May 11
💠 با هم بنویسیم تا به فرهنگ و تمدن برسیم.
💠 جشنوارههای همنویسی مدادالفضلاء.
#پویش_نوشتن
#ادبیات_غیر_داستانی
سلام علیکم
آغاز مرحله جدید نویسندگان حوزوی مصادف شد با همایش و جشنواره نورانی سید بطحا، ابوطالب(ع)
به برکت شخصیت حضرت ابوطالب(ع) حامی رسول اکرم(ص) و پدر بزرگوار امیر مؤمنان علی(ع) جشنواره ادبی رسانه ای ابوطالب(ع) شکل گرفت.
این اقدام را مدیون تلاش بی وقفه «مجمع جهانی اهل بیت علیه السلام» می دانیم و بس، در اینجا شایسته است از مسئولان خدوم و کارکنان تلاشگر آن مجموعه وزین قدرانی کنم.
علی اسفندیار
دبیر جشنواره ادبی رسانه ای حضرت ابوطالب(ع)
مدیر کانون فرهنگی تبلیغی مدادالفضلاء(نویسندگان حوزوی)
بر این باوریم با توجه به محدودیت زمانی، خوشبختانه ابراز ارادت همگانی به حضرت ابوطالب در این جشنواره به نمایش گذاشته شد؛ آن هم با قلم نویسندگان و نوقلمان در هر سن و سالی و در هر جایگاهی.
این کانال برای رویدادهای هم نویسی تأسیس شده است؛ از این رو پس از فراخوان های کوچک و بزرگ در کانال نویسندگان حوزوی، اصل محتوا در اینجا بارگذاری خواهد شد. تا همه عزیزان با متون یکدیگر آشنا شوند تا پس از آن بهتر بنویسیم.
شک نداشته باشید نوشتن، همان فکر کردن است.
#یادداشت
ابراز ارادت استاد محدثی در تجلیل از مقام حضرت ابوطالب
💠 ابوطالب، ابومطلوب هم هست
حجت الاسلام والمسلمین جواد محدثی، استاد و نویسنده حوزه علمیه قم، در یادداشتی به بهانه همایش بین المللی حضرت ابوطالب، حامی پیامبر(ص) از این شخصیت عظیم تاریخ اسلام تجلیل کرد.
ابوطالب، ابومطلوب هم هست
فرزند رشیدش علی، هم طالب حق بود هم مطلوب خلق.
چون حقِ مجسّم بود، معیار حقجویان ومیزان حق پرستان بود
ای خدا را محبّ و هم محبوب/ حق طلب را تو طالب و مطلوب
اگر حسودان و عنودان، در ایمان ابوطالب تشکیک میکنند؛ چون با علی خرده حساب دارند و چون به علی هیچ وصلهای نمیچسبد، برچسبهای ناچسب را به ابوطالب میزنند و عقدۂ پسر را بر سر پدر خالی میکنند، تا از علی انتقام بگیرند.
وگرنه ابوطالب، مؤمن قریش بود و مدافع قرآن، و گوهر ایمانش را در صدف تقیّه حفظ کرد، تا بتواند از حقیقت محمدی دفاع کند و چتر حمایتش را بر سر نبوت محمدی بگستراند.
علی، فرزند چنین پدری است که در اوج غربت پیامبر، سینه سپر کرد و سدی در برابر سیل کفر و شرک شد، تا ایمان از دستبرد کفر مصون بماند و توحید، در تاریکی شب شرک بدرخشد.
ابوطالبِ مؤمن و موحّد، حتی از شعر، شمشیری ساخته بود، برای دفاع از ایمان و توحید. بیجهت نبود که پسر ابیطالب، اسدالله الغالب، دوست داشت اشعار ابوطالب، گردآوری، تدوین، روایت و نشر شود و میگفت: «ابوطالب بر دین خدا بود و در شعرش علم و حکمت فراوان است.»
اکنون، طالبان حق را سزاست که نام و یاد ابوطالب(ع) را که مطلوب خلق و خالق و محبوب عام و خاص بود، زنده و گرامی بدارند و نشان دهند که: ابوطالب، ابومطلوب هم هست...
#جواد_محدثی
#هم_نویسان
@hamnevisan
حسن طاهری یادداشت.docx
30.2K
#یادداشت👆 از استاد حسن طاهری با عنوان «لسان حامی احمد»
قدرت متوازن و تعادل بخش ابوطالب در دفاع محمد در قبیله قریش تنها در لسان قاطع و بیان صریح خلاصه نمی شد، بلکه رفتار معتدل و کردار کاملا عاقلانه و درایت دوراندیشانه، باعث دورساختن بددلی ها و دفع بدخواهی دشمنان، در بزنگاه ها و اوقات حساس می شد.
#حسن_طاهری
#هم_نویسان
@hamnevisan
علیرضا نظری خرم داستان کوتاه.docx
24K
#داستانک 👆از حجت الاسلام علیرضا نظری خُرَّم با عنوان «ناگهان چشمم تیز شد»
محمد که سخت غافلگیر شده بود به ظاهر چیزی نگفت. رنگ و رویش نشان می داد که او نیز خدیجه را دوست دارد اما نجابتِ ذاتی محمد قفلی بر زبانش زده بود. نگاهش را پایین انداخت و آهسته لبخند ملیحی زد. دوان دوان به سوی خانۀ عموجانش ابوطالب دوید و خدیجه را در کوچه پس کوچه های مکه با آتش لبخندش تنها گذاشت.
#علیرضا_نظری_خُرَّم
#هم_نویسان
@hamnevisan