✡ طراح و فرمانده کودتای ٢٨مرداد کیست؟ (۴)
⚔ کمپانی کلینورت بنسون، اینتلیجنس سرویس بریتانیا و ایران
1⃣ ارتباطات #خاندان_یانگ با مؤسسهٔ عظیم تجاری- مالی #کلینورت_بنسون از اهمیت اساسی برخوردار است.
2⃣ زیرا #جرج_کندی_یانگ طی سالهای پس از کنارهگیری ظاهری از ام.آی.سیکس بهعنوان عضو هیئت مدیرهٔ این مؤسسهٔ دلالی و بانک تجاری عمل میکرد.
3⃣ او در این رابطه، بارها به ایران سفر کرد و با #محمدرضا_پهلوی ملاقات نمود.
4⃣ کلینورت بنسون همان مؤسسهای است که در #سالهای_اخیر سفرهای هیئتهای بزرگ تجاری بریتانیا به ایران را سازمان داد.
5⃣ کلینورت بنسون، همانند مؤسسات مالی شرودر، مورگان گرنفل و والپول گرینول از مراکز اصلی سرمایهگذاری #زرسالاران_یهودی و شرکای ایشان بهشمار میرود.
6⃣ کلینورت بنسون از پیوندهای گسترده و عمیق با سرویس اطلاعاتی بریتانیا برخوردار است تا بدان حد که میتوان آن را یکی از اصلیترین کمپانیهای پوششی ام.آی.سیکس دانست.
7⃣ کلینورت بنسون امروزه، در مشارکت با بانک درسدنر، مؤسسهٔ درسدنر کلینورت بنسون را پدید آورده است که بهعنوان یکی از بزرگترین مؤسسات سرمایهگذاری جهان شناخته میشود.
✍ استاد عبدالله شهبازی
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 http://jscenter.ir/slave-jews/pahlavi/8267
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : چهارشنبه
🌞 ٢٩ مرداد ۱۳۹٩ هجریشمسی
☪️ ٢٩ ذیحجه ۱۴۴۱ هجریقمری
✝️ ١٩ اوت ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ٢٩ آو ۵۷۸۰ عبری
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ برخی صحابه که در اسلامشناسی مایهای نداشتند، سخنانِ یهودیان را گرفتند و بهصورت روایت نقل کردند. و اینچنین، اسرائیلیات و تحریفات توراتی به عالم اسلامی پا نهاد و ماندگار شد!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ آغاز ورود اسرائیلیات به تفسیر قرآن
1⃣ آغاز ورود #اسرائیلیات در #تفسیر قرآن را عهد صحابه دانسته و یکی از منابع تفسیری را نیز #اهل_کتاب شمردهاند.
2⃣ صحابه وقتی به داستانی از داستانهای قرآن برخورد میکردند، دوست داشتند در مورد زوایای پنهان آن، که قرآن متعرّض آن نشده، پرسوجو کنند؛ ولی جز #یهودیان تازهمسلمان، کسی را که پاسخگوی آنان باشد نمییافتند؛ از اینرو، بسیاری از اطلاعات را از آنان دریافت میکردند.
3⃣ قدیمیترین منبع اطلاعات، یا یهودیان تازهمسلمان بودند و یا عربهایی که قبل از گرایش یهودیان به اسلام، با آنان و نیز مسیحیان شبهجزیره و نواحی همسایه ارتباط داشتند.
4⃣ بهعلت نهی پیامبر (ص)، #صحابه در زمان حیات ایشان به خود اجازه نمیدادند که به اهل کتاب مراجعه نموده یا مطالبی را از آنان نقل کنند. تنها کسانی از صحابه به اهل کتاب مراجعه مینمودند که از نظر علمی دارای بضاعت اندکی بوده و از اینرو، فریفتهٔ سخنان آنان میشدند.
5⃣ استاد سیدمرتضی عسکری دربارهٔ «تیممِ داری» مینویسد:
✍ افرادی از صحابه که از نظر اسلامشناسی چندان مایهای نداشتند، همچون ابوهریره و اَنَس و عبدالله بن عمر، و نیز تابعین که میخواستند اسلام را از زبان تمیمیها بیاموزند، سخنانِ این عالم تازهمسلمان را گرفتند و بهصورت روایت برای نسلهای بعد نقل کردند. اینگونه، سلسله روایاتی که در علم حدیثشناسی بدان «اسرائیلیات» گفته میشود، یعنی داستانهای بنیاسرائیل و آنچه در #تورات تحریفشده بود، به عالم اسلامی پا نهاد و عنوانِ تفسیر و حدیث و تاریخ اسلامی به خود گرفت!!
✍ نویسنده: محمدتقی دیاری
📖 متن کامل این مقاله بههمراه منابع:
👉 goo.gl/28ZGs5
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ یکی از ریشههای اصلی نشر و گسترش اسرائیلیات و احادیث جعلی، شیوع قصهخوانی و آزادی عملِ داستانسرایان در پناه دستگاه خلافت و دولت اموی بود!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ دستگاه خلافت و داستانسرایان اسرائیلی (١)
1⃣ یکی از ریشههای اصلی نشر و گسترش #اسرائیلیات و #احادیث_جعلی در میان مردم، شیوع قصهخوانی و آزادی عمل داستانسرایان در پناه دستگاه #خلافت و دولت اموی بود. آزادی عمل قصهخوانان در شرایطی بود که نگارش و نقل احادیث و سنّت پیامبر (ص) از سوی خلفا، بهویژه با فرمان رسمی خلیفهٔ دوم، منع میشد!!
2⃣ در دورهٔ صحابه و تابعین و پس از آن، کسانی که در حوادث گذشته و تاریخ انبیا و خلقت و امثال آن سخن میگفتند، و سخنانشان نوعی شباهت ظاهری با داستانهای قرآن داشت، به «قَصّاص» مشهور شدند. منبع اصلی اینان را #تورات و نقلهای شفاهی رایج در میان #علمای_یهود تشکیل میداد.
3⃣ گفته شده قصهخوانی در زمان پیامبر (ص) و ابوبکر وجود نداشته و از زمان خلیفهٔ دوم و با اجازهٔ او آغاز شده است. قصهخوانان داستانهای #یهودیان را بهنام #تفسیر قرآن و بهقصد تخریب و تحریف مبانی اعتقادی، در لابهلای تعالیم اسلامی و تفاسیر قرآنی جای دادند. زمامداران نیز آنان را برای اهداف سیاسی خود به کار گرفتند.
4⃣ #عمر به #تمیم_داری اجازه داد تا پیش از خطبههای نماز جمعه به ایراد موعظه و قصه بپردازد و پس از وی، #عثمان اجازه داد تا او هفتهای دوبار به این کار ادامه دهد. عُبَید بن عُمَیر نیز در زمان عمر اجازهٔ قصهخوانی یافت. نخستین کسی که در مصر به داستانسرایی پرداخت، سلیمان بن عِتْر تُجِیبی بود. او از سوی #معاویه، عهدهدار امر قضاوت و قصهگویی شد، اما بعدها معاویه او را از قضاوت عزل، و تنها موظف به داستانسرایی نمود!
5⃣ #عبدالله_بن_سلام، #کعبالأحبار و #وهب_بن_منبه سهم فراوانی در نقل افسانهها داشته، و ردّ پای آنان را در روایات تفسیری مشاهده میکنیم. ابنکثیر دربارهٔ کعبالأحبار میگوید:
✍ کعبالأحبار در زمان خلافت عمر اسلام آورد. وی از کتابهای کهن برای عمر نقلِ سخن میکرد. عمر به سخنان وی گوش فرا میداد و مردم را نیز در شنیدن سخنان وی آزاد میگذارد و مردم نیز گفتههای او را نقل میکردند...
6⃣ چنانکه دیدیم، در میان حاکمان، عمر و معاویه بیش از دیگران به دانشمندان #اهل_کتاب تمایل داشته، آنان را در نقل داستانهای تاریخیِ تورات و افسانههای خرافی آزاد گذاردهاند؛ بلکه در زمان معاویه بیشترین #جعل_حدیث در فضیلتسازی برای حکّام و جلوگیری از نشر فضایل اهلبیت (ع) صورت گرفت.
🎯 برای روشن شدن این حقیقت تلخ، در ادامه به ٣ مطلب مهم اشاره میکنیم:
✍ نویسنده: محمدتقی دیاری
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ کعبالأحبار یهودی، بسیار مورد توجه خلیفهٔ دوم بود. او از کعب درخواست مینمود تا وی را موعظه کند!! گفتهاند اولین کسی که کعبالأحبار را مورد توجه قرار داد و او را وادار ساخت تا در مدینه بماند، خلیفهٔ دوم بود!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ دستگاه خلافت و داستانسرایان اسرائیلی (٢)
🎯 الف) رویکرد خلیفهٔ دوم به منابع دینی اهل کتاب
1⃣ چون اهل کتاب دارای کتاب آسمانی و پیشینهٔ تاریخی کهن بودند، عربهای عصر جاهلی برای آنان احترام خاصی قائل بودند، و برای آگاهی از مسائل دینی به آنان مراجعه میکردند. این هیمنهٔ دروغین اهل کتاب، حتی بسیاری از خواص صدر اسلام را نیز شیفتهٔ خود ساخته بود!
2⃣ خلیفهٔ دوم #تمیم_داری را بسیار احترام میکرد و به وی اجازه داده بود قبل از نماز جمعه، برای مردم سخن بگوید و خود نیز به شنیدن سخنان وی علاقه نشان میداد!
3⃣ روزی #عمر با نسخهای از #تورات نزد پیامبر (ص) آمد و گفت: ای رسولخدا! این نسخهای از تورات است. پیامبر سکوت کردند. عمر خواست تا تورات را بخواند؛ پیامبر ناراحت شده، هر لحظه رنگش برافروختهتر میگشت. ابوبکر جریان را متوجه شد و با تندی خطاب به عمر گفت: زنان داغدیده به عزایت بنشینند! نمیبینی که صورت پیامبر از شدت غضب و ناراحتی، به چه رنگی درآمده است؟ عمر پیامبر را نگریست و گفت: از خشم خدا و پیامبر او به خدا پناه میبرم... پیامبر (ص) فرمودند:
✍ ای فرزند خطاب! مگر شما در دین خود تردید و حیرت دارید؟! سوگند به آن کس که جانم در دست قدرت او است، من شریعتی پاک و روشن آوردهام... از اهل کتاب چیزی نپرسید؛ آنان هرگز شما را هدایت نمیکنند؛ زیرا خودشان گمراهند. اگر موسی (ع) زنده بود برای وی جایز نبود جز از من پیروی کند.
👈 این حدیث به طرق گوناگون در کتب معتبر اهلسنت آمده است. روایات مشابه دیگری نیز وجود دارد که از نقل آنها خودداری میشود.
4⃣ همچنین #کعبالأحبار یهودی، بسیار مورد توجه خلیفهٔ دوم بود. او گاهی از کعب درخواست مینمود تا وی و دیگران را موعظه کند!! گفتهاند اولین کسی که کعبالأحبار را مورد توجه قرار داد و او را وادار ساخت تا در مدینه بماند، خلیفهٔ دوم بود.
5⃣ آشنایی عمر با اهل کتاب، بهویژه دوستیِ وی با کعب، سبب میشد تا در مواقعی، با استناد به آنچه بر اهل کتاب رفته، مطالبی ابراز کرده، دست به اقداماتی بزند. برخی تصمیم خلیفه در منع نگارش احادیث پیامبر (ص) را ناشی از اثرپذیری وی از اهل کتاب دانستهاند.
✍ نویسنده: محمدتقی دیاری
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ گرچه «جعل حدیث» از همان دوران حیات پیامبر (ص) شروع شد و ایشان خود به این حقیقت تلخ تصریح کردهاند، اما بیشترین روایات جعلی در دوران حکومت «معاویه» ساخته شد!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ دستگاه خلافت و داستانسرایان اسرائیلی (٣)
🎯 ب) حکومت معاویه و رونق بازار جعل حدیث
1⃣ گرچه #جعل_حدیث از همان دوران حیات پیامبر (ص) شروع شد و ایشان خود به این حقیقت تلخ تصریح کردهاند، اما بیشترین روایات جعلی در دوران حکومت #معاویه ساخته شد.
2⃣ معاویه به کارگزارانش در تمام سرزمینهای اسلامی اعلام نمود هرکس در فضیلت #ابوتراب و خاندانش روایتی نقل کند، خونش هدر و مالش مباح است. وی دستور داد تا دوستداران #عثمان و جاعلان حدیث را شناسایی نموده و مورد اکرام قرار دهند، و مردم را دعوت کنند تا در فضایل صحابه و خلفا نقل حدیث نمایند و هیچ روایتی را که مردم در مورد ابوتراب نقل کردهاند، باقی نگذارند، مگر اینکه مشابه آن را در حق صحابه، بیاورند.
3⃣ در زمان معاویه روایات فراوانی در ستایش #شام و #بیتالمقدس، در برابر مدینه و مکه بهدست امثال #کعبالأحبار یهودی ساخته شد.
4⃣ کعبالاحبار مرکز حکومت پیامبر (ص) را شام معرفی میکند! زیرا معاویه امکانات حکومت خود را در شام فراهم آورده است. این معنا در گفتههای #ابوهریره نیز آمده است: «الخلافة بالمدینة و الملک بالشام».
5⃣ همچنین کعبالأحبار #یهودی میگوید: خانهٔ کعبه هر روز صبحگاهان به بیتالمقدس سجده میکند!! و... از امثال این روایات برمیآید که اهل کتاب تلاش داشتند تا اسلام و مقدسات آن را در برابر #آیین_یهود خاضع و تسلیم نشان دهند!!
✍ نویسنده: محمدتقی دیاری
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ آزادیِ عمل قصهخوانان اهل کتاب و جهل حاکمان و کنار ماندن امیرالمؤمنین (ع)، همگی زمینهٔ لازم را فراهم آوردند تا افرادی چون «تمیم داری» و «کعبالأحبار» با عقاید تحریفشدهٔ یهودی، به خواستههای طالبان دانش پاسخ بدهند!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ دستگاه خلافت و داستانسرایان اسرائیلی (۴)
🎯 ج) ناتوانی خلفا در پاسخگویی به مسائل دینی مردم
1⃣ آزادیِ عمل قصهخوانان #اهل_کتاب و تشویق آنان از سوی دولتمردان از یکسو و ناآشنایی دستاندرکاران حکومت بعد از پیامبر (ص) نسبت به مبدأ و معاد و جهان و ابتدا و انتهای آن، و کنار ماندن امیرالمؤمنین (ع) از سوی دیگر، همگی زمینهٔ لازم را فراهم آوردند تا افرادی چون #تمیم_داری و #کعبالأحبار که مغز و روح آنان از عقاید تحریفیافتهٔ #یهودی سیراب بود، به خواستههای طالبان دانش پاسخ بدهند؛ و چون آنها خطری برای قدرت خلافت به حساب نمیآمدند، عضوی از اعضای دستگاه قدرت محسوب شدند.
2⃣ اظهار ناتوانی و عجز خلفا در زمینههای گوناگون مسائل دینی (فقهی، اعتقادی و قضایی)، در کتابهای معتبر تاریخی ثبت گردیده است. [نمونهای از این عجز را در متن کامل مقاله مطالعه كنيد.]
✍ نویسنده: محمدتقی دیاری
📖 متن کامل این مقاله بههمراه منابع:
👉 goo.gl/48snAc
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : پنجشنبه
🌞 ٣٠ مرداد ۱۳۹٩ هجریشمسی
☪️ ٣٠ ذیحجه ۱۴۴۱ هجریقمری
✝️ ٢٠ اوت ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ٣٠ آو ۵۷۸۰ عبری
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : جمعه
🌞 ٣١ مرداد ۱۳۹٩ هجریشمسی
☪️ ١ محرم ۱۴۴٢ هجریقمری
✝️ ٢١ اوت ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ١ اِلول ۵۷۸۰ عبری
🌍 مناسبتهای عبری
1⃣ آغاز #سلیحوت / ایام توبه و روزه و نماز
2⃣ آغاز شبهای احیاء و نیایش و مناجات
3⃣ آغاز ماه روزهٔ مستحب یهودیان (روزهای دوشنبه و پنجشنبه)
4⃣ صعود حضرت موسی (ع) به کوه سینا (کوه طور) جهت دریافت دومین لوحهٔ #دهفرمان و طلب آمرزش برای بنیاسرائیل (٢۴۴٨ عبری)
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : شنبه
🌞 ١ شهریور ۱۳۹٩ هجریشمسی
☪️ ٢ محرم ۱۴۴٢ هجریقمری
✝️ ٢٢ اوت ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ٢ اِلول ۵۷۸۰ عبری
🌍 مناسبتهای قمری
✍ ورود امام حسین علیهالسلام به كربلا (۶١ق)
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ پدیدهای که امروزه «شبکه» مینامیم، در ایران بسیار دیر شناخته شد؛ زمانی که آنقدر قدرتمند بود که بتواند این شناخت را به بنبست کشاند یا به بیراهه بَرَد!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ ما و «شبکه» (١)
1⃣ پدیدهای که امروزه #شبکه مینامیم، در ایران بسیار دیر شناخته شد؛ زمانی که آنقدر قدرتمند بود که بتواند این شناخت را به بنبست کشانَد یا به بیراهه بَرَد.
2⃣ پدیدهٔ فوق از دههٔ ۱۹۹۰، در فضای پس از فروپاشی اتحاد شوروی و پایان دوران ۴۵سالهٔ #جنگ_سرد، ابتدا در ایتالیا با نام #گلادیو و سپس در ترکیه با نام #ارگنهکن شهرت جنجالی یافت و بهتدریج در برخی کشورهای دیگر، با نامهای دیگر، موجودیّت آن شناسایی شد.
3⃣ «شناختِ» فوق نه کامل بود و نه به خنثی شدن #شبکههای_مخفی دوران «جنگ سرد» انجامید، ولی روشن شد که این سازمان در پسِ بسیاری از کودتاها و بمبگذاریها و عملیات تروریستی دهههایِ پیشینِ ایتالیا و ترکیه و کشورهای اروپایی، و در بسیاری موارد در پوشش سازمانهای راست یا چپ افراطی، بوده است.
4⃣ ربودن و قتل #آلدو_مورو، نخستوزیر پیشین ایتالیا، از مهمترین موارد است که #بریگاد_سرخ، سازمان مارکسیستی- چریکی نامدار ایتالیا انجام داد، ولی در دههٔ ۱۹۹۰ معلوم شد که این اقدام عملیاتِ #شبکه_گلادیو، از طریق «بریگاد سرخ»، بوده است.
✍ استاد عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ کلینورت بنسون (از مراکز اصلی سرمایهگذاری زرسالاران یهودی)، در سالهای گذشته سفرهای هیئتهای بزرگ تجاری بریتانیا به ایران را سازمان میداد!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ ما و «شبکه» (٢)
1⃣ شبکههای سرّی #پیمان_ناتو را دو چهرهٔ مقتدر اطلاعاتی جهان غرب، با اتکا بر امکانات پیمان ناتو و در چارچوب عملیاتی بهنام #استی_بیهایند از حوالی سالهای ۱۹۵۱-۱۹۵۲ بنیان نهادند:
2⃣ #جرج_کندی_یانگ (قائممقام سرویس اطلاعاتی بریتانیا) و ژنرال #لوسین_تراسکات (معاون سیا مستقر در فرانکفورت آلمان). بهگفتهٔ یکی از مأموران سابق ناتو، که به پروندههای عملیات سرّی در چند کشور اروپایی دسترسی داشته، میان سرویسهای بریتانیا و آمریکا تقسیم کار وجود داشت؛ انگلیسیها مسئولیت فرانسه و بلژیک و هلند و پرتغال و نروژ را بهدست گرفتند و آمریکاییها مسئولیت سوئد، فنلاند و مابقی اروپا را.
3⃣ دوران حضور ژنرال لوسین تراسکات آمریکایی در #ناتوی_اطلاعاتی کوتاه بود ولی جرج کندی یانگ تا زمان مرگ (۱۹۹۰) به تکاپو ادامه داد. قبلاً در مقالهای مفصل دربارهٔ جایگاه یانگ در تحولات تاریخ معاصر ایران و کمپانی کلینورت بنسون سخن گفتیم. (قسمت اول این مقاله، ٢٨ مرداد منتشر شد)
4⃣ هنوز نیز اطلاعات مربوط به یانگ کمیاب است. در سالهای اخیر است که نقش یانگ در ایجاد گروههای راست افراطی در بریتانیا و ساقط کردن دولت هارولد ویلسون و نقش او در پروندهٔ جنجالی نقش شخصیتهای مهم بریتانیا در سوءاستفاده از کودکان (قربانی کردن کودکان) بیشتر آشکار شده است.
✍ استاد عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ شبکهٔ مخفیِ ناتوی اطلاعاتی در ترکیه با نام ارگنهکن، زودتر از ایران شناخته شد. ولی در ایران چنان ناشناختگی و سکوتی حاکم است که تنها میتواند ناشی از اقتدار بینظیر یا کمنظیر «شبکه» باشد!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ ما و «شبکه» (٣)
1⃣ #ناتوی_اطلاعاتی مختص اروپا نبود. در سایر کشورهای متحد آمریکا و بریتانیا، بهویژه آنان که در مجاورت شوروی بودند، نیز #شبکههای_مخفی پدید آمد. مهمترین این کشورها #ایران و #ترکیه است.
2⃣ این #شبکه در ترکیه، با نام #ارگنهکن، زودتر از ایران شناخته شد و جنجالهای فراوان برانگیخت که تا امروز ادامه دارد. ولی در ایران چنان ناشناختگی و سکوتی حاکم بوده است که تنها میتواند ناشی از #اقتدار بینظیر یا کمنظیر «شبکه» باشد.
3⃣ آگاهی ما، گامبهگام، بهرغم موانع فراوان، با تلاش و ایثار کسانی که در این تکاپو گرفتار شدند، و در آغاز نمیدانستند با چه هیولایی مواجهاند، از نیمهٔ دوم دههٔ ۱۳۷۰ بهدست آمد، یعنی در زمانی که «شبکه» آنقدر قدرتمند بود که بتواند هرگونه تلاش پژوهشی یا دستاورد اطلاعاتی تصادفی را، که به این شناخت میانجامید، به بنبست کشانَد و تمامی راههای آگاهی را مسدود کند.
4⃣ امروزه میدانیم که در ماههای مشرف به پیروزی انقلاب، بهویژه از زمان دولت جعفر شریفامامی (از ۵ شهریور تا ۱۴ آبان ۱۳۵۷)، برجستهترین چهرههای تاریخ اطلاعاتی دوران #جنگ_سرد، از #جرج_کندی_یانگ و لرد #ویکتور_روچیلد تا #شاپور_ریپورتر و #یعقوب_نیمرودی به ایران وارد شدند و در تهران مستقر بودند.
❓ آنان به چه کاری اشتغال داشتند؟ جمع کردنِ بساط خود و خداحافظی با ایران یا بررسی تمهیدات لازم و دقیق برای آیندهٔ کار در ایران؟!!
✍ استاد عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ با انحلال شوروی (۱۹۹۱/۱۳۷۰) کارکرد سنّتی «شبکه» (مقابله با کمونیسم) منتفی شد ولی دو کارکرد دیگر (مهار نظام و بهرهبرداریهای مافیایی عظیم) همچنان ادامه یافت!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ ما و «شبکه» (۴)
1⃣ انقلاب اسلامی ایران در فوریه ۱۹۷۹ به پیروزی رسید. قریب به ١٠ ماه پیش، در آوریل ۱۹۷۸، در افغانستان، کودتای حزب مارکسیستی «دمکراتیک خلق» رخ داده بود. آنگونه که برژینسکی (مشاور امنیت ملی کارتر) بیان کرد، اولین فرمان رئیسجمهور برای شروع پروژهٔ تسلیح و تربیت «مجاهدین چندملیّتی» علیه حکومت شورویگرایِ افغانستان در ژوئیه ۱۹۷۹ به امضای کارتر رسید. حدود شش ماه بعد (دسامبر ۱۹۷۹) ارتش شوروی وارد افغانستان شد. با سقوط کارتر، «دوران ریگان» (۱۹۸۱-۱۹۸۹) فرارسید. این سالها بهعنوان «اوج جنگ سرد»، و پرتکاپوترین دورهٔ #جنگ_سرد در حوزهٔ اطلاعاتی، شناخته میشود. در این تکاپوی عظیم، #عملیات_مخفی در ایران جایگاه ویژه داشت.
2⃣ بهعلاوه، انقلاب اسلامی ایران چنان پتانسیل عظیم ضدآمریکایی-ضدصهیونیستی بروز داد، و چنان پژواک گستردهٔ منطقهای یافت، که آنرا به تهدیدی برای استیلای آمریکا بر منطقه تبدیل کرد. از اینرو، پیروزی انقلاب پایان کار #شبکه نبود بلکه آغازی دوباره، و اوج تکاپوهای آن، در ایران بود.
3⃣ در دوران پسا انقلاب، «شبکه» همچنان فعال بود و کارکردی سهگانه داشت:
🔸 هم به مأموریت کلاسیک و سنتی دوران «جنگ سرد» (پیشگیری از گسترش #کمونیسم) عمل میکرد،
🔸 هم میکوشید #انقلاب_اسلامی را مهار کند و نظام را به بیراهه بَرَد و به تباهی کشانَد،
🔸 و هم، آنگونه که بنیانگذاران و گردانندگان «شبکه» در دوران نهضت «ملی شدن صنعت نفت» عمل کردند، از وضع ایران و منطقه، بهویژه جنگ ٨ساله، سودهای مالی کلان بَرَد.
⚔ اینگونه بود که «شبکه» به مافیایی وحشتناک و بسیار قدرتمند بدل شد.
4⃣ با انحلال شوروی (۱۹۹۱) کارکرد سنّتی «شبکه» (مقابله با کمونیسم) منتفی شد، ولی دو کارکرد دیگر (مهار نظام و بهرهبرداریهای مافیایی عظیم) همچنان ادامه یافت.
✍ استاد عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ نخستین مطلبی که دربارهٔ «شبکه» در ایران منتشر شد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ ما و «شبکه» (۵)
1⃣ تصویر فوق 👆 نخستین مطلبی است که دربارهٔ #شبکه در ایران منتشر شد. (روزنامهٔ کیهان، ۶ بهمن ۱۳۶۹)
2⃣ یادداشت فوق از من است.
🔸 آن زمان هنوز نمیدانستم «ارتش سرّی سیا و ام.آی.سیکس در ایران» بازوی اطلاعاتی پیمان ناتو يا همان «ناتوی اطلاعاتی» است.
🔸 و تصور نمیکردم این «شبکه» در ایران پس از انقلاب همچنان فعال و قدرتمند، و حتی قدرتمندتر از پیش، است.
👈 به این دلیل، در پایان آن، سادهاندیشانه، نوشتم: «با پیروزی انقلاب اسلامی ایران این شبکه فعالیت خود را آغاز کرد ولی بهتدریج کشف و متلاشی شد.»
3⃣ آغاز شناخت ما از «شبکه» مقارن با موجی است که از ایتالیا، با افشای #عملیات_گلادیو آغاز شد و بهتدریج دانش ما را مستندتر و عمیقتر کرد:
4⃣ اولین بار جولیو آندرئوتی، نخستوزیر ایتالیا، در ۲۴ اکتبر ۱۹۹۰، در مجلس ایتالیا وجود #شبکههای_مخفی را در این کشور پذیرفت و موجودیت آن را اعلام کرد.
✍ استاد عبدالله شهبازی
👉 http://jscenter.ir/slave-jews/muslim-zionism/8578
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter