eitaa logo
آشپزی کد بانو
33.3هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.8هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سيب زميني ريز ١ كيلو 🥢جعفري ١ دسته 🥢روغن زيتون ١٠ قاشق غ خ 🥢 سير ٤ عدد ريز 🥢پنير پارمسان 🥢نمك و فلفل سياه 🥢گوجه ٥ عدد 🔷مواد اسكرامبل👇 🥢تخم مرغ ٤ عدد 🥢 پنير فتا يا تبريزي ٥٠ گرم 🥢 كره ٥٠ گرم 🥢 فلفل سياه 🔷سيب زميني رو با آب درجال جوش و نمك ٢٠ دقيقه بپزيد و شوك اب سرد بدين ،روش سير و جعفري بزنيد بزاريد طبقه ي پايين فر ٣٠ دقيقه ١٨٠ درجه ،براي اسكرامبل هم بعد از اين كه كل مواد رو ريختين گاز و روشن كنيد ،مدام هم بزنيد بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🌺 گِله‌ها را بگذار! ناله‌ها را بس كن! روزگار گوش ندارد كه تو هی شِكوه كنی! زندگی چشم ندارد كه ببیند اَخمِ دلتنگِ تو را... 🌷 فرصتی نیست كه صرف گِله و ناله شود! تا بجنبیم تمام است تمام! 🌹 سال دیدی كه به برهم زدن چشم گذشت... این شتابِ عمر است من و تو باورمان نیست كه نیست! زندگی را دریاب...🌸 صبحتون بخیر ♥️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
... به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨ ● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ● ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘ 🌸ســــــلام 💖صبح زیباتون بخیر 🌸آرزو می کنیم 💖در این روز زیبا 🌸دلتون پر از محبت 💖روز تون پُر از رحمت 🌸زندگیتون پر از برکت 💖لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه 💖امیدوارم در کنار عزیزان 🌸روز خوبی داشته باشید 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔷به اندازه انارتون شکر بریزید ..اب اصلا اضافه نکنید چندساعتی بگذارید بمونه ..بعد روی حرارت بزارید تا شکر آب بشه دانه ها که کمی پخت از روی حرارت بردارید و بزارید سرد بشه داخل شیشه بریزید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢اسفناج ۲۰۰ گرم 🥢 تخم مرغ ۴ عدد 🥢 نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه دلخواه 🥢 ارد ۲ ق غ 🥢 پنیر خامه ای ۵۰ گرم 🥢 سس مایونز ۱ ق غ 🍔مغز گردو به دلخواه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم برای لایه بیسکویتی: 🥢بیسکویت : ۳۵ گرم 🥢 پسته : ۱۵ گرم 🥢 کره آب شده : ۱۰ گرم ✍مواد لازم لایه خامه‌پسته: 🥢پسته : ۱۵۰ گرم 🥢 شیر گرم : ۱۵۰ گرم 🥢 آگارآگار (ژلاتین) : یک و نیم ق چ خ 🥢 کره آب شده و گرم : ۲۵ گرم 🥢 شکلات سفید : ۱۲۵ گرم ‌ 🔺 مواد لازم فراستینگ ماسکارپونه: 🥢ماسکارپونه : ۷۵ گرم 🥢 شکر آیسینگ : ۱۵ گرم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢پنیر لبنه ۱۰۰ گرم 🥢 پنیر خامه ای ۳۰ گرم 🥢 گردو خرد شده ۲،۳ ق غ 🥢 نعنا و تره ۲٫۳ ق غ 🥢 فلفل سیاه یه کوچولو بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢بامیه 🥢پیاز 🥢 گوشت 🥢غوره 🥢رب گوجه 🥢 پودر سوخاری 🥢نمک 🥢 فلفل 🥢 پاپریکا 🥢 زردچوبه 🥢 زعفران 🔷زعفران عطر و طعم این غذارو عالی میکنه میتونید از گوشت تکه ای برای این خورشت استفاده کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍ مواد لازم: 🥢 1 لیوان روغن 🥢 1 لیوان ارده 🥢 1 لیوان پودر قند 🥢1 استکان معادل نصف لیوان کنجد بو داده 🥢3 تا 3.5 لیوان آرد 🥢 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔷مواد دروني : 🥢2 پياز 🥢2 ليوان بلغور 🥢گوشت چرخ كرده 🥢گوجه فرنگي خرد شده 🥢 رب گوجه فرنگي 🥢سس گوجه فرنگي 🥢فلفل تند 🥢نمك 🥢جعفري خرد شده 🥣طرز تهيه : تمام مواد را با هم مخلوط كنيد. فلفل دلمه اي را پر كنيد. آن را در قالب بچينيد. آب و رب گوجه فرنگي را بريزيد. فویل بکشید و در فر بگذارید تا بپزد بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 سینه مرغ ۵۰۰ گرم 🥢 سیر ۳ حبه 🥢 تخم مرغ ۱ عدد 🥢 ادویه ها:فلفل قرمز،پاپریکا، اویشن ۱ ق چ از هرکدوم / جوز هندی کمی،پودر زنجبیل ۱/۲ ق چ، نمک ۱ و ۱/۴ ق غ،تخم گشنیز ۱ ق غ 🥢 آرد گندم ۲/۵ ق غ 🥢 نشاسته گندم ۲ ق غ 🥢 آب ۶۰ گرم 🥢 روغن ۷۵ گرم 🥢 قارچ ۲۵۰ گرم 🥢 هویچ ۱ عدد 🥢 پسته خام به مقدار لازمم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
24.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢نشاسته گل نصف لیوان 🥢 آب سرد یک لیوان 🥢 گلاب نصف لیوان 🥢 هل ساییده نصف ق چ 🥢 شکر دو سوم لیوان 🥢 پودر ژلاتین یک ق غ سرپر +یک‌چهارم لیوان آب 🥢 گلوکز یک ق غ سرپر 🥢 جوهر لیمو نوک ق چ 🥢 روغن مایع چهار ق غ 🔷اول ژلاتین و آب سرد رو مخلوط میکنیم کنار می زاریم ابتدا نصف لیوان آب رو با نشاسته مخلوط اجازه میدیم حل بشه باقی آب و شکر و گلاب و جوهر لیمو رو مخلوط روی حرارت میزلریم تا شکر حل بشه وقتی کمی قل زد نشاسته حل شده رو اضافه میکنیم و حرارت رو کم‌میکنیم با همزن دستی مرتب هم میزنیم یکم غلظت گرفت ژلاتین رو که با آب مخلوط کرده بودیم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کامل حل بشه مرتب هم میزنیم وقتی مایه باسلوق غلیظ شد و از دیواره ها جدا شد بهش گلوکز و هل و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تو فیلم گذاشتم غلظت نهایی باید چقدر بشه وقتی کامل اومد وسط ظرف کافیه خیلی هم سفت نشه خاموش کنید بزارید چند دقیقه بمونه از داغی بیفته بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم 🥢 پیاز متوسط یک عدد رنده شده 🥢 جعفری خرد شده یک دسته کوچیک 🥢نعنا یک قاشق غذاخوری سلیقه ای 🥢زردچوبه یک قاشق مربا خوری 🥢 زعفران دم کرده مقداری 🥢پودر زیره، نمک، فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم 🥢 پودر نان سوخاری یک مشت بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 کلم سفید 🥢شوید خشک 🥢گوشت چرخکرده 🥢پیاز 🥢 نمک،فلفل سیاه و زردچوبه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢 ۱ لیوان آب پرتقال 🥢 بستنی وانیلی ۴ اسکوپ 🥢پودر ژله پرتقال برای تزئین 🥢کف خامه چتر شوکو رول برای تزئین 🔷برای تهیه پرتقال کلاسه ابتدا برای تزئین داخل لیوان میتوان لیوان را بخار داد وپودر ژله پرتقال داخل آن بپاشیم - کمی پودر ژله پرتقال راتوپیش دستی میریزیم بعدویا شکر بعد لبه لیوان را کمی عسل مالیده وبا پودر تزئین کرده سپس ۲/۳ لیوان را آب پرتقال ریخته وبعد با اسکوپ بستنی را به آن اضافه کرده ولبه لیوان را بایک برش پرتقال تزئین کرده وهمچنین از کف خامه اگه داشتیم نبود اشکال نداره وچتر شوکورول ودانه های ترافل ویا از عصاره پرتقال یا پودر ژله پرتقال میریزیم برای تزئین بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 🥢یک عددسینه ویک عددران مرغ 🥢 رب انار۳ق غ 🥢 رب گوجه۱ق نمک،فلفل،دارچین،ادویه،زرچوبه،پودرسیر،پودرزنجبیل، 🥢سبزی خشک معطرازهرکدام۱ق غ :نعناع،پونه،جعفری،گشنیز،مرزه،آویشن 🥢 پیاز۱عددمتوسط 🥢سیر۱حبه 🔷نکات لازم: اگه حبه سیرنداشتین ازپودرسیراستفاده کنین موقعی که پیاز رو سرخ میکنیدیک حبه سیرهم همراهش رنده وسرخ کنیددرغیراین صورت همراه ادویه هاپودرسیراضافه کنید سبزی های اصلی این مرغ ترش که یک غذای شمالی هست گشنیز،جعفری،برگ سیر،اناریجه،زلنگ واوجی هست امااگرسبزی های شمالی دردسترستون نبودمیتونیدازسبزی هایی که قسمت بالانوشتم استفاده کنیدخوشمزش میکنه اگه رب انارتون خیلی ترش هست برای اینکه ملس بشه میتونید ازمقداربیشتری رب گوجه استفاده کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢500 گرم گوشت مرغ بدون استخوان 🥢1 پیاز 🥢 2 حبه سیر 🥢 2-3 فلفل سبز 🥢 1-2 فلفل قرمز 🥢 گوجه فرنگی 🥢 1 قاشق غذاخوری رب چیلی یا رب گوجه 🥢 1 قاشق چایخوری کاری 🥢1/2 قاشق چایخوری زیره 🥢 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 🥢 1 قاشق چایخوری پاپریکا 🥢 نمک 🥢 2-3 سیب زمینی 🔷پس از تفت دادن مرغ های خرد شده به مدت 5-6 دقیقه پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید و بعد از نرم شدن پیاز، فلفل خرد شده،گوجه فرنگی و رب چیلی یاگوجه فرنگی را اضافه کنید سپس ادویه ها را اضافه کرده و درب آن را بندند و اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزد،سیب زمینی های ورقه ای خرد شده را در روغن سرخ کنید و بعد از سرخ شدن کف ظرف فر بریزید و پاپریکا یا پول بیبر و کمی نمک بپاشید سپس مرغ پخته شده را روی سیب زمینی ها بریزید و در آخر پنیر پیتزا بپاشید و ظرف را برای مدت 10تا 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا روی پنیر برشته شود بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🤣انقدرسیر که ندانی غم چیست🤔 🤣 دار ترین حلال 😂😂😂 کلی کلیپها ی دار دارم براتون😉♥️ منتظرتونم در.... 👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/548143135C90cae39cd1 http://eitaa.com/joinchat/548143135C90cae39cd1
زیباترین شنبه🌷 بهاری دنیا راهمراه با لحظه هایی پراز شادی براتون آرزو می کنم🌱 ان شاءالله مهـر شادی و لبخند شـــــیرین🌸 همنشین دائمی تون باشد روز خوبی پیش رو داشته باشید 🌺 🌸ســلام صبحتون بخیر ♥️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
... به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨ ● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ● ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘ 🌸ســــــلام 💖صبح زیباتون بخیر 🌸آرزو می کنیم 💖در این روز زیبا 🌸دلتون پر از محبت 💖روز تون پُر از رحمت 🌸زندگیتون پر از برکت 💖لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه 💖امیدوارم در کنار عزیزان 🌸روز خوبی داشته باشید 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 بالنگ دو عدد متوسط 🥢 آب ۷ لیوان 🥢 شکر ۱/۵ کیلو 🥢 آهک خوراکی نصف استکان 🥢آبلمیو ۱ قاشق غذاخوری 🥣طرز تهیه: ابتدا بالنگ رو شسته و طبق کلیپ قسمت داخلی رو گرفته و مابقی رو به هر شکلی که میخواین خورد کنید سپس در ظرف اب ریخته و داخلش اهک را اضافه کرده و هم میزنیم تا کمی اهک حل بشه و بعد بالنگهارو داخل اب و اهک اضافه میکنیم و به مدت ۴ ساعت بمونه (نکته:دلیل اضافه کردن اهک خوراکی اینه که بالنگها سفت بمونه و حین پخت وا نره و از شکل نیفته) بعد بالنگهارو شسته و داخل ابکش ریخته و حالا داخل قابلمه اب ریخته و بالنگ رو به اب اضافه میکنیم و دو بار داخل اب میجوشونیم و ابش رو عوض میکنیم(هر باربه مدت ۴۰دقیقه بجوشه) و بعد در آب سرد ریخته و به مدت ۲۴ ساعت در اب سرد میزاریم(که در این مدت هر چند ساعت یکبار باید اب ان را عوض کنیم تا تلخی بالنگ گرفته بشه) بعد از ۲۴ ساعت برای پخت،داخل قابلمه ۷ لیوان اب و ۱/۵ کیلو شکر ریخته و بالنگهارو اضافه میکنیم و یک ربع مانده به اخر پخت ابلیمو را جهت جلوگیری از شکرک زدن اضافه میکنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c