🍔#خمیر_جادویی
ازاین خمیرمیتونید برای#پیتزا #اشترودل و#پیراشکی و.. استفاده کنید.
بافت این خمیرفوق العاده میشه.
✍موادلازم:
🥢نصف قاشق چای خوری نمک
🥢یک قاشق مرباخوری پودرخمیرمایه
🥢نصف پیمانه(لیوان دسته دارفرانسوی)شیرولرم
🥢یک قاشق مرباخوری شکر
🥢۱.۵-۲لیوان آرد
🥢تخم مرغ یک عدد
🥢روغن مایع سه قاشق غذاخوری
🥣طرزتهیه:
شیرروباشکروخمیرمایه مخلوط کنید وبذارید یه ربع بمونه تاعمل بیاد.
سپس روغن ونمک وتخم مرغ رویه کم هم بزنیدوخمیرمایه عمل اومده رواضافه کرده همشون بزنید.
طبق فیلم آردروکم کم اضافه کنید تاخمیربه دستتون نچسبه وخمیرروبمدت دوساعت توآشپزخانه هوای معمولی بذاریدوبعدش میتونید استفادش کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
#خورشت_قیمه_بادمجان
✍مواد لازم
🥢گوشت لخم تکه شده ۲ فنجان
🥢لپه ۱ فنجان
🥢پیاز ۲ عدد
🥢گوجه فرنگی ۱ عدد
🥢روغن ۲ فنجان
🥢زعفران به مقدار لازم
🥢بادمجان ۱ کیلوگرم
🥢رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
🥢غوره ۱ قاشق غذا خوری
🥢لیمو عمانی ۴ عدد
🥢نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
🥣طرز تهیه
🔹یک عدد پیاز کوچک را با نصف فنجان روغن سرخ کرده، کمی زردچوبه به آن اضافه کنید. لپه را بشویید، به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید تا بعد از پختن، لپهها له نشود.
🔹گوشت، نمک، فلفل و در صورت دلخواه زعفران را اضافه و تفت دهید. لیمو عمانی یا غوره و سه الی چهار لیوان آب را اضافه کنید؛ در ظرف را بگذارید، با حرارت کم بپزید تا بعد از حدود دو ساعت خورش نیم پز شود
🔹بادمجانها را پوست بکنید، وسط آنها را برش بزنید و با یک و نیم فنجان روغن سرخ کنید. سپس روغن بادمجانها را جدا و یک عدد پیاز را در آن سرخ کنید.
🔹دو قاشق رب گوجه فرنگی را در یک فنجان آب حل کنید و در پیاز داغ تفت دهید و نصف آن را به خورش نیم پز شده اضافه کنید، بگذارید خورش با شعله کم حدود یک ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد
🔹یک عدد گوجه فرنگی و فلفل دلمهای را برش داده، همراه بادمجانهای سرخ شده و یک قاشق غوره به بقیه رب تفت داده شده اضافه کنید.
🔹در ظرف را بگذارید، آن را برای 5 دقیقه روی شعله بگذارید تا جا بیفتد. خورش قیمه و بادمجانهای جا افتاده را در ظرف بکشید تا خورشت آماده پذیرایی شود
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_زعفرانی
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
#ماش_پلو
دو پیمانه ماش رو خیس کردم و گذاشتم با کمی اب بپزه و اواخر نمک زدم
برنج رو دو ساعت قبل خیس کردم
۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده ویکعدد پیاز درشت رنده شده ونمک و فلفل و زردچوبه و یک قاشق ارد نخودچی مخلوط کردم و خوب ورز دادم بعد قلقلی درست کردم وتو روغن سرخ کردم
برنج رو آبکش کردم و موقع دم گذاشتم لابه لاش ماش ریختم ودم گذاشتم
یک پیمانه کشمش رو شستم ونیم ساعت تو اب نگه داشتم وبعد صاف کردم و با کمی کره تفت دادم
و موقع سرو لابه لای برنج و روی برنج ریختم و روی برنج کوفته قلقلی گذاشتم.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
#استیک_مرغ
✍مواد لازم
🥢سینه مرغ ۱ عدد
🥢سیر ۱ حبه
🥢نمک و فلفل به مقدار لازم
🥢کره ۲۰ گرم
🥣طرز تهیه:
🔹سینه مرغ تون را بی استخوان کنید و کف دستتون را روش بگذارید واز عرض یک برش بدهید .حالا لای کیسه فریزر بگذارید و با بیفتک کوب یا اگه ندارید لبه گوشت کوب یا پشت کارد آشپزخانه کمی بکوبیدش تا پهن تر بشه ولی خیلی زیادم باز و پاره نشه.
🔹کره رو بگذارید تا به دمای محیط برسه. روی یک طرف استیک هاتون کمی نمک و در صورت تمایل فلفل بپاشید و باچاقو به تمام قسمتهاش کره بزنید و سیر خرد شده.
🔹در این مدل استیک نیازی به استراحت نیست. البته میتونید حدود نیم تا 1 ساعتی استراحتش بدید اما در ظرف در بسته.
🔹حالا تابه چدنی تون رو حسابی داغ کنید و تکه استیکتون رو در حالی که حرارت متوسط رو به بالاست توی تابه از طرفی که کره و سیر داره بندازید. بعد از 3-4 دقیقه که یک طرف استیکتون سرخ شد طرف دوم رو برگردونید تا گریل بشه.
🔹همچنین استیکتون رو توی تابه مدام از این رو به اون رو نکیند و وقتی یک طرف کاملا آماده شد برش گردونید چون باعث از دست دادن آب میان بافتی استیک و خشک شدن اون میشه. استیکها از اون دسته غذاهایی هستند که باید بعد از آماده شدن فوری سرو بشند.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو😍😍
نوش جان 😋😋
⚘من میگویم
⚘صبح قشنگترین اتفاق زندگیست
⚘اگر با لبخند به دنیا سلام کنی و
⚘با اهداف پررنگتر قلم سرنوشتت
⚘را به دست بگیری ...
⚘صبح را با سبزترین انرژی ها شروع کن
⚘که آیندهی سبزتری انتظارت را بکشد جانم
#صبحتـون_عاشقـانه ...🌸
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#املت_فوق_العاده
✍مواد لازم :
🥢۲ تا گوجه فرنگی
🥢۲ تا تخم مرغ
🥢۱ ق غ کره
🥢۱ ق غ روغن زیتون
🥢۱ حبه سیر
🥢آویشن
🥢پول بیبر
🥢نمک
🥢پنیر پیتزا
🥣طرز تهیه :
اول کره و روغن رو تو ماهی تابه میریزیم تا آب بشه،سیر رو داخلش رنده می کنیم،گوجه فرنگی ها رو مثل ویدیو👆🤗 میچینیم،نمک و ادویه هارو میزنیم،یکم که سرخ شدن برمیگردونیم،تخم مرغ با کمی نمک هم میزنیم و میریزیم روی گوجه فرنگی و بعد پنیر ....و تمام👍
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_مرغ😍😋
✍مواد لازم :
🥢مرغ چرخ شده ۵۰۰گرم
🥢نمک وادویه به میزان لازم
🥢سبزی معطرخشک یک قاشق غذاخوری
🥢برنج نیم پز یک لیوان
🥢لپه نیم پزشده نصف لیوان
🥢پیازرنده شده یک عدد
🥢موادسس
🥢پیازیک عدد
🥢رب گوجه یک قاشق غذاخوری
🥢نمک وادویه به میزان لازم
🥢سبزی معطریک قاشق مرباخوری
🥢الوبخارابه میزان لازم
🥢آب به میزان لازم
نکته: آب پیازروحتمابگیرین
🥣طرز تهیه :
ازسبزی معطرخشک یاتازه میتونیداستفاده کنین من ازمرزه خشک استفاده کردم
درب قابلمه روموقع پخت حتمانیم لابزارید
موقع حالت دادن داخل دست به صورت ضربه ایی چندبارانجام بدین تا کاملا فیکس بشه
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_کلم😍😋
مواد لازم :
🥢کلم:ی عدد
🥢برنج:ی لیوان با نیم دانه خوشمزه تر میشه
🥢لپه پخته:نصف لیوان
🥢گوشت چرخکرده:سیصدگرم
🥢سبزی دلمه:نیم کیلو
🥢پیاز:ی عدد بزرگ
🥢نمک فلفل زردچوبه گرد لیمو به مقدار لازم
🥢رب:نصف قاشق غ به دلخواه
⭕سس اول:چهار قاشق رب انار و دو قاشق شکر و سه قاشق سرکه با نصف لیوان آب جوش (ولی باز بستگی به ذائقه تون کم و زیادش کنید)
⭕سس دوم:,دو قاشق رب و نمک فلفل وی قاشق آبلیمو رو با نصف لیوان اب
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#پیتزا_سیب_زمینی
🔸 سیب زمینی هارو خلالی خیلی درشت یا ورقه ای برش بدین وبعد داخل اب جوش ونمک چند دقیقه ای بپزیید ،حواستون باشه زیادی نپزه که خرد بشه،بعد بچینید داخل سینی فر بهش نمک وفلفل وروغن زیتون یا کره بریزیید واجازه بدین در دمای ۲۰۰درجه سرخ بشن بعد بهش سس های دلخواه رواضافه کنید وهمچنین هرنوع موادی که به پیتزا دوست دارین اضافه بشه روهم خردکنید وروی سیب زمینی ها بریزیید من از قارچ وپنیر استفاده کردم شما ازژامبون ،فلفل دلمه،گریل مرغ یاهرچیز دیگه ای که خواستین استفاده کنیددراخر هم پنیر بریزیید وبزارین داخل فرتاپنیر اب بشه ورنگش طلایی بشه😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🆔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کشک_بادمجان
آموزش خوشمزه ترین کشک بادمجون رژیمی☺️
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#میوه_خشک_خانگی 🌶🍊
براي اينكه برش پرتقال تلخ نشود يك ليوان شكر ، يك ليوان آب و يك قاشق غذا خوري آبليمو را مخلوط كرده و روي حرارت بزاريد تا كمي بجوشه و وقتي سرد شد برش هاى پرتقالل رو دونه دونه داخل شربت گذاشته و سپس داخل آبكش بذاريد تا شربت اضافيش گرفته شود و بعد هم خشك كنيد.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#لیمو_خشک
راز لیمو بدون تلخی😍😋
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#کباب_انگشتی_کشمیری
✍مواد لازم :
🥢گوشت چرخ کرده300 گرم
🥢۱پیاز متوسط
🥢نان تست 3 تکه
🥢۱زرده تخم مرغ
🥢 نمک- فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
🥣طرزتهیه :
دور نون های تست رو جدا کنید و نونها رو در کمی آب یا شیر خیس کنید تا نرم بشن. پیاز رو هم رنده کنید. نیازی نیست آب پیاز گرفته بشه .گوشت وپیازو نون تستی رو که له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید.
تو دست بهشون شکل بدین و در روغن با حرارت کم سرخ کنید.
در ظرف رو ببندید تا کمی پخته بشن بعد کبابها رو برگردونید تا سمت دیگه هم پخته و سرخ بشه🥰
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پیراشکی_موزی_شکلاتی
فوق العاده خوشمزه👌😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#قیمه_نثار
🔸اول از همه گوشت رو بصورت قیمه ای یا درشت تر خرد کنید.پیاز نگینی رو تو روغن تفت بدید و بعدگوشتتون رو اضافه کنید و خوب تفت بدیدسپس رب گوجه فرنگی،زردچوبه،فلفل و درصورت تمایل کمی پودرهل و دارچینم بهش اضافه کنید و بزارید تا خوب تفت خورده بشه.بعدمقداری آب اضافه کنید و بزارید تا گوشتتون بپزه.اواخر پخت مقداری نمک و زعفران دم کرده اضافه کنید.توجه داشته باشید که فقط یه کوچولو باید آب داشته باشه گوشت بعداز پخت و پرآب نباشه.برنجتون رو خیس کنید و بعد آبکش کنید.زرشک رو بعد از شستن با کمی شکر تو کره تفت بدین..خلال پسته رو هم کمی تو کره تفت بدید...خلال بادومرو یه زمان خیلی کمتوی گلاب خیس کنیدو مجددا درکره تفت بدید.خلال پوست پرتقال روهم چندبار بجوشونیدو آبشو عوض کنید تا تلخیش گرفته شه و توی کره تفت بدین و بهش مقداری زعفران اضافه کنید.از مربای خلال پرتقال یا نارنج هم میتونید استفاده کنید.درنهایت تمامی این مواد رو روی برنجتون به هرشکلی که دوست دارید مخلوط یا جداگانه بریزید
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کیک_خیس
🥢شکر...... یک و نیم پیمانه
🥢روغن...... یک پیمانه
🥢 آرد..... 2 پیمانه
🥢 شیر یک و نیم پیمانه
🥢 تخم مرغ ......3 عدد
🥢بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
🥢وانیل ب مقدار لازم
🥢پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری
🥣طرز تهیه :
آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید بعد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه. بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید. دقت کنید چون خیلی زود خورد میشه اصلا نگران هم نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه فوق العاده خوشمزه است.روشم با شکلات تخته ای رنده شده تزیین کردم😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🌸الهی
🌷آغاز میکنیم روزمان را با نام زیبایت
🌸و برای همه دنیا دعا میکنیم
🌷مثل خودت ڪه مهربانی ات
🌸بر همه سایه افکنده است
الهی به امیــــد تو 💐
❤️سلام صبح قشنگ پاییزی تون بخیر❤️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
42.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#صبحانه
یه میان وعده یا صبحانه عالی برای بچه ها😍😍😍😋😋😋😋😋
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
#ارده_شیره
🍁صبحانه کامل پاییزی😋
🍘 ارده شیره غذای غلیظ و مناسب نیمه دوم سال است؛ در نیمه دوم سال غذاهای غلیظ(مثل کلهپاچه و حلیم و...) بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد؛ چرا که گوارش قویتر میشود👇
🍮 ارده به همراه عسل یا شیره(انگور، خرما) ترکیبی خوشمزه و باعث گرم شدن بدن میشود و بسیار مناسب برای افراد ضعیف و کم انرژی میباشد
👌افرادی که میگویند استخوانهایمان در فصل سرما یخ میزند، ارده شیره بخورند در طی روز گرمای خوبی میدهد😊
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
28.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#آشپزی
یه ساندویچ راحت و خوشمزه برای میان وعده بچه ها 😍😍😍😋😋😋😋
عالیه 👌👌
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#دیزایین_صبحانه
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#باقالی_پلو_و_ماهیچه
✍مواد لازم :
🥢ماهیچه ۲ عدد
🥢پیاز ۴ عدد
🥢سیر ۳ حبه ویکبوته
🥢زعفران
🥢روغن حیوانی
🥢برنج ۲ پیمانه
🥢باقالی پخته ۳۰۰ گرم
🥢شوید خشک ۴ ق غ
🥢دارچین ۱ ق غ
🥢نمک نصف ق غ
🥢فلفل سیاه زردچوبه و پاپریکا
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c