eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻 لبخند خدا یعنی همین باز شدن پلک های هر روزت… دوباره امروز متولد شدی، عزیزم پس خجسته باد هر روزت… سلام صبحتون بخیر ♥️♥️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
... به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨ ● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ● ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘ 🌸ســــــلام 💖صبح زیباتون بخیر 🌸آرزو می کنیم 💖در این روز زیبا 🌸دلتون پر از محبت 💖روز تون پُر از رحمت 🌸زندگیتون پر از برکت 💖لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه 💖امیدوارم در کنار عزیزان 🌸روز خوبی داشته باشید 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢تخم مرغ : ۱ عدد 🥢قارچ بزرگ : ۲ عدد 🥢ادویه ها : نمک ، فلفل ، پولبیبر 🥢کره : یه مقدار 🥢پنیر خامه ای : ۱ قاشق مرباخوری 🥢مقداری جعفری 🥢نان ترتیلا یا لواش بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢شکر 150 گرم 🥢2 عدد تخم مرغ 🥢کره 90 گرم 🥢140 گرم شکلات 🥢50 گرم آرد بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔷سس سالاد : 🥢1/3 فنجان روغن زیتون. 🥢1/3 فنجان کره بادام زمینی 🥢¼ فنجان سرکه 🥢1 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده. 🥢1/3فنجان روغن زیتون بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢سیب زمینی ,پیاز,هویج 🥢نمک,جوز,روغن,فلفل 🔷جهت تزئین: 🥢خامه 🥢جعفری 🥢دانه کدو 🔷ابتدا روغن در ظرف مورد نظر ریخته و پیاز ,هویج,سیب زمینی و نمک و فلفل و جوز اضافه کرده و زمان میدهیم تا خوب بپزه پس از پخت با هم میکس کرده و در ظرف مورد نظر سرو کرده و با خامه و جعفری و تخم کدو تزئین میکنیم بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢۲ و یک‌چهارم پیمانه آرد 🥢 یک‌چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر 🥢سه چهارم قاشق چایخوری نمک 🥢۱۵۰ گرم کره ی نرم 🥢۲۴۰ گرم پنیر خامه ای نرم(به دمای محیط رسیده) 🥢یک و یک چهارم پیمانه شکر 🥢۲ عدد تخم مرغ بزرگ 🥢۲ قاشق چایخوری پوست لیمو 🥢یک چهارم پیمانه آب لیمو تازه 🥢یک قاشق چایخوری اسانس وانیل 🥢چند قطره رنگ‌خوراکی‌زرد 🥢سه چهارم پیمانه پودر قند 🔷در یک کاسه آرد،بگینگ پودر و‌نمک رو‌ مخلوط و الک‌کنید.در یک ظرف دیگه کره،پنیر و شکر رو دو دقیقه با هم‌زن بزنید تا سبک و روشن بشه تخم مرغ،پوست و آب لیمو و وانیل و رنگ‌خوراکی‌رو‌اضافه کرده و‌خوب ترکیب کنید.میکس آرد رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.روی ظرف رو پوشونده و حداقل دو ساعت یا یک‌شب در یخچال بذارید(طوری ک بشه با دست گردش کرد مواد کوکی چسبناکه)بعد از این زمان فر رو با دمای ۱۷۰ روشن کنید از مواد کوکی اندازه ی یک قاشق برداشته و با دست گرد کنید و کمی در پودر قند بغلتونید طوری ک همه جاش با پودر قند پوشیده بشه کوکی هارو با فاصله کف سینی فر بچینید و به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه بپزید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍طرز تهیه: میگوهارو نیم ساعت توی کمی آب نارنج یا لیمو نمک فلفل ادویه و پاپریکا و پودر سیر زعفرون دم کرده(ب دلخواه)مزه دارکردم بوش کامل از بین رفت.3 تاظرف یکی ارد یکی 2تا تخم مرغ زده شده با کمی شیر و یکی هم ارد سوخاری ک خودم از اضافه ی نون باگت درست کردم و با ادویهای دلخواه مخلوطش کردم.ب ترتیب میگورو توی ارد تخم مرغ و اردسوخاری زدم و بعد تو روغن داغ سرخش کردم.فقط خیلی سرخش نکنین ک سفت بشه همین ک تغییر رنگ داد کافیه. برای اینکه خیلی روغن نبره وقتی چنتا میگو درحال سرخ شدن هستن ی میگوی دیگ اضافه نکنین بذارین اون ها سرخ بشه و باز سری جدید سرخ کنین. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با چاقی و تپلی صورتتون چشم خواهر شوهرتون و بقیه فامیلای شوهری رو در بیارید😍❤️‍🔥 زیبایی حق شماست 🤩 حسودی رو بسپر به بقیه😆 اگه توام دنبال راه گیاهی و طبیعی واسه تپل و جذاب شدن صورتتون هستید یه سر به این کانال بزن😉👇💓 https://eitaa.com/joinchat/2420703772C57d6279c14 این هم لینک مشاورمون 😊 @Moshavere_badaneideal
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢بادمجان:3عدد(روي منقل ، تا تو فر كبابى شود) گوشت چرخ كرده:300گرم 🥢پياز كوچك:1عدد 🥢جعفرى ساتورى شده :2 ق غ خ 🥢نمك و ادويه:به مقدار لازم براى وسط بادمجون كبابى شده (سير و 🥢كره:به مقدار لازم 🔷مواد لازم براي سس 🥢كره ،مقدارى 🥢رب گوجه فرنگي:1ق غ 🥢آب:نصف استكان چ 🔷‌همه مواد گوشتى را باهم خوب مخلوط كنيد از مواد كمي برداريد گرد كنيد روي ، ي لايه از سلفون گذاشته و دوباره ى لايه سلفون روى گوشت گذاشته و پخش كنيد و بادمجان را روي ان قرار بديد، وسط بادمجانرا باز كرده و سير،كره و ادويه بزنيد و به صورت رولت بپيچيد و در سينى فر يا ظرف پيركس قرار داده و روي ان را با قلمو روغن مايع بزنيد،در فر 180درجه قرار دهيد تا وقتى كه پخته بشه ، زمان پخت 20 دقيقه كافيه ، يعنى تا وقتى روش سرخ بشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢نخود یک پیمانه(از دو روز قبل خیس کنید و آب روش رو چند ساعت یکبار عوض کنید ودر جای خنک هم نگهداری کنید) 🥢پیاز دو عدد متوسط 🥢سیر دوالی سه حبه 🥢فلفل سیاه و زردچوبه و نمک و پودر 🥢تخم گشنیز و کمی آویشن و بکینگ پودر 🥢آب معمولی ته استکان(البته اگر موادتون سفت بود باید استفاده کنید) 🔷نخود های خیس خورده و سیر و پیاز رو با هم دو بار با چرخ گوشت چرخ میکنیم. بعد فلفل سیاه و نمک و زردچوبه و آویشن و پودر تخم گشنیز و بکینگ پودر و آب رو اضافه میکنیم و خوب با دست ورز میدیم. روش سلفون میکشیم و دو ساعت میذاریم داخل یخچال تا استراحت کنه. بعد روغن رو داخل ظرف گودی میذاریم خوووب داغ بشه. حرارت باید متوسط رو به بالا باشه تا موادمون داخل روغن وا نره. بعد از مواد داخل قالب فلافل میذاریم و میندازیم داخل روغن. (کمی صبر کنید تا مواد داخل قالب خودشو داخل روغن ول کنه بعد قالب رو بیرون بیارید.) به همین ترتیب همه رو سرخ کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔷مواد داخل سمبوسه بستگی به ذایقه خودتون داره از هرموادی که دوست دارید میتونید استفاده کنید میتونید مواد داخل ماکارونی رو توش بریزید وبپیچید وسرخ کنید من از سیب زمینی پخته وگوشت چرخ کرده استفاده کردم سیب زمینی رو با پوست می پزیم و موقعی که پخت نگینی خرد میکنیم کمی گشنیز وجعفری خرد شده ونمک رو بهش اضافه میکنم یک عدد پیاز رو ریز خرد کرده وبا کمی روغن تفت میدیم گوشت چرخ کرده اضافه کرده وباهاش سرخ میکنیم نمک زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وکمی پاپریکا بهش اضافه کرده وباهاش تفت میدیم حالا مواد داخل سمبوسه آماده س نوارهای هشت سانتی از نان لواش ببرید ومواد سمبوسه توش بریزید وبپیچید وتو روغن سرخ کنید برای اینکه موقع سرخ کردن سمبوسه ها از هم جدا نشن با انگشت کمی آب به لبه ها بزنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔷یک بسته پودر پاستیل نوشابه رو با دو و نیم یا سه قاشق ژلاتین کاملا ترکیب میکنیم حواستون باشه هیچ دونه درشتی نمونه بعد یک لیوان آب جوش بهش اضافه کنید و بزارید رو سر کتری تا ده دقیقه کاملا یکدست و رقیق بشه بعد یک و نیم قاشق گلوکز بهش اضافه کنید و حالت دورانی هم بزنید یکدست که شدن به همان شکلی که رو سر کتری هستند از رو گاز بر دارید قالب ها رو با یه دستمال که سر شو کمی چرب کردید چرب کنید به هیچ وجه چربی شون زیاد نشه بعد یه سینی کوچک بزارید زیر قالب و با قاشق کوچیک داخل قالب ها تونو پر کنید به مدت ۵ دقیقه بزارید تو فریزر بعد دست تونو نم کنید و پاستیل ها رو آروم از تو قالب در بیارید به این روش هرگز پاستیل شما نمیکشنه و نمیچسبه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢بادمجون گرد 🥢گوشت چرخکرده:۲۵۰ گرم 🥢پیاز:۱ عدد 🥢سیر:۵حبه 🥢رب:۱ ق.غ 🥢ادویه ها:فلفل سیاه،زردچوبه،نمک،در صورت تمایل میتونید یه مقدارم زیره بزنید خوشمزه ترش میکنه 🥢پنیر پیتزا 🥢کره بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 تکه های مرغ رو تو‌روغن سرخ میکنیم مرغ رو از تابه خارج میکنیم یه پیاز بزرگ رو رنده میکنیم ‌تو همون روغن تفت میدیم بهش یک قاشق رب گوجه ویک قاشق رب انار یا رب الوچه اضافه میکنیم هم میزنیم. تکه های مرغ رو تو سس میچینیم ویکلیوان ونیم آب اضافه میکنیم ادویه هم یادمون که نمیره درب تابه رو میزاریم تا هم مرغ بپزه هم سس غلیظ بشه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c