eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.9هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 راسته گوسفندنیم کیلو 🥢 پیاز رنده شده۱ عدد 🥢 سرکه۱ پیمانه 🥢 لیمو۱ برش 🥢 میخک۴ دانه 🥢 برگ بو۲ عدد 🥢 زیره ساییده۲ قاشق مربا خوری 🥢 تخم گشنیز ساییده۱ قاشق مرباخوری 🥢 زنجبیل۱ قاشق مرباخوری 🥢 کره۵۰ گرم 🥢 نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 🥣طرز تهیه : با آموزش طرز تهیه کباب کنجه از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه کباب کنجه هندی ابتدا باید گوشت را به صورت کبابی خرد کنید.نه درشت باشد نه خیلی ریز. گوشت ها را در ظرفی بریزید و همه مواد را به جز نمک، فلفل و کره را روی گوشت بریزید و مخلوط کنید. سپس یک پیمانه آب روی مواد بریزیو و ظرف را داخل یخچال قرار دهید. هرچه گوشت بیشتر در این مواد بماند کباب خوشمزه تر و تردتر خواهد شد. بعد از این مدت گوشت را به سیخ بکشید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. سیخ ها را روی ذغال کباب کنید تا بپزند و در حین کباب کردن مقداری کره آب شده روی گوشت ها بمالید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢آرد گندم ۱ لیوان، 🥢 کنجد آسیاب شده ۱ لیوان، 🥢 کره یا روغن جامد 2 ق غ حدودا ۵۰ گرم، 🥢 روغن مایع نصف کمتر لیوان 🔷شربت: شکر 1.5 لیوان، آب 2.5 لیوان، زعفران ، گلاب نصف فنجان، هل نصف ق چ شکر و آب و هل و دارچین رو روی حرارت گذاشته و بعد از حل شدن شکر، خاموش میکنیم . آرد گندم را کمی تفت میدهیم تا بوی آرد در بیاید، بعد از حدود یک ربع تا بیست دقیقه، کنجد آسیاب شده رو اضافه و کمی همراه آرد تفت میدیم بعد از الک رد میکنیم. با روغن و کره آرد را سرخ کرده. بعد از اینکه رنگ آرد کمی عوض شد شربت را اضافه میکنیم بعد گلاب و زعفران را می ریزیم و کاملا مخلوط کرده و حلوا را خوب هم زده تا مواد با هم مخلوط بشه گوشه تابه جمع بشه در اخر گهواره کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم: 🥢اب هویج 2پیمانه 🥢 پودر ژلاتین 3قاشق غذا خوری 🥢 بستنی وانیلی ۱۰۰ گرم 🥢 شکر1/3پیمانه 🥢 ابسرد 1/2پیمانه 🥣طرز تهیه: ابتدا پودر ژلاتین رو به روش بن ماری بااب حل میکنیم بعد بستنی رو بااب هویج مخلوط میکنیموبا هم زن خوب میزنیم سپس مقدار شکربستگی به خودتون داره رو اضافه کرده مجدد هم میزنیم بعد ژلاتین روکه با اب بن ماری کرده بودیم وخنک شده رواضافه میکنیم ودر اخردرقالب مورد نظر میریزیم احتیاج نیست قالب روچرب کنیدبراحتی جدامیشه ازقالب و میره تو یخچال تا اماده شه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 پای مرغ:۱۰ عدد 🥢 هویج:۱ عدد 🥢 پیاز:۱ عدد 🥢 کرفس خرد شده:۱ لیوان 🥢 آویشن تازه خرد شده:۲ قاشق غذاخوری 🥢 برگ بو:۱ عدد 🥢 فلفل سبز:۱ عدد 🥣طرز تهیه: ۱- داخل قابلمه تا نیمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پاهای مرغ تمیز شده را به آب جوش اضافه کنید و پس از ۵ دقیقه که جوشید با آب سرد آبکشی کنید. ۲- داخل قابلمه چند قاشق روغن بریزید ، پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود سپس کرفس خرد شده و آویشن را اضافه کنید. ۳- پاهای مرغ آبکشی شده ، برگ بو ، نمک ، هویج خرد شده ، فلفل سبز و چند لیوان آب اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم سوپ بپزد و جا بیفتد. ۴- این سوپ را باید داغ سرو کنید ، بدلیل وجود ژلاتین در پای مرغ اگر سوپ سرد شود به صورت ژله ای در خواهد آمد. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢ژامبون تنوری : ۵ورق 🥢 قارچ : 6-7عدد 🥢 پنیر پیتزا :به دلخواه 🥢 گوجه فرنگی : 1عدد 🥢 خیارشور:۳عدد 🥢 کاهو : ۳-۴برگ 🥢 چیپس خلال :به دلخواه 🥢 نان باگت : ۳عدد 🔷موادلازم برای سس 🥢 سس مایونز : ۲ق غ 🥢 سس خردل : 1 ق غ 🥢 سس کجاپ : 1 ق غ 🥢 نمک،فلفل سیاه ،پودر سیر 🥢ریحان تازه یاخشک من با این مقدار مواد ۳تا ساندویچ پرملات درست کردم بازم بستگی به خودتون داره که چندتا ساندویچ درست کنین با این مقدار مواد قارچ حتما نازک برش بزنید تا آب نندازه در فر از قبل گرم شده با ۱۸۰درجه به مدت ۲۰دقیقه قرار دهید (تا وقتی که پنیر پیتزا آب بشه )بعد چند دقیقه هم بزارین روش گریل بشه اگه میخواین بدون فر درست کنید قارچ ‌اول تفت بدید بعد داخل تابه بزارید تا پنیر پیتزا آب بشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢شیر 2/5لیوان 🥢 خرما 12 تا 15 عدد 🥢 آرد برنج 1 ق غ 🥢 نشاسته ذرت یا گل 1 ق غ 🥢 گلاب 2 ق غ 🥢 پودر دارچین 1 ق چ سرخالی 🥢 پودر هل نصف ق چ 🥢 کره 25 گرم 🥢 شکر (اختیاری )1یا 2 ق غ که من بخاطر شیرینی خود خرما شکر اضافه نکردم . 🥣طرز تهیه : داخل ویدیو کامل توضبح دادم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 پیاز ....... ۱ عدد متوسط یا ۲ تا کوچیک 🥢 گوجه ..... ۴ عدد متوسط 🥢 بادمجون ... ۲ عدد متوسط 🥢 سیر رنده شده .... ۳ حبه 🥢 تخم مرغ......۲ عدد 🥢 نمک و فلفل و ادویه ... به مقدار لازم 🥣طرزتهیه: اول پیاز رو کمی تفت میدیم تا سبک شه. بهتره سیر رو در اینجا اضافه کنید.بعد گوجه هامونو پوست میکنیم و خورد میکنیم به همراه سیر به پیاز اضافه میکنیم و نمک و ادویه میزنیم.میتونید گوجتونو رنده هم بکنید.بعد در تابه رو میذاریم تا گوجه ها با حرارت کم آب بندازن و له بشن.هر از گاهی با پشت قاشق گوجه هارو له کنید.تو این فاصله بادمجون هاتونو رو شعله گاز کبابی کنید.ولی نذارید خیلی خیلی له بشن که پوست کندنش براتون سخت بشه.و بعد پوستشو میکنید و ساطوریش میکنید و به گوجه ها اضافه میکنیم.مجددا در تابه میذاریم تا حدودا ۸_۷ دقیقه تقت بخوره.در آخر تخم‌مرغ توشون میشکنیم و مدام هم میزنیم تا حرارت متوسط تا تخم مرغ هم بپزه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢 سیب زمینی ۴ عدد 🥢 پیاز ۱ عدد 🥢 فیله مرغ ۵ عدد 🥢 نخود فرنگی ۴ قاشق 🥢 ذرت ۴ قاشق 🥢 قارچ ۵ عدد 🥢 شیر ۱ پیمانه 🥢 خامه ۲ قاشق 🥢 کره نوک قاشق چای خوری 🥢 پنیر چدار ۵۰ گرم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
هر صبح! پلکهایت؛ فصل جدیدی از زندگی را ورق میزند، سطر اول همیشه این است: “خدا همیشه با ماست”🌿 الهی به امید تو 🌸 سلام صبحتون بخیر ♥️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
... به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨ ● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ● ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘ 🌸ســــــلام 💖صبح زیباتون بخیر 🌸آرزو می کنیم 💖در این روز زیبا 🌸دلتون پر از محبت 💖روز تون پُر از رحمت 🌸زندگیتون پر از برکت 💖لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه 💖امیدوارم در کنار عزیزان 🌸روز خوبی داشته باشید 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 توت سفید ۱کیلو 🥢 شکر ۱کیلو تا ۹۰۰گرم 🥢 آب ۱لیوان 🥢 وانیل نصف قاشق چای خوری 🥢 جوهر لیمو نصف ق چایخوری و یا آبلیمو ۲ق غ 🥣طرز تهیه : توت هارو بشورین وبزارین کامل آبش بره حتما از توتهای سفید وآبدار استفاده کنین. بعد مث فیلم لایه لایه شکر وتوت داخل ظرف بریزین وبرا ۱۲ساعت یا تا وقتی که آب بندازه بزارین یخچال. بعد بزارین روی شعله ی متوسط گاز وآب رو روش بریزین وبزارین جوش بیاد.جوش که اومد کف روشو مرتب جمع کنین.اجازه بدین مربا بجوشه وبه قوام بیاد با شعله ی متوسط نه کم چون زمان پخت بیشتر بشه توتها له میشن.میتونین یه کم داخل ظرف بکشین و تست کنین.بعد از قوام کافی وانیل وجوهرلیمو ویا ای لیموتازه رو بریزین و یه هم بزنین وخاموش کنین.بزارین مربا تودمای محیط به خنک بشه بعد داخل شیشه بریزین. چون توت میوه ی نرم وظریفی هست اگه شکر کمتر بریزیم مربا دیر قوام میاد درنتیجه توتها له میشن. موقع استراحت داخل شکر یه کم رنگ توتها سیاه میشه که موقع پخت رنگشون برمیگرده اگه توتهاتون زیاد نرسیده باشن شیره رو خوب به خودشون جذب نمیکنن بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢خرما 🥢 گردو 🥢 شکلات بنماری شده بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢فيله مرغ 400 گرم 🥢 جعفري خرد شده 1 پيمانه 🥢 پارمزان رنده شده نصف پيمانه 🥢 نمك نصف ق چ 🥢 فلفل به ميزان لازم 🥢 سير خرد شده 1 عدد 🥢 كره 2 ق غ 🔷فيله را با چاقو برش مي دهيم جعفري، پارمزان، نمك ، فلفل و سير را مخلوط ميكنيم.كمي از مواد را داخل هر فيله ميگذاريم.كره را داخل ماهيتابه ريخته تا گرم شود. فيله ها را تفت مي دهيم تا زماني كه طلايي رنگ شود بعد كمي آب ريخته تا فيله ها بپزد همچنين ميتوانيد اين غذا را با سيب زميني و سالاد سرو كنيد. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 با این دستور می تونید به جای میگو،سینه یا فیله مرغ استفاده کنید و از حالت کریسپی و تردش لذت ببرید. مقدار وزنی میگو که من استفاده کردم ششصد گرم بود. ادویه ها نمک و فلفل و زردچوبه،پودرسیر و پودر پیازه،(پودر پیاز قابل حذفه) آرد رو باید کم‌کم و در چند مرحله اضافه کنید تا جایی که مایه به غلظتی شبیه فرنی برسه. سس تارتار ترکیبی از سس مایونز، یک عدد تخم مرغ آب پز، چند عدد خیارشور، نصف یک عدد پیاز بنفش رنده یا ریز خورد شده و جعفری ریز خورد شده و نمک و‌فلفل و آبلیموی تازه ست من برای اینکه یه کم کالریش کمتر باشه از مخلوط سس مایونز و ماست استفاده کردم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢مرغ چهار عدد ران 🥢 برنج چهار پیمانه 🥢 پیاز یک عدد متوسط 🥢 زرشک یک پیمانه 🥢 دو‌حبه سیر 🥢 هویج یک عدد 🥢 روغن به مقدار لازم 🥢 رب گوجه یک یا دو ق غ خوری سر پر 🥢 زعفران یک استکان دم کرده 🥢 شکر دو ق غذاخوری 🥢 ادویه ها :نمک فلفل زردچوبه 🥣طرز تهیه: مرغ هارو با زعفرون طعم دار کن بعد از دو ساعت داخل روغن سرخ کن در حدی که طلایی بشه پیاز و نگینی خورد کن سرخ کن سبک شد دوتا حبه سیر رنده شده تفت به باهاش،و بعد هویج رنده شده اضافه کن یک ق غذاخوری رب گوجه بزن و تفت بده در حدی که روغن بندازه اگر رنگ رب کم بود باز اضافه کن تا خوشرنگ بشه. نمک زردچوبه فلفل سیاه بزن به سس مرغ های سرخ شده رو بچین سس روی مرغ ها بریز کمی هم وسط تابه بریز آب جوش اضافه کن . اجازه بده یک ساعت مرغ ها بپزه آب یا سس غلیظی بدست بیاد. برنج و کته با ابکش کن تهدیگ بزار دم‌بکشه. زرشک و با آب سرد بشور ده دقیقه خیس کن از روی آب زرشک هارو ابکش کن و ریگ شور کن، داخل تابه روغن بریز زرشک و چند دقیقه تفت بده تا پف کنه بهش شکر بزن طبق ذائقه خودت بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c