➕در ادامۀ یادداشتهای سفر به آمریکا
🟡 دو نکته اخلاقی در انتخابات سال 2008 آمریکا
✍️ حبیب الله بابایی، عضو هیأت علمی مؤسسه امام خمینی
حضور من در دانشگاه ویرجینیا همزمان بود با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2008. کم و بیش پیگیر انتخابات بودم و گفتگوها و مناظرات رقبای ریاست جمهوری را پی میگرفتم. یکی از نقطههای قابل توجه در این رقابت سیاسی، اخلاق حرفهای و عُرفی کاندیداهای ریاست جمهوری بود که به نظرم برای ما هم این ایام میتواند در خور تأمل باشد:
1. قبل از ترامپ، انتخابات در آمریکا «موجی» نبود. فرایند عقلانی و کارشناسی در انتخابات به جهت طولانی بودن زمان فرایند انتخابات، و نیز به جهت حضور مباشر و مستمر کارشناسان و اساتید دانشگاه در مراحل مختلف انتخابات مخصوصا در مناظرهها و نقد بههنگام و سریع کاندیداها، امکان دروغگویی کاندیداها را از بین میبرد و از ایجاد التهاب کاذب در فضای سیاسی جامعه و بدنۀ تودگان جلوگیری میکرد. یکی از این عرصههای مهم در فرایند رقابت کاندیداها، شبهای مناظره (Debate Nights) بود که در دانشگاههای مهم با اجرای اساتید برجسته دانشگاهی (نه مجریان و کارشناسان خبری) برگزار میشد. چالشهای بنیادین مجریان با کاندیداها آنها را به خوبی غربال میکرد و امکان هوچیگری را از آنها میستانید. (شایان ذکر است که هرچند آمریکاییها به غیر آمریکاییها فراوان دروغ میگویند آنهم دروغهای بسیار بزرگ، لیکن در درون خودشان و برای یکدیگر نمیتوانند به آسانی دروغ بگویند).
2. نکته دوم اخلاقی که در انتخابات سال 2008 نظرم را جلب کرد، کنش اخلاقی دو کاندیدای رقیب بعد از پیروزی اوباما و شکست جان مککین بود. بعد از اعلام نتیجه انتخابات و اعلان پیروزی اوباما در شامگاه همان روز انتخابات، نخست مککین در کمپ انتخاباتی خود شروع کرد به سخنرانی، تا اینکه به اسم باراک اوباما رسید. هواداران او شروع کردند به هوو کردن و اهانت به اوباما. مککین همان لحظه در برابر وفاداران و طرفداران خود ایستاد و به صراحت گفت: «اوباما رقیب دیروز من، و رئیس جمهور امروز من است». همین تذکر به موقع، فضای التهاب سیاسی در کمپ شکست خورده جمهوریخواه را آرام کرد. بعد اوباما در کمپ خود شروع کرد به سخنرانی، تا به اسم «مککین» رسید. اغراق نمیکنم اگر بگویم که اوباما شاید نزدیک به دو دقیقه در مورد خدمات مککین به آمریکا (در جنگ ویتنام که منجر به زخمیشدن و اسارت وی به دست ویتنامیها شد)، سخنرانی کرد و مککین را برای طرفداران خودش که بسیاری ازآنها آفریقایی ـ آمریکایی بودند و دل خوشی از مککین و برخی طرفداران نژادپرست، همجنسباز و سیاهستیزِ او نداشتند، بزرگ نشان داد.
بههرحال، همین رویکرد کم و بیش در دوره ریاست جمهوری اوباما ادامه پیدا کرد و دولت اوباما از او و تجربۀ او در راستای سیاستهای استکباری آمریکا در دنیا استفاده کرد.
این نکته را البته باید گوشزد کنم که جان مککین یکی از سیاستمداران ایرانستیز آمریکایی بود. او همواره هراسان بود از خیز قدرتمندانۀ ایران در جهان. او با نگرانی چیرگی ایران بر منطقه را به درازای تاریخ میدانست.
#روایت_سفر
#آمریکا #دانشگاه
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
☑️ انتخاب مسلم
✍️مجتبی میرزایی
من مُسلِم امروز هستم. تو مُسلِم امروز هستی. ما مُسلِم امروز هستیم.
در جهان مورد ظلم و تحریم قرار گرفتهایم؛ ولی دیگر تنها نیستیم.
#انتخابات
#حضور_حداکثری
@HOWZAVIAN
⭕️ استدلال مغرضین
✍️محمدجواد محمودی
به حجاب و حلال حروم خدا که میرسه دینش انسانیته،
به مردم و بچههای غزه که میرسه اونا ناصبی هستن و نباید بهشون کمک کنیم!
چی شد که انقدر حروملقمه شدید؟
#وجدان
#غزه #مقاومت
#حضور_حداکثری
@HOWZAVIAN
🔷🔸پویش تبیینی «هشتم»
🔸عنوان پویش: «تحقق مشارکت حداکثری در موقعیت فعلی»
✳️ تولید ادبیات با هدف بالابردن کمیت مشارکت:
🔺نوشتارهایی با هدف پیشنهاد ایدههای بالابرنده کمیت مشارکت
🔺نوشتارهایی با هدف حداکثری کردن شوق و امید
🔺نوشتارهایی با هدف دمیدن روح شور و نشاط در فضای انتخابات
🔺نوشتارهایی با هدف ارتباطدهی بهبود وضعیت معیشتی به حضور گسترده
و...
✳️ تولید ادبیات با هدف بالا بردن کیفیت مشارکت:
🔺نوشتارهایی با هدف پیشنهاد ایدههای بالابرنده کیفیت مشارکت
🔺مضمون مشارکت حداکثری و انتخاب خوب
🔺مضمون مشارکت حداکثری و جهش اقتدار ملی
🔺مضمون مشارکت حداکثری و افزایش اعتبار مردم ایران در جهان
🔺مضمون مشارکت حداکثری و تولید فرصتهای بینالمللی برای ایران
🔺مضمون مشارکت حداکثری و افزایش امکانهای عملی داخلی
🔺مضمون مشارکت حداکثری و پیروزی مردم
و...
🟣 ملاحظه: از اعضای محترم تبیینگر تقاضا میشود، آثار ارزشمند خود را در بازه زمانی 27 خردادماه الی 3 تیرماه، در قالب یادداشتهای کوتاه 600 الی 800 کلمهای، رشتهتوییت و یا توییت، به کاربر @Saeedtotonkar ارسال فرمایند.
#انتخابات
#تحریریه_مدادالفضلاء
#تحریریه_مجتهده_امین
#تحریریه_هم_قلم
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔸 عبیدالله فهمیده بود هر چقدر در کشتن مسلم دیر کند آبرویش بیشتر میرود، گفت: ببریدش بالای قصر. گردنش را بزنید و جسدش را پرت کنید پایین.
🔹 مسلم گفت: اگر بین من و تو پیوند فامیلی بود، من را نمیکشتی. همه افراد مجلس فهمیدند مسلم با کنایه ظریفی به عبیدالله چه گفت درباره حلالزادگی و حرامزادگی.
🥺 ... بالای قصر گردنش را زدند. سرش را پرت کردند پایین و بعد هم بدن بیجانش را.
قصه کربلا | صفحه ۶۳ | مهدی قزلی
#مسلمبنعقیل
#روز_عرفه
#عرفه
@dostaneketab
.
#تبریک
💐 عید سعید قربان را به شما تبریک میگوییم، به امید روزی که هوای نفسمون رو قربانی کنیم و هلهله و شعفِ آن پیروزی وجودمان را فرا بگیرد.
#عید_قربان
#مبارزه_با_نفس
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
❇️ راه و چاه!
✍️حجت الاسلام بهاالدین قهرمانی نژاد، عضو هیأت علمی دانشگاه تهران نوشت:
۱. یکی از معیارها و شاخص های اصلی در مسیر انتخاب،پذیرش، رد، قبول، تردید، جزم و تمایل به هر شخص و جهتی، سنجش روشنی است که هر وجدان و عقل انسانی،به آن گواهی میدهد و این مبنا در آموزههای وحیانی نیز برابر گواهی وجدانی که خداوند سبحان در وجود انسان به ودیعت گذارده، پذیرفته شده و آن معیار، شیوه تعامل شیطان صفتان و خون آشامان هر زمان است بنابراین مبنای غیرقابل خدشه که می تواند راه را از چاه، تمیز دهد عرض می کنیم۱.شورای محترم نگهبان که علیرغم تهمت های ناجوانمردانه، فارغ از جناح بندی و ....، شش نفر از نامزدها را تایید و معرفی نموده و بنابراین تمامی ایشان، محترم و قطعا بایستی بدون تخریب و توهین، تنها به نقد علمی ایشان برابر با مستندات پرداخت.
۲. هر شخص، جریان و گروهی، با هدف مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح، تنها باید نامزد مورد نظر خود را تبلیغ و ترویج کند.
۳. در این که در زمانه ما، اسرائیل غاصب، کودک کش، جنایتکار و حامیانش از کشورهای غربی، مایل نیستند که جریان انقلابی،به همان نحو که شهید جمهور و خدمت، آیت الله، دکتر رئیسی و همکاران انقلابی وی مانند وزیرخارجه شجاع، بصیر و کارآمدش، یعنی شهید دکتر امیرعبداللهیان بودند روی کار بیاید نیز تردیدی نیست.
۴. این جنایتکاران نسل کش و خون آشام که همه وجدان های بیدار بر علیه ایشان هستند، مایلند که جریان اصلاح طلب و غربگرا به همان نحوی که در دولت یازدهم و دوازدهم( قبل از شهید رئیسی) بودند، مجددا روی کار بیاید و این مطلبی است که به اندازه ذره ای در آن تردیدی نیست.
۵. بنابر مبنای عقلی، فطری مبتنی بر آموزه وحی که در ابتدا بیان شد، وظیفه انسانی، وجدانی و الهی هر انسان آزاده ای( تٔکید می شود آزاده )، انتخابی است که دشمنان بی رحم را مٔیوس نماید و این معنا امری است که راه را از چاه، متمایز میکند.
۶. از این منظر،دقت در انتخاب شخصی که شبیه ترین خصوصیات را به شهید رئیسی دارد، وظیفه ای روشن است.
۷. به نظر می رسد اجماع نامزدهایی که به روش و منش شهید جمهور، پایبندند، بر یک نامزد واحد،بعد از مناظره ها و به دست آمدن نظرسنجی های قابل اعتنا و اعتبار(و نه نظرسازی ها) تکلیفی غیرقابل خدشه که حکایت از فداکاری، دوراندیشی و گذشتن از خود برای مکتب و ملت مٰمن و مسلمان باشد، ضرورتی روشن است. والله المستعان.
#وحدت
#انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
در سومین سالگرد رحلت شهادت گونهای استاد فرج نژاد، یاد و خاطر استاد و رفیق با صفا و بیریا را گرامی میدارم.
جهت شادی روحش صلواتی را هدیه بفرمایید.
اللهم صل علی محمد و آل محمد
#استاد_فرج_نژاد
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
@cafe_fekr
🔰 مدالآوران میدان محبت
✍️ سید محمدحسین دعائی
شنیدهای میگویند برای بعضی چیزها نمیشود قیمت گذاشت؟
مثلا «مدال» که جدای از ارزش ریالی و دلاری فوق العاده، ارزش حقوقی و معنوی فراوانی هم دارد.
حالا فکر کن یک جوان جویای نام و طالب تعالی، مدالی که با هزاران زحمت به دست آورده و نشانۀ موفقیت اوست را به دیگری هدیه بدهد.
واقعا منطق این کار چیست؟ اصلا آیا منطق و عقلانیتی دارد؟ حتما که دارد. چون اگر نداشت، حُکماً عقلائی همچون «مدالآوران المپیادهای علمی» انجامش نمیدادند.
آری؛ در زمانهای که بعضیها برای رسیدن به امثال این مدالها در میادین مختلف، حاضرند خودشان و وطنشان را بفروشند، این جوانهای بامعرفت، آنها را به «رهبر انقلاب» هدیه دادند.
اما چرا؟
پاسخ آن است که: چون به لذت کم قانع نیستند و میخواهند لذت بیشتری را تجربه کنند.
بهدستآوردن مدال، بهگردنآویختن مدال، نگهداشتن مدال و نمایشدادن مدال، قطعا «لذت» دارد؛ اما لذت دیدار محبوب، شادکردن محبوب، ابراز علاقه به محبوب، اثبات محبت خود به محبوب و اعلام وفاداری به راه محبوب خیلی خیلی بیشتر است.
جوانان مدالآور، قبل از آنکه «مدال»هایشان را به رهبر محبوبشان بدهند، «دل»هایشان را به او داده بودند؛ دلهایی که با معجزۀ «محبت»، از طلا و نقره قیمتیتر شدهاند.
بهقول خواجۀ شیراز:
از کیمیای مهر تو زر گشت روی من
آری به یمن لطف شما خاک زر شود
دانشآموزان نخبۀ این کشور مدالهایشان را به «محبوب» هدیه دادند تا «مدال محبت» بگیرید؛ و گرفتند.
آنها میخواستند فقط او را ببینید و با او یک «نماز» بخوانند؛ نمازی که به قول آیة الله بهجت، اگر سلاطین عالم میدانستند چه لذتی در آن است، بهخاطر آن دست از سلطنت خود میکشیدند.
وه که چه معاملۀ پُرسودی ...
مدال دادند، اما در مقابل از «نائب امام زمان ارواحنا فداه» وعدۀ «دعا» گرفتند.
مدال دادند، اما از او «چفیه» ـ نماد مجاهدت ـ ، «انگشتر» ـ نشان معنویت ـ و مهمتر از انگشتر، «انگیزه» گرفتند.
تازه ... همان مدالها را هم از دست ندادند:
«مدالها را از شما فرزندانم قبول میکنم، اما معتقدم باید نزد خودتان باشد. بنابراین مدالها را که مایۀ سرافرازی است به شما بازمیگردانم.»
بله دیگر؛ معامله با «خدا» و «دوستان خدا» همهاش سود است.
هم لذت هدیه به محبوب را چشیدند، هم از باغ وصل او گلی چیدند و هم دوباره به مدالهایشان رسیدند؛ مدالهایی که چون مقبول محبوب واقع شده و از دست او رسیدهاند، حالا ارزش و درخشش بیشتری هم دارند.
آری؛ مدالآوران دلدادۀ ما ثابت کردند میتوان «علم» را با «عشق»، «سواد» را با «سودا»، «ریاضیات» را با «معنویات» و «محبت» را با «معرفت» جمع کرد.
آنها هرچه مدال طلا و نقره داشتند را به رهبر انقلاب تقدیم کردند. دمشان گرم. اما خودشان هم میدانند که او به این مدالها نیازی ندارد. چراکه به قول امام صادق علیه السلام، اگر همۀ دنیا را به یک مدال طلا تبدیل کنند، آن را به گردن مؤمن واقعی بیاویزند و این مدال از گردن او بیفتد، آنقدر برایش بیارزش است که نه آویختهبودنش را متوجه میشود، نه افتادنش را.
آنها میخواستند رهبر انقلاب را خوشحال کنند که کردند.
البته این را هم میدانند که دغدغۀ این روزهای او چیست و مصمماند که آن را نیز برطرف کنند.
آنها میدانند خوشحالی او وقتی کامل میشود که با «مشارکت حداکثری مردم»، یک «رئیسجمهور شایسته و انقلابی»، جای خالی «رئیسی عزیز» را پُر کند.
آنها میدانند که او برای شکلگیری «خیزش علمی» و «جهش پیشرفت» در کشور، به جوانان این مرز و بوم دل بسته؛ جوانانی که خودشان ـ و نه مدالهایشان ـ گنجهای اصلی این کشورند؛ همانهایی که میتوانند تاریخ را عوض کنند.
راستی!
او ـ همان رهبر محبوب جوانهای دانشمند و عاشقپیشۀ این کشور ـ خودش هم مدال است؛ مدال خدا به ایران اسلامی.
او را خدا به ما داده که قدرش را بدانیم و زیر سایهاش طعم «زندگی همراه با بندگی خدا» را بچشیم.
پس مدال که هیچ؛ جان خودمان را هم نثارش میکنیم.
#جوان #عشق
#رهبر_معظم_انقلاب
#لذت_برتر #ورزش
@HOWZAVIAN
🟨 یک نکتهٔ کوتاه
🖍 آذر یا آزر؟
املای صحیح
نام یکی از بستگان
حضرت ابراهیم
-علیه السلام-
به شکل «آزر»
نوشته میشود؛
نه «آذر».
#ویرایش
#درست_نویسی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#کوتاه_و_گویا
🔆خدای ابراهیم
🔆نمیخواهد که اسماعیلها از بین بروند
🔆میخواهد که ابراهیم ها آزاد شوند.
✍️ علی صفایی حائری، حقیقت حج
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🖍چگونه یادداشت خوب بنویسیم؟
📍برداشتی از نخستین رویداد رواق اهل قلم
✍️ محمدرضا بابایی
1- یادداشت باید طوری باشه که آدم به اندازه وقت خوردن چای آن را خوانده، درک مطلب کرده و لذت ببرد .
2- سنگین نویسی دوره اش گذشته است.
3- یادداشت غیر از مقاله بوده و مطالب تخصصی به همراه ارایه منبع از جرگه یادداشت های رسانه ای خارج است.
4- یادداشتی خواناتر است که ایجاز، جاذبه و روایت داشته باشد.
5- یادداشت باید کاملا بیطرفانه و بهدور از ارایه تصویر منفی باشد و برداشت از متن به اختیار خواننده گذاشته شود.
#رواق_اهل_قلم
#نویسندگان_حوزوی_آذربایجان_غربی
🖊 @howzavian_westazarbaijan
#حال_مقال
🔍 انسداد و روزنه سیاسی «ابتکار»
✍️ مرتضی بذرافشان
اظهارات دون نه دور از انتظار من در باره سانحه هوایی رییس جمهور و اشاره به پایان انسداد سیاسی در کشور را حتما شنیده اید و اما بعد:
_نقطهی مقابل انسداد، فرصت سیاسی و به تعبیر ماها، فرصت طلبی و فرصت سازیست؛ البته از روی نبوغ، دروغ و ابتکار به موقع.
_تسخیر سفارت آمریکا، سرآغازی بود بر فرصتهای بسیار ذی قیمت برای بنده و بعدها همسرگرامی و فرزندان دلبندم.
_چون بزرگ شده ایالات متحده و به زبان انگلیسی مسلط بودم، از روزنههای ارزشمند، در مراودات داخلی و خارجی و معرفی خودم اینجا و آنجا و هرجا، تر و تمیزو خیلی استفاده بهینه نمودم؛ علی برکت الله.
_همسرم برای رعایت صرفه و صلاح، از کار بسیار مهم اطلاعاتی در کنار"حجاریان" انصراف داده؛ به ابتکار نور چشمم "طه" با تاسیس شرکت "تبت" به واردات و صادرات و خدمت بیشتر به هموطنان اقذام نمودند؛ البته بدون رانت.
_با آمدن "خاتمی" انسداد عالیجناب سرخپوش، منقضی شده؛ فرصتهای اقتصادی زیادی پیش روی خانواده ما قرار گرفت. الحمدلله رب العالمین.
_در دولت شیخ "حسن"عزیز، گشایشهای اقتصادی هرروز مضاعف و برای ما سرریز شد.
_میگویند به بهانه آلایندگی، بنزین تولیدی پتروشیمی را بنده متوقف و واردات ۱۰میلیون لیتر روزانه را "بیژن زنکنه" در اختیار شرکت "تبت" قرار داده است، الله اعلم.
_ از دل فرصتهای خدادادی، خوشبختی در خاندان ما، نهادینه شده؛ دو فرزندم در آمریکا تحت پرچم این کشور اقامت دارند.
_پدرم "تقی"روزی همچون خودم رئیس محیط زیست بوده؛ انشالله با این روزنه و آمدن "پزشکیان"، فرزندم"طه" کوله باری تجربه، برای دولت جدید به ارمغان آورده؛در سمت معاونت راه مرا ادامه خواهد داد.
_میگویند، جاسوسان زیادی در زیر مجموعه من نفوذ کرده بودند؛ البته خودم سرآمد و ختم روزگارم. ضمنا در روزنههای اینگونه، عامل نفوذی امری عادی، قابل توجیه و غیر قابل اعتراض است.
_یک توبه بده کارم؛ از روی جو زدگی و ناپختگی، به همراه دیگر دانشجویان، به تصرف سفارت آمریکا اقدام و زمینه انسداد و تحریم را فراهم نمودم. در دولت جدید، با مذاکرات دورهمی، خنده و قهقهه، بالمره همه لغو خواهد شد.دعا کنید ابن آدم ساده لوح با سوتیهای هر روزه اش، خرابترمان نکند. به قول "سعدی"ما را به خیر تو امیدی نیست؛ شر مرسان آقای دکتر و جراح مغز فاین تذهبون؟.
#انتخابات
#اصلاح_طلب
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
#امشب
🔴 شما از سخنان و مواضع کاندیداهای ریاست جمهوری چه دریافتی دارید؟
#تولید_محتوا
#پویش_تحلیل_مناظرات_انتخاباتی
👌 آماده دریافت تحلیل شما از مناظرات هستیم
ارسال به نشانی «جهاد روایت» 👈 @Jahaderevayat
#رأی_جمهور
#شهید_جمهور
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
#عرض_تسلیت
انالله و انا الیه راجعون
▪️امروز مادر نویسندهی محترم سرکار خانم فاطمه شکیبرخ (عضو فعال تحریریه مجتهده امین و کانون مدادالفضلاء) مهمان سفره اهلبیت علیهمالسلام شدند و در آغوش خاک آرمیدند.
▪️آرزو میکنیم که وسعت صبر خانوادهی این دوست عزیز به اندازهی دریای غمشان باشد.
▪️نماز لیله الدفن به نیت ثریا کاظمیان فرزند غلامعلی
▪️صفحهی یادبود مجازی این مادر عزیز سفر کرده
💠https://fatehe-online.ir/2755174
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
🔎فرد موفق مناظره و سه ویژگی در زبان انتقال پیام
✍ علیرضا محمدلو
1⃣عقلانیت: میزان توانش کاندیداها در پاسخ به سوالات از حیث نخبگانی بسیار حائز اهمیت است و بازخورد مناسبی را از حیث گفتمانی در بر خواهد داشت و بخشی ار آراء شناور را جابجا خواهد کرد و یک سر و گردن از بقیه بالاتر و وزین تر جلوه خواهد کرد.(#معقولیت)
2⃣اخلاقیات: قطعا یکی از مولفه های تعیین کننده در جلب آرا یا حداقل دفع آراء منفی و جلب بخشی از توجهات در بزنگاه ها و دوگانههای مردد، کنش و ادبیات اخلاقی است که حس مثبت هوادران و کارت سبز انتخابات را در پی خواهد داشت.(#مشروعیت)
3⃣اجتماعیات: چه بسا تعیین کننده ترین مولفه برای جلب نظر مخاطب، میزان ارتباط و تاثیری است که در کلام و کنش کاندیدای انتخابات به مردم و جامعه منتقل خواهد شد. زبان و کنش نامزدها بایستی در توان فهم دقیق مساله و قدرت سوییچ کردن بر دغدغه های اجتماعی و ترجمه عمومی برنامه ها و راهبردها، معدل و میانگین بهتری را در رقابت دارا باشد.(#مقبولیت)
🔻بطور خلاصه زبان مناظره بایستی ۱. عالمانه ولی شفاف ۲.چارچوب دار ولی هشتگ خور ۳. تیز و چابک ولی کنترل شده باشد که هم از پوپولیسم و پروپاگاندا فاصله بگیرد و هم میزان ارتباطش با مخاطب را تنظیم و تسهیل کند و هم صراحت در حل مساله و چگونگی عبور از چالش ها را به جامعه منتقل کند.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
♨️ ۶ نکته برای ۶ نامزد در اولین مناظرات چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
✍ قدرت الله غلمانی
تا اولین مناظرات چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری زمان چندانی باقی نمانده است چند نکته در این زمینه لازم به بیان است .
🙏۱.مردم ما همواره نگاه عمیق و ژرفی را نسبت به مناظرات نامزدین انتخابات دارند و بیشتر انتخاب های مردم به این مناظره ها برمی گردد.مردم ما نشان داده اند که ادب و متانت و افتادگی همراه با احتجاج دلائل و بیان راه کارها برایشان مهمتر از ایجاد حواشی برای دور کردن ذهن مردم از رهکار و راه حل مشکلات است.نامزدها سعی کنند کام مردم را تلخ نکنند و تواضع و بزرگ منشی خود را به اندازه مردم ایران رعایت کنند.
🙏۲.با توجه به شهادت آیت الله رئیسی،خادم بزرگ ملت ایران،مردم ایران اسلامی هرگز حلاوت و شیرینی خدمات خادم ملت را فراموش نمی کنند و از نحوه صحبت ها ،مناظره ها ،سوابق قبلی نامزدها و طرح ها و برنامه های آنان به راحتی می توانند تشخیص دهند،شبیه ترین و نزدیکترین گفتمان به خادم جمهور در جهت حل مشکلات مردم چه کسی از این نامزدها می تواند باشد.نامزدها سعی کنند فقط برنامه ها و راه حل های خویش را با توان کابینه ای که مشخص می کنند پاسخگو باشند.
🙏۳. با توجه به برگزاری زود هنگام انتخابات،معلوم است که موفقیت از آن کسی است که از قبل برای مشکلات جامعه طرح و برنامه دارد و طبیعی است که بعضی از این افراد اصلا امادگی حضور در انتخابات ریاستجمهوری را نداشته اند؛ تازه در حال فکر کردن و برنامه نویسی هستند.نامزدهایی که برنامه خاصی برای حل مشکلات مردم ندارند،بدون تعارف راه را برای برنامه داران و طراحان حل مشکلات مردم باز کنند و به نفع اصلح کناره گیری کنند.
🙏۴.نامزدها باید وقت خویش را برای پاسخ به سئوالات نخبگان سپری کنند و با هیاهو به دنبال دو قطبی کردن جامعه نباشند و سعی کنند مثل آیت الله رئیسی مناظره ای با گذشت،باتدبیر و برنامه، با راهکار و راه حل و در چارچوب سئوال در صدد پاسخ برآیند و تکلیف ملت را به صورت شفاف بیان کنند.اگر برنامه ای تا کنون در حل مشکلات نداشته اند با صداقت بیان کنند.
🙏۵.صداقت کلیدی ترین رمز این مناظره هاست .در روایات اسلامی به صداقت سفارش فراوان شده است تا جایی که امیرالمومنین علی علیه السلام فرمودند النجاه فی الصدق.نجات در راستگویی است.حتی حضرت فرمودند راست بگوئید گر چه به ضرر شما باشد.پس نامزدها سعی نکنند خدای ناکرده در قالب بی اخلاقی و عدم صداقت ،متوسل به مسائل بافتنی شوند که ملت شریف ایران فرق صداقت و عدم صداقت را به خوبی تشخیص می دهند.
🙏۶.به نامزدین محترم توصیه می شود در جهت وحدت و همکاری دسته جمعی مردم در حل مشکلات کمک کنید و هرگز به دنبال جداکردن صفوف مردم از همدیگر در قالب جناح های سیاسی نباشید و همه را دعوت را به اصلح کنید و اگر کسی را اصلح می دنید؛ به نفع اصلح از میدان کناره گیری کنید.
#انتخابات
#مناظره_انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#دین_بازی
📌ای کاش دکتر پزشکیان و اصلاح طلبان حامی ایشان در مواجهه با #حجاب و #عفاف هم به چند آیه و روایت استناد میکردند و در دوران منسوخ مهسا، مبانی دینی را در تحلیلشان نادیده نمیگرفتند.
#اصلاحات #دین_بازی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#آدرس_غلط_پزشکیان
🔐 یعنی پزشکیان نمیدونه ترکیه میخواد دست تایلند رو در توریسم جنسی و روسپیگری از پشت ببنده؟!
🔍 علم انسانی غربی به جاده و تونل نگاه میکنه، علم دینی به همهی ابعاد انسان.
🔦مبنای فکری کاندیداها را دریابید.
🖌ستار_رادمنش
#انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
یوم الحسرة جبهه انقلاب!
✍️ سید هادی چاوشی
پرده اول:
پزشکی که برنامه ندارد.
ببینیم توی مناظرات هم حاضرند ایده های واقعی حکمرانیشان از اقتصاد لیبرالی و بازار آزاد را فریاد بزنند یا با ظاهر سازی به دنبال فریب توده ها خواهند رفت!
تخریب لازم نیست. باید بیشتر بر نقد گفتمانهای رقیب و تقویت گفتمان انقلابی تاکید کنیم.
دکتر پزشکیان مخالف نظام نیست. از او اپوزیسیون نسازیم نه حق است نه صلاح.حتی اصلاح طلب تیر نیست. اصلاحاتیها برای بی کس نبودن و گم نشدن نامشان به اصلاحاتی اقلی اکتفا کردند.کدام اصلاحاتی مردمی، دست پاک، یکرو، دارای بعضی مواضع صریح انقلابی است؟
او را شورای نگهبان تایید صلاحیت کرده
کافی است او را جدا نکنیم از انقلابیون.خود بخود معلوم میشود اگر از گزینه های نظام است که جلیلی و قالیباف و.. بهترند.
هفت هزار نفر در اسپیس اصلاحطلبان جمع شده و دارند حرص میخورند که چرا پزشکیان گفته من میخواهم برنامه های مقام معظم رهبری رو اجرا کنم.
دیشب گفته:
از من توقع نداشته باشید برنامه ای ارائه بدهم، لابد دولت قبلی برنامه ای داشته البته من از اون برنامه هم اطلاع ندارم ولی همون رو دنبال میکنم
همین بی برنامگی کافی است در تقابل با جلیلی و قالیباف.
خب اگر قرار است برنامه های دولت قبل را ادامه بدی جلیلی و قالیباف که از نظر فکری و عملی به شهید خدمت نزدیکترند.
در واقع پزشکیان در همان دام سال 92 انقلابیون افتاد. ولایتی و قالیباف و رضایی از مذاکره حرف زدند و نتیجه گیری مردم این شد که پس به خود روحانی که صاحب همین دیدگاه است رای بدیم.
اصلاحات برای مضمحل نشدن کم کم از حجاریان به خاتمی رضایت داد بعد به روحانی و لاریجانی راضی شد و الان سوپرمنشان پزشکیان است.
دوره بعد احتمالا ابر مردشان قالیباف، و دوره بعد طرفدار تیر جلیلی خواهند شد و ما میمانیم رقیب از کجا گیر بیاوریم.
پرده دوم
"مساله کنار رفتن یا نرفتن" نیست.
طبق شنیده ها دکتر جلیلی و قالیباف قرارشان بر اتحاد است منتهی بعد از مناظرات و نظر سنجی های نهایی.
اگر خاتمی از پزشکیان حمایت کند احتمالا رای گسترده ای از طیفهای ناراضی و خاکستری با تبلیغات رسانه ها - شاید بیش از 50 درصد آرا - راهی صندوق شود.در این صورت باقی ماندن فقط یک نفر از جبهه انقلاب ضرور است.چون تجربه نشان داده مردم تمایل بیشتری به کاندیدی که احتمال رای آوری بیشتری دارد نشان میدهند و پزشکیان یکنفره بیش از جلیلی و قالیباف متعدد رای میاورد.
ولی اگر برآوردها به اینجا ختم نشود اگر همه نامزدها تا آخر باقی بمانند تا در صورت رای نیاوردن نامزد انقلابی، انتخابات به دور دوم بکشد منطقی تر است.چون هیچگاه همه آراء قالیباف یا جلیلی یا دیگران به صندوق دیگری ریخته نمیشود.لذا کنار رفتن قالیباف در 96 غلط بود و باعث شد روحانی فقط با 200 هزار رای به نصاب بیش از 50 درصد آرا برسد.
این دوره البته از نظر تعدد و چینش نامزدها بیشترین شباهت را به سال 92 دارد.
پرده سوم
تقصیر ما هم هست.
همانطور که احتمال داده شد در حالت خوش بینانه قرار بر اتحاد است. البته فعلا از جانب دکتر قالیباف تصریحا و دکتر قاضی زاده تلویحا. حتی زاکانی هم تن به اتحاد نداده. همینطور دکتر جلیلی تصریح به تا آخر ماندن کرده
در حالیکه یک جبهه سیاسی اقتضاآتی دارد . چیزی که برای اصلاحات مفروض است و جنبه تمرین پیدا کرده هنوز برای جبهه انقلابیون چالش و محل تردید است و این بخاطر تشکیلاتی نبودن و تکرو بودن برخی انقلابیون است. همانطور که بی اخلاقی و حتی تجاهر به فسقی که در این روزها میان طرفداران دو طیف انقلابی دیده میشود ناشی از همان عدم التزام به کار حزبی تشکیلاتی است.
یک بار دیگر با هوشمندی جبهه رفورمیستها و بی توجهی انقلابیون احتمال شکست و دادن میدان به جبهه معاندان ولایت فقیه و نظام و تمدن اسلامی میرود. منتهی این بار این اتفاق با حریفی ضعیفتر از طرف اصلاحات و حریفانی قویتر از همیشه از جانب انقلابیون رقم میخورد که حسرت را دو چندان خواهد کرد.
آن هم بعد از آن لطف خفی الهی، شهادت خادم الفقرا که دل عموم مردم را به سمت انقلابیون کشانده.
شاید تاریخ تکرار شود. بعد از فتنه 88 و مردود شدن جبهه اصلاحات بهترین فرصت جهش برای جبهه انقلاب بود که با فرصت سوزی دولت و پاشنه آشیل عدم تشکیلات و رسانه جبهه انقلاب بار دیگر اصلاحات به کرسی قدرت نشست و نزدیک یک دهه حرکت انقلاب در اقتصاد و غیره به عقب راند...
اگر تئوریسین اصلاحات بگوید ما بدتر از روحانی را هم میتوانیم با فریب و تزیین روی کار بیاوریم. فقط قصور از مردم نیست تقصیر ما هم هست.
#انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
✍️ فراخوان مقاله
💐 بیستمین #همایش_بین_المللی_دکترین_مهدویت
امسال با عنوان👇
🌐 انتظار، سرعت تحولات جهانی و آینده جهان
📃 این همایش را مؤسسه آینده روشن با همکاری نهادهای علمی، آموزشی و فرهنگی و رسانهای کشور برگزار میکند.
#مهدویت
#همایش
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📌رخنه
🔸️تاریخ بخوانید تا ببینید علیِ مظلوم از خشکمقدسهای سطحینگر چه کشیده! تا ببینید از آنها که فقط خودشان و نوک بینیشان را میبینند، چه کشیده!
تاریخ را بخوانید تا ببینید چقدر جبهۀ حق از وجود نفوذیها و دو به هم زنها آسیب دیده! تا ببینید چه ضربهها که از شایعهپراکنها و دروغبافها نخورده! گاه با دعوای شیعه و سنی، گاه با دعوای عرب و عجم و گاه با دعوای جلیلی و قالیباف! این قماش همیشه هستند، هستند چون نان و پولشان در تخریب و اختلاف و عناد و دروغ و تهمت است. با کلمات و مفاهیم «مقدس» آنچنان ضربهای بر پیکرۀ قدسی نظام میزنند که تا سالها نتواند کمر راست کند. از امام و رهبری و انقلاب هم میگویند، اگر لازم باشد برایت کلاس درس «معارف انقلاب» و «وصیتنامۀ امام» هم میگذارند، اما آنها، هم خودشان و هم بار و بندیلشان - دانسته یا نادانسته - در خدمت شیطاناند.
🔸️مراقب خناسهای تخریبگر باشید.
هرکسی تخریب و لجنپراکنی کرد، بدانید طرفدار هیچکدام از نامزدهای جبهۀ انقلاب نیست، بلکه نفوذی است. آمده تا بلوا بهپا کند. آمده تا صحنه را برهم بزند. نفوذی گاهی خود را طرفدار جلیلی نشان میدهد، گاهی طرفدار قالیباف، گاه هم هیچکدام.
فَاعْتَبِرُوا يَا أُولِي الْأَبْصَارِ
✍🏻#حبیبی
🗒️@HamQalam
#روایت_انتخاباتی
☑️ داستان دلار و جادههای ترکیه
✍️ زهرا عباسی
دیشب که مناظره اول رو نگاه کردم از پاسخ های دو کاندید جا خوردم ،گویا افراد نابالغ و نپخته ای به اون ها مشاوره دادن که بجای طرح برنامه هاشون مدام شعار میدادن و این خوب نبود ....
دریک قسمت از مناظره آقای پزشکیان حرف از FATF و ...زدن و دکتر زاکانی پاسخ قابل قبولی به ایشون دادن و در پاسخ به ایشون از ترکیه و تورم افتضاحش با وجود اینکه هم راستا با حرف های آقای پزشکیان عمل کرده بود نام بردن....
اما در ادامه ایشون یه پاسخ بسیار نپخته به آقای دکتر زاکانی دادن!!!و فرمودن برید جاده های ترکیه رو ببینید ،جاده های ایران رو هم ببینید 🫠حقیقتا جا خوردم از جواب !چون این جواب بسیار نارس بود و از فردی که سال ها نماینده مجلس بوده بسیاررر بعید بود....
اگر اجازه بدید اینجا رو بنده به آقای پزشکیان پاسخ بدم :
🔗متن کامل در صفحه تعاملی یادداشت خوانی
#انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#دکوپاژ | #نقد_فیلم
💢 اکران خصوصی، تحلیل و بررسی فیلم سینمایی «نگهبان شب»
👤باحضور:
◾️تحلیلگران و ناقدان سینما
⏰ زمان: سه شنبه 29 خردادماه
🔻 ساعت: 15:15
📍مکان: قم، خیابان شهدا (صفائیه) کوچه39
کوچه دوم پلاک 11،کافه جهان نما
▪️جهت شرکت به نشانی زیر پیام بدهید
🆔@savade_rasane
🛑ظرفیت محدود است🛑
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh