eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.9هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
... به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨ ● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ● ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘ 🌸ســــــلام 💖صبح زیباتون بخیر 🌸آرزو می کنیم 💖در این روز زیبا 🌸دلتون پر از محبت 💖روز تون پُر از رحمت 🌸زندگیتون پر از برکت 💖لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه 💖امیدوارم در کنار عزیزان 🌸روز خوبی داشته باشید 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 من برای تهیه مربای هویج نسبت مساوی شکر و میوه رو در نظر میگیرم یعنی 1ک هویج و1ک شکر 2.5 پ اب . هویج رو بعد رنده کردن همراه اب و شکر داخل قابلمه میریزیم و برای دوساعت میپزم تا کاملا جابیفته . من برای شکرک نزدن مربا ابلیمو نمیزنم چون اون عطر و طعم کمش روهم کنار میوه نمی پسندم .همون اوایل پخت نصف ق چ جوهر لیمو اضافه میکنم. بعد برداشتن از روی حرارت هم کمی وانیل میزنم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 یک کیلو سیب زمینی 🥢 نصف سینه کامل مرغ 🥢 خیار شور ۲۰۰ گرم 🥢 هویج ۱ عدد بزرگ‌ 🥢نخود فرنگی ۳ ق غذاخوری 🥢 خامه ۲ ق غذاخوری 🔷ترکیبات سس : 🥢سس مایونز 🥢نمک 🥢 فلفل سیاه 🥢 روغن زیتون 🥢 آب لیمو ترش بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ۱ عدد تخم مرغ رو زدم تا کمی باز بشه یک لیوان شیر، نوک قاشق نمک، شیره انگور سفید، ۳ قاشق غذا خوری روغن و وانیل و یک استکان گردوی خردشده رو مخلوط کردم (بهتره گردو رو خیلی ریز کنید تا شکل پنکیک بهتر در بیاد) یک لیوان+۱ قاشق غذا خوری ارد و یک قاشق مربا خوری پکینگ پودر رو اضافه کردم وبا همزن دستی مخلوط کردم تا صاف و یکدست بشه بعد ماهیتابه رو روی حرارت گذاشتم تا کاملا داغ بشه و از مایه پنکیک با ملاقه کوچیک داخل ماهیتابه ریختم و حرارت رو کم کردم و همینکه روی پنکیک شروع به حباب زدن کرد برش گردوندم(تو فیلم نشون دادم) تا ظرف دیگش هم طلایی بشه وبعد با شیره انگور و موز و گردو برا صبحانه عصرانه عالی میشه امیدوارم شماهم درست کنید وخوشتون بیادمیتونید بجای گردو از مغزهای دیگه استفاده کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢برنج ۲ پیمانه پلوپزی، 🥢 تخم مرغ کامل ۲عدد+۱ عدد زرده، 🥢گلاب ۱ ق چ، نمک و فلفل، زعفرون، 🥢ماست سفت ۱لیوان سرخالی، 🥢کره اب شده ۳/۴لیوان 🔹 همه مواد رو مخلوط و به برنج ابکش شده اضافه کرده و داخل قالب چرب شده ریخته و به فر ۱۸۰درجه از قبل گرم شده انتقال داده تا بپزه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ابتدا گل کلم رو بعداز شستن ، ورقه ورقه کرده یا به صورت گل های کوچیک دربیارید و کمی نمک بزنید و تو ماهی تابه با مقداری روغن سرخ کنید و کنار بذارید. در قابلمه ای یک عدد پیاز متوسط را ریز خرد و با مقداری روغن سرخ کنید تکه های مرغ رو اضافه کنید و نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، دو قاشق رب گوجه فرنگی ، یک لیوان آب جوش اضافه کنید و بزارید مرغها پخته بشه پنج دقیقه ی آخر پخت ، گل کلم های سرخ شده رو به همراه نصف استکان زعفران دم شده (زعفران ، عطر و طعم فوق العاده ای به این خورش میده) و دو یا سه قاشق آبلیمو یا آبغوره به خورش اضافه کنید و نوش جان کنید. پ . ن :مدت زمان پخت گل کلم ها نباید زیاد باشه چون تو خورش له میشن. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🔷گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده رو خوب تفت بدید زردچوبه فلفل بریزید چندتا قارچ اسلایسی و فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید یک ق رب گوجه هم بریزید و تفت بدید نمک پولبیبر و آویشن اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد اماده شده و پنیر گودا رو داخل نون همبرگر بریزید و روش پنیر پیتزا و پیازچه ویا گشنیز خرد شده هر کدوم دم‌دست بود بریزید دیواره های بیرونی نون همبرگرها رو با کره چرب کنید داخل فر گرم با حرارت ۱۸۰ درجه بذارید تا پنیر آبش بشه بعد گریل رو روشن کنید تا طلایی بشن. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🌸 1 لیوان شکر 2 لیوان آرد 2 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر، 1 قاشق مرباخوری وانیل 🔸همه رو در یک ظرف خوب مخلوط کرده و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ سرخ می کنیم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 کیک را بر طبق پست قبلی تهیه کنید و اجازه بدین تا کیک کااملا سرد سرد بشه بعد با مقداری شربت یا همون شهد حلوا (شهد سرد) روی کیک را مرطوب و چسبناک کنید و حلوای گرم را روی کیک بریزید (با قاشق یا با قیف بدون ماسوره هر کدوم که راحتترین) و حلوا رو خوب صاف ویکدست کنید، حلوا باید گرم باشه، نه داغ که کیک راخمیر کنه نه سرد که پهن نشه، بعد با کاردک یا پالت سطح حلوای روی کیک را یکدست و مرتب کنید و به دلخواه طرح بندازین، سلفون بکشید حدود دو سه ساعتی بگذارید یخچال تا حلوا خودش را بگیره منسجم بشه، بعد ازیخچال خارج کنید و کیک را درون قالب برش بزنید می تونید از قالب خارج کنید بعد برش بدین، حلوا هم حلوای زعفرانی هست خیلی خوشمزس که من با ارد سبوس دار تهیه کردم وارد را خوب تفت دادم و کمی تیره تر درست کردم اگر خواستین رنگش روشن باشه با اردقنادی تهیه کنید یا ارد راکمتر تفت بدین. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🔹 سس بشامل 🥢کره ۳۰ گرم 🥢 شیر ۱ لیوان 🥢 آرد ۲ق غ 🥢 نمک و آویشن مقداری ابتدا کره در ظرف میریزیم بعد آرد را اضافه میکنیم با حرارت کم ۴ دقیقه تفت دهید بعد شیر را آرام آرام اضافه میکنید یک دفعه نریزید گلوله میشود به غلظت فرنی رسید کنار بگذارید مطابق فیلم ابتدا پیاز ،گوشت،۵ دانه قارچ ،نصف فلفل دلمه و ۱هوبج را مرحله مرحله اضافه کنید و تفت دهید نمک آویشن فلفل و زرد چوبه اضافه کنید وبعد ماکارونی آبکش کنید پس از آن مطابق فیلم ابتدا در کف ظرف مقدار سس بشامل بعد ماکارونی آبکش شده وبعد مواد تفت داده شده بعد تمام سس و دست آخر پنیر پیتزا در طرف بچینید در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه و ۲۵ دقیقه قرار دهید و چند ثانیه آخر گریل را روشن کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢2عدد تخم مرغ 🥢 1لیوان شکر (لیوان دسته دار) 🥢 1استکان روغن مایع (نصف لیوان) 🥢 1استکان شیر(نصف لیوان) 1(2/5 ق چ) 🥢 3ق غ پودر کاکائو 🥢1/5لیوان آرد 🥢 1استکان فندق خرد شده برای تزیین و داخل کیک(نصف پیمانه) 🔷تخم مرغ و شکر رابا هم زن خوب زده تا کرم رنگ شود بعد روغن و شیر را اضافه میکنیم ودوباره میزنیم 2قاشق فندق خرد شده در این مرحله اضافه میکنیم در این جا میتونیم اگر نوتلا یا سس شکلاتی داریم مقداری اضافه کنیم (دلبخواه) مواد خشک را با هم ترکیب کرده الک میکنیم وبا مواد مایع با قاشق به صورت دورانی بهم میزنیم فر را از قبل با حرارت 170 درجه گرم میکنیم ومواد را در قالبی که کف و کناره های ان را چرب کرده ایم میریزیم ودر فر میگذاریم به مدت 30تا 35 دقیقه وقتی کیک پخت من تا وقتی کیک گرمه کیک رو با شکلات(نوتلا)تزبین کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 با زعفران+لیمو ترش+سیر+نمک دانه درشت+فلفل_سیاه+برگ بو+تخم گشنیز+رزماری ماهی را مزه دار کنین...حدودا یک ساعت ... و بعد سرخ کنید _ ب ماهی آرد نمیزنم...چون هم باعث میشه روغن کف کنه و هم زود سیاه شه و ماهی های بعدی بد رنگ شن...ماهیتابه تفلون با روغن مناسب ماهی نمیچسبه... فراموش نکنید روغن اضافی را بگیرید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سیب زمینی ۶ عدد بزرگ 🥢 روغن زیتون به میزان لازم 🥢 ژامبون خرد شده ۱ پیمانه 🥢 پنیر خامه‌ای رامک نصف پیمانه 🥢 پیازچه نصف پیمانه 🥢 نمک فلفل به میزان دلخواه 🥢 پنیر پیتزا رامک به میزان دلخواه 🥢 زیتون و گوجه گیلاسی به میزان دلخواه 🔷 سس بشامل 🥢کره محلی رامک ۲۵ گرم 🥢 آرد ۲ قاشق غذاخوری 🥢 شیر ۲ پیمانه 🥢 نمک و فلفل به میزان لازم ‌ بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c