⚘من میگویم
⚘صبح قشنگترین اتفاق زندگیست
⚘اگر با لبخند به دنیا سلام کنی و
⚘با اهداف پررنگتر قلم سرنوشتت
⚘را به دست بگیری ...
⚘صبح را با سبزترین انرژی ها شروع کن
⚘که آیندهی سبزتری انتظارت را بکشد جانم
#صبحتـون_عاشقـانه ...🌸
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#املت_فوق_العاده
✍مواد لازم :
🥢۲ تا گوجه فرنگی
🥢۲ تا تخم مرغ
🥢۱ ق غ کره
🥢۱ ق غ روغن زیتون
🥢۱ حبه سیر
🥢آویشن
🥢پول بیبر
🥢نمک
🥢پنیر پیتزا
🥣طرز تهیه :
اول کره و روغن رو تو ماهی تابه میریزیم تا آب بشه،سیر رو داخلش رنده می کنیم،گوجه فرنگی ها رو مثل ویدیو👆🤗 میچینیم،نمک و ادویه هارو میزنیم،یکم که سرخ شدن برمیگردونیم،تخم مرغ با کمی نمک هم میزنیم و میریزیم روی گوجه فرنگی و بعد پنیر ....و تمام👍
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_مرغ😍😋
✍مواد لازم :
🥢مرغ چرخ شده ۵۰۰گرم
🥢نمک وادویه به میزان لازم
🥢سبزی معطرخشک یک قاشق غذاخوری
🥢برنج نیم پز یک لیوان
🥢لپه نیم پزشده نصف لیوان
🥢پیازرنده شده یک عدد
🥢موادسس
🥢پیازیک عدد
🥢رب گوجه یک قاشق غذاخوری
🥢نمک وادویه به میزان لازم
🥢سبزی معطریک قاشق مرباخوری
🥢الوبخارابه میزان لازم
🥢آب به میزان لازم
نکته: آب پیازروحتمابگیرین
🥣طرز تهیه :
ازسبزی معطرخشک یاتازه میتونیداستفاده کنین من ازمرزه خشک استفاده کردم
درب قابلمه روموقع پخت حتمانیم لابزارید
موقع حالت دادن داخل دست به صورت ضربه ایی چندبارانجام بدین تا کاملا فیکس بشه
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_کلم😍😋
مواد لازم :
🥢کلم:ی عدد
🥢برنج:ی لیوان با نیم دانه خوشمزه تر میشه
🥢لپه پخته:نصف لیوان
🥢گوشت چرخکرده:سیصدگرم
🥢سبزی دلمه:نیم کیلو
🥢پیاز:ی عدد بزرگ
🥢نمک فلفل زردچوبه گرد لیمو به مقدار لازم
🥢رب:نصف قاشق غ به دلخواه
⭕سس اول:چهار قاشق رب انار و دو قاشق شکر و سه قاشق سرکه با نصف لیوان آب جوش (ولی باز بستگی به ذائقه تون کم و زیادش کنید)
⭕سس دوم:,دو قاشق رب و نمک فلفل وی قاشق آبلیمو رو با نصف لیوان اب
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#پیتزا_سیب_زمینی
🔸 سیب زمینی هارو خلالی خیلی درشت یا ورقه ای برش بدین وبعد داخل اب جوش ونمک چند دقیقه ای بپزیید ،حواستون باشه زیادی نپزه که خرد بشه،بعد بچینید داخل سینی فر بهش نمک وفلفل وروغن زیتون یا کره بریزیید واجازه بدین در دمای ۲۰۰درجه سرخ بشن بعد بهش سس های دلخواه رواضافه کنید وهمچنین هرنوع موادی که به پیتزا دوست دارین اضافه بشه روهم خردکنید وروی سیب زمینی ها بریزیید من از قارچ وپنیر استفاده کردم شما ازژامبون ،فلفل دلمه،گریل مرغ یاهرچیز دیگه ای که خواستین استفاده کنیددراخر هم پنیر بریزیید وبزارین داخل فرتاپنیر اب بشه ورنگش طلایی بشه😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🆔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کشک_بادمجان
آموزش خوشمزه ترین کشک بادمجون رژیمی☺️
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#میوه_خشک_خانگی 🌶🍊
براي اينكه برش پرتقال تلخ نشود يك ليوان شكر ، يك ليوان آب و يك قاشق غذا خوري آبليمو را مخلوط كرده و روي حرارت بزاريد تا كمي بجوشه و وقتي سرد شد برش هاى پرتقالل رو دونه دونه داخل شربت گذاشته و سپس داخل آبكش بذاريد تا شربت اضافيش گرفته شود و بعد هم خشك كنيد.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#لیمو_خشک
راز لیمو بدون تلخی😍😋
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#کباب_انگشتی_کشمیری
✍مواد لازم :
🥢گوشت چرخ کرده300 گرم
🥢۱پیاز متوسط
🥢نان تست 3 تکه
🥢۱زرده تخم مرغ
🥢 نمک- فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
🥣طرزتهیه :
دور نون های تست رو جدا کنید و نونها رو در کمی آب یا شیر خیس کنید تا نرم بشن. پیاز رو هم رنده کنید. نیازی نیست آب پیاز گرفته بشه .گوشت وپیازو نون تستی رو که له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید.
تو دست بهشون شکل بدین و در روغن با حرارت کم سرخ کنید.
در ظرف رو ببندید تا کمی پخته بشن بعد کبابها رو برگردونید تا سمت دیگه هم پخته و سرخ بشه🥰
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پیراشکی_موزی_شکلاتی
فوق العاده خوشمزه👌😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#قیمه_نثار
🔸اول از همه گوشت رو بصورت قیمه ای یا درشت تر خرد کنید.پیاز نگینی رو تو روغن تفت بدید و بعدگوشتتون رو اضافه کنید و خوب تفت بدیدسپس رب گوجه فرنگی،زردچوبه،فلفل و درصورت تمایل کمی پودرهل و دارچینم بهش اضافه کنید و بزارید تا خوب تفت خورده بشه.بعدمقداری آب اضافه کنید و بزارید تا گوشتتون بپزه.اواخر پخت مقداری نمک و زعفران دم کرده اضافه کنید.توجه داشته باشید که فقط یه کوچولو باید آب داشته باشه گوشت بعداز پخت و پرآب نباشه.برنجتون رو خیس کنید و بعد آبکش کنید.زرشک رو بعد از شستن با کمی شکر تو کره تفت بدین..خلال پسته رو هم کمی تو کره تفت بدید...خلال بادومرو یه زمان خیلی کمتوی گلاب خیس کنیدو مجددا درکره تفت بدید.خلال پوست پرتقال روهم چندبار بجوشونیدو آبشو عوض کنید تا تلخیش گرفته شه و توی کره تفت بدین و بهش مقداری زعفران اضافه کنید.از مربای خلال پرتقال یا نارنج هم میتونید استفاده کنید.درنهایت تمامی این مواد رو روی برنجتون به هرشکلی که دوست دارید مخلوط یا جداگانه بریزید
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کیک_خیس
🥢شکر...... یک و نیم پیمانه
🥢روغن...... یک پیمانه
🥢 آرد..... 2 پیمانه
🥢 شیر یک و نیم پیمانه
🥢 تخم مرغ ......3 عدد
🥢بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
🥢وانیل ب مقدار لازم
🥢پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری
🥣طرز تهیه :
آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید بعد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه. بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید. دقت کنید چون خیلی زود خورد میشه اصلا نگران هم نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه فوق العاده خوشمزه است.روشم با شکلات تخته ای رنده شده تزیین کردم😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🌸الهی
🌷آغاز میکنیم روزمان را با نام زیبایت
🌸و برای همه دنیا دعا میکنیم
🌷مثل خودت ڪه مهربانی ات
🌸بر همه سایه افکنده است
الهی به امیــــد تو 💐
❤️سلام صبح قشنگ پاییزی تون بخیر❤️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
42.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#صبحانه
یه میان وعده یا صبحانه عالی برای بچه ها😍😍😍😋😋😋😋😋
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
#ارده_شیره
🍁صبحانه کامل پاییزی😋
🍘 ارده شیره غذای غلیظ و مناسب نیمه دوم سال است؛ در نیمه دوم سال غذاهای غلیظ(مثل کلهپاچه و حلیم و...) بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد؛ چرا که گوارش قویتر میشود👇
🍮 ارده به همراه عسل یا شیره(انگور، خرما) ترکیبی خوشمزه و باعث گرم شدن بدن میشود و بسیار مناسب برای افراد ضعیف و کم انرژی میباشد
👌افرادی که میگویند استخوانهایمان در فصل سرما یخ میزند، ارده شیره بخورند در طی روز گرمای خوبی میدهد😊
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
28.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#آشپزی
یه ساندویچ راحت و خوشمزه برای میان وعده بچه ها 😍😍😍😋😋😋😋
عالیه 👌👌
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#دیزایین_صبحانه
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#باقالی_پلو_و_ماهیچه
✍مواد لازم :
🥢ماهیچه ۲ عدد
🥢پیاز ۴ عدد
🥢سیر ۳ حبه ویکبوته
🥢زعفران
🥢روغن حیوانی
🥢برنج ۲ پیمانه
🥢باقالی پخته ۳۰۰ گرم
🥢شوید خشک ۴ ق غ
🥢دارچین ۱ ق غ
🥢نمک نصف ق غ
🥢فلفل سیاه زردچوبه و پاپریکا
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور خوشمزه با #مرغ و #نان لواش
✍مواد لازم:
🥢سینه مرغ خرد شده سه تکه
🥢روغن مایع سه قاشق غذاخوری
🥢ابلیمو دو قاشق غذاخوری
🥢فلفل سبز یک عدد
🥢ادویه مرغ دو قاشق غذا خوری
🥢نمک یک قاشق غذاخوری سرخالی
🥢سیر یکی دو حبه
🥢پیاز دو عدد خلالی خردشده
🥢فلفل دلمه ای رنگی سبز و قرمز از هر کدوم یک عدد خلالی خرد شده
🥣طرز تهیه:
نمک و یه قاشق روغن مایع و فلفل سبز و ادویه مرغ و ابلیمو رو به سینه های مرغ اضافه کنین و یک ساعت بزارید تا مرغ مزه دار بشه،دو قاشق روغن رو با فلفل دلمه ای رنگی و پیاز مخلوط کنین وکمی نمک بریزین و هم بزنید و بعد دو تیکه سیر اضافه کنیدوخوب مخلوط کنین حالامرغ مرینت شده رو اضافه کنید
و بعد مثل فیلم داخل نون لواش بپیچین و کمی پنیر چدار رو اون گذاشته و در فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بزارید😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دیزی_خونگی
✍مواد لازم :
🥢۵۰۰ گرم گوشت
🥢یک پیمانه نخود
🥢سه عدد گوجه فرنگی متوسط
🥢یک عدد پیاز متوسط رنده شده
🥢مقداری دنبه
🥢آب جوشیده
🥢سه عدد سیب زمینی
🥢کمی نمک، فلفل قرمز و زرد چوبه
🥢دو قاشق چایخوری مرزه خشک
🥢یک و نیم قاشق غذاخوری رب گوجه
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
#تزئین_سالاد
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ساندویچ_مرغ
🥢مرغ (ترکیب سینه و ران )۲تیکه
🥢قارچ ۳۰۰گرم
🥢پنیر پیتزا ۲۰۰گرم
🥢ادویه مرغ،نمک ،فلفل سیاه به میزان لازم(ادویه کچاپ)
🥢آبلیمو ۱قاشق غذاخوری
🥢پیاز ۱عدد
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#بادمجان_پلو
بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم.سپس با پیاز داغ، کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم.میتوانیم به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنیم.گوشت بزارید کامل بپزه
سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم.من ته_دیگ غذا ترجیح دادم برنج زعفرونی داشته باشم اگه این کار نکردید حتما یکم زعفران دم کرده بدید رو برنجتون.موقع سرو هم حتما یه ملاقه از اب گوشت بدید رو برنج تا طعم لذیذ تری پیدا کنه.
این دستور پخت مربوط به یک غذای محلی در روستا ی یرک اطراف قزوین است.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c