eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢 ۶ عدد سیب زمینی پخته شده 🥢 ۲ قاشق آرد 🥢 نمک و فلفل 🥢 پنیر پیتزا 🥢 تخم مرغ 🥢 پودر سوخاری بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 6 تکه ساق پای مرغ بدون استخوان 🥢فلفل سبز ، قرمز و زرد هر کدام 2 عدد 🥢 1 قاشق غذاخوری کره 🥢 1 پاکت خامه مایع(200 میلی _خامه معمولی هم میشه) 🥢 1 لیوان بادام هندی 🥢نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده و اگه دارید پودر سیر 🔷برای کرپ: 🥢3 عدد تخم مرغ 🥢 1 لیوان شیر از 1 لیوان یک بند انگشت کمتر آب 🥢 2 لیوان آرد 🥣طرز تهیه: مرغ را باریک خرد کنید داخل ماهیتابه تفلون گود بریزید و روی اجاق تفت بدید تا آبش گرفته شود.کره را اضافه کنید و کمی تفت بدید. ادویه ها را اضافه کنید و فلفل های خرد شده را اضافه کنید.و تا وقتی که فلفل ها کمی نرم شوند در حالی که هم میزنید بپزید. سپس خامه را اضافه کنید و حدود 3_2 دقیقه بپزید و در آخر بادام هندی را اضافه کنید کمی هم بزنید و از روی اجاق بردارید. مواد کرپ را با هم مخلوط کنید(مقدار آرد را خودتان کنترل کنید نه خیلی آبکی و نه خیلی سفت باشد) داخل ماهیتابه که کمی چرب شده بریزید و کرپ ها را یکی یکی بپزید و مثل فیلم کرپ ها را برش بزنید و به مخلوط مرغ اضافه کنید و هم بزنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢شیر ۲ لیوان 🥢 شکر نصف لیوان 🥢 آرد شیرینی ،۲ ق غ سر پر 🥢 گلاب. دو ق غ 🥢 وانیل نوک ق چ 🥢 موز یک عدد بزرگ بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔹 ی پیشنهاد عالی برای وقتی که زمان نداری و کارمندی یا میهمون سر زده داری من برای این ترکیب ی دونه سینه مرغ فیله فیله نازک کردم نه اونقدر نازک که خشک بشه نه اونقدر ضخیم باشه بعد فیله های نواری مرغم در روغن تفت میدم بعد اینکه گذاشتم ی کم پیازم سبک شد ادویه و نمک هم اضافه میکنم در ظرفی دیگه ی قاشق زرشک شسته و تمیزمو در کمی روغن تفت میدم ی مقدار شکر اضافه میکنم با کمی خلال بادوم و پسته اگر ترکیب شکر دوست ندارید در غذا نزنید ی ترش و شیرینی جذابی میده کاملا اختیاری بعد ترکیب زرشک و بادوم به ترکیب فیله های سرخ شده اضافه میکنم و هم میزنیم که ی دست مخلوط بشن بعد برنجم که گذاشتم‌ی جوش زد جوون برمیدارم ابکش که کردم لابه لا برنج از این ترکیب سس فیله و زرشک میریزم بعدم میزارم دم بکشه در اخرم ی قاشق روغن حیوانی ارتیشو که اب کردم روش میریزم. وتمااام بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سیب زمینی 500 گرم 🥢 آرد ذرت 100 گرم 🥢 1 عددپیازچه 🥢1 بسته پنیر چدار 75 گرم 🥢 1/4 قاشق چای خوری نمک 🥢 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 🥢 1/2 قاشق چای خوری پودر سیر 🥢 سیر یک حبه 🔷برای تزیین: 🥢 سس مایونز 🥢 سس فلفل 🔷ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنده و ابپز کنید سپس کامل له کنید و با افزودن مواد بالا مطابق فیلم شروع به قطعه قطعه کردن و در روغن داغ میپزیم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 خوشمزه‌ترین فینگرفود برای شام بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 چهار عدد کیوی رو پوست بگیرید خرد کنید پوره کنید و از صافی رد کنید تا دانه های سیاه جدا بشه داخل یک ظرف یک ق غ ژلاتین رو با یک چهارم لیوان آب سرد مخلوط میکنیم و کنار میزاریم در یک قابلمه یک سوم لیوان آب و یک لیوان پر شکر و پوره کیوی رو مخلوط میکنیم روی حرارت ملایم میزلریم تا شکر حل بشه بعد ژلاتین رو اضافه میکنیم میزاریم دو سه دقیقه بمونه تا حل بشه بعد هم خاموش میکنیم و ده دقیقه با همزن برقی میزنیم تا پفکی بشه و داخل ظرف می ریزیم و داخل یخچال میزاریم دو سه ساعت بمونه و بعد برش بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢نون همبرگر : ۲ عدد 🥢 سینه مرغ پخته شده : ۱ عد 🥢قارچ : ۶ عدد 🥢 فلفل دلمه : ۱ عدد 🥢 ذرت آبپز : ۴ ق‌غ‌ 🥢پنیر پیتزا : به مقدار لازم 🥢 پنیر گودا ورقه ای : ۲ عدد 🥢 سس کچاپ : به مقدار لازم 🥢 کره : ۱۰ گرم 🥢 سیره : ۱ حبه 🔹ادویه ها : 🥢نمک ، فلفل سیاه ، آویشن و جعفری بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢دو تا سیبزمینی متوسط(خام) 🥢 پیاز متوسط 🥢 سوسیس دو عدد 🥢 تخم مرغ یک عدد 🥢 ادویه زردچوبه و نمک (هرچی که دوستداشتین) 🥢 آرد نانوایی دو ق بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
♥️✨ســـلام ⚪️✨صـبـحِ آدیــنــه تــون ♥️✨بـــخــیـــر و شـــادی ♥️✨امــــیــــدوارم ⚪️✨ســاعــاتــی مــمــلــو از ♥️✨عـــشــق و زیــبــایــی ♥️✨دقایقی لبریز از مهربانی ⚪️✨و پــر از خــیــر و بـرکـت.. ♥️✨در کنار خانـواده و عـزیـزان ⚪️✨در انــتــظــارتــون بـــاشــه ♥️✨تـقـدیـم بـا بـهـتـریـن آرزوهـا ⚪️✨صـبـح آدیـنـه تـون گـلـبـاران 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔷اگه داخل خونه یه دونه تخم مرغ دارید همین الان پاشید این دسر فوری و خوشمزه رو درست کنید اول از همه یه لیوان شکر رو با یه قاشق شکر و خمیر مایع با هم مخلوط کنیدبزارید ۱۰ دقیقه بمونه سربسته وقتی روی سطحش حباب درست شد د بیارید یه دونه تحم مرغ یه لیوان ارد سه قاشق روغن نصف قاشق وانیل و بکینگ پودر رو اضاقه کنید و با هم مخلوط کنید. بزازید یک ساعت بمونه وقتی حجم اون دو برابر شد چونه هایی درست کنسد و پهنش کنید و بزارید ۱۰ دقیقه دیگه بمونه و در اخر داخل روغن شناور سرخش کنید داخلش رو سوراخ کنید و با گاناش شکلات صبحانه یا خامه یا هر چیز دلخواه پر کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢خمیر یوفکا، 🥢 نیم کیلو اسفناج، 🥢 5_6عدد هویج رنده شده، 🥢 گوشت چرخکرده، 🥢 2 عدد پیاز، 🥢 روغن مایع، نمک، 🥢 پودر فلفل سیاه 🔹 اسفناج را خرد میکنیم. 1عدد‌ پیاز رو سرخ کرده اسفناج را اضافه میکنیم تا نرم و آبش کشیده شود نمک و ادویه میزنیم. هویج رنده شده را با چند قاشق روغن تفت میدیم تا نرم و پخته شود. 1 عدد پیاز رو در روغن تفت میدیم گوشت چرخکرده را اضافه و تفت میدیم تا پخته شود. نمک و ادویه را اضافه و میذاریم کنار. 1/3 لیوان روغن مایع و 1/3 لیوان آب را مخلوط میکنیم ‌هر دو طرف خمیر یوفکارو به کمک برس از مخلوط آب و روغن می زنیم و بعد لایه لایه مواد رو میریزیم. رول میکنیم در سینی که کاغذ انداختیم قرار میدیم وبا زرده تخم‌مرغ رومال میزنیم و در فر ۱۸۰ درجه، تا زمانیکه روی بورک‌ها کمی طلایی شود از فر که بیرون آوردیم میذاریم از داغی اولیه بیفتد و بعد برش میزنیم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‎‌‌‌‌‌‌‌