هدایت شده از سهیل
🍔#رنگینک_مجلسی
✍مواد لازم:
🥢كره ١٢٠گرم
🥢روغن جامد نصف ليوان
🥢ارد٢پيمانه
🥢پودرقند٤ق غ
🥢خرما
🥢گردو
🥣طرز تهيه:
ابتدا اردروالك ميكنيم و توي تأبه ريخته روي گازتفت ميديم تا زماني كه رنگ أرد نسكافه اي شود بايد مدام هم بزنيم تا أرد نسوزه
شعلروخاموش ميكنيم اردروالك ميكنيم تا گلوله هاي اردازاردمون جدابشه اردمون يكدست بشه وروغن وكره أب شدرواضافه ميكنيم خوب هم ميزنيم تا روغن حسابي به خورد اردبره
تو أين مرحله پودرقند رواضافه ميكنيم و حسابي هم ميزنيم
مقداري إز خميروتوي قالبمون ميريزيم قالب هم حتما بايد سيليكوني باشه تا راحت ازقالب جدا بشه
حالا خرما رو كه هستشوجداكرديم و مغزگردوگذاشتيم روميذاريم و دوباره مواد مون رو ميريزيم روش مواد رو
با قاشق صاف ميكنيم بعد ميذاريم توي فريزربه مدت ١ساعت وبعد ازيك ساعت به راحتي إز قالب جداميكنيم
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#مرغ
✍مواد لازم:
⠀
🥢مرغ با وزن حدود 2 کیلوگرم
🥢یک قاشق نمک
🥢یک قاشق پاپریکا
🥢نصف قاشق کاری
🥢500 گرم ماست
⠀
مرغ را بشویید ، به قطعات برش دهید.
نمک و ادویه ها را به ماست اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
می توانید هر نوع ادویه جات را به سلیقه خود اضافه کنید
⠀
مرغ را در ماست بگذارید و بگذارید حدود یک ساعت بمونه.
⠀
مرغ را به ماهیتابه منتقل کنید ، آن را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده 200 درجه در دمای 1 ساعت قرار دهید. پس از آن ، فویل را برداشته و بگذارید 10 دقیقه دیگر آن را بپزد.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#برنجک_شیرین
✍مواد لازم:
🥢یک پیمانه برنج خشک شده
🥢نصف پیمانه شکر
🥢 یک چهارم پیمانه آب
🥢به اندازه در جا نوشابه آب نارنج
🥢روغن به اندازه یه بند انگشت مانده تا ظرف پر بشه
✍طرز تهیه:
روغن رو میریزیم تو یه ماهیتابه کوچک تا یه بند انگشت مونده پر بشه باید روغن بریزید شعله متوسط میزاریم تا زمانی که روغن داغ بشه حالا یکی یکی برنج رو داخلش امتحان کنید اگر برنج سریع پف کرد روغن داغه
یک قاشق از همین برنج رو میریزیم تو الک ومیزاریم تو روغن تا کاملا پف کنه این کار را تا جایی انجام میدیم که برنج هامون تموم بشه
حالا میریم سراغ شهدش
شکر وآب وآب نارنج رو باهم مخلوط میکنیم میزاریم رو گاز اول باشعله ملایم تا شکر آب بشه بعد شعله رو یکم بیشتر کنید ومرتب هم بزنید تا جاییکه شکر قوام بیاد، یه نعلبکی کنار دستتون داشته باشید زمانی حس کردید شکر قوام اومد چند قطره از شکر رو داخل نعلبکی بریزید بعد با دوانگشت شصت وسبابه امتحان کنید اگر شکر بین دوانگشتتون کش اومد یعنی آماده هست حالا شعله رو خاموش کنید وشکر رو بریزید رو برنج های پف کرده هم بزنید تا شکر کاملا با برنج مخلوط بشه بعد این مواد رو در یه سینی بزرگ پهن کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#خورشت_کرفس
ابتدا قسمت ساقه کرفس رو از برگش جدا کردم و قسمت برگش رو کاملا ریز کردم و ساقه ها رو هم اندازه بند انگشت خرد کردم و نوارهای باریک روی ساقه رو ازش جدا کردم.
بعد داخل روغن سرخش کردم و بعد برگهای ریز شده کرفس رو هم بهش اضافه کردم و خوب سرخ کردم.
سپس یدونه پیاز بزرگ خرد کرده و سرخ کردم وکمی زردچوبه زدم و بعد گوشت خورشتی اضافه کردم و خوب تفت دادم و کمی فلفل سیاه و پودر سیر اضافه کردم بعد سبزی سرخ شده کرفس رو با کمی سبزی قورمه اضافه کردم و یک دقیقه با هم تفتشون دادم و بعد کمی اب داخلش ریختم و گذاشتم جا بیفته .نیم ساعت آخر یه قاشق نعنا خشک رو تو روغن تفت داده و بهش اضافه کردم ,عطر خیلی خوبی به خورشتمون میده ,بعد از پخت گوشت کمی نمک اضافه کردم.برای چاشنیش هم از ابغوره استفاده کردم.
خورشت کرفس هر چقدر تند و ترش باشه خوشمزه تره.
بجای سبزی قورمه میتونید از مقداری نعنا و جعفری خرد شده و تفت داده شده هم استفاده کنید .ولی من سبزی قورمه رو ترجیح دادم خیلی خوش طعم تر میشه.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کوکو_پیتزایی
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#كباب_چوبي_بادمجان
✍مواد لازم:
🥢گوشت چرخ كرده..... پانصد گرم
🥢پياز..... يك عدد
🥢فلفل قرمز..... سه عدد
🥢نان خشك (پودر شده)..... يك دوم پيمانه
🥢نمك/فلفل سياه/فلفل قرمز (پودر شده)..... به مقدار لازم
🥢بادمجان..... به مقدار لازم
🥢رُب گوجه فرنگي..... به مقدار لازم
🥣طرز تهيه:
پياز را رنده كرده و آب را كاملاً بگيريد و به گوشت چرخ كرده اضافه كنيد. فلفل قرمزها را ريز خرد كنيد و به همراه نان خشك پودر شده، نمك، فلفل سياه و فلفل قرمز پودر شده به مواد اضافه كنيد و مواد را به خوبي ورز دهيد. گلوله هايي از مواد جدا كنيد و آنها را دور سيخ چوبي به شكل كباب درآوريد و سپس در روغن سرخ كنيد.
بادنجان ها را پوست كنده و ورقه اي برش دهيد و در روغن سرخ كنيد. آنها را دور كباب ها بپيچيد و به سيني فر انتقال دهيد. مقداري رُب گوجه فرنگي را با مقداري آب رقيق كرده و روي آنها بريزيد و در فر از قبل گرم شده با دماي ۱۷۰ درجه سانتي گراد (۳۲۵ درجه فارنهايت) قرار دهيد تا بپزند (مي توانيد به جاي فر، آنها را در تابه قرار دهيد و در ظرف را بگذاريد تا به آرامي بپزند). سپس سرو كنيد.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#كوبيده_مرغ
✍مواد لازم:
🥢ران مرغ نيم كيلو
🥢سينه مرغ نيم كيلو
🥢پياز١عددبزرگ
🥢سير٢عدد
🥢جعفري خردشده ۳ق غ
🥢تخم مرغ١عدد
🥢پودرسوخاري ١پيمانه
🥢زعفران دم كرده ٤ ق غ
🥢نمك ١ ق چ
🥢فلفل سياه ١ ق چ
🥢پاپريكا١ ق چ
🥢زرد چوبه نصف ق چ
🥢تخم گشنيز آسياب نصف ق چ
🥢ليمو تازه١ ق غ
🥣طرزتهیه:
گوشت رون وسينه مرغ رو٢بارچرخ كنيد،پيازوسيروچرخ كنيدوكاملاآبش رو بگيريد،حالاموادمون كه شامل گوشت ،پياز وسيرجعفري تخم مرغ زعفرون ادويه هاوآب ليمو هست رو ٥ دقيقه ورز بديد ،روش سلفون بكشيد و ١ ساعت بزاريد يخچال ،بعد پودر سوخاري بهش اضافه كنيد و باز ٥ دقيقه ورز بديد،دستتون رو با اب يخ خيس كنيد و كوبيده رو به سيخ بكشيد ،براي اين كار سر وته گوشت رو به سيخ فشار بديد و بعد بريد سراغ نقش زدن كباب،حالا يكم تابه رو چرب كنيد و هر طرف كباب رو ٥ الي ٦ دقيقه سرخ كنيد،بعد روش كره و زعفران بماليد،ميتونيد اين كوبيده رو با برنج هم سرو كنيد،اين كوبيده رو روي ذغال هم ميشه درست كرد
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
دوستان عزیزززم 🌷🍃
اول هفته تون پرازمحبت🌸
ونگاه خداهمراهتان🌺
امروزبرایتان
دنیایےبه زیبایےآنچه🍁
زیبامیدانیدآرزومیکنم
دنیایتان به شکوه
تمام آرزوهاتون🌷
صبحتون بخیر کدبانوها 😍😍
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#لقمه_پنیری
✍مواد لازم:
🥢نان تست۶ عدد
🥢سس پیتزا ۲ق.غ
🥢پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
🥢پنیر ورقهای چدار ۱ ورق
🥢ژامبون۱۵۰ گرم
🥢فلفل دلمهای2ق.غ
🥢آویشن و پودر پاپریکا
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#صبحانه_ی_جذاب
✍مواد لازم:
🥢ژامبون
🥢پنیر پیتزا
🥢تخم مرغ
🥢نمک
🥢فلفل
به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر ۲۴۰ درجه،تا پخته بشه😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#نبات_طعم_دار_خانگی
✍مواد لازم:
🥢نبات چوبی ساده
🥢پودر هل
🥢پودر دارچین
🥢پودر آویشن
🥢پودر چای ترش
🥢کمی آب
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پیتزاباسیب_زمینی_رنده_شده
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#کباب_برنجی
✍مواد لازم :
🥢گوشت : 500 گرم
🥢برنج : ⅕ پیمانه
🥢روغن : 1 پیمانه
🥢آرد : 1 پیمانه
🥢تخم مرغ : 2 عدد
🥢پیاز : 2 عدد
🥢نمک : به مقدار لازم
🥢فلفل : به مقدار لازم
🥣طرزتهیه :
برنج را در کمی آب می پزیم و آن را با پیاز چرخ می کنیم .
سپس گوشت چرخ کرده را با برنج و پیاز مخلوط کرده و هر دو را یک بار دیگر چرخ می کنیم .
سپس تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و خوب هم می زنیم و همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق می افزاییم.
روی تخته ای صاف مقداری آرد می پاشیم و مخلوط به دست آمده را روی آن می گذاریم و مالش می دهیم .
در آخر از این مواد قطعه قطعه بر می داریم و به شکل کباب در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#شنیسل_با_فیله_مرغ
فیله های مرغ راکوبیده ابلیمووآب پیازوزعفرون بزنیدوسه ساعت دریخچال بزاریدبعدنمک وفلفل بزنیدوبعدفیله هاراتواردبزنیدبعددرزرده تخم مرغ ودراخرتواردسوخاری ودرروغن داغ سرخ کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#خورشت_لوبیا_سبز_فوری
✍مواد لازم :
🥢گوشت چرخ کرده نیم کیلو
🥢لوبیا سبز ۲۰۰ گرم
🥢گوجه نیم کیلو
🥢پیاز ۱ عدد
🥢نمک فلفل زردچوبه آویشن به میزان لازم
🥣طرزتهیه :
🔴لوبیا سبز را پخته و سرخ میکنیم و کنار میذاریم. پیاز را تفت میدیم و گوشت را به آن اضافه و بعد از سرخ شدن، ادویه و لوبیا سبز و گوجه خرد شده را اضافه میکنیم در آن را میبندیم و ۱ ساعت روی حرارت کم میذاریم
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#دسرزعفرونی
✍موادلازم:
🥢شیر ۳ لیوان
🥢شکر ۳/۴ لیوان
🥢خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
🥢زعفران به مقدار کافی
🥢ژلاتین ۳ ق غ خ سرپر(آب سرد نصف لیوان)
🥢گلاب ۳ ق غ خ
🥢ژله انار ۱ بسته
🥢آب جوش ۱/۵ لیوان
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#چلو_گوشت_با_رب_انار
✍مواد لازم :
🥢گوشت گوسفند ۱کیلو،
🥢پیاز ۲عدد،
🥢سیر ۱ق غ،
🥢رب گوجه فرنگی ۱ق غ،
🥢رب انار۱/۲ پیمانه،
🥢سرکه ۱/۳پیمانه،
🥢نمک، زردچوبه و برگ بو و فلفل قرمز
🥣طرزتهیه :
🔴 گوشت را توی قابلمه سرخ کرده بعد پیاز خلالی شده درشت و برگ بو را اضافه میکنیم و سپس ۵پیمانه آب را اضافه میکنیم و درب قابلمه را گذاشته ۳ساعت زمان میدهیم تا بپزد نیم ساعت آخر سسمون که شامل رب گوجه فرنگی و ۱ق غ سیر و نمک و زردچوبه و فلفل قرمز را با سرکه میکس کرده اضافه میکنیم و میگذاریم تا به روغن بیافتدو ۵دقیقه آخر رب انار را اضافه میکنیم و یکی دو جوش که زد به قوام مورد نظر میرسد و تمام در کنار برنج زعفرانی و ته دیگ سیب زمینی محشره 😉
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#خورش_مرغ_با_گوجه_سبز
✍مواد لازم :
🥢 مرغ ران و سینه۶۰۰ گرم
🥢پیاز یک عدد
🥢سیر ۲ تا ۳ حبه
🥢 گوجه سبز ۵۰۰ گرم
🥢شوید ریز خرد شده نیم کیلو
🥢نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
🥢زعفران آب کرده یک قاشق غذاخوری
🥣روش تهیه :
ابتدا مرغها را بشویید و خشک کنید و در ماهیتابه سرخ کنید.
شوید را خرد نمایید.
پیاز را هم نگینی کرده و در همان روغن سرخ کنید و در ادامه شوید و سیر رنده شده را اضافه کرده و همه را تفت داده و با دو لیوان آب بگذارید تا پخته شوند.
در ۱۵ دقیقه آخر پخت، گوجه سبزها را به خورش افزوده و نمک و فلفل و زعفران را هم اضافه کرده و بگذارید خورش جا افتاده و به روغن بیفتد.
چنانچه بخواهید، طعم خورش ملس باشد، ۳ قاشق شکر به آن بیفزایید. این خورش خوشمزه را با پلو زعفرانی میل نمایید
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔#حلوا_خرما
✍مواد لازم :
🥢150 گرم آرد گندم
🥢500 گرم خرما
🥢120 گرم روغن مايع
🥢2 ق س گلاب
🥢1 ق م زعفران دم كرده
🥢1 ق س پودر پسته
🥢1 ق س پودر بادام
🥣طرز تهیه:
آرد را دو بار الك ميكنيم و تفت ميدهيم تا رنگ آن مايل به قهوهاي شود. روغن را به آرد ميافزاييم و خوب هم ميزنيم. خرما را از هسته جدا ميكنيم، با گلاب و زعفران دم كرده به آرد تفت داده شده ميافزاييم و با قاشق بزرگي آن را هم ميزنيم. بعد از اين كه مواد كاملاً با هم مخلوط شد، ظرف محتوي حلوا را از روي حرارت برميداريم تا حلوا كمي سرد شود(در اين مرحله اگر حلوا را ورز دهيد بهتر است). از حلوا در ظرف مناسبي ميريزيم و با پودر پسته و پودر بادام تزيين ميكنيم.
نكته:
_اين حلوا را ميتوانيد با دست به شكلهاي مختلف درآوريد و بعد در ظرف مناسب بچينيد.
_با این میزان خرما حلوا دیگه زیادی شیرین میشه و دل رو میزنه پس مقدارش رو کم میکنیم یا آرد رو بیشتر میریزیم.
_روغن رو کمی کمتر ریختم.
_پودر دارچین و زنجبیل و پودر هل اضافه کردم.
_خرمای مصرفی من رطب بود.
_وقتی حلوا از داغی افتاد داخل قالب سیلیکونی پرس کردم و نیم ساعت داخل یخچال گذاشتم
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#سیب_زمینی_چیپسی_با_گوشت
✍مواد لازم:
🥢حلقه های نازک سیب زمینی
🥢گوشت چرخ کرده
🥢روغن
🥢1 عدد پیاز
🥢1حبه سیر
🥢زیره، فلفل سیاه،فلفل سبز تازه
🥢کمی نمک
🥢سس پنیری
🥢کره
🥢2 حبه سیر خرد شده
🥢1 قاشق غذاخوری رب
🥢1/5 فنجان شیر
🥢1 قاشق چایخوری نشاسته حل شده در کمی شیر
🥢1 فنجان پنیر چدار رنده شده
🥢1 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای
🥢کمی فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر با پیاز، نمک
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#قارچ_پفکی_به_سبک_رستورانی
✍مواد لازم:
🥢یه دونه تخم مرغ
🥢از هرکدوم از ادویه ها یه قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا
🥢یه قاشق چای خوری بکینگ پودر
🥢شیر ۱/۴ لیوان
🥢ارد به مقدار لازم
خمیرتون باید نسبتا ابکی باشه
قارچهارو داخلش بغلتونید و داخل روغن سرخ کنید
نکته : بعد از سرخ کردن قارچها روغنتون نه بو میگیره نه کثیف میشه میتونید راحت از صافی رد کنید و مجدد ازش استفاده کنید
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهی
امروزمان آغازی باشد
برای شکر بیکران از نعمتهای الهی
قلبمان جایگاه فقط مهربانی
زندگیمان سر شار از آرامش
و روحمان غرق از محبت الهی
سلام صبح تون بخیر کدبانوها 😍😍
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کله_پاچه
اول اینکه برای تشخیص کله گوسفند از کله بز باید ب کناره های چشم نگاه کنید اگر در کنار هر دو چشم حفره وجود داشت کله گوسفند هست. کله گوسفند حتی اگر تمیز باشد حتما حتما ب روی اجاق کباب کنید تا کمی روی پوست اون برشته بشه و موهای زیر پوست از بین برن بعد ب مدت ۱۵ دقیقه توی ظرف آب بزارید و بعد از این تایم کاملا کله رو بشورید تا زمانی ک آبی ک در آن کله رو میشورید شفاف بشه (صرفا برای شفاف شدن آب کله پاچه و تمیز شدن مجرای گوش و بینی و زبان) بعد در یک قابلمه حدودا ۴ تا پیاز متوسط رو ک نیم خلال کردیم ب همراه ۶ حبه سیر ۳ تکه شده با مقداری روغن تفت میدهیم تا سبک شوند. بعد ۱ قاشق چایخوری زردچوبه و ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز اضافه کرده کمی تفت میدهیم. کله و پاچه و نخود و آب جوش رو اضافه میکنیم (آب تا جایی ک روی کله رو بگیره). حدودا ۲ ساعت ابتدا با شعله زیاد تا زمانی ک آب ب جوش بیاد و بعد با شعله متوسط میپزیم. در نیم ساعت آخر لیمو عمانی هایی ک سوراخ کردیم رو ب همراه ۲ قاشق مرباخوری نمک اضافه میکنیم
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#پنیر_خانگی
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔#کراکر_مرغ
🥢2 عدد ران مرغ
🥢2 لیوان چیپس ذرت(یا کورن فلکس ذرت)
🥢1 ق چ نمک
🥢فلفل کمی
🥢1 ق غ پودر سیر
🥢1 فنجان آب 1 عدد برگ بو
🥢روغن برای سرخ کردن
مواد مرینت کردن ران مرغ:
🥢یک عدد تخم مرغ
🥢آرد سفید 60 گرم ⠀
🥢آب مرغ 40 میلی لیتر (40گرم)
ابتدا چیپس ذرت را در یک کیسه بریزیدوباگوشت کوب خرد کنید.
طبق ویدئو با چاقو روی ران مرغ رابرش بزنید و نمک · فلفل · پودر سیررا خوب به رانها بمالید.
در تابه رانها را باپوست گذاشته بدون اضافه کردن روغن و بزارید تا مرغ کمی سرخ شود ومرغ را برگردانده وبرگ بو و آب را اضافه ودر تابه را گذاشته و میزاریم حدود 8 دقیقه روی حرارت بماند. بعد رانها رابزارید خنک بشه و مقدار آبی که از مرغ مانده(40 گرم) را با تخم مرغ وآرد سفید مخلوط کنید و رانها را خوب به این سس آغشته کنید و بعد در چیپس ذرت بغلطانید ودر آخر درروغن شناور داغ سرخ کنید.
میتونید با دماسنج آپزی درجه حرارت روغن را با 170 تنظیم کتید تا ران مرغها سرخ شوند.
بفرست واسه همه ی خانومای#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c