eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.8هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢نبات چوبی ساده 🥢پودر هل 🥢پودر دارچین 🥢پودر آویشن 🥢پودر چای ترش 🥢کمی آب بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم : 🥢گوشت : 500 گرم 🥢برنج : ⅕ پیمانه 🥢روغن : 1 پیمانه 🥢آرد : 1 پیمانه 🥢تخم مرغ : 2 عدد 🥢پیاز : 2 عدد 🥢نمک : به مقدار لازم 🥢فلفل : به مقدار لازم 🥣طرزتهیه : برنج را در کمی آب می پزیم و آن را با پیاز چرخ می کنیم . سپس گوشت چرخ کرده را با برنج و پیاز مخلوط کرده و هر دو را یک بار دیگر چرخ می کنیم . سپس تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و خوب هم می زنیم و همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق می افزاییم. روی تخته ای صاف مقداری آرد می پاشیم و مخلوط به دست آمده را روی آن می گذاریم و مالش می دهیم . در آخر از این مواد قطعه قطعه بر می داریم و به شکل کباب در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 فیله های مرغ راکوبیده ابلیمووآب پیازوزعفرون بزنیدوسه ساعت دریخچال بزاریدبعدنمک وفلفل بزنیدوبعدفیله هاراتواردبزنیدبعددرزرده تخم مرغ ودراخرتواردسوخاری ودرروغن داغ سرخ کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢گوشت چرخ کرده نیم کیلو 🥢لوبیا سبز ۲۰۰ گرم 🥢گوجه نیم کیلو 🥢پیاز ۱ عدد 🥢نمک فلفل زردچوبه آویشن به میزان لازم 🥣طرزتهیه : 🔴لوبیا سبز را پخته و سرخ میکنیم و کنار میذاریم. پیاز را تفت میدیم و گوشت را به آن اضافه و بعد از سرخ شدن، ادویه و لوبیا سبز و گوجه خرد شده را اضافه میکنیم در آن را میبندیم و ۱ ساعت روی حرارت کم میذاریم بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍موادلازم: 🥢شیر ۳ لیوان 🥢شکر ۳/۴ لیوان 🥢خامه صبحانه ۱۰۰ گرم 🥢زعفران به مقدار کافی 🥢ژلاتین ۳ ق غ خ سرپر(آب سرد نصف لیوان) 🥢گلاب ۳ ق غ خ 🥢ژله انار ۱ بسته 🥢آب جوش ۱/۵ لیوان بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢گوشت گوسفند ۱کیلو، 🥢پیاز ۲عدد، 🥢سیر ۱ق غ، 🥢رب گوجه فرنگی ۱ق غ، 🥢رب انار۱/۲ پیمانه، 🥢سرکه ۱/۳پیمانه، 🥢نمک، زردچوبه و برگ بو و فلفل قرمز 🥣طرزتهیه : 🔴 گوشت را توی قابلمه سرخ کرده بعد پیاز خلالی شده درشت و برگ بو را اضافه میکنیم و سپس ۵پیمانه آب را اضافه میکنیم و درب قابلمه را گذاشته ۳ساعت زمان میدهیم تا بپزد نیم ساعت آخر سسمون که شامل رب گوجه فرنگی و ۱ق غ سیر و نمک و زردچوبه و فلفل قرمز را با سرکه میکس کرده اضافه میکنیم و میگذاریم تا به روغن بیافتدو ۵دقیقه آخر رب انار را اضافه میکنیم و یکی دو جوش که زد به قوام مورد نظر میرسد و تمام در کنار برنج زعفرانی و ته دیگ سیب زمینی محشره 😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم : 🥢 مرغ ران و سینه۶۰۰ گرم 🥢پیاز یک عدد 🥢سیر ۲ تا ۳ حبه 🥢 گوجه سبز ۵۰۰ گرم 🥢شوید ریز خرد شده نیم کیلو 🥢نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم 🥢زعفران آب کرده یک قاشق غذاخوری 🥣روش تهیه : ابتدا مرغ‌ها را بشویید و خشک کنید و در ماهیتابه سرخ کنید. شوید را خرد نمایید. پیاز را هم نگینی کرده و در همان روغن سرخ کنید و در ادامه شوید و سیر رنده شده را اضافه کرده و همه را تفت داده و با دو لیوان آب بگذارید تا پخته شوند. در ۱۵ دقیقه آخر پخت، گوجه سبز‌ها را به خورش افزوده و نمک و فلفل و زعفران را هم اضافه کرده و بگذارید خورش جا افتاده و به روغن بیفتد. چنانچه بخواهید، طعم خورش ملس باشد، ۳ قاشق شکر به آن بیفزایید. این خورش خوشمزه را با پلو زعفرانی میل نمایید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم : 🥢150 گرم آرد گندم 🥢500 گرم خرما 🥢120 گرم روغن مايع 🥢2 ق س گلاب 🥢1 ق م زعفران دم كرده 🥢1 ق س پودر پسته 🥢1 ق س پودر بادام 🥣طرز تهیه: آرد را دو بار الك مي‌كنيم و تفت مي‌دهيم تا رنگ آن مايل به قهوه‌اي شود. روغن را به آرد مي‌افزاييم و خوب هم مي‌زنيم. خرما را از هسته جدا مي‌كنيم، با گلاب و زعفران دم كرده به آرد تفت داده شده مي‌افزاييم و با قاشق بزرگي آن را هم مي‌زنيم. بعد از اين كه مواد كاملاً با هم مخلوط شد، ظرف محتوي حلوا را از روي حرارت برمي‌داريم تا حلوا كمي سرد شود(در اين مرحله اگر حلوا را ورز دهيد بهتر است). از حلوا در ظرف مناسبي مي‌ريزيم و با پودر پسته و پودر بادام تزيين مي‌كنيم. نكته: _اين حلوا را مي‌توانيد با دست به شكل‌هاي مختلف درآوريد و بعد در ظرف مناسب بچينيد. _با این میزان خرما حلوا دیگه زیادی شیرین میشه و دل رو میزنه پس مقدارش رو کم میکنیم یا آرد رو بیشتر میریزیم. _روغن رو کمی کمتر ریختم. _پودر دارچین و زنجبیل و پودر هل اضافه کردم‌. _خرمای مصرفی من رطب بود. _وقتی حلوا از داغی افتاد داخل قالب سیلیکونی پرس کردم و نیم ساعت داخل یخچال گذاشتم ‍‌ بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢حلقه های نازک سیب زمینی 🥢گوشت چرخ کرده 🥢روغن 🥢1 عدد پیاز 🥢1حبه سیر 🥢زیره، فلفل سیاه،فلفل سبز تازه 🥢کمی نمک 🥢سس پنیری 🥢کره 🥢2 حبه سیر خرد شده 🥢1 قاشق غذاخوری رب 🥢1/5 فنجان شیر 🥢1 قاشق چایخوری نشاسته حل شده در کمی شیر 🥢1 فنجان پنیر چدار رنده شده 🥢1 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای 🥢کمی فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر با پیاز، نمک بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢یه دونه تخم مرغ 🥢از هرکدوم از ادویه ها یه قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا 🥢یه قاشق چای خوری بکینگ پودر 🥢شیر ۱/۴ لیوان 🥢ارد به مقدار لازم خمیرتون باید نسبتا ابکی باشه قارچهارو داخلش بغلتونید و داخل روغن سرخ کنید نکته : بعد از سرخ کردن قارچها روغنتون نه بو میگیره نه کثیف میشه میتونید راحت از صافی رد کنید و مجدد ازش استفاده کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهی امروزمان آغازی باشد برای شکر بیکران از نعمتهای الهی قلبمان جایگاه فقط مهربانی زندگیمان سر شار از آرامش و روحمان غرق از محبت الهی سلام صبح تون بخیر کدبانوها 😍😍 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 اول اینکه برای تشخیص کله گوسفند از کله بز باید ب کناره های چشم نگاه کنید اگر در کنار هر دو چشم حفره وجود داشت کله گوسفند هست. کله گوسفند حتی اگر تمیز باشد حتما حتما ب روی اجاق کباب کنید تا کمی روی پوست اون برشته بشه و موهای زیر پوست از بین برن بعد ب مدت ۱۵ دقیقه توی ظرف آب بزارید و بعد از این تایم کاملا کله رو بشورید تا زمانی ک آبی ک در آن کله رو میشورید شفاف بشه (صرفا برای شفاف شدن آب کله پاچه و تمیز شدن مجرای گوش و بینی و زبان) بعد در یک قابلمه حدودا ۴ تا پیاز متوسط رو ک نیم خلال کردیم ب همراه ۶ حبه سیر ۳ تکه شده با مقداری روغن تفت میدهیم تا سبک شوند. بعد ۱ قاشق چایخوری زردچوبه و ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز اضافه کرده کمی تفت میدهیم. کله و پاچه و نخود و آب جوش رو اضافه میکنیم (آب تا جایی ک روی کله رو بگیره). حدودا ۲ ساعت ابتدا با شعله زیاد تا زمانی ک آب ب جوش بیاد و بعد با شعله متوسط میپزیم. در نیم ساعت آخر لیمو عمانی هایی ک سوراخ کردیم رو ب همراه ۲ قاشق مرباخوری نمک اضافه میکنیم بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢2 عدد ران مرغ 🥢2 لیوان چیپس ذرت(یا کورن فلکس ذرت) 🥢1 ق چ نمک 🥢فلفل کمی 🥢1 ق غ پودر سیر 🥢1 فنجان آب 1 عدد برگ بو 🥢روغن برای سرخ کردن مواد مرینت کردن ران مرغ: 🥢یک عدد تخم مرغ 🥢آرد سفید 60 گرم ⠀ 🥢آب مرغ 40 میلی لیتر (40گرم) ابتدا چیپس ذرت را در یک کیسه بریزیدوباگوشت کوب خرد کنید. طبق ویدئو با چاقو روی ران مرغ رابرش بزنید و نمک · فلفل · پودر سیررا خوب به رانها بمالید. در تابه رانها را باپوست گذاشته بدون اضافه کردن روغن و بزارید تا مرغ کمی سرخ شود ومرغ را برگردانده وبرگ بو و آب را اضافه ودر تابه را گذاشته و میزاریم حدود 8 دقیقه روی حرارت بماند. بعد رانها رابزارید خنک بشه و مقدار آبی که از مرغ مانده(40 گرم) را با تخم مرغ وآرد سفید مخلوط کنید و رانها را خوب به این سس آغشته کنید و بعد در چیپس ذرت بغلطانید ودر آخر درروغن شناور داغ سرخ کنید. میتونید با دماسنج آ‌پزی درجه حرارت روغن را با 170 تنظیم کتید تا ران مرغها سرخ شوند. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلام دوستان 🙏 یه کانال براتون آوردم که کلی مطالب مفید داره :از خبری ،سنتی🇮🇷 گرفته تا مزاح و خنده.....😂😂 🌸همه چی درهم😁 👇👇👇🌸 زود عضو شوید تا پاک نکردم 💯بهترین کانال ایتا🇮🇷 به جمع ما بپیوندید 👇👇👇 @Behtarinkanalenab https:/eita&com/536
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢گوشت سینه و ران مرغ ۵۰۰ گرم 🥢یک عدد پیاز متوسط رنده آب گرفته شده 🥢زعفران غلیظ دم شده ۲ ق غ 🥢کره یا روغن مایع یک ق غ 🥢ادویه ها: نمک،زردچوبه،فلفل،پاپریکا 🥢دوحبه سیر رنده شده یا پودر سیر ۱ ق غ 🥢جعفری خشک یک ق غ (قابل حذف) 🥣طرزتهیه : گوشت مرغ(ران و سینه) رو با چرخ گوشت یا هزوسیله که بشه باهاش مرغ رو پوره کرد حتی با کارد هم میشه، بعد با پیاز رنده شده آب گرفته شده و سیر وزعفران و ادویه ها و روغن یا کره مخلوط کنید ورز بدید و یک ساعت بزارید یخچال استراحت کنه، کف تابه را کمی چرب کرده و کباب را داخلش به طور یکنواخت پهن کنید و برش بزنید تابه را روی حرارت ملایم قرار بدید تا کباب سرخ و مغز پخت بشه. به دلخواه با زعفرون دم شده رومال کنید یکطرف کباب که سرخ شد برمیگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه، چندتا گوجه هم سرخ کنید عالی میشه و با لیمو ترش میل کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢کشک نیم کیلو 🥢دوغ ۲ لیتر 🥢پیاز بزرگ ۲ عدد 🥢سیر ۲ حبه 🥢نعنا خشک ۴ ق غ 🥢گردو ۲ پیمانه 🥢زردچوبه ۱ ق مرباخوری سرپر 🥢فلفل سیاه به میزان لازم 🥢نمک درصورت نیاز بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم : 🥢شیر ۳ لیوان 🥢شکر ‌۱لیوان 🥢خامه صبحانه ۲۰۰گرم 🥢ژلاتین ۳ ق س 🥢وانیل ۱/۲ ق چ 🥢گلاب ۱ ق غ 🥢زعفران به مقدار لازم 🥣طرزتهیه : شیر با شکر روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود .حرارت را خاموش میکنیم و گلاب و وانیل اضافه میکنیم . ژلاتین با نصف لیوان شیر حل میکنیم و به روش بن ماری ذوب میکنیم خامه رو با همزن مزنیم تا یه کم باز بشه و به شیر و شکر اضافه میکنیم ودر اخر زعفران اضافه میکنیم و توی قالب مورد نظر ریخته و به مدت ۳_۴ ساعت در یخچال قرار میدهیم بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢بادمجان ۳عدد 🥢بامیه ۲۰۰گرم 🥢پیاز یک عدد 🥢آب نصف لیوان 🥢نمک وادویه به میزان لازم 🥢گوجه ۵عدد بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢سینه مرغ 1عدد 🥢آب به مقدار لازم نصف استکان 🥢روغن زیتون نصف استکان 🥢پیاز متوسط1عدد 🥢هویج متوسط1عدد 🥢قارچ300 گرم 🥢آرد2 ق غ 🥢نمک 🥢شیر1 لیوان به دلخواه موقع خوردن روی چوربا 🥢فلفل سیاه 🥢شوید خرد شده بریرید 🥣طرز تهیه: سینه مرغ را بپزید و آب مرغ را داخل ظرفی بریزید. سینه مرغ را ریش ریش خرد کنید و کنار بذارید.روغن زیتون ، پیاز ریز خرد شده و هویج رنده شده را داخل قابلمه ای بریزید و تفت بدید. قارچ ریز خرد شده و مرغ را اضافه کنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر نمک و آب مرغ را بریزید و اجازه بدید بجوشد. (در فیلم مرغ بعد از جوشیدن سوپ اضافه شده ، هیچ فرقی نمیکند) وقتی سوپ جوشید حرارت را کم کنید و با در بسته نیم ساعت بپزید. در آخر شیر را اضافه کنید (شیر به دمای محیط رسیده باشد و سرد نباشد اگر نگران بریده شدن شیر هستید میتونید شیر رو گرم کنید و اضافه کنید)و هم بزنید و از روی اجاق بردارید. کمی کره آب کنید و روی سوپ بریزید(اختیاری است)، من کمی فلفل سیاه و شوید خرد شده اضافه کردم. قارچ ورقه ای سرخ شده هم برای روی سوپ خوب میشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢ماهیچه گوسفندی ۷۵۰گرم 🥢پیاز بزرگ ۳عدد 🥢سیر ۱بوته و چند حبه 🥢پودر کاری ۱ق غ 🥢زردچوبه ۱/۲ق غ. 🥢نمک به میزان لازم 🥢دارچین ۱عدد 🥢زعفران دم کرده۱پیمانه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم : 🥢۱ لیتر شیر 🥢یکو نیم لیوان شکر 🥢۱ لیوان آرد 🥢۱ ق غ کره 🥢یکو نصفی بسته بیسکویت پتی بور کاکائویی 🥣طرزتهیه : ابتدا بیسکویت هارو داخل غذاساز پودر میکنیم و در سینی فر میریزیم و صاف میکنیم و شیر و شکر و آرد الک شده و کره رو در قابلمه هم میزنیم تا غلیظ شه و بعد از روی حرارت برداشته و با همزن برقی دو دقیقه بزنید و وقتی هنوز داغه روی پودر بیسکویت ریخته و بذارین در دمای اتاق خنک شه سپس در یخچال بذارین تا سفت بشه و برش بزنید و رول کنید و به دلخواه تزئین کنین😉 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍃سلام صبح شما بخیر کدبانوها 😍😍 🌱الهی وجودتون سبز 🍃لحظه هاتون بدون غم 🌱صبحتون بی ‌نظیر 🍃در کنار عزیزانتان باشه 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c