فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کاپ_کیک_یخچالی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کوفته_تبریزی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#آش_آلو_بخارا
🥣برای درست کردن این آش من مواد رو چشمی میریزم ولی اندازه تقریبی راواستون مینویسم.
ابتدا تو قابلمه چند قاشق روغن ریختم و2عدد پیاز نگینی خرد شده و2حبه سیر رنده شده رو سرخ کردم و1 قاشق غذاخوری زردچوبه و2تا3قاشق غذاخوری رب ریختم ورنگ رب که باز شد 2 قاشق غذاخوری نعناع خشک وادويه جات(پودر تخم گشنیز وزنجبیل، نمک وفلفل وپودر لیمو عمانی از هر کدوم 1 قاشق چایخوری) ریختم،وحبوبات از قبل خیس خورده و پخته شده (1لیوان لوبیا چیتی، 1 لیوان نخود، 1/2 لیوان عدس) و 15 عدد آلو بخارا اضافه کردم وآب جوش ریختم به اندازه ای که روی مواد بالا بیاد وچند جوش که زد حدود 1لیوان سبزی آش ریختم وچند جوش که زد 1 بسته رشته آشی ریختم وحرارت را کم کردم وگذاشتم تا آش پخته وجا بیفتد. ودرآخر آش را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کردم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کیک_خرما
✍مواد لازم :
🥢تخممرغ ۴عدد
🥢خرمای پوست و هسته گرفته ٢٠عدد یا ٢۵٠گرم(روی خرما کمی آب داغ بریزین و پوستشو به راحتی جدا کنین)
🥢آب جوش نصف لیوان
🥢آرد سفید یک و نیم لیوان
🥢شکر سفید یا قهوه ای یک چهارم لیوان
🥢روغن مایع نصف لیوان
🥢بیکینگ پودر ١ق چ سرپر
🥢وانیل یک چهارم ق چ
🥢دارچین ١ق چ
🥢نمک یک پنس
🔷مواد سس خرما:(میشه سس رو حذف کنین)
🥢خرمای پوست و هسته گرفته ۶، ٧عدد
🥢شیر نصف لیوان
🥢نشاسته ذرت ١ق غ
🥢خامه ٢ق غ
🥢دارچین ١ق چ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پیراشکی_سبزیجات
✍مواد لازم :
🥢2 عدد تخم مرغ
🥢1 لیوان آب شیر
🥢1 قاشق چایخوری نمک
🥢1 عدد بیکینگ پودر(2.5 قاشق چای خوری)
🥢3_4 لیوان آرد (با توجه به اندازه تخم مرغ متفاوت است)
🥢2-3 شاخه پیازچه
🥢3-4 شاخه نعناع تازه
🥢1/2 دسته جعفری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#آبگوشت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سوپ_کدو_و_سبزیجات
✍مواد لازم :
🥢۳۰۰ گرم کدو تنبل
🥢۱ عدد هویج بزرگ
🥢۱عدد سیب زمینی
🥢۱عدد پیاز بنفش
🥢۳ حبه سیر
🥢۷۵۰ میلی لیتر آب (می تواند آب مرغ یا آب سبزیجات باشد)
🥢نصف لیوان شیر یا خامه (در ویدیو خامه استفاده شده)
🥢۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
🥢نمک
🥢فلفل
🥢۱ قاشق چایخوری زردچوبه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
47.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کیک_بستنی
🔷 ابتدا نیاز داریم به یک کیک اسفنجی که من از قالب ۱۸ استفاده کردم و ۳ تخم مرغی هستش و با آموزش کیک اسفنجی که در کانال هست درست کردم
تمام نکات در فیلم گفته شده فقط تنها نکته اینکه حتما 24ساعت بهش استراحت بدین تا خوب انسجام پیدا کنه
🔷نکته بعدی اینکه از بستنی سنتی استفاده کنید طعمش ۵ برابر خوشمزه تر میشه نسبت به بستنی های شرکتی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#فینگرفود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#غذا_فوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
هـر صـبح
به دوست داشتنِ تو
مبتلا هستم
امــروز بیـشتــر😍
سلام صبحتون بخیر #کدبانوها ♥️♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_آقا
هر روز را با سلام بر تو آغاز میکنیم!
سلام بر تو... که صاحباختیار مایی!
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ ایَها الشاهد علی خلق الله
سلام بر شما ای شاهد
و گواه بر بندگان پروردگار
#امام_زمان
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مربا_به
🥢به خرد شده یک کیلو
🥢شکر یک کیلو
🥢چوب دارچین دو تیکه
🥢هل چندتا
🥢آبلیمو یک قاشق
🥢دانه به چندتا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دسر_ایتالیایی
🥢شیر: یک ونیم لیوان
🥢شکر: نصف لیوان
🥢پودر ژلاتین: ۲ق.غ
🥢خامه صبحانه: ۱بسته
🥢آب سرد: نصف لیوان
🥢زعفران دم کرده: به مقدار لازم
🥣اول خامه رو داخل ظرفی میریزیم روی بخار آب میذاریم و مرتب هم میزنیم تا رقیق بشه(روش بن ماری) و کنار میذاریم.
داخل ظرف دیگه ای نصف لیوان آب سرد میریزیم و پودر ژلاتینو اضافه میکنیم هم نمیزنیم یکم صبر میکنیم وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد بن ماری میکنیم تا ژلاتین کاملا حل بشه.
داخل قابلممون شیر و شکر و زعفرونو با هم مخلوط میکنیم رو شعله متوسط میذاریم تا شکر حل بشه نباید بجوشه بعد خامه بن ماری شده و ژلاتین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن مایمون آمادس از رو گاز برمیداریم و میذاریم کنار تا یکم از داغی بیفته👌
داخل قالب رو با روغن مایع خیلی کم چرب میکنیم و از مایمون داخلش میریزیم و برای دو سه ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره.
بعد لبه هاشو از قالب جدا میکنیم و تو ظرف سرومون برمیگردونیم.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#فینگرفود_بقچه_ای
✍مواد لازم:
🥢فیله یا سینه مرغ : ۳۰۰ گرم
🥢خمیر آماده پیراشکی: ۱۵ عدد
🥢جعفری : یک پیمانه
🥢فلفل دلمه : نصف پیمانه
🥢پودر سیر : ۲ ق چ
🥢پودر آویشن : ۱ ق چ
🥢پاپریکا: ۱ ق چ
🥢نمک : مقدار لازم
🥢رب گوجه: یک ق غ
سینه مرغ و جعفری و فلفل دلمه و ادویه جات با استفاده از دستگاه همه رو یه دست میکنیم به جای مرغ از گوشت چرخ کرده هم میتونید استفاده کنید
داخل کمی روغن تفت میدیم تا رنگ مرغ تغییر کنه
یک قاشق رب گوجه به ترکیب مون اضافه میکنیم
خمیری که یخ اش باز شده از مواد وسط خمیر میزاریم
با استفاده از برس اطراف خمیر آب میزنیم
به دو حالت یکی حالت بقچه ای و حالت صدفی که در فیلم کاملا مشخص خمیر حالت میدیم
داخل روغن قرار داده سرخ میکنیم تا طلایی بشه میتونید داخل فر هم قرار دهید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#موهیتو
✍مواد لازم :
🥢برگ نعنا چند عدد
🥢لیموترش ۲ عدد
🥢شکر
🥢یخ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ناز_لقمه
✍مواد لازم :
🥢گوشت چرخکرده
🥢بادمجان
🥢پیاز و جعفری
🥢فلفل دلمه
🥢گوجه
🥢روغن زیتون
🥢سیر
🥢رب گوجه
🥢پاپریکا، پودرسیر و پیاز
🥢ماست پرچرب
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پیراشکی_توپی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دسر_شیر_عسلی
🥢شیر ۴لیوان
🥢شیرعسلی نصف لیوان
🥢خامه صبحانه یه بسته
🥢شکر نصف لیوان
🥢زرده تخم مرغ ۲عدد
🥢نشاسته ذرت ۳ق غ
🥢پودر ژلاتین ۳ق غ
🥢وانیل کمی
🥢زعفران غلیظ ۲ق غ
🥢آب ۱چهارم لیوان
🥣آب وژلاتین رو مخلوط کنین وبزارین روی بخار کتری تا شفاف بشه
شیر،شکر،نشاسته،شیرعسلی،زرده تخم مرغ رو مخلوط کرده ومیزاریم روی شعله ی گاز وبا همزن دستی مدام هم میزنیم وقتی غلیظ شد ژلاتین شفاف شده رو داخلش میریزیم وتند تند هم میزنیم شعله رو خاموش میکنیم وچند قاشق از مواد رو روی خامه میریزیم ومخلوط میکنیم وبعد به بقیه ی مواد اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تو مرحله هم میتونین داخل قالب بریزین وبزارین یخچال تا ببنده یا مثل من مواد رو دو قسمت کنین وبه یه قسمت زعفران غلیظ اضافه کنین ودورنگ درست کنین بجای زعفران میتونین یه قاشق پودرکاکائو وبا یه قاشق آب مخلوط کنین وبه قسمت دوم بزنین تا شکلاتی بشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#نودل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#رول_کدووگوشت_چرخ_کرده
🥢کدو سبز 2 عدد
🥢4 عدد تخم مرغ
🥢فلفل سیاه
🥢نمک
🔷ملات داخلی
🥢1 عدد پیاز
🥢2 حبه سیر
🥢1 عدد فلفل سبز
🥢فلفل دلمه قرمز 1 عدد
🥢 گوشت چرخ کرده
🥢چند شاخه جعفری
🥢فلفل سیاه
🥢فلفل قرمز پودر شده
🥢نعناع
🥢پونه کوهی
🥢نمک
🥢2 فنجان چدار رنده شده(دلبخواهی)
🥢1 فنجان پنیرچدار
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پاناکوتا_پسته
✍مواد لازم:
🥢خامه ۲۵٪ چربی: ۳۰۰ گرم
🥢آگارآگار: ۲ و یکچهارم ق چ خ
🥢شیر: ۱۰۰ گرم
🥢شکر کاسترد: ۷۵ گرم
🥢پسته: ۲۰۰ گرم
✍مواد لازم سس رزبری:
🥢رزبری یخ زده: ۸۵ گرم
🥢شکر: ۲۵ گرم
🥢آگارآگار: یک هشتم ق چ خ
🥣طرز تهیه پاناکوتا:
۱.خامه، شیر، شکر و آگارآگار رو در ظرفی مخلوط میکنیم.
۲.در قابلمه در حالی که دارید هم میزنید به مدت ۲-۳ دقیقه و شروع به جوشیدن میکنه تا آگارآگار فعال بشه.
۳.پسته را اضافه کنید و میکس کنید تا زمانی که صاف و یکدست بشه.
۴.مخلوط رو در قالب بریزید و بذارید یک شب در یخچال بمونه.
۵.اگر از قالب سیلیکونی استفاده میکنید میتونید اون رو در فریزر بذارید تا زمانی که فریز بشه.
۶.بعدش اون رو از قالب خارج کرده و۲-۳ ساعت در یخچال قرار بدید.
🔷طرز تهیه سس رزبری:
۱.با هم در قابلمه کوچیک بجوشونید تا زمانی که یکدست بشه و قوام پیدا کنه.
۲.از صافی رد کنید و استفاده کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مرغ_سرخ_شده
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#نان_برنجی
🥢آرد ۵۵۰ گرم
🥢تخم مرغ یک عدد
🥢برنج حدود ۱۰۰ گرم که میشه نصف لیوان
🥢آب برای پخت برنج ۲۰۰۰ میلی لیتر که میشه ۴/۵لیوان
🥢شیر گرم ۳۰۰ میلی که میشه یک لیوان +یک پنجم لیوان
🥢شکر یک ق غ
🥢نمک یک ق م
🥢روغن زیتون دو تا سه ق غ
🥢خمیر مایع یک ق غ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پاستاباپنیر
🥢کره حیوانی رامک ... ۵۰ گرم
🥢پنیر ورقهای تست رامک ... به میزان دلخواه
🥢پنیر خامهای رامک ... ۲۰۰ گرم
🥢پنیر موزارلای رامک ... هرچی بیشتر بهتر
🥢سیر خرد شده ... ۱ تا ۲ حبه
🥢پوره گوجه فرنگی ... ۱ پیمانه
🥢قارچ ... نصف پیمانه
🥢ذرت ... نصف پیمانه
🥢فلفل هالیپونو ... نصف پیمانه
🥢نمک/ فلفل سیاه ... به میزان دلخواه
🥢تخم مرغ ... ۱ عدد
🥢پاستا فوتو چینی ... ۴۰۰ گرم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c