فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#لقمه_نان
🥢۵۰ گرم کره ذوب شده
🥢۱ فنجان چایخوری آب ولرم
🥢۱ فنجان چایخوری شیر ولرم
🥢۱ ق غ شکر
🥢۱ ق چ نمک
🥢۱ ق چ پودر خمیر فوری
🥢۱ عدد تخم مرغ
🥢۴ الی ۵ لیوان آرد سفید
🔷آب ولرم و شیر ولرم و شکر و نمک و پودر خمیر فوری و تخم مرغ و آرد سفید الک شده رو با هم مخلوط کنین، حدود ده دقیقه ورز بدین و روش رو بپوشانید و در جای گرم ۱ ساعت استراحت بدین، سپس پهن کنید و برش بزنید و بپیچونید و حدود ده دقیقه دیگه هم استراحت بدین و در روغن داغ سرخ کنین
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#ترشی_لیته_بادمجان_۱روزه
🥢بادمجان یک کیلو
🥢سیر پنج حبه
🥢خیار چهار عدد
🥢هویج سه عدد متوسط
🥢سبزی معطر دو قاشق
🥢گلپر نسابیده یک قاشق چایخوری
🥢سرکه به میزان لازم
🥢نمک و زردچوبه
🥢فلفل قلمی تند
🔷اول از همه بادمجونارو کبابی میکنیم و پوستش رو میگیریم.دقت کنید حتمل بادمجون کبابی شه که تمام عطر این ترشی به همین بادمجون کبابیشه.
خیار و هویج و فلفل و با سرکه و نمک میپزیم و میذاریم کنار تا خنک شه.
بادمجون کبابی که با چنگال له کردیم و با زردچوبه مخلوط میکنیم و خیار و هویج و فلفل و از قابلمه خارج میکنیم و ساطوری میکنیم یا مثل من داخل مخلوط کن میریزم و یکم خردش میکنیم.دقت کنید زیاد له نشه.
بعد خرد شدن به بادمجون اضافه میکنیم و نمک میزنیم.
سیر هم با گلپر ساطوری میکنیم و با سبزی معطر که من چوچاق و کوتکوتو استفاده کردم مخلوط میکنیم و بعد به مواد ترشی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پیتزا_سه_سوته
✍مواد لازم :
🥢گوشت ریش شده
🥢پنیر گودا
🥢نون باگت
🥢سس قرمز
🥢فلفل دلمه
🥢ژامبون
🥢مرغ
🥢قارچ
🥢زیتون
🥢کنجد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#قارچ_سوخاری
✍مواد لازم :
🥢قارچ ۲۰۰ گرم
🥢آرد ۱/۲ پ
🥢آب حدودا ۱/۴ پ
تا زمانیکه به غلظت مناسب برسیم
🥢بکینگ پودر ۱ ق چ
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#نهار_خوشمزه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کوکوی_تره_فرنگی
🥢۸ الی ۱۰ عدد تره فرنگی یا پیازچه
🥢۳ عدد تخم مرغ
🥢۱ لیوان ماست
🥢نصف لیوان روغن
🥢۱ کاسه پنیر لبنه
🥢۱ لیوان آرد ذرت
🥢۱ لیوان آرد سفید
🥢۱ ق چ بکینگ پودر
🥢نمک و فلفل سیاه و قرمز
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#فیلم_گوشت_لوبیا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سوهان_کنجدی
🥢شکریک لیوان سرخالی
🥢کنجدیک لیوان سرپر
🥢مغزپسته برای تزیین
🔷ابتداشکررومیزاریم روی گاز تاکاراملی بشه تواین مدت اصلاهم نزنین چون شکرگلوله میشه فقط تابه روبادسته گهگاهی تکون بدین بعدکنجدروازقبل بومیدیم نه درحدی که رنگش عوض بشه بعدبه شکراضافه میکنیم ظرف موردنظرمون روچرب میکنیم من روی کاغذروغنی نچسب ریختم سوهان روروش میریزیم وسریع باگوشکوب یاوردنه صاف میکنیم ومغزدلخواه روروش میریزیم تواین قسمت بایدسرعت عمل داشته باشین من ازکنجدسفیداستفاده کردم
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#یتیمچه
✍مواد لازم:
🥢۴ عدد بادمجان نسبتا بزرگ وقلمی
🥢۲ عدد کدومتوسط
🥢۵ عدد کوجه فرنگی پوست گرفته شده
🥢۳ عدد پیاز کوچک
🥢سیب زمینی ۱عدد کوچک
🥢سیر۶حبه
🥢نمک
🥢زردچوبه
🥢فلفل سیاه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#چلو_گوشت
یه دونه پیازو تفت بده
۴۰۰ گرم گوشت و اضافه کن
نوک قاشق زرد چوبه و فلفل سیاه /۱و نیم قاشق رب و تف بده /۲پیمانه آب جوش بریز /۲ تا چوب دارچین و بزار بپزه /بعد از ۲ ساعت نصف قاشق چای خوری نمک و ۱ قاشق چای خوری سماق و ۳ تا هل و با یکم زعفرون بریز تو خورش و زمان بده جا بیافته واسه ۴ الی ۵ نفر
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سمبوسه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مرغ_تنوری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کرپ_لازانیا
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#بورک_پنیری
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کبه_برنجی
🥢برنج ۴ پیمانه
🥢۵ پیمانه آب
🥢نمک وفلفل سیاه و آویشن و پاپریکا و زیره هر کدوم ۲ قاشق چای خوری
🥢زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری
🥢گوشت نیم کیلو
🥢پیاز ۱ عدد
🥢گشنیز جعفری نصف پیمانه
🥢بادوم زمینی ۲۰ عدد
🔷اولین نکته این که ادویه های برنج و گوشت یکیه فقط زرد چوبه نداره برنج و نکته بعدی اینه که با بلغور هم میتونید درست کنید ولی روش برنجی ساده تره ،حتما برنج و بعد پخت بزارین سرد بشه و قبل سرخ کردن تو فریزر بهش استراحت بدین .اینم بگم روغنتون باید خیلی داغ باشه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#فینگر_فود
✍مواد لازم :
🥢ژامبون ۱۰ ورق
🥢پنیر پنج ستاره آمل ۱ عدد
🥢زیتون سبز ۱۰ عدد
🥢زیتون سیاه ۱۰ عدد
🥢نصف فلفل دلمه قرمز
🥢شوید ۱ قاشق غذا خوری
🥢روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری
🥢جعفری ۱ قاشق غذا خوری
🥢سیر ۱ حبه
🥢نمک و فلفل سیاه
🥢نان برگر ۵عدد
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🌸یک ســلام
🌱پراز احسـاس عالی
🌸یک سلام پراز محبت
🌱یک سلام پراز
🌸انرژی به دوستان گـل
🌱امروزتان پراز مهربانی
🌸صبحتون به زیبـایی گلها ی بهشتی
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
...
#سلام به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨
● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ●
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
🌸ســــــلام
💖صبح زیباتون بخیر#کدبانوها
🌸آرزو می کنیم
💖در این روز زیبا
🌸دلتون پر از محبت
💖روز تون پُر از رحمت
🌸زندگیتون پر از برکت
💖لحظههاتون پر از موفقیت
🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه
💖امیدوارم در کنار عزیزان
🌸روز خوبی داشته باشید
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مربا_کدو_حلوایی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#تخم_مرغ_قرتی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دسر_لبو
✍مواد لازم :
🥢خامه ۱۰۰ گرم
🥢لبوی پخته ۴ عدد
🥢بستنی وانیلی ۱ عدد
🥢پودر ژلاتین ۲/۵ ق غ
🥢آب لبو ½ لیوان
🥢شکر ۴ ق
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شکلات_خونگی
✍مواد لازم :
🥢شکلات تختهای ۱۰۰ گرم
🥢پودر کاکائو ۴ ق غ
🥢شیر نصف لیوان
🥢پتی بور ۲ بسته
🥢پودر قند ۲ ق غ
🥢کره ۳ ق غ
🥢مغزیجات
🥢ترافل
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شیرینی_گردویی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سالاد_افتابگردان
✍مواد لازم:
🥢کالباس - 200 گرم
🥢سیب زمینی - 2 عدد
🥢پنیر فرآوری شده - 2 عدد
🥢گوجه فرنگی - 2 عدد
🥢ذرت - 1 قوطی (کوچک)
🥢شوید
🥢سس مایونز - 5-6 قاشق غذاخوری
🥢چیپس
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
18.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#برگر_مرغ
✍مواد لازم؛
🥢سینه مرغ چرخ شده ۶۰۰ گرم
🥢۲ حبه سیر
🥢۱ عدد تخم مرغ
🥢۲ قاشق غذاخوری آب
🥢۲ قاشق غذاخوری شیر
🥢۱ فنجان آرد
🥢۱ فنجان پودر سوخاری
🥢فلفل سیاه، نمک، پودر کاری
🔷مواد دیگر
🥢کاهو به اندازه کافی
🥢سس مایونز به اندازه کافی
🥢روغن برای سرخ کردن
🥣طرز تهیه:
سینه مرغ و سیر له را با غذاساز یا چرخ گوشت چرخ کرده.
گوشت چرخ کرده مرغ را در ظرف مناسبی ریخته و نمک و فلفل و پودر کاری را به آن اضافه می کنیم پس از خوب ورز دادن، از مواد به اندازه نارنگی برداشته و بیضی شکل فرم می دهیم
اگر خیلی به دستتان چسبید، دستانتان را کمی آرد پاشی کنید.
در یک بشقاب جداگانه، تخم مرغ، شیر و آب را هم بزنید.
آرد را در بشقاب دیگری ریخته، کمی فلفل سیاه و نمک اضافه کرده و مخلوط می کنیم. پودر سوخاری را در بشقاب دیگر می گذاریم و مخلوط می کنیم
مواد بیضی شکل را ابتدا در آرد و سپس در مخلوط تخم مرغ و در نهایت در پودر سوخاری آغشته می کنیم و در روغن داغ سرخ کرده تا طلایی شود
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#موکا_خونگی
✍مواد لازم :
🥢نسکافه فوری ۳ ق غ
🥢پودر قند ۳ ق غ
🥢آبجوش و بستنی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مینی_تاکوی_مرغ
✍مواد لازم:
🥢400 گرم سینه مرغ
🥢6_5 عدد نان لواش
🥢1 عدد پیاز قرمز
🥢1 عدد فلفل کاپیا قرمز
🥢نصف فلفل زرد اگه نبود فلفل سبز
🥢2 حبه سیر
🥢3 قاشق غذاخوری روغن مایع
🥢100 میلی خامه صبحانه
🥢1 قاشق چای خوری پودر کاری
🥢1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
🥢نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
🥢نمک
🥢پنیر پیتزا برای روی آن
🥣طرز تهیه:
مرغ را ریز خرد کنید .کمی روغن مایع را داخل ماهیتابه ای بریزید و گرم کنید. مرغ را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید. سپس پیلز،و سیر خرد شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید. فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدید. سپس ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید. خامه صبحانه را بریزید و با حرارت کم 1 دقیقه بپزید و از روی اجاق بردارید. نان لواش را به شکل دایره ببرید. خوراک مرغ را وسط نان بذارید و داخل ظرف مناسب فر کنار هم بچینید. کمی پنیر پیتزا بپاشید و در فر 190 درجه تا وقتی که پنیر آب شود و رنگش تغییر کند بپزید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کیک_قاشقی
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#لازانیا
🔷به ازای ۵۰۰ گرم ورق لازانیا:
🔷سس اصلی:
🥢روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
🥢پیاز: ۲ عدد
🥢هویج: ۲ عدد
🥢فلفل دلمه: ۲ عدد
🥢قارچ: ۴۰۰ گره
🍔زیتون: ۴ قاشق غداخوری
🥢رب گوجه: ۲ قاشق غداخوری
🥢نمک: ۲ قاشق چایخوری
🥢فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
🥢آویشن: ۱ قاشق چایخوری
🥢پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
به فاصله هر ۷ دقیقه به ترتیب پیاز، هویج، فلفل دلمه، قارچ و زیتون رو بزنید و بعد از زیتون سریع ادویه و ربگوجه، تمامه کار
🔷سس انسجام:
🥢کره: ۲۰ گرم
🥢آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
🥢شیر: ۱ لیوان
🥢پنیر پیتزا: ۵۰۰ گرم
🔷بعد از درست کردن همه موارد اونهارو مثل فیلم به صورت لایهلایه بچینید و بره تو فر واسه خودش.
حدود ۵۰ دقیقه در فر با دمای ۱۹۰ درجه.
اگه نمیخواید سس انسجام رو بزنید، ورقهای لازانیارو بپزید.
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#باسلوق_بازاری
🥢پودر ژلاتین...۲قاشق غذاخوری
🥢اب (برای حل کردن ژلاتین)...۱/۳ پیمانه
🥢نشاسته...۱پیمانه
🥢اب(برای حل کردن نشاسته)......۱پیمانه
🥢شکر.....۱ پیمانه و نیم تا ۲ پیمانه
🥢اب(برای حل کردن شکر)...۲پیمانه
🥢گلاب...۱/۲ پیمانه
🥢گلوکز...۴قاشق غذاخوری
🥢وانیل...نوک چاقو
🥢روغن...۱/۴ پیمانه
🥢پودر نارگیل،گردو
🔷ابتدا اب با ژلاتین مخلوط کنید.کنار بزارید .نشاسته با یک پیمانه اب مخلوط کنید.هم بزنیدتا تمام ذرات نشاسته حل بشه.(حتما نشاسته تازه باشه اب با شکر مخلوط کنید.روی حرارت بزارید تا شکر اب بشه.بعد نشاسته حل شده از صافی رد کنید به شکر اضافه کنید.(پخت باسلوق حدود ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم زمان می بره.در حین پخت حتما باید هم بخورد)وقتی نشاسته غلیظ شد،ژلاتین اضافه کنید.مدام هم بزنید بعد گلوکز اضافه کنید.تا کامل غلیظ بشه.یه ربع آخر پخت گلاب ،وانیل و روغن اضافه کنید.اینقدر روی حرارت بماند تا سفت بشه و از ظرف جدا بشه.داخل یه ظرف نارگیل بریزد با هر وسیله ای که دارید. حفره ایجاد کنید.یه تکه گردو بزارید،بعد باسلوق از حرارت افتاده روش بریزد.مجدد نارگیل بریزد.باسلوق ها ۲ ساعت در یخچال بماند
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c