6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#دسر_لیوانی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#فلافل_خونگی
🥢نخود ١٠٠ گرم
🥢 گوشت چرخ كرده ٣٠٠ گرم
🥢 پياز يك عدد
🥢 سيب زميني يك عدد
🥢 فلفل سبز دو عدد
🥢 سير ٤ حبه
🥢 گشنيز دو مشت
🥢 نمك ؛فلفل قرمز،تخم گشنيز ،زيره،زردچوبه كه اندازه ادويه ها بستگي به خودتون داره
ولي اندازه هاي كه من ريختم
زيره و تخم گشنيز نصف ق غ خ
زردچوبه و فلفل هم همينجور
🔹همه ي مواد رو بريزين توي چرخ گوشت تا چرخ بشن
بعد به مواد چرخ شده يه قاشق غ خ آرد نخود چي ويك قاشق چ خ بيكينگ پودر بزنين با مواد مخلوط كنين
سلفون بكشين بذارين دو ساعت تو يخچال استراحت كنه
زماني كه فلافل رو ميندازين توي روغن
در ابتدا شعله بلنده ولي بعد شعله رو كم كنين كه فلافل ها مغز پخت بشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ژله_نارنگی
✍مواد لازم :
🥢 ۵۰۰ گرم آب
🥢 ۲۰ گرم شکر
🥢 یه بسته پودر ژله
🥢 نارنگی به میزان لازم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
22.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#اصول_و_تناسب_دقیق_قورمه_سبزی
🔹 تناسب برای ۱۰ کیلو به این به این صورته:
🥢 ۲/۵ کیلو جعفری
🥢 ۲/۵ کیلو تره
🥢 ۲ کیلو گشنیز
🥢 ۱/۵ کیلو اسفناج یا برگ چغندر
🥢 ۱/۵ کیلو شنبلیله
🔹هر کیلو سبزی تازه معادل:
نیم کیلو سبزی سرخ شده =
۱ بسته ۴ الی ۶ نفره
🔹شنبلیله عطر اصلی سبزی قورمه است
و تصور اینکه تلخش میکنه کاملا غلطه
🔹برای تهیه سبزی قورمه به ساقه هم
نیاز داریم ساقه های کوتاه ،نازک و تازه ،
عطر و رطوبت خوبی دارن و به بالا
بردن کیفیت سبزی کمک زیادی میکنن
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
17.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#ته_چین_بال_زعفرونی
✍مواد لازم :
🥢 نمک ۱ قاشق چای خوری
🥢 روغن ۲ قاشق
🥢 زعفرون یک قاشق
🥢 پودر سیر و پاپریکا و آویشن هر کدوم نصف قاشق چای خوری
🥢 برنج یک و نیم پیمانه
🥢 شوید ۳ قاشق غذا خوری
🥢 زرد چوبه نصف قاشق چای خوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کوکی_لیمویی
🥢۲عدد لیمو
🥢 ۹۰ گرم آب لیمو(کلی)
🔹خمیر :
🥢 ۳۰ گرم آبلیمو
🥢 100 گرم شکر
🥢 2 عدد تخم مرغ (دمای اتاق)
🥢 115 گرم کره ذوب شده
🥢 عصاره وانیل
🥢 240 گرم آرد قنادی
🥢 2 گرم بیکینگ پودر،
🥢 کمی نمک
🔹کرم:
🥢شکر 80 گرم
🥢 10 پوست لیمو
🥢 3 زرده تخم مرغ،
🥢 کمی نمک
🥢 ۶۰ گرم آبلیمو
🥢 ۵۵ گرم کره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
22.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#پنینی_مرغ_با_سس_بادومزمینی
🔹مرحله اول بُرش دادن سینه مرغ و مزهدار کردن اون با مواد زیر هست:
🥢 سینه مرغ: ۱۵۰ گرم
🥢 روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
🥢 آویشن
🥢 تخمگشنیز
🥢 پودر سیر
🥢 نمک
🥢 فلفلسیاه
🔹سس بادومزمینی:
🥢 ریحون: ۱ کاسه
🥢 نمک و فلفلسیاه
🥢 کره بادومزمینی: ۳ قاشق غذاخوری
🥢 روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
🥢 آب یک عدد لیمو تازه
خوب اونهارو پوره کنید.
🔹مرغ رو داخل ماهیتابه با حرارت زیاد سرخ کنید تا بپزه.
نون پنینی (یا باگت کوچیک) رو بُرش بدید، روی حرارت ماهیتابه بزارید، سس بزنید، مرغهارو بچینید، پنیر بزارید و قسمت بالای نون رو بزارید و با یک ماهیتابه دیگه مثل من روی پنینی فشار بیارید. هر طرف رو حدود ۳ دقیقه روی حرارت فشار بدید و تمام.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
11.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#قنبر_پلو_شیرازی
🥢پیاز 1 عدد،
🥢 گردو نصف لیوان،
🥢 کشمش 1/3 لیوان،
🥢 رب انار 3ق غ،
🥢 آرد نخودچی 1دق غ،
🥢 برنج 3پیمانه
🔹 برای گوشت قلقلی گوشت :
🥢 ۳۰۰ گرم،
🥢 پیاز رنده شده و آب گرفته شده 1 عدد،
🥢 نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
🔹گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده نمک و ادویه و آرد نخودچی مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم گلوله های کوچیک درست میکنیم و تو روغن سرخ میکنیم تو همون تابه پیاز خلالی خرد شده رو تفت میدیم تا طلایی بشه، گردو خرد شده، کشمش ، رب انار و زعفرون و گوشت قلقلی ها رو اضافه میکنیم هم میزنیم از روی شعله برمیداریم برنج رو به صورت آبکش یا کته آماده میکنیم و ته قابلمه روغن و کنجد میریزیم و بعد سیب زمینی ورقه شده میچینیم و لایه لایه از برنج و موادی که آماده کردیم میریزیم و در آخر زعفرون هم اضافه میکنیم و ۴۵ دقیقه تا یه ساعت با شعله ملایم دم میذاریم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#زرشک_پلو_با_مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#ذرت_خامهای
✍مواد لازم:
🥢 2 لیوان ذرت (تازه،کنسرویی)
🥢 2 قاشق غذاخوری کره
🥢 200 گرم پنیر خامه ای
🥢 1/2 لیوان شیر
🥢 1/2 لیوان پنیر جدار خرد شده
🥢 3 حبه سیر رنده شده یا 1 قاشق غذاخوری پودر سیر
🥢 نمک و فلفل سیاه یا چیلی به میزان لازم
🥣طرز تهیه:
کره را درون یک ماهیتابه روی حرارت متوسط ذوب کنید. ذرت ، سیر ، نمک و فلفل را اضافه کرده و به مدت 4-5 دقیقه تفت دهید. پنیر خامه ای و شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شود. سپس پنیر چدار را بریزید هم بزنید و اجازه دهید تا همه پنیرها ذوب شوند و یک کم سس غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید. با پیازچه و چیلی خرد شده سرو کرده و نوش جان کنید.
میتونید قارچ و یا ژامبون خرد شده طبق ذائقه تون به این خوراک خوشمزه اضافه کنید
میتونید پنیر پیتزا بزنید
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
2.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کوکو_مرغ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#کباب_دیگی_با_طعم_بادمجون
🥢بادمجان به ازای هر یک نفر یه دونه بادمجان بزار کباب بشه
🥢 گوشت چرخ شده بازای هر یه نفر صد گرم
🥢 یک عدد پیاز رنگ شده
🥢 ادویه مقدار لازم (فلفل و زردچوبه و نمک )
🥢 زعفران اب شده
🥢 پودر سوخاری ۳ق غ
🥢 گوجه هم جنبه تزیینی داره
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c