eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.9هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 برنج 🥢 ماهیچه یا مرغ 🥢 رب انار 🥢 پیاز خلالی 🥢 گردو 🥢 آلو بخارا 🥢 خرما 🥢 زعفران 🥢 کره بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم؛ 🥢 ۱۰عدد توت فرنگی وحشی، 🥢 ۱عدد موز 🥢 ۱لیوان شیر، 🥢 ۱عدد بستنی وانیلی 🔹همه رو باهم میکس کنید (بهتره که از میوه یخ زده یا نیمه یخ زده استفاده بشه یخ طعم اسموتی رو عوض میکنه🧡✋) بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم 🥢 سویا ۳/ لیوان فرانسوی 🥢 پیاز یک عدد درشت 🥢 سیر دو حبه 🥢 ادویه(فلفل سیاه،پاپریکا،ادویه کاری،آویشن و نمک) 🔹سویا رو میتونید مثل من خشک بریزید تو دستگاه تا با آب پیاز نرم بشه یا از قبل ده دیقه با آب بپزید وآبکش کنید و بذارید آبش بره بعد بریزید تو میکسر. -بعد اینکه سویا پودر شد بقیه مواد رو میذاریم تو دستگاه و کامل میکس میکنیم. بعد مواد رو تو نایلون فریزر میذاریم و صافش میکنیم و با پشت چاقو یا خط کش به ابعاد دلخواه تقسیم میکنیم. میذاریمش تو فریزر تا حدود سه الی چهار ساعت میذاریم داخل فریزر تا ببنده. -بعد میذاریم تو روغن داغ با شعله ی ملایم تا دو طرفش سرخ بشه. -بقیه اش هم بذارید فریزر تا هرموقع خواستین فوری سرخش کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم ، 🥢 بادمجان متوسط ۴ عدد ، 🥢 برای پیاز گوشت ۱ عدد متوسط ، 🥢 برای پیاز داغ ۱ عدد بزرگ ، 🥢 سیر ۴ حبه ، 🥢 آرد نخودچی ۲ ق غ ، 🥢 رب گوجه فرنگی ۲ ق غ، 🥢 آب جوش نیم لیتر، 🥢 فلفل قرمز و پودر تخم گشنیز ۱ ق چ ، 🥢 نمک نصف ق چ بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 یک عدد برگ کلم متوسط 🥢 گوشت چرخکرده (اختیاری) 🥢 رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری سر پر 🥢 نمک فلفل یک عدد پیاز 🔹مواد لازم برای پخت برنج 🥢 چهار پیمانه برنج 🥢 ۶پیمانه آب 🥢 دو قاشق غذاخوری سرکه 🥢 یک قاشق غذاخوری زیره 🥢 در صورت تمایل زعفران 🥢 نمک و فلفل بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
✂️ آموزش خیاطی بدون الگو ✂️ ✂️ متد آسان ✂️ مدرس با ۱۰ سال سابقه تدریس حضوری و غیرحضوری https://eitaa.com/joinchat/2182808317Cc227d72f93
دیگه لازم نیست همه جا رو بگردی‼️ برای شمایی که خاصی و همیشه شیک می پوشی یه جایی پیدا کردم 📌 کیفیت باورنکردنی🌈😳 کانال و مدرن و شیک!👡👜 با قیمت فوق‌العاده مناسب و ارسال 😎 بدو که از جا نمونی👇 https://eitaa.com/joinchat/738722530Cbe5f320803 👢💼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرزو می کنم به زودی شاهد اتفاقای خوب و خبرای شیرین باشی روزای سخت میان و میرن نگران نباش یه خرده صبور باش و در برابر مشکلات مقاومت کن آرزوی امـروزم بـرایـت دلی سرشـار از امـیدست ♡ سلام صبحتون بخیر ♥️ ♥️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🔹برای لایه اول بیسکوییت ساده آسیاب شده و کره ذوب شده رو با هم مخلوط کن. (به ازای هر یه بسته بیسکوییت پتی بور 50 گرم کره :معمولا 2 بسته استفاده میشه) بعد قالبو چرب کن یا کاغذ روغنی بنداز و مخلوطُ داخل قالب بریز و خوب فشار بده تا منسجم بشه. ‌برای لایه ی دوم دو پیمانه ماست ، یک و یک چهارم پیمانه شیرخشک قنادی، یه پیمانه شکر، 8 تا پنیر کیبی یا مثلثی و یه قوطی شیر عسلی رو با هم مخلوط کن و خوب بزن، بعد روی لایه ی بیسکوییتی ریخته، بعد چند دقیقه توی فر قرار بده، تا به لایه ی زیریش بچسبه و از فر در بیار. برای لایه ی آخر دو عدد تخم مرغ و 5 گرم وانیل، یک پیمانه شکر و نصف پیمانه روغن و 100 گرم ماست، یک و یک چهارم پیمانه آرد سمولینا یا گندم و یه قاشق غذاخوری بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کن و بذارش توی فر و فقط حرارت بالا رو روشن کن، بعد که روش عسلی رنگ شد درش بیار و با پودر قند و پودر پسته و غیره تزیینش کن و بذارش توی یخچال تا خودشُ بگیره. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 شکر ۸۰ گرم 🥢 آب ۲۲۰-۲۰۰ میل 🥢 آرد گلوتینوس ۲۰۰ گرم 🥢 رنگ خوراکی ۲ قطره 🥢 پنیر خامه‌ای ۱۰۰ گرم 🥢 خامه قنادی ۲۰۰ گرم 🥢 کمی پودر نارگیل 🥢 روغن ۱ ق غ 🥢 رنگ ژله‌ای بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 کره ۲۰ گرم 🥢 بیسکوئیت ۷۰ گرم 🥢 خامه قنادی ۱۷۰ گرم 🥢 پنیر خامه‌ای ۲۳۰ گرم 🥢 آب لیمو تازه ۵۰ گرم 🥢 ورقه ژلاتین ۵ گرم 🥢 تخم مرغ ۱ عدد 🥢 آب داغ ۳۰ گرم 🥢 شکر ۶۰ گرم بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سینه مرغ ۹۰۰ گرم (۴ عدد بدون استخوان) 🥢 پودر نان باگت ۱ لیوان 🥢 مایونز نصف لیوان 🥢 ۱ ق چ نمک، پودرسیر، پاپریکا. نصف ق چ فلفل سیاه 🥢 سیخ چوبی ۱۴-۱۵ عدد 🥢 روغن سرخ کردنی 🔹 سینه مرغ هارو بشور و از عرض برش بده بعد هر تکه به ۲-۳ قسمت خرد کن مرغ هارو بریز تو ظرف نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و پاپریکا و مایونز بریز و قاطی کن و چند ساعت بذار یخچال(۲ تا ۲۴ ساعت) مرغ هارو بزن به سیخ چوبی (۴ عدد هر سیخ) پودر نون هارو بریز تو ظرف یکم پاپریکا اضافه کن و قاطی کن و مرغ هارو بزن توش روغن بذار داغ شه (کم نباشه) و مرغ هارو بذار توش و بذار حدود ۳-۴ دقیقه هر طرفش بپزه تا طلایی شه (شعله ملایم) با برنج دمی، گوجه سرخ شده میل کن بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔹ابتدای کار, ژامبون هارو اسلایس کنید بعد برید سراغ قارچ و خوردش کنید فلفل دلمه‌ای هارو ریز ریز کنید پنیر پیتزا رنده شده ترجیحا برند مطهر برای کشدار شدنش استفاده کنید سس کچاپ و خردل رو اضافه کنید آویشن برای خوشمزه تر شدنش ترکیب خوشمزه رو لایه نون بریزید و بذارید تو ساندویچ ساز بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
41.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 پیاز ۱ کیلو 🥢 سیر ۹ - ۸ حبه 🥢 ماهیچه ۳ عدد 🥢 چوب دارچین ۱ تکه 🥢 زردچوبه، فلفل سیاه 🥢 کمی پودر زعفران 🔹برای آخر پخت : 🥢 محلول زعفران ۱ ق غ 🥢 سماق ۱ ق غ 🥢 گلاب ۱ ق چ 🥢 کره ۱۰ گرم بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 🥢گوشت چرخکرده 🥢 گوجه رنده یا پوره شده 🥢 پیاز نگینی 🥢 ادویه ها(زردچوبه فلفل سیاه پودر دارچین نمک) 🥢 رب گوجه 🥢 سیب زمینی 🔹پیاز نگینی شده رو توی تابه تفت دادم سبک که شد بهش زردچوبه زدم بعد هم گوشت چرخکرده رو بهش اضافه کردم.. رنگ گوشت که برگشت بهش فلفل سیاه و پودر دارچین و نمک رو اضافه کردم تفت دادم بعد رب گوجه زدم رنگ رب که باز شد پوره گوجه و یک لیوان آبجوش اضافه کردم و نیم ساعت با شعله ملایم زمان دادم بپزه.. توو این فاصله سیب زمینی نگینی رو سرخ کردم و بهش اضافه کردم... در آخر پخت بهش آب نارنج اضافه کردم که اختیاریه.... بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 روغن مایع 🥢 شکر ۱ لیوان 🥢 وانیل نوک ق چ 🥢 آرد سفید ۲ لیوان 🥢 بیکینگ پودر ۱ ق م 🥢 پودر کاکائو‌ ۱ ق غ 🥢 تخم مرغ ۳ عدد 🥢 شکلات چیپسی 🥢 زعفران ۱ ق م 🥢 کنجد و گردو 🥢 شیر ۱ لیوان 🥢 توت فرنگی بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔‌ 🔹۲ تا سیب رو پوست بگیرین و خورد کنید تو تابه بریزید ۲ قاشق آب لیموترش تازه ۲قاشق شکر ۲۰ گرم کره ۱قاشق چایخوری پودر دارچین اضافه کنید و روی حرارت بزارید تا سیب ها نرم شه در آخر ۱ قاشق غذاخوری مارمالاد زردآلو اضافه و یکدست کنید زیر گاز رو خاموش کنید تا خنک خنک بشه ۱ عدد تخم مرغ ۳ قاشق پودر قند نصف قاشق چایخوری وانیل هم بزنید تا یکدست شه 🔹یک سوم لیوان روغن مایع اضافه و مخلوط کنید ۲ لیوان آرد سفید کم کم اضافه و هم بزنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه یک چهارم از خمیر رو داخل فریزر بذارید مابقی خمیر رو داخل قالب تارت ۲۰ سانتی با دست باز کنید(میتونید از کاغذ روغنی و ظرف لبه کوتاه نیز استفاده کنید) سیب رو روی خمیر بریزید بعد خمیری که کنار گذاشتید رو رنده کنید بعد بذارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه تا طلایی شه خنک که شد، از تو قالب در بیارید سروش کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢فیله مرغ ۱.۵ کیلوگرم 🥢 سس خردل ۲ ق غ 🥢 سس مایونز ۲ ق غ 🥢 ماست ۲ ق غ 🥢 آب لیموترش تازه ۳ ق غ 🥢 پیاز ۳ عدد 🥢 روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و زعفران دمکرده به مقدار لازم 🔹فیله های مرغ را با زعفران دمکرده مخلوط می کنیم و روی ظرف سلفون کشیده و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.بعد با روغن مایع مخلوط می کنیم، سس خردل، سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را اضافه می کنیم و دوباره برای حداقل ۵-۴ ساعت داخل یخچال میزاریم. بعد از به سیخ کشیدن، فیله ها به آرامی روی زغال کباب کنید. 🔹زعفران دمکرده را همان ابتدا به فیله ها اضافه کنید تا طعم و رنگ زعفران‌ بخاطر پیاز و بقیه مواد از بین نره. روغن مایع را بعد زعفران اضافه کنید تا روی فیله ها را کاور کنه و چرا که آبلیمو و نمک موقعه استراحت در یخچال، بافت فیله ها رو سفت می کنه. با توجه به ذائقه همراه با پیاز، فلفل دلمه ای هم می توانید اضافه کنید. بهتره فیله ها را از شب قبل با مواد مزه دار کنید و داخل یخچال قرار دهید. در صورت استفاده از آب لیموترش تازه، طعم جوجه رو بهتر می کنه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 پیاز ۱ عدد 🥢 گوجه ۵ عدد 🥢 رب گوجه ۱ ق غ 🥢 سیب زمینی ۱ عدد 🥢 مرغ چند تکه 🥢 فلفل دلمه‌ای 🥢 برنج ۳ پ 🔹ادویه پلو : 🥢 نمک، فلفل 🥢 فلفل قرمز 🥢 زردچوبه 🥢 پاپریکا 🥢 زعفران بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c