💠 «اللهمّ لا تؤاخِذْنی فیهِ بالعَثراتِ واقِلْنی فیهِ من الخَطایا والهَفَواتِ ولا تَجْعَلْنی فیه غَرَضاً للبلایا والآفاتِ بِعِزّتِكَ یا عزّ المسْلمین»
💠 «خدایا مرا در این روز به لغزشها مؤاخده نکن؛ و از خطاها و بیهودگیها درگذر؛ و مرا هدفِ تیر بلاها و آفات قرار مده؛ اى #عزت دهنده مسلمانان»
💠 فراز آخر دعای امروز، معنا کنندهی دیگر فرازهای آن است. جایی که از «عزّ المسلمین» میخواهیم تا ما را برای آنچه مسبب #ذلت ما میشود، گرفتار نسازد. که: «تُعِزُّ مَنْ تَشَاءُ وَتُذِلُّ مَنْ تَشَاءُ» #عزت و #ذلت دو نقطهی مقابل هم هستند.
🔺اگر دچار #ذلت بشویم و اگر بلایا و مصایب یکی پس از دیگری دامنگیر ما بشود، حاصل اعمال خودمان است «وَ ما أَصابَکُمْ مِنْ مُصیبَةٍ فَبِما کَسَبَتْ أَیْدیکُمْ وَ یَعْفُوا عَنْ کَثیرٍ» حاصلِ خطاها، لغزشها، بیهودگیها و در یک کلام، حاصل #عدم_تقوا ست؛ چه در سطح فردی و چه تقوای اجتماعی.
🔺در سطح اجتماع، هر کجا گرفتار ناکارآمدی، ناتوانی، عجز، انحطاط و انحرافی شدهایم، نتیجهی عدم لحاظ تقوای اجتماعیست؛ یعنی عمل به مدلهای کپیبرداری غربی و یا برداشتهای غلط از اسلام، که ما را به #ذلت کشانیده است.
✳️ اما جایی که #عزت_مند بودیم؛ اگر برای اولین بار در تاریخ، توانستیم چهل سال پای مواضع حق بمانیم و شیاطین جنی و انسی با همهی ارادهها خود کاری از پیش نبردند؛ اگر آمریکا به عنوان عظیمترین قدرت مادی جهان، (قدرتی فراتر از قدرتهای فراعنه، که بر زمین، دریا، زیر دریا، فضا، سایبر، علم، رسانه و... سیطره دارد،) تنها معارض خود را اسلام و در متن اسلام، اسلامِ انقلاب اسلامی میداند، حاصل #تقوا و عمل به اسلام بوده است.
🔸این درحالیست که جمهوری اسلامی در مرحلهی #نظام_سازی است و هنوز به مرحله #دولت_اسلامی نرسیده است. تأکید مجدد #امام_خامنه_ای در دیدار روز گذشته با دانشجویان بر #تداوم_انقلاب و صبر و تلاش تا حصول آرمانها حاکی از اهمیت این نکته است:
💬 « انقلاب تمام نمیشود، انقلاب استمرار دارد، انقلاب ادامه دارد، انقلاب متوقّف نمیشود. یک صیرورتی وجود دارد؛ #صیرورت یعنی شدن، شدنِ دائم، تحوّل دائمی؛ در مسیر انقلاب یک صیرورت دائمیای وجود دارد که این صیرورت دائمی، بتدریج آن آرزوهای بزرگ را، آن ارزشهای والا را، آن #آرمانها را در جامعه تحقّق میبخشد.» (امام خامنهای - ۸ خرداد ۹۷)
🔸سپس بخش از این آرمانها را شرح دادند؛ توجه به آرمانها و ارزشها، #تقوای_اجتماعی ماست که در صورت عدم توجه به این مهم، #آفت_ها و بلایا دامنگیر جامعه خواهد شد و جامعهی عزیز ما را به #ذلت میکشاند.
💬«بعد از انقلاب اسلامی و تحقق نظام اسلامی، ایجاد دولت اسلامی و تشکیل جامعهی اسلامی، نوبت ایجاد تمدن اسلامی خواهد بود؛ که با تقوای فردی و تقوای جماعت و امت عملی خواهد شد. آن وقت فرهنگ اسلامی فضای عمومی بشریت را فرا خواهد گرفت.
اگر ملتهای مسلمان در مقابل زورگویی قدرتهای جهانی حرفی برای گفتن ندارند؛ نه علم ِلازمی، نه فناوری پیشرفتهای، نه در زمینههای گوناگون سیاسی مهارتی؛ چرا؟ چرا ما عقب ماندیم؟ چون #تقوا را از دست دادیم. شما ملت ایران در انقلابتان #تقوای_الهی را رعایت کردید؛ در دفاع از انقلاب، کشور، اصالتهای اسلامی، دینی و ملیتان تقوای الهی را رعایت کردید؛ لذا امروز بحمداللَّه به همان نسبت عزیزید. #عزت و #اقتدار و عظمت ملت ایران در چشم مردم دنیا و دولتها و حتّی دشمنانش با اکثر کشورهای اسلامی قابل مقایسه نیست؛ این به خاطر #تقواست. ⬅️ هر چه کمبود داریم، به خاطر #بی_تقوایی است.» (امام خامنهای - ۲۸ مرداد ۸۴)
▫️ شرحی بر دعای روز چهاردهم #ماه_رمضان - برای مطالعه بیشتر، جلسه ۷۷ #کرسی_نظریه_پردازی #کلبه_کرامت و سرفصل « #دیرین_شناسی_فهم» توصیه میشود:
💻 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/481
📚 kolbeh-keramat.ir/Sessions/?ItemCourse=1&ItemCategory=57
#اختصاصی
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🌐 Students.Ystc.ir
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از KHAMENEI.IR
💫روزه برای تقواست
🔻رهبرانقلاب: در ماه رمضان در حد توان خودمان باید مراقبت کنیم، رفتار خودمان را تصحیح کنیم؛ فکرمان را، قولمان را، عملمان را تصحیح کنیم؛ بگردیم اشکالاتش را پیدا کنیم، آن اشکالات را برطرف کنیم. این تصحیح در جهت تقوا باشد. در آیهی شریفهی روزه میفرماید: روزه برای تقواست. ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
🌟در سحرگاه ایام ماه مبارک رمضان، یک نکتهی اخلاقی از حضرت آیتالله خامنهای در این حساب منتشر خواهد شد.
@Khamenei_ir
هدایت شده از دریچه
🔴 متجاوز اصلی را ببینید!
🔺هیئت موسس مدرسه ای که به دانش آموزان تجاوز کرده چه تفکراتی دارد؟!
#حتما_ببینید
@Fetan
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
سید امیر سیاح فعال اقتصادی و تهیه کننده سابق برنامه پایش میگوید در اغلب بازارها در انبارهارا بسته و کمبودمصنوعی درست کرده اند و قیمت ها رو به صعود است
این پیرمردهای بیخاصیت چرا کنارنمیروند تا مردم واقتصادایران از شرشان راحت شوند؟
@Afsaran_ir
هدایت شده از فرقان سایبری
🔴وقتی امروز خبر رسید که تعدادی از نمایندگان مجلس ،تحت فشار دولتی ها ، امضای خود برای طرح سوال از رئیس جمهور را پس گرفتند ، دوباره یاد این جمله شهید مدرس افتادم
🔹 شهید مدرس : این وکلایی که شما انتخاب کردید شعورشان همین است ،بروید آدم انتخاب کنید
@Forqancybery
✳️ اندیشهجویان و همراهان عزیز، علاوه بر کانالهای رسمی در پیامرسانها، از هماکنون میتوانید #اندیشه_جویان را در نشانی اینترنتی ما دنبال نمایید.
💠 با ما باشید
🔸سایت رسمی اندیشهجویان اندیشکده یقین:
🔸🔶 Students.Ystc.ir
▶️ Instagram.com/Hasanabbasi_students
▶️ Eitaa.com/Hasanabbasi_students
▶️ Igap.net/Hasanabbasi_students
▶️ Sapp.ir/Hasanabbasi_students
▶️ Gap.im/Hasanabbasi_students
🌟بکوشید شعر فارسی عفیف، حکمتآمیز و امیدآفرین باقی بماند
🔻حضرت آیت الله خامنهای در دیدار امشب جمعی از شاعران و اهالی فرهنگ و ادب، با تحسین پیشرفت شاعران جوان در آراستن لفظی و معنایی اشعار، شعر فارسی را در طول تاریخ شعری «عفیف و محجوب» دانستند و تأکید کردند: بکوشید این عفت و پاکی همچنان در #شعر_فارسی محفوظ و پایدار بماند.
🔹ایشان #گفتمانسازی و جریانسازی در خصوص مسائلی همچون «عدالت، مقاومت و ترویج فضائل اخلاقی» را از دیگر رسالتهای شاعران برشمردند و افزودند: شعر فارسی همواره مملو از حکمت و اخلاق، و در تولید و تعمیق اندیشه و امید نقشآفرین بوده است که باید این روحیه و حالت در شعر امروز نیز برجسته و درخشان باشد.
🔹رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تلاشها و سرمایهگذاریهای مخالفان انقلاب برای منحرفساختن شعر و سوق دادن آن به مسائلی همچون «سطحینگری در اندیشه، لاابالیگری در عمل، وادادگی در سیاست و بیتفاوتی در مواجهه با دشمن» تأکید کردند: در مقابل این تلاشها، باید «حکمت، جدیت و کوشش و انضباط در عمل، ژرفنگری در اندیشه، استحکام هویت و مجاهدت در مقابل دشمن» در اشعار برجسته شود.
🔺ایشان همچنین #سرود و ترانه خوب را در ایجاد نشاط و حرکتهای اجتماعیِ مفید، بسیار اثرگذار دانستند و خاطرنشان کردند: باید از فرصت علاقهمندی مردم به شعر در جهت انتقال مفاهیم مورد نیاز جامعه به بهترین شکل استفاده کرد. ۹۷/۳/۹
@Khamenei_ir
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 کلیپ تکاندهندهای که صفحه رسمی اینستاگرام سرلشکر قاسم سلیمانی، منتشر کرد
💠 حاج قاسم سلیمانی:
🔺 اگر بعضی از کارها با #دیپلماسی قابل حل بود؛ هیچکس مصلحتر از امیرالمؤمنین(ع) و امام حسین (ع) نبود
💠 «اللهمّ ارْزُقْنی فیهِ طاعَةَ الخاشِعین واشْرَحْ فیهِ صَدْری بإنابَةِ المُخْبتینَ بأمانِکَ یا أمانَ الخائِفین»
💠 «خدایا در این روز اطاعت بندگان #خاشع و خاضع خود را روزیم؛ و شرح صدرِ مردان فروتن و خداترس را به من عطا فرما به حق امان بخشی خود ای ایمنی دلهای ترسان»
✅ برای شناخت خاشعین، بهتر است #متکبرین که نقطه مقابل خاشعین هستند را بشناسیم. متکبر و #مستکبر کسیست که برای خود #طلب_مقام_کبریایی دارد که در چند سطح دیده میشود:
1⃣ استکبار درونی - خوی تکبر و برتری جویی
2⃣ استکبار داخلی - نفاق در جامعهی اسلامی
3⃣ استکبار جهانی - شیطان بزرگ
4⃣ ابلیس - جنود ابلیس و وسوسههای آن
❓چرا #متکبر میشویم؟
☑️ #روح_استکباری و خوی تکبر، زمانی در ما شکل میگیرد که نمیتوانیم #فقر و حدود خود را بشناسیم. تصور کنید در بیابان، زمینی دارید؛ تا به دور آن قطعهی چند صد متری یا چند هزار متری که متعلق به شماست و میخواهید در آن کشاورزی کنید یا خانه بسازید، دیوار یا حصار نباشد، بیمهابا تصور میکنید همهی این بیابان از آن شماست. تا زمانی که به #فقر و حد خود پی نبریم، تلقی ما از هستی اینگونه میشود که میتوانیم همهی دنیا را به چنبره و سیطرهی خود درآوریم؛ پس به هر گزارهای متوسل میشویم تا ارادهی خود را به دیگری تحمیل کنیم.
🔸وقتی حد خود را شناختیم و دانستیم که کوچک و محدودیم، پس از این «خود» و «من» بیرون آمده و احساس حضور در محضر خدا میکنیم؛ معرفت مییابیم که #مقام_کبریایی از آن اوست. «الله اکبر» پس در محضر خدا، پیشانی بندگی خود را به خاک میساییم؛ محدودیت و حقیر و کوچک بودن ما، موجب عدم #تعالی و مانع رشد ما نخواهد بود.
✳️خضوع و خشوع در مقابل پروردگار عالمیان همان طاعت و بندگی خالصانه در مقابل ذات اقدس اوست. #عبودیت ما در «ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلاَّ لِيَعْبُدُونِ» بیشتر از آنکه عملی در نسبت با خدا باشد، معرفت به فقریست که متوجه هستی ماست. ما محدود و محصور در زمان، مکان و بُعد هستیم. هستی ما مطلق و جاودان و کامل نیست. لذا از دید انبیا(ص) «الفقرُ فَخری» فخر میکنیم که پی به فقر و محدودیت خود بردیم و دانستیم خدای خالق و مطلق و کاملی وجود دارد که ما در تابع او تعریف میشویم. این، روح #عبادت و بندگیست، مقام خاشعین.
▫️شرحی بر دعای روز پانزدهم #ماه_رمضان - برگرفته از جلسه ۳۶۴ #کرسی_نظریه_پردازی #کلبه_کرامت (در مرداد۹۱) :
💻 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/561
#اختصاصی
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🌐 Students.Ystc.ir
📡 @Hasanabbasi_students
💠 «اللَّهُمَّ وَفِّقْنِی فِیهِ لِمُوَافَقَةِ الْأَبْرَارِ وَ جَنِّبْنِی فِیهِ مُرَافَقَةَ الْأَشْرَارِ وَ آوِنِی فِیهِ بِرَحْمَتِکَ إِلَی (فِی) دَارِ الْقَرَارِ بِإِلَهِیَّتِکَ یَا إِلَهَ الْعَالَمِین»
💠 «خدایا در این روز به من توفیق ده تا با خوبان موافق باشم؛ و از رفاقت با بدان دورم کن؛ و با رحمتت به سوى خانه آرامش جایم ده؛ به خدایى خودت اى معبود جهانیان»
✅ کاری کن که من با خوبان موافق باشم و با اشرار، موافقت نکنم.
🔸زمانی که آحاد یک #جامعه_ی_توحیدی، در کُنش سیاسی خود متوجه قلهی #ابرار باشند، در این صورت، سرنوشت خود را به هر کسی واگذار نمیکنند، بلکه «ولیِّ مطلوب» را جستجو کرده و سرنوشت خود را به او میسپارند.
🔻اما اگر اکثریت یک جامعه، #پورنوکراتیک باشند؛ یعنی به کسی متمایل بشوند که #نفسانیات آنها را بهتر تأمین کند، [مُرَافَقَةَ الْأَشْرَارِ] در این صورت منتخبین آنها کسانی خواهند بود که به نفسانیات مردم دامن زدهاند تا بلکه در جهت تصاحب رأی تودهی مردم، گوی سبقت را از رقبای خود ربوده باشند؛ و زمانی هم که روی کار میآیند، چارهای جز تن در دادن به این نفسانیات نخواهند داشت. #دموکراسی در معنای غربی آن، خواه ناخواه به #نفسانیات_سالاری یا «حاکمیت نفسانیات مردم» منتهی میشود.
🔴 در صدر اسلام، نخست تودهها تحمیق شدند و سپس اهل تزویر (امویان) بر موج هوای نفس تودهها سوار شدند و توانستند حکومت علویان را زمین بزنند. امروز نیز تلاشی موازی برای آندلسی کردن جامعهی ایران و سوار شدن بر نفسانیات مردم صورت میگیرد. دو گروه همچون دو ریل موازی جهت براندازی نظام اسلامی بر موج نفسانیات مردم در تلاش هستند:
• #انقلابیون_پشیمان که به هوای نفس خود و تودهها باج میدهند و محتاج رأی حرام هستند.
• افرادی که از ابتدا قائل به نظام جمهوری اسلامی نبودهاند و فرصت انتخابات را غنیمت میشمارند.
✅ انسان موحد، خودش را به خدا میفروشد. و هرگز #نفسانیات خود یا دیگران را «اله» خود نمیگیرد، که: «أَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَهَهُ هَوَاهُ أَفَأَنْتَ تَكُونُ عَلَيْهِ وَكِيلًا * أَمْ تَحْسَبُ أَنَّ أَكْثَرَهُمْ يَسْمَعُونَ أَوْ يَعْقِلُونَ إِنْ هُمْ إِلَّا كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ سَبِيلًا» پس او به جای تن دادن به نفسانیات مردم، در جهت #اصلاح تودهها تلاش میکند؛ و به تعمیق ایمان آنها همت گمارده و بر اصول خود ایستادگی مینماید.
▫️شرحی بر دعای روز شانزدهم #ماه_رمضان - برگرفته از رویکرد #ولایت_مدار
#کرسی_نظریه_پردازی #کلبه_کرامت :
💻 kolbeh-keramat.ir/Sessions/?ItemCourse=1&ItemCategory=12
#اختصاصی
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🌐 Students.Ystc.ir
📡 @Hasanabbasi_students
💫روزهی ماه رمضان به انسان ثابت میکند که انسان میتواند
🔻رهبرانقلاب: گاهی انسان به خود تلقین میکند که من نمیتوانم بر هوای نفس فائق بیایم. روزهی ماه رمضان به انسان ثابت میکند که انسان میتواند؛ آن وقتی که #اراده بکند، عزم راسخی به کار ببندد، میتواند بر هوسها فائق بیاید و پیروز شود. این ارادهی قوی میتواند ما را چه از عادات شخصی ناپسند خودمان و چه از عادات اجتماعی خودمان جدا کند.۱۳۹۲/۰۵/۲۲
🌟در سحرگاه ایام ماه مبارک رمضان، یک نکتهی اخلاقی از حضرت آیتالله خامنهای در این حساب منتشر خواهد شد.
@Khamenei_ir
هدایت شده از دریچه
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹لحظه اصابت موشکهای مقاومت و فرار صهیونیستها
@Fetan
هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عبرت
اگر وزرای خارجه دُوَل اسلامی علیه #زنازادگی وقانونی کردن گناه ازدواج(همباشی) #همجنس_بازان در غرب از #حق_خدا دفاع نکنند، محکوماند که درباره #حق_حجاب، برصندلی متهم بنشینند!
#ببینید
@halalzadeha
هدایت شده از جنبش مردمی رهایی از لیبرالیسم
جلسه ۷۶۶ کلبه کرامت این هفته دهم خرداد ماه صد و نوزدهمین جلسه دکترین اسلام و دهمین جلسه «قصه ألست» نیز به ادامه سریال لوسیفر پرداخت.
📸 http://llink.ir/80hx
زمان آن رسیده که لوسیفر احساسات خود را شناخته و به جای آن که آنها را کنترل کند، فقط آنها را درک کرده و بروز دهد. این چیزی نیست جز همان لسهفر. لیبرالیسم همان لوسیفریسم است و ماهیت هر دو در لسهفر و اباحهگری است. دکترین دکارت «من میاندیشم، پس هستم» را به این ترتیب تغییر دادند: «من احساس میکنم، پس هستم».
⛔️ @NoLiberalism
🎥 @StrategicCinema_ir
🇮🇷 اندیشکده یقین، مرکز بررسیهای دکترینال
🌐 @andishkadehYaghin
✅ به عشق امام حسن(ع) نانمان امروز، #قیمت ندارد، #بهاء دارد...
🔻زندگی، پول و دیگر هیچ!
🔴 یکی از #سنجههای ویرانگر تمدن غرب، پولی کردن تمام نیازهای بشر است؛ یعنی هرچه #پول بدیم، همان اندازه آش میخوریم. حالا بماند که حتی روابط معنوی و عاطفی انسانها را هم پولی میبیند.. و این آش آنقدر شور شد که نظریه بازار آزاد، دیگر سقفی هم برای قیمتها معین نمیکند!
#اقتصاد_پول_مبنا #اقتصاد_برکت_زدا
‼️قیمتی کردن همهی نیازهای مادی، چنان به زندگی ما هم رسوخ کرده که تصور زندگی بدون پول یا نقش حداقلی پول در زندگی برایمان محال به نظر میرسد.
❓مگر میشود؟
✅ اما دیدیم که شد. هشت سال دفاع مقدس، با حداقل بودجه دفاعی ممکن ( ۱۲ درصد از بودجه دولت) موفقترین نمونهی #اقتصاد_انفاق_بنیان بود. بخش زیادی از هزینههای جنگ، با انفاق مال و انفاق خدمت از سوی مردم تامین شد که چنان برکت عظیمی هم به دنبال خود داشت. امروز هم یک وجه مهم #تمدن_ساز بودن راهپیمایی سی میلیونی اربعین، جلوهی اقتصادی آن است؛ یعنی مدل نمونهی معیشتی که ارائه میکند.
🔸زمانی که یکیک افراد جامعه از آنچه دوست میدارند، در راه خدا بگذرند و انفاقش کنند، دیگر #قیمت ندارند، #بهاء دارند. و این یعنی حتی کالاهای دارای مواد اولیه هم میتوانند #بهاء داشته باشد و برای آن پولی مطالبه نشود.
#اقتصاد_بازار_صلواتی
🚩جلسه ۳۸۵ #کرسی_نظریه_پردازی #کلبه_کرامت را در این موضوع ببینید:
💻 llink.ir/87z7
#اختصاصی
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🌐 Students.Ystc.ir
📡 @Hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
✅ به عشق امام حسن(ع) نانمان امروز، #قیمت ندارد، #بهاء دارد... 🔻زندگی، پول و دیگر هیچ! 🔴 یکی از #سن
💠 به عشق امام حسن(ع) نان امروز #قیمت ندارد، #بهاء دارد.
#اقتصاد_صلواتی
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students
هدایت شده از دریچه
📸حضور بدون تشریفات آلهاشم در بین مردم و بازاریان تبریز
🔹️یکی از صفحات مجازی در توصیف امام جمعه تبریز: "تو امام جمعه نیستی! تو امام تمام روزهای هفتهای"
@Fetan
هدایت شده از ۲۰۲۵: خارج بدون فیلتر
❌ گزارش تکان دهنده سی ان ان:حدود ۵۰ درصد مردم آمریکا پول تهیه غذا و اجاره خانه را ندارند.
❌ان بی سی هم پیش تر گزارش داد که ۵۰ درصد آمریکایی ها یک سنت ذخیره ندارند.
منبع:
cnnmon.ie/2LP0l5B
@kharej2025
💫ماه رمضان فرصتی است که نفس از عوامل مادی، خلاصی پیدا کند و یک نفسی بکشد
🔻رهبرانقلاب: ماه رمضان در بین ایام و ماههای سال، حکم اوقات نماز را دارد در شبانهروز.
🔺همانطوری که ساعات نماز در شبانهروز برای این است که از اسارت ماده یک لحظهای بیرون بیائیم، در دورهی سال هم ماه رمضان فرصتی است که با این ریاضت طولانی یکماهه، نفس از عوامل مادی خلاصی پیدا کند؛ یک نفسی بکشد، نورانیتی پیدا کند.
🗓 ۱۳۸۹/۰۵/۲۷ | @Khamenei_ir
💠 «اللَّهُمَّ اهْدِنِی فِیهِ لِصَالِحِ الْأَعْمَالِ وَ اقْضِ لِی فِیهِ الْحَوَائِجَ وَ الْآمَالَ یَا مَنْ لاَ یَحْتَاجُ إِلَی التَّفْسِیرِ وَ السُّؤَالِ یَا عَالِماً بِمَا فِی صُدُورِ الْعَالَمِینَ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِین»
💠 «خدایا در این روز مرا به #اعمال_صالح هدایتم كن؛ و حاجتها و آرزوهایم را برآور؛ ای خدایی که احتیاج نداری که من حاجتم را برای تو شرح و تفسیر کنم؛ اى که به آنچه در صدرهای جهانیان است، آگاهی؛ درود فرست بر محمد و آل او پاكیزگان»
🔸اعمال ما در هر حال، یا صالحاند و یا فاسد؛ اما معیار این صلاح و فساد، چیست؟
🔸اگر عمل هرکسی، متأثر از اعتقادات اوست، سبک زندگی انسان مؤمن از باور و #ایمان او شروع میشود و به صورت « #عمل_صالح» متجلی میشود و این تجلی از دروازهی #حفظ_حدود_الهی میگذرد؛ به معنای سادهتر، عمل صالح همان رعایت #حدود_الهی است که تخطی از آن، عمل ما را #فاسد میکند.
🔸 #ایمان و #عمل_صالح ۶۵ بار در قرآن کریم همراه با هم آورده شده «إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ» اما تصور ما بر این است که باید #عالم باشیم تا بتوانیم عمل کنیم! آیا مشکل بشر از ندانستههایش است، یا دانستههایی که به آن عمل نمیکند؟
🔻اگر «علم» مبنای عمل ما باشد و نه ایمان، در این صورت دیگر مهم نیست که همین علم در مواقعی ضد دین عمل میکند. پس همان نوع نگرش غربیها در سیاست، مدیریت، جامعهشناسی، اقتصاد و... را وحی منزل میپنداریم! علم میباید تابعی از ایمان باشد.
❓چرا برای #ایمان تنها به توصیه روی منبرها اکتفا میکنیم و هیچ نهاد رسمی تقویت ایمان نداریم؟
✳️ اگر برای علم، شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم و... ایجاد کردهایم، همزمان نیاز به ایجاد نهادهای #اشاعه_ایمان هم داریم.
▫️شرحی بر دعای روز هفدهم ماه رمضان - برگرفته از جلسه ۳۵۶ #کرسی_نظریه_پردازی #کلبه_کرامت
💻 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/557
#اختصاصی
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🌐 Students.Ystc.ir
📡 @Hasanabbasi_students