فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کوکو_سبزی_رولتی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#بال_و_کتف_مخصوص
✍مواد لازم :
🥢پیاز
🥢زعفران
🥢آب لیمو
🥢نمک
🥢فلفل
🥢گوجه
🥢سس فرانسوی
🥢گشنیز
دمای پخت برای فر گاز ۱۸۰ درجه
فر برقی و توستر ۱۶۰ درجه
زمانشم بستگی به سایز تکه مرغتون داره
از قسمت های دیگه مرغ هم میتونین استفاده کنین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شربت_جادویی
🥣طرز تهیه:
ابتدا گل پنیرک رو مثل چایی دم کنین و بزارین خنک بشه.
برای شربت شکرو گلاب و آب و یخ رو مخلوط کنین.
تخم شربتی رو هم با آب خیس کنید.
حالا تو هر لیوان تخم شربتی بعد از شربت بریزید. تو لیوان ها از گل پنیرک دم شده بریزید. تو لیوان اول کمی آبلیمو بریزید و رنگ بنفش میشه. تو لیوان دوم یه کوچولو زعفران دم شده که رنگ سبز میشه، لیوان سوم از محلول گل پنیرک کمی بریزید و زعفران بیشتر تا رنگ زرد بشه. لیوان آخر هم فقط دم کرده گل پنیرک و رنگ آبی میشه. در آخرم اکلیل خوراکی اضافه کنین.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کوکو_سوسیس
🥢سوسیس / ژامبون ~ 100 گرم؛
🥢پنیر gr 100 گرم؛
🥢آرد 50 گرم؛
🥢خامه ترش - 2 قاشق غذاخوری ؛
🥢تخم مرغ - 1 عدد ؛
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#گوجه_خورش_گیلانی
🥢گوجه ۱۰ عدد (گوجه محلی ترش)
🥢تخم مرغ یک عدد
🥢سیر ۴ حبه
🥢نمک،فلفل،زردچوبه
🥣اگر گوجه محلی در دسترستون نیست با گوجه معمولی هم میشه درستش کرد فقط بهتره یه قاشق رب هم بریزین داخلش که خوشرنگ و ترش بشه.راستی تو شمال کنار این غذا ماهی شور هم میذارن
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#باقالی_پلو_با_مرغ_مجلسی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ترشی_بندری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#اسفناج
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#آیس_موکا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شام_خوشمزه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#فلافل_خونگی
🥢نخود ۲ پیمانه
🥢باقالی خشک ۱ پیمانه
🥢نصف پیاز متوسط
🥢سیر ۶ حبه
🥢زیره سیاه ۱ قاشق چایخوری
🥢فلفل سیاه نصف قاشق چای
🥢گراماسالا ۱ قاشق مربا خوری
🥢نمک ۱ تا ۲ قاشق چایخوری
🥢جعفری مقداری
🔷مواد لازم برای سس:
🥢ماست چکیده ۳ قاشق غذا خوری
🥢روغن کنجد یا زیتون ۱ قاشق غذا خوری
🥢ارده ۱ قاشق غذا خوری
🥢آبلیمو تازه ۱ قاشق مربا خوری
🥢فلفل سفید و نمک به مقدار کافی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#چلو_گردن
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ایده_با_گوشت_چرخی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🌷هر صبح
🌾هدیه خداست
🌷امروز آرزو میکنم
🌾در پناه لطف بیکران
🌷حضرت عشق ، سلامت باشید
🌾 درود🙋♀صبح زیباتون بخیر
🌷 اول هفته تون بی نظیر
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلام بر حسین.............🕯🕯
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مربای_انجیر
🥢یه کیلو و نیم انجیر
🥢یه کیلو و سیصد گرم شکر(مقدار شکر بستگی به شیرینی انجیر داره اگر خیلی شیرین بود از مقدار شکرتون کم کنید)
🥢نصف لیوان آب
🥢نصف لیوان گلاب
🥢نصف ق چ جوهرلیمو
🔺️ تمام مراحل تو ویدئو مشخصه سوالی بود تو کامنت بپرسید
روی حرارت ملایم باشه تا انجیرها کامل بپزن
حتما کف روی مربا رو بگیرید تا مرباتون شفاف بشه
مدت زمان پخت ۴۵ دقیقه(در قابلمه رو نبندید)
بعد از پخت اجازه بدید مربا در دمای آشپزخونه خنک بشه و بعد داخل ظرف ریخته و در یخچال نگهداری کنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دسر_شکلاتی_آسون`
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شیر_پسته
✍مواد لازم :
🥢شیر
🥢پسته
🥢خامه قنادی
🥢بستنی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#توپک_بیسکوییتی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#بستنی_پاستیلی
🥢خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
🥢شکر: ۱/۳ پیمانه (من کمتر ریختم)
🥢شیر: ۱ پیمانه
🥢نشاسته ذرت (پودری): ۱ ق غ سرپُر
🥢پاستیل: ۸۰ تا ۱۰۰ گرم
🔷پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه: ۱ ق غ، که با ۲ ق غ آبجوش باید حل بشه میشه پودر ژله رو حذف کنید و بجاش ۱ ق غ شکر بریزید و برای رنگ بستنی هم، یکی دو قطره رنگ خوراکی دلخواه اضافه کنید.
شیر، شکر، نشاسته و ژله حل شده رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به غلظت برسه و مثل پودینگ یا فرنی بشه؛ بعد از رو حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه (هر از گاهی هم بزنید تا رویه نبنده)حالا خامه صبحانه رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنید پاستیل هارو هم بریزید و مخلوط کنید (پاستیل باید ریز باشه، اگه درشته با قیچی ریزش کنید) مایه بستنی رو داخل قالب ریخته و رو سطح بکوبید تا یکدست بشه و چوب بستنی بذارید حداقل هفت ساعت داخل فریزر قرار بدید تا خوب ببنده، بعد کمی قالب رو توی آب گرم بذارید تا بستنی راحت جدا بشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#موهیتوی_طالبی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#اسپاگتی_عالی
✍مواد لازم :
🥢سینه مرغ
🥢روغن زیتون ۱ ق غ
🥢پیاز و سیر
🥢قارچ بلانچ شده
🥢خامه ۳-۴ لیوان
🥢پودر تخم گشنیز
🥢پنیر پارمزان
🥢جعفری
🥢فتوچینی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سالاد_سیب_زمینی
✍مواد لازم :
🥢سیب زمینی نگینی و آبپز
🥢خیارشور خرد شده
🥢ذرت
🥢شوید
🥢کالباس
🥢سس مایونز
🥢ماست
🥢پاپریکا
🥢آبلیمو
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ذرت_مکزیکی
✍مواد لازم :
🥢ذرت پخته شده ۴۰۰ گرم
🥢پنیر پارمسان ۱/۴ پیمانه
🥢پنیر پیتزا ۲ پیمانه
🥢سس مایونز ۱ پیمانه
🥢کره ۳۰ گرم
🥢آبلیمو ۲ ق غ
🥢آویشن فراوان
🥢قارچ ۲۰۰ گرم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مرغ_بریون
✍مواد لازم :
🥢آویشن
🥢پودر سیر
🥢زنجبیل
🥢پولبیبر
🥢پاپریکا
🥢فلفل سیاه
🥢نمک
🥢آب پیاز یا پودر پیاز یا پیاز خرد شده فرقی نمیکنه
🥢زعفران
🥢آب لیمو ترش
🥢روغن زیتون
🔷تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم و به مرغ آغشته میکنم حتما چند ساعت استراحت کنه تا مزه ها به خورد مرغ بره
مرغ رو داخل فر میزاریم با حرارت کم باید جوری باشه که مرغ بعد از دو ساعت هم بپزه و هم طلایی و برشته بشه
🔷ترجیح خودم پیاز خرد شده اس چون قبلا با پیاز خرد شده درست کردم به نظرم عطرش بهتر بود پس به جای آب پیاز میتونید از پیاز خرد شده استفاده کنید
هر نیم ساعت یک بار چک کنید و کره و زعفران رو مال کنید تا خوشرنگ و یه دست برشته بشه
توی تستر راحت تر برشته میشه فر گازی یکم حرارتش اذیت میکنه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c