که مردم را برای آن گرد می آورند و روزی است که (جملگی در آن) حاضر می شوند.»
راوی داستان می گوید که پرسیدم: فردی که اول پاسخ داد که بود؟» گفتند: ابن عباس. پرسیدم: دومی که بود؟ گفتند: ابن عمر. سپس گفتم: آن کودک که از همه بهتر و درست تر پاسخ داد که بود؟ گفتند: او حسن بن علی بن ابی طالب بود.[10]
مهربانی
مهربانی با بندگان خدا از ویژگیهای بارز ایشان بود. اَنس می گوید که روزی در محضر امام بودم. یکی از کنیزان ایشان با شاخه گلی در دست وارد شد و آن را به امام تقدیم کرد. حضرت گل را از او گرفت و با مهربانی فرمود: برو تو آزادی! من که از این رفتار حضرت شگفت زده بودم، گفتم: ای فرزند رسول خدا! این کنیز، تنها یک شاخه گل به شما هدیه کرد، آنگاه شما او را آزاد می کنید؟ امام در پاسخم فرمود: خداوند بزرگ و مهربان به ما فرموده است: وَ إِذا حُییتُمْ بِتَحِیةٍ فَحَیوا بِأَحْسَنَ مِنْها؛[11]هر کس به شما مهربانی کرد، دو برابر او را پاسخ گوئید. سپس امام فرمود: پاداش در برابر مهربانی او نیز آزادی اش بود.[12]
گذشت
امام بسیار با گذشت و بزرگوار بود و از ستم دیگران چشم پوشی می کرد. بارها پیش می آمد که واکنش حضرت به رفتار ناشایست دیگران، سبب تغییر رویه فرد خطاکار می شد.
در همسایگی ایشان، خانواده ای یهودی می زیستند. دیوار خانه یهودی، شکافی پیدا کرده و نجاست از منزل
هدایت شده از ره توشه مبلغین
او به خانه امام نفوذ کرده بود. فرد یهودی نیز از این جریان آگاهی نداشت تا اینکه روزی زن یهودی برای درخواست نیازی به خانه آن حضرت آمد و دید که شکاف دیوار سبب شده است که دیوار خانه امام نجس شود. بی درنگ، نزد شوهرش رفت و او را آگاه ساخت. مرد یهودی نزد حضرت آمد و از سهل انگاری خود پوزش خواست و از اینکه امام، در این مدت سکوت کرده و چیزی نگفته بود، شرمنده شد.
امام برای اینکه او بیشتر شرمنده نشود، فرمود: از جدم رسول خدا(ص) شنیدم که به همسایه مهربانی کنید. یهودی با دیدن گذشت، چشم پوشی و برخورد پسندیده ایشان به خانه اش برگشت، دست زن و بچه اش را گرفت و نزد امام آمد و از ایشان خواست تا آنان را به دین اسلام درآورد.[13]
فروتنی
امام مانند جدش رسول الله(ص) بدون هیچ تکبری روی زمین می نشست و با تهیدستان، هم سفره می شد. روزی سواره از محلی می گذشت که دید گروهی از بینوایان روی زمین نشسته اند و مقداری نان را پیش خود گذارده اند و می خورند. وقتی امام را دیدند، به ایشان تعارف کردند و حضرت را سر سفره خویش خواندند. امام از مرکب خویش پیاده شد و این آیه را تلاوت کرد: إِنَّهُ لا یحِبُّ الْمُسْتَکبِرین»؛ خداوند خود بزرگ بینان را دوست نمی دارد (نحل/23).» سپس سر سفره آنان نشست و مشغول خوردن شد. وقتی همگی سیر شدند، امام آنها را به منزل خود فرا خواند و از آنان پذیرایی فرمود و به آنان پوشاک هدیه کرد.[14]
آن حضرت همواره دیگران را نیز بر خود مقدم می داشت و پیوسته با احترام و فروتنی با مردم برخورد می کرد.
میهمان نوازی
آن گرامی، همواره از میهمانان پذیرایی می کرد. گاه از اشخاصی پذیرایی می کرد که حتی آنان را نمی شناخت؛ بویژه، امام به پذیرایی از بینوایان علاقه زیادی داشت، آنان را به خانه خود می برد و به گرمی پذیرایی می کرد و به آنها لباس و مال می بخشید.[15]
بردباری
از سخت ترین دوران زندگانی با برکت امام مجتبی(ع)، دوران پس از صلح با معاویه بود. ایشان، سختی این سالهای ستم را با بردباری وصف ناشدنی اش سپری می کرد. در این سالها، از غریبه و آشنا سخنان زشت و گزنده می شنید و از خدنگ بی وفایی، زخم می خورد. بسیاری از دوستان به ایشان پشت کرده بودند. روزگار، برایشان به سختی می گذشت. ناسزا گفتن به حضرت علی(ع) شیوه سخنرانان شهر شده بود. هرگاه امام را می دیدند می گفتند: السَّلَامُ عَلَیک یا مُذِلَّ الْمُؤْمِنِین؛[16]سلام بر تو ای خوار کننده مؤمنان. در حضور ایشان، به هتک و دشنام امیرالمؤمنین(ع) زبان می گشودند و امام با بردباری و مظلومیت بسیار، هتاکیها و دشنامها را تحمل می کرد.
روزی ایشان، وارد مجلس معاویه شد. مجلسی شلوغ و پر ازدحام بود. امام، جای خالی نیافت و ناگزیر، نزدیک پای معاویه نشست که بالای منبر بود. معاویه با دشنام به حضرت علی(ع) سخنش را آغاز کرد و درباره خلافت خودش سخن راند و گفت: من از عایشه در شگفتم که مرا در خور خلافت ندیده است و فکر می کند که این جایگاه، حق من نیست. سپس با حالتی تمسخرآمیز گفت: زن را به این سخنان چه کار؟ خدا از گناهش بگذرد. آری! پدر این مرد [با اشاره به امام مجتبی(ع)] در کار خلافت با من سرستیز داشت، خدا هم جانش را گرفت.
امام فرمود: ای معاویه! آیا از سخنان عایشه تعجب می کنی؟ معاویه گفت: بله به خدا! امام فرمود: می خواهی عجیب تر از آن را برایت بگویم؟ گفت: بگو. آن حضرت پاسخ داد: عجیب تر از اینکه عایشه تو را قبول ندارد، این است که من پای منبر تو و نزد پای تو بنشینم. [17]
بخشندگی و برآوردن نیازهای دیگران
می توان گفت که بارزترین ویژگی امام مجتبی (ع) که بهترین سرمشق برای دوستداران او است، بخشندگی بسیار و دستگیری از دیگران است. ایشان به بهانه های مختلف، همه را از خوان کرم خویش بهره مند می ساخت و آنقدر بخشش می کرد تا شخص نیازمند بی نیاز می شد؛ زیرا طبق تعالیم اسلام، بخشش باید بگونه ای باشد که فرهنگ گدایی را ریشه کن سازد و در صورت امکان، شخص را از جرگه نیازمندان بیرون کند.
روزی حضرت مشغول عبادت بود. دید فردی در کنار او نشسته است و به درگاه خدا می گوید: خدایا! هزار درهم به من ارزانی دار. حضرت به خانه آمد و برای او ده هزار درهم فرستاد.[18]
پی نوشت:
[1] بحارالانوار، ج43، ص331.
[2] مناقب آل ابیطالب، ابن شهرآشوب،ج4، ص14 و بحار الانوار، ج43، ص3399.
[3] مناقب آل ابیطالب، ابن شهرآشوب،ج4، ص14 و بحار الانوار، ج43، ص3399.
[4] مناقب ابن شهر آشوب، ج4، ص17 و بحارالانوار، همان.
[5] بحارالانوار، همان
[6] همان، ص332.
[7] بروج/3.
[8] احزاب/45.
[9] هود/103.
[10] بحارالانوار، ج43، ص345.
[11] نساء/86.
[12] مناقب، ابن شهر آشوب، ج4، ص18.
[13] تحفة الواعظین، ج2، ص106.
[14] بحارالانوار، ج43، ص352.
[15] مناقب، ابن شهر آشوب، ج4، ص16 و 17
[16] همان، ج75، ص287
[17] ناسخ التواریخ،ج2، ص293
[18] مناقب، ابن شهر آشوب، ج4، ص17.
#تلنگر
👈اسلام دینی است که…
🌷صدای تو را تنظیم می کند:
"ﻭَﺍﻏْﻀُﺾْ ﻣِﻦْ ﺻَﻮْﺗِﻚ"
(و از صدای خود بکاه و هرگز فریاد نزن)
🌸و راه رفتن تو را تنظیم می کند:
"ﻭَﻟَﺎ ﺗَﻤْﺶِ ﻓِﻲ ﺍﻟْﺄَﺭْﺽِ ﻣَﺮَﺣًﺎ"
(و مغرورانه در زمین راه مرو)
🌷و نگاه تو را تنیظیم می کند:
"ﻟَﺎ ﺗَﻤُﺪَّﻥَّ ﻋَﻴْﻨَﻴْﻚ"
(پس هرگز چشم خود را ندوز)
🌸و گوش تو را تنظیم میکند:
"ﻭَﻟَﺎ ﺗَﺠَﺴَّﺴُﻮﺍ"
(و تجسس نکنید)
🌷و غذای تو را تنظیم میکند:
"ﻭَﻟَﺎ ﺗُﺴْﺮِﻓُﻮﺍ"
(و اسراف نکنید)
🌸و سخن گفتن تو را تنظیم می کند:
"ﻭَ ﻗُﻮﻟُﻮﺍ ﻟِﻠﻨَﺎﺱ ﺣُﺴْﻨَﺎ"
(و با مردم به نیکی سخن بگو)
🌷ﺍﺳﻼﻡ برنامه ی ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺗﻨﻈﻴﻢ می ﻛﻨﺪ ﻭ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﻌﺎﺩﺗﻤﻨﺪﻯ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻳﺖ ﭘﺪﻳﺪ می آورد.😊
☝️بزرگترین افتخار ما دین ماست...
🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸
گلچین کتاب زیر باران ؛ آیتی و محمودی.pdf
252.7K
﷽ 🌸 گلچین #کتاب نمازی «زیر باران» ؛ اصغر آیتی و حسن محمودی 🌸
#pdf
مناسب برای معلمان و مبلغان و یاوران #نماز
🍒مرکز تخصـ @namazmt ـصی نماز🍒