eitaa logo
پیام سبز
2.2هزار دنبال‌کننده
675 عکس
1.1هزار ویدیو
14 فایل
با سلام و ارادت خدمت یکایک دوستان _کانال پیام سبز جهت جمع اوری علوم کاربردی کشاورزی و تجارب کشاورزان و انتقال این دستاوردها به علاقمندان ایجاد شد مدیر کانال ::پاشا زانوسی لینک کانال:: @jpz09113931202
مشاهده در ایتا
دانلود
عواملی که سبب ذخیره کربو هیدرات در میوه میشوند باعت افزایش رنگیزه های انتوسیانین میشود *هر عاملی که سبب کاهش کربوهیدرات گردد مثل مصرف کود ازته بیش از حد و یا هرس نادرست رنگ میوه کاهش مییابد *وجود شبهای خنک در پی روزهای افتابی که به دلیل بالا رفتن فتوسنتز در روز و کاهش تنفس در شب به دلیل هوای خنک سبب بالا رفتن کربو هیدرات و افزایش رنگ میوه میگردد *به دلیل خنکی هوای شبانه و گرمای روزانه در مناطق مرتفع سیبها خوشرنگ تر هستند *از طرف دیگر نورهای ابی و ماورابنفش در تولید رنگیزه های انتوسیانین از بقیه نورها موثرتر هستند درنتیجه ارتفاعات به واسطه رقیق بودن هوا و بالابودن اشعه فرابنفش در رنگ گیری میوه موثر میباشد *رنگهای ابی و فرابنفش دارای طول موج کوتاه میباشند ودر ارتفاعات و جو رقیق بیشتر وجود دارد ودر مناطق جلگه و دشت به واسطه جو متراکم نورهای با طول موج کوتاه جذب و یا کمتر میشود ودر نتیجه رنگ گیری در این مناطق کمتر و یا دیرتر صورت میپذیرد *هرعاملی که سبب بالا رفتن سطح برگ موثر و بالا رفتن نسبت برگ به میوه میگردد نظیر هرس شخم کود ابیاری تنک کردن کنترل افات و بیماری و در نتیجه مقدار کربوهیدرات را افزایش میدهد سبب افزایش رنگ میگردد *در مورد هرس به شکل کلی هرس متعادل نه کم که سبب ورود نور کم به داخل تاج و افزایش رطوبت و بیماری و مشکل رسیدگی پیش می اید و نه هرس تند که به دنبال ان سبب رشد بیش از حد رویشی ومجددا سبب ایجاد مشکل شلوغی داخل تاج و به دنبال ان کمبود نور و مسایل مترتب بر تراکم سر شاخه و عدم رنگ گیری میوه میگردد کانال پیام سبز در محاسبه تعداد برگ نسبت به میوه بایستی تعادل رعایت شود چراکه زیادی تعداد برگ به میوه به سبب تعرق بالا از سطح برگ حداکثر جذب کلسیم و عدم انتقال ان به میوه شده و در ازمایش برگ با توجه به وجود کلسیم و عدم کمبود ان ولی در میوه این عنصر کمبود داشته و سبب لکه تلخی و یا بافت چوب پنبه ای درمیوه و یا پایین بودن دوره انبارداری و عوارض کمبود کلسیم در میوه به اشکال مختلف بروز میکند بنابراین در هرس برگ و یا شاخه بایستی محل تولید میوه در سرشاخه و شاخه رویشی به شکل فنی توسط هرسکار شناسایی تا با تعادل بین میوه و برگ به ساختار رویشی وزایشی درخت اسیب وارد نشود @jpz09113931202
65.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خلاقیت کشاورزان ساکن در مناطق بیابانی در کاشت محصول و جالیز @jpz09113931202
🪱وِرمی کُمپوست چیست؟ بیش از ۲۷۰۰ نوع کرم خاکی در طبیعت وجود دارد. این کرم‌ها با کاوش خاک و تغذیه عناصر موجود در خاک و آمیختن آن با آنزیم‌های موجود در بدن خود، خاک را تازه می‌کنند و همچنین به دلیل جابجایی مداوم در خاک، با ایجاد سوراخ‌های زیاد، راه نفوذ اکسیژن به خاک را آسان می‌کنند. به نوعی کود آلی که حاصل از فعالیت این کرم هاست ورمی کمپوست می گویند. 🔰ویژگی های ورمی کمپوست چیست؟ -سبک و بدون هرگونه بو؛ -عاری از تخم علف های هرز؛ -حاوی میکروارگانیسم‌های هوازی مفید؛ -بالا بودن میزان عناصر اصلی غذایی در مقایسه با سایر کودهای آلی؛ -دارا بودن عناصری مانند: آهن، روی، مس و منگنز؛ -دارا بودن مواد محرّکه رشد گیاهی نظیر ویتامین‌ها به ویژه ویتامین B12 ؛ -قابلیت بالای نگهداری آب و موادغذایی عاری از باکتری‌های غیرهوازی، قارچ‌ها و میکروارگانیسم‌های مضر؛ -اصلاح‌کننده خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی خاک؛ -انطباق کامل با قوانین و مقررات محیط زیست؛ -تولید در داخل کشور (صد درصد)؛ -قابل مصرف در پرورش کلیه محصولات کشاورزی؛ -هوادهی خاک با ایجاد پوکی در خاک‌های متراکم؛ @jpz09113931202 . کرم خاکی درون گلدان برای گیاهان مفید است یا مضر؟ کرم خاکی اگر درون باغچه بزرگ و یا باغ و جنگل باشد ، موجودی بسیار سودمند است ، اما همین موجود اگر درون گلدان گیاهی زندگی کند ، باعث از بین رفتن گیاه خواهد شد .کرم خاکی موجودی گیاه خوار می باشد و گیاه خواری یعنی آفت ! اما کرم های خاکی بیشتر از برگ های پوسیده تغذیه می کنند و با این کار به تجزیه برگ ها کمک می کنند و آنها را مورد استفاده برای گیاهان می کنند . از کانال پیام سبز اما درون گلدان ها چه مقدار برگ پوسیده وجود دارد ؟ زمانی که کرم های خاکی به برگ دسترسی نداشته باشند ، از چه چیزی تغذیه می کنند ؟ در این وضعیت کرم های خاکی ، شروع به خوردن ریشه های مرده گیاهان کرده و حتی برخی از بافت های تازه ریشه را نیز می توانند بخورند . با این کار صدمه کمی به ریشه ها وارد می کنند ، ولی این موضوع باعث از بین رفتن گیاه نمی شود . چیزی که می تواند گیاه شما را از بین ببرد ، فضولات کرم های خاکی می باشد ! . این فضولات با اینکه کود خوبی به حساب می آیند ، اما درون گلدان ها نه تنها سود مند نیستند ، بلکه باعث از بین رفتن گیاه می شوند . فضولات کرم خاکی ، حالتی گل مانند و چسبنده دارد و به مرور خاک گلدان را چسبنده کرده و باعث خشک شدن ریشه ها خواهند شد. @jpz09113931202
30.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ هرس هلو و شناسایی اندامهای هلو @jpz09113931202 و در شرایط اکسیژن کم ریشه انها تولید سیانید هیدروژن میکند و ریشه انها اسیب میبیند چنین شرایط مشابهی برای هم رخ میدهد
روشهای کاهش pH خاک: اگر آزمایش خاک نشان می دهد که pH مزرعه شما قلیایی است و لازم است که pH خاک خود را پایین بیاورید و آن را اسیدی تر کنید ابتدا عاملی که باعث قلیایی شدن pH شده است را تشخیص دهید و سپس با کمک یکی از عوامل زیر pH خاک را پایین ببرید. گوگرد عنصر گوگرد یکی از موادی است که غالبا برای اسیدی سازی چشمگیر خاک و کاهش pH مورد استفاده قرار می گیرد زیرا نسبتا ارزان و بی خطر است و برای استفاده به راحتی قابل دسترس می باشد متاسفانه واکنش گوگرد در خاک کند است و استفاده از آن مدت زمان کاهش pH خاک را طولانی می کند اما نسبت به روش های دیگر احتمالا آسیب کمتری به گیاهان می زند. در واقع گوگرد مصرفی قبل از کاهش pH خاک باید دو فرایند ( بیولوژیکی و شیمیایی) را طی کند. در فرایند بیولوژیکی باکتری های خاک عنصر گوگرد را با آب و اکسیژن در خاک ترکیب می کنند تا اسید سولفوریک تشکیل شود و در صورتی که خاک گرم و مرطوب و جمعیت میکروبی فعال باشد 3 تا 6 ماه طول می کشد و به طور کلی تاثیر کامل گوگرد روی pH خاک ممکن است یک سال زمان ببرد. دقت شود که کاربرد زیاد گوگرد ( بیشتر از مقدار توصیه شده) ممکن است باعث کاهش pH به مقدار پایین تر از حد بهینه شود و مشکلات حادتری را برای گیاهان به وجود آورد. دقت شود هر گونه کاربرد نهایی گوگرد و سایر عناصر غذایی باید بر اساس آزمایش خاک صورت گیرد. کودهای شیمیایی استفاده از کودهای شیمیایی می تواند به عنوان یکی از روش های کاهش pH در نظر گرفته شود. کودهای آمونیومی شامل اوره، آمونیوم نیترات و سولفات آمونیوم مدتی است که توسط کشاورزان برای تامین نیتروژن و اصلاح pH خاک (پایین نگه داشتن) در محدوده مورد نظر مورد استفاده قرار می گیرد. باکتری های موجود در خاک آمونیوم موجود در این کودها را به ترکیبات اسیدی تبدیل می کنند که علاوه بر باروری باعث اسیدی تر شدن خاک می شوند. با این حال برای جلوگیری از مصرف زیادی نیتروژن، استفاده از این محصولات فقط برای تغییرات تدریجی pH خاک مورد استفاده قرار می گیرند سولفات آمونیوم نسبت به کودهای دیگر در هر کیلوگرم دو تا سه برابر بیشتر اسید تشکیل می دهد. این کود در خاک محلول است با این وجود یک وسیله مناسب برای کاهش pH خاک در طول دوره رشد گیاهان نیست. دی آمونیوم فسفات و مونو آمونیوم فسفات میزان اسید بالقوه ای نسبت به اوره و آمونیوم نیترات دارند. نیترات کلسیم و نیترات پتاسیم باعث افزایش pH خاک می شوند، بنابراین اگر pH خاک بالا است باید از مصرف آنها جلوگیری کرد. بصورت کلی این کودها نباید برای کاهش pH خاک مورد استفاده قرار بگیرند اما اغلب مسئول تغییر تدریجی pH خاک در مزارع بزرگ و تجاری هستند. سولفات آهن و سولفات آمونیوم ترکیبات دیگری هستند که به صورت محدود برای کاهش pH خاک مورد استفاده قرار می گیرند. این ترکیبات pH خاک را سریعتر از گوگرد کاهش می دهند زیرا آنها به جای واکنش های بیولوژیکی فقط به واکنش های شیمیایی نیاز دارند. در صورت استفاده از این ترکیبات برای کاهش pH باید 8 برابر بیشتر از گوگرد مصرف شوند. مصرف بیش از حد این محصولات باعث خطر سمیت آهن و آلومینیوم می شود ( بیشتر از 200 کیلوگرم در هکتار). مصرف اسیدهایی مانند: اسید سولفوریک (غالبا در زمانی که دمای خاک پایین است یعنی اوایل فصل بهار یا در کشت های زمستانه. به هر حال با احتیاط و با مشورت کارشناسان مصرف شود) اسید نیتریک بعنوان یکی از پرکاربرد ترین راها در استفاده از اسید در کشاورزی مطرح است (غالبا در زمان رشد رویشی مصرف می شود) و اسید فسفریک (در زمان ریشه زایی و گلدهی) نیز میتوانند خیلی سریع، هم pH خاک را کاهش دهند و در نتیجه موجب افزایش جذب عناصری مانند فسفر، روی، منگنز و آهن شودند، و هم اینکه رسوبات لوله ها و قطره چکان ها را باز کنند (اما ممکن است حاصلخیزی خاک را نیز در آینده کاهش دهد)از کانال پیام سبز مواد آلی: اضافه کردن هر نوع ماده آلی به خاک باعث اسیدی تر شدن خاک می شود اما پیت ماس از اهمیت ویژه ای برخوردار است با این حال باید مقادیر بسیار زیادی ماده آلی به خاک اضافه شود تا تاثیر قابل توجهی بر روی pH داشته باشد ولی بعلت اصلاح ساختارش مناسب خاک و هزینه کم می تواند بسیار موثری باشد. @jpz09113931202
⭕️دوقلو ،سه قلو شدن هلو🍑 🔘دمای بالا هنگام گرده افشانی یکی از مهمترین علت های چندقلو شدن می باشد☑️ @jpz09113931202 یکی از عوامل مهم که خیلی در باغات شایع است و موجب ریز میوه گی درختان هلو میشود بیماری بانام (فیتو پلاسما ) می باشد که یک نوع انگل سلولی است شبیه ویروس است اما در اصل  یک باکتری است که وارد اوند های ابکشی میشود و مانع جریان شیره گیاه به میوه ها و شاخه ها هوایی میشود  وموجب ریز میوه گی وفندقی ماندن میوه و کاهش عملکرد میشود و درصورت حاد بودن این بیماری زوال تدریجی و خشک شدن درختان را در پی دارد و در شرایط اکسیژن کم ریشه انها تولید سیانید هیدروژن میکند و ریشه انها اسیب میبیند چنین شرایط مشابهی برای هم رخ میدهد درخت نیز نسبت به کمبود آهن حساس می باشد) 🔶 را در زمین های نم دار و عمیق بیشتر روی پایه آلو و در زمین های کم قوت، روی پایه زردآلو پیوند می زنند از کانال پیام سبز و با نياز سرمايي حدود 1000-400 ساعت در مناطق با آب و هواي تابستانهاي گرم و خشك و فاقد سرماي ديررس بهاره به خوبي پرورش مي يابند. هلو نسبتا زود و قبل از ، و گل مي­دهد و در مقايسه با بسياري از گونه­هاي درختان ميوه نسبت به سرما مقاومت كمتري دارد. تقريبا در تمام مناطق كشت هلو سرما يك مسئله مي­باشد. از اينرو آنها به عنوان سازگار با گرما در نظر گرفته مي شوند و به مقدار زياد در شرايط آب و هوايي مديترانه­اي كشت شده­اند.
🍃چرا مواد آلی خاک کاهش می‌یابد؟ مواد آلی خاک، همانند هوموس، نقش بسیار مهمی در حفظ حاصلخیزی خاک، بهبود ساختار آن و افزایش ظرفیت نگهداری آب و مواد غذایی دارد. کاهش مواد آلی خاک، مشکلی جدی در کشاورزی مدرن است که می‌تواند منجر به کاهش تولید، فرسایش خاک و مشکلات زیست‌محیطی شود. دلایل اصلی کاهش مواد آلی خاک:👇👇👇 ●کاهش بقایای گیاهی: شخم زدن مکرر و عمیق خاک برداشت کامل بقایای گیاهی پس از برداشت محصول استفاده از سیستم‌های کشت یک‌ساله ●استفاده بیش از حد از کودهای شیمیایی: کاهش فعالیت میکروارگانیسم‌های خاک تغییر در نسبت کربن به نیتروژن در خاک از کانال پیام سبز ●فرسایش خاک: شستشوی مواد آلی توسط آب انتقال ذرات خاک به مناطق دیگر ●تغییر کاربری اراضی: تبدیل اراضی کشاورزی به مناطق مسکونی یا صنعتی ●خشکسالی و تغییرات آب و هوایی: کاهش فعالیت میکروبی و تجزیه ●آتش‌سوزی‌های عمدی و غیرعمدی: از بین رفتن کامل مواد آلی در مناطق سوخته @jpz09113931202
سلام و وقت بخیر دوستان با توجه به اینکه حجم مطالب کانال زیاده و سلایق شما عزیزان برحسب شغل شما اینکه گلخانه دار باشید یا باغدار و یا دانشجو متفاوت هست برای رسیدن سریع به مطالب مد نظرتون چند راهکار وجود داره:: _زیر تمام فیلمهای آموزشی و یا مطالب علامت هشتک و کلمه وجود داره مثلا یا یا و غیره اگر روی هشتک زیر جمله فشار دهید کلیه مطالب و تعداد مطالب راجع به همون مطلب براتون در زیر صفحه نمایشگر مشخص و با علامتهای بالا و پایین زیر صفحه نمایشگر گوشی به پله های بالاتر و یا پایین تر جابجا میشوید تا مطلب مورد نظرتون رو بیابید _یا با فشار دادن علامت سه نقطه در بالای سمت راست صفحه چند کلمه میاد با فشردن کلمه جستجو شما علامت هشتک و کلمه مورد نظرتون مثل یا یا و الا اخر رو بزنید طبق رهنمود قبلی لیست مطالب در اون زمینه میاد و شما با علامت فلش زیر صفحه نمایشگر به سمت بالا یا پایین جابجا میشوید تا به مطلب مورد نظرتون برسید _بعد فشردن سه نقطه بالای سمت راست صفحه نمایشگر و فشردن کلمه جستجو میتونید بدون علامت هشتک کلمه مدنظرتون رو بنویسید و بعد به لیست مطالب مربوطه طبق رهنمودهای قبلی وارد میشوید _جهت ورود به لیست تصویری کانال برروی کلمه پیام سبز در قسمت سمت چپ و بالای صفحه نمایشگر اگر ضربه بزنید لیست باز نشده فیلم و تصاویر میاد و شما با باز کردن فیلم مدنظرتون به پاره ای از آموزشهای کانال دست پیدا میکنید با ارزوی پیروزی برای یکایک شما عزیزان مدیریت کانال پیام سبز پاشا زانوسی
✅ ضرورت تغذیه گیاهان پس از برداشت برای چیست❓👇👇 1️⃣ تغذیه درختان میوه پس از برداشت محصول (تغذیه پاییزه) از ابعاد گوناگونی حائز اهمیت میباشد. در طول فصل رشد و تا زمان به ثمر رسیدن محصول، حجم بالایی از فعل و انفعالات بیوشیمیایی در گیاه رخ میدهد و در نتیجه سطح بالایی از انرژی و ذخایر کربوهیدراتی توسط درختان مصرف میشود. 2️⃣ در طول فصل زمستان ریشه ها غیر فعال بوده و به ذخایر کربوهیدراتی وابسته هستند. بهترین زمان برای بالابردن ذخیره غذایی درختان، مرحله بعد از برداشت محصول است؛ در این مقطع زمانی بخش عمدهای از عناصر غذایی جذب شده توسط ریشه و نیز عناصر جذب شده توسط برگها در طی محلول پاشی، در سرشاخه ها و جوانه های گل ذخیره میگردند. 3️⃣ افزایش غلظت عناصر در سرشاخه ها و جوانه های گل موجب افزایش مقاومت آن ها نسبت به سرمای زمستانه و بهاره میگردد. همچنین تغذیه پاییزه در تامین عناصر غذایی مورد نیاز در اوایل فصل رشد درختان موثر است. در آغاز فصل رشد، بخش هوایی درخت شامل جوانه های زایشی (گل) و رویشی (برگ)فعالیت خود را با رشد سریع آغاز مینمایند؛ این در حالی است که تقریبا هشت هفته پس از روئیدن برگچه ها رشد و نمو ریشه ها فعال و جذب عناصر غذایی از خاک آغاز میگردد. 4️⃣ بنابراین عناصر غذایی مورد نیاز جهت رشد درختان در اوایل فصل بهار، از ذخایر کربوهیدراتی تامین میگردد. از اینرو تغذیه پس از برداشت می تواند راهکار کمکی برای ذخیره سازی عناصرمورد نیاز برای شروع فعالیت گیاه و رشد جوانه ها باشد. با این وجود اهمیت ویژه تغذیه پائیزه درختان میوه به سبب نقش کلیدی آن در فرآیند تشکیل میوه میباشد. 5️⃣ در این رابطه یک توصیه کودی مناسب در این مقطع زمانی، موجب افزایش تولید دانه گرده و تشکیل تعداد بیشتر گل و میوه میگردد. سه عنصر روی، بر و ازت در فرآیند فروت ست و تشکیل و تکامل تخمک (بخش اصلی جوانه گل) نقش اساسی ایفا مینمایند. در باغات گوناگون، نوع درختان میوه و انواع کمبودها و اختلالات موجود، تعیین کننده فرمولاسیون توصیه کودی برای فصل پس از برداشت محصول می- باشد؛ با این حال بهره مندی از ترکیبات کودی حاوی عناصر ازت، روی و بر به صورت عمومی برای تمام باغات توصیه می شود.از کانال پیام سبز @jpz09113931202 اهمیت تغذیه مناسب در سال های کم بار یا OFF، کمتر از سال های پربار یا ONنیست، به خصوص در مورد و . به عبارتی فسفر و ازت، در سال های کم بار، در زمان رشد بهاره و ، نسبت به سال پربار جذب بیشتری توسط درخت دارند. توسعه ریشه در سالOFF نسبت به سال ON بیشتر انجام می‌شود و بنابراین درخت مصرف فسفر بیشتری در این زمان دارد و بخشی از عناصر جذب شده در سال OFF یا نابارور در گیاه مانند ریشه، ساقه و جوانه ها برای افزایش توان گیاه در سال ON یا بارور ذخیره می‌شود و هنگام باردهی، توان درختان را در سلامت و تولید محصول مناسب افزایش می دهند، لذا درختان در تمام طول سال نیازمند تغذیه اصولی و رسیدگی می‌باشند. @jpz09113931202
26.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ آموزشی اندامهای بارده سیب و گلابی جهت عملیات هرس @jpz09113931202
هدایت شده از فن&زندگی
☯️سروِ باستانی 5 هزار ساله؛ پارک ملی تندوره @jpz09399909120
پایه هلو، شلیل و بادام GN15 پایه GN15 دورگه بادام و هلو می باشد. این پایه اصلاح شده کشور اسپانیا است و دارای مقاومت بالایی نسبت به بیماری نماتد می باشد. با توجه به نقش پایه در میزان رشد رویشی و میزان عملکرد و مقاومت به بیماریها،انتخاب پایه مناسب نقش بسزایی در برنامه مدیریت باغ خواهد داشت . به طور کلی پایه های درختان میوه به دو روش جنسی و غیر جنسی تکثیر میشوند . در تکثیر جنسی تفرق صفات حاصل می شود و نهال های حاصله از نظر خصوصیات ژنتیکی تغییر می یابند . از چند دهه پیش سعی بر این است تا از روش تکثیر غیر جنسی برای توسعه باغات میوه استفاده شود. یکی از پایه های هم گروه که به تازگی معرفی شده پایه گارنم یا  GN15  با منشاء کشور اسپانیا است این پایه از تلاقی پایه بادام گارفی به عنوان والد مادری با پایه هلوی نمارد به عنوان گرده دهنده به دست آمده است. این پایه سازگار با خاک های قلیایی و آهکی و بدون زردی و علائم کمبود آهن می باشد. سیستم ریشه پایهGN15 قوی تر، بزرگتر و عمیق تر از پایه بذری است. پایه GN15 نسبت به نماتد گال طوقه مقاوم است. قابلیت پیوند انواع ارقام هلو، شلیل و بر روی پایه ی GN15 وجود دارد.از کانال پیام سبز نهال های پیوندی بر روی پایه GN15 زود بارده، پرمحصول و با عمر طولانی بیش از ۲۵ سال می باشد و ضمن افزایش عملکرد ارقام پیوندی ( عملکرد تا ۶۰ تن در هکتار ) سبب افزایش کیفیت میوه نیز می گردد. پایه GN15 میوه های درشت تر و با کیفیت تری نسبت به GF دارد. میوه هایی که حاصل می شوند از ارقام پیوندی بر روی این پایه یکدست و همگن می باشند.فاصله کشت که برای پایه GN15 4*5 متر یا ۳.۵*۴ متر توصیه می شود. @jpz09113931202
پایه رویشی جی اف (GF) 677 یکی از مهمترین پایه­ های رویشی که کاربرد گسترده­ ای در باغستان­ های ، و همچنین دارد، پایه GF677 می‌باشد. این پایه از تلاقی Prunus persica × Prunus amygdalus بصورت طبیعی در سال 1965 توسط محققان انستیتو ملی تحقیقات کشاورزی فرانسه (INRA) در ایستگاه تحقیقاتی  Grande Ferredeشناسایی گردید. رشد مطلوب این پایه در خاک­ های ضعیف و تا حدودی باتلاقی که امکان رشد هلو در آن وجود ندارد . شرایط خشک که احداث باغستان بادام با مشکل مواجه می­باشد از مزایای این پایه است. پایه GF677 دو رگه هلو و بادام و منشاء آن کشور فرانسه می باشد. این پایه  بسیار قوی بوده و دارای رشد رویشی بسیار زیادی می باشدهمچنین دارای سیستم ریشه قوی تر، بزرگتر و عمیق تر از پایه بذری مثل شفتالو می باشد. در خاک های آهکی قابل استفاده است، اما برای خاک های با بافت سنگین توصیه نمی شود. پایه GF677 نسبت به خشکی مقاوم است و مناسب خاک های فقیر و خشک می باشد. میزان مقاومت  این پایه شرایط نامساعد خاک مانند آهک بالا می باشد. این پایه تحمل فرسودگی خاک را دارد و در زمین های شیب دار می توان از آن استفاده کرد. پایه GF677 مقاومت بالایی به کلروز و کمبود آهن و باکتری نماتد گال طوقه ( Crown gall ) دارد. همچنین نسبت به ورتیسیلیوم و فیتوفترا مقاومت خوبی دارد.از کانال پیام سبز پایه GF677 ایده آل برای کاشت مجدد می باشد ( یعنی بیماری بازگشت نداشته و می توان باغ هلو و شلیل قبلی از GF استفاده کرد ). قابلیت پیوند انواع ارقام هلو، شلیل و بادام بر وری پایه GF677 وجود دارد. فاصله کاشت ۴*۵ متر یا ۳.۵*۴ متر برای این پایه توصیه میشود. نهال های پیوندی بر روی پایه زودبارده، پرمحصول و با عمر طولانی بیش از ۲۵ سال می باشند ومیوه های یکدست و با کیفیت بالا مانند فرم، رنگ و زمان رسیدن تولید می کند. @jpz09113931202  
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علایم خسارت افت تریپس " آفت تریپیس تخم های خود را با مدفوع در زیر سطح برگ می پوشاند و قبل از شروع حرکت آنها را به سختی می توان شناسایی کرد. اما در زمان حرکت آنها اگر از کارتهای آبی و زرد استفاده می کنید مشاهده ی این کارت ها میتواند به شما برای تشخیص سریع کمک کند. راهکار دیگر شناسایی این آفات جای نیش خوردگی در برگ های جوان است که شروع حمله ی تریپس را نشان می دهد. این خسارات می تواند بر روی غنچه ها و گل ها نیز باشد. با کنترل کردن پشت برگ ها نیز میتوانیم احتمالا حشره ها را ببینیم. مبارزه با تریپس مبارزه بیولوژیک استفاده از کارت آبی بهترین روش مبارزه بیولوژیکی با این آفت است. استفاده از این کارت ها باعث کم شدن جمعیت این آفت می شود و برای بسیار مفید است. استفاده از کارت آبی بهتر و کاراتر از کارت زرد است.از کانال پیام سبز تمیز کردن گیاه نیز میتواند مفید باشد با استفاده از صابون باغبانی می توانید گیاهانتان را بشورید. همچنین می توانید نواحی آسیب دیده را جدا کرده و دور بریزید. مبارزه ی شیمیایی در مبارزه ی شیمیایی ممکن است علاوه بر کشتن تریپس های آفت یک نوع تریپس مبارز را نیز بکشید اما برای کنترل این آفات گاهی نیاز ضروری است که از حشره کش ها استفاده کنید. این حشره کش ها عبارتند از استامی پراید – کنفیدور – ابرون – دی کلروس – پرمترین – موونتو – اتیون – دیازینون - دلتامترین @jpz09113931202 @jpz09113931202
33.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپی رو که مشاهده میکنید ارتفاعات البرز مرکزی روستای سنار مرزن اباد این منطقه که به شکل منظم هست باغ نیست درختان کاشته شده تو دهه پنجاه هست که فارغ از هر گونه نگاه سیاسی بسیار قابل تقدیر هست امیدوارم مدیران به جای برنامه جنگل خواری درختان پهن برگ هیرکانی تغییر رویکرد بدهند البته در پی افتضاحات تخلیه جنگل از درختان صنعتی و رهاسازی جنگل بدون واکاری ان یه تنفس ده ساله به جنگل داده اند امید هست باهمان شدت که از منافع جنگل برخوردار شدند برای جنگل این ریه طبیعت هزینه کنند البته بایستی این فرهنگ دفاع از جنگل در جامعه و مردم رایج بشه تا فردی قدرت تخریب جنگل و اکوسیستم طبیعی رو نداشته باشه @jpz09113931202