eitaa logo
آشپزی کد بانو
32.9هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
0 فایل
خوشمزه ترین غذاها گاهی ساده ترین ها شیرینی های خونگی فست فودی کلی دسرهای جذاااب نکات ریز آشپزی و کدبانو گری و کلی ایده خفن👌😎 با وجود شما بهترینم😍💗 تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/3118334263C2d08291190 ادمین تبادل @Eroghaye
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢سیب زمینی 🥢مرغ 🥢پیاز 🥢نمک و زردچوبه 🥢زعفران 🥢برنج بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سیروپ نعنا 🥢آب گازدار یا لیموناد 🥢چای ترش دمی سرد بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔺️ ۱ کیلو گوشت چرخ شده رو (نیم‌کیلو قلوه گاه گوسفندی + نیم‌کیلو راسته گوساله ) سه چهار بار با چرخ گوشت چرخش کنید .. ۲۵۰ گرم پیاز رو رنده درشت کنید و آبش رو خوب بگیرین و تفاله پیازو بزارین ۱ ساعت تو یخچال بمونه تا بیات بشه .. گوشت + تفاله پیاز + نمک + فلفل + اگه دوست داشتین زردچوبه یا زعفرون رو حدودا یه ربع با ساطور ، ساطوریش کنین.. بعدش حدود یه ربع هم با دست کامل ورزش بدین .. سیخ ها و گوشت کوبیده آماده رو بزارید تو یخچال ۱ ساعت بمونه .. بعدش آب پیازو بزارین کنار دستتون و خیلی راحت به سیخ بکشین ( اینقد چسبندگی گوشت تو این مرحله زیاده ک سیخ زدنش راحته ) تا قبل کباب کردن سیخ های آماده شده رو تو یخچال نگه دارین .. موقع کباب کردن هم هر ۱۰، ۱۵ ثانیه سیخ رو بچرخونین ک کبابا فیکس بشن. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 طعم خاصی که همه دوسش دارن بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔺️ پیاز نگینی + مرغ + زردچوبه+ نمک + فلفل سیاه + پودر سیر + پاپریکا + فلفل دلمه + سس مایونز و سس خردل به ترتیب سس کچاپ ، پنیر پیتزا ، مواد آماده شده ، پنیر پیتزا ، پودر آویشن داخل هواپز دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه .. داخل فر هم همین دما ( در اندازه ای ک پنیر آب بشه و یکم روش برشته شه ) بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢بادمجان متوسط: ۶ عدد 🥢لیموترش: ۱ عدد 🥢گوجه فرنگی: ۵ عدد 🥢سیر: ۱ بوته 🥢تخم مرغ: ۳ عدد 🥢رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری 🥢زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و 🥢نمک: به مقدار لازم 🥣طرز تهیه: گوجه فرنگی ها را چند دقیقه داخل آب جوش و بعد داخل آب یخ قرار دهید. پوست گوجه فرنگی ها را به راحتی بگیرید و ریز خرد کنید. بادمجان ها را روی شعله به طور کامل کباب کنید و پوست بادمجان ها را گرفته و ریز خرد (ساطوری) کنید. سیر رنده شده را داخل روغن مایع تفت داده و پس از کمی سبک شدن ادویه ها و بادمجان ها را اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید، پس از پختن و سرخ شدن بادمجان ها، رب گوجه فرنگی را وسط ظرف اضافه کنید و تفت دهید، حال گوجه فرنگی ها را ریخته و تا گرفته شدن کامل آب گوجه ها و روغن انداختن غذا صبر کنید، نمک و آب لیموترش را داخل غذا بریزید، کنار غذا تخم مرغ همزده را اضافه کنید تا تخم مرغ ها کمی گرفته شود و بعد به طور کامل با غذا هم بزنید. 🔷طعم اصلی این غذا به سیر و دودی بودن بادمجان ها می باشد، بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
26.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ابتدا سینه مرغ رو برش میزنیم ومیکوبیم تا کمی از هم باز شه تو کاسه ای کمی نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وپاپریکا وروغن زیتون وزعفران مخلوط کرده وبا برس به سینه مرغ میمالیم آون قرمزی مواد مال پاپریکا وفلفل قرمز هم میزاریم یخچال به مدت دوسه ساعت روغن میزاریم رو گاز تا گرم شه سینه طعم داده شده رو اول تو آرد(آرد گندم)بعد تو تخم مرغ زده شده وسپس تو آرد سوخاری غلتانده وسپس سرخ میکنیم وبا سیب زمینی سرخ کرده نوووووش جان بفرمایید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢نخود ۲ پیمانه 🥢باقالی خشک ۱ پیمانه 🥢نصف پیاز متوسط 🥢سیر ۶ حبه 🥢زیره سیاه ۱ قاشق چایخوری 🥢فلفل سیاه نصف قاشق چای 🥢گراماسالا ۱ قاشق مربا خوری 🥢نمک ۱ تا ۲ قاشق چایخوری 🥢جعفری مقداری 🔷مواد لازم برای سس: 🥢ماست چکیده ۳ قاشق غذا خوری 🥢روغن کنجد یا زیتون ۱ قاشق غذا خوری 🥢ارده ۱ قاشق غذا خوری 🥢آبلیمو تازه ۱ قاشق مربا خوری 🥢فلفل سفید و نمک به مقدار کافی بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
26.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
🍃🌸ســـلام صبحتون زیبـا🌸🍃 امروز اول صبح از باغ محبت سبدے از ‌مهر را مخصوص شما خوبان آورده ام تا به بوے خوش آن خاطرتان همیشه شاد شود 🍃🌸 روزتون بخیر و پراز شادی🌸🍃〰️♥️〰️ 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
سلام بر حسین.............🕯🕯 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢شكر ٣ پ 🥢اب ٣ پ بگزاريد روي حرارت تا وقتي بجوش بياد. وقتي جوش اومد حرارت رو ملايم كنيد تا ١٠ دقيقه.... حالا سيب هايي ك خرد كرديد ( تقريبا ١/٥ كيلو يا ١٢ عدد متوسط ) رو بريزيد داخل شربت .... دوباره زمان بديد تا دوباره بجوش بياد ، حرارت رو كمتر كنيد و بزاريد تقريبا سه ساعت بجوشه و شربت مربا قوام بياد ...٥ دقيقه اخر يك ق گلاب و ا ق چ خوري جوهر ليمو بزنيد اگه نداشتيد ا ق م ابليمو بزنيد تا شكرك نزنه (وليييييي سعي كنيد همون جوهر ليمو رو استفاده كنيد ك خاطرتون از بابت راحت باشه)... بعد از پخت از روي حرارت برداريد و ١٠،١٢ ساعت بزاريد داخل همون ظرف بمونه ... داخل شيشه بريزيد و داخل يخچال بگذاريد بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢گوجه فرنگی پوست گرفته شده ۳ عدد بزرگ 🥢تخم مرغ همزده ۴ عدد 🥢پیاز نگینی یک عدد متوسط 🥢نصف فلفل دلمه ای نگینی 🥢رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غداخوری 🥢نمک ۱ قاشق مرباخوری 🥢فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری 🥢پنیر پیتزا ۵ قاشق غذاخوری 🥢زیتون سبز یا سیاه به مقدار لازم (میتونید مواد بالا به دلخواه عوض و یا کم و زیاد کنید) 🔷ابتدا پیاز رو با یک چهارم لیوان یا قاشق غداخوری ۶ قاشق غداخوری تفت میدیم اما نیاز به سرخ شدن نداره فقط در حدی که نرم بشن. بعد گوجه رو اضافه کرده و تفت میدهیم کمی که نرم شد فلفل دلمه ای را اضافه کرده کمی تفت میدهیم بعد رب گوجه و نمک و فلفل را اضافه کرده کمی تفت میدیم تا خامی رب گرفته بشه. حدودا ۲تا ۳ دقیقه بعد تخم مرغ هم زده را اضافه کرده و خوب هم میزنیم و میزاریم کمی ببنده. پنیر پیتزا را اضافه کرده در همین حین آب میشه بلافاصله زیتون را اضافه کنید و ۲ دقیقه در تابه رو ببندین. آماده است. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 ✍مواد لازم: 🥢فیله مرغ ۵۰۰ گرم 🥢قارچ به تعداد فیله 🥢پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم 🥢کره ۵۰ گرم 🥢زعفرون دمکرده ۴ ق غ 🥢نمک ۲ ق م 🥢فلفل سیاه ، پاپریکا دودی 🥢پولبیبر هرکدام ۱ ق چ 🔷نیم ساعت مرغ داخل یخچال استراحت کنه مدت زمان پخت ۴۵ دقیقه دمای ۱۸۰ درجه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢سينه مرغ چرخ شده.يك عدد 🥢نان تست.7 عدد 🥢سيب زميني يك عدد 🥢تخم مرغ1 عدد 🥢جعفري ريز خردشده.1 پيمانه 🥢شير.به ميزان لازم 🥢نمك، فلفل و ادویه کاری.به ميزان لازم 🥢سیر رنده شده 3 تا4حبه 🥢روغن سـرخ كـردني. به ميزان لازم 🥢آرد سوخاري به ميزان لازم 🥣طرز تهیه: نان‌هاي تست را در شير خيس كرده و اجازه مي‌دهيم تا نرم شود، بعد با دست فشار مي‌دهيم و شير اضافه آن را مي‌گيريم.(توجه داشته باشید که نان ها نباید حالت خمیر پیدا کنند فقط در حد نرم شدن کافیست) سينه مرغ را چرخ مي‌كنيم. سيب‌زميني پخته شده را رنده می کنیم. سپس مرغ، نان تست و سيب‌زميني و سیر را مخلوط كرده، سبزي‌ را به آنها افزوده و تخم‌مرغ‌ها را نيز اضافه می کنیم. نمك، فلفل، ادويه‌كاري را هم اضافه كرده و خوب هم مي‌زنيم از مواد به اندازه يك گردو برداشته و در آرد سوخاري مي‌غلتانيم، سپس وسط آنها را سوراخ كرده و در روغن داغ سرخ مي‌كنيم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c