إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
حضرت استاد سید محمدرضا غیاثی کرمانی از علمای کرمان و قم به لقاء الله پیوست
مرحوم غیاثی کرمانی نویسنده، استاد حوزه و دانشگاه، مدیرگروه معارف صداوسیمای مرکز کرمان و از چهرههای علمی و فرهنگی کرمان بود.
پرسش و پاسخهای قرآنی، پژوهشهای قرآنی علامه شعرانی ره در تفاسیر مجمعالبیان روحالجنان و منهج الصادقین، عروج تا بینهایت و گزیده ناسخالتواریخ اختران هدایت، خلاصه تفسیر تسنیم، واعظ همراه، کشف الآیات همراه، غروب سرخ فام درمورد کربلا، مطایبه شوخی های حلال برخی از آثار وی هستند.
آن مرحوم کتب فراوانى تألیف کرده که هفت مورد از آنها بهعنوان کتاب سال برگزیده شده است، در سال ۱۳۷۲، اختران هدایت، در سال ۱۳۷۸ فضیلتهاى اخلاقى، در سال ۱۳۷۹ اندیشههاى تفسیرى ابومسلم اصفهانى، در سال ۱۳۸۰ آیات الاحکام، در سال ۱۳۸۱ صحیفه کاظمیه (ع)، در سال ۱۳۸۶ پژوهشهاى قرآنى علامه شعرانى «در محضر علامه شعرانى» و پرسشها و پاسخهای قرآنى نیز در سال ۸۷ از آن جمله هستند.
▪️مراسم تشییع پیکر استاد:
فردا ساعت 9 کوهبنان
فردا عصر 14:30 مراسم تشییع و تدفین: کرمان، فلکه اول گلزار شهدا (سید حسن)
🤲نثار روحشان صلوات و فاتحه ای هدیه کنیم🤲
◾کشکول ناب حوزوی🔻
◾ @kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلمی کاملتر از سخنان جناب سید علی صادقی
هرچند نقدی که ما نسبت به ایشان و امثال ایشان نوشتیم پا برجاست و تفاوتی نمی کند.
باید گفت اقای صادقی خودت گفتی حضرت نسبت به دو نفر دو جور سخن فرموده تا مخاطب به شرک و غلو دچار نشه، شما چرا چنین مباحثی را در عموم برای مردم عادی بیان می کنی؟ بزرگان ما در بیان اینجور مباحث احتیاط میکنند و مراقبت اما نتیجه منبرهای شما و امثال شما را هرکسی می تواند با پرس و جو از مخاطبین بفهمد. بعضی بزرگان تهران سالهاست شرح جامعه کبیره و حتی بعضا زیارت رجبیه می گویند ولی یکبار دیده نشده که جوری سخن بگویند که مخاطب شبهه غلو در ذهنش بیاید ، در ضمن بحث سجده را شما حق نداری مطرح کنی چون فقیه نیستی، مراجع و فقهای بزرگ معاصر سجده بر غیر خداوند را حرام میدانند و قیاس شما هم به قضیه حضرت آدم باطل است ، برید از محضر بزرگان یاد بگیرید و با اعتقادات مردم بازی نکنید، یاعلی
#آسیب_شناسی_هیئات
#غلو
💎کشکول ناب حوزوی 🔻
🌼 @kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
فیلمی کاملتر از سخنان جناب سید علی صادقی هرچند نقدی که ما نسبت به ایشان و امثال ایشان نوشتیم پا برج
🔺فتاوای مراجع عظام تقلید در حرمت سجده بر غیر خداوند متعال و در مقابل قبور حضرات ائمه علیه السلام
سؤال: بعضی از زائران ائمه معصومین (علیهم السلام) هنگام ورود به حرم، در آستانه ورودی سجده می کنند؛ آیا چنین عملی جایز است؟
✍آیت الله العظمی خامنه ای:
سجده کردن برای غیر خداوند متعال حرام است و بعضی از مردم که در آستانهی درب حرم امامان (علیهم السلام) در ظاهر سجده می کنند، اگر به عنوان آستان بوسی باشد یا به قصد سجدهی شکر خدای متعال باشد، فی نفسه اشکال ندارد.
✍آیت الله العظمی وحید خراسانی:
مسأله ۱۰۹۹ ـ سجده كردن براى غير خداوند متعال حرام مى باشد ، و بعضى از مردم كه مقابل قبر امامان (عليهم السلام) پيشانى را بر زمين مى گذارند ، اگر براى شكر خداوند متعال باشد اشكال ندارد ، وگرنه حرام است.
✍آیت الله العظمی سیستانی:
مسأله 1415. سجده کردن برای غیر خداوند متعال حرام میباشد و بعضی از مردم که مقابل قبر امامان (علیهم السلام) پیشانی را به زمین میگذارند، اگر برای شکر خداوند متعال باشد، ایرادی ندارد، وگرنه اشکال دارد.
✍آیت الله العظمی مکارم شیرازی:
سجده كردن براى غير خداوند متعال حرام است و بعضى از مردم عوام كه در مقابل قبر امامان علیهمالسلام پيشانى را بر زمين مىگذارند اگر بهقصد سجده براى امام علیهالسلام باشد فعل حرام است و اگر براى شكر خدا باشد اشكالى ندارد، ولى اگر در نظر بينندگان چنين نشان دهد كه سجده براى امام علیهالسلام است يا بهانه به دست دشمنان دهد اشكال دارد.
✍آیت الله العظمی نوری همدانی
✍آیت الله العظمی بهجت
#آسیب_شناسی_هیئات
#غلو
💎کشکول ناب حوزوی 🔻
🌼 @kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
فیلمی کاملتر از سخنان جناب سید علی صادقی هرچند نقدی که ما نسبت به ایشان و امثال ایشان نوشتیم پا برج
❓اگر سجده بر غیر خدا حرام است، پس چرا فرشتگان بر حضرت آدم علیه السلام سجده کردند؟
✍ پاسخ آیت الله العظمی #مکارم_شیرازی:
در این که این سجده چه سجده ای بوده است، در میان مفسّران گفت وگوست.
۱. بعضی معتقدند که این سجده برای خدا بوده ولی به خاطر آفرینش چنین موجود شگرفی، در برابر آدم صورت گرفته است [مثل اینکه ما خدا را سجده میکنیم ولی رو به کعبه می ایستیم، یعنی حضرت آدم قبله گاه فرشتگان بود]
۲. بعضی دیگر می گویند سجده برای آدم بوده، ولی نه سجده پرستش که مخصوص خداست؛ بلکه سجده خضوع یا سجده تحیّت و ادای احترام.
در کتاب عیون الاخبار از کتاب علی بن موسی الرّضا(علیه السلام) آمده است: «کانَ سُجُودُهُمْ للهِِ تَعالی عُبوُدِیَّتاً وَ لآدَمَ اِکْراماً وَ طاعَةً لِکَوْنِنا فی صُلْبِهِ / سجده فرشتگان برای خداوند به عنوان پرستش بود و برای آدم به عنوان اکرام و احترام، چرا که ما در صلب آدم بودیم».
از این حدیث استفاده می شود که سجده فرشتگان دو جنبه داشت، هم جنبه پرستش خداوند و هم احترام آدم.
شبیه آنچه در تفسیر بالا گفته شد در آیه ۱۰۰ سوره یوسف آمده است: «وَ رَفَعَ اَبَوَیْهِ عَلَی الْعَرْشِ وَ خَرُّوا لَهُ سُجَّداً»؛ (و پدر و مادر خود را بر تخت نشاند و همگی به خاطر او به سجده افتادند).
در حدیثی از امام علی بن موسی الرّضا(علیه السلام) در ذیل همین آیه نیز آمده است که فرمود: «اَمّا سُجُودُ یَعْقُوبَ وَ وُلْدِهِ فَاِنَّهُ لَمْ یَکُنْ لِیُوسُفُ وَ اِنَّما کانَ مِنْ یَعْقُوبَ وَ وُلْدِهِ طاعَةً للهِ وَ تَحِیَّةً لِیُوسُفَ کَما کانَ السُّجُودُ مِنَ الْملائِکَةِ لآدَمَ»؛ (امّا سجود یعقوب و فرزندانش سجده پرستش برای یوسف نبود؛ بلکه سجده آنها به عنوان اطاعت و پرستش خدا و تحیّت و احترام یوسف بود همان گونه که سجود ملائکه برای آدم چنین بود).
📚پیام امام امیرالمومنین علیه السلام، ج ۱، ص ۱۸۸.
💎کشکول ناب حوزوی 🔻
🌼 @kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
آیت الله العظمی #گلپایگانی(ره) در جواب استفتائی مرقوم فرمودند: راجع به سهم مبارك امام عليه السّلام د
و بالجملة ما روى من الامام عليه السلام، من الكلمات الوزينة، والدر الثمينة، له ظهور تام في المقام من اثبات الولاية للفقهاء الكرام
✍آیت الله العظمی #گلپایگانی(ره):
📚الهدایة الي من له الولاية ، ج١ ، ص٣٩
💥مصاحبه ای خواندنی با مرحوم آیت الله صابری همدانی(مقرر کتاب) 👉
#ولایت_فقیه
💎کشکول ناب حوزوی 🔻
🌼 @kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
🔺بیان تاریخ مختصر صهیونیسم + بیان نقشه صهیونیسم برای ایران شیعی امروز + نکات ارزنده متعدد دیگر 🎤آیت
▪️مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) فاطمیه اول
آیت الله شیخ عباس #اخوان
از شنبه ۱۲ آبان بمدت ۵۰ شب ساعت۲۲ (به استثناء پنجشنبه ها)
مختص برادران
تهران ، خیابان مولوی بین خیابان وحدت اسلامی و خیابان ولیعصر(عج)خیابان تشکری موحد ، حسینیه اصحاب الحسین علیه السلام
جلسه ای دیگر:
از سه شنبه۲۲ آبان ماه به مدت۱۰شب
از ساعت۲۰:۳۰
تهران ، مهرآبادجنوبی، خیابان بیست متری تفرش، مسجدجامع صاحب الزمان(عج)
💎کشکول ناب حوزوی 🔻
◼ @kashkolenab
سقیفه و حوادث پس از آن.m4a
13M
🔺سقیفه و حوادث پس از آن
پرسش و پاسخ از آیت الله سید احمد #مددی
💎کشکول ناب حوزوی🔻
▪️ @kashkolenab
🙄مگه میشه شرح فارسی اینقدر خوب باشه؟
🔰برخی ویژگی های مهم کتاب:
🌼روان و بدون توضیح اضافی شرح داده شده
🌺حتی رجال شخصیت های کتاب توضیح داده شده
🌼شماره صفحه کتاب اصلی کنار هر متن زده شده
🌺۵۰٪ تخفیف ویژه داره😍
📗📗📗📗📗📗📗📗📗
https://eitaa.com/joinchat/3815900123Cde1402dcae
📗📗📗📗📗📗📗📗📗
💥پاسخگویی به شبهات یکی از وظایف مهم حوزه است، حوزه باید پاسخگو شبهات در سطوح مختلف باشد حالا گاهی این شبهه از خود حوزه باشد یا بیرون حوزه انسان بايد آماده پاسخگویی باشد مدتی پیش از یکی از آقایان اهل علم که در سطح بالایی هم هست و من با آثار و کار او آشنایی دارم مسائلی مطرح شد دیدم جناب آقای فاضل آقازاده محترم مرحوم آیت الله #فاضل_لنکرانی (رحمت الله علیه) یک جواب متین و خوب و محترمانه و انصافاً عالمانه داد یا همين مناظره جناب آقای #علیدوست که اصل این کار چقدر قابل تحسين است که حوزه چنین آمادگی داشته باشد ، ما باید افرادی تربیت کنیم که در فن مناظره ورود پیدا کنند و الحمدلله در حوزه داریم این چنین افرادی را، خدا رحمت کند مرحوم آیتاللّه #مصباح_یزدی را انصافاً در این موضوع با آن دانش بالا ممتاز بود اصلاً کار اهلبیت (علیهم السلام) هم یکی تربیت افرادی برای مناظره بوده است.
آیت الله العظمی #نوری_همدانی ، امروز صبح ۲۰آبان ۱۴۰۳
متن کامل
💎کشکول ناب حوزوی 🔻
🌼 @kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
در همین حوزه مروی تهران تا همین چند سال پیش، علمای برجسته متعددی درس داشتند از جمله مرحوم آیت الله س
🔺️هدیه مرحوم علامه سید عبدالحسین شرف الدین عاملی به کتابخانه حوزه مروی تهران
بسم الله الرحمن الرحیم
اهدي کتابي هذا الی المکتبة المبارکة مکتبة مدرسة الخان المروي کذکری لمرورنا بطهران قاصدین مشهد الامام الثامن الضامن علیه السلام ۲۸ المحرم الحرام سنة ۱۳۵۶ المؤلف آل شرف الدین الموسوی العاملی
مرحوم علامه سید عبدالحسین شرفالدین موسوی عاملی یکسال پس از اولین چاپ کتابش، به زیارت امام رضا مشرف شده و در راه سری به مدرسه مروی هم زده اند و کتاب خود را با دستخط مبارک خود به کتابخانه این مدرسه اهداء نموده اند.
#مدرسه_مروی
#دستخط
💎کشکول ناب حوزوی 🔻
🌼 @kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
🔺در باب نظریه پردازی نباید محدودیتی وجود داشته باشد #رهبر معظم انقلاب: 🔸اگر جلوی نظرات غلط فلسفی گ
🔺باید قدرت تحمل مخالف بالا رود
آیت الله العظمی #نوری_همدانی:
امروز فضای حوزه متفاوت است، تفکرات و سلایق مختلفی هم در آن حاکم است و در بعضی جاها قدرت تحمل افراد نیز کم شده، باید قدرت تحمل مخالف بالا رود، باید شأن و جایگاه حوزه به سمت استدلال برود متأسفانه گاهی انسان میبیند یا میشنود که افراد خیلی زود قضاوت میکنند و عدهای هم سریع تخریب میکنند و برچسب هایی هم میزنند و فرقی هم نمیکند اگر در موضوعات سیاسی اختلاف نظر داشته باشند میگویند ضد فلان شده و یا تندرو است، اگر اختلاف علمی داشته باشند میگویند سواد نداره، توقع از حوزه اینست که کار با ارزش را ارج بگذارند و انصاف را در نوشتار یا گفتار رعایت کنند.
#نقد_حوزه
امروز صبح ۲۰آبان ۱۴۰۳
متن کامل
💎کشکول ناب حوزوی 🔻
🌼 @kashkolenab
عبد صالح وخالص پروردگار حضرت آية الله آقاى حاج شيخ حسين شب زنده دار جهرمى ، رضوان الله عليه ، نمونه اى از علمای سلف بود كه پيشروى هاى مادّى و حركت قهرى جامعه به سوى ماديّات و مسابقه مردم زمان در تشريفات و تعیّنات زندگى، او را از حركت به سوى خدا و معنويات و ساده زيستى و زهد و مناعت طبع و ايثار و حسن خلق و مكرمتهاى اخلاقى باز نداشت و همواره با اعتقاد كامل به متون اسلامى و معتقدات دينى به راه خود ادامه داد و پيوسته به معبود خویش نزديكتر گرديد.
طلب علم و تدريس ومحراب و منبر و استادى در حوزه علميه قم برایش حجاب نشد و اين عناوين را همه ابزار دانست و هدف اصلى و عمده و يكتا هدف او خدا و جلب رضاى حق وخدمت به آستان قدس حضرت بقية الله الأعظم امام زمان ارواحنا فداه بود.
✍بخشى از نوشتار آيت الله #كريمى_جهرمى ، درباره مرحوم آيت الله شیخ حسین شب زنده دار جهرمى
#مجالسات_علما
💎کشکول ناب حوزوی 🔻
🌼 @kashkolenab
💥یکی از بحثهای کم فایده!
✍استاد شهید #مطهری:
گاهى بعضى از مردم بحث میكنند كه با فضيلتترين علما و برترين آنها از لحاظ قرب به خدا كيست؟ مثلا سيد بن طاووس؟ يا سيد بحرالعلوم؟ يا شيخ انصارى؟
گاهى از امامزادهها میپرسند كه كداميك افضل است؟ مثلا آيا حضرت عبدالعظيم در نزد خدا ارجمندتر است يا حضرت معصومه؟
زمانى، از يكى از مراجع تقليد استفتاء كرده بودند كه آيا حضرت ابوالفضل (ع) افضل است يا حضرت على اكبر (ع)؟ و براى اينكه سؤال را به صورت يك مسأله عملى طرح كرده باشند تا مرجع تقليد ناچار به جواب دادن شود پرسيده بودند اگر كسى گوسفندى را نذر افضل امامزادهها كرده باشد تكليف چيست؟ آيا حضرت ابو الفضل (ع) افضل است يا حضرت على اكبر (ع)؟
روشن است كه اينگونه بحثها نادرست است و پاسخ به اين سؤالها نه وظيفه فقيه است و نه وظيفه غير فقيه. تعيين مقامات بندگان خدا به عهده ما نيست، بايد به خدا واگذار شود و جز خدا كسى نمیداند مگر از ناحيه خود خدا
📚مجموعه آثار استادشهيد مطهرى، ج1، ص: 273
✅ کشکول ناب حوزوی🔻
🔴 @kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
✨ در خزینهی خدا بالاتر از گوهر رسول الله صلی الله علیه وآله، جوهره ای وجود نگرفته و نخواهد گرفت
❓صلوات بر پيامبر و اهل بيت پيامبر(صلي الله عليه و آله و سلم) چه فايده ای دارد؟ آنها به درود و صلوات ما نيازی ندارند؟!
✍پاسخ حضرت آیت الله #جوادی_آملی :
مرحوم علامه طباطبایی در پاسخ به فردي كه از ايشان چنين پرسيده بود، با بيان لطيفي فرمودند: نخست اينكه ما با صلوات چيزي از خود اهدا نمي كنيم، بلكه به خدا عرض مي كنيم و از او مي خواهيم كه بر پيامبر و خاندانش رحمت ويژه بفرستد.[۱]
دوم اينكه گرچه اين خاندان به صلوات ما احتياجي ندارند؛ ولي به خداي سبحان نيازمند هستند و فيض الهي بايد به صورت دائم بر آنها نازل شود.
ما با اين صلوات، در واقع خود را به اين خاندان نزديك كرده ايم؛ براي مثال اگر باغباني در باغي كه همه گلها و ميوه هايش مِلك صاحب باغ است، كار مي كند و از صاحب باغ حقوق مي گيرد، روز عيد دسته اي از گلهاي باغ تهيه كند و به حضور صاحب باغ ببرد، آيا عمل او موجب نزديكي به صاحب باغ نمي شود؟ اين عمل نشانه ادب باغبان است. صلوات هم ادب ما را ثابت مي كند، در غير اين صورت ما از خود چيزي نداريم، بلكه از خدای سبحان مسئلت می كنيم كه بر مراتب و درجات اين بزرگواران بيفزايد كه همين عرض ادب موجب تقرب ما مي شود.
[۱]. ر.ک: الميزان، ج 16، ص 338.
📚نسيم انديشه دفتر اول، صفحه ۹۶
💎کشکول ناب حوزوی🔻
▪️ @kashkolenab
🔺نظر آیت الله العظمی #شبیری_زنجانی پیرامون حدیث «لولاک لما خلقت الافلاک و لولا علی لما خلقتک و لولا فاطمه لما خلقتکما»
📚جرعهای از دریا ج۲ ص۶۸۴
پ.ن:مرحوم آیت الله میرجهانی عالمی فاضل و متتبع و با اخلاص بود، اما تألیفات حدیثی ایشان دقیق نیست
#حدیث_لولاک
اطلاعات بیشتر 👉
💎کشکول ناب حوزوی🔻
▪️ @kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
🔺نظر آیت الله العظمی #شبیری_زنجانی پیرامون حدیث «لولاک لما خلقت الافلاک و لولا علی لما خلقتک و لولا
طبق تحقیقات گسترده محققین، عبارت "لولاک لما خلقت الافلاک" که خطاب به رسول الله(صلی الله علیه و آله و سلم) است دارای مصادر متعدد است ، اما عبارت "و لولا علی لما خلقتک و لولا فاطمه لما خلقتکما" سند روشنی ندارد و در کتب ۲۰۰سال اخیر پیدا شده است.
برخی احادیث مرتبط:
1️⃣وقال للحبیب: لولاک لما خلقت الأفلاک، وقیل للخلیل"وفدیناه"
ترجمه: خداوند به رسول خدا فرمود: اگر تو نبودی افلاک را نمیآفریدم و به ابراهیم خلیل گفته شده است که"ما برای او قربانی دادیم"
📚مناقب آل أبی طالب - ابن شهر آشوب (قرن۵) - ج ۱ - ص ۱۸۶
2️⃣همین مطلب را مرحوم علامه مجلسی در بحار الانوار نقل مینمایند:
وقیل للحبیب علیه السلام:"لولاک لما خلقت الأفلاک"وقیل للخلیل علیه السلام.
📚بحار الأنوار - العلامة المجلسی - ج ۱۶ - ص ۴۰۶
3️⃣عن أنس بن مالک قال: کنت أنا وأبو ذر وسلمان وزید بن ثابت وزید بن أرقم عند النبی صلی الله علیه وآله وسلم:
فأوحی الله إلی: یا محمد إنی اطلعت إلی الأرض اطلاعة فاخترتک منها فجعلتک نبیا، ثم اطلعت ثانیا فاخترت منها علیا فجعلته وصیک ووارث علمک والإمام بعدک، وأخرج من أصلابکما الذریة الطاهرة والأیمة المعصومین خزان علمی، فلولاکم ما خلقت الدنیا ولا الآخرة ولا الجنة ولا النار
ترجمه: پس خداوند بر من وحی نمود که ای محمد ؛ من به زمین نظر نمودم پس تو را از آن برگزیدم و سپس تو را پیامبر قرار دادم ؛ سپس دوباره بر آن نظر نمودم پس علی را از آن برگزیدم و سپس او را جانشین تو و وارث علم تو و امام بعد از تو قرار دادم ؛ و از نسل شما دو تن خاندانی پاک و امامانی معصومین را به عنوان خزانه علم خود بیرون آوردم ؛ پس اگر شما نبودید دنیا را و آخرت را و بهشت را و دوزخ را نمیآفریدم.
📚کفایة الأثر(ابن خزاز قمی قرن ۵ یا ۴) ص ۷۰ باب ما جاء عن أنس بن مالک من النصوص
4️⃣فأوحی الله عز وجل إلیهم: هذا نور من نوری أصله نبوة وفرعه إمامه، أما النبوة فلمحمد عبدی ورسولی، وأما الإمامة فلعلی حجتی وولیی ولولاهما ما خلقت خلقی
ترجمه: خداوند عزوجل به ایشان وحی نمود که:این نور از نور من است ؛ ریشه آن نبوت است و شاخه آن امامت ؛ اما نبوت پس برای بنده من و فرستاده من محمد است و اما امامت پس برای حجت من ولی من است و اگر آن دو نبودند آفرینش را نمیآفریدم.
📚معانی الاخبار(شیخ صدوق قرن۴) ص ۳۵۰ روایت شماره ۱
5️⃣قال رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم:
یا علی لولا نحن ما خلق الله آدم ولا حواء ولا الجنة ولا النار، ولا السماء ولا الأرض
ترجمه: ای علی اگر ما نبودیم خداوند آدم و حواء و بهشت و جهنم و آسمان و زمین را نمیآفرید
📚علل الشرایع(شیخ صدوق، قرن ۴) ج ۱ ص ۵ شماره۱
#حدیث_لولاک
💎کشکول ناب حوزوی🔻
▪️ @kashkolenab
کشکول ناب حوزوی
سخنان وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی در این چند وقت ، در اهمیت عدالت ، اقتصاد تعاونی ، اهمیت محله و
باز هم همون همیشگی هایی که نسخه های اقتصادیشون باعث گرونی و تبعیض میشه
با نسخه های نیلی و عبده و پورمحمدی و الحسینی و... اوضاع بدتر میشه مگر اینکه دولت عمل نکنه! دعا می کنیم دولت به پیشنهادهای کارشناسان اقتصادی نزدیک خود عمل نکنه! تاسف به بعضی ها که به کل کابینه این دولت حتی همتی! رای دادن و الانم سکوت کردن! منتظر نشستن مردم بریزن تو خیابون تا اون موقع بیان چهارتا حرف بزن و تمام! ماشاء الله به این وفاقِ نفاق گونه یِ ضدِ مردم و ضدِ عدالت
💎کشکول ناب حوزوی🔻
▪️ @kashkolenab
🕊السَّلَامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الصِّدِّيقَةُ الشَّهِيدَةُ
📢فاطمیه تمام هویت شیعه است، در تبلیغ آن کوتاهی نکنیم.
🏴 بهمناسبت ایام شهادت حضرت صدیقۀ کبری علیهاالسلام، مؤسسۀ علمی پژوهشی «فقهولایت» تقدیم میکند:
📜کتیبۀ نفیس «حجاب مَهتوک» منقّش به عبارتی از حضرت امام کاظم علیهالسلام که در مقام عظمت مصیبت حضرت مادر فرمودند:
😭 «هُتِكَ وَاللَّهِ حِجَابُ اللَّهِ وَحِجَابُ اللَّهِ حِجَابُ فاطِمة؛
به خدا حجاب الهی هتک حرمت شد و حجاب خداوند همانا حجاب فاطمه علیهاالسلام است».
📚 طرَف، ص ۱۴۶
📓همراه با شرح عبارت کتیبه در قالب کتابی مجزا که تقریر مباحث استاد موسوی دامظلّه است.
در اندازههای:
1️⃣ ۳۵۰ در ۱۴۰ سانتیمتر مناسب برای هیئات و مساجد
2️⃣ ۱۸۰ در ۷۵ سانتیمتر مناسب برای منازل
🧵از جنس مخمل اعلی قابل شستشو
📌برای سفارش این کتیبۀ نفیس میتوانید به آیدی @sefareshat_fv مراجعه و یا با شمارهٔ 09300866998 تماس حاصل فرمایید.
📬همراه با پست رایگان
#️⃣ #کتیبۀ_حجاب_مهتوک #فاطمیه #اطلاعیه
📌فقه ولایت در اینستاگرام و تلگرام
🆔 @feghhevelayat
کشکول ناب حوزوی
طبق تحقیقات گسترده محققین، عبارت "لولاک لما خلقت الافلاک" که خطاب به رسول الله(صلی الله علیه و آله و
❓ آیا طبق حدیث "لولاک لما خلقت الأفلاک...لولا فاطمه لما خلقتکما" باید مقام حضرت فاطمه(س) را از پیامبر(ص) و حضرت امیرالمؤمنین(ع) بالاتر بدانیم؟!
🎙پاسخ مرحوم آیت الله سید #رضی_شیرازی :
نه خیر. این تلقی اشتباه است. سوال هم اشتباه است که جواب را اشتباه می گیرید. گفتند سوال خوب، نصف جواب است. حضرت فاطمه زهرا (س ) نمونه انسان کامل و جلوة تمام اسماء خداوند است .
مساله این است که فلسفه آفرینش ، رسیدن فیض و رحمت کامل به موجودات است . و تنها انسان کامل است که شایستگی دریافت کامل ترین فیض الهی را دارد. از آن جایی که وجود مقدس فاطمه (س ) سر چشمه و منشأ وجود یازده امام معصوم (ع ) است ، در آن حدیث قدسی محور قرار گرفته است ، یعنی اگر فاطمه (س ) نبود، هدف از خلقت که وجود انسان کامل و خلیفه و حجت الهی روی زمین تا ابد است، حاصل نمی شد و این به معنی برتری حضرت زهرا (س ) از رسول اکرم (ص ) نیست. به این معنی است که ادامة نور مقدس معصومان، به وسیلة حضرت زهرا است .
پس چون فاطمه واسطة فیض یازده نور ولایت و امامت است ، خدا خطاب به حضرت محمد (ص ) فرمود : "اگر فاطمه نبود، شما را خلق نمی کردم" زیرا اگر این نور مقدس پیامبر از طریق فاطمه ادامه پیدا کرده و تا قیام قیامت بر قرار و ثابت است، به واسطه نور حضرت فاطمه است. اگرچه مقام انسان کاملی فاطمه بسیار بالاست اما از این حدیث استنباط نمی شود که پس او از پیامبر بالاتر است. می خواهد منشاء استمرار انسان کامل را که یک زن کامل است معرفی کند. یعنی این منشاء است. قرآن می گوید کوثر است. کوثر یعنی منشاء تمام خیر و برکت که انسان کامل است.
#حدیث_لولاک
▪️ @kashkolenab 🌷
کشکول ناب حوزوی
🔺باید قدرت تحمل مخالف بالا رود آیت الله العظمی #نوری_همدانی: امروز فضای حوزه متفاوت است، تفکرات و
🔺️اهمیت توجه به علوم روز
🎙آیت الله العظمی #نوری_همدانی :
در اوایل دهه 30 مرحوم آیت الله العظمی #بروجردی (رضوان الله تعالی علیه) یک روز بعد درس فرمودند: بیاید منزل. بنده خدمت شان رسیدم ایشان فرمودند: یکی از محترمین تهران از من خواستند که در زمان تعطیلی حوزه عدهای از شاگردان خود را بفرستید تهران تا بعضی از علوم روز را بیاموزند، عرض کردم چه علومی فرمودند: مثل نجوم، ریاضیات، فیزیک و شیمی و زبان انگلیسی، در دورهای که ما بودیم حدود ۱۰ نفر انتخاب شدیم دو سال تابستان رفتيم هر روز هفته به غير جمعه درس داشتيم و اساتید مهمی می آمدند و به ما این چند درس را میگفتند شاید آن روز کسی این ضرورت را نمیدانست لذا عدهای نیامدند، عدهای هم تا نیمه رها کردند ولی بعدها معلوم شد چقدر مؤثر است، بعنوان مثال در بحث ارث چقدر دانستن ریاضیات در فهم مطلب مؤثر است و یا در موضوع رویت هلال در اول ماه بحث نجوم و محاسبه طول و عرض بلاد اثرگذار است. بنده چند سالی به اروپا رفت و آمد داشتم آنجا متوجه شدم دانستن زبان چقدر می تواند کمک کند، بنظر بنده حوزهای زنده است که 50 سال و 100سال آینده را ببیند.
۲۰آبان ۱۴۰۳
متن کامل
پ.ن: عکس دوم، تصویری از سفر تبلیغی معظم له به خارج از کشور می باشد، ایشان بحمدلله سفرهای تبلیغی بسیاری داشته اند. حفظه الله
#خاطرات_علما
#مشاوره_طلبگی
💎کشکول ناب حوزوی🔻
▪️ @kashkolenab
🔺️اهمیت احیای فاطمیه
یکی از علمای تهران نقل کرد یک شب بر فراز منبر راجع به إحیای فاطمیه صحبت کردم، به تناسب ذکری از مرحوم آیت الله العظمی #فاضل_لنکرانی کردم و به مردم گفتم ایشان سعی زیادی در إحیای فاطمیه داشت. همان شب در عالم رؤیا دیدم والد شما در یک باغ بسیار بزرگ و مجلل و خیره کننده، با لباس داخل منزل قدم ميزند. نزد خود گفتم چطور یک شخصیتی مثل ایشان با این لباس در یک مکان عمومی حرکت میکند؟ خودم را سریع به ایشان رساندم. سلام کردم و سؤال خود را پرسيدم. در جواب فرمودند این باغ را مادرم فاطمه، علی الحساب به من داده و من هر روز اینجا ميآيم و قدم ميزنم.
ایشان از ناحيه مادر سید و از ذریه فاطمه زهرا(سلام الله عليها) بود.
🎙حضرت استاد شیخ محمدجواد فاضل لنکرانی
💎کشکول ناب حوزوی🔻
▪️ @kashkolenab