✅ امام خمینی کوبنده تبعیض های نژادی
✍️ حجت الاسلام امين بهرامي
تاسیس نظام سیاسی اسلامی در عصر غیبت کبری برای تعطیل نشدن احکام الهی و به اجرا درآمدن قوانین دین ضرورتی انکار ناپذیراست و بدیهی می باشد که رهبری این نظام (سیاسی،دینی) برعهده ی یک فقیه جامع الشرایط مبسوط الیدخواهد بود که آن «ولی فقیه» گفته می شود. در نظام اسلامی ایران «جمهوریت» و «اسلامیت» دو واژه ی مهم برای تدوین قانون اساسی کشور است؛ زیرا جمهوریت ساختار و شکل نظام راتعیین می کند و اسلامیت محتوای آن را مشخص می نماید. جمهوریت در کنار اسلامیت گفتمانی است که در نهایت معطوف به نفی سلطه می شود.
در گفتمان جمهوریت، حاکمیت سیاسی از یک سو با قید زدن به قدرت نقش سامان دهی سیاسی پیدا کرده و از سوی دیگر به محقق شدن اداره ی اخلاقی وانسانی شهروند می انجامد. در نظام دینی تساوی افراد در مقابل قانون از حیث تاریخی ریشه در ادیان الهی دارد که علی رغم تفاوتهای نژادی، جنسی و اجتماعی و... به سبب منشاء مشترکشان با شرایطی برابرمیبیند.
وجود مبارک حضرت امام خمینی(قدس سره الشریف)چنین نظامی را بنیان نهاد تا همه زیر پرچم اسلام از حقوق برابر برخوردار باشند و خود نیز تا آخرین لحظات حیات نورانی و شریفش برای این مهم کوشید و مانع آن شدکه نظام اسلامی از شعارها، آرمانها، خطوط اصلی و ریلگذاری الهی خود منحرف شود. تشکیل نظام جمهوری اسلامی نوع جدیدی از نظامهای حاکم در دنیا بود که باعث محبوبیت امام راحل خصوصا در بین مستضعفان و کنجکاوی سیاستمداران عالم پیرامون شخصیت امام بزرگوار (رضوان الله علیه) و نظام بنیان گذاری شده است.
منبع: روزنامه سراسری سراج
#امام_خمینی
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
🔶 کمدی سفیهانه
🔺در اینکه آزادی در غرب یک تراژدی مضحک بیش نیست جای کوچکترین تردیدی برای صاحبان اندک خردی وجود ندارد. به تعبیر صحیح تر باید گفت «آزادی» در غرب خود در اسارت است و آنچه که به عنوان آزادی عرضه میشود، فحشا، فساد و بردگی جنسی است. از آنجا که بهترین دلیل بر اثبات یک شیء وقوع آن در خارج است، کشته شدن بی دلیل یک سیاهپوست به طور وحشیانه و تنها با انگیزه های نژادپرستانه که اولین بار هم نیست که اتفاق می افتد بهترین دلیل بر مدعای بالاست.
🔺همانگونه که گفتم، آزادی در غرب یک تراژدی مضحک است، اما مضحکتر از آن، رفتار و پندار برخی افراد است که تحت هیچ شرایطی حاضر نیستند پذیرای این حقیقت باشند که «خود غلط بود آنچه ما پنداشتیم». در واقع پندار و رفتار این افراد یک کمدی سفیهانه است که به مراتب تلختر و مضحکتر از آن تراژدی غمانگیز است.
🔺در حقیقت بازیگران این کمیک، دلباختگان و عاشقان معشوقیاند که بانگ عجوزگی اش گوش عالم را کر کرده، اما کأنه ایشان مصداق «خَتَمَ اللَّهُ عَلَى قُلُوبِهِمْ وَعَلَى سَمْعِهِمْ وَعَلَی أَبْصَارِهِمْ غِشَاوَهًْ» (سوره بقره آیه 7) شدهاند و این عجوزگی را نه تنها نمیبینند که معشوق را پریچهری صبیح میپندارند.
🔺حقیقتا شکیبایی بر آن تراژدی سهلتر است تا بردباری بر این کمدی. تنها میتوان به آنها گفت خوابزدگان تاریخ خوابتان خوش!
#افول_امریکا
#امریکا
@andisheyeno
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
◼️جورج فلویدها
۱. جورج فلوید، سرخپوست بود وقتی بیش از ۱۰۰ میلیون جورج فلوید در طی ۳۰۰ سال قتلعام شدند.
۲. جورج فلوید، هندی بود، وقتی که ده میلیون نفر در ایالت بنگال یا به دست نیروهای انگلیس و یا در اثر کار اجباری جان دادند.
۳. جورج فلوید، از قبیله تاسمانی بود، وقتی انگلیس سر مردانشان را برید و بر گردن زنانشان آویزان کرد.
۴. جورج فلوید، هل آفریقای جنوبی بود؛ وقتی که سیاستهای کنترل جمعیت غربیها، بیش از ۷۰ هزار زن و مرد و کودک را به کام مرگ کشاند.
۵. جورج فلوید، ایرانی بود، وقتی ۴۰ درصد جمعیت ایران (بیش از ۹میلیون نفر) در اثر قحطی ساخته شده به دست انگلیس قتلعام شدند.
۶. جورج فلوید، اهل هیروشیما بود وقتی ۲۲۰ هزار نفر در یک روز جانشان را دست دادند.
۷. جورج فلوید، عرب فلسطینی بود؛ وقتی صهیونیستها ۳۰۰ نفر از اهالی دیریاسین را پس از دریدن شکم زنان باردار و حمله به دختران جوان، یا زنده در آتش سوزاندند و یا به پشت اتومبیل بستند و روی زمین کشاندند.
۸. جورج فلوید، ویتنامی بود، وقتی سربازان امریکایی اهالی یک روستا را که اکثرا زن و کودک بودند پس از شکنجه و تجاوز و قطع اعضای بدنشان، به قتل رساندند.
۹. جورج فلوید، اهل پاناما بود که در جریان حمله آمریکا به این کشور هزاران نفر کشته شدند.
۱۰. جورج فلوید، افغانی بود وقتی سربازان آمریکایی به یک مراسم عروسی حمله کردند و اجساد ۴۸ غیرنظامی کشته شده را در مسجد جمع کردند تا آتش بزنند.
۱۱. جورج فلوید، عراقی بود، وقتی سربازان آمریکایی پس از تجاوز به عبیر، دختر ۱۴ ساله اهل بغداد در مقابل چشمان پدر و مادرش، همه اعضای خانوادهاش را به قتل رساندند.
۱۲. جورج فلوید، آفریقایی بود وقتی پزشک بیشرم فرانسوی اعلام کرد باید واکسن کرونا را روی مردم آفریقا تست کنیم.
🔺قتل #جورج_فلوید یک حادثه در شهر مینیاپولیس در یک نقطه از تاریخ نیست، تفکری است وحشتناک که قرنهاست جان صدها میلیون انسان را گرفته. تفکری که اعتقاد به نابرابری انسانها، اساس آن است.
@Jalal_va_bibikhanom
@howzavian
#نویسندگان_حوزوی
🔶تشنه لب چشمه
🔺شنیده ای می گویند فلانی تشنه لب چشمه نشسته، این حکایت خوزستان است که با داشتن بیشترین ذخایر آب شیرین و رودخانه های کشور اما به سبب بی کفایتی مسئولینش همواره برخی از نقاطش از بی آبی رنج میبرند.
🔺شهرستان باغملک یکی از همین نقاطش است که در این گرمای طاقت فرسا و بحران #کرونا، قریب ۳۰ روستایش با وجود ۵ رودخانه آب شیرین اما دچار بیآبی و قطعی مکرر آب هستند.
🔺هماکنون روستاهای زیادی در بخشهای ابوالعباس، هپرو، میداوود از بیآبی رنج میبرند که متاسفانه هیچ اقدام عملی نشده و هیچ پروژه ای در حال اجرا وجود ندارد.
🔺چندی پیش بی آبی در غیزانیه صدای مردمش را درآورد و باعث شد که مسئولین و رسانه ها به آنجا ورود کنند تا از نزدیک مشکل مردم آنجا را ببینند، حتما باید در این مناطق هم اعتراض شود و عده ای آسیب ببینند تا جناب استاندار و دیگر مسئولین استان و حوزه آبفای استان دست به کار شوند؟
🔺مسئولین محلی باغملک چندباری وعده و وعیدهایی در جهت حل این مشکل داده اند اما در عمل مردم نجیب این شهرستان هم اکنون بیآب هستند و وعده انتقال آب از سد کارون ۳ به باغملک با فاصله ۴۰ کیلومتری این سد هیچوقت محقق نشده است.
🔺واقعا جای تاسف و شرمندگی برای مسئولین است که مردمی که ساکن ثروتمندترین استان ایران از لحاظ منابع هستند و دارای بیشترین رودخانه ها اما چنان تحت محرومیت و فشار باشند که بگویند ما آب قابل شرب نخواستیم فقط برای شستوشو، ظرفشستن، استحمام و سایر مصارف روزانه به ما آب برسانید!
🔺از آبفای روستایی خوزستان و آبفای خوزستان درخواست میشود قراردادهای مالی جهت انجام پروژههای آبرسانی به روستاهای باغملک را پیشاپیش شفافسازی کرده و در رسانهها منتشر کنند که چقدر بودجه برای این روستاها تخصیص داده شده و به کدام شرکت و پیمانکار واگذار کرده اند و ... . چنانچه این اقدام انجام نشود فعالان اجتماعی و عدالتخواهان بصورت خودجوش عمل خواهند کرد.
@andisheyeno
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
🌐شماره 627 افق حوزه منتشر شد
✅مهمترین مطالب
1️⃣.درس امام برای امروز، استمرار تحول است؛ انقلاب نباید دچار ارتجاع شود/امام خامنه ای
2️⃣. نمونه ممتاز بندگی/ نوشتاری از حضرت آیت الله صافی به مناسبت سالروز ارتحال آیه الله العظمی بروجردی؟ره؟
3️⃣. آیت الله امینی/محرم امام؟ق؟ و امین امت بودند
4️⃣. آثار سوء اعراض از نمازو سبک شمردن آن/آیت الله العظمی مظاهری
5️⃣.بیش از ۳۰۰ مرکز و ۱۰۰ رشته حوزوی پای کار تدوین الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت/آیت الله اعرافی
6️⃣.خاطرات خواندنی و ناگفته هایی از آیت الله امینی/ گفت وگو با مدیر انتشارات انصاریان
7️⃣.فلسفــــه آفــــــرینش شرور و ناگواریها/گفت وگو با دکتر محمد فنایی اشکوری
8️⃣. امام صادق؟ع؟و مسئله احیای شعائر دینی/گفت وگو باحجت الاسلام والمسلمین نجم الدین طبسی
👈و....
@ofogh_howzah
#حوزه_علمیه
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
📛 عاملان بزرگترین کتابسوزی دنیا
✍️ علی اسفندیار
امروز، نهم ژوئن سال 2020 میلادی مصادف است با آتش سوزی بزرگ در دانشگاه الجزیره. نهم ژوئن 1962 میلادی بر اثر آتش سوزی بزرگ دانشگاه الجزیره به دست نیروهای ارتش سری فرانسه، بیش از پانصد هزار نسخه از کتاب های نفیس در آتش سوخت. بیشتر کتاب ها از منابع و مآخذ مهم و کمنظیر به شمار می رفت. این آتش سوزی یکی از دهها آتش سوزی نهم ژوئن همان سال در الجزایر بود که در بیشتر آنها ارتش سری فرانسه دست داشت. ارتش سری فرانسه، مخالف اعطای استقلال به الجزایر بود.
در این مجال شایسته است بار دیگر به حقیقت جریان کتاب سوزها در دنیا اشاره شود، تا داخلی های ما، مبهوت وعده های فرهنگی و تمدنی غرب نشوند.
در سال 1817 و در سیصدمین سالگرد ایجاد مذهب پروتستان توسط مارتین لوتر، دانشآموزان آلمانی کتابهای غیرآلمانی را سوزاندند.
روایت تاریخ نیز درباره کتاب سوزیها بسیار تلخ است، برای هیتلر که اخراجی یک دبیرستان بود نژادپرستی بیش از اندیشه و دانش اهمیت داشت، دانشجویان آلمانی درانتخابات دانشجویی شان در سال 1931 میلادی، به اتحادیه دانشجویان ناسیونال سوسیالیست رأی دادند تا نازیها بتوانند «روح غیرآلمانی» را از کتاب و کتابخانهها بسوزانند و این کار را هم کردند.
در سال 1820 میلادی، هاینریش هاینه، شاعر بزرگ آلمانی درست پیش بینی کرده بود که «در جایی که کتابها را میسوزانند، دیر یا زود، آدمها را نیز خواهند سوزاند...»
هم استاد عبدالحسین زرین کوب و هم استاد شهید مطهری بر انسانی نبودن کتاب سوزی تأکید دارند؛ اما دعواهای تاریخی درباره کتابسوزی مسلمین در ایران شش سال بعد از کتاب «دوقرن سکوت» زرین کوب در کتاب «کارنامه اسلام» از نظراتش برگشت.
افزون بر این دو اندیشمند بزرگ ایرانی، سوزاندن كتابها به دست مسلمین، از سوی دیگر اندیشمندان، تکذیب شد؛ نویسندگانی همچون دکتر فرانز رزنتال، استاد دانشگاه ییل؛ کلی ترامبل، نویسنده کتاب کتابخانه اسکندریه؛ و دکتر برنارد لوییس، استاد دانشگاه پرینستون جملگی بر این باورند که سوزاندن کتاب از سوی اعراب و مسلمین در ایران و اسکندریه را افسانه و نامعتر می دانند.
از سوی دیگر مستندات تاریخی نشان می دهد ایرانِ عصر ساسانیان که بر پایه باورهای زرتشت اداره می شد، گرایشی جدی به دانش به ویژه در حوزه كتابت در این مذهب نبوده است و از جاحظ نقل شده است که ایرانیان آن زمان به «ساختمان» بیشتر علاقه مند بودند. سیاست موبدی هم، علم را به انحصار اعیان زادگان و اشراف زادگان درآورد و دانشگرایی را از مردم دور میداشت. استاد مطهری معتقد است که حتی تکثیر نسخ «اوستا» در آن زمان ممنوع بوده است؛ بنابر این کتابخانه ای نبوده است که توسط اعراب سوزانده شود.
در واقع جهان غرب را میتوان پیشتاز کتاب سوزیها و خشونت علیه فرهنگ و تمدن انسانی شمرد، و این فکر بود که کتابخانه اسکندریه مصر را برای تفکر مسیحی غیر قابل تحمل می دانست و دستبردها و تاراجها و سوزاندنهای متناوب این كتابخانه را بار دیگر بعد از حمله سزار در 48 میلادی کلید زد.
#کتابخوانی
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرید مدرسی کیست؟
👈 قسمت دوم
👈 در این قسمت به بخشی از فعالیت های فرید مدرسی برای برهم زدن امنیت روانی حوزه علمیه اشاره می کنیم.
👈 یکی از مهمترین ترفندهای فرید مدرسی جهت اختلال در روند حوزه انقلابی، ایجاد دوقطبی در حوزه علمیه است.
👈 حجم استفاده فرید مدرسی از ترفندهای رسانه ای به حدی است که به نظر می رسد او در مراکز حرفه ای و با اهداف خاص آموزش دیده باشد. کما اینکه در مواردی به منابع رسانه ای اش در شبکه بی بی سی فارسی هم اشاره کرده!
ادامه دارد...
#فرید_مدرسی
Tanwir.ir
دانلود این کلیپ با کیفیت HD👇
Aparat.com/Tanwir
@Tanwir
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
🔎فقدان رژیم مصرف و تاثیرات دهگانه رسانه بر مدیریت ذهن
✍علیرضا محمدلو
💡برای اینکه از حضور روزانه ۴ تا ۶ ساعته نوجوانان و جوانان در فضای رسانه ای اعم از دیدن فیلم و سریال تا بازی های رایانه ای و چت کردن و حضور در شبکه های اجتماعی، ارزیابی دقیقی داشته باشیم و روش حل مساله و خط مشی گذاری درستی در سطح ۱.فرد و ۲.خانواده و ۳.جامعه، اتخاذ نمایبم، ده مورد از #ردپاهای_ذهنی_شناختی_رسانه در افراد را باهم مرور می کنیم.
۱.پایین آمدن سطح تمرکز و توجه ذهنی در اثر مصرف زیاد و متنوع رسانه و بنوعی #بیش_فعالی_ذهنی در برابر حوادث و رویدادها و مسائل زندگی است که بقولی کثرت دریافت اطلاعات رسانه ای، فقرتوجه و تمرکز بدنبال خواهد داشت.
۲.رو به افول نهادن قدرت تفکر و تحلیل و پردازش مسائل بدلیل انباشت بی رویه و بدون دروازبانی اطلاعات که همان عادت به #خام_خوری_اطلاعات می باشد که حاصلش نتیجه گیری های غلط با مقدمات هرجایی و همه جایی رسانه ای بدون دقت در منبع و فرهنگ و موقعیت خاص آن اطلاعات دریافتی است.
۳.خستگی و #فرسودگی_ذهنی و پایین آمدن تاب آوری مغز در برابر حوادث و رویدادهای روزمره که بنوعی ذهن عصبی و افسرده و عجول را منجر می شود که رفتارهای تکانشی خاصی هم بدنبال خواهد آورد.
۴.ساده سازی ذهن و پایین آمدن #ضریب_هوشی بدلیل مواجهه با رسانه بدون رژیم مصرف خاص که ندیدن ابعاد متعدد ماجرا در روش حل مساله یکی از نشانه های آن می باشد.
۵.شرطی شدن ذهن و عادت کردن به سرگرمی رسانه ای _اطلاعاتی و درنتیجه #ایستایی_رشد_و_بلوغ فکری و نداشتن ایده های کلان برای اتفاقات بزرگ زندگی همچون مساله انتخاب رشته و شریک زندگی و شغل و ...
۶.تنبلی ذهنی و #فقدان_خلاقیت و اعتیاد افراطی به محرک بیرونی جهت فعالیت و برنامه ریزی روزانه یا بلندمدت بدلیل عدم مدیریت مصرف رسانه ای
۷.تنزل ذوق معرفتی و درنتیجه افت شدید علمی_شناختی بدلیل خاصیت هیجان زای رسانه ای و فاصله گرفتن از کتاب و درس و #مطالعات_مکتوب
۸.آسیب دیدن هوش بصری بدلیل #انگاره_سازی_های_اجاره_ای و بدون مکث و تحلیل و همچنین انعکاس مستقیم تصاویر از طریق مانیتورها و سبقت گرفتن تخیلاتِ رسانه_ساخته بر تاملات_خودساخته در ذهن
۹.لاغرشدن #تفکرانتقادی و بنوعی ضعیف شدن ذهن انسان در برابر جهان هستی بدلیل عادی شدن مصرف بدون فیلتر رسانه ای و در نتیجه پیدایش اخلاق محافظه کار در زندگی
۱۰. #چالش_خودآگاهی و نداشتن فرصت یا حوصله یا دغدغه برای خلوت فکری و مراقبه و محاسبه شخصیتی بدلیل مصرف حجم بالای رسانه ای که استقلال ذهنی و شخصیتی انسان را نیز زیر سوال برده و به یک موجود وابسته و هراسان از تنهایی و معتاد به تایید و حضور دیگران تبدیل می کند.
@andisheengelabi
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
📌آمریکای درون ما!
تاریخ #نژادپرستی در دنیا سابقه ای به عمر تاریخ دارد! مسئله ای که باعث شده هر گروه و نژاد خود را محور و گُلِ سرسبد آفرینش بداند و بقیه را خادم و برده ای که گِل وجودشان از فضولات گِل آنها آفریده شده! و میتوانند او را از هر حقوق انسانی محروم کنند!
دعوای عرب و عجم، سیاه و سفید، سرخ و سفید، آریایی و غیر آریایی، ترک و لر و کرد و... همه ریشه در خود محوری و غرور نابجایی دارد که #شرافت و سیادت را ناشی از چیزهایی میدانند که خود در ایجاد آنها هیچ نقشی نداشته اند! و تنها اراده الهی و دست روزگار است که آنها را در موقعیت جغرافیایی خاصی قرار داده و نه چیز دیگر!
امروز ما نژادپرستی در #آمریکا را محکوم میکنیم اما باید از خودمان بپرسیم که چقدر به آن پایبندیم!؟
🔹آیا حاضریم دخترمان را به عقد یک جوان مومن افغانی در بیاوریم؟
🔹وقتی یک طلبه سیاه پوست آفریقایی را میبینیم دلمان می آید اورا بغل کنیم و ببوسیم؟
🔹وقتی با کاروان زائرین پاکستانی و هندی برخورد میکنیم آیا حاضریم آنها را مانند توریست های فرنگی تحویل بگیریم؟
🔹ما چقدر خودمان را مخاطب آیه إِنَّ أَكرَمَكُم عِندَ اللَّهِ أَتقاكُم میدانیم؟
🔸شاید در درون تک تک ما یک امریکایی وجود داشته باشد که ما به آن التفاتی نداریم و فقط امریکای بیرونی را سرزنش میکنیم!
@soleimaniqomi
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
🔻 تحلیل الاهیاتی مسأله شر
با تأکید بر پاسخ به شبهات #کرونا
این نشست علمی_مجازی را مرکز مطالعات و پاسخ گویی به شبهات حوزه های علمیه برگزار می کند.
#اسکایب
#حوزه_علمیه
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
📙 معرفی رمان #ریشه_ها
خبر قتل جورج فلوید، مرد چهل و شش ساله سیاه پوست به دست پلیس در شهر #میناپولیس ،من را به یاد رمانی انداخت که مدت هاست میخواستم در موردش بنویسم.
#ریشه_ها نام رمانی است که توسط یک سیاه پوست دو رگه به نام الکس هیلی، نوشته شده است و ترجمه این کتاب از علیرضا فرهمند توسط انتشارات امیر کبیر نشر یافته است.
50 صفحه آخر این رمان بیانگر واقعیات زندگی الکس هیلی است که چگونه و چرا در پی نوشتن این اثر بر می اید؟
وی برای پاسخ به این سوال برمی آید که چرا و چگونه از سرزمین اجدادی خود به دور افتاده و چرا پدران وی به آمریکا امده اند؟
در پی پاسخ به مسافرت می رود و تحقیق میکند.با مشکلات مالی روبرو می شود.فامیل و دوستان وی را حمایت میکنند.کار تحقیق12 سال به طول می انجامد.
به یک جواب می رسد:#برده_داری ...
اجداد وی را از کشورهای دیگر می دزده اند و برای بردگی و بهره کشی به آمریکا می آورده اند...
جالب این جاست که بعد از مدتی همین انسان های به ظاهر متمدن نام و تعداد سیاه پوستانی را که از این سفر سخت و دشوار جان سالم به در می برده اند،ثبت می کرده اند تا جلوی فرار و بازگشت آنها را به سرزمین خود بتوانند بگیرند...
رمان در 695 صفحه با فونت ریز و قطع پالتویی است و نمی توان به راحتی در مورد آن نوشت و گزارشی از کتاب ارائه داد.
با اقتباس از این رمان،مجموعه سریالی نیز با همین نام ساخته شده است که از شبکه نمایش و تماشا به تصویر در آمده است.
بهتر است برای اطلاعات بیشتر، این چند خط را در سایت رهبری معظم انقلاب بخوانید...ایشان توصیه کوتاهی در مورد این کتاب دارند و به همین مناسبت میتوانید گزارشی در مورد این کتاب را در این آدرس بخوانید:
http://farsi.khamenei.ir/book-content?id=24566
@delneveshtetalabe
#کتابخوانی
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
🔶 با سلبریتیهای حامی منافقین برخورد شود
خباثت و دشمنیهای منافقین بر هیچ کس پوشیده نیست و جامعه هیچگاه جنایات این گروهک وحشی را فراموش نخواهد کرد که چگونه 17 هزار ایرانی بیگناه را بیرحمانه و وحشیانه به شهادت رساندند.
متأسفانه اخیراً عدهای از سلبریتیهایی که همیشه نان نظام را خورده ولی علیه نظام و مردم فعالیت داشتهاند؛ با حمایت و فرستادن پیام تسلیت نسبت به مرگ یک منافق فاسد باعث ناراحتی مردم انقلابی و خانوادههای شهدا شدند.
مردم انقلابی و خانواده شهدا به خصوص خانواده شهدای ترور، از قوه قضاییه خواهش میکنند به صورت جد و قاطع با این به اصطلاح هنرمندان برخورد کرده و این حامیان منافقین که درصدد تعویض جای جلاد و شهید هستند را محاکمه و مجازات نماید.
✅برای حمایت به لینک زیر وارد شوید:
https://www.farsnews.ir/my/c/28126
@moazenian
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
✍ قرارگاهِ تحول
....رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در مراسم بیعتِ ائمه جمعه با ایشان _12 تیرماه 1368_ چند نکته را خطاب به صاحبان تریبونِ جمعه بیان کردهاند که بهطور فهرستوار در اینجا میآورم _ متن کامل را از طریق این آدرس مطالعه کنید_
1- برادران عزیز و آقایان محترم، شما زمام اندیشه و ایمان و روحیه دینی مردم را به میزان زیادی در دست دارید.
متن کامل یادداشت را از اینجا بخوانید:
https://eitaa.com/MHSemati/1404
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
📌 سرباز به مثابه سلوک
✍ علی ابراهیم پور
🍀سرباز حرص در میآورد: هم ریتم کند دارد؛ هم روابط افراد حرصدرآر است و هم از این شاخه به آن شاخه میرود.
🍀به نظر من، همیشه کند بودن و همیشه حرص درآوردن بد نیست. مثلا فیلمهای زیادی داریم که ژانر آزارند و شدیدا حرص درآر. فیلمهای ریتم کند هم داریم که فقط کندند. اما #سرباز فقط این نیست.
🍀با اجازه بزرگترها و منتقدین فهیم، من بعد از ۱۵ قسمت #سریال سرباز و با شناختی که از سبک مقدمدوست پیدا کردم، میخواهم بگویم به نظرم سرباز، یک #سلوک_درونی است:
۱.تجربه زیستن جای همدیگر: سرباز این فرصت را فراهم میکند من و همسرم خودمان را جای هم تصور کنیم. تفاوت دغدغهها را لمس کنیم. مهمتر اینکه تاثیرات کارهای اشتباهمان روی یکدیگر را دقیقا ببینیم.
۲. نیازمندی #سلوک به #زمان: همه چیز قلمبه به دست نمیآید. باید وقت گذاشت. باید تاثیرات رفتار، را در طی زمان دید تا در جانت نهادینه شود.
۳.توصیف در کنار توصیه: فقط حرص در نمیآید؛ توصیه و راه حل هم میدهد. این خیلی مهم است که مخاطبت -برخلاف ژانر آزار که فقط فشار روحی تحمل میکند- راه حل و تاثیر راه حل را هم ببینید. در واقع هر چالش، حل میشود و بعد چالش بعدی آغاز میشود؛ روی هم تلمبار نمیشوند.
۴.نیازمندی سلوک به بردباری: اگر سرباز را تماشا میکنی، باید بدانی داری سلوک میکنی. مدرنیته ما را عادت به سرعت داده. اما خدا صبور است؛ بندهاش هم باید صبور باشد. خدا با صبوری به رفتارهای چپندرقیچی ما نگاه میکند؛ ما هم اگر بخواهیم رشد کنیم، باید صبوری کنیم. درام وجود دارد: نه در چپکردن ماشین و تعقیب و گریز؛ بلکه در جنگ ارادههایی که درونیترین لایههای وجود افراد است. اگر من هم بخواهم ساحت ارادهام رشد کند، باید گامبهگام همراهی کنم.
۵.دیالوگهای نقطهزن: سرباز دیالوگهای نقطهزن دارد. هنگامی که با توجه و صبوری سریال را تحمل میکنی، این دیالوگها تا مدتها در ذهنت تکرار میشود. جملات گاه عادی وسط گفتوگوها. این تثبیت، نتیجه سلوک است.
🍀به نظر من، با توجه به وضعیت مشابه وضعیتسفید، هادی مقدمدوست به فرمی در #فیلمدینی دستیافته که میتوان آن را فیلم #سلوک نامید. فیلمی که خودش دوای دردها و نیازهای درونی آدمهاست، نه نسخهدوانما.
@aliebrahimpour_ir
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
Al-Naas -01 ss.mp3
8.25M
💠 استاد اعظم در مسجد اعظم
افتخار #چهل_سال زبان قرآن شدن
💐 گزارشی جالب از تاریخچه درس تفسیر تسنیم به روایت آیت الله جوادی آملی
به بهانه برگزاری آخرین جلسه تفسیر حضرت آیت الله جوادی آملی حفظه الله، آخرین صوت جلسه را تقدیم علاقه مندان آموزه های وحیانی و نویسندگان و گویندگان حوزوی می کنیم.
این استاد اعظم که چهل سال از عمر خود را پای تبیین و تفسیر «کلام الله» اهدا کرد، امروز «تسنیم» و چشمه جوشان معارف را پیش روی اهالی قرآن نهاده است.
با گوش سپردن به دقایق پایانی این درس پرقدمت حوزه علمیه قم، در می یابیم که این استاد برجسته قرآنی، با زبانی گویا و با کلماتی جامع، گزارشی روشن از درس چهل ساله اش به شاگردان و مشتاقان کلام وحی ارائه می دهد.
👇مشخصات صوت جهت بهره مندی هدفمند مخاطبان محترم
تا دقیقه ۱۴؛ تفسیر سوره ناس
تا دقیقه ۱۸؛ اشاره به نوع نگاه علمای تفسیرگو به کلمات قرآن کریم
تا دقیقه ۲۷؛ تاریخچه درس تفسیر و بخش گوش دادنی.
#قم
#تفسیر_تسنیم
#آیت_الله_جوادی_آملی
🔹دوستان خود را به کانال #نویسندگان_حوزوی دعوت کنید👇👇
🌐https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
🔴 ریشه ی نا آرامی ها در آمریکا و غرب چیست؟
✍بهزاد زارع
✅ساده اندیشی است که اگر خیزش و قیام بی سابقه مردم آمریکا و همراهی سایر ملل غربی را در قتل #جرج_فلوید منحصر و محدود ببینیم.
❇️این #قتل_ظالمانه فقط جرقه ای بر انبار باروت بی عدالتی است که حکایت از عمق بی هویتی در غرب دارد ، چنانچه شاهدیم در لابلای اظهارات چند روز اخیر رجال نسبتا" عاقل غربی هم به این حقیقت اعتراف شده است!
💐 خداوند متعال بعنوان خالق انسان اهدافی متعالی درخلقت دارد و برای نیل به این اهداف مقدس و سعادت بشر، برنامه دقیق و جامعی ارائه کرده است.
🔴 برای پروژه هدایت انسان 124 هزار پیامبر مبعوث شده اند، این پیامبران الهی بتدریج و متناسب با رشد نبوغ عقلانی بشر آمدند، حوزه هدایت و ماموریت برخی فقط در محدوده خانواده، برخی در محدوده طایفه، برخی در محدوده منطقه ای و برخی دیگر در گستره کل عالم بشریت بود، هر کدام از این بزرگواران در مقطع تاریخی خاصی و با شرایط و اقتضائات خاصی برای هدایت وسعادت بشر مجاهدت کردند، محصول مجاهدت این انبیاء بستری برای شریعت الهی فراهم آورد که انبیاء اولوالعزم الهی هدایت را در قالب شریعت بر آن بستر تدوین و مستقر کردند.
🔹بتدریج و با رشد عقلانی بشر، شریعت الهی کامل شد و متناسب با همه نیازهای انسان توسعه یافت، و با بعثت پیامبر اسلام (ص) نسخه هدایت و سعادت بشر کامل شد و بوسیله ائمه هُدای علیهم السلام این نسخه ضمانت و از تحریف مصون شد. اما طواغیت زمان همواره از تبعیت شریعت الهی سر باز زدند، بویژه قوم بنی اسرائیل و در مقطع رسالت حضرت موسی(ع) همواره مسیر انحراف را پیمودند و برای کامیابی و پیش برد اهداف شوم خود دست به تحریف شریعت زدند، این داستان غم انگیز در بخشی از پیروان حضرت مسیح(ع) هم تداوم پیدا کرد و تحریف دین برای ادامه انحراف بشر به اوج خود رسید، بگونه ای که از تورات واقعی تقریبا" چیزی باقی نمانده است، شاهد و مصداق غیر قابل انکار قصّه تلخ تحریف انجیل هم این است که امروز در دنیای مسیحیت رسما" بیش از 4 انجیل با محتوای کاملا" متفاوت وجود دارد. در ادامه ی داستان غم انگیز سرکشی طواغیت، بزرگان مسیحیت تحریف شده، و اربابان کلیسا برای ادامه حیات خود و رونق دُکان کلیسا چاره ای جز معامله نداشتند و بدینسان با صاحبان قدرت یعنی حاکمان و صاحبان ثروت یعنی فئودالها پیوند خوردند و مثلث زَر و زور و توجیه دینی شکل گرفت و در اصل ثروت فئودالها و زور پادشاهان و توجیه دینی کلیسا، بشریت را بویژه در غرب به بند کشید و این اسارت بیش از 1000 سال به طول انجامید که از این دوران در تاریخ با عنوان قرون وسطی یاد می شود.
🔹بشریت در بند مانند امروز قیام کردند و قیامشان هم بحق و بجا بود و زنجیر ِاین مثلث را بدرستی پاره کردند، اما بجای بازگشت به خدا محوری و پذیرش ولایت الهی به دام انسان محوری افتادند.
🔹انسان محوری یا همان اومانیسم در قاب ایسمهای مختلف قریب به پانصد سال است بشریت بی هویت را درغرب وبخشی ازشرق سرگردان کرده و امروز کفگیر همه ی ایسمها به ته دیگ خورده وناکارآمدی باثبت این همه جنایت وخون ریزی وبی عدالتی چنین فرجامی را رقم زده است!
❇️قیام امروز مردم آمریکا و غرب هم ضروری و هم اجتناب ناپذیر است ودیریازود بشریت ازشرّ آن خلاص خواهد شد اما بیم گرفتار شدن بیداری ملتها در دامهای جدید شیاطین نگرانی مضاعف عُقلای عالم است!
✅ انشاالله عُقلای عالم بویژه اندیشمندان جهان اسلام دراین پیچ تاریخی ایفای نقش کنند وباارائه الگوی مناسب بشریت را ازگمراهی مجدد دردام پرهزینه مجدد انحراف مددی برسانند !
ادامه دارد ...
@daneshjumashruti
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
💐این یک پست تبلیغاتی نیست
دوستان و اساتید طلبه ای دارم که برخی از آنها از علوم دانشگاهی بهره ای دارند و در ایتا مشغول به نویسندگی هستند؛گاهی کتاب معرفی می کنند، نظراتشان را در باب مسائل اجتماعی می نویسند و یا گاهی هم سیاسی و....
هر چند در مواردی با دوستانم هم نظر نباشم؛ ولی از این کانال ها استفاده می کنم...
این مطلب تبلیغ نیست، پیشنهاد برای عضویت است
#یادداشت_های_یک_طلبه
@delneveshtetalabe
یادداشت ها(مهدی خورشیدوند)
@mahdikhorshedvand
رسول حق منش
@r_hagh
نگاه بورسی(یادداشت های شخصی رسول حق منش در مورد بورس)
@n_bourse
جوهری در حال حرکت(رضا آقازاده)
@juhar_in_move
ما توانستیم(رضا آقازاده)
@ma_tavanestim
دیده بان(رضا آقازاده)
@talabedideban
کانال مکالمه عربی قم(مهدی جوادی فر)
@mokalemeqhom
آموزش عربی(محسن یزدان پناهی)
@learnarabic
داء و دواء(احمد توکلی)
@daodava
اقالیم سبعه(رضا حسین زاده)
@hashiyenevisi
مرتضی منصوری فرد
@MMFchannel
اقامه(حمید خزایی)
@eghaameh
اصول پاکی(محسن عبد الله زاده)
@khodsaazee
گزیده گویی های یک اقتصادخوان(حسین زمانی)
@hzamanim
اندیشه ورزی(احمد سعیدی)
@andishevarzi
کپرنشین(جواد قلاوند)
@kaparneshin
حسن سامی
@Hassan_Sami
مهتدون(مجتبی امیری)
@mojtaba_amiri
فقه،حقوق،فلسفه(پیمان رکن الدینی)
@law_Philosophy
کتاب سالم(سید امیر سیدی)
@ketabesalem
#هفته_های_معنوی(عبدالستار عباسی کاشانی)
@haftehayemanavi
پویا نویسی(علی اسفندیار)
@pooyanevisi
و در بین اساتید:
دانشجوی مشروطی(استاد بهزاد زارع)
@daneshjumashruti
انقلاب بیان،بیان انقلابی(استاد محمدرضا رئیسی زاده)
@bayaneenghelabi313
تا مردم...(استاد حسین کاظم زاده)
@tamardom
استاد احمد فربهی
@farbehi
استاد ملکی(مدیر سابق معصومیه/معاونت تهذیب حوزه های علمیه کشور)
@ostad_maleki
برپا(استاد علی مهدیان)
@ali_mahdiyan
استاد سید محمدرضا حسینی
@Seyed_mohammad_reza_hosseini
بینش راهبردی(استاد رنجبر)
@Binesh_Rahbordi
احتجاج(استاد رجبی)
@ehtejajj
حجه الاسلام کریمی(استاد رضا کریمی)
@rezakarimi_ir
و در این کانال از قلم جمعی از نویسندگان حوزوی
@howzavian
#یادداشت_های_یک_طلبه
@delneveshtetalabe
❤️ گفتن جمله ی “من عاشق تو هستم” را فراموش نکنید.
💕هرگز از از گفتن جملاتی مثل «من عاشق تو هستم» دوری نکنید، زیرا همسر شما باید این را همیشه احساس کند. تلاش کنید تا به شریک زندگی خود بگویید که چقدر او را دوست دارید، حداقل یک بار یا دو بار در روز “دوستت دارم” را به او بگویید و این اطمینان را حاصل کنید که شما کم کم، شریک زندگی خود را در چشم نگاه می کنید، و به معنای واقعی دوست داشتن را حس کند. وقتی از خانه بیرون میروید میتوانید «دوستت دارم» را در یک پیام بنویسید، و وقت خود را صرف گفتن این جمله کنید تا همسرتان بداند که چقدر او را به معنای واقعی دوست دارید.
❤این تلاش کوچک برای گفتن این کلمات مقدس می تواند تفاوت زیادی در رابطه شما ایجاد کند. فقط این کلمات را به زبان نیاورید بلکه ان را با تمام وجود به همسرانتان القا کنید، چرا که انها تفاوت این دو را کاملا احساس می کنند.
@mohamadiye
#مشاوره
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
🔴 در سال 1957، نود درصد مردم امريكا اعتقاد داشتند فردي كه از ازدواج سر باز ميزند، يا «مريض و روانرنجور» يا «بيبند و بار» است. پرفروشترين كتاب در سطح ملي مدعي بود مجاز بودن آموزش كودكان به وسيله زنان مجرد خطرناك است و خواستار ممنوعيت استخدام آنان در سطح ملي شد. بيش از نيمي از زنان امريكا در اواسط 20 سالگي، متأهل بودند؛ زناني كه تا 25 سالگي ازدواج نكرده بودند، اجناس معيوبي تلقي ميشدند كه مردم بايد از آنها دوري ميكردند يا به حالشان تأسف ميخوردند. كارفرمايان به زنان كمتر از مردان حقوق ميدادند و از استخدام آنها در مشاغلي كه مردانه محسوب ميشد، خودداري ميكردند. اين شيوه كاملاً قانوني بود؛ زيرا كاملاً طبيعي تلقي ميشد. حتي در مواردي كه زنان اجازه داشتند مشاغل داراي حقوق خوب را انتخاب كنند، حقوق زنان امريكايي در بيشتر اين مشاغل بسيار اندك بود. در سال 1961، تنها 8 درصد زنان، فارغالتحصيلان دانشگاهي بودند. تنها 2 درصدِ مدارك دانشگاهي در رشته حقوق، 4 درصدِ مدارك كارشناسي ارشد در رشته مديريت بازرگاني، و 6 درصدِ مدارك رشته پزشكي به زنان اعطا شد. در سالي كه رئيس جمهوري، جان اف. كندي اعلام كرد امريكا، انسان را به كره ماه خواهد فرستاد، بيشتر زنان جوان امريكا آرزو داشتند در 21 سالگي ازدواج كنند، از كار انصراف دهند و 4 فرزند داشته باشند.
بخشی از مقاله:
How the Sexual Revolution Changed America Forever
به قلم:
Nancy L. Cohen، يک مورخ، نويسنده، همکار و مقالهنويس روزنامه هافينگتون پست است. يکي از کتابهاي وي بازسازي ليبراليسم امريکا، 1865ـ 1914 است.
دسترسی به ترجمه مقاله:
http://pajuhesh.irc.ir/product/article/show/page/5/id/235142?search[key]=%D8%AC%D9%86%D8%B3%D9%8A&search[tab]=simple&domain=title#book-footnot-1
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
🔶 یادداشتی از حسین شریعتمداری
🔻مواظب پنجره ها باشید
در حالی که دوران مسئولیت مجلس دهم پایان یافته و از عمر دولت دوازدهم نیز فقط یک سال باقی مانده است، خبرها حاکی از آن است که برخی از نمایندگان مجلس دهم -که به هر علت، ازجمله رد صلاحیت- در مجلس یازدهم حضور ندارند، به وزارتخانهها و مراکز اقتصادی وابسته به دولت کوچ کرده و در پستها و مدیریتهای موثر و بعضاً پُر درآمد و نان و آبدار! به کار گرفته شدهاند. افراد جذب شده به وزارتخانهها و مراکز اقتصادی وابسته به دولت عمدتاً از حامیان پروپاقرص دولت در مجلس بودهاند و قبل از آنکه نماینده مردم برای نظارت بر دولت باشند، نقش وکیلالدوله را بر عهده داشتهاند!
یکی از وزرای محترم که بیشتر استخدامها مربوط به حوزه مدیریتی ایشان است، در اینباره گفته است: «سربسته میگویم اگر نماینده نگران شغل و کار آیندهاش باشد، هزاران مفسده دیگر از آن درست میشود... به این موضوع [استخدام نمایندگان] افتخار میکنم و هیچ چیز مخفیانهای درخصوص این موضوع ندارم»! که باید گفت دلسوزی ایشان برای پیشگیری از مفسده احتمالی نمایندگانی که به قول آقای وزیر «نگران شغل و کار آینده» خود هستند، درخور تقدیر است ولی این پرسشها نیز در میان است؛ اول آنکه؛ تامین شغل آینده نمایندگان چه ربطی به وزارتخانه تحت مدیریت ایشان دارد؟ و این تکلیف! در کدام بخش از شرح وظایف وزارتخانه تحت تصدی ایشان آمده است؟! دوم اینکه، مگر نمایندگان مجلس قبل از نمایندگی شغل و کار و حرفهای نداشتهاند که ایشان نگران شغل و کار بعد از نمایندگی آنها هستند؟!
و به قول آقای ترکان چرا به کار سابق خود و یا به میان مردم شهر و دیار خویش برنمیگردند؟! سوم آنکه آیا نگرانی جناب وزیر برای تمام نمایندگانی است که -به هر علت- دیگر در مجلس نیستند؟ و یا این قاعده (بخوانید امتیاز) فقط برای نمایندگانی است که در دوره وکالت خود نقش وکیلالدولهها را برعهده داشته و رسالت نمایندگی خود را به فراموشی سپرده بودند؟! و...
اینگونه اقدامات ضمن آنکه حاتمبخشی از کیسه ملت و دستدرازی به بیتالمال است! تزریق نیرو از سوی یک حزب ناکارآمد به بدنه دولت بعدی نیز هست و نباید از نگاه دستگاهها و سازمانهای نظارتی، مخصوصاً سازمان بازرسی کل کشور دور بماند. برخی از این نمایندگان به علت آلودگی به فساد اقتصادی ردصلاحیت شدهاند بنابراین به کارگیری آنها در مدیریتهای دولتی میتواند برای مردم و نظام خسارتآفرین باشد. مخصوصاً آنکه مدیران میانی بیشترین نقش را در گردش کار دستگاهها برعهده دارند.
همین فرمول درباره برخی دیگر از کسانی که در بخشهای غیردولتی نظیر روزنامهها، کانالهای مجازی، عرصه سینما و... به نفع دولت فعالیت میکردند نیز اجرا شده است. این عده عمدتاً در مراکز اقتصادی و شرکتهای دولتی به عنوان عضو هیئت مدیره و... به کار گرفته شدهاند، بیآنکه کمترین سابقه فعالیت و یا تخصصی در بخشهای مربوطه داشته باشند! مثلاً مدیر فلان کانال مجازی که طی چند سال گذشته به مجیزگویی مشغول بوده است به عضویت هیئتمدیره فلان کارخانه دولتی منصوب شده! یعنی پاداش مجیزگویی خود را از جیب ملت گرفته است! و... آقای امیرآبادی نماینده محترم مردم قم در برنامه دستخط از قول مدیرعامل ایرانخودرو میگوید: طی ده دوره مجلس شورای اسلامی ۸ هزار نفر از پرسنل ایرانخودرو را نمایندگان معرفی کردهاند! و اشاره میکند که فقط یک نماینده ۳۰۰ نفر را معرفی کرده است! مدیرعامل محترم ایرانخودرو از ایشان پرسیده است «آنوقت انتظار دارید خودروی ایرانی در بازار جهانی رقابت کند»؟! حالا سؤال این است که فلان نماینده، غیر از لاپوشانی تخلفات احتمالی دولت (فرق نمیکند این دولت یا آن دولت) چه امتیاز دیگری در اختیار داشته که در مقابل این خوشخدمتی! به دولت تقدیم کند؟!
و بالاخره، سخن درباره کسانی نیست که احتمالاً با تکیه بر کارآمدی و تخصصی که دارند به کار گرفته شدهاند. بنابراین بایسته آن است که سازمان بازرسی کل کشور برای ایفای حقوق ملت وارد ماجرا شود و سرهها را از ناسره جدا کند، تا آنها که به عدالت از در رانده شدهاند، از پنجره غفلت وارد نشوند!
@howzavian
🔺 این روزها دوربین خیلی از رسانهها متمرکز بر چهره مفسدین اقتصادی و غیره در حال محاکمه است
♦️ و کمتر به دستگاه قضایی و قضات و دادستانهایی که این مفسدین را محاکمه میکنند میپردازند
🔻 فساد و مفسد را برجسته میکنیم ولی مبارزه و مبارزین با فساد و مفسد را نه!!!
#مدیریت_رسانه #عملیات_روانی
@sollam
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
💔 اگر کسی شما را دوست ندارد، زندگی شما نابود نمیشود.
شما میتوانید(یعنی باید) شادمانانه قدم بزنید، کتاب بخوانید، بنویسید، ورزش کنید، طلوع و غروب خورشید را تماشا کنید، میتوانید با خودتان و خداااای خودتان شاد باشید(یعنی باید شاد و آرام باشید)این حق شماست.
اگر به این درک برسید، از نگرانی این که دیگران در مورد شما چه فکر میکنند رها میشوید.
وقتی احساسی بد به سراغتان میآید، درک کنید که این احساس بد، بو می دهد. بوی خواستن تایید از دیگران.
و به یاد بیاورید که شما نیازی به تایید دیگران ندارید.
بدانیم که اگر در انتظار تایید دیگران باشیم، زندگی ما رنجآور میشود و ما اصلا نیازی به این رنج نداریم.
اصلا و ابدا.
@Jalal_va_bibikhanom
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
✴️ خدشه به وجاهت روحانیت، جرم انگاری شود
✍ احمد اولیایی
حوزه و روحانیت در جامعه اسلامی سال هاست به عنوان یک نهاد علمی-دینی نه تنها کنش های نظری بلکه در ساحت عمل نیز خدمات عمده ای به جامعه داشته است. از هزاران سال پیش از این تا انقلاب مشروطه و سپس انقلاب اسلامی و در ادامه جمهوری اسلامی، حوزه و روحانیت صادقانه، مخلصانه و مجدانه همه توان خود را برای پیشبرد اهداف متعالی اسلام به کار گرفته است. هزاران روحانی از روستاهای دور افتاده گرفته تا پست های کلیدی نظام، چه در مقام مبلغ و چه در مقام مسئول، مشغول به خدمت اند و انشاء الله تلاش وافر خود را دریغ نکرده اند. اما در همین اثنا، روحانیونی پیدا می شوند که فارغ از اینکه جرم سیاسی، اقتصادی یا نظامی یا ... آن ها اثبات شود یا نه، به وجاهت روحانیت خدشه وارد می کنند. آن ها، چه یک منبری باشند و چه یک قاضی، نباید به مانند یک شهروند عادی محاکمه شوند. حتی اگر تمام اتهام ها منجر به برائت شود، چه کسی تاوان خدشه ها و افولی که شأن و جایگاه روحانیت دچار آن ها می شود، را می دهد؟! آیا صدمه زدن به وجاهت ذهنی حوزه و روحانیت نزد مردم جرم نیست؟! یک روحانی هر چند یک انسان است و ممکن الخطا، اما باید بداند که دو شأنیت دارد؛ یکی به عنوان همشهری عادی با نام و مشخصات شناسنامه ای اش، و دیگری به عنوان «روحانی» که مقتضیات خاص خود را به همراه دارد. اگر همه مردم باید پاسخگوی اعمال خویش باشند، او باید پاسخ پیامدهای غیر عامدانه و تسلسل واری که فعل او برای حوزه به همراه داشته است را نیز بدهد. لذا بنظر می رسد «خدشه به وجاهت روحانیت» باید جرم انگاری شود. این، یک پیشنهاد برای تقویت عدالت قضایی نیست، بلکه این جرم انگاری می تواند عدالت فرهنگی را در جامعه بسط دهد. آنجا که «برداشت ها»، «شناخت ها»، «تصورات» و «دریافت ها» ی مردم موضوع توزیع قرار می گیرند. ما اگر نسبت به توزیع ثروت در اقتصاد، توزیع قدرت در سیاست، توزیع حقوق در قضاوت مسئولیم، این مسئولیت در توزیع آگاهی و شناخت در فرهنگ بسی مهم تر و ضروری تر است به خصوص زمانی که این شناخت مربوط به شناخت جایگاه حوزه و روحانیت باشد.
#روحانیت
#عدالت_فرهنگی
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 بوق دموکراسی خواهی اصلاح طلبان، عالم را کَر کرده اما...
✍ بهزاد زارع
🤛 نظارت استصوابی را بهانه می کنند وبه نتیجه هرانتخاباتی که بروفق مرادشان نباشد حمله می برند !
🔴 در برخی از انتخاباتهای شورای شهر ریش وقیچی دست خودشان بوده اما خروجی آن هفت تیر کش و ... از آب درآمده است.
💥 در انتخابات ریاست جمهوری ۸۴ تاج زاده مسئول برگزاری انتخابات بود اما دو سال پیش آقای نوبخت دربرنامه شناسنامه در رسانه ملی گفت: ما اصلاح طلبان هرگز خروجی ونتیجه صندوق انتخابات ۸۴ را نپذیرفتیم ودلمان با او صاف نشد!
🔻 تاج زاده سال گذشته درمناظره با زاکانی سه بار انتخابات درافغانستان را بعنوان بهترین الگو برای ایران پیشنهاد کرد!
🔹 لازم به توضیح است که اکنون درافغانستان دو نفر رسماً خود را رئیس جمهور میدانند
✅ خواهشاً این فیلم را ببینیم و دراستدلالها دقت کنیم و روزی هزار بار خدا را شکر کنیم ، مخالفین ماکه هشت ماه کشور رادرآتش خشم فتنه خود ساخته قراردادند چه کسانی بودند؟!
@daneshjumashruti
#فتنه_88
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian