فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سمبوسه_آبادانی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#موهیتو
🥢لیمو یک عدد قطعه قطعه شده
🥢نعنا
🥢شکر یک پیمانه
🥢یخ، آب و آب گازدار
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#حلوا_دورنگ
🥢آرد شیرینی پزی 2 پیمانه
🥢پودر قند 1 پیمانه
🔷میزان پودر قند به سلیقه شما بستگی داره میتونید بچشید و اگه کم شیرین دوست دارید مثل من...مقدارشو کمتر بریزید.
🥢کره مذاب 200 گرم
🔷بسته به جنس آرد ممکنه کمتر یا کمی بیشتر از این میزان کره لازم بشه
🥢به جای کره صبحانه میتونید از کره گیاهی(مارگارین)استفاده کنید
🥢پودر هل به میزان دلخواه
🥢پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
🔷ابتدا آرد رو در تابه الک کرده و روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید تا جایی که بوی خامی اون برطرف و کمی طلایی شود(حدود 30 تا 40 دقیقه زمان لازم هست)
سپس به تدریج کره مذاب را اضافه و هم بزنید تا آرد به صورت خمیر لطیفی دربیاد (خمیر نه خشک باشه و نه شل)باید به صورتی باشه که بشه توی دست بهش فرم داد و ترک نخوره
حالا مواد رو از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا از داغی بیفته
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#قارچ_پلو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#برگر_مرغ
✍ مواد برگر:
🥢فیله مرغ : ۱ عدد (حدود ۷۵۰ گرم)
🥢پیاز : ۱ عدد
🥢سیر : ۲ حبه
🥢جعفری : مقداری
🥢پودر_سوخاری : ۲-۱ قاشق غذاخوری
🥢روغن : ۲ قاشق غذاخوری
🥢نمك ، پول_بيبر (فلفل مخصوص تركيه)
🥢فلفل سیاه ( بر حسب ذائقه می توانید ادویه های دیگری استفاده کنید مثل زیره، آویشن، کوری كه نوعى ادويه تركيه است)
🔷مواد سرخ کردن:
🥢پودر سوخاری
🥢روغن مایع
🥣طرز تهیه:
مرغ نیمه جامد را در غذاساز خرد کنید. پیاز، سیر، جعفری که خیلی ریز خرد شده اند به همراه بقیه مواد به مرغ اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید.
سپس به اندازه دلخواه شکل داده ابتدا در پودر سوخاری زده سپس در روغن داغ سرخ کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کیک_ماکارونی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#خورشت_چغاله_بادام
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#خوراک_مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#کله_گنجشکی
🥢گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
🥢پیاز ۲ عدد متوسط
🥢سیب زمینی ۲ عدد متوسط
🥢مرزه و ترخون یک ق غ پُر
🥢رب گوجه فرنگی یک الی ۲ ق غ
🥢نمک_فلفل_زردچوبه به مقدار لازم
🥢روغن به مقدار لازم
🔷یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده سپس با مقدار روغن سرخ می کنیم بعد از سرخ شدن یک ق چ زردچوبه و دو قاشق رب گوجه فرنگی را تفت داده و ۳ الی ۴ لیوان آب اضافه کرده می گذاریم بجوش بیاد.سپس گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز متوسط با رنده درشت رنده کرده و با نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری از مرزه و ترخون خشک و یک قاشق چای خوری زردچوبه و نمک و فلفل خوب ورز می دهیم میتونید ترخون و مرزه رو حذف کنید از مواد به اندازه یک فندق برداشته در دست گرد کرده ودرسس پیاز و رب گوجه می اندازیم بعد سیب زمینی هارو پوست گرفته به اندازه یک بند انگشت مربع خردکرده اضافه می کنیم و می گذاریم تا خوب پخته شود.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#خورشت_مرغ_آلو
🔷مقداری آلو رو از سه چهار ساعت قبل خیس میکنیم
یه دونه پیاز خردشده رو با یکی دو قاشق روغن و کمی زردچوبه و فلفل تفت میدیم
حالا تکه های مرغ رو بهش اضافه کرده و تفت میدیم
حالا به مرغمون نمک و دو تا دونه برگ بو اضافه کرده و به مقدار کافی آبجوش میریزیم تا بپزه
آلوهای خیس خورده رو میشوریم و میذاریم کنار
حالا مرغمون پخته ،زیرشو خاموش میکنیم
یه دونه پیاز بزرگ رو خلالی خرد کرده و با مقداری روغن و کمی فلفل تفت میدیم
وقتی سرخ شد تکه های مرغ پخته رو توی تابه میذاریم و روشون زعفرون میریزیم و سرخشون میکنیم
حالا آلوهای خیس خورده رو به همراه آب مرغ اضافه میکنیم
برای پخت آلوها کمی آب به خورشت اضافه میکنیم
مقداری زرشک پاک شده و شسته رو با کره و گلاب تفت میدیم
حالا مقداری آبغوره و زرشک تفت داده شده رو به خورشت اضافه کرده و میذاریم جابیفته.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#لقمه_های_فوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
زندگي هميشه بي نقص نيست
اما هميشه آنگونه است كه آن را ميسازي
پس به آن معنا ببخش و خاطره انگيزش كن
و هرگز اجازه نده كسي شادي را از تو بدزدد
سلام صبحتون بخیر #کدبانوها ♥️♥️
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_آقا
هر روز را با سلام بر تو آغاز میکنیم!
سلام بر تو... که صاحباختیار مایی!
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ ایَها الشاهد علی خلق الله
سلام بر شما ای شاهد
و گواه بر بندگان پروردگار
#امام_زمان
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پنیر_سوخاری
🥢ارد سوخاری.....به مقدار لازم
🥢تخم مرغ.....۲عدد
🥢اویشن.....۱قاشق
🥢روغن.....به مقدار لازم
🥣طرز تهیه:
ابتدا پنیر برش بزنید.اویشن به پودر سوخاری اضافه کنید.(من از پودر سوخاری پانکو استفاده کردم)تخم مرغ با قاشق هم بزنید تا کامل یکدست بشه.پنیرها ابتدا در تخم مرغ بعد پودر سوخاری بغلطونید.این کار دو تا سه بار انجام بدید.تا کاملا سطح پنیر سوخاری بشه.بعد در روغن داغ سرخ کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کاچی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ترشک_خونگی_و_سالم
🥢آلبالو یک کیلو
🥢آب ۳تا۴ لیوان
🥢شکر یک سوم لیوان
🥢نمک یک قاشق مرباخوری
🔷آلبالوروباآب روی حرارت میزاریم بهش شکرونمک هم اضافه میکنیم حتماکف روی آن رابردارین وباحرارت ملایم حدودا بین یک ونیم تادوساعت میزاریم تابجوشه وآبش تقریباخشک بشه وبه غلظت مورددلخواهمون برسه بعدازسردشدن میتونیدداخل ظرف درب دارویازیپ کیپ بریزین ودریخچال ویافریزربه مدت طولانی نگه دارین
نکته:میتونیدازگلپرهم استفاده کنید
اگردانه داردوست نداشتین میتونید دانهای آلبالوروبگیرین ولی ترشک بادانه هست.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شیر_بادام
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کوفته_مرغ_با_سس_انار
🥢چرخ کرده مرغ نیم کیلو ترکیب سینه و ران،
🥢پیاز 2 عدد،
🥢 سیر 2 حبه،
🥢فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا ونمک، 🥢رب انار ملس ۲ ق غ،
🥢 گردوی خرد شده ۲/۳ پیمانه،
🥢 هویج 2 عدد،
🥢رب گوجه 1ق غ
🔷 مرغ، پیاز وسیر رنده شده، نمک و ادویه ها و پودر سوخاری رو با مرغ ورز میدیم و به صورت قلقلی فرم میدیم و داخل روغن سرخ میکنیم. یه پیاز رو نگینی خرد میکنیم و داخل ظرف جدا با کمی روغن تفت میدیم ادویه و رب گوجه رو اضافه وتفت میدیم گردوی خرد شده و هویج و در آخر هم رب انار میریزیم با ۳ لیوان آب جوش میذاریم نیم ساعت تا چهل دقیقه بپزه. کوفته های مرغ رو اضافه و نیم ساعت دیگه زمان میدیم تا خورشمون با حرارت ملایم جا بیفته.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کاپوچینو_خونگی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#رولت_گوشت
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کشک_بادمجون
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کوکوی_کدو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مرغ_بریان_و_برنج_بخارپز
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#مرصع_پلو
اول یه چلوی زعفرانی دم کنید و یا میتونید یه مقدار از چلو رو زعفرانی کنید.تکه های مرغ رو با پیاز رنده شده و نمک و با کمی زعفران بپزید البته حتما کم آب باشه و بزارید آب مرغ به خوردش بره و با کمی کره تفتش بدید(اختیاریه )زرشک رو با کمی شکر و کره(روغن )یه تفت کوچیک بدید.کشمش پلویی رو بعد از شستن با پیاز رنده شده که کمی طلایی شده یه تفت کوچیک بدید.البته میتونید بدون پیاز هم فقط یه تفت بدید.هویج رو خلالی کنید و با کمی شکر و آبغوره بپزید و تفت بدید.و خلال پرتقال رو چند بار با ابسرد بخیسونید و بعد بجوشیند و تلخی رو بگیرید و با کمی شکر تفتش بدبد و با خلال پسته و بادام همه رو روی برنج تزیین کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شربت_کهکشانی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c