🌹به امروز خوش آمدی دوست من
🌼سلام و درودی گرم با عطر گل
🌺و به لطافت لبخند رضایت خدا
🌼برایتان چیدهام
🌺تا روزتان بخیر ، دلتان شاد
🌼و زندگیتان زیباتر شود
🌺بیدار شو عطر زندگی را استشمام کن
🌼و بیش از پیش به زندگی امیدوار باش
🌺امروز مال توست ، با ارادهات معجزهکن
🌻صبحت بخیر دوست من ، پاینده باشی
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
@kadbanoy_khas
🍔 #املت_قارچ_و_کدو
🔸کدو+قارچ+فلفل دلمه ای+سوسیس+پیازبنفش
همه رانگینی خرد کرده.سپس جداجدا سرخ کنید.درکاسه ای چند عدد تخم مرغ(بسته به میزان موادتون من برای یک عدد از هرمواد۵تاتخم مرغ زدم) بانمک و فلفل وپاپریکا وفلفل چیلی خشک و دو عدد سیر رنده و دو ق غ خ پودرنان ویک مشت پنیر رنده شده(اگرجعفری تازه یا هرنوع سبزی معطر دیگر دارید.فقط یک نوع سبزی معطربریزید)مخلوط کرده
سپس مواد سرخ شده را اضافه کنید.ودر تابه با روغن داغ بریزید.هر دو طرف را سرخ کنید😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#کالباس_خانگی
✍ مواد لازم:
🥢 سینه مرغ بدون استخوان 1 عددمتوسط
🥢سیر 3 حبه
🥢زرده تخم مرغ 1 عدد
🥢آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری
🥢فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری سر خالی
🥢نمک 1 قاشق چایخوری پر
🥢زنجبیل یک پنجم قاشق مرباخوری رنده شده یا پودر
🥢هل ساییده نصف قاشق مرباخوری
🥢روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
🥢جوز هندی نصف قاشق چای خوری
🥢هویج کوچک پخته و ریز شده مکعبی 1 عدد
🥢پسته تازه 15 عدد
فقط برای قشنگی هستش تو طعمش تاثیر نداره
سینه مرغ رو همراه با سیر 2 بار چرخ می کنیم. آرد ذرت رو الک کرده و مواد خشک رو بهش اضافه میکنیم. بعد مرغ رو با مواد خشک کمی ورز میدیم. زرده تخم مرغ و روغن مایع رو اضافه کریده و بقدری ورز می دیم تا خمیر یکدستی داسته باشیم. پسته و هویج رو اضافه کرده و به اندازه ای که به طور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط می کنیم. یک کیسه فریزر رو شکافته مواد رو به صورت استوانه ای با قطر نهایتا 10 سانت روی اون گذاشته و شکلات پیچ میکنیم. سپس به مدت 80 دقیقه بخار پز میکنیم. بعد از اتمام پخت کیسه رو درمیاریم و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال می گذاریم تا کاملا سرد بشه. اینم کالباس خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ذرت_ویژه
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#ماکارونی_با_مرغ_و_پنیر
✍مواد لازم:
🥢پودر ارگانو : مقداری
🥢پنیر چدار: نصف پیمانه
🥢گوجهفرنگی: سیصد گرم
🥢پیاز: نصف پیمانه، خرد شده
🥢پودر معطر ارگانو: ۱ قاشق چایخوری
🥢کدو: ۱ پیمانه، خرد شده
🥢آب مرغ: دو و نیم پیمانه
🥢ماکارونی فرمدار: دویست و پنجاه گرم
🥢روغن زیتون: یک چهارم قاشق چایخوری
🥢سینه مرغ : نیم کیلو ، مکعبی شکل تکه شود.
🥣طرز تهیه :
داخل یک تابه متوسط، مرغها را داخل روغن روی شعله ملایم، کمی سرخ نمایید .ماکارونی، کدو ، پیاز ، آب مرغ ، گوجهفرنگی و پودر ارگانو را به داخل تابه اضافه نمایید .وقتی مخلوط شما جوشید، شعله را کم کنید ، درب ظرف را بگزارید و هفت تا هشت دقیقه یا تا زمانیکه ماکارونیها نرم شدند آن را حرارت دهید، طی این مدت مخلوط را هر چند وقت یک بار هم بزنید.پنیر را به ظرف اضافه کنید و هم بزنید و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر نیز مخلوط را حرارت دهید تا غذای شما بپزد. 😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کوفته
این کوفته بدون آرد نخودچیه و اصلا وا نمیره 😋
هر جای ایران کوفته رو یه جور میپزن ولی کوفته تبریزی معروفترینشه 😍
✍مواد لازم:
🥢گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
🥢پیاز رنده شده ۱ عدد اب گرفته شده
🥢لپه ۱ پیمانه
🥢برنج ۱ پیمانه
🥢سبزی خشک معطر شامل🔻
ریحان ، نعنا ، گشنیز ، شوید ، جعفری
🥢نمک ، فلفل ، زرد چوبه
🥢تخم مرغ ۱ عدد
🥢اب لیمو ۳ ق غ
🥢سرکه ۱ ق غ
🥢رب گوجه ۲ ق غ
🥢گردو و الو
🥢زرشک
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#خورشت_بامیه
.
مراحل خورش بامیه تو ویدئو مشخصه و نکته خاصی نداره 😊
فقط اینکه این خورش نه قارچ داره نه سیب زمینی و نه لپه!
.
برای چاشنی هم من فقط آب تمرهندی ریختم ولی شما میتونین آبغوره رو جایگزین کنید 😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سالاد_ماکارونی
ترکیب مواد سالاد کاملا به سلیقه شما بستگی داره
حتما پاستا رو با آب و نمک و چند قاشق روغن بجوشانید و آبکش کنید،روغن مانع چسبیدن پاستا به هم شده و جذب سس رو توسط پاستا رو کاهش میده
بعد از اینکه پاستا رو جوشانید آبکش کرده و روی پاستاها آب سرد بریزید تا کاملا خنک شوند
5 دقیقه صبر کنید تا آب آن خارج شده و بعد در کاسه بریزید
زیاد نگذارید آب پاستا کشیده و پاستا خشک بشه چون اینجوری جذب سس توسط پاستا زیاد میشه و پاستا حالت خمیری به خودش میگیره
همیشه سس رو ابتدا به مواد کربوهیدرات سالاد مثل سیب زمینی یا پاستا اضافه میکنیم و بعد سایر ترکیبات رو به سالاد اضافه و مخلوط میکنیم...این یه قاعده کلی برای تمام سالادها
اگر بلافاصله قراره سالاد سرو بشه تمام سس رو ابتدای کار اضافه کنید در غیر اینصورت اگر تا زمان سرو چند ساعت فاصله ست بهتره نصف بیشتر سس رو ابتدای کار و بقیه اون رو قبل از سرو اضافه و مخلوط کنید.
اگر فقط از مایونز استفاده میکنید و سس خیلی غلیظ بود اون رو با یکی دو قاشق آب رقیق کنید...به طور کلی سس سالاد ماکارونی اگر زیاد غلیظ باشه باعث خمیری و خشک شدن سالاد میشه😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#لواشک_خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#خوراک_گوشت_چرخکرده
✍موادلازم :
🥢گوشت چرخکرده: 200 گرم
🥢پیاز خردشده: یک شماره کوچک
🥢فلفل دلمهاي: 3برش
🥢ادویه کاری: یک قاشق چایخوری
🥢سیر یا پودرسیر: یک قاشق مرباخوری
🥢سیبزمینی استانبولی خردشده: 3 عدد کوچک
🥢دانه ذرت: 2 قاشق غذاخوری
🥣طرزتهیه :
گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه میریزیم و پیاز رابه ان اضافه می کنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویهجات رابه ان اضافه میکنیم. و خوب تفت میدهیم. سیبزمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیبزمینی و فلفل دلمهاي رنگی رابه همراه ذرت به گوشت چرخکرده خود اضافه میکنیم😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دسر_موز_بیسکویت😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#شکلات_پشمکی
قالب سیلکونی شکلات تخته ای و پشمک اول شکلات تخته ای بنماری کردم بعد با قاشق خیلی کوچک کف قالب و دیواره هاشو کامل شکلات زدم بعد گذاشتم یخچال سفت بشه بعد پشمکو گلوله کردم گذاشتم وسط قالب و دوباره شکلات ریختم روش ودوباره گذاشتم یخچال و آماده شد😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#همبرگر_خانگی
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سیرابی
• به سیرابی علاقه نداری؟با این دستور پخت حتما خوشت میاد😍
یک قابلمه آب رو جوش بیارین و سیرابی ها رو داخلش بریزین تا ده دقیقه بجوشه
آب سیرابی رو دور بریزین و با آب تازه روی گاز بزارین
دو عدد پیاز و چند حبه سیر
پاپریکا و زردچوبه و پودر پیاز از هر کدام یک قاشق چایخوری اضافه کنید
درشو بزارین و سه ساعت زمان بدین تا بپزه
نیم ساعت آخر پخت نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و یک قاشق چایخوری نمک بریزین
سیرابی رو همراه با دارچین سرو کنین
حتما درست کنید و مطمئن باشید این سیرابی فرق داره😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پیتزا_نان_تست
✍مواد لازم:
🥢نان تست ۴ عدد
🥢 سس گوجه فرنگی
🥢پنیر 100 گرم
🥢 فیله مرغ پخته شده یا ژامبون مرغ
🥢قارچ 25 گرم
🥢گوجه فرنگی 60 گرم
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شام_فوری #خوشمزه
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔@خوراک_سیب_زمینی
✍مواد لازم :
🥢240 گرم گوشت چرخ کرده
🥢2 عدد پیاز
🥢2 عدد فلفل سبز
🥢فلفل دلمه ای 1 عدد
🥢3 حبه سیر
🥢3 عدد گوجه فرنگی
🥢نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
🥢نصف قاشق غذاخوری رب چیلی
🥢نمک، فلفل و پودر فلفل قرمز
🥢1 عدد بادمجان بزرگ
🥢4-5 سیب زمینی
برای سس:
🥢نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
🥢300 میلی لیتر آب داغ (1.5 دو لیوان)
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#سوسيس_بندری
دو تا سيب زميني متوسط رو خلالی يا نگيني خرد و سرخ كنيد
سه تا سوسيس آلماني رو حلقه اي يا اُريب برش بزنيد و در روغن سرخ كنيد.از تابه بيرون بياريد و يدونه پياز بزرگ رو كه خلالي كرديد در همون تابه تفت بديد تا نرم و شيشه اي بشن،بعد نمك و فلفل سياه و قرمز و زردچوبه و دو تا سه ق رب هم اضافه كنيد و تفت بديد.حالا سوسيسها و سيب زميني رو به تابه اضافه كنيد و كمتر از يك سوم ليوان آب اضافه كنيد و در تابه رو بذاريد تا حدود ده دقيقه با هم بپزن.😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🌺برای امروز و هر روزتان
🌸مسیری روشن و زیبـا
🌼آرزو می کنم آنچنـان
🌺که بجـز خـدا به کسی
🌸اعتمـاد و تکیه نکنیـد
🌼تنها اوست که بی هیچ
🌺چشمداشتی عاشقـانه
🌸و بی منت دوستتان دارد
🌼لبخنـد خـــدا بدرقه راهتون
💐 #روزتــون_پـر_امید
💐 #صبحتان_بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#تست_کره_بادوم_زمینی
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دونات
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#صبحونه_خفن
✍مواد لازم:
🥢ژامبون
🥢پنیر پیتزا
🥢تخم مرغ
🥢نمک
🥢فلفل
به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر ۲۴۰ درجه،تا پخته بشه😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پیراشکی
✍مواد لازم :
🥢شکر 1 ق غ
🥢خمیرمایه 1 ق غ
🥢تخم مرغ 1عدد
🥢آب ولرم نصف لیوان
🥢آرد 2 الی 2ونیم لیوان
🥢نمک نوک ق چ
🥢روغن 2 ق غ
🥣طرزتهیه :
❌حتما مطمئن باشید که خمیر مایه تازه هست و استفاده کنید
❌بعد از ورز دادن خمیر رو 1ساعت در محیط آشپزخانه استراحت بدهید تا پف کنه و حجمش دو برابربشه
❌سطح کار رو آردپاشی کنید سپس خمیر رو با وردنه باز کنید
❌آرد رو کم اضافه کنید و با ورز دادن چسبندگیش رو بگیرید. آرد زیادی بخورد خمیر ندید.😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#فرنی_دورنگ
✍مواد لازم:
🥢شیر۳لیوان
🥢آرد برنج۳ قاشق غذاخوری سرپر
🥢نشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوری سرپر
🥢شکر۴ قاشق غذاخوری
🥢گلاب۳ قاشق غذاخوری
🥢زعفران۲ قاشق غذاخوری
🥢خامه صبحانه۴ قاشق غذاخوری کره۱ 🥢قاشق غذاخوری
🥢پودرهل به مقدار دلخواه
🥣طرزتهیه :
برای درست کردن فرنی در یک قابلمه کوچک نشاسته ذرت، آرد برنج و شکر را به همراه شیر اضافه می کنیم و روی اجاق گاز روی حرارت متوسط قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم.
وقتی مایع فرنی کمی غلیظ شد حرارت را کم می کنیم و گلاب را به مواد اضافه می نماییم و مرتب هم می زنیم تا غلظت مایع بیشتر از قبل شود سپس کره و خامه را نیز می افزاییم.وبا همزن دستی هم می زنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند فرنی آماده است. یک بخش را سفید نگه می داریم و بخش دیگر را پودر هل و زعفران می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم.برای یک دقیقه دیگر روی حرارت هم می زنیم تا فرنی زعفرانی هم آماده شود سپس در ظرف های یک نفره ابتدا از مایع فرنی سفید ریخته و سپس روی آن از مایع فرنی زعفرانی می ریزیم.فرنی ها را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود یا به صورت گرم میل کنید.😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c