eitaa logo
حرم
2.7هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
6.8هزار ویدیو
651 فایل
❤﷽❤️ 💚کانال حرم 🎀دلیلی برای حال خوب معنوی شما🎀 @haram110 ✅️لینک کانال جذاب حرم https://eitaa.com/joinchat/2765357057Cd81688d018 👨‍💻ارتباط با ادمین @haram1
مشاهده در ایتا
دانلود
❤️🍃❤️ مردان با چه زنانی در ازدواج دوام نمی آورند؟ _زن‌هایی که اهل رئیس‌بازی هستند وقتی مرد احساس کند که با او مانند زیردستی برخورد می‌شود _زن‌هایی که با احساسات مرد بازی می‌کنند _زن‌هایی که می‌خواهند مرد را تغییر دهند این دسته از زن‌ها چنان رفتار می‌کنند که انگار همیشه از دور رفتار مرد را زیرنظر گرفته‌اند و در کمین هستند که اشتباهی از مرد سربزند تا به او هشدار بدهند _زن‌هایی که همیشه حس حسادت دارند اغلب مردها از زنهای بسیار حسود فراری اند. _زن‌هایی که احساس می‌کنند تمام زندگی‌شان صرف مرد می‌شود رابطه با زن‌هایی که احساس می‌کنند زندگی خود را با انتظار فراوان فدای مرد می‌کنند، بسیار دشواراست. _زن‌هایی که با مرد مانند پدر خود برخورد می‌کنند _زن‌هایی که درباره‌ی هر چیزکوچکی هم با مادر خود صحبت می‌کنند _زن‌هایی هستند که عاشق شایعات درباره‌ی افراد و چیزهای مختلف هستند _زن‌هایی که چشم و هم‌چشمی زیادی دارند _زن‌هایی که همیشه ی خدا در رژیم غذایی هستند یک زن خوشحال و راحت باشید.سعی کنید همیشه بهترین خود باشید و زندگی را سخت نگیرید.
❤️🍃❤️ "بَبرهای درون‌تان را کُشته‌اید؟!!!" 🍃 می‌گویند در سال‌های دور، سرزمینی بوده که مراسم عجیبی برای روز عروسی داشته‌اند. 🎀 داماد در روز عروسی باید شال و کلاه می‌کرد و به صحرا می‌رفت و «بَبری» را شکار می‌کرد و برمی‌گشت تا عروس جواب بله را به او بگوید و ازدواج صورت گیرد. این استعاره پیام ضمنی جالبی دارد؛ انگار افراد برای برقراری ارتباط باید ببرهای درون‌شان را می‌کشتند. 👈 غرور، خودخواهی و مسئولیت‌ناپذیری مهم­ترین بَبرهای درون برای برقراری ارتباط هستند. 👈 وقتی شما این «ببرها» را با خودتان به ارتباط عاطفی و زندگی مشترک می‌آورید، طرف مقابل را در معرض خطر قرار می‌دهید؛ نه خطر جانی، بلکه خطر روانی، خطر زخم زدن به روان دیگری با غرور، خودخواهی و مسئولیت‌ناپذیری.
حرم
#مجردها_بدانند معیار ها و ملاک های انتخاب #همسر : تناسب در ظاهر: ( #نهمین معیار انتخاب همسر) یکی
معیار ها و ملاک های انتخاب : اصالت خانوادگی: ( معیار انتخاب همسر) دهمین معیارانتخاب همسراصالت خانوادگی است. خانواده ی طرف مقابل باید صالح و شایسته و خوش نام باشد. اگر خانواده ای سالم نباشد به طور مثال یکی از اعضای خانواده معتاد باشد شما باید در مورد این خانواده بیشتر تحقیق کنید.
پنج راهکار سودمند برای مواجهه با : 1️⃣ ترکیب مزه ای که کودک از پیش می شناسد، با مزه و طعمی تازه، مانند مزه ی کره و مزه ی بروکلی. 2️⃣ طعم و مزه، یاد گرفتنی است. هرگز نپذیرید و نگویید که کودک من این نوع طعم ها را دوست ندارد، بگویید: امروز می خواهیم ببینیم آیا این مزه را دوست داری یا نه. اما هرگز او را تحت فشار قرار ندهید! 3️⃣ محیط و فضایی که کودک در آن غذا می خورد، تاثیر زیادی بر گرایش و تمایل او به غذا خوردن دارد. به همین سبب، کودکانی که بدون دشواری غذا می خورند، همراهان خوبی خواهند بود. 4️⃣ هنگام تهیه غذا از کودک تان کمک بگیرید. بنابر یافته های پژوهش های پیشین، کودکانی که در تهیه غذا مشارکت دارند، علاقه بیشتری هم به خوردن آن نشان می دهند. 5️⃣ بیشتر کودکان علاقه چندانی به خوردن سبزی ها ندارند. برای پرهیز از هرگونه جر و بحث در مورد خوردن سبزی ها، تلاش کنید آن ها را در غذاهایی که مورد علاقه شان هستند، مانند پیتزا و لازانیا پنهان کنید.
DINEMAN RA AZ CHE KASI BEGIRIM (2).mp3
4.1M
❤️ #دین_زیباست ⏱ کلاس‌های سه دقیقه‌ای برای نوجوانان جلسه 8 ⬇️ پاسخ به این سوال را هر نوجوان شیعه باید بداند::: #دین_مان_را_از_چه_کسی_بگیریم؟!(۲) لطفا به دست #نوجوانان اطرافتان برسانید!
جات توی قلبمه خدا.mp3
1.24M
#عاشقانه ❣️اگه قلبت،توی نماز،تکون نخوره، ❣️اگه قلبت،درگیر رکوع و سجودت نشه؛ این نماز،قدرت پرواز دادنتو نداره. 💓تمرین کن؛ نمازت،تو رو تاخودخدا ببره. #استاد_شجاعی🔊
🌷بسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیم🌷 🌺🌸 ( حوادث اخرین سال زندگی پیامبر صلی الله علیه و اله ) !✨✨ مى دانم كه تو هم مثل من آرزو دارى به زيارت خانه خدا بروى! حتما شنيده اى كه طواف خانه خدا چقدر صفا دارد! پس بيا همراه هم به اين سفر برويم. امّا تا يادم نرفته به تو خبر خوشى بدهم، من و تو قرار است همسفر پيامبر باشيم. همين چند روز قبل، پيامبر اعلام كرد كه به زودى براى انجام حج به مكّه خواهد رفت.۱ همه مسلمانان دارند خود را آماده اين سفر مى كنند، آنها مى خواهند همراه پيامبر، حج به جا آورند. ما بايد خدا را شكر كنيم كه الآن در مدينه هستيم و مى توانيم همراه پيامبر به حج برويم. ده سال از هجرت پيامبر به مدينه مى گذرد و پيامبر در اين مدّتِ ده سال كه در مدينه بوده، به حج نرفته است. در واقع، اين اوّلين بار خواهد بود كه پيامبر، مراسم حج را به صورت عملى به مردم نشان خواهد داد. از زمان حضرت ابراهيم (ع) سال‌ها مى گذرد و در اين مدّت، بدعت هاى زيادى در حج پيدا شده است، پيامبر مى خواهد حجِّ ابراهيمى را دوباره زنده كند. پيامبر، گروهى را به مناطق مسلمان نشين فرستاده است تا اين خبر را به همه مردم بدهند. مدينه هر روز از روز قبل شلوغ تر مى شود، گروه هاى زيادى از مسلمانان مناطق مختلف، به مدينه آمده اند. آيا تو با خود لباس احرام آورده اى؟ نكند فراموش كرده باشى! ناراحت نباش، آنجا بازار مدينه است، زود برو و براى خود لباس احرام خريدارى كن، به زودى اين قافله بزرگ حركت خواهد كرد! 📚منابع: ۱.الاحتجاج على أهل اللجاج، أبو منصور أحمد بن علي الطبرسي (ت ۶۲۰ ه) تحقيق: إبراهيم البهادري ومحمّد هادي به، طهران: دار الاُسوة، الطبعة الاُولى، ۱۴۱۳ ه.
حرم
🌷بسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیم🌷 🌺🌸 #خاطرات_غدیر_خم ( حوادث اخرین سال زندگی پیامبر صلی الله عل
🌷بسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیم🌷 🌺🌸 ( حوادث اخرین سال زندگی پیامبر صلی الله علیه و اله ) 🌸 ؟ 🌸 صداى اذان به گوش مى رسد، بيا به مسجد برويم. مسجد مدينه چقدر باصفاست! مردم در صف هاى منظّم نشسته اند و منتظر آمدن پيامبر هستند. پيامبر وارد مسجد مى شود، همه از جاى خود بلند مى شوند، پيامبر به آنها سلام مى كند و به سوى محراب مى رود. آيا چهره نورانى پيامبر را مى بينى؟ به راستى كه نگاه به چهره او غم را از دل مى زدايد. نماز بر پا مى شود، گويى كه تمام اهل آسمان به تماشاى اين نماز نشسته اند، عزيزترين بنده خدا به نماز ايستاده است. بعد از نماز، مردم دور پيامبر حلقه مى زنند، آنها سؤل مى كنند كه چه موقع به سوى مكّه حركت خواهيم كرد. پيامبر در جواب مى گويد كه بايد منتظر بمانيم تا بقيّه مسلمانانى كه در راه مدينه هستند از راه برسند، آن وقت همه با هم به سوى مكّه حركت خواهيم نمود. همسفرم! من على (ع) را اينجا نمى بينم، آيا تو مى دانى او كجاست؟ من خيلى دلم مى خواهد او را ببينم، مگر نمى دانى پيامبر بارها فرموده است كه نگاه به چهره على (ع)، عبادت است؟ امّا هر طرف را كه نگاه مى كنم او را نمى بينم، از ديگران پرس وجو مى كنم معلوم مى شود كه على (ع) به سفر رفته است. حتما مى خواهى بدانى او به كدام سفر رفته است. مدّتى پيش، وقتى كه سرتاسر سرزمين حجاز مسلمان شدند، پيامبر تصميم گرفت تا پيام اسلام را به كشور همسايه، يمن برساند. پيامبر در ابتدا خالد بن وليد را براى اين مأموريّت انتخاب نمود و او را به يمن فرستاد. خالد بن وليد، مدّت شش ماه در يمن ماند، امّا نتوانست حتى يك نفر را هم مسلمان كند.۲ براى همين پيامبر تصميم گرفت تا على (ع) را به سوى يمن بفرستد، زيرا او تنها كسى بود كه مى توانست اين مأموريّت بزرگ را انجام دهد. پيامبر على (ع) را به حضور طلبيد و به او چنين گفت: «من مى خواهم تو را به سوى يمن بفرستم تا آنان را به اسلام دعوت كنى».۳ على (ع) خود را آماده اين سفر كرد، با فاطمه و فرزندانش خداحافظى نمود و همراه با عدّه اى از سربازان نزد پيامبر آمد. پيامبر نگاهى به او كرد و او را در آغوش گرفت، اشك در چشمان پيامبر نشست. همه از علاقه پيامبر به على (ع) خبر داشتند، قطره هاى اشك بر صورت پيامبر نشسته بود. پيامبر دست خود را روى سينه على (ع) گذاشت و در زير لب سخنانى را زمزمه كرد، او در حقِّ على (ع) دعا نمود. موقع حركت فرا رسيد، پيامبر آخرين سخن خود را به على (ع) گفت: «على جان! اگر خدا يك نفر را به دست تو هدايت كند براى تو بهتر از همه دنيا مى باشد».۴ على (ع) روى پيامبر را بوسيد و در ميان پرده اى از اشك، با پيامبر خداحافظى كرد و به سوى يمن تاخت. 📚منابع: ۲.الأذكار النووية، محيي الدين أبو زكريا يحيى بن شرف النووي الدمشقي (ت ۶۷۶ ه)، بيروت: دار الفكر للطباعة والنشر، الطبعة الاُولى، ۱۴۱۴ ه. ۳.الإرشاد في معرفة حجج اللّه على العباد، أبو عبد اللّه محمّدبن محمّدبن النعمان العكبريالبغدادي المعروف بالشيخ المفيد (ت ۴۱۳ ه) تحقيق: مؤسّسة آل البيت، قمّ: مؤسّسة آل البيت، الطبعة الاُولى، ۱۴۱۳ ه. ۴.الاستذكار لمذهب علماء الأمصار، الحافظ أبو عمر يوسف بن عبد اللّه بن محمّد بن عبد البرّ القرطبي (ت ۳۶۸ ه)، القاهرة: ۱۹۷۱ م.
حرم
🌷بسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیم🌷 🌺🌸 #خاطرات_غدیر_خم ( حوادث اخرین سال زندگی پیامبر صلی الله عل
🌷بسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیم🌷 🌺🌸 ( حوادث اخرین سال زندگی پیامبر صلی الله علیه و اله ) يار را آسمان 🌺🌸🌸 مردم منتظر هستند تا پيامبر دستور حركت به سوى مكّه را بدهد، آنها نمى دانند كه پيامبر دلش مى خواهد در اين سفر على (ع) نيز همراه او باشد. به راستى آيا على (ع) خواهد توانست در اين سفر حضور داشته باشد؟ آيا فاطمه (س) بايد بدون على (ع) به سفر حج برود؟ مدّتى قبل جبرئيل بر پيامبر نازل شده است و پيام مهمّى را براى او آورده است. متن پيام چنين است: «تو همه واجبات دين را براى مردم بيان كرده اى، امّا هنوز دو واجب مهم، باقى مانده است، اكنون موقع آن است كه آنها را براى مردم بيان كنى، آن دو واجب مهم، حج و ولايت على (ع) مى باشد». معلوم مى شود كه پيامبر در اين سفر، دو برنامه مهم در دستور كار خود دارد. براى همين است كه خدا از پيامبر خواسته است تا به همه مسلمانان خبر بدهد كه براى اين سفر آماده شوند. همسفر خوبم! از سفر على (ع) روزها مى گذرد، دل پيامبر براى او خيلى تنگ شده است. وقتى كه گل نبود، بايد گلاب را بوييد، هر وقت كه دل پيامبر، بى قرار على (ع) مى شود حسن و حسين را در آغوش مى كشد. به راستى آيا تا به حال فكر كرده اى كه چرا پيامبر اين قدر على (ع) را دوست دارد؟ آيا مى خواهى تو را از راز آن باخبر كنم؟ راز اين عشق مقدّس به شب معراج برمى گردد. آن شب كه پيامبر به معراج رفت و هفت آسمان را پشت سر گذاشت و به ساحت قدس خدا رسيد، صدايى به گوشش رسيد، يك نفر پيامبر را با اسم صدا زد: «اى احمد! ». پيامبر لحظه اى به فكر فرو رفت، اين صدا چقدر آشناست! اين صدا كه صداى على (ع) است! پيامبر در حريم قدس خدا بود و هفت آسمان را پشت سر گذاشته بود.پس چرا صداى على (ع) به گوش مى رسيد؟ اينجا بود كه پيامبر گفت: «خدايا! آيا تو با من سخن مى گويى يا على با من سخن مى گويد؟ ». و چنين جواب آمد: «من خداى تو هستم، اكنون كه به حضور من آمده اى به قلب تو نظر كردم و ديدم كه هيچ كس را به اندازه على، دوست ندارى، براى همين با صدايى همچون صداى على با تو سخن مى گويم تا قلب تو آرام گيرد».۵ و به راستى كه خدا به خوبى از تپش هاى قلب پيامبر خبر داشت. بار ديگر خطاب رسيد: «اى محمّد! من على را جانشين تو قرار دادم، هر كس او را اطاعت كند مرا اطاعت كرده و هر كس نافرمانى او كند، نافرمانى مرا كرده است».۶ پيامبر بايد هفتاد هزار حجاب را پشت سر مى گذاشت تا دوباره به اين دنيا باز گردد، او از هر حجاب كه مى گذشت اين صدا را مى شنيد: «اى محمّد! على را دوست داشته باش ». ۷ همسفرم! اكنون ديگر مى دانى كه چرا پيامبر، اين قدر به على (ع) عشق مى ورزد، زيرا پيامبر فراموش نمى كند كه در شب معراج، خدا هفتاد هزار بار به او توصيه كرده است كه على (ع) را دوست بدارد. 📚منابع: ۵.الاستيعاب فى معرفة الأصحاب، يوسف بن عبد اللّه القُرطُبي المالكي (ت ۳۶۳ ه)، تحقيق: علي محمّد معوّض وعادل أحمد عبد الموجود، بيروت: دار الكتب العلميّة، ۱۴۱۵ ه، الطبعة الاُولى. ۶.إعلام الورى بأعلام الهدى، أبو علي الفضل بن الحسن الطبرسي (ت ۵۴۸ ه)، تحقيق: علي أكبر الغفّاري، بيروت: دارالمعرفة، الطبعة الاُولى، ۱۳۹۹ ه. ۷.أعيان الشيعة، محسن بن عبد الكريم الأمين الحسينيّ العامليّ الشقرائيّ (ت ۱۳۷۱ ه)، إعداد: السيّد حسن الأمين، بيروت: دارالتعارف، الطبعة الخامسة، ۱۴۰۳
استغفار_1.mp3
8.68M
۱ 📿 رجب، ماه استغفاره! ماه حمام کردنِ روح ... جسمِ آلوده رو با آب پاک شتشو میکنیم، و روحِ زنگار گرفته رو در نهرِ استغفار . آماده می‌شیم برای استحمامِ روح!
استغفار_2.mp3
7.38M
۲ 📿 عدم نشاط و آرامش، عدم لذّت بردن از عبادت، بی رغبتی نسبت به نماز، کلافگی، اضطراب و ترس، مالِ کثیف شدنِ روح، و عدم استحمام روح ماست. ماه رجب اومده ... تا مایی که حمامِ روحمون رو فراموش کردیم، یه ذره بیشتر به خودمون برسیم.
هدایت شده از حرم
استغفار_3.mp3
8.1M
۳ 📿 بعد از استحمام، گونه هات برق می‌زنند؛ نورانی میشن! حمامِ روح هم، تو رو جلا میده! گونه‌های روحت برق میزنن ... استغفار، نورانی ات میکنه!