فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#عدس_پلو_مجلسی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سیب_زمینی_سوخاری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#زرشک_پلو_با_مرغ_شکمپر
این مدل مرغ خیلی آسون و خوشمزه س برای مهمونی هم میتونید توی دیس بچنید خیلی شیک میشه
درست کردنشم که واضحه داخل سینه مرغ بدون استخون رو کاملا با چاقو خالی کنید فقط خیلی احتیاط کنید که بالا و پایین مرغ سوراخ نشه که موادش موقع پر کردن بیرون بریزه
داخلش رو با زرشک و پیاز داغ یا حتی گردو خرد شده پر کنید یکمم به داخلش زعفرون بزنید بعد بیرونش رو هم کاملا زعفرون بزنید و داخل روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنید حالا برای سسش یکم پیاز داغ ،برگ بو ،نمک،فلفل و ابجوش بهش اضافه کنید و بذارید با شعله ملایم بپزه و سسش غلیظ بشه حدودا نیم ساعته آماده س و مغز پخت میشه بعد از پخت هم همین مدلی با سس میتونید سرو کنید هم مثل من یکم که خنک شد برش بدید با یه چاقو تیز و اره ای ،سسش هم توی کاسه کوچیک کنارش بذارید (اگه سرد شد که خیلی نمیشه میتونید گرمش کنید داخل مایکروفر )
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#میان_وعده
✍مواد لازم :
🥢 دلمه ۱ عدد
🥢 نصف سینه مرغ پخته شده
🥢 پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
🥢 ذرت ۲۰۰ گرم
🥢 سس کچاپ
🥢 نان تست یک بسته
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مینی_ساندویچ
🥢خمیر هزارلا
🥢 پنیر خامه ای ۲ قاشق
🥢 نصف خیار
🥢 ماهی ۷۰ گرم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کشک_بادمجان
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#آب_دوغ_خیار
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#کباب_کنجه
✍مواد لازم:
🥢 راسته گوسفندنیم کیلو
🥢 پیاز رنده شده۱ عدد
🥢 سرکه۱ پیمانه
🥢 لیمو۱ برش
🥢 میخک۴ دانه
🥢 برگ بو۲ عدد
🥢 زیره ساییده۲ قاشق مربا خوری
🥢 تخم گشنیز ساییده۱ قاشق مرباخوری
🥢 زنجبیل۱ قاشق مرباخوری
🥢 کره۵۰ گرم
🥢 نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
🥣طرز تهیه :
با آموزش طرز تهیه کباب کنجه از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه کباب کنجه هندی ابتدا باید گوشت را به صورت کبابی خرد کنید.نه درشت باشد نه خیلی ریز. گوشت ها را در ظرفی بریزید و همه مواد را به جز نمک، فلفل و کره را روی گوشت بریزید و مخلوط کنید. سپس یک پیمانه آب روی مواد بریزیو و ظرف را داخل یخچال قرار دهید.
هرچه گوشت بیشتر در این مواد بماند کباب خوشمزه تر و تردتر خواهد شد. بعد از این مدت گوشت را به سیخ بکشید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. سیخ ها را روی ذغال کباب کنید تا بپزند و در حین کباب کردن مقداری کره آب شده روی گوشت ها بمالید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#حلوا_کنجد
🥢آرد گندم ۱ لیوان،
🥢 کنجد آسیاب شده ۱ لیوان،
🥢 کره یا روغن جامد 2 ق غ حدودا ۵۰ گرم،
🥢 روغن مایع نصف کمتر لیوان
🔷شربت:
شکر 1.5 لیوان، آب 2.5 لیوان، زعفران ، گلاب نصف فنجان، هل نصف ق چ
شکر و آب و هل و دارچین رو روی حرارت گذاشته و بعد از حل شدن شکر، خاموش میکنیم .
آرد گندم را کمی تفت میدهیم تا بوی آرد در بیاید، بعد از حدود یک ربع تا بیست دقیقه، کنجد آسیاب شده رو اضافه و کمی همراه آرد تفت میدیم بعد از الک رد میکنیم. با روغن و کره آرد را سرخ کرده. بعد از اینکه رنگ آرد کمی عوض شد شربت را اضافه میکنیم بعد گلاب و زعفران را می ریزیم و کاملا مخلوط کرده و حلوا را خوب هم زده تا مواد با هم مخلوط بشه گوشه تابه جمع بشه در اخر گهواره کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#دسر_آب_هویج_بستنی
✍مواد لازم:
🥢اب هویج 2پیمانه
🥢 پودر ژلاتین 3قاشق غذا خوری
🥢 بستنی وانیلی ۱۰۰ گرم
🥢 شکر1/3پیمانه
🥢 ابسرد 1/2پیمانه
🥣طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتین رو به روش بن ماری بااب حل میکنیم بعد بستنی رو بااب هویج مخلوط میکنیموبا هم زن خوب میزنیم سپس مقدار شکربستگی به خودتون داره رو اضافه کرده مجدد هم میزنیم بعد ژلاتین روکه با اب بن ماری کرده بودیم وخنک شده رواضافه میکنیم ودر اخردرقالب مورد نظر میریزیم احتیاج نیست قالب روچرب کنیدبراحتی جدامیشه ازقالب و میره تو یخچال تا اماده شه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سیب_زمینی_سرخ_شده_ایموجی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کراکت_سوسیس
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مینی_پنکیکای_سیخی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#سوپ_پای_مرغ_سبزیجات
✍مواد لازم:
🥢 پای مرغ:۱۰ عدد
🥢 هویج:۱ عدد
🥢 پیاز:۱ عدد
🥢 کرفس خرد شده:۱ لیوان
🥢 آویشن تازه خرد شده:۲ قاشق غذاخوری
🥢 برگ بو:۱ عدد
🥢 فلفل سبز:۱ عدد
🥣طرز تهیه:
۱- داخل قابلمه تا نیمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پاهای مرغ تمیز شده را به آب جوش اضافه کنید و پس از ۵ دقیقه که جوشید با آب سرد آبکشی کنید.
۲- داخل قابلمه چند قاشق روغن بریزید ، پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود سپس کرفس خرد شده و آویشن را اضافه کنید.
۳- پاهای مرغ آبکشی شده ، برگ بو ، نمک ، هویج خرد شده ، فلفل سبز و چند لیوان آب اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم سوپ بپزد و جا بیفتد.
۴- این سوپ را باید داغ سرو کنید ، بدلیل وجود ژلاتین در پای مرغ اگر سوپ سرد شود به صورت ژله ای در خواهد آمد.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ساندویچ_ژامبون_تنوری
🥢ژامبون تنوری : ۵ورق
🥢 قارچ : 6-7عدد
🥢 پنیر پیتزا :به دلخواه
🥢 گوجه فرنگی : 1عدد
🥢 خیارشور:۳عدد
🥢 کاهو : ۳-۴برگ
🥢 چیپس خلال :به دلخواه
🥢 نان باگت : ۳عدد
🔷موادلازم برای سس
🥢 سس مایونز : ۲ق غ
🥢 سس خردل : 1 ق غ
🥢 سس کجاپ : 1 ق غ
🥢 نمک،فلفل سیاه ،پودر سیر
🥢ریحان تازه یاخشک
من با این مقدار مواد ۳تا ساندویچ پرملات درست کردم بازم بستگی به خودتون داره که چندتا ساندویچ درست کنین با این مقدار مواد
قارچ حتما نازک برش بزنید تا آب نندازه
در فر از قبل گرم شده با ۱۸۰درجه به مدت ۲۰دقیقه قرار دهید (تا وقتی که پنیر پیتزا آب بشه )بعد چند دقیقه هم بزارین روش گریل بشه
اگه میخواین بدون فر درست کنید قارچ اول تفت بدید بعد داخل تابه بزارید تا پنیر پیتزا آب بشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#فرنی_خرما
🥢شیر 2/5لیوان
🥢 خرما 12 تا 15 عدد
🥢 آرد برنج 1 ق غ
🥢 نشاسته ذرت یا گل 1 ق غ
🥢 گلاب 2 ق غ
🥢 پودر دارچین 1 ق چ سرخالی
🥢 پودر هل نصف ق چ
🥢 کره 25 گرم
🥢 شکر (اختیاری )1یا 2 ق غ
که من بخاطر شیرینی خود خرما شکر اضافه نکردم .
🥣طرز تهیه :
داخل ویدیو کامل توضبح دادم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#میرزا_قاسمی
✍مواد لازم :
🥢 پیاز ....... ۱ عدد متوسط یا ۲ تا کوچیک
🥢 گوجه ..... ۴ عدد متوسط
🥢 بادمجون ... ۲ عدد متوسط
🥢 سیر رنده شده .... ۳ حبه
🥢 تخم مرغ......۲ عدد
🥢 نمک و فلفل و ادویه ... به مقدار لازم
🥣طرزتهیه:
اول پیاز رو کمی تفت میدیم تا سبک شه. بهتره سیر رو در اینجا اضافه کنید.بعد گوجه هامونو پوست میکنیم و خورد میکنیم به همراه سیر به پیاز اضافه میکنیم و نمک و ادویه میزنیم.میتونید گوجتونو رنده هم بکنید.بعد در تابه رو میذاریم تا گوجه ها با حرارت کم آب بندازن و له بشن.هر از گاهی با پشت قاشق گوجه هارو له کنید.تو این فاصله بادمجون هاتونو رو شعله گاز کبابی کنید.ولی نذارید خیلی خیلی له بشن که پوست کندنش براتون سخت بشه.و بعد پوستشو میکنید و ساطوریش میکنید و به گوجه ها اضافه میکنیم.مجددا در تابه میذاریم تا حدودا ۸_۷ دقیقه تقت بخوره.در آخر تخممرغ توشون میشکنیم و مدام هم میزنیم تا حرارت متوسط تا تخم مرغ هم بپزه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شام_لذید
🥢 سیب زمینی ۴ عدد
🥢 پیاز ۱ عدد
🥢 فیله مرغ ۵ عدد
🥢 نخود فرنگی ۴ قاشق
🥢 ذرت ۴ قاشق
🥢 قارچ ۵ عدد
🥢 شیر ۱ پیمانه
🥢 خامه ۲ قاشق
🥢 کره نوک قاشق چای خوری
🥢 پنیر چدار ۵۰ گرم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
هر صبح!
پلکهایت؛ فصل جدیدی از زندگی را ورق میزند،
سطر اول همیشه این است:
“خدا همیشه با ماست”🌿
الهی به امید تو 🌸
سلام صبحتون بخیر #کدبانوها ♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مربا_توت_سفید
✍مواد لازم:
🥢 توت سفید ۱کیلو
🥢 شکر ۱کیلو تا ۹۰۰گرم
🥢 آب ۱لیوان
🥢 وانیل نصف قاشق چای خوری
🥢 جوهر لیمو نصف ق چایخوری و یا آبلیمو ۲ق غ
🥣طرز تهیه :
توت هارو بشورین وبزارین کامل آبش بره حتما از توتهای سفید وآبدار استفاده کنین.
بعد مث فیلم لایه لایه شکر وتوت داخل ظرف بریزین وبرا ۱۲ساعت یا تا وقتی که آب بندازه بزارین یخچال.
بعد بزارین روی شعله ی متوسط گاز وآب رو روش بریزین وبزارین جوش بیاد.جوش که اومد کف روشو مرتب جمع کنین.اجازه بدین مربا بجوشه وبه قوام بیاد با شعله ی متوسط نه کم چون زمان پخت بیشتر بشه توتها له میشن.میتونین یه کم داخل ظرف بکشین و تست کنین.بعد از قوام کافی وانیل وجوهرلیمو ویا ای لیموتازه رو بریزین و یه هم بزنین وخاموش کنین.بزارین مربا تودمای محیط به خنک بشه بعد داخل شیشه بریزین.
چون توت میوه ی نرم وظریفی هست اگه شکر کمتر بریزیم مربا دیر قوام میاد درنتیجه توتها له میشن.
موقع استراحت داخل شکر یه کم رنگ توتها سیاه میشه که موقع پخت رنگشون برمیگرده
اگه توتهاتون زیاد نرسیده باشن شیره رو خوب به خودشون جذب نمیکنن
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#صبحونه_فانتزی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ویفر_خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#حلیم_بازاری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#گوجه_بادمجون_جنوبی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c