eitaa logo
پیام سبز
2.3هزار دنبال‌کننده
714 عکس
1.2هزار ویدیو
15 فایل
با سلام و ارادت خدمت یکایک دوستان _کانال پیام سبز جهت جمع اوری علوم کاربردی کشاورزی و تجارب کشاورزان و انتقال این دستاوردها به علاقمندان ایجاد شد مدیر کانال ::پاشا زانوسی لینک کانال:: @jpz09113931202
مشاهده در ایتا
دانلود
گیاه باغی هورتانسیا (گل ادریسی) نام علمی: Hydrangea macrophylla نام انگلیسی: Bigleaf hydrangea, Hortensia هورتانسیا درختچه ای است با رشدی سریع از خانواده Hydrangeaceae، بومی چین و ژاپن است و می تواند تا ارتفاع بیش از 2 متر و به همین گستردگی رشد کند. این درختچه به خاطر گل آذین های بزرگ آن پرورش داده می شود. رنگ گل ها آبی، قرمز، صورتی، ارغوانی روشن و ارغوانی تیره است که وابسته به اسیدیته(PH) خاک است. به طوری که در یک خاک اسیدی رنگ گل ها نزدیک به آبی و در یک خاک قلیایی، رنگ صورتی بیشتری دارد. این تغییر رنگ وابسته به جذب یون آلومینیوم توسط گیاه است. رقم های تجاری زیادی از این گونه تولید شده همچون رقم Blushing Bride که گل هایی سفید دارد. رقم های تجاری جدید امروزه دارای سایز های مختلف مثلاً پاکوتاه، گل های بزرگ تر و گل های پر رنگ تری هستند. یا گل آذین هایی که بسیار بزرگ شده اند. برگ ها پهن و به شکل تخم مرغ با لبه دندانه دار هستند. برگ ها متقابل بوده و قسمت زیرین آن در بعضی از گونه ها صاف و در بعضی دیگر دارای کرک است. قابل ذکر است که جوانه های گل و برگ، سمی است (در بعضی از منابع تمام قسمت گیاه هورتانسیا سمی ذکر شده است) که باعث آماس پوست می گردد. از این رو توصیه می شود که به هنگام کار با هورتانسیا از دستکش استفاده گردد. @jpz09113931202
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@jpz09113931202 کلیپ لکه تلخی سیب 👈علت بروز عارضه لکه تلخی سیب ۱-کمبود عنصر کلسیم ۲-عدم تعادل بین عنصر کلسیم و منیزیوم و پتاسیم ۳-گرده افشانی ضعیف و ناقص که در نهایت سبب تولید بذر کم در سیب شده و آن نیز سبب افزایش لکه تلخی خواهد شد ۴-وجود نوسانات آبیاری ۵-چیدن میوه ها به صورت نابالغ و قبل از رسیدن آنها ۶-کود دهی های ازت زیادی و آبیاری های بیش از حد که سبب بزرگ شدن غیر نرمال میوه ها خواهد شد ۷-احتمال بروز عارضه لکه تلخی در میوه هایی که روی شاخه های پر رشد و عمودی و پر برگ هستند بسیار بیشتر است از میوه هایی که روی شاخه های افقی و نزدیک تنه درخت می باشند.کانال پیام سبز ۸-همچنین احتمال بروز این عارضه در درختانی که تازه وارد مرحله ی میوه دهی شده اند و نیز درختانی که به علت سال آوری یا هر علت دیگری محصول کمتری تولید کرده اند بسیار بیشتر است از درختان مسنی که محصول زیادی تولید کرده‌اند و دلیل اصلی آن بر می‌گردد به درشت بودن زیاد میوه هایی که در درختان کم بار هستند. @jpz09113931202
بعضی از افراد برای زهکشی کف از سنگریزه استفاده میکنن 🌺ولی تجربه شخصی ما نشون داده لیکا بهترین گزینه برای زهکشی هست چرا؟ 🍃 ✅چون اولا وزنش خیلی سبکه، برعکس سنگریزه که گلدان را خیلی سنگین میکنه ✅دوما به صورت نرمال رطوبت توی خودش نگه میداره و در نتیجه ریشه گیاه نه زیاد آب میخوره ،نه کم ✅و مهمتر از همه به خاطر منافذ زیاد و اکسیژنی که داخلش هست تهویه هوا و اکسیژن رسانی به ریشه را به خوبی انجام میده و در نتیجه یه محیط خوب برای رشد و جوانه زنی ریشه ایجاد میکنه @jpz09113931202
⚡ ⛈چرا کشاورزان از رعد و برق خوشحال میشوند؟ 🌱گیاهان نیز هنگام یک بارندگی خوب ، خوشحال می شوند.اما باران هنگام بارندگی به غیر از آب همراه خود مواد دیگری نیز به ارمغان می آورد. کود همراه همیشگی باران است. ⚡هوای اتمسفر دارای ۷۸ درصد نیتروژن است.و گیاهان برای رشد به نیتروژن احتیاج دارند.اما آنها نمی توانند گاز نیتروژن را از هوا بگیرند. ⚡انرژی بسیار زیادی برای جدا شدن مولکول های نیتروژن و تبدیل آن به اجزایی که گیاه نیاز دارد مورد احتیاج است.و این زمانی است که🌩 رعد و برق وارد بازی می شود. ⚡یک رعد حدودا دمای ۲۷۰۰۰ درجه سانتیگراد و بالاتر از خورشید دارد.و دارای میلیاردها ولت الکتریسیته است.یک رعد با طول کیلومترها میتواند آسمان را در هم شکند. ⚡انرژی بی نظیر رعد و برق مولکول های نیتروژن در هوا را می شکند. بعضی از اتمهای آزاد نیتروژن با اکسیژن ترکیب می شوند و تبدیل به نیترات و همراه با باران به زمین میرسند.این نیترات ها یک طبیعی قوی هستند. قطرات باران نیترات را به زمین در فرم محلول میرساند و گیاهان آن را به راحتی جذب می کنند. این فرآیند فتوسنتز نیتروژن اتمسفر نامیده می شود، جایی که رعد و برق باعث ایجاد کود در آسمان می گردد. ⚡قطرات باران ذرات معلق دیگر در هوا را نیز جذب میکند مانند گرد و غبار و گرده.و این ماده غنی از مواد بیولوژیکی را به زمین منتقل می کند.باران آب خود را به زمین تشنه می دهد، اما این رعد و برق است که کود را اضافه می کند. ما می توانیم ده ها بار باغ هایمان را آب دهیم ولی به اندازه یک رعد و برق بارانی ارزش غذائی ندارد. ⚡یک روش متفاوت دیگر برای تثبیت نیتروژن در خاک، کاشت و در باغ است. لوبیا و حبوبات از روش بیلوژیکی جهت تثبیت نیتروژن استفاده می کنند که در ریشه ها اتفاق می افتد و خاک را به آرامی بارور می کند. کاشت لوبیا برای تثبیت نیتروژن به اندازه رعد و برق اثربخش نیست، اما در زمین های بدون باران روش قابل اعتمادی می باشد. کانال پیام سبز ⚡همچنین جالب است بدانید که هاگ ها برای تقسیم سلولی و رشد به رطوبت و گرما نیاز دارند و مناسب ترین کود برای آنها کودهای نیتروژنی است و در هنگام باران پس از تامین رطوبت، رعد و برق گرما و نیتروژن را تامین میکند ، همچنین شوک نوری و صوتی آن باعث فعالیت هاگ ها میشود که در نیتجه آن تولید 🍄 صورت میگیرد. ⚡امروزه هنگام طوفان فقط به ر روشنایی رعد و برق نگاه نمیکنیم و بیش از اینها به آن علاقه مند هستیم.کشاورزان عاشق تک تک قطرات نیتروژن دار باران هستند که به عنوان کودهای طبیعی از آسمان به باغهایشان فرود می آید. ایتا⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ @jpz09113931202 از فواید رعد وبرق سم پاشی و رسانی است. وقتی برق با آن حرارتش آشکار می شود قطرات باران با مقداری اکسیژن اضافی ترکیب می شوند و آب سنگین یعنی آب اکسیژنه ایجاد می کنند به همین دلیل آب اکسیژنه یکی از آثارش کشتن میکروب هاست. لذا گفته اند هر سالی که رعد و برق کم باشد، آفات گیاهی بیشتر است. همچنین قطرات باران که بر اثر برق و حرارت شدید، حالت اسید کربنی پیدا می کنند به هنگام پاشیده شدن بر روی زمین و ترکیب با خاک، یک کود مؤثر گیاهی می سازد.کانال پیام سبز فاید بعدی رعد و برق تولید ازن است .تخلیه برقی که مابین توده های ابر صورت می گیرد سبب یونیزه شدن هوا وتشکیل ازن می شود .ازن مثل یک سپر حفاظتی موجودات زمینی را از گزند اشعه فرابنفش خورشید محافظت می کند. @jpz09113931202 جالب است بدانید که در زمان رعد و برق تولید هیدروکسید و اکسید نیتریک اتفاق می‌افتد که باعث از بین رفتن گازهای گلخانه‌ای می‌شود درواقع به نظر می‌رسد هم صاعقه و هم بارهای الکتریکی ضعیف اطراف آن می‌تواند باعث تولید هیدوروکسیلو هیدروپراکسی شود که اکسیدان‌هایی هستند که می‌توانند آلودگی را به دام بیاندازند و گازهایی مثل متان و مونوکسید کربن درون جو را از بین ببرند. @jpz09113931202
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عربستان و چرخش اهداف مدیریت کلان به سمت کشورداری مدرن و همسو و بدون تنش با دنیا پرورش زیتون در شمال عربستان سعودی را مشاهده می‌کنید! 🔶بزرگترین مزرعه دنیا به وسعت ۷ هزار هکتار درخت زیتون، ۲۵ خط روغن کشی با ظرفیت تولید بیش از یک صد هزار تن روغن زیتون در سال، که با شیرین کردن آب دریا ایجاد کرده تا روغن استحصال شده به مردم کشورش دهد، که مبادا از روغن های پالم استفاده کنند و سونامی سکته های قلبی، مغزی و سرطان پیش بیاید! تحقیقاتی که دانشگاه علوم غذایی و بهداشتی مریلند در کشور عربستان سعودی انجام داده است نشان می دهد که از ده سال قبل که این مزرعه با تمام ظرفیت به تولید نشسته است و محصولات متنوع روغنی آن در کشور به وفور و ارزان در دسترس همگان است، میزان ابتلا به انواع سرطانها در این کشور ۶۷٫۳۴ درصد کاهش داشته است! @jpz09113931202
💢 اشنایی با عمل ناچینگ NOTCHiNG ( زخم زنی ) و خم کردن شاخه درختان ومزیت انها : 🪚ناچینگ یا زخمی نمودن تنه و خم کردن برخی شاخه ها از جمله انواع هرس می باشد 🪚انجام ناچینگ یا زخمی نمودن پوست تنه درخت ، باعث قطع شدن آوندهای آبکش می‌شود. که اینکار بادوهدف انجام می شود 📌1_ تولید شاخه جدید (شاخه زایی) درتنه 📌2_تبدبل جوانه های موجود به جوانه گل ومیوه ♻️نحوه انجام ناچینگ برای عمل ناچینگ در زمان متورم شدن جوانه ها ، پوست روی تنه را بسته به ضخامت ان بوسیله چاقو یا اره ضدعفونی شده ، زخم سطحی و کوچکی به عمق حدود 1تا 2 میلی متر در طول نصف قطر تنه، برای هدف مورد نظر ایجاد می کنید ☑️ اگر هدف برای ایجاد شاخه زایی( اضافه کردن شاخه جدید ) باشد ، عمل ناچینگ( زخم زنی ) دوسانت بالاتر از بالای جوانه انجام می دهید اینکار مانع رسیدن شیره پرورده کافی به جوانه شده و در نتیجه باردهی کم شده وجوانه های موجود تولید شاخه میکنند ☑️ معمولا اینکار در برخی ار بازوهای اصلی که کلا فاقد شاخه هستند برای ایجاد تعادل وفرم دهی درخت و به تبع ان برداشت محصول بیشتر از تولید شاخه های جدید با در نظر گرفتن شرایط فنولوژی و توانایی درخت با تشخیص کارشناس خبره انجام میشود ☑️ واگر هدف افزایش جوانه های گل ومیوه باشد ،عمل نا چینگ (زخم زنی) با دوسانت پایین تر در زیر جوانه انجام می شود، با اینکار ،شیره پرورده زیادی به جوانه میرسد و آن را تبدیل به گل و میوه می کند. 2⃣ روش خم کردن شاخه: 🌀 خم کردن شاخه باعث شکسته شدن غالبیت انتهایی جوانه شده و اجازه رشد و نمو به جوانه های رویشی و بارده پایین دست هم داده می‌شود. 🔰 به همین دلیل شاخه هایی که خم می شوند، به بار می روند و میزان محصول آن ها بیشتر می‌شود. 🌀عمل خم کردن شاخه به وسیله بستن سنگ یا وزنه در انتهای شاخه و یا بستن آن به وسیله طناب یا نخ به تنه و وسایل خاص انجام میشود . @jpz09113931202
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسئولین یاد بگیرند و مردم از مسئولین بخواهند @jpz09113931202 کلیپ پویش سبز چینی برای رشد کشور
نحوه شکل گیری PHخاک @jpz09113931202 ذرات خاک داری رس و ذرات کلوئیدی میباشد که دارای بار منفی بوده و با جذب کاتیونهای قلیایی نظیر پتاسیم کلسیم منیزیم سدیم سبب قلیاییت خاک میشود که عده ای به اشتباه این حالت قلیا خاک رو خاک شیرین میگویند بعد بارندگی و شستشوی خاک ذرات کاتیونی قلیا ساز که به ذرات رس خاک چسبیده بود شسته شده و این رسهای با بار منفی یون ئیدروژن رو جذب و سبب اسیدی شدن خاک میشود CO2 حاصل از تنفس ریشه به همراه اب تولید اسید کربنیک میکند و با شکسته شدن این اسید تولید یون ئیدروژن و HCO3منفی میکند این یون ئیدروژن به رس خاک میچسبد و سبب اسیدی شدن خاک میشود در ضمن با اسیدی شدن ریزوسفر سبب نرم شدن خاک و رشد بهتر تارهای کشنده و جذب بهتر عناصر میگردد که به این رسها رسهای ئیدروژنی گفته میشود از دیگر اسیدهای خاک اسیدهای حاصل از پوسیدن مواد الی در خاک میباشد درصورت کاهش بارندگی و عدم شستشوی کاتیونهای الحاقی به رس این کاتیونهای قلیایی مثل پتاسیم کلسیم منیزیم سدیم در صورت حلالیت در اب غلیظ شده و سبب شوره بستن خاک میگردد در شرایط قلیایی و PHبالای8/5 کربناتها و بیکربناتهای سدیم سبب حلالیت مواد الی و قلیای سیاه میشود که سمی میباشد که برای رفع مشکل شوری بایستی از گچ کشاورزی یا جیپسوم و گوگرد و اسید سولفوریک و یا انفوریک اسید و با استفاده از مواد الی و بالا بردن میکروارگانیسمها شرایط را برای کاهش PH فراهم کرد البته کاهش شوری و PH بایستی به شکل تخصصی صورت گیرد که مبحث آموزشی ان در کانال پیام سبز قابل جستجو هست
دلایل ترک خوردگی سیب زمینی @jpz09113931202
50.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از مشکلات گیلاس موضوع خودناسازگاری هست برای رفع این مشکل میتوان از ارقام خودسازگار و خودگرده افشان مثل استلا بهره برد @jpz09113931202
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چین درحال ساخت یک دیوار سبز در بیابان است !🤯👌 درحالیکه کشورهای پیشرو با سرمایه گذاری بر محیط زیست خود سبب افزایش سرانه فضای سبز و توسعه پایدار کشورشون هستند کشور ما با انواع چالشهای منابع طبیعی با سومدیریت باعث جنگلخواری_تجاوز به حریم منابع طبیعی_خامفروشی_سبب بیابان زایی شده و در توهم آرمانخواهی در تمامی وجوهات باعث رکود رشد و حتی پسروی شده ایم و این به رشد پایدار منجر نمیشود مگر با تغییر نگاه مردم تا مدیران حکومتی به حکومتداری خردمند و مردم مدار روی اورند @jpz09113931202
چرا در اندونزی کشاورزان در آب شالیزار ها ماهی نگهداری میکنند؟🤔 در اندونزی کشاورزان در آب شالیزار ها، ماهی نگهداری میکنند. ماهی ها مثل فیلتر عمل کرده و حشرات را میخورند، سیکل اکسیژن در آب را سریع میکنند و در کل تولید را تا 10 درصد افزایش میدهند.  @jpz09113931202 « مورفولوژی گیاه برنج »  " Rice morphology " http://allahsoso.blogfa.com/post/256/%C2%AB-%D9%85%D9%88%D8%B1%D9%81%D9%88%D9%84%D9%88%DA%98%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AC-%C2%BB-Rice-morphology- @jpz09113931202 نحوه عملکرد برنج در جذب اکسیژن ریشه برنج دارای یک بافت هادی به نام ائرانشیم هست که اکسیژن حاصل از فتوسنتز رو به ریشه انتقال میده تادر شرایط غرقابی ریشه برنج به عملیات تنفس پرداخته و فعالیت داشته باشد میزان عملکرد برنج با سیستم ریشه برنج رابطه مستقیم دارد به طوری که هرچه سیستم ریشه قویتر باشد تولید بیشتر هست
و دمای مناسب پینه زایی 🚨 نکته مهم 🍇 در اولین فرصت بعد از قطع پیوندک، عمل پیوند را انجام دهید و در صورت جابجایی و نگهداری طولانی مدت، پیوندک را در محل مرطوب و سرد نگه دارید. 🍇 در انجام پیوند تنها مجاورت پایه و پیوندک نقش ندارد، بلکه باید لایه زاینده( کامبیوم) لایه سبز روشن، بین چوب و پوست در اتصال حداکثری نسبت به هم قرار گیرند. 🍇 برگهای بالای محل پیوندک را بعد از عمل پیوند کامل قطع نکنید زیرا جریان شیره پرورده قطع شده و احتمال موفقیت شما را پایین می آورد، قطع کامل بالای پیوند بعد از جوش خوردن پیوند و برای تحریک به رشد جوانه پیوندک صورت گیرد. 🍇 در درختانی که شیره می دهند، احتمال موفقیت نسبتا پایین می آید مثل پسته، انجیر و گردو، برای غلبه بر این مشکل، پیوندک را چند روز قبل سربرداری کنید تا شیره درخت تا حدی تخلیه شود و زیر محل پیوندک شکاف بزنید. 🍇 سعی کنید،جهت پیوند مخالف باد غالب و مخالف جهت نور خورشید باشد. 🍇 برشهای شما نقش کلیدی دارند، آنها را صاف و یکنواخت روی پایه و پیوندک انجام دهید. 🍇 سعی کنید قبل و بعد از انجام پیوند آب کافی در اختیار درخت قرار گیرد. 🍇 پیوندکهایی که در اثر برش، حالت له شدگی پیدا می کنند، به هیچ وجه استفاده نکنید و از چاقو و قیچی تیز استفاده کنید. 🍇 بعد از قطع شاخه برای تهیه پیوندک سریعا برگهای آنرا ( بجز دمبرگ) از شاخه جدا کنید زیرا برگها آب و مواد غذایی را از پیوندک تبخیر می کنند. 🍇 از نایلونی استفاده کنید که در عین محکمی نرم و انعطاف پذیر باشد که اگر احیانا دیر باز شد در رشد شاخه مانع ایجاد نکند. @jpz09113931202
در استفاده از تناوب کشاورزی برای مبارزه با نماتدها نکات متعددی باید در نظر گرفته شود از جمله: الف - شناسایی نوع نماتد موجود در خاک ب - شناسایی دامنه میزبانی و میزبان های گیاهی نماتد موجود در خاک. ج- تناوب باید شامل محصولات با اهمیت اقتصادی بالا باشد تا بر بازده مالی کشاورز تأثیری نداشته باشد. د- از محصولات مقاوم به نماتد به صورت متوالی در فصل های زراعی استفاده نکنید تا باعث پیدایش سویه های مقاوم جدید از همان نوع نشود. برخی از انواع محصولاتی که باعث کاهش نماتدهای ریشه گره در خاک می شوند را می توان در تناوب کشاورزی استفاده کرد، زیرا گیاهان زیادی وجود دارند که منجر به کاهش تعداد نماتد در خاک می شوند، مانند: گل همیشه بهار، باقلا، شیرین بیان برای مقاومت در برابر نماتدها، حفظ خاکی با ویژگی های متوسط ​​ضروری است و این امر با افزودن ترکیبات آلی به آن (مواد آلی) آغاز می شود، زیرا مطالعات ثابت کرده است که وجود آنها منجر به کاهش تعداد نماتدها در خاک می شود و شاید دلیل اصلی این امر بهبود خواص و ترکیب خاک است و همچنین مواد آلی باعث افزایش ظرفیت نگهداری آب در خاک می شود. این به حفظ میکروارگانیسم ها در خاک کمک می کند و حضور این موجودات منجر به کنترل نماتدها می شود.همچنین انواع زیادی از قارچ ها وجود دارند که نماتدها را آلوده کرده و منجر به مرگ آنها می شوند. توصیه می شود قبل از افزودن کودهای آلی آنها را تجزیه و تحلیل کنیداین به دلیل تفاوت در ترکیب کودهای آلی با توجه به منابع مختلف آنها است و همچنین باید در نسبت عناصر افزوده شده و عناصر معدنی که می توان برای مکمل کودهای آلی استفاده کرد دقت داشت. قبل از استفاده از آنها برای اطمینان از عاری بودن آنها از ارگانیسم های بیماری زا به ویژه نماتدها انجام می شود . @jpz09113931202 @jpz09113931202 ✍نکات جالب برای کنترل نماتد: 😳تقویت گیاه با کود کلات آهن 😳استفاده از سم آبامکتین به صورت محلول پای ریشه 😳غرقاب کردن خاک وبلافاصله یک دوره خشکی بعد آن در کنار مصرف عصاره های گیاهی. 😳استفاده از کود مرغی نپوسیده یا کود نپوسیده گاوی + اوره و بلافاصله آبیاری کردن. این ترکیب در ماههای اوج گرما انجام شود. به یه مدت یک ماه بماند. شخم زنی در طول این یک ماه هفته ای یکبار انجام شود. @jpz09113931202
نکاتی از کاشتن گل در تنه درخت 🌱 یکی از روشهایی که در تنه درخت باید رعایت بشه اینکه باید طوری استفاده کنین تا موقعه ابیاری ،اب از زیر تنه درخت عبور نکنه این روش برای داخل خونه بیشتر استفاده میشه وقتی داخل تنه درخت رو خالی کردین یه لایه نازک با سیمان قسمت گودی رو پر میکنین برای زهکش هم میتونین با دریل سوراخ کنین یا وسیله ای مثل چوب .نی و...موقعه سیمان ریختن بذارین تا زهکش درست بشه بعد از اینکه سیمان خشک شد میتونین گلهای موردنظرتون رو بکارین @jpz09113931202 نکات نگهداری در گلدانهای فلزی🌱 یکی از گلدونهایی که در بازار دیده میشه گلدون فلزی هست که بهتون پیشنهاد میدم از این‌گونه ها گلدون ها خریداری نشه ▫️دلیل اول؛ چون این گلدونها در سرما و‌گرما به ریشه های گیاه اسیب میبینه همینطور که فلز در اتش زود داغ میشه و در فریزر زود سرد میشه و ما احساسش میکنیم، برای گلها هم این مورد اتفاق می‌افته و‌بهشون شوک وارد میشه یعنی باعث پختگی ریشه ،ساقه و باعث سرما زدگی ریشه و ساقه میشه ▫️دلیل دوم؛ بیشتر باعث پوسیدگی ریشه و ساقه میشه چون اب اضافی از بدنه خارج نمیشه و خاک دیرتر خشک میشه 💦آبیاری در گلدونهای لعابی🌱 برای اینکه در گلدونهای لعابی این اتفاق نیفته بهتره در ابیاری دقت کنین یعنی بین دو ابیاری خاکش کامل بذارین خشک بشه در ابیاری بعدی طوری ابیاری کنین که آب اضافی از زهکش گلدون بیرون بیاد این نشانه ی این است که خاکتون کامل ابیاری کردین ،به شرط اینکه از همه ی اطراف گلدون ابیاری کرده باشین @jpz09113931202
✍سوال:درآمد چه مشاغلی به طور کلی از مالیات معاف هست؟ ✅پاسخ:مستند به ماده ۸۱ مالیاتهای مستقیم ، درآمد حاصل از کلیه فعالیت‌های کشاورزی،دامپروری ، دامداری پرورش ماهی و زنبور عسل و پرورش طیور ، صیادی و ماهیگیری ، نوغان داری ، احیای مراتع و جنگل‌ها ، باغات اشجار از هر قبیل و نخیلات از پرداخت مالیات معاف می‌باشد. @jpz09399909120
🌱تغییر PH خاک در اثر باران با بارش باران عناصر قلیایی مانند ، منیزیم و از شسته می‌شوید و عناصر اسیدی مانند هیدروژن، آلمینیوم و در خاک باقی می‌مانند. این به این معناست که در مناطقی که بارش باران زیاد است به طور کلی خاک اسیدی تر از مناطق خشک می‌باشد. البته این همیشه درست نیست، با این حال عوامل دیگری نیز تعیین کننده PH خاک هستند. موادی که خرد و ساییده می‌شوند تا خاک به وجود بیاید، در اصل PH خاک را تعیین می‌کند. در صورتی که خاک با استفاده از سنگ آهک به وجود آمده باشد خاک قلیایی می‌شود. با این حال با گذشت زمان، بافت خاک تعیین کننده این است که توسط باران تحت تاثیر قرار می‌گیرد یا نه. خاک های رسی و لومی مقدار زیادی مواد ارگانیک دارند و عناصر آن ها نسبت به خاک های شنی بیشتر به هم چسبیده هستند. در نتیجه مقاومت این خاک ها در برابر شسته شدن عناصر قلیایی در اثر باران بیشتر است. PH در خاک های شنی با سرعت بیشتری تغییر می‌کند، زیرا عناصر خاک اتصال قوی با هم ندارند و آب به سرعت بیشتری از بین آن عبور می‌کند. به دلیل فاصله بین ذرات خاک، آب بیشتری از ذرات خاک جریان پیدا می‌کند و عناصر آن را به همراه خود می‌شوید. در بعضی موارد در منطقه ای که بارش باران در آنجا زیاد هم نیست اسیدیته خاک درآن از مناطق دیگری که بارش باران در آنجا وجود دارد بیشتر است. این اتفاق در اثر آبیاری یک دوره زمانی طولانی روی می دهد.استفاده زیاد از زمین برای محصولات کشاورزی و برنامه های کاربردی کود که اغلب با محصولات کاشته شده انجام می‌شود نیز در PH خاک تاثیر می‌گذارند. @jpz09113931202
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دنیای کاترپیلارها در خارق‌العاده بودن انتها نداره واقعا! شما اینو ببین که چجوری روی برگ استتار کرده @jpz09113931202
نحوه ضدعفونی گلخانه @jpz09113931202
عوامل موثر در پوکی میوه 👈پوکی در زمان تشکیل میوه: پوکی در زمان تشکیل میوه هنگامی رخ می دهد که گرده افشانی انجام می گیرد اما تلقیح به دلایلی چون عدم رشد لوله‌ گرده تا رسیدن به تخمک و همچنین از بین رفتن تخمک در زمان نزدیک شدن لوله گرده با مشکل روبرو گردد. 👈پوکی در زمان پر شدن میوه: تشکیل میوه های پوک در ماه‌های خرداد و تیر یعنی در زمان نمو مغز، که در این حالت جنین تلقیح شده قادر به رشد و نمو و پر کردن میوه نبوده که این موضوع سبب تولید میوه‌های پوک می‌گردد. 1⃣ عوامل ژنتیکی: بین ارقام تجاری میزان پوکی ارقام کله قوچی و اوحدی به طور معنی داری بالاتر از ارقام اکبری و احمد‌آقایی است. 2⃣ مشکلات گرده افشانی 3⃣ عوامل تغذیه ای: کوددهی مناسب باغات با عناصری از جمله ، ، و در زمان مناسب نقش مهمی در کاهش درصد پوکی محصول دارند. 4⃣ آفات و بیماری‌ها: نسل‌های آخری و شپشک‌ها، زنبور‌های مغزخوار، سن‌ها و پروانه کراش. 5⃣ تنش های مختلف محیطی: دمای بالا و آفتاب‌سوختگی در زمان‌های باز شدن گل‌ها، گرده‌افشانی، رشد اولیه میوه و همچنین در زمان رشد و نمو جنین سبب افزایش پوکی میوه‌ها می‌گردد. تنش های خشکی، شوری و دوره‌های آبیاری طولانی مدت سبب افزایش درصد پوکی محصول می‌گردند. @jpz09113931202
@jpz09113931202 طیف نور موثر در فتوسنتز بیشترین تاثیر رو. در فتوسنتز طول موجهای ابی و قرمز داره که جذب گیاه میشه و کمترین تاثیر را نور سبز داره که از گیاه منعکس میشه و این انعکاس نور سبب مشاهده رنگ سبز برای گیاهان هست 🌈نکته کلیدی در مورد طیف نوری قرمز: 🎨طول موج ۸۰۰-۶۰۰ نانومتر برای طیف نوری قرمز تعریف می شود:👇 👈طول موج ۷۰۰-۶۰۰ نانومتر: طیف قرمز قابل مشاهده 👈طول موج ۷۵۰-۷۰۰ نانومتر: طیف نوری قرمز دور 👈طول موج ۸۰۰-۷۵۰ نانومتر: طیف نوری مادون قرمز 🎨دو طیف قرمز دور و مادون قرمز قابل مشاهده نیست. 🎨مطلب بالا رو اینطور اصلاح میکنم طیف مادون قرمز واقعا در فرآیند بیوشیمیایی گیاه و رشد گیاه تاثیر ندارد ولی اگر پوشش گلخانه به هر هدفی استفاده می شود چنانچه مانع از خروج طیف مادون قرمز شود؛ دمای سالن رو کاهش خواهد داد. پس در فصول سرد سال این طیف یک مزاحم برای ما محسوب خواهد شد.👌 🎨طیف قرمز قابل مشاهده جذب کلروفیل گیاه خواهد شد و عامل فتوسنتز برای گیاه خواهد بود پس طیف باارزشی برای ما محسوب می شود. 🎨🎩آنچه که برای گیاه جهت شکوفه دادن، جوانه زنی، رشد و حتی تسریع در پیدایش رنگ مهم است "طیف قرمز دور" با طیف نوری ۷۵۰-۷۰۰ نانومتر است👍 @jpz09113931202 کلروفیل یا سبزینه رنگیزه های سبز رنگی است که با جذب کردن نور خورشید و تبدیل آن به انرژی، از آب و کربن دی اکسید، کربوهیدرات می سازد. وجود این رنگیزه ها برای انجام فتوسنتز ضروری است و رنگ سبز گیاهان به دلیل وجود آن ها است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ پرورش موز گلخانه ای و آناناس @jpz09113931202 پاشا زانوسی: موز اصلاح شده چون تریپلویید هست یعنی3n تو مرحله میوز نمیتونه تقسیم مساوی بشه در نتیجه نمیتونه بذر بده موز وحشی دیپلویید یعنی 2n بنابراین چون ردیف کروموزومی اون زوج هست تو مرحله میوز کروموزومها از هم شکافته میشه و میتونه وارد مرحله لقاح بشه چنانچه موز 3n با مواد جهش زا دوبرابر بشه مثل کلشیسین دران صورت 6n میشه چون ردیف کروموزومی اون زوجه تو مرحله میوز یا تقسیم جنسی میتونه تقسیم بشه و گرده و تخمک 3n تشکیل میده و میتونه باهم لقاح داشته باشه و بذر بده و لذا چون تکثیر با پاجوش و ریزوم در موز راحته و نداشتن بذر هم یه مزیت نسبی برای میوه هست تولید موز بدون هسته رایجه @jpz09113931202 🔸🍌 موزها به این دلیل انحنا دارند که به سمت آسمان رشد می‌کنند. به این مسأله زمین گرایی منفی گفته می‌شود. موزها عکس نیروی گرانش رشد می‌کنند یعنی به سمت بالا که نور خورشید بیشتر است، به همین دلیل انحنا پیدا می‌کنند @jpz09113931202 @jpz09113931202