eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.9هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ذرت ها رو داخل قابلمه آب بذارید به همراه شکر تا بپزه(برای هر دونه بلال یا ذرت 2 تا ق غذاخوری سرخالی شکر بریزید)، حدود 1تا 1ساعت و نیم بذارید تا بپزه، بعد از پخت از داخل قابلمه خارج کنید و دونه کنید، اول یک ردیف رو دربیارید دیگه بقیه اش آسون میشه، بصورت ردیفی با چاقو ببرید، چاقوتون آره ای باشه بهتره، (اگه دونه ها بهم چسبیده با دست جداشون کنید) بعد از دون کردن دوباره داخل همون آبی که باهاش پختید بریزید و درش رو بذارید و با حرارت بالا بذارید 5دقیقه دیگه بجوشه، بعد از روی حرارت بردارید و همینطور داغ داخل شیشه بریزید و درش رو ببندید، بعد از سرد شدن دورش رو با چسب نواری پهن دورگیری کنید(دو دور بپیچید تا هوا نکشه)، میتونید هم به همین صورت داخل نایلون بریزید و داخل فریزر بذارید. بلال ها و ذرت هاتون حتما از نوع مکزیکی باشه، چون با شیر بلال خوب درنمیاد. نمک اصلا نزنید چون باعث سفت شدن بلال ها میشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 مواد لازم: 🥢 فیله مرغ 🥢فلفل دلمه رنگی 🥢قارچ اسلایس شده 🥢 نمک و فلفل 🥢 شیر کم چرب 🥢پنیر پیتزا 🥢 نان همبرگر بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢کنسرو نخود فرنگی 🥢 کنسرو ذرت 🥢 لوبیا سبز 🥢پیاز 🥢 فلفل 🥢 سینه مرغ 500 گرم 🥢 فلفل دلمه ای 🥢 دو عدد گوجه فرنگی 🥢 1 قاشق چایخوری نمک 🥢 نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه 🥢 نصف قاشق چایخوری پودر سیر 🥢 1 قاشق غذاخوری پاپریکا 🥢 دو عدد سیب زمینی سرخ شده 🥢 نان تست 🥢 فلفل هالاپینو 🥢موزارلا 🔷برای سس 🥢خامه یک پاکت 🥢دو قاشق غذاخوری پنیر مایع بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 نون تست هارو با كاتر حلقه اى زدم و روش رو بدون سس زدن (هميشه سس كچاپ ميزدم)پنير پيتزا ريختم و مرغ پخته و ريش شده رو كه با قارچ و فلفل دلمه اى و ادويه(زردچوبه؛فلفل؛نمك؛اويشن)تفت دادم ريختم و در اخر مقدارى پنير... روى لايه اخر پنيرى فلفل دلمه و گوجه و قارچ گذاشتم و فرستادم توى فر... فقط شعله بالا رو روشن كردم و تا زمان اب شدن پنير گذاشتم اون تو بمونن بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
45.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍برای مواد گوشتی : 🥢300 گرم گوشت چرخ کرده 🥢 1 پیاز 🥢 3-4 قاشق غذا خوری روغن 🥢 1 حبه سیر 🥢 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 🥢 1 گوجه فرنگی 🥢 3-4 فلفل 🥢 آب دلخواه(برای اضافه کردن رب گوجه فرنگی) 🥢 نمک 🥢 فلفل سیاه و سفید 🥢فلفل قرمز 🥢ورقه لازانیا 🥢پنیر پیتزا 🔹 برای سس : 🥢 1 قاشق غذاخوری کره 🥢 1 قاشق غذاخوری آرد 🥢 1 بسته خامه (یا ۱/۵لیوان شیر) آماده سازی:پیاز را سرخ کرده ، گوشت چرخ شدهرا اضافه کنید فلفل، گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را ریخته هم بزنید. ادویه جات را اضافه کنید. ورقه لازانیا را به مدت 8 دقیقه جوشانده و با آب سرد آبکش کنید. روی اجاق کره و آرد را هم بزنید خامه را اضافه کنید هم بزنید، تا یکدست و غلیظ شود. اگر خیلی سفت شد ، کمی شیر اضافه کنید و مخلوط کنید.مطابق فیلم روی ورقه های لازانیا سس بشامل و مواد گوشتی رو گذاشته.در فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه در دمای 200 درجه حرارت دهید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 که نه تنها خودت بلکه از بزرگ تا کوچیک عاشقش میشن، اونم با چند تا مواد در دسترس و ساده آماده ای واسه وقتی وقتشم نداری حتی عالیه😁 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 ✍مواد لازم: 🥢خمیر کلوچه یک پاکت 550 گرمی 🥢موز خرد شده یک دوم فنجان 🥢توت فرنگی خرد شده یک دوم فنجان 🥢انگور بیدانه یک دوم فنجان 🥢آناناس خرد شده یک دوم فنجان 🥣طرز تهیه: فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر کلوچه را در یک ماهی تابه پیتزا پهن کنید. برای 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود. سپس روی تور سیمی خنک کنید. خامه زده شده را روی خمیر خنک شده بریزیدو پخش کنید. میوه ها را روی خامه به سلیقه خود مرتب کنید. میوه ها باید ورقه ایی خرد شده باشند. سپس دسر را در یخچال قرار دهید و بعد از یک ساعت میل کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم، 🥢پیاز رنده شده ۳ ق‌غ، 🥢جعفری ساطوری ۳ ق‌غ، 🥢پودر سیر ۱ ق‌غ، 🥢پودر تخم‌گشنیز ۱ ق‌غ، 🥢 پودر زیره سبز ۱ ق‌چ، 🥢 پودر دارچین نصف ق‌چ، 🥢پودر زنجبیل نصف ق‌چ، 🥢فلفل سیاه نصف ق‌چ، 🥢فلفل قرمز 1/4 ق‌چ 🔹 همه مواد را باید باهم مخلوط و خوب ورز دهید. از مایه توپ‌های متوسط برداشته و به سیخ میکشیم. بااین مواد ۱۵ عدد کوفته درست میشود... سیخ‌های چوبی را حداقل نیم ساعت در آب بگذارید خیس بخورد. کوفته ها را که به سیخ کشیدیم در یخچال میگذاریم تا سرد شود و خودش را بگیرد. روغن را داغ میکنیم و کوفته هارا با حرارت ملایم سرخ میکنیم. میتونید کوفته رو تنها با نان یا در کنار کمی برنج سرو کنید و از خوردن اون لذت ببرید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 یک و نیم لیوان آرد و یک قاشق بکینگ پودر که با هم مخلوط شده و سه بار الک کردیم، شکر یک لیوان، کره ۷۵ گرم، سه عدد تخم مرغ که به دمای محیط رسیده، نصف لیوان ماست، نصف قاشق چایخوری وانیل، پودر قند و دارچین به میزان لازم و دو عدد سیب که نازک برش دادیم مراحل تهیه هم کامل توضیح دادیم حتما تا انتهای ویدئو ببینید(قالب کیک رو با روغن چرب میکنیم و در صورت دلخواه کاغذ روغنی بزارید) فر رو به مدت ده دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد داغ میکنیم و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه کیک رو داخل فر میزاریم و در انتها اگه کیکتون پخت از فر دربیاورید و چند دقیقه ای بزارید خنک بشه و بعدشم با یه چای دبش کنار خانواده لذتشو ببرید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
😍دعوتید به جشن عروسی❤️ برادر و خواهر 💐همزمان با میلاد حضرت زهرا(س) 🌟زمان:چهارشنبه۲۱دی ماه ساعت۱۵ 🌟مکان:مترو بهارستان،نرسیده به سرچشمه ،کوچه شهید صیرفی پور،مجموعه سرچشمه 📌با حضور خواهر مادر❤️ 📌با حضورجانباز مدافع حرم 😍جزئیات مراسم را در کانال زیر دنبال کنید ✅https://eitaa.com/joinchat/3435003923C863f1fbcfc
... به نیابت از امام زمان عجل الله به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام✨ ● اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ● ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘ 🌸ســــــلام 💖صبح زیباتون بخیر 🌸آرزو می کنیم 💖در این روز زیبا 🌸دلتون پر از محبت 💖روز تون پُر از رحمت 🌸زندگیتون پر از برکت 💖لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸و عاقبتتون ختم به خیر باشه 💖امیدوارم در کنار عزیزان 🌸روز خوبی داشته باشید 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢دو عدد تخم مرغ 🥢 یک لیوان شیر ولرم‎ 🥢نصف ق غ نمک 🥢 بکینگ پودر( ۱۰ گرم یا ۲ ق غ) 🥢 چهارلیوان آرد 🥢 پنجاه گرم پنیر فتا خورد شده 🥢 یک عدد پیازچه 🥢 پنج عدد جعفری 🥢یکق چ فلفل قرمز 🥢یک فنجان روغن برای سرخ کردن ‎تخم مرغ و بکینگ پودر و شیر ولرم رو مخلوط میکنیم بهش نمک و ارد الک شده به تدریج اضافه میکنیم و ورز میدیم و پنیر فتا خورد شده و جعفری و پیازچه خورد شده ریخته و سطح کارو آرد پاشی کرده و خمیر رو به دو قسمت تقسیم و هر قسمت رو با وردنه پهن میکنیم و با لبه پیاله به شکل هلال برش میزنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم😋 بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 پنج عدد نان تست لازم هست در اینجا داخل نان تست ها دایره وار جدا کنید. ماهی تابه ای را روی حرارت گاز بگذارید و داخل آن را با کره چرب کنید. نان های تو خالی را در داخل تابه نچسب بچینید. قبل از این کار تخم مرغها را درون کاسه بشکنید و نمک و فلفل و دلمه و گوجه اضافه کنید و با یک چنگال خوب بزنید. بعد از زدن تخم مرغها آن را وسط نان تست درون تابه قرار دهید. تا حدی که نانها پر شود و تمام سطح نان تست را بگیرد. زمانی که کمی خود را گرفت آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود. حالا قسمت دایره ای را که از نان تست جدا کردید کنار تست ها داخل بشقاب بگذارید پنیر پیتزا هم میشود روی نان ها ریخت بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 برای هر فنجان کاپوچینو یک قاشق غذاخوری نسکافه دانه درشت ، یک قاشق غذاخوری شکر ، یک قاشق غذاخوری آب جوش رو با همزن ترجیحا برقی حسابی هم بزنید ، کم کم این مخلوط تغییر رنگ میده و تبدیل میشه به یک ترکیب پفکی و خامه ای تو هر فنجون یک قاشق پر از این ترکیب بریزید و بهش شیر داغ اضافه کنید و آروم هم بزنید. وقتی مخلوط شد دوباره یک قاشق مربا خوری از همون ترکیب پفکی بریزید تو فنجون و روش شکلات رنده شده بریزید . من به شیرم کمی پودر کاکائو هم اضافه کردم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ۴ ✅۴ مدل چیس‌: چیپس ساده: ۲تا سیب زمینی اسلایس نازک آب و یخ و نمک و بیکینگ پودر ✅چیپس سرکه نمکی ۲تا سیب زمینی اسلایس نازک آب،یخ،سرکه و نمک و بیکینگ پودر ✅چیپس پفکی تو فر: ۲تا سیب زمینی بخارپز ۸۰ گرم کره نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن ✅چیپس پفکی تو تابه: ۲تا سیب زمینی بخارپز ادویه دلخواه ۱ ق غ نشاسته ذرت 🔷سیب زمینی نازک نازک برش بخوره 🔹 به مدت کافی تو آب یخ بمونه که نشاسته ش بره. 🔹 روغن داغ باشه و سریع و کامل سرخ بشن. 🔹 حتما روی دستمال جذب روغن بذارید که روغن اضافه سریع بره و ترد تر بشه. 🔹 وقتی سرخ میکنید روی همدیگه نیفتن وگرنه ترد نمیشه. 🔹 رو دستمال جذب روغن اصلا روی هم نیفتن تا وقتی خنک خنک بشه وگرنه گرمی چیپس ها همدیگه رو نرم میکنه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍔 من از خمیرهای آماده پیتزا استفاده کردم و اون را چهار در سه بصورت مربع بریدم. ترکیبات داخل ۱-اسفناج +پنیر فتا+پیازداغ خشک ۲- سیب زمینی سرخ شده نگینی+جعفری خرد شده ۳-ترکیبی از شماره یک و دو ۴-گوشت چرخ کرده+ قارچ+فلفل دلمه ای نکته مهم این هست که مایه داخل پیراشکی خیلی داغ، ابکی و یا چرب نباشه که خمیر شکلش خراب نشه!در صورت تمایل از پنیر های رنده شده پیتزا و یا موزارلا هم در داخل پیراشکی می شه استفاده کرد.روی پیراشکی را من با ماست رو مال می کنم و ادویه هایی مثل اویشن، چیلی و فلفل نیم کوب روش می پاشم.درجه فر، دویست درجه و پیراشکی در حد طلایی شدن در قسمت میانی فر قرار بگیره که خشک نشه!مدل های مختلفی هم که دیدین، پیراشکی پیچیده شده مثل بقچه و یا قیفی که همه از همین مربع بریدن ها درست می شه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c