🔺 این روزها دوربین خیلی از رسانهها متمرکز بر چهره مفسدین اقتصادی و غیره در حال محاکمه است
♦️ و کمتر به دستگاه قضایی و قضات و دادستانهایی که این مفسدین را محاکمه میکنند میپردازند
🔻 فساد و مفسد را برجسته میکنیم ولی مبارزه و مبارزین با فساد و مفسد را نه!!!
#مدیریت_رسانه #عملیات_روانی
@sollam
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
💔 اگر کسی شما را دوست ندارد، زندگی شما نابود نمیشود.
شما میتوانید(یعنی باید) شادمانانه قدم بزنید، کتاب بخوانید، بنویسید، ورزش کنید، طلوع و غروب خورشید را تماشا کنید، میتوانید با خودتان و خداااای خودتان شاد باشید(یعنی باید شاد و آرام باشید)این حق شماست.
اگر به این درک برسید، از نگرانی این که دیگران در مورد شما چه فکر میکنند رها میشوید.
وقتی احساسی بد به سراغتان میآید، درک کنید که این احساس بد، بو می دهد. بوی خواستن تایید از دیگران.
و به یاد بیاورید که شما نیازی به تایید دیگران ندارید.
بدانیم که اگر در انتظار تایید دیگران باشیم، زندگی ما رنجآور میشود و ما اصلا نیازی به این رنج نداریم.
اصلا و ابدا.
@Jalal_va_bibikhanom
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
✴️ خدشه به وجاهت روحانیت، جرم انگاری شود
✍ احمد اولیایی
حوزه و روحانیت در جامعه اسلامی سال هاست به عنوان یک نهاد علمی-دینی نه تنها کنش های نظری بلکه در ساحت عمل نیز خدمات عمده ای به جامعه داشته است. از هزاران سال پیش از این تا انقلاب مشروطه و سپس انقلاب اسلامی و در ادامه جمهوری اسلامی، حوزه و روحانیت صادقانه، مخلصانه و مجدانه همه توان خود را برای پیشبرد اهداف متعالی اسلام به کار گرفته است. هزاران روحانی از روستاهای دور افتاده گرفته تا پست های کلیدی نظام، چه در مقام مبلغ و چه در مقام مسئول، مشغول به خدمت اند و انشاء الله تلاش وافر خود را دریغ نکرده اند. اما در همین اثنا، روحانیونی پیدا می شوند که فارغ از اینکه جرم سیاسی، اقتصادی یا نظامی یا ... آن ها اثبات شود یا نه، به وجاهت روحانیت خدشه وارد می کنند. آن ها، چه یک منبری باشند و چه یک قاضی، نباید به مانند یک شهروند عادی محاکمه شوند. حتی اگر تمام اتهام ها منجر به برائت شود، چه کسی تاوان خدشه ها و افولی که شأن و جایگاه روحانیت دچار آن ها می شود، را می دهد؟! آیا صدمه زدن به وجاهت ذهنی حوزه و روحانیت نزد مردم جرم نیست؟! یک روحانی هر چند یک انسان است و ممکن الخطا، اما باید بداند که دو شأنیت دارد؛ یکی به عنوان همشهری عادی با نام و مشخصات شناسنامه ای اش، و دیگری به عنوان «روحانی» که مقتضیات خاص خود را به همراه دارد. اگر همه مردم باید پاسخگوی اعمال خویش باشند، او باید پاسخ پیامدهای غیر عامدانه و تسلسل واری که فعل او برای حوزه به همراه داشته است را نیز بدهد. لذا بنظر می رسد «خدشه به وجاهت روحانیت» باید جرم انگاری شود. این، یک پیشنهاد برای تقویت عدالت قضایی نیست، بلکه این جرم انگاری می تواند عدالت فرهنگی را در جامعه بسط دهد. آنجا که «برداشت ها»، «شناخت ها»، «تصورات» و «دریافت ها» ی مردم موضوع توزیع قرار می گیرند. ما اگر نسبت به توزیع ثروت در اقتصاد، توزیع قدرت در سیاست، توزیع حقوق در قضاوت مسئولیم، این مسئولیت در توزیع آگاهی و شناخت در فرهنگ بسی مهم تر و ضروری تر است به خصوص زمانی که این شناخت مربوط به شناخت جایگاه حوزه و روحانیت باشد.
#روحانیت
#عدالت_فرهنگی
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
12.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 بوق دموکراسی خواهی اصلاح طلبان، عالم را کَر کرده اما...
✍ بهزاد زارع
🤛 نظارت استصوابی را بهانه می کنند وبه نتیجه هرانتخاباتی که بروفق مرادشان نباشد حمله می برند !
🔴 در برخی از انتخاباتهای شورای شهر ریش وقیچی دست خودشان بوده اما خروجی آن هفت تیر کش و ... از آب درآمده است.
💥 در انتخابات ریاست جمهوری ۸۴ تاج زاده مسئول برگزاری انتخابات بود اما دو سال پیش آقای نوبخت دربرنامه شناسنامه در رسانه ملی گفت: ما اصلاح طلبان هرگز خروجی ونتیجه صندوق انتخابات ۸۴ را نپذیرفتیم ودلمان با او صاف نشد!
🔻 تاج زاده سال گذشته درمناظره با زاکانی سه بار انتخابات درافغانستان را بعنوان بهترین الگو برای ایران پیشنهاد کرد!
🔹 لازم به توضیح است که اکنون درافغانستان دو نفر رسماً خود را رئیس جمهور میدانند
✅ خواهشاً این فیلم را ببینیم و دراستدلالها دقت کنیم و روزی هزار بار خدا را شکر کنیم ، مخالفین ماکه هشت ماه کشور رادرآتش خشم فتنه خود ساخته قراردادند چه کسانی بودند؟!
@daneshjumashruti
#فتنه_88
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
1_378225553.pdf
745.5K
#معرفی_مجلات 👆👆
🔻اندیشمندان و علما هر رشته، دارای نظرات ارزشمندی در تخصص خود هستند که ممکن است با ساعت ها مطالعه و صرف عمر گرانبهای خود به آن نظرات دست یافته باشند.
یکی از بهترین روش برای اطلاع از نظرات و دیدگاه های متخصصانه اساتید، علما و اندیشمندان مراجعه به مقالات منتشر شده آنها است.
از سوی دیگر ممکن است دوستان پژوهشگر، بعد از مطالعاتی که در سالیان عمر خود داشتند، دارای نظرات جدید و نو در موضوعات مختلف باشند،، یکی از راه های انتشار این نظرات، چاپ نوشته های خود در مجلات علمی است.
جناب آقای «سید مجید نبوی» در مقاله ای با عنوان «معرفی فهرستی مجله های مرتبط با قرآن و حدیث» به جمع آوری 189 مجلات مرتبط با علوم و معارف قرآن و حدیث به همراه مشخصات آن ها پرداخته است.
این مقاله در شماره سوم مجله «دانش ها و آموزه های قرآن و حدیث» منتشر شده است.
برای اطلاع اساتید و پژوهشگران محترم، مقاله اشاره شده، در کانال بارگذاری می شود.
@MaarefHadith
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
🔴 تفتیش دیگران تا کجا؟
در احکام اسلام
۱- تفتیش در مسائل شخصی، خانوادگی، اخلاقی و عقیدتی مردم زمانی که به مسائل سیاسی، امنیتی، اجتماعی و اداری ربط ندارد، به عنوان حکم اولیه حرام است.
۲ -تفتیش در مسائل شخصی، خانوادگی، اخلاقی و عقیدتی افراد زمانی که به مسائل سیاسی امنیتی، اجتماعی و اداری ربط پیدا می کند، به عنوان حکم ثانویه در ضرورت ها و به اندازه ضرورت جایز یا واجب است.
۳- تفتیش در مسائل سیاسی، امنیتی، اجتماعی و اداری جایز و یا واجب است.
📙احمد جهان بزرگی کتابی دارد با عنوان «احکام فقهی رفتارهای حکومتی»؛ پیشنهاد می کنیم بخوانید.
#کتابخوانی
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
🔴 تئاتر امروز شرم آور است
🔶 سرنوشت تئاتر ایرانی
🔻بخشی از سخنان کوروش زارعی، بازیگر سریال حضرت یوسف در مصاحبه با خبرگزاری حوزه:
وقتی از نبود کارهای انقلابی حرف میزنم منظورم آثاری نیست که در آنها تنها تاریخ انقلاب اسلامی مد نظر باشد، چون معتقدم تئاتر انقلابی تنها آثاری نیستند که در آن تاریخ انقلاب اسلامی بیان شده، بلکه تمام ژانرها قادرند اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی را تبلیغ کند. بگذارید مثالی بزنم مقام معظم رهبری رمان «بینوایان» را دینیترین رمان جهان توصیف کردهاند، پس وقتی حضرت آقا چنین دیدگاهی به حوزه فرهنگ دارند مشخص است کار انقلابی تنها در ظاهر خلاصه نمی شود ولیکن شرایط در تئاتر و فیلمهای سینمایی به گونهای شرمآور شده که برخی مواقع دیدن برخی سکانسها برای خانوادهها شرمآور شده است.
متن کامل مصاحبه:
https://www.hawzahnews.com/news/905134
#طلاب_گزارشگر
#خبرگزاری_حوزه
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
▪️اولین درس #امام_صادق علیهالسلام برای ما منتسبین به آن بزرگوار باید استمرار جهاد و مبارزهی خستگیناپذیر باشد و همان استمرار مبارزه بود که شعلهی مقدس فکر آن حضرت را تا امروز در دنیا نگه داشت.(مقام معظم رهبری)
پ.ن: باید به آنان که امام صادق را رئیس مذهب خطاب میکنند اما تنها منحصر در مکتب علمیش میدانند و معرفی میکنند و زاویه بسیار مهم مبارزه با ظلم و عدالت خواهی و تلاش در جهت تشکیل حکومت را به محاق میبرند، گفته شود چرا حکومت نتوانست ایشان را تحمل کند؟ آیا بخاطر بعد علمیشان او را شهید کردند؟ در زمان ایشان ده ها عالم بودند که چون با حکومت وقت هیچ تشنی نداشتند و در پی هیچ تغییری نبودند هیچگاه نیز مورد تعرض حکومت قرار نگرفتند که مورد حمایت هم بودند.
آیا تنها و تنها دلیلی که باعث میشد حکومت نتواند ائمه را تحمل کند چیزی جزء مبارزه آنها با فساد و ظلم و حاکم نامشروع بوده؟
تفسیر و نمایش اسلام منهای مبارزه با ظلم و ناعدالتی از ائمه همان اسلام آمریکایی و اسلام محافظه کار است که کل اسلام را در ۱۷ رکعت نماز می فهمد.
@moazenian
#امام_صادق
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
🔰 سخن خاص امام ششم
✍ مجید پاک نیت
🔸 حرف خاص، در شرایط خاص، در وقت خاص و از سوی فردی خاص، همیشه کانون توجه دیگر انسانها بوده و هست، مانند هشداری که امام صادق (علیهالسلام) در هنگام احتضار و آستانه سفر به سرای آخرت به شیعیان داد. همسر ایشان، ثانیه های پایانی عمر وی را چنین روایت کرده است: «(امام در حالت احتضار) چشمانش را گشود و فرمود: "هر کس با من خویشاوند است را نزد من حاضر کنید". همه را نزد ایشان آوردیم. آنگاه جماعت را نگریست و فرمود: "به راستى كه شفاعت ما (اهلبیت) به کسی که نماز را کوچک شمارد، نمیرسد"».
🔸 این فرمایش امام (صادق السلام) هشداری مبالغهآمیز نیست، زیرا از یک سو، عموم انسان ها در حال احتضار حقایق باطنی و درونیشان را هویدا می کنند و چیزی را می بینند و یا می گویند که به آن ایمان دارند(1). از سوی دیگر، آنچه که یک معلم دلسوز، پس از سالها شاگردپروری و در آستانۀ سفر آخرت بر زبان می آورد، عصارۀ حقیقی تعلیماتش است. بنابر روایات دیگر نیز شرط قبولی اعمال انسان، نماز اوست. بنابراین، ایشان هنگامۀ احتضار را فرصتی برای نوشاندن عصارۀ توحید به تشنگان هدایت یافت و «نماز» را وسیله ای برای نزدیکی هر چه بیشتر به (اهل بیت) برشمرد.
📌 نتیجه آنکه انتظار شفاعت از اولیای خدا، بدون حرکت در جاده یگانهپرستی، بی معناست(2). همچنین بر ما محبان و عزاداران حضرت صادق (علیهالسلام) لازم است که بر پیکر نمازهایمان روحی تازه و شاداب بدمیم. نمازهای لبطلایی و بیحال، عجلهای و احیاناً کلاغی کجا و نامۀ عمل محب اهلبیت (علیهمالسلام) کجا؟ سرنوشت فردی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و غیرۀ ما خوب خواهد شد؛ اگر موحد باشیم.
🔗 1. ر.ک: معاد از دیدگاه امام خمینی ره، ص 208.
🔗 2. منظور، شفاعت در برزخ و مواقف قیامت است، نه شفاعت در دوزخ (برای مطالعه بیشتر، ر.ک: پرسش ها و پاسخ های دانشجویی، ج 14، ص 120).
@majid_pakniyat
#امام_صادق
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
🔹 دریای صدق
ای بقیع. ای غریب آباد. آغوش باز کن. غریب دیگری در راه است.
مجلسی آبرومند برپا کن از سنگ و خاک و کبوتر.
نگاه کن آسمانیان به پیشوازش آمده اند.
ای بقیع ، همراه فرشتگان
جامعه بخوان:
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ يَا أَهْلَ بَيْتِ النُّبُوَّةِ وَ مَوْضِعَ الرِّسَالَةِ وَ مُخْتَلَفَ الْمَلاَئِكَةِ وَ مَهْبِطَ الْوَحْيِ وَ مَعْدِنَ الرَّحْمَةِ وَ خُزَّانَ الْعِلْمِ وَ مُنْتَهَى الْحِلْمِ وَ أُصُولَ الْكَرَمِ.
تو ای مدینه زاری کن از حکایت تلخ غربت خاندان طهارت.
ای مدینه دیگر لطافت صبح صادق را نخواهی دید.
کوچه هایت در آرزوی نوازش قدمهای صادق خواهند ماند.
زاری کن ای مدینه.
زین ماتمی كه چشم ملایك ز خون، ترست
گویا عزای صادق آل پیمبرست.
@Jalal_va_bibikhanom
#امام_صادق
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
4_6001488051879020756.pdf
693.8K
#کتاب_بخوانیم
به مناسبت شهادت امام صادق علیه السلام کتاب تلخیص مسند امام صادق علیه السلام که حاوی احادیث حضرت می باشد به تازگی به چاپ رسیده است.
فایل این کتاب خدمت دوستان و سروران گرامی ارسال می شود؛ کتاب حاضر با عنوان «زندگانی، سیره و اصحاب امام صادق علیه السلام» با همکاری سیدمجید نبوی، دکتر سمیه خلیلی آشتیانی و تحت نظارت دکتر عبدالحسین طالعی به چاپ رسیده است.
این کتاب بخشی از سلسله کتابهای تلخیص امام صادق علیه السلام است که جلدهای بعدی ان شاء الله در آینده نزدیک به چاپ خواهد رسید.
@MaarefHadith
#کتابخوانی
#امام_صادق
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian